Shopify Plus: una revisió del programari de comerç electrònic d’empresa

Shopify Plus és una plataforma de comerç electrònic empresarial basada en el núvol, dissenyada per a minoristes en línia de gran volum que necessiten estar al dia de les exigències dels seus clients. Shopify Plus proporciona escalabilitat i flexibilitat en un paquet que permet als seus clients centrar-se en la part minorista del seu negoci, no en les necessitats tècniques de la seva gestió. Els clients actuals de Shopify Plus inclouen Red Bull, Budweiser i General Electric.


Plataforma de comerç electrònic Shopify Plus

Informació general de la plataforma de comerç electrònic SaaS totalment allotjat

Si teniu o esteu construint, una botiga en línia i us interessa molt més la part de la botiga que la part en línia; Una plataforma de comerç electrònic SaaS completament allotjada pot ser només el que necessiteu.

SaaS significa programari com a servei. Amb això, obtindreu accés a tot el programari que necessiteu per executar la vostra botiga, més els servidors d’ordinador que necessiteu per executar el programari de comerç electrònic a.

Es presenta com un paquet per una quota mensual, juntament amb persones que mantenen els equips funcionant de manera eficient, la seguretat actualitzada per mantenir les vostres dades segures i el manteniment i les actualitzacions del programari; en definitiva, la vessant tècnica en línia. Aquest servei també es coneix com a servei de subscripció ja que paga una quota mensual.

Tens la possibilitat de centrar-te en la botiga: configurar la botiga en línia, màrqueting, publicitat, atenció al client, control d’inventaris i tot el que tingui com a objecte de venda al detall. La vostra implicació en línia és actualitzar el contingut de les pàgines web de la vostra botiga de comerç electrònic, tot el que el client veu i supervisar el funcionament del seu negoci..

Comerç electrònic d’empreses

Enterprise eCommerce es refereix a aquells comerciants amb vendes superiors als 500.000 dòlars anuals. Algunes empreses de programes de comerç electrònic posen aquest valor en dòlars encara més alt.

La clau de la designació a nivell d’empresa és el trànsit de gran volum i preveu un fort creixement. Aquests minoristes necessiten una solució de comerç electrònic que creixi ràpidament amb ells i que pugui fer front als freqüents pics del seu negoci.

Beneficis de Shopify Plus

Catifes i lloc per a la llar amb Shopify Plus

Desenvolupament & Costos de manteniment

És senzill: tots els costos de desenvolupament i manteniment són opcionals. L’equip de Shopify Plus té cura del vessant tècnic del funcionament de la vostra botiga en línia: la seguretat, el manteniment, les actualitzacions, l’eficiència del sistema i l’emmagatzematge de la informació es cuiden i s’optimitzen.

Els vostres costos de desenvolupament opcionals són si voleu contractar algú per configurar o transitar la vostra botiga en línia a Shopify Plus per a vosaltres. Tenim una sèrie d’articles que identifiquen els experts de Shopify Plus acreditats per l’empresa que poden fer-ho per vosaltres.

Preu previsible

Ja sabeu quant us costarà al funcionament la vostra botiga en línia Shopify Plus per mes. Els vostres plans mensuals de preus són previsibles i es poden negociar prèviament amb l’empresa. No hi ha cap preu fixat, però diversos informes han indicat que el preu inicial és d’uns 1200 dòlars mensuals i puja des d’allà en funció de quins nivells de servei i trànsit necessiteu..

La previsibilitat dels costos mensuals continua a mesura que el pla Shopify Plus no tingui comissions de transacció de vendes. Per descomptat, encara haureu de pagar les tarifes de la vostra targeta de crèdit, però no hi ha cap quota addicional imposada per Shopify Plus.

Compareu-ho amb la imprevisibilitat d’una opció no allotjada, en què pagueu les taxes d’allotjament i les tarifes de transacció de la passarel·la de pagaments més les tarifes realment imprevisibles del vostre desenvolupador que intenta estar al dia de tots els canvis del programari i assegureu-vos. que tot funciona conjuntament.

I quin preu és tranquil per a un entorn tècnic lliure de preocupacions que valgui per a vosaltres?

Shopify ofereix una prova gratuïta de 14 dies per als quals no heu de donar-los el número de targeta de crèdit.

