Els 5 millors comentaris sobre programes de la compra d’eCommerce el 2016

De manera que teniu un producte o servei excel·lent, i heu de vendre. I no només vendre’l, sinó trobar la manera més eficient possible. Com ho faràs??


Bé, un dels components clau de l’èxit aquí és triar el carretó de la compra adequat o la plataforma de programari de comerç electrònic. Per descomptat, el producte i la vostra estratègia de màrqueting també són importants. Tot i que no val la pena si no podeu presentar el vostre producte o servei amb la millor llum.

Els cinc millors carros de compra

En aquest article, trobareu tot el que necessiteu saber sobre els tipus de programari de comerç electrònic disponibles, obtindreu consells sobre com seleccionar el carret de compra adequat a les vostres necessitats, i també descobrireu els millors carretons de compra allotjats, els millors allotjaments independents. el programari de comerç electrònic de codi obert i el plugin més popular de comerç electrònic de WordPress.

Amb l’ajuda d’aquest article, reduireu el mínim del temps necessari per trobar la forma més eficient de vendre el vostre producte. Com? Sabreu exactament què heu de buscar després d’acabar de llegir aquesta publicació, així que ens endinsem en aquest punt.

TIPUS DE PROGRAMARI DE COTXES ECOMMERCE

Aleshores, de què és capaç el programari de comerç electrònic? Permet gestionar fàcilment els vostres productes (afegir-los i eliminar-los), calcular impostos i pràcticament és el nucli de qualsevol botiga en línia.

El programari de comerç electrònic proporciona una interfície fàcil d’utilitzar i facilita el control del funcionament complet de la botiga, fins i tot per a persones sense un fons tècnic profund.

Aquests són els quatre tipus de programari de comerç electrònic més populars. Aprofitarem més en detalls sobre alguns dels programes de programari específics una mica més tard, per tant, continua llegint.

 • 1. Programari de comerç electrònic allotjament independent. Amb aquest programari de comerç electrònic, invertiu els vostres diners en la compra inicial del producte: en serveis de maquinari i instal·lació. Ofereix una flexibilitat molt més gran i permet actualitzar i gestionar tot el sistema pel vostre compte.
 • 2. El programari com a servei de comerç electrònic (SaaS). Les solucions SaaS es basen en la tecnologia del núvol. També se’ls coneix com a “allotjats”. Amb aquest tipus de programari de comerç electrònic, pagueu una subscripció al servei que els proveïdors us proporcionen des del centre de dades. Tot i que és més assequible, no té la quantitat de llibertat que ofereix el programari de comerç electrònic de forma independent. Els proveïdors continuen actualitzant els seus productes, aportant funcions noves i tracten la resolució de problemes.
 • 3. Programari de comerç electrònic de codi obert. Les plataformes de comerç electrònic de codi obert permeten als usuaris instal·lar, gestionar i configurar el programari necessari als seus propis servidors. És possible modificar el codi del programa. Tot i això, requereix un cert nivell de coneixements tècnics i competències en el desenvolupament. Permet una gran varietat de complements i plugins per ampliar la funcionalitat, i el programari en sí és gratuït.
 • 4. Complement o complement. Aquest tipus funciona com a alternativa perfecta per a aquells que ja posseeixen una plataforma de blocs o un lloc web basat en WordPress que permet complements. Els complements i complements pràcticament converteixen el vostre lloc en una botiga en línia en qüestió d’uns quants clics. Hi ha una àmplia selecció de connectors, inclosos els plugins que heu de comprar i els que són totalment gratuïts.

Consells per seleccionar el carret de la compra adequat

La selecció d’un carretó de la compra determina el camí que faran les vostres vendes. Trieu el que s’adapti a les vostres necessitats i aviat podreu veure amb quina velocitat s’enfrontaran a l’èxit.

Tanmateix, si trieu el que no compleixi els vostres requisits, haureu de fer front a les dificultats i haureu de dedicar més temps a solucionar els vostres errors.

Els 25 consells que es descriuen a continuació us ajudaran a evitar errors i a triar el carretó de la compra que us resulti més adequat.

 • 1

  Tipus de programari de comerç electrònic: abans de començar a cercar programari de comerç electrònic, decidiu quin tipus voleu. Per exemple, si sou un usuari de WordPress existent, un complement de comerç electrònic de WordPress (per exemple, WooCommerce) és una opció excel·lent.

 • 2

  Compatibilitat: comproveu la compatibilitat. El vostre carretó de la compra ha de funcionar bé amb el maquinari disponible, el sistema operatiu i el programari del servidor web.

