17 eines gratuïtes de prova de velocitat del lloc web per millorar el rendiment del vostre lloc

Com a administrador web, potser l’estadística més important que trobeu és la que reflecteix la impaciència del promig usuari d’Internet: el temps de càrrega del vostre lloc web. Menys d’un parell de segons és el que aconsegueixes.


De fet, si alguna de les vostres pàgines web es carrega més de tres segons en carregar-se, és probable que perdreu negocis perquè la majoria de la gent simplement colpejarà el botó enrere o tancarà la pestanya.

Com que crea una impressió negativa sobre el vostre lloc, molts d’aquests usuaris probablement no molesten en tornar.

La velocitat del lloc web també té un impacte significatiu en els rànquings del motor de cerca del vostre lloc, Google utilitzant els temps de càrrega de la pàgina web com un dels paràmetres de classificació de la cerca. (Podeu llegir més sobre això en paraules de Google aquí.)

Per tant, si el vostre lloc triga més temps del costum a carregar-se, el gegant del motor de cerca classificarà les pàgines web més ràpidament per davant del vostre lloc. I, probablement, podeu suposar, això no vol beneficiar-se de la presència en línia que heu treballat tant per establir!

Per tant, el rendiment general i la capacitat de rendir del vostre lloc web són imprescindibles no només per a la seva usabilitat, sinó també per tenir èxit. Si ho teniu en compte, és una bona idea utilitzar eines de prova de velocitat per obtenir una imatge millor dels problemes de velocitat del lloc que pugueu tenir..

Les eines de prova us permetran conèixer la velocitat del vostre lloc i proporcionar dades i informes detallats sobre com podeu solucionar aquests problemes. Heck, són gratuïts, per què no?

1. Google PageSpeed ​​Insights

Desenvolupat per Google, Inspeccions de pàgina és una eina gratuïta que permet analitzar el rendiment del vostre lloc tant en dispositius d’escriptori com en dispositius mòbils. Puntua la pàgina amb una puntuació d’entre 0 i 100 punts. Una puntuació més alta, preferiblement per sobre dels 85, és una indicació que la pàgina té un rendiment excepcionalment bo.

Tot i això, qualsevol cosa inferior a això significa que hi ha marge per millorar. Tot i que PageSpeed ​​Insights en realitat no us proporcionarà el temps de càrrega exacte de la pàgina, el que fa és generar al voltant de 30 suggeriments diferents sobre com podeu fer que la pàgina sigui més ràpida.

2. WebPagetest

Una altra eina en línia gratuïta, WebPagetest us permet fer proves senzilles per determinar els temps de càrrega exactes de les vostres pàgines web. Tanmateix, també podeu realitzar una prova més personalitzada configurant la configuració avançada, on podeu trobar opcions per bloquejar contingut, bloqueig de vídeo, transaccions en diversos passos i molt més..

Un cop realitzeu una prova, seleccioneu “Velocitat de la pàgina” i rebreu una nota general, així com una llista completa de alguns suggeriments per millorar la velocitat del vostre lloc. Una altra característica que cal destacar és la possibilitat de triar diverses ubicacions i diversos navegadors abans d’iniciar la prova.

3. GTmetrix

Amb GTmetrix, podeu proporcionar als vostres visitants una experiència d’usuari més eficaç, ràpida i millorada en general. L’eina gratuïta en línia només mostra la velocitat de les vostres pàgines web, sinó que també analitza diferents maneres de millorar la velocitat i el rendiment del vostre lloc. També podeu veure la nota YSlow del vostre lloc.

Podeu registrar-vos en un compte gratuït per accedir a algunes de les funcions de l’eina, que són suficients per a la majoria de les vostres necessitats de proves de velocitat. Una de les millors funcions és la possibilitat de fer un seguiment de l’historial dels vostres informes fins a cinc llocs web diferents. Però per accedir a les funcions avançades, heu de pagar. Els plans pagats comencen a partir de 15 dòlars al mes, la qual cosa és una ganga tenint en compte els resultats que obté.

4. Pingdom

Pingdom és un excel·lent servei de monitoratge de llocs web, xarxa i servidor que permet als usuaris realitzar proves de velocitat gratuïtes. Mostra el temps de càrrega del vostre lloc i us proporciona nombrosos informes, com ara graus de rendiment, basats en diversos factors importants i un desglossament de la durada de cada objecte de la vostra pàgina (per exemple, biblioteques de JavaScript, imatges i fulls d’estil). càrrega.

