Shopify Pros i contres per llançar el vostre lloc web de comerç electrònic

Si heu estat de compres per descobrir la millor plataforma de comerç electrònic per alimentar la vostra botiga, segurament aneu trobant amb Shopify. És líder líder en la indústria i ha classificat constantment entre les tres primeres plataformes.


Tot i que Shopify és certament una eina impressionant, hi pot haver més opcions per respondre a les vostres necessitats. Obteniu més informació sobre els avantatges i els contres del programari de comerç electrònic perquè pugueu prendre la millor decisió de compra.

Beneficis i desavantatges del fabricant de botigues de comerç electrònic;

SHOPIFY PROS

No es pot negar que la plataforma de comerç electrònic de Shopify ve amb una llarga llista de professionals. Aquests són només alguns dels punts destacats.

Solució clau en mà: Shopify està fora de caixa. No us haureu de preocupar d’invertir temps i diners en el procés de configuració. Un cop us registreu, podeu començar a dissenyar i crear la vostra botiga.

Una configuració ràpida i senzilla també significa que podeu començar a vendre i obtenir ingressos tan aviat com sigui possible. No hauràs de passar mesos ni tan sols anys construint el teu lloc.

Funcions importants integrades

Hosting: Shopify utilitza els seus potents servidors per executar la vostra botiga. Això també significa que gestionen qualsevol problema tècnic. No us haureu de preocupar d’executar i resoldre problemes als vostres servidors. Per als principiants, aquest és un avantatge enorme.

Seguretat: Shopify és PCI DSS compatible. Això significa que compleixen els estàndards del sector per a la seguretat de la targeta de crèdit i dèbit. Els vostres clients poden sentir-se segurs que la seva informació financera està protegida.

El Shopify és compatible amb PCI DSS

A més, la vostra botiga inclou un certificat SSL gratuït. Aquesta capa de protecció funciona per xifrar dades sensibles. És una altra forma de protegir la informació del comprador. Alguns creadors de llocs web de comerç electrònic us faran comprar un certificat i pagar per tenir-lo instal·lat.

SEO: És fàcil ser expert en SEO amb Shopify. Les seves funcions integrades en fan comerç electrònic SEO pràcticament a prova de ximples. El programa crea automàticament un lloc, s’integra amb qualsevol programa d’analítica addicional i us permet actualitzar metaetiquetes i etiquetes. Tot el que heu de fer és emplenar els espais i el vostre lloc es llançarà com un motor de cerca senzill.

Detalls de la pantalla de SEO de la pàgina web Shopify

Interfície fàcil d’utilitzar: Les marques més elevades per a la facilitat d’ús van més enllà de les característiques del disseny. Si bé l’editor és ideal per a principiants, també ho és la resta de tauler. Qualsevol persona pot trobar el seu camí. L’organització té sentit i la configuració és visualment atractiva i està clarament senyalitzada.

Tenda d’aplicacions: La botiga d’aplicacions Shopify inclou milers de complements que podeu utilitzar per ampliar les funcions del vostre lloc. Tot i que alguns requereixen una quota única o subscripció mensual, moltes són absolutament gratuïtes. Amb les aplicacions noves que s’afegeixen tot el temps, no hi ha límits al que podeu fer.

Botiga d'aplicacions Shopify

Aplicació POS Shopify: Shopify va més enllà de les vendes en línia. Amb l’aplicació POS, podeu vendre productes fàcilment en esdeveniments en directe. Porta els seus serveis a mercats, fires, pop-ups i altres reunions. L’aplicació facilita la realització de transaccions sobre la marxa.

Velocitat: Els temps de càrrega ràpida són importants per diverses raons.

 • 1. Els motors de cerca premien els llocs amb temps de càrrega més ràpids. Els servidors lents poden afectar negativament els vostres rànquings.
 • 2. Els compradors en línia estan impacients. No triga gaire a fer que un client potencial deixi la vostra pàgina. Haver d’esperar al vostre lloc web els pot allunyar.
 • 3. Sembla poc professional. Només tens una oportunitat amb una bona primera impressió. Un lloc més lent no generarà confiança al vostre lloc.

Atenció al client: Com a client de Shopify, teniu accés 24/7 a l’assistència al client. Podeu contactar amb ells a través de:

 • Telèfon
 • Correu electrònic
 • Xat en directe
 • Twitter
 • Facebook

Comproveu excel·lents opcions d’assistència al client.

A més, com a propietari del negoci, tindreu accés a diverses eines de CRM. Podeu utilitzar-les per crear una experiència de compra agradable i gestionar comandes. Totes aquestes funcions estan integrades i llestes per utilitzar-les des del primer dia.