 • 3

  Importació de dades: busqueu la possibilitat d’importar les dades. Això és especialment important si teniu una gran base de dades de productes. Si ho fas, segur que necessitaràs una manera senzilla de transferir totes aquestes dades.

 • 4

  Escalabilitat: considerem el potencial de creixement. Si voleu créixer el vostre negoci, assegureu-vos que trieu un programari que us ajudarà a assolir els vostres objectius. Per exemple, almenys un dels plans de preus permet productes il·limitats.

 • 5

  Funcions prioritàries: decidiu quines són les característiques principals que ha de tenir el vostre carretó de la compra. Això us farà més fàcil reduir la cerca.

 • 6

  Càlcul de l’impost de vendes i del cost d’enviament: la capacitat de fer tots els càlculs necessaris millora molt l’experiència de l’usuari. Així que és millor tenir aquesta funció en lloc d’enviar per correu electrònic les despeses d’enviament a clients internacionals.

 • 7

  Diferents formes de pagament: el vostre carretó de la compra ha de ser compatible amb diferents formes de pagament. Heu de donar la llibertat d’elecció als vostres clients i incloure el màxim nombre de mètodes de pagament disponibles.

 • 8

  Clients internacionals: si voleu vendre a clients de tot el món, busqueu programari que admeti diferents idiomes, accepteu monedes i proporcioni opcions d’enviament i impostos internacionals..

 • 9

  Seguretat: trieu un carretó de la compra que sigui compatible amb PCI DSS (Normes de seguretat de dades de la indústria de la targeta de pagament) i que tingui certificats SSL (Secure Sockets Layer).

 • 10

  Personalització: si el vostre programari de comerç electrònic compta amb un conjunt de plantilles i eines fetes per personalitzar-les, us resultarà molt més fàcil crear la vostra botiga.

 • 11

  Canvis de preu: heu de poder atraure clients oferint-los promocions i descomptes especials per a compres específiques. Per tant, la possibilitat de canviar ràpidament el preu dels productes també és un avantatge.

 • 12

  Alertes de producte i recuperació del carretó abandonat: busqueu la possibilitat d’utilitzar alertes, com ara alertar els clients quan ja estigui disponible un producte fora d’estoc o alertar-los quan han abandonat el carret de la compra i animar-los a completar-lo, com això pot ajudar a augmentar les vostres vendes.

 • 13

  Analytics i informes: per poder millorar el vostre rendiment i maximitzar la quantitat de vendes, és important tenir accés a dades estadístiques. Assegureu-vos que el vostre programari pugui generar informes detallats sobre l’activitat del client a la vostra botiga en línia.

 • 14

  Carret virtual: una altra cosa que millorarà l’experiència d’usuari de la vostra botiga és un carretó virtual. Dóna als vostres clients la possibilitat de continuar comprant a la vostra botiga i fer la comanda al final fins que hagin trobat tot el que necessiten.

 • 15

  Optimització de dispositius mòbils: assegureu-vos que sigui senzill per a mòbils i no perdeu clients que siguin usuaris mòbils.

 • 16

  Temps de càrrega ràpid: comproveu el temps de càrrega per assegurar-vos que es carrega prou ràpid. Segons Kissmetrics, “el 47% dels consumidors espera que es carregui una pàgina web en 2 segons o menys”, de manera que pot perdre clients si és massa lent..

 • 17

  Facilitat d’ús: un programari fàcil d’utilitzar i que no té una corba d’aprenentatge abrupta és especialment important si no teniu coneixements de codificació.

 • 18

  Nivell de suport: esbrineu quina quantitat de suport ofereix el programari, ja que heu de saber que podeu trobar ajuda si ho necessiteu, especialment si no esteu familiaritzats amb el programari de comerç electrònic..

 • 19

  Recursos: busqueu programari que ofereixi una àmplia gamma de recursos útils que podeu utilitzar per resoldre problemes pel vostre compte.

 • 20

  Eines: cerqueu eines integrades per ajudar-vos a desenvolupar el vostre negoci (per exemple, eines d’analítica, eines de SEO, eines de màrqueting, etc.).

 • 21

  Configuració: decidiu quant de temps esteu disposats a dedicar-vos a la configuració. Si voleu una configuració ràpida, fàcil i sense estrès, eviteu el programari amb configuracions complexes i que necessiten molt temps.