Característiques del grau empresarial

Shopify té totes les funcions que espereu en una plataforma de comerç electrònic d’empreses. Aquests inclouen l’enviament automatitzat, la impressió de comandes i els feeds directes en comptabilitat, inventari i altres sistemes de gestió.

Algunes de les característiques més destacables són:

 • 99,9% de funcionament del servidor; 200 terabytes d’emmagatzematge i més de 7.000 nuclis de CPU
 • amplada de banda il·limitada i volums de vendes i productes il·limitats
 • 70 passarel·les de pagament, inclòs Bitcoin
 • més de 1000 aplicacions a l’App Store
 • capacitat de crear les teves pròpies aplicacions i extensions mitjançant l’API i les eines de desenvolupament
 • és compatible amb el motor d’Analytics de comerç electrònic millorat de Google

Administració de comptes

Shopify Plus elimina la frustració de tractar amb diversos membres de l’equip d’assistència al client mitjançant l’assignació del vostre gestor de comptes dedicat. Aquesta persona és el vostre punt de contacte únic per a totes les vostres preguntes, preocupacions i necessitats amb la vostra botiga Shopify Plus.

Servei de guants blancs Shopify Plus

El vostre gestor de comptes coneix la vostra empresa i coneix l’historial de la vostra botiga. També treballaran amb tu per fer personalitzacions de botigues que no estan disponibles al programari estàndard.

Els subscriptors de Shopify Plus també tenen accés a l’assistència telefònica 24 hores i setmanes de Shopify, juntament amb el número de telèfon de suport de prioritat de Shopify Plus i l’adreça de correu electrònic..

Un altre punt d’enfocament és un altre avantatge d’utilitzar una plataforma de comerç electrònic allotjament. L’equip de desenvolupament té un únic focus: Shopify Plus en una sola plataforma. Pot no semblar una gran quantitat, però moltes empreses de desenvolupament web treballen en diferents plataformes i idiomes, cosa que divideix el seu temps, focus i talents..

El temps de l’equip de Shopify Plus té un focus únic i tenen una gran experiència en el que fan. D’aquesta manera es poden solucionar més ràpidament les resolucions dels vostres problemes.

Plataforma escalable

El comerç electrònic de comerç integral és donar suport a les empreses que tenen un trànsit elevat i els servidors d’ordinadors han de treballar de manera eficient i fiable per fer-ho front. No vull que et preocupis; la vostra preocupació ha de ser si el vostre procés i inventari empresarial poden gestionar tots aquells nous clients i transaccions.

Shopify Plus disposa del maquinari i de la infraestructura de suport per gestionar un gran nombre de transaccions de comerç electrònic de forma segura per a tots els seus clients. Poden gestionar centenars de milers de transaccions alhora i tenen una xifra de fiabilitat de 99.9%.

Shopify Plus no estableix el límit de vendes, l’amplada de banda o diversos productes que podeu tenir, de manera que podeu seguir creixent. I no importa la quantitat que creixis, el vostre lloc no s’estavellarà.

Integrat i Extremadament personalitzable

Integracions i personalització de Shopify Plus

No heu de mirar cap tallador de galetes a la vostra botiga Shopify Plus, ja que podeu personalitzar les plantilles de la manera que desitgeu. I el mateix passa amb la funcionalitat. Shopify Plus no té totes les eines que cada client hauria de ser integrat en ell, cosa que el convertiria en una plataforma extremadament inigualable.

Necessiteu una campanya de màrqueting per correu electrònic dirigida o un programa de recompenses del client? És fàcil estendre Shopify Plus amb extensions i integracions de proveïdors de tercers. NetSuite i SAP, per exemple, proporcionen programari fàcilment integrat.

També podeu afegir funcionalitat a la vostra botiga de Shopify Plus mitjançant extensions, que són petits trossos de codi enganxats al codi principal..

Shopify Plus té una botiga d’aplicacions amb una selecció de més de 1000 aplicacions ben escollides. Algunes aplicacions i extensions són prou senzilles per instal·lar-se, però d’altres poden necessitar l’ajuda d’un desenvolupador.

Shopify Plus ha llançat Scripts, que permet als desenvolupadors escriure les seves pròpies personalitzacions per a la plataforma. Així, si podeu somiar-lo i trobar un desenvolupador, podeu tenir la funcionalitat que vulgueu.

