Els 71 millors blocs de comerç electrònic de comerç electrònic han de llegir per créixer les vendes en línia

Obtenir informació en línia sobre comerç electrònic és com intentar prendre un glop d’aigua d’una boca d’incendis. És impossible controlar el flux. Acabareu embrutats amb molt més del que necessiteu. Una cerca de qualsevol tema relacionat amb el comerç electrònic us pot donar milions de resultats.


Quins són rellevants? Si voleu augmentar les vostres competències de comerç electrònic, com sabeu quins blocs són els millors a seguir?

Molts blocs de comerç electrònic proporcionen informació valuosa. Però, què llegeix i aprèn per guanyar diners? Són blocs que voleu seguir. Comenceu amb aquests 71 blocs de comerç electrònic més importants.

Contents

Comerços electrònics de negocis

No heu de reinventar la roda només si esteu començant un lloc de comerç electrònic. El valor de llegir els blocs comercials de comerç electrònic és aprendre com ho van fer els altres. Podeu llegir els seus errors i evitar-los. Podeu conèixer els seus èxits i duplicar-los. A continuació, es mostren deu blocs que us donen consells sobre l’acció.

1. Un millor estand de llimonades

Un millor estand de llimonades

Richard Lazazzera va iniciar el seu blog com a incubadora de comerç electrònic en línia. Escriu sobre les seves experiències com a empresari. És la seva manera de compartir els seus coneixements. Richard basa la seva autoritat en el temps que va passar treballant a Shopify.

2. Comerç electrònic

Comerç electrònic

Andrew Youdrian va fundar aquest lloc web. És un fòrum perquè els propietaris de botigues en línia puguin compartir els seus coneixements. Seva bloc és gratuït perquè qualsevol pugui llegir. Hi ha informació encara més valuosa als seus podcasts. El que fa que eCommerceFuel sigui un recurs potent és l’accés a les etiquetes privades. Aquests col·laboradors utilitzen llocs web de comerç electrònic amb fluxos d’ingressos de 6 i 7 xifres.

3. Temps de comerç electrònic

Temps de comerç electrònic

Aquest lloc web té l’aspecte d’un diari en línia. Tot i que molts blocs tenen molta opinió, el contingut del comerç electrònic es manté neutre. Registreu-vos a fonts específiques per obtenir només la informació que més us importi.

4. canaladvisor

canaladvisor

Heu arribat al lloc web adequat si voleu maneres d’augmentar la visibilitat de la vostra botiga en línia. Una colla d’escriptors contribueix al bloc. També hi ha publicacions de convidats d’experts de la indústria. Els temes van des de ressenyes sobre tecnologia de comerç electrònic fins a estudis estratègics.

5. Comerç electrònic de pràctica

Comerç electrònic de pràctica

Els consells sobre estratègia són excel·lents. Les formes pràctiques d’aplicar-lo són encara millors. De tot això es tracta aquest lloc web basat en blogs. La pàgina principal del lloc web és una llista de reproducció de les darreres publicacions del bloc. Cada article és una càpsula d’informació reflexiva. Llegiu sobre un component clau del que fa que un lloc de comerç electrònic tingui èxit.

6. Màrqueting NERD

Màrqueting NERD

Drew Sanocki escriu aquest bloc i continua centrat en la tàctica. Us explicarà què és el que ha treballat per a ell i les empreses que aconsella. Drew té les credencials per fer una còpia de seguretat dels seus consells. Té una universitat M.B.A. de Stanford i una llicenciada a Harvard. La seva col·lecció d’empreses de comerç electrònic va generar més de 100 milions de dòlars el 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt cura el contingut d’aquest lloc web. És un dels deu blocs de màrqueting més importants del Canadà. Segons el Wall Street Journal, és un dels 15 blocs empresaris que val la pena llegir. Elasticpath patrocina el lloc web. Proporciona programari de comerç electrònic d’empreses a les marques líders més importants del món.

8. Groove

Groove

El personal d’una agència de publicitat digital superior escriu aquest bloc. Obteniu una informació detallada sobre com dissenyen llocs web de comerç electrònic per als clients. Feu d’aquest lloc una llista de recursos si el màrqueting entrant és d’interès específic.