Eines de màrqueting essencials: Un cop tingueu un lloc, és el moment de començar a comercialitzar els vostres productes. Shopify facilita l’optimització de les vostres pàgines amb mapes de llocs, metaetiquetes, descripcions i integració de xarxes socials. Altres eines de màrqueting inclouen:

 • Seguiment i informes del client
 • Possibilitat de crear promocions i oferir descomptes
 • Butlletins de notícies i correu electrònic
 • Capacitats del bloc
 • Disseny responsable per a dispositius mòbils
 • Amplia botiga d’aplicacions

Tens tot el que necessites per dur a terme una campanya de màrqueting integral. Es pot afegir qualsevol eina addicional a través de la botiga d’aplicacions. Hi ha moltes opcions gratuïtes i a preus raonables.

Disseny

Botiga de plantilles Shopify

Un dels majors costos d’iniciar una botiga en línia és contractar un desenvolupador per dissenyar el vostre lloc. Les tarifes horàries poden començar a partir de 100 dòlars i superar els 200 dòlars. No triga gaire a obtenir una factura pesada. Això fa que el disseny personalitzat fora de la gamma de preus de moltes startups.

Afortunadament, amb Shopify, no necessitareu cap desenvolupador professional. Qualsevol pot crear un lloc. L’editor de WYSIWYG facilita la personalització de pàgines. No heu de saber codificar per fer canvis.
Si teniu problemes, podeu contactar amb l’assistència al client o utilitzar les seves eines de recursos. Proporcionen:

 • Àmplies pàgines de preguntes freqüents
 • Un fòrum comunitari
 • Una base de coneixement
 • Construcció de llocs web universitat.

La plataforma és perfecta per a principiants, però prou versàtil per a empresaris més experimentats.

Disseny de llocs web responsius

Comprar plantilles de resposta.

La majoria dels compradors utilitzen els seus dispositius mòbils per navegar i realitzar compres. Si el vostre lloc web no respon, us decidireu per convertir les vendes. Shopify ofereix temes de disseny sensible perquè el vostre lloc web es vegi bé en telèfons, tauletes i ordinadors portàtils. Els clients poden veure fàcilment els vostres productes i pagar allà on estiguin.

Molts temes lliures

Les plataformes ECommerce varien bastant en quant a molts temes gratuïts ofereixen. Shopify es troba al centre de la gamma d’aquesta categoria. Actualment, podeu triar entre 10 temes gratuïts. Els temes premium varien entre 80 € i 150 $. Tot i que els deu no poden semblar molt, la qualitat dels seus temes lliures està molt per sobre de la competència.

Plantilles de lloc web de Shopify

També ajuda que els temes gratuïts de Shopify estiguin ben dissenyats i personalitzats fàcilment. L’editor de WYSIWYG permet fer canvis simples d’arrossegament. També podeu accedir al codi del tema i personalitzar els detalls mitjançant HTML o CSS. Ajusteu el dimensionament, canvieu els colors i afegiu imatges amb facilitat.

Complements

Un altre avantatge del programari Shopify és que estan en expansió constant de la seva botiga d’aplicacions. Si no trobeu una determinada eina o aplicació, és possible que estigui disponible ben aviat. Busquen constantment maneres de millorar i satisfer les necessitats del client.

La plataforma de programari flexible de Shopify continuarà creixent amb vostè i el mercat canviant. Actualment, hi ha milers de plugins per triar i aquest nombre continua creixent cada dia.

Shopify també ha racionalitzat el procés d’integració. Un cop heu comprat o baixat una aplicació, serà fàcil llançar-la immediatament. Típicament, hi ha poca o cap configuració. L’ampliació de la funcionalitat de la botiga requereix uns quants clics.

COMPRAR CONS

Preu

És possible que hagueu adonat que hi ha moltes opcions gratuïtes d’allotjament autònom al mercat: Magento, Zen Cart, PrestaShop. Si bé l’etiqueta Gratuïta pot semblar atractiva, hi ha captura. Per utilitzar aquests carros de comerç electrònic de comerç, haureu de parlar amb fluïdesa. En cas contrari, haureu de contractar un desenvolupador per dissenyar la vostra botiga. En aquest cas, el cost “gratuït” desapareix ràpidament.

A més, les opcions que s’allotgen automàticament també poden incloure despeses ocultes. És possible que hagueu de pagar més per les passarel·les de pagament, els certificats de seguretat i altres funcions integrades a Shopify.

Essencialment, les opcions que s’allotgen en si mateix són les millors per a aquells amb coneixements tècnics. Si sou un principiant, Shopify no deixa de ser un gran valor. Val la pena la subscripció mensual per poder dissenyar el vostre propi lloc ràpidament.

Dificultats de personalització

Alguns usuaris es queixen que els temes de Shopify són difícils de personalitzar. Shopify va inventar el seu propi llenguatge de codificació anomenat Liquid. Si esteu acostumats a altres idiomes, hi haurà una corba d’aprenentatge.

L’avantatge és que no us enganxeu a l’ús de líquid. Els usuaris encara tenen l’opció d’utilitzar HTML, CSS i JavaScript per realitzar canvis. Només els que confien en PHP podran trobar problemes.