 • 22

  Aplicació per a mòbils: si voleu gestionar fàcilment la botiga en línia en qualsevol moment i, a continuació, busqueu un programari que inclogui una aplicació per a mòbils per poder gestionar-la fora.

 • 23

  Pressupost: abans de començar a buscar programari de comerç electrònic, assegureu-vos de decidir quants diners esteu disposats a gastar cada mes. Per exemple, si teniu una petita empresa, el programari de comerç electrònic d’empresa pot no ser el més adequat per a vosaltres.

 • 24

  Prova gratuïta: si hi ha una prova gratuïta, versió gratuïta o demostració, prova-ho primer abans de prendre la teva decisió. Això us pot donar una millor idea de si el programari us convé o no.

 • 25

  Opinions d’usuaris i experts: llegiu les ressenyes de programari abans de prendre la vostra decisió. Informeu-vos del que diuen els usuaris i els experts, sobretot, sobre els problemes que us han trobat perquè podreu trobar els mateixos problemes.

Carros de compra més allotjats

Shopify

Fundada el 2004, ara Shopify acumula més de 300.000 botigues en línia. Els usuaris han classificat constantment Shopify com un dels millors carretons de compres allotjats.

Lloc web de Shopify

Principals característiques.

 • Inclou un conjunt de funcions de comerç electrònic per ajudar a crear una botiga professional.
 • Inclou eines comerciants, informes i eines d’analítica.
 • S’integra amb Google Analytics i proporciona informes de productes.
 • S’integra amb més de 70 passarel·les de pagament: podeu acceptar targetes de crèdit, pagaments PayPal i automatització de vendes.
 • Permet crear cupons, codis de descompte i targetes de regal personalitzades.
 • Us permet enviar correus electrònics per recordar-los a la gent si han abandonat el carret.
 • S’integra amb les xarxes socials.
 • Inclou un carro de compra mòbil integrat.
 • Inclou un extens mercat d’aplicacions.
 • És compatible amb PCI DSS i està disponible un certificat SSL.

Disseny.

Shopify proporciona un conjunt significatiu de més de 1.000 temes nets i funcionals, que són personalitzables i personalitzables, incloent temes creats per dissenyadors de renom mundial com Happy Cog, Pixel Union i Clearleft. Us permet triar entre temes gratuïts i de pagament que poden satisfer la majoria dels requisits dels usuaris.

Si trobeu un tema que us agrada, però no és exactament el que voleu, podeu contractar un expert en disseny de Shopify per ajustar-lo o fins i tot crear un disseny personalitzat completament nou només per a vosaltres..

Preu.

Proveu primer la prova gratuïta de 14 dies de Shopify, per tenir una millor idea de si és la vostra forma adequada o no.

Els plans de preus de Shopify van des de 29 dòlars mensuals per al pla bàsic i fins a 299 dòlars mensuals per al pla Premium. El pla estàndard costa 79 dòlars al mes. Les subscripcions d’un any i 2 anys us estalviaran un 10% i un 20% respectivament.

El pla bàsic s’adapta millor a les empreses que s’acaben de començar, però pot ser que el pla estàndard o el pla Premium sigui una opció millor si voleu créixer més endavant el vostre negoci..

També hi ha el pla Shopify Lite, que us permet vendre els vostres productes a Facebook per només 9 dòlars al mes. I també hi ha Shopify Plus, que és una plataforma de comerç electrònic SaaS per a comerciants d’alt volum. És una opció ideal per a empreses grans que cerquen solucions empresarials.

També podeu adquirir funcions addicionals, com ara el paquet al detall, que pot actualitzar el vostre POS de Shopify (punt de venda) per 40 dòlars al mes.

Pros & Contres.

Pros:

 • Interfície senzilla i fàcil d’utilitzar.
 • Amplada de banda il·limitada, emmagatzematge de fitxers i productes.
 • Una àmplia gamma de plantilles gratuïtes.
 • Eines de màrqueting incorporades.
 • Integració senzilla de PayPal.
 • Admet aplicacions de tercers per ampliar la funcionalitat.
 • S’integra amb WordPress, Wix i Squarespace.
 • Atenció al client excel·lent les 24 hores del dia.
 • Tots els plans inclouen un certificat SSL gratuït.

Contres:

 • Manca de llibertat de personalització.
 • No admet diversos idiomes.
 • El sistema de pagament natiu està limitat a funcionar només amb determinats països.
 • Comissions de transacció de passarel·les de pagament de tercers.
 • Pot tenir problemes amb la correcta visualització de les imatges. De vegades, per evitar-ho, és millor tallar-les prèviament.