9. Venda al detall d’Internet

Venda al detall d'Internet

Potser coneixeu la revista amb el mateix nom. Aquesta és la seva llar en línia. La revista mensual es va iniciar el 1999 i la seva pàgina web s’actualitza diàriament. L’ampli ventall d’assumptes de comerç electrònic es destil·la a segments d’una barra de navegació a la part superior de la pàgina principal.

10. E-commerce d’arrencada

E-commerce d’arrencada

Shabbir Nooruddin blogs sobre la seva experiència amb la gestió d’un lloc web de comerç electrònic amb un pressupost reduït. Escriu els seus errors i comparteix allò que ha après per tal que els altres puguin evitar aquests errors. Shabbir té una col·lecció de tutorials que et porten pas a pas per algunes de les seves experiències.

Blogs de plataformes de programari de comerç electrònic

El programari del lloc web de comerç electrònic és el motor i el fabricant de diners. Com s’utilitzen els altres aquests principals paquets de programari de comerç electrònic? Quins van ser alguns dels obstacles que van descobrir? Què els ha combinat amb això per optimitzar els ingressos?

La relació que creeu amb el proveïdor de programari és només el primer pas. La lectura de blocs de proveïdors de programari de comerç electrònic us pot combinar amb la resta de la informació. És una bona manera d’entendre el que hi ha disponible.

11. BigCommerce

BigCommerce

Els membres d’aquesta plataforma líder en comerç electrònic contribueixen a una col·lecció d’articles. Les publicacions solen utilitzar el programari BigCommerce per a botigues en línia. La major part de la informació és sobre i sobre els llocs web que utilitzen el programari. Encara hi ha moltes coses per aprendre. Consulteu la pàgina Històries d’èxit publicacions d’inspiració.

12. Shopify

Shopify

Aquest és el bloc d’un dels majors noms del programari de comerç electrònic. El lloc web ordena la informació per tipus de suport i per categoria. Això fa que sigui fàcil de trobar podcasts i vídeos si esteu al mode per a multimèdia.

13. Volusió

Volusió

Hi ha més de 1.500 publicacions per llegir en aquest lloc web. Els col·laboradors proporcionen articles equilibrats. Hi ha valor per a propietaris i empresaris de petites empreses. Aquest és també el lloc per buscar propers seminaris. Com és de suposar, bona part del contingut promou el producte del fabricant de programari de comerç electrònic.

14. LemonStand

LemonStand

Aquest bloc s’adhereix a articles útils sobre com utilitzar el disseny web per millorar l’experiència de l’usuari. Els col·laboradors ofereixen consells fàcils de seguir. Inclouen exemples del que s’ha demostrat que funciona. Els articles no es classifiquen ni s’indexen. Hi ha una barra de cerca útil a la part superior per ajudar-vos a trobar temes.

15. Ecwid

Ecwid

El programari no és una solució completa i la companyia ho prefereix d’aquesta manera. Es centren en ser el que anomenen un “creador de botigues addicionals”. Els col·laboradors del blog Ecwid comparteixen consells i consells sobre tots els aspectes del funcionament d’una botiga en línia.

Blocs d’optimització de conversions

Hi ha raons importants per les quals haureu d’augmentar el percentatge de conversions de la vostra botiga en línia. Aquest grup de blocs us ajuda a comprendre el propòsit. L’optimització us proporciona més tipus de clients adequats. T’ajuda a conèixer millor què volen de la teva botiga en línia.

L’optimització de conversions és gairebé gratuïta en comparació amb la publicitat del motor de cerca. Un augment del 10% del percentatge de conversions pot marcar la diferència entre pèrdues i guanys.

16. ConversióXL

ConversióXL

Peep Laja utilitza la seva experiència de vendes per informar sobre el negoci d’aconseguir més clients. La seva promesa és proporcionar informació tan bona que no haureu de buscar gaire més sobre el tema. Apreciaràs el seu contingut si sou fan de punts gràfics i gràfics.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Aquesta agència digital es centra en l’optimització del ritme de conversió. El bloc és el lloc on es publiquen i es fan orgullosos sobre els seus èxits. Un mapa de mosaics a la part dreta de la pàgina principal desglosa la llista de temes tractats a les publicacions del bloc. Totes les publicacions comparteixen el tema de l’optimització del percentatge de conversions.