Seguretat (compatible amb PCI)

Shopify Plus té el mateix nivell de seguretat que el que utilitzen els bancs – Nivell 1 PCI DSS. Aquest és el nivell d’or de seguretat. Shopify Plus implementa una avaluació contínua del risc de les seves dades i avaluacions anuals in situ.

Els clients se senten especials

La plataforma Shopify estàndard dirigeix ​​els clients a la compra sota un domini web de Shopify que no té l’aspecte de la botiga en línia; sense la marca de la botiga ni la navegació per lloc web. Això, en el millor dels casos, confon els clients i, en el pitjor dels casos, els espanta d’acabar la compra.

Els compradors de Shopify Plus, per contra, romanen a la vostra botiga a la compra, de manera que tenen seguretat i confiança en veure que compren de vostè.

Una altra manera de sentir-se especial pels clients és la rapidesa amb la qual podeu resoldre qualsevol queixa o problema que tingui amb la vostra botiga. La relació directa amb el vostre gestor de comptes és una part vital d’això i us pot ajudar significativament a crear una experiència de client positiva amb els vostres propis clients.

Funcionalitat de vendes multicanal

Amb Shopify Plus ven a tot arreu

Tant si teniu una extensió de la vostra botiga de maons i morters a l’àmbit en línia com si transiteu des d’una botiga en línia existent, la capacitat de vendre a diversos canals sovint és una clau per al creixement de les empreses a nivell d’empresa..

Shopify Plus té una funció de punt de venda que permet enllaçar-se a botigues del món real per poder vendre en línia a la vostra botiga física. També podeu vendre a plataformes de xarxes socials, com Facebook i Pinterest, per ampliar l’abast de màrqueting.

Els minoristes que consideren una expansió global estaran interessats en les més de 70 passarel·les de pagament diferents que ofereix Shopify Plus, inclòs Bitcoin, que permet vendre en diverses regions geogràfiques.

Amabilitat de màrqueting

Tens accés a tots els temes de Shopify per crear la botiga Shopify Plus i tots els temes poden respondre al mòbil. Això significa que els temes detecten la mida de la pantalla del dispositiu mòbil i ajusten la seva mida a la mida. Això és bo per a tots els vostres clients i per als motors de cerca, que donen prioritat als resultats de cerca als llocs web amb aquesta funció.

Shopify Plus està dissenyat per facilitar la vida dels venedors. La creació i l’actualització de la botiga orientada al client de la vostra botiga és senzilla i senzilla i tot el que necessiteu és accessible des del tauler de control.

Darrere dels escenaris, és tan fàcil executar analítiques per retallar les estadístiques de visites i conversions, així com les xifres de vendes; i teniu una selecció diversa d’informes a utilitzar.

Desplegament internacional

Moltes empreses de comerç electrònic a nivell d’empresa entren al mercat global, i Shopify Plus ho facilita. Les funcions integrades per al màrqueting internacional inclouen eines d’orientació geogràfica, llenguatge i moneda.

Desavantatges de Shopify Plus

API o limitacions de backend personalitzades

Amb qualsevol plataforma allotjada, sempre teniu limitacions quant als canvis que podeu fer. Shopify Plus ofereix una gran quantitat de personalització de cara al client, però una limitada capacitat de modificar el fons. No teniu accés a FTP ni a la base de dades, tot ha de passar pel front-end o per l’API.

Si utilitzeu un proveïdor d’inventaris concret, per exemple, i el programari no s’integra fàcilment amb Shopify Plus, haureu de contractar un desenvolupador per treballar intensament perquè la integració funcioni.

Bloqueig de la plataforma

Un cop hàgiu desenvolupat la botiga Shopify Plus o hàgiu migrat la botiga Shopify allà, heu quedat bloquejat, el que passi a Shopify com a empresa. Si decidiu traslladar la vostra botiga a un altre lloc, només podreu prendre la informació que us permet exportar Shopify Plus.

En realitat són totes les vostres dades, però no és el mateix que accedir a FTP i a totes les bases de dades dels vostres servidors.

També haureu de desenvolupar una mica de coneixements interns sobre l’ús de Shopify Plus. Personalitzar la vostra botiga i mantenir-la requereix que algú aprengui els aspectes bàsics de Shopify Plus i que desenvolupi uns coneixements específics de la plataforma. Shopify utilitza el seu propi llenguatge de codificació, Liquid, de manera que conèixer HTML o CSS no ajuda aquí.