Servei d’atenció al client.

Shopify té un equip d’assistència disponible les 24 hores del dia. Podeu trucar-los, escriure un correu electrònic o parlar amb ells en un xat en directe. Si necessiteu ajuda per a una àrea específica, teniu accés a diversos professionals de Shopify, inclosos experts en configuració, experts en disseny, experts en desenvolupadors web, experts en màrqueting i experts en fotografia..

Shopify té una biblioteca de recursos per a aquells que volen resoldre problemes pel seu compte. Inclou una col·lecció de guies i tutorials per a usuaris, podcasts, una enciclopèdia empresarial, una base de preguntes freqüents i un fòrum de discussió, així com una selecció de vídeos, estudis de cas, llibres electrònics i seminaris a la seva “Universitat de comerç electrònic”.

També podeu trobar reunions i esdeveniments de Shopify per assistir a través de la seva “Universitat de comerç electrònic”.

BigCommerce

Fundada el 2009, BigCommerce acumula al voltant de 100.000 botigues en línia i té un temps de vida mitjà del 99,99%. Els seus comerciants creixen un 28% anual, la qual cosa és gairebé el doble de la mitjana de la indústria, i BigCommerce Enterprise supera les 1 milió de dòlars en vendes a l’any.

Lloc web de BigCommerce

Els usuaris han classificat BigCommerce de forma constant com un dels millors carretons de compres allotjats. Entre altres guardons, va obtenir el Premi Stevie d’or 2014 per a Companyia de l’Any.

Principals característiques.

 • Permet vendre productes digitals i físics, dividir-los en categories i utilitzar les pròpies tarifes d’enviament.
 • S’integra amb PayPal i nombroses passarel·les de pagament.
 • Ofereix opcions d’optimització de motors de cerca i una funcionalitat completa de gestió de contingut.
 • Podeu enviar correus electrònics automàticament per recordar-los a la gent si han abandonat el carret.
 • Permet crear comptes que concedeixen el vostre permís al personal per realitzar tasques específiques (per exemple, només l’equip de vendes pot canviar els preus del producte, etc.).
 • Permet als usuaris modificar CSS i HTML.
 • Inclou un extens mercat d’aplicacions.
 • Proporciona la possibilitat de crear targetes de regal i cupons de manera predeterminada.
 • És compatible amb PCI DSS i està disponible un SSL dedicat.

Disseny.

BigCommerce ofereix una selecció de 7 plantilles temàtiques gratuïtes i gairebé 80 de pagament. Els preus de les plantilles de pagament oscil·len entre 145 i 235 dòlars. Tanmateix, la majoria d’ells són de 170 a 195 dòlars.

Podeu triar entre diversos temes per a diferents indústries, amb categories per ajudar-vos a trobar el millor. I, com es va esmentar anteriorment, BigCommerce us permet modificar codis HTML i CSS per fer que la vostra botiga sembli única.

BigCommerce també és senzill per a mòbils, ja que inclou una botiga mòbil integrada i temes de resposta que s’ajustaran automàticament per adaptar-se a qualsevol mida de pantalla (ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, tauletes i mòbils)..

Preu.

BigCommerce ofereix quatre plans de preus amb un conjunt diferent de funcions. Cada pla de preus també té un límit de vendes anual. Si superes aquest límit, BigCommerce li exigirà que passis a un altre pla de preus. Les subscripcions a un any us estalviaran un 10%.

 • Estàndard BigCommerce 29,95 dòlars mensuals amb un límit de vendes anual de 50 000 dòlars.
 • BigCommerce Plus. 79,95 dòlars mensuals amb un límit de vendes anual de 125.000 dòlars. Aquest pla i el pla estàndard estan dissenyats per a empreses noves i de ràpid creixement.
 • BigCommerce Pro. 199,95 dòlars al mes amb un límit de vendes anual de 1.000.000 dòlars. Aquest pla està dissenyat per a empreses d’alt volum.
 • BigCommerce Enterprise. Aquest pla està adaptat al vostre negoci. El seu preu varia i depèn dels requisits del vostre negoci. Està dissenyat per a botigues en línia establertes, amb grans vendes i necessitats avançades.

Si no esteu segurs de quina opció voleu triar, proveu primer la prova gratuïta de 15 dies per comprovar-la i saber si hi ha tot el que necessiteu.

Pros & Contres.