18. Ciències de la conversió

Ciències de la conversió

Blog de Brian Massey i Joel Harvey sobre ajudar les botigues en línia a augmentar els seus tipus de conversió. Aporten articles amb estadístiques i dades de recerca. Brian i Joel són ponents actius. Moltes de les seves presentacions estan disponibles al lloc web com a seminaris o podcasts.

19. Experts en percentatge de conversions

Experts en percentatge de conversions

Ben Jesson i Karl Blanks han treballat en l’optimització del tipus de conversió des del 2006. Han consultat amb empreses com eBay, BMW, AT&T i Hilton Hotels. Els seus serveis professionals poden estar fora del vostre pressupost. Aquest bloc ofereix informació i consells gratuïts i útils.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Van escriure els germans Bryan i Jeffery Eisenberg Sempre estigueu provant, així com altres best-seller. Escriuen les seves pròpies publicacions. De vegades, els articles són llargs i cobreixen diversos temes. En altres ocasions, es registren breus articles sobre el nou producte o servei que volen recomanar.

21. VWO

VWO

Paras Chopra i Sparsh Gupta escriuen sobre l’optimització del percentatge de conversions. També fan blog sobre com utilitzar-ne Optimitzador de llocs web visual programari. Conviden els blocaires convidats a abordar temes fora de la seva experiència. El lloc web ofereix articles i seminaris. Utilitzeu la navegació de categories a la part dreta de la pàgina principal per fer un treball ràpid per trobar el que necessiteu.

22. De manera òptima

De manera òptima

El programari Optimizely realitza proves de web i mòbil A / B per a la vostra botiga en línia. El bloc tracta de manera òptima, però hi ha molta informació sobre com abordar les proves. Una col·lecció de estudis de cas us mostra com alguns dels seus clients més grans han utilitzat les proves A / B per augmentar la conversió.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash és un dels pioners de l’optimització del tipus de conversió. Va escriure el best-seller Optimització de pàgines de destinació Reserva, i parla a les conferències de la indústria a tot el món. Tim i la seva empresa mantenen aquest bloc com a lloc per compartir idees i descobriments. Trobareu publicacions que es remuntaran fins al 2006.

Blocs de pagament per clic (PPC)

La cerca orgànica pot trigar una estona a mostrar resultats. El pagament per clic (PPC) pot generar resultats immediats. Només pagueu quan una persona interessada fa clic i establiu un pressupost per poder controlar els costos.

Però, encara hi ha coses a tenir en compte si tot just comença. Cal una estratègia sòlida. Tot i que és un tema controvertit, als bloggers els agrada escriure sobre això. Podeu aprendre i beneficiar-vos del que han de dir.

24. Heroi PPC

Heroi PPC

Hanapin Màrqueting està especialitzat en PPC. Publicen aquest bloc per compartir notícies sobre els seus clients. Els gestors de comptes de l’agència escriuen cada publicació. Els temes tracten notícies de la indústria, així com estudis de cas i tutorials. La categoria Recursos conté informació actualitzada sobre les bones pràctiques de PPC als motors de cerca.

25. Dins d’AdWords

Dins d’AdWords

Aquest és el bloc oficial de Google per obtenir notícies, consells i informació sobre AdWords. La vostra primera parada en aquest lloc web hauria de ser la seva descàrrega guia de bones pràctiques. Tu pots també subscriure al butlletí mensual de Google. És una bona manera de mantenir-se al dia amb consells oficials, llistes de comprovació i guies de vídeo.

26. PPCChat

PPCChat

Tot tracta sobre les xarxes socials avui, i aquest bloc és una prova. Aquí és on trobareu transcripcions de xats setmanals de Twitter. Passen els dimarts a les 12:00 EST i el tema és sobre tot PPC. Els seguiments i les actualitzacions es publiquen a Twitter mitjançant el hashtag #PPCChat.

27. Adquisició

Adquisició

Acquisio proporciona solucions de màrqueting programàtic per a agències i petites empreses. La companyia utilitza el seu programari per ajudar els llocs web a obtenir millors resultats de la campanya. Algunes àrees del seu blog promouen Acquisio. Altres articles ofereixen consells i tècniques generals de PPC. No heu de ser un client d’Acquisio per trobar valor aquí.