També us permet executar proves des de diverses ubicacions i fer un historial de rendiment de traç, que és útil. Tanmateix, si voleu que supervisi el rendiment, el temps de funcionament i la velocitat del vostre lloc web, les 24 hores del dia, heu de comprar un pla mensual a partir de 13,95 dòlars al mes..

5. Mostra lent

Mostra lent, una versió basada en web d’una aplicació de servidor de codi obert que porta el mateix nom i monitoritza nombroses mètriques de rendiment del lloc web al llarg del temps. Un cop afegiu l’URL, el programari fa un seguiment públic del vostre lloc mitjançant la captació regular de resultats de quatre de les eines de prova de velocitat més populars, que inclouen Dynatrace, YSlow, WebPagetest i PageSpeed ​​Insights..

Els resultats es mostren en gràfics per ajudar-vos a comprendre com diversos canvis al vostre lloc repercuteixen en el seu rendiment. Per utilitzar aquesta eina, us heu de registrar. Si voleu que el lloc mantingui les mesures privades, heu de descarregar i instal·lar l’eina als vostres propis servidors.

6. Neustar

Mentre que altres eines us proporcionen diverses ubicacions per triar abans d’iniciar la prova, Neustar té un enfoc lleugerament diferent. Després d’haver proporcionat l’URL, l’eina prova la velocitat del vostre lloc en quatre llocs diferents simultàniament. Això permet veure el temps exacte que es necessita per carregar el vostre lloc en llocs com San Francisco; Washington dc; Dublín; i Singapur.

Els temps de càrrega respectius es troben en un gràfic, de manera que heu d’identificar els fitxers que necessiteu per optimitzar per millorar els temps de càrrega del vostre lloc. També teniu l’opció d’exportar els resultats a PDF, que podreu descarregar i veure més endavant.

7. Impacte de càrrega

Impacte de càrrega és una eina gratuïta de prova de rendiment en línia i de prova de càrrega per a les vostres aplicacions mòbils, aplicacions web i llocs web. Proporciona dades suficients sobre la capacitat del vostre lloc per gestionar el trànsit de llocs web. També pot mostrar mètriques diverses com ara “sol·licitud per segon” i “temps de càrrega del tipus de contingut” en un gràfic.

Fins i tot podeu executar proves de fins a 10 ubicacions diferents simultàniament i podeu afegir més ubicacions a petició. Si bé podeu accedir a la majoria de funcions mitjançant la prova gratuïta, heu de subscriure-vos a un dels plans premium si voleu una mica més avançat. Els plans comencen a partir de 89 dòlars al mes.

8. YSlow

Desenvolupat per Yahoo, YSlow és un complement gratuït per al vostre navegador. Està disponible per a diversos navegadors populars, com Opera, Firefox, Chrome i Safari. L’eina analitza qualsevol pàgina web que visiteu gairebé a l’instant. Tot i que no us proporciona els temps de càrrega exactes de la vostra pàgina, us proporciona fins a 20 qualificacions de rendiment diferents basades en les normes de Yahoo per a llocs d’alt rendiment.

Això no és tot. També mostra estadístiques sobre la pàgina, resumeix els components de la pàgina, proporciona eines per a l’anàlisi del rendiment i ofereix diversos suggeriments i consells per ajudar-vos a millorar el rendiment i la velocitat del vostre lloc..

9. Analitzador de pàgines web

Potser una de les eines més antigues de proves de velocitat existents (la seva primera versió llançada el 2003), Analitzador de pàgines web pot ajudar els usuaris a millorar el rendiment del seu lloc. Un cop hàgiu introduït l’URL, la potent eina us proporcionarà una anàlisi descriptiva del vostre lloc mitjançant el càlcul i resum de cada element de la vostra pàgina web..

L’eina té en compte aquestes característiques i després ofereix consells valuosos sobre com millorar els temps de càrrega del vostre lloc. També incorpora les millors tècniques i pràctiques d’optimització de llocs a les seves recomanacions.

10. Puntuació de pàgines

Scoring de pàgines és una altra eina senzilla que carrega l’URL introduït i proporciona una visualització detallada de la durada que s’ha de carregar cada contingut. Es mostrarà no només el temps global, sinó també diversos processos de transmissió que es produeixen quan algú sol·licita un lloc a través d’un navegador web, inclòs el temps de descàrrega, la cerca de domini, la mida de la pàgina, el temps de connexió i molt més..