Pros:

 • Un dels més fàcils d’utilitzar, amb un creador de botigues que algú sense habilitats de desenvolupament web pot manejar fàcilment.
 • Tots els plans inclouen productes il·limitats, emmagatzematge d’arxius, amplada de banda i comptes de personal.
 • E-mail automatitzades i funcions de màrqueting.
 • Analytics i informes dissenyats específicament per a comerç electrònic.
 • Un bloc integrat.
 • Sense comissions de transacció.
 • Menors taxes de transacció PayPal.
 • Atenció al client excel·lent les 24 hores del dia.

Contres:

 • Limitació anual de vendes amb una actualització necessària a un pla de preus més car.
 • Falta d’aplicacions per a mòbils que et permeten gestionar la teva botiga durant el moviment.
 • Menys plantilles gratuïtes en comparació amb els competidors i preus més elevats.
 • Una personalització difícil. Tot i que podeu ajustar els seus codis, heu de tenir un cert nivell d’expertesa. I no hi ha tants complements per triar.

Servei d’atenció al client.

BigCommerce va tenir un parell de problemes relacionats amb el servei d’atenció al client, però sembla que ja han acabat. Proporciona suport 24 hores al dia per telèfon, correu electrònic i xat en directe.

A banda d’això, disposa d’un portal d’assistència que inclou articles i guies de resolució de problemes, guies, vídeos de la seva “BigCommerce University”, un fòrum comunitari i un Mercat de socis on podeu trobar ajuda d’experts si ho necessiteu (per exemple, dissenyadors , desenvolupadors web, consultors de comerç electrònic, agències de serveis de màrqueting, etc.).

Volusió

Volusion va ser fundada el 1999, i ara té més de 21.000 milions de dòlars en vendes de comerciants, i més de 40.000 botigues en línia utilitzen el programari Volusion. Els usuaris han classificat constantment Volution com un dels millors carretons de compres allotjats, i ha guanyat el premi Stevie 2011 per a l’equip de servei al client de primera línia de l’any.

Web de Volusion

Principals característiques.

 • Permet llistar una quantitat il·limitada de productes amb el pla Premium.
 • Podeu crear adreces de correu electrònic de l’empresa amb el vostre nom de domini.
 • Funciona amb diverses monedes i té una funció integrada de càlcul d’impostos.
 • Admet un conjunt de dispositius mòbils des dels quals gestiona la botiga, incloses les tauletes i els rellotges intel·ligents.
 • Proporciona un conjunt d’eines de SEO, màrqueting i RMA (autorització de mercaderia retornada).
 • Us permet enviar correus electrònics per recordar-los a la gent si han abandonat el carret.
 • Permet crear codis de cupó i targetes de regal.
 • S’integra amb eBay, Amazon i Facebook.
 • Inclou Merchant Marketplace, un extens mercat d’aplicacions.
 • És compatible amb PCI DSS i té certificats SSL disponibles.

Disseny.

Volution compta amb una àmplia selecció de plantilles de disseny, que es divideixen en aquestes categories: llar i jardí, esports i exteriors, roba i accessoris, menjar, afició, salut i bellesa, automoció i indústria i electrònica.

Ofereix més de 80 plantilles gratuïtes, més de 20 de les quals són mòbils. Hi ha al voltant de 277 plantilles de pagament amb preus que van des dels 50 dòlars fins als gairebé 900 dòlars. També hi ha un editor de plantilles integrat, on podeu personalitzar CSS i HTML. Si bé també té un editor gràfic, no té funcionalitat.

Si voleu un disseny personalitzat, podeu comprar un dels paquets de disseny web personalitzats. El paquet Starter costa 4.000 dòlars; el paquet Creixement costa 5300 dòlars i el paquet avançat costa 6500 dòlars. Inclouen un disseny de pàgines d’inici responsive, un disseny de plantilla responsiva, un disseny de tema de la IU, un disseny de categories responsive i un SEO tècnic.

Preu.

Volusion té una prova gratuïta de 14 dies per oferir als seus clients l’oportunitat de provar la plataforma. També hi ha assessors de comerç electrònic per ajudar-vos a decidir quin pla és el més adequat.

Proporciona quatre plans de preus amb pagaments mensuals i ofereix un descompte del 10% si decidiu comprar una subscripció d’un any. Si compres diverses botigues amb Volusion, també rebràs un descompte del 10% a cada botiga addicional.