28. WordStream

WordStream

El programari d’aquesta empresa us ajuda a treure les intuïcions de la selecció de paraules clau de PPC. Els membres del personal i els escriptors convidats aporten articles. Obteniu més informació sobre les millors pràctiques de PPC, les paraules clau i l’optimització del percentatge de conversions. El lloc també disposa de Google Adwords gratuït Nivell de rendiment. Pot analitzar l’eficiència del vostre compte.

29. Clix

Clix

Aquest és el blog d’una agència digital que gestiona campanyes PPC. Els membres de l’empresa recopilen i comparteixen notícies sobre els motors de cerca més importants. Hi trobareu consells sobre les tendències que poden tenir la publicitat PPC a continuació. Els enllaços setmanals posen de manifest les publicacions del bloc que val la pena llegir d’altres llocs.

30. Anuncis de Bing

Anuncis de Bing

El segon motor de cerca més popular del planeta manté un bloc. Sí, es tracta principalment de com obtenir millors rànquings sobre motors de cerca a Bing. Però també hi ha molts articles generals sobre SEO, SEM i PPC. Utilitzeu el menú desplegable per trobar temes específics. Podeu filtrar articles per trobar consells sobre PPC útils per a qualsevol publicitat en motors de cerca.

31. Coneixements certificats

Coneixements certificats

Brad Geddes gestiona aquest bloc com una manera d’educar la gent sobre les bones pràctiques i principis de PPC. Una part del contingut només està disponible per a membres premium. També hi ha un fòrum privat vista prèvia amb prova gratuïta. La resta del bloc està a l’abast de tothom. Cerqueu articles i informació sobre els PPC més reculls a la pàgina principal.

32. Moz

Moz

Moz té un conjunt de productes de programari per a màrqueting de cerques i analítica. El personal escriu sobre PPC i envia articles al seu bloc. Utilitzeu el menú desplegable de la part superior de la part dreta per cercar articles específics. Les últimes publicacions sobre PPC es troben a la pàgina principal.

Blocs d’Analytics Web

L’única manera de millorar alguna cosa és estudiar el seu impacte. Això és el que us fa l’analítica web. Les dades que recopileu us proporcionen informació sobre qui visita el vostre lloc web. Et diu què els crida l’atenció.

L’anàlisi us ajuda a identificar quines coses tindran més impacte en les vendes. És important saber-ho. Menys del 0,01% dels vostres clients es molesten en contactar-vos si no els agrada o tenen algun problema amb el vostre lloc web.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren va iniciar aquest bloc per apropar les analítiques de màrqueting a Internet per a una audiència més àmplia. Era el calendari adequat. El món estava preparat per construir milions de llocs de comerç electrònic. Els articles del lloc web tracten temes tècnics de maneres naturals.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Aquest bloc té un focus gairebé exclusiu en Google Analytics. Els membres de l’empresa publiquen articles. Caleb Whitmore la va fundar el 2009. Si voleu actualitzar-vos, feu servir la secció Recuperació d’Analytics enllaç directe a la pàgina principal. L’atenció a Google Analytics és particularment particular enllaç de categoria més valuós.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Us pregunteu com voleu convertir tots aquests números d’analítica en informació? Què volen dir? Aquest bloc és un bon començament. Hi ha 18 categories d’articles. Alguns dels articles només versen sobre el programari d’analítica de Kissmetrics. La major part del contingut és general i ha de servir per a lectors a qualsevol nivell d’enteniment. Si és complex, l’article es desglossarà per a vosaltres.