Opcions de descompte limitat

Això és una limitació a com establiu descomptes a la vostra botiga en línia. Només podeu establir un descompte a una condició alhora: a una col·lecció o a un producte o a un preu. Per exemple, no podeu descomptar tots els articles superiors als 20 dòlars un 10%. Segons la quantitat de retallades que tingueu en compte i com voleu estructurar-les, pot ser que sigui un problema important.

Competidors de Shopify Plus

Shopify Plus davant Magento Enterprise

Shopify Plus i Magento Enterprise Edition són competidors directes en l’àmbit de comerç electrònic d’empreses. La principal diferència és que Shopify Plus és una solució allotjada i Magento Enterprise es troba en règim d’allotjament propi, de manera que heu de trobar un servei d’allotjament web per executar el programari..

Actualitzeu la plataforma de comerç electrònic Shopify Plus

Magento també ofereix una versió allotjada, Magento Enterprise Cloud Edition. Aquesta plataforma utilitza la mateixa base de codis i proporciona la mateixa flexibilitat que Magento.

Tant Shopify Plus com Magento Enterprise compleixen la seguretat PCI, amb la certificació PCI DSS de nivell 1. La diferència principal és que, com a plataforma allotjada, l’equip de Shopify Plus vetlla per la vostra seguretat.

Amb Magento, sou responsables de mantenir la seguretat de les dades, i la vostra preocupació és la vostra preocupació i qualsevol incompliment. Es necessita temps i esforços en controlar i solucionar-los, sense oblidar-nos de tota la preocupació.

L’actualització de la botiga en línia ha de ser fàcil i senzilla. Les descripcions de productes, l’edició de còpies del lloc web, l’addició de formularis de clients i la resta de contingut orientat al client han de ser correctes i oportunes.

A més, necessiteu analítiques per fer el seguiment de com van les vostres vendes, quines són les vostres taxes de conversió, el rendiment de les vostres campanyes de mitjans socials i una gran quantitat d’informació de màrqueting..

Amb Shopify Plus, podeu accedir a totes les funcionalitats de tot això des del tauler d’administració. Magento Enterprise no té cap d’aquestes funcions com a valors predeterminats, tot i que podeu afegir-les mitjançant extensions o crear-ne les vostres. Tanmateix, allò que Magento Enterprise té són extensions per gestionar referències o màrqueting d’afiliades.

L’optimització de motors de cerca és una part sovint ignorada del comerç minorista en línia. Més d’un terç de totes les compres es fan mitjançant cerques inicials a la web. Amb la introducció de la versió 2, i ara de la versió 2.1, Magento Enterprise està a la vegada amb Shopify Plus, amb SEO.

Les dues plataformes ofereixen prou eines per a un SEO més que adequat i inclouen la possibilitat de tenir un bloc integrat i botons de compartició social.

L’enviament és clau per a qualsevol negoci en línia, tant Shopify Plus com Magento Enterprise s’integren amb la majoria de les principals preocupacions d’enviament, incloses les USPS. Tot i això, Shopify Plus no vincula amb DHL.

Com que Magento Enterprise és una plataforma de hosting propi, el suport i les aplicacions són fonamentals per a l’èxit dels seus usuaris. Hi ha una forta comunitat mundial de moderadors i col·laboradors del fòrum, així com desenvolupadors que escriuen aplicacions i extensions.

Shopify Plus té una botiga d’aplicacions amb més de 1000 aplicacions de tercers i un equip d’assistència al client molt fort al qual teniu accés prioritari.

Shopify Plus contra BigCommerce Enterprise

Migreu la vostra botiga BigCommerce existent a Shopify Plus

BigCommerce és un dels principals competidors de Shopify en el camp de comerç electrònic allotjament, basat en núvol, BigCommerce Enterprise s’identifica amb les empreses de venda al detall que guanyen un milió de dòlars o més en vendes anuals. Els seus clients inclouen Toyota, Gibson i Payless Shoesource.

Els taulers de taula tant de Shopify Plus com de BigCommerce Enterprise es basen en les seves plataformes de comerç electrònic estàndard respectives. Totes dues són fàcils d’utilitzar. (Consulteu les nostres ressenyes de Shopify i BigCommerce.)