 • El pla mínim costa 15 dòlars al mes. Aquest pla inclou 100 productes, 1 GB d’ample de banda i suport en línia.
 • El pla més costa 35 dòlars al mes. Aquest pla inclou 1.000 productes, 3 GB d’ample de banda i suport en línia i telefònic.
 • El pla professional costa 75 dòlars al mes. Aquest pla inclou 10.000 productes, 10 GB d’ample de banda i suport prioritari.
 • El pla premium costa 135 dòlars al mes. Aquest pla inclou productes il·limitats, 35 GB d’ample de banda, suport prioritari i un gestor de comptes dedicat.

Els plans Pro i Premium inclouen el “Pla de fidelització del client” i “Oferta del dia” que permeten oferir descomptes als vostres clients i promoure la fidelització de la marca..

Pros & Contres.

Pros:

 • Tots els plans de preus inclouen un espai d’emmagatzematge il·limitat, així com plantilles de resposta, comerç mòbil, una botiga de Facebook, taxes d’impostos automàtics.
 • Una aplicació mòbil gratuïta Volusion que permet gestionar fàcilment la vostra botiga en qualsevol moment.
 • Configuració ràpida i senzilla.
 • Garantia de temps de vida del 99,99%.
 • Sense comissions de transacció, independentment del pla de preus.
 • Còpies de seguretat automàtiques diàries i actualitzacions automàtiques de la plataforma.
 • Ofereix un conjunt de funcions de comerç electrònic, eines de màrqueting i SEO.
 • Té suport tècnic sensible.
 • S’integra amb proveïdors d’enviament de tercers.

Contres:

 • Tots els plans de preus tenen un ample de banda limitat amb uns honoraris mitjans de 7 dòlars per GB.
 • No té una plataforma de bloc integrada.
 • No admet diversos idiomes i suggereix traduir pàgines manualment.
 • No admet la personalització de correu electrònic. És tècnicament possible, però només mitjançant la modificació d’un codi.

Servei d’atenció al client.

Tots els plans de preus a partir del pla Plus ofereixen assistència personal les 24 hores del dia. Podeu accedir-hi via telèfon, xat en directe o correus electrònics i també podeu contactar amb Volution a Twitter i Facebook. Els plans Pro i Premium també tenen suport prioritari amb un temps de resposta més ràpid.

Tens accés a nombrosos recursos, inclosa una base de coneixement, el bloc de comerç electrònic de Volution, eCommerce Insights, testimonis de clients, tutorials de vídeo, preguntes freqüents, guies, seminaris i dev wiki.

També podeu trobar ajuda d’experts certificats de Volution en àmbits diversos, com ara disseny gràfic, disseny web, serveis de màrqueting, configuració i gestió de botigues, càrrega de productes i migració de botigues.

Millor programari de comerç electrònic de codi obert de forma independent

Magent

Llançat el 2007, Magento és la millor plataforma de comerç electrònic de codi obert amb més de 50.000 milions de dòlars en volum de mercaderies brutes que es transaccionen anualment a la plataforma. Potencia més de 250.000 botigues en línia. Els usuaris han classificat constantment Magento com el millor programari de comerç electrònic de codi obert que s’allotja a si mateix.

Lloc web de Magento

Principals característiques.

 • Magento i proveïdors de tercers ofereixen una àmplia selecció de temes per personalitzar la vostra botiga.
 • Té una funció de carret virtual amb pagament i enviament de caixa.
 • Funciona amb PayPal, Simple Pay, Amazon Payments, Google Checkout i altres passarel·les de pagament.
 • Fa un seguiment de la informació de les comandes actuals i proporciona un historial de compres, permetent als clients guardar els productes en una llista de desitjos.
 • Té una detecció del navegador i personalitza automàticament la pàgina per a un determinat dispositiu.
 • Té un conjunt d’eines de gestió de productes, màrqueting i SEO. També us pot proporcionar anàlisis i informes.

Disseny.

Hi ha un munt de llocs on podeu trobar plantilles de disseny ja elaborades per a la vostra botiga en línia Magento. Són les botigues de proveïdors de tercers.

Hi ha molt per triar, entre les quals hi ha una gran varietat de plantilles gratuïtes. Els preus de les plantilles de pagament varien de botiga en botiga. Per descomptat, també podeu crear el vostre propi disseny des de zero.

Preu.

El programari comunitari de Magento està disponible de forma gratuïta.

Tanmateix, també hi ha una edició del programari Enterprise. Inclou arquitectura oberta, personalització completa, implementació del servidor i accés a desenvolupadors i socis certificats, que us poden ajudar a configurar la botiga. Podeu obtenir tot això per 17.900 dòlars anuals amb el paquet base.