36. Conversa d’Analytics

Conversa d'Analytics

Justin Cutroni publica aquest bloc per compartir la seva experiència com a defensor de l’analítica de Google. Rarament allunya del tema de Google Analytics. Hi ha molt a saber sobre aquest producte tan popular. Justin ordena les publicacions en categories que trobareu a la part dreta de la pàgina principal.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing no té por de dir-vos que creu que les dades haurien de ser sexy. El que vol dir amb això és que vol ajudar-vos a trobar oportunitats a les vostres dades que us ajudin a millorar. Les publicacions d’Annie són escasses. Desglossa temes complicats. Podeu entendre el seu enfocament a les analítiques, fins i tot si sou un principiant.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Aquesta consultoria recopila els seus consells i informació en forma de publicacions al bloc. Gairebé totes les frases tenen la paraula “Google”. Què esperaríeu? L’empresa és un soci certificat de Google Analytics i un distribuïdor Premium. Les publicacions més populars i les preferides de tots els temps dels lectors apareixen a la columna de la dreta de la pàgina principal.

39. Ocupa Razor

Ocupa Razor

Avinash Kaushik escriu aquest bloc des del 2006. És un autor més venut i el cofundador Motiu del mercat. Avinash el manté personal. Comparteix informació i, a continuació, us ofereix la seva perspectiva. És divertit aprendre més sobre les analítiques i sentir com si algú parli amb tu.

40. Solucions de Google Analytics

Solucions de Google Analytics

És el bloc oficial del producte de Google amb el mateix nom. És on podeu anar per esbrinar què té Google al magatzem del programari mentre continuen desenvolupant-lo. Hi ha set categories principals d’articles. Les trobareu a la part superior de la pàgina principal del costat dret. Se us demana que utilitzeu el camp de cerca per cercar informació específica.

41. Comportament en línia

Comportament en línia

Les dades d’Analytics subratllen el comportament. Coneixeu i enteneu aquest comportament? Aquest lloc web busca ajudar els propietaris de botigues en línia a comprendre com es comporten els seus clients. Hi trobareu articles, guies i una col·lecció entretinguda dibuixos animats. Daniel Waisberg i blocaires convidats us ajudaran a comprendre l’orientació i la segmentació, la usabilitat i l’optimització.

42. Món d’Analytics web

Món d'Analytics web

El personal que col·labora en aquest bloc li ha donat la distinció de a SAP 10 millors blocs d’analítica. L’analítica web hauria de ser senzilla. Tot es tracta d’estadístiques. Però els bloggers creuen que hi ha massa excés. Ells fan de la seva feina mantenir articles lliures d’argot.

Blocs de mitjans socials

El màrqueting en motors de cerca ja no és la forma òptima de promocionar el vostre lloc web de comerç electrònic. Avui tot tracta sobre les xarxes socials. L’optimització de motors de cerca (SEO) encara és important.

Les xarxes socials amplifiquen el SEO. Afegeix context. Més important encara, permet que les persones puguin fer o rebre recomanacions personals. Els motors de cerca necessiten contingut per classificar-se. Les xarxes socials són una manera d’aconseguir que els vostres clients crein contingut per a vosaltres.

43. Examinador de mitjans socials

Examinador de mitjans socials

Aquest lloc web té més de 450.000 subscriptors. És un recurs profund i útil si voleu saber com utilitzar les xarxes socials. Informeu-vos de com connectar amb els vostres clients de comerç electrònic. Hi ha publicacions diàries al lloc web, així com podcasts diaris i setmanals.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg va començar aquest bloc com una manera de recopilar la informació que comparteix com a ponent, formador i autor. Peg col·labora amb Guy Kawasaki en estratègia de màrqueting en xarxes socials. També té 1,2 milions de seguidors a Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest i YouTube. Començar aquí si és la nostra primera visita.

45. Rebecah Radice

Rebecah Radice

Aquest blogger guardonat és un especialista en màrqueting digital, orador i autor. Els seus articles proporcionen consells sobre com gestionar el màrqueting digital i entrant mentre intenteu dirigir un negoci. A Rebekah li agrada crear fulls i llistes de trampes. Comenceu amb els seus suggeriments de lectura obligada per obtenir un tast del seu lloc web.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari se la coneix sovint com “la reina de Facebook”. Forbes la classifica com a influenciadora del poder de les xarxes socials. Mari només publica blogs sobre Facebook. Però, el lloc de xarxes socials té 1.600 milions d’usuaris actius. Hi ha moltes coses a dir sobre Facebook. A la pàgina principal hi ha una guia de navegació de categories. Us ajudarà a arribar a la vostra pregunta de Facebook. Mari probablement tingui resposta.