Les dues plataformes disposen de funcions exclusives i la seva implementació és senzilla. Shopify Plus utilitza el seu propi llenguatge de codificació anomenat Liquid, i hi ha una corba d’aprenentatge implicada a l’hora de seleccionar-la per inclinar-la tècnicament. Fins fa poc, l’edició de les plantilles de BigCommerce Enterprise va generar queixes, però el nou editor de temes Stencil simplifica el procés.

Shopify Plus i BigCommerce Enterprise tenen funcions similars amb una amplada de banda i una escalabilitat il·limitades i un 99,99% de vida útil. Ambdues us permeten vendre en diversos canals i tots dos proporcionen gestors de comptes dedicats, tot i que amb BigCommerce Enterprise hi ha un cost addicional per aquest servei..

Shopify Plus tira endavant la seva APP de trànsit per a una transferència indolora dels seus clients anteriors a la nova plataforma Shopify Plus sense una baixada del seu SEO. Les dues plataformes Enterprise guanyen amb la seva caixa de pàgina integrada.

Shopify Plus té una plataforma bàsica molt maca, però podeu afegir funcionalitats i funcions mitjançant una selecció d’entre més de 1000 aplicacions a la botiga d’aplicacions. BigCommerce Enterprise ofereix una selecció de 265 aplicacions, però cobreixen gairebé tot el que necessiteu.

Si necessiteu alguna cosa que no trobeu, ambdues plataformes proporcionen accés mitjançant la seva API perquè els desenvolupadors puguin crear aplicacions noves.

Tots els temes del lloc web amb Shopify Plus i BigCommerce Enterprise responen al mòbil. BigCommerce Enterprise té més temes per triar si compta les diferents variacions possibles per a cada tema.

Les passarel·les de processament de pagaments poden preocupar-vos si aneu globalment. Shopify Plus cobreix el món amb 70 processadors de pagaments i BigCommerce Enterprise en té només 38, però això pot ser suficient per a vostè.

Conclusió

A qui es recomana Shopify Plus?

Us recomanem que feu una ullada a Shopify Plus si sou un minorista que vol una botiga en línia i:

 • compta amb una àmplia i creixent botiga minorista (maons i morters o en línia)
 • té unes vendes d’almenys 500.000 dòlars anuals
 • preveu o preveu que el seu volum de vendes continuï creixent, sense que hi hagi cap límit a la vista
 • té pics periòdics a les vendes, potser fins a milers de comandes per minut
 • vol dedicar-se al disseny, màrqueting i venda al detall, no al vostre entorn tècnic en línia
 • vol una botiga única, personalitzada, adaptada automàticament per a qualsevol plataforma mòbil
 • vol assistència dedicada al client i una relació a llarg termini amb el proveïdor de serveis de comerç electrònic
 • preveu expandir-se globalment, per diferents regions i idiomes
 • creu en la venda multicanal per arribar a més clients

Per què faríeu servir Shopify Plus?

Shopify va llançar Shopify Plus el febrer de 2014 per satisfer els seus clients més grans que superaven la seva plataforma de comerç electrònic original. Shopify va aconseguir gestionar algunes empreses de gran volum, però no va ser dissenyat per fer-ho.

Si ja teniu un client Shopify i no esteu segur de si esteu preparats per passar a Shopify Plus, aquí teniu els quatre elements bàsics que compta Shopify Plus:

 • la compra al vostre propi domini, amb marca i lloc web propis
 • un gestor de comptes dedicat a l’assistència & personalitzades quan esteu en nivells de trànsit molt elevats.
 • integració personalitzada amb plataformes d’inventari i gestió
 • la capacitat de crear clons de les vostres botigues per a diferents països objectiu

Si ja teniu una botiga en línia en un altre lloc i voleu traslladar-vos a una plataforma a nivell d’empresa, Shopify Plus proporciona una solució clau en la qual podeu dirigir-vos directament. El gestor de comptes col·laborarà amb vosaltres per assegurar-vos que el vostre magatzem no perdi la classificació de la pàgina de cerca a la transició.

Tot i que és relativament nou, Shopify Plus ja té alguns clients amb pes intens i sol esmentar als tres primers llocs de qualsevol plataforma comercial de comerç electrònic. Les ressenyes dels usuaris sobre aquest programari han estat immensament positives.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map