També hi ha l’empresa Enterprise Cloud Edition, que és una plataforma com a servei, i la suite de comandes de comandes de comerç, que us permet gestionar les vostres operacions omnicanal..

Pros & Contres.

Pros:

 • Un dels avantatges més evidents és la disponibilitat de l’edició comunitària del programari de forma gratuïta amb un conjunt complet de funcions i funcions.
 • És completament escalable i pot satisfer a tothom, des dels propietaris de les empreses mitjanes fins als grans venedors.
 • És flexible i us permet crear botigues amb dissenys i funcions completament úniques.
 • Pot integrar automàticament una versió mòbil per a la vostra botiga.
 • Proporciona un conjunt d’eines de SEO.

Contres:

 • Si bé el programari és gratuït, encara hi ha plantilles de disseny pagades, complements, etc. Per solucionar els problemes, també haureu de pagar experts per la seva ajuda..
 • De vegades, les botigues basades en Magento pateixen un lent temps de càrrega.
 • Per aprofitar al màxim aquest programari, és preferible l’experiència de codificació.
 • Per funcionar correctament, una botiga basada en Magento requereix un servidor dedicat, cosa que significa despeses addicionals.
 • Té un temps de resposta lent per assistència.

Servei d’atenció al client.

Els que utilitzen el programa de l’edició comunitària no reben el mateix suport que els propietaris d’Edition Edition, com ara l’assistència 24/7, l’accés a un equip de gestors de comptes i consultors i funcions addicionals de suport de seguretat..

Dit d’una altra manera, sou soles i heu de formar equip amb desenvolupadors experimentats en cas que haureu de resoldre problemes amb la botiga.

Tot i això, el fòrum encara està disponible i podreu discutir-hi i trobar solucions per als vostres problemes allà.

També hi ha documentacions i informació general disponible al web per ajudar-vos a afrontar les dificultats.

També podeu accedir a la Biblioteca de Magento Resources, que inclou vídeos, seminaris web i publicacions útils sobre aquestes àrees: gestió de comandes, màrqueting i mercaderies, expansió internacional, experiència del client, rendiment i escalabilitat, innovació al detall, flexibilitat empresarial, arquitectura mòbil i tecnologia. , així com seguretat, pagaments i fraus.

El més popular plugin de comerç electrònic de WordPress

WooCommerce

WooCommerce es va llançar el 2011 i ara és el complement més popular de eCommerce de WordPress amb 17.098.047 descàrregues a tot el món. Els usuaris han classificat constantment WooCommerce com el plugin de comerç electrònic de WordPress més popular, i actualment potencia més del 37% de totes les botigues en línia..

Lloc web de WooCommerce

Principals característiques.

 • És totalment mòbil, tant per a comerciants com per a compradors.
 • Permet vendre productes físics juntament amb els digitals.
 • Disposa de geolocalització per facilitar els càlculs d’enviament i impostos.
 • Disposa d’una gestió d’inventaris per ajudar-vos a fer el seguiment del nivell d’estoc i gestionar les comandes.
 • Proporciona la possibilitat d’habilitar les revisions dels clients.
 • Ofereix funcions d’analítica, així com eines de SEO.
 • Té més de 300 extensions gratuïtes i de pagament.
 • Permet moure les dades existents des d’una altra plataforma de comerç electrònic a WooCommerce.

Disseny.

En general, WooCommerce no té cap disseny per defecte.

Tot i això, funciona molt bé amb tots els temes disponibles de WordPress. També hi ha temes personalitzats desenvolupats específicament per al connector. Alguns d’ells són gratuïts, i d’altres varien en un preu des de 39 $ a 139 dòlars. Tenen una personalització completa i admeten tot el conjunt de funcions del complement.

Per exemple, podeu descarregar gratuïtament la plataforma Storefront, que us permet accedir a temes de WordPress que ofereixen una integració perfecta amb WooCommerce.

També hi ha editors visuals i la possibilitat de modificar CSS i HTML si voleu personalitzar el disseny.

Preu.

El complement de WooCommerce es pot descarregar gratuïtament. No té comissions de transacció i l’amplada d’amplada i de banda depèn de l’allotjament del vostre lloc.

Les despeses poden incloure el manteniment d’un lloc de WordPress, temes personalitzats, complements addicionals per tal d’ampliar la funcionalitat, passarel·les addicionals de pagament, etc. Tingueu en compte que, tot i que WooCommerce es pot descarregar gratuïtament, molt probablement haureu de gastar. més per tenir totes les funcions que desitgeu perquè pugueu crear i fer créixer la vostra botiga en línia.