La visualització de pàgines és una de les eines més eficaces a l’hora de mesurar el rendiment del vostre lloc en temps real, ja que proporciona als usuaris un informe de rendiment fàcil i senzill d’entendre amb un disseny minimalista..

11. DareBoost

DareBoost és una eina relativament nova i ofereix més de 100 punts de control diferents per analitzar la velocitat del vostre lloc. A continuació, classifica el lloc amb una puntuació d’entre 0 i 100. Podeu utilitzar l’eina per provar el rendiment del vostre lloc tant a l’escriptori com al mòbil, i detectarà problemes de qualitat i temps de càrrega de fins a 10 ubicacions diferents (segons quines ubicacions tu triïs).

Els resultats es troben en un informe, que dividirà les vostres prioritats designades. Fins i tot podeu exportar el vostre informe a PDF i comparar el rendiment del vostre lloc amb altres. A més de proporcionar recomanacions per millorar la velocitat del vostre lloc, l’eina també ofereix qualitat de codi, accessibilitat i consells de SEO.

12. Optimització de velocitats de pàgines variades

Desenvolupat i mantingut per Patrick Sexton, Optimització de velocitats de pàgines variades permet als usuaris provar pàgines web per trobar problemes de velocitat comuns. Els informes de la URL proporcionada es desglossen en cinc seccions diferents, inclosos els “serveis utilitzats”, “diagrama de recursos”, “problemes de velocitat de pàgina trobats”, així com “ús de JavaScript”.

Aquesta eina explica què podeu arreglar al vostre lloc mitjançant un enfocament més gràfic, però també inclou documentació sobre com podeu optimitzar el vostre lloc amb tutorials informatius sobre com aprofitar la memòria cau del navegador, ajornar la ruta de renderització crítica i més.

13. OctaGate SiteTimer

Es tracta d’una eina senzilla, però útil, que permet als usuaris o propietaris de llocs web controlar la durada que triguen els usuaris a descarregar una (o més) pàgines del vostre lloc. Un cop proporcioneu l’URL que voleu provar, presenta els resultats en un gràfic de barres, que inclou tots els ítems de la pàgina i conté informació valuosa com els horaris d’inici de descàrrega i la seva durada..

Si voleu descobrir objectes de pàgina de càrrega lenta, OctaGate SiteTimer et pot ajudar a identificar-los fàcilment. Al seu torn, podeu optimitzar aquells objectes específics per millorar la velocitat del vostre lloc.

14. ClauCDN

KeyCDN és una eina de prova de velocitat lleugera i molt ràpida que proporciona informació detallada sobre el rendiment del vostre lloc. Podeu triar entre deu ubicacions diferents arreu del món i també podeu optar per fer públics o privats els vostres resultats. L’eina també proporciona una vista prèvia visual del lloc web i el desglossament de la cascada, permetent veure els temps de càrrega ràpidament, les sol·licituds de PPTP, així com la mida completa del lloc web..

15. Monitor de Dotcom

Amb puntcom-monitor, tens set navegadors web diferents i 23 ubicacions diferents per triar abans d’iniciar la prova de velocitat. L’únic que té aquesta eina és que permet executar totes les proves geogràfiques de forma simultània. Al seu torn, estalvieu temps, ja que la majoria d’altres eines només us permeten fer una prova de manera individual per ubicació.

Els resultats de la prova es troben en un informe, que el lloc divideix en cinc seccions diferents, incloent-hi “rendiment”, “errors”, “resum”, “host” i “waterfall chart”.

16. WebToolHub

Una de les eines bàsiques de proves de velocitat, WebToolHub us permet consultar els problemes de càrrega del vostre lloc i us proporciona informació valuosa, com ara la velocitat mitjana, la mida de la pàgina, la velocitat de descàrrega i el temps de càrrega en un format tabular..

17. Zoomph

Amb Zoomph, podeu analitzar el vostre lloc amb més de 400 causes habituals de temps de càrrega lents gratuïts. Analitzarà la vostra pàgina web i presentarà dades relacionades amb el seu rendiment. Tanmateix, per accedir a altres funcions, com ara el monitoratge i els informes, heu de registrar-vos en un compte de prova.

Més a Tú

Com podeu veure, hi ha tota una gamma d’eines de prova de velocitat en línia que podeu triar, cada una amb les seves pròpies funcions. Provar el vostre lloc periòdicament us pot ajudar considerablement a resoldre els problemes de velocitat. Tanmateix, heu d’assegurar-vos que utilitzeu sempre les eines adequades!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map