47. Tendències de Jenn

Tendències de Jenn

Jenn Herman s’ha convertit en una reconeguda experta en màrqueting d’Instagram. El seu bloc ha guanyat molts premis en xarxes socials. Aquí teniu les reflexions sobre les publicacions de Jenn. No són escassos. No es disculpa per això. Jenn creu que mereixia informació clara i detallada sobre màrqueting a Instagram.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst i el seu equip ofereixen ajuda generosa d’assessorament i informació gratuïtes. Dirigiu-vos aquí per obtenir més informació sobre el trànsit, la participació, la conversió i el contingut. Totes les publicacions donen consells sobre com utilitzar les xarxes socials per promocionar el vostre lloc web.

49. Germen social

Germen social

Sprout Social és una empresa que ajuda a les empreses a comunicar-se amb els seus clients. Compten amb Twitter, Facebook, LinkedIn i Instagram entre els seus clients. El bloc és un recull de material tant sobre Sprout Social, com sobre els mitjans socials en general. No deixeu que la barra de navegació de la part superior de la pàgina principal us enganyi. Cadascun dels tres temes més importants tira cap avall per revelar subcategories més profundes.

50. SocialMouths

SocialMouths

Què es necessita per tenir èxit en línia? Això és el que Francisco Rosales escriu al seu bloc. Els seus articles toquen blocs, xarxes socials, trànsit web, màrqueting i conversió. Francisco escriu les publicacions ell mateix i espolsa les observacions personals amb humor honest.

51. Pamorama

Pamorama

El seu contingut està sindicat a través de Yahoo i Mediabistro. Forbes es va classificar amb el lloc número 24 en la seva llista dels principals 50 influents en el poder mediàtic. Pam Dyer utilitza el seu bloc per ajudar els lectors a optimitzar les seves marques i a involucrar els usuaris amb les xarxes socials. Classifica els seus articles amb un núvol de paraules a la part inferior de la pàgina principal.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary és un irlandès i blogger orgullós. Escriu per ajudar els altres a utilitzar els mitjans socials per promocionar els seus llocs web. Llocs com el Huffington Post sovint recullen les seves publicacions més preferides al bloc. Ian s’enganxa a quatre temes principals. Ho són màrqueting de contingut, mitjans de comunicació social, analítica, i automatització de màrqueting. Els enllaços es troben a la part superior de la seva pàgina principal.

Blocs de màrqueting per correu electrònic

El màrqueting per correu electrònic és una de les millors eines que teniu per augmentar les vendes. Podeu personalitzar el missatge i l’oferta. Podeu segmentar els usuaris en funció del comportament de la destinació. Fins i tot podeu provar ofertes de màrqueting per veure quines tenen la millor resposta.

El màrqueting per correu electrònic s’orienta als clients. És rendible i mesurable. Obteniu aquests avantatges només si ho feu bé. Llegiu com ho fan els altres.

53. Contacte constant

Contacte constant

Aquest bloc està dirigit per una de les empreses de màrqueting de correu electrònic més populars del món. Els articles es divideixen en tres àmbits. Assessorament en màrqueting us ofereix una visió general de les tendències del màrqueting per correu electrònic. El Biblioteca de recursos categoria us ajuda a trobar qualsevol article, guia o vídeo al lloc web. Reviseu el Seminaris & Formació categoria de seminaris en línia i locals.

54. Remàrqueting

Remàrqueting

Els tres fundadors de la plataforma de programari de màrqueting basada en dades de Remarkety dirigeixen aquest bloc. Moltes de les publicacions se centren en el programari de l’empresa. Hi ha suficients articles sobre la teoria general del màrqueting per correu electrònic perquè valgui la pena. Comenceu amb la llista de les publicacions més populars. Es troba a la part superior dreta de la pàgina principal.

55. Monitor de campanya

Monitor de campanya

150.000 empreses utilitzen aquest programari de màrqueting per correu electrònic per enviar més de mil milions de correus electrònics mensuals. El bloc de l’empresa és un dipòsit de consells d’ells i dels seus clients. Comenceu per la Com categoria a la navegació superior.