Les eines de màrqueting són molt bàsiques

Una altra queixa habitual és que les eines de màrqueting incorporades són massa bàsiques. Tot i això, aquest és un argument difícil. Els llocs Shopify estan integrats amb totes les eines que necessiteu. Si hi ha un buit, només cal visitar la botiga d’aplicacions. Qualsevol usuari té accés il·limitat a les millors eines de màrqueting disponibles.

Organització

Shopify ha fet alguna tria interessant quan es tracta de noms de categories. Poden ser confusos i dificultar la navegació pel lloc. Això elimina l’experiència de l’usuari i crea una corba d’aprenentatge innecessària. Tot i que això es supera fàcilment, encara és molest.

Migració

Si decidiu canviar de plataforma, Shopify no facilita la migració. Tot i que aquesta és una pràctica habitual, també pot suposar perdre part de la informació de la vostra botiga. El millor que podeu esperar és una exportació CSV del vostre lloc. Aquest és un bon motiu per aprofitar el temps per triar una plataforma de comerç electrònic. Aprofiteu qualsevol prova gratuïta perquè no us haureu de preocupar de migrar per la carretera.

Per a qui és Shopify el millor?

Shopify és molt adequat per a la majoria de les persones que busquen iniciar una botiga en línia. Atén a la gran majoria de la gent que no coneix el codi. Això suposa un gran estalvi a l’hora de dissenyar i desenvolupar un aparador. Bàsicament, qualsevol pot crear i llançar una botiga en qüestió d’hores.

Shopify també té un dels millors plans de preus del mercat. Podeu actualitzar i baixar de qualitat segons calgui. Fins i tot el pla bàsic inclou totes les funcions que necessitareu i accedir a la botiga d’aplicacions. Si bé hi ha tarifes de targeta de crèdit, aquestes són normalitzades.

Comprar les alternatives

Si bé Shopify és una gran plataforma que parla a un públic massiu, hi ha altres opcions per aquí. Shopify sol ser classificat amb Volusion, BigCommerce i Magento. I per una bona raó. Totes aquestes plataformes competeixen per una quota del mateix mercat. Tots estan treballant dur per guanyar el vostre negoci.

Tot i així, al final, la plataforma de programari Shopify encara surt a la pràctica per diversos motius:

 • 1. Millors temes. Si bé els altres grans jugadors poden tenir més temes, els temes de Shopify estan més ben dissenyats i tenen un aspecte més professional. Per descomptat, es tracta d’una qüestió d’opinió i gust personal. Si voleu veure-la per vosaltres mateixos, utilitzeu les proves gratuïtes per fer una ullada al vostre voltant.
 • 2. Super fàcil d’utilitzar. Magento és un programa de codi obert que requerirà uns coneixements tècnics. BigCommerce i Volusion ofereixen editors per arrossegar i deixar anar, però Shopify rep altes marques per facilitar-ne l’ús.
 • 3. Funcions il·limitades. Amb Shopify, mai no us haureu de preocupar de les begudes. Podeu afegir tants productes com vulgueu i gaudir d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitats. No cal pagar per un paquet actualitzat.
 • 4. Atenció al client. Shopify estableix l’estàndard per a un servei al client excel·lent. Els usuaris tenen una llarga llista de maneres d’arribar a un representant les 24 hores. Altres plataformes us permeten pagar més l’accés directe.
 • 5. Actualitzacions constants. Si feu un cop d’ull a les tendències de Google, Shopify continua guanyant tracció. Els seus competidors no tanquen tan bé. Molt d’això es deu al compromís de Shopify per millorar les seves funcions. Shopify continua adaptant-se al mercat i afegint noves funcions segons sigui necessari. No haureu de preocupar-vos que no es faci actual.

Si bé Shopify destaca com la millor opció per als principiants sense experiència de codificació, això no vol dir que sigui la millor opció per a tothom. Si teniu experiència de codificació, podeu trobar que Magento es pot personalitzar més fàcilment. O podeu trobar el tema perfecte a BigCommerce.

Shopify té una crida massiva, però sempre és del vostre interès fer compres abans de comptar amb una plataforma.

Conclusió: superen els avantatges dels avantatges?

Sens dubte. De fet, molts dels avantatges que els usuaris mencionen no tenen tracció realment. Qualsevol inconvenient només afectarà una part molt reduïda d’usuaris.

Mai ha estat més fàcil per a la persona mitjana dissenyar i llançar una botiga en línia. Aquesta és una gran notícia per a empresaris de tot el món.

Ja no hi ha grans barreres a l’hora de fer coneixements tècnics ni de pressupost. Durant uns 30 dòlars al mes, qualsevol persona amb un ordinador pot crear un lloc web professional amb Shopify. És un moment fantàstic per sortir pel vostre compte i Shopify és una part important d’aquest moviment.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map