Pros & Contres.

Pros:

 • El connector mateix és gratuït.
 • Escalabilitat completa.
 • Mobil-friendly.
 • Comprovació a la pàgina i capacitat de crear codis de cupons com a funcions predeterminades.
 • Àmplia gamma d’extensions i complements per triar.
 • Una varietat de temes tant per al lloc com per al plugin.
 • L’aplicació gratuïta WooCommerce iOS, que us permet mantenir-vos al dia amb la vostra botiga fàcilment a l’iPhone.
 • Integració perfecta amb WordPress, la qual cosa la converteix en una excel·lent opció per als usuaris de WordPress existents.

Contres:

 • Manca algunes de les característiques vitals. Hi ha extensions disponibles, però hauràs de pagar per elles, cosa que significa despeses addicionals.
 • Funciona només amb WordPress.
 • No funciona bé amb alguns temes personalitzats, ni tan sols amb temes predeterminats de WordPress.
 • És difícil actualitzar-lo si feu servir un tema que no sigui Woo.
 • Atenció al client limitat.

Servei d’atenció al client.

El suport personal és bastant limitat. Tot i això, podeu enviar un bitllet d’ajuda i esperar que un representant de WooCommerce es posi en contacte amb vosaltres.

Hi ha una secció de preguntes freqüents, base de coneixement, comunitats de WordPress i WooCommerce, tutorials, com és, altres documentacions i molts vídeos. Totes aquestes alternatives us poden ajudar a resoldre els vostres problemes pel vostre compte.

Si busqueu ajuda expert, podeu trobar un WooExpert verificat especialitzat en l’àrea específica amb la qual necessiteu ajuda.

Conclusió: Quin carretó us convé més?

Així que allà el teniu.

Per triar el carretó de la compra que més us convingui, heu de saber exactament què voleu aconseguir amb un programari específic. I si és capaç o no de satisfer les vostres expectatives.

Compareu les opcions disponibles, consulteu tots els pros i els contres de cada solució i preneu la vostra decisió en funció de la informació que heu recollit. Aquest tipus de decisions informades solen ser les que us portaran a l’èxit i aconseguiran els objectius establerts.

Per obtenir alguns consells finals per facilitar la cerca del programari adequat, aquí teniu les principals preguntes que us heu de plantejar:

 • Quin és el vostre pressupost?
 • Quins són els vostres objectius de negoci i quines són les funcions del programari de comerç electrònic que necessiteu per ajudar-vos a assolir aquests objectius? És a dir, que les funcions tenen prioritat sobre les altres?
 • Quin tipus de programari de comerç electrònic voleu? Programari de comerç electrònic independent, SaaS o de codi obert? O bé, un complement o complement us convindria millor?
 • Què tan escalable és el programari? Si teniu una petita empresa, us ajudarà a fer créixer el vostre negoci? Si teniu una empresa gran amb vendes elevades, el programari ofereix solucions de qualitat empresarial amb funcions avançades?
 • Quant de temps esteu disposats a aprendre a utilitzar el programari, a configurar la vostra botiga en línia i a gestionar-lo? I quant temps i diners esteu disposats a gastar en entrenar el vostre equip si han de formar-se?
 • Quant coneixements de codificació teniu i els vostres empleats? Cal buscar un programari fàcil d’utilitzar que no requereixi cap coneixement de codificació?
 • Té coneixement dels avantatges i contres?
 • Què diuen els usuaris i experts sobre el programari? Quins són els principals problemes amb què s’han trobat i afectaran el creixement del vostre negoci?
 • Quina quantitat de suport necessiteu? Per exemple, hi ha suport 24 hores al dia 7? Hi ha assistència de xat, correu electrònic i telèfon en directe? I hi ha recursos que podeu utilitzar per resoldre els vostres problemes?
 • Heu provat la prova gratuïta, la versió gratuïta o la demostració? És a dir, heu fet totes les vostres investigacions i proveu-les primer? És millor prendre el temps ara per prendre la decisió correcta, en comptes d’apressar-s’hi només per esbrinar més endavant que no compleix tots els vostres requisits i que heu de perdre més temps canviant-los per un altre..
 • Heu provat més d’una prova gratuïta? És important tenir en compte totes les vostres opcions, així que proveu algunes de les vostres opcions més importants per saber quina és la vostra tasca millor.

Comparteix els teus pensaments sobre aquest article. Quin carretó de la compra heu trobat més útil i corresponent a les vostres necessitats? Per què? No dubteu a deixar els vostres comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map