56. Resposta vertical

Resposta vertical

Aquesta empresa de programari utilitza el seu blog per ajudar els clients a millorar campanyes de màrqueting per correu electrònic. La infografia i els tutorials converteixen idees complexes en eines útils. La navegació basada en categories a la part dreta de la pàgina principal facilita la cerca de qualsevol tema.

57. MailChimp

MailChimp

Més de 10 milions de persones utilitzen aquest programari per dissenyar i enviar 600 milions de correus electrònics cada dia. El bloc presenta articles sobre com obtenir els millors resultats de MailChimp. És fàcil extreure els consells sobre màrqueting de correu electrònic dels articles per utilitzar amb altres programes.

Blogs de SEO

És un fet de la vida. Google és la manera com la gent busca. El 60% dels clics van al primer resultat. Competireu amb més d’un milió d’altres llocs web per al 40% restant d’aquests clics. Optimització de motors de cerca (SEO) augmenta la vostra classificació en resultats. Si no ho feu, els vostres competidors ho faran.

A diferència d’altres tipus d’esforços de màrqueting, el SEO té un efecte permanent. Un cop hàgiu obtingut un rànquing superior, serà difícil que un altre lloc web de comerç electrònic el traieu.

58. El bloc oficial de Google

El bloc oficial de Google

Una manera d’augmentar la classificació del motor de cerca és afegir contingut rellevant al vostre lloc web. Google segueix els seus consells amb aquest bloc. Ofereix informació sobre els productes de Google, la tecnologia i la cultura de l’empresa. Aprofundireu més sobre Google i és un bon exemple de com podeu trobar temes per escriure al vostre bloc.

59. Motors de cerca

Motors de cerca

Mat McGee i un equip d’escriptors afegeixen contingut nou cada dia a aquest lloc web impulsat per blocs. Els articles toquen totes les disciplines. Es centren en consells, tàctiques i estratègies per executar programes de màrqueting amb èxit. Canviar entre el més popular, o el missatges més recents a la pàgina principal. La columna de la dreta de la pàgina principal ressalta llibres blancs, transmissions web i informes de recerca.

60. El bloc Moz

El bloc Moz

Els desenvolupadors d’aquest programari de SEO ofereixen guies d’assessorament, investigació i pràctiques. Es tracta d’una combinació prudent d’autopromoció dels productes Moz i d’informació pràctica general. Hi ha més de 350 pàgines de publicacions del bloc. Utilitzeu la navegació desplegable a la part superior de la pàgina principal a la part dreta per trobar el que necessiteu.

61. Diari del motor de cerca

Diari del motor de cerca

Loren Baker va fundar aquest lloc web per a professionals de SEO. Juntament amb l’editor executiu Kelsey Jones i el personal, posen en relleu tendències i personalitats importants. Podeu aprendre i fer xarxa amb experts de Google, LinkedIn i Disney. Els articles es remunten al 2003.

62. Rellotge motor de cerca

Rellotge motor de cerca

Aquest és un bon lloc per començar si sou nous a SEO. Els articles aquí no ofereixen cap hipòtesi sobre el vostre nivell de coneixement. Hi trobareu diccionaris de termes i acrònims clau. Molts articles d’explicadors us ajuden a comprendre el funcionament del SEO.

Blocs de màrqueting de contingut

Més contingut al vostre lloc significa més temps dedicat-hi. Més contingut també us proporciona una visibilitat més alta als motors de cerca. Com més visitants tingueu, més trànsit de referències generareu.

Tot això comporta una millor reputació de la marca. Tot el que cal és disposar a compartir els vostres coneixements amb els visitants del lloc web. És un màrqueting rendible. A continuació, es detallen alguns blocaires que els agrada compartir el que ha funcionat per a ells.

63. Institut de Màrqueting de Continguts

Institut de Màrqueting de Continguts

Joe Pulizzi i el seu personal d’escriptors comparteixen informació sobre màrqueting de contingut amb èxit. La companyia darrere del blog publica revistes i esdeveniments anuals de màrqueting de contingut. Si sou nous en el màrqueting de contingut, el bloc ofereix una llista de guies útils valuoses. Es recullen a una àrea situada a la part dreta de la pàgina principal. Començar amb aquest.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark fa servir el seu bloc per ensenyar-vos a crear el que ell anomena “contingut en línia assassí”. Té una opinió contundent i no té por de dir el que hi ha al cap. Brian vol ajudar-lo a evitar “malcriades empreses creatives per omplir una pàgina web de l’empresa”. Li ensenya a captar l’atenció, a conduir el trànsit i a construir un negoci.

65. Quicksprout

Quicksprout

La revista Forbes afirma que Neil Patel és un dels deu principals venedors del sector. La revista Entrepreneur diu que Neil té una de les 100 empreses més brillants del món. Assessora a empreses com Amazon, GM i Viacom. D’alguna manera, encara té temps per escriure aquest bloc. I, sí, escriu ell mateix la majoria de les publicacions.

66. Copiar pirates informàtics

Copiar pirates informàtics

Joanna Wiebe i Lance Jones combinen habilitats d’optimització de redacció i de conversió. El resultat és un bloc que us ensenya a escriure una còpia més persuasiva, creïble i usable. Si seguiu els seus consells, podeu augmentar el percentatge de conversions del vostre lloc web i del correu electrònic.

67. HubSpot

HubSpot

Aquest fabricant de programari de màrqueting entrant ajuda els llocs web a convertir els avantatges i augmentar els ingressos. Més de 15.000 empreses utilitzen HubSpot per a les seves xarxes socials, correu electrònic, SEO i automatització de màrqueting. Un equip d’escriptors aporta articles diaris en tres categories principals. Cada un desglossa un llista de temes específics.

Blocs sobre blocs

Hi ha moltes maneres de conduir el trànsit al vostre lloc de comerç electrònic. El blogging és el més eficient. Cada vegada que afegiu una publicació nova al bloc, heu augmentat el contingut indexat al vostre lloc web.

L’exposició als mitjans socials és tan important com la descoberta del motor de cerca. Les publicacions del bloc són contingut que la gent pot compartir a les xarxes socials. Un bloc estableix autoritat. És possible que no vegeu resultats immediats d’un bloc. Però els resultats es combinen amb el pas del temps.

68. ProBlogger

ProBlogger

La majoria de les publicacions d’aquesta web són del fundador Darren Rowse. A Darren no li fa por aprofundir en el que fa que les publicacions del seu blog funcionin o fallin. Molts dels seus articles són peces pràctiques. Agafen temes complicats i els desglossen en elements bàsics. És un consell senzill i pràctic. Podeu utilitzar per duplicar l’èxit de Darren al vostre lloc web.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow va iniciar aquest bloc el 2012. Actualment té una audiència de més de 100.000 subscriptors de correu electrònic. Jon creu que no us hauria d’impressionar aquestes estadístiques. De fet, creu que el trànsit és irrellevant si no genera ingressos per a vostè. Els articles són curts i fàcils d’entendre. Començar aquí per treure el màxim partit d’aquest bloc.

70. BloggingTips

BloggingTips

Actualment Zac Johnson gestiona aquest bloc. Ell i un equip d’escriptors creuen que els blocs poden fer molt més que generar ingressos per al vostre lloc web. També pensen que els blocs poden canvia la teva vida. Zac i el seu equip gaudeixen d’entrevistar altres bloggers. Han recopilat aquests articles en un sol categoria.

71. Consells sobre el bloc diari

Consells sobre el bloc diari

Aquest lloc web és un bloc sobre blocs professionals dirigit a bloggers professionals. No deixeu que això us espanti si tan sols esteu començant. De fet, és un lloc encertat per aprendre els fonaments bàsics. Mark Zeni i un petit equip d’escriptors ofereixen consells diàriament sobre com fer bloc per donar suport al vostre negoci.

Mantenir-se al capdamunt del canvi

El ritme de la innovació es mou a tota velocitat. Els canvis en la indústria de comerç electrònic es produeixen ràpidament. No necessiteu gaire temps perquè la vostra base de coneixement estigui obsoleta. Hi ha una manera senzilla d’evitar que això passi.

Cultiva l’hàbit de mantenir-se al dia. Feu una visita regular a alguns dels blocs que heu llegit aquí. O, que us ho faci fàcil Feu que aquests blocaires envieu el seu contingut directament a vosaltres. Tots tenen opcions de subscripció i RSS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map