Busca preus: compara i tria el millor pla per a la teva botiga en línia

Si bé el mercat de programes de comerç electrònic es pot sentir una mica concorregut, un dels avantatges és que les empreses es veuen obligades a preuar els seus productes de manera competitiva. Ni tan sols el gegant de la indústria Shopify no és una excepció.


Aquesta és una bona notícia per als clients que busquen un programari de gestió de creació i de creació de contingut realment potent, empaquetat en un paquet assequible.

Shopify Plans de preus

Comparació de plans de preus de Shopify

Shopify ofereix diversos plans de preus diferents dissenyats per atendre les necessitats de les empreses de diferents mides.
Potser el més important, ofereixen una prova gratuïta de 14 dies. Ni tan sols necessiteu una targeta de crèdit per registrar-vos. Aquesta és una pràctica habitual entre les empreses de programari en l’actualitat.

Per tant, tingueu cura de qualsevol producte que no us permeti provar-ho primer. Si un venedor no et deixa volar abans de comprar, no està tan confiat en la qualitat de la solució que ofereix..

Una vegada finalitzat el judici de 14 dies, podeu triar el pla de preus adequat per adaptar-vos al vostre pressupost i al vostre negoci.

Shopify Lite: 9 dòlars al mes

Fins i tot amb aquest pla barat i espatllat, encara podreu gaudir del poder de Shopify. Permet vendre a Facebook i afegir botons de “compra” a qualsevol lloc web existent. Podeu obtenir ingressos ràpids d’un lloc i començar a vendre.

Shopify Light Plan Solution per vendre a Facebook

Característiques

 • Crea aparadors atractius de productes a Facebook
 • Afegiu botons de “compra” a qualsevol lloc
 • Accepteu targetes de crèdit a fires i altres esdeveniments
 • Crea factures i factura clients
 • Actualitzacions automàtiques
 • Recursos de màrqueting
 • Atenció al client 24 hores al dia per correu electrònic o xat en directe
 • Llistats de productes il·limitats

Limitacions

La principal limitació de Shopify Lite és que no us permet construir un lloc autònom des de zero. Està realment dissenyat per a aquells que ja tenen un lloc i no volen canviar-los. Pot pensar que és similar a afegir un botó PayPal al vostre lloc.

Planificar Shopify

Shopify bàsic: 29 dòlars al mes

El següent pas és Basic Shopify. Aquesta versió us permet crear un lloc web completament allotjat. Ve amb totes les eines necessàries per iniciar un nou negoci. De fet, està dissenyat i preuat amb els empresaris en ment. Aquí hi ha alguns aspectes destacats:

Característiques

 • Dos comptes de personal. Es poden utilitzar per restringir l’accés a certa informació i són útils per gestionar el vostre lloc.
 • Productes i espais d’emmagatzematge il·limitats
 • Certificat SSL per a seguretat i pagaments segurs
 • Bloc
 • Capacitat de crear codis de descompte
 • Creació de comandes manuals

Opcions d’assistència al client

Una gran part de l’èxit de Shopify es pot atribuir al seu excel·lent servei d’atenció al client. Podeu contactar amb l’assistència les 24 hores. Amb el pla bàsic, teniu diverses opcions a l’hora de contactar amb l’ajuda, com ara:

 • Telèfon
 • Correu electrònic
 • Xat en directe
 • Twitter
 • Facebook

També assegureu-vos de consultar la seva base de coneixement, la secció de preguntes freqüents i els tutorials. El més probable és que puguis respondre a la teva pròpia pregunta. Publicen periòdicament articles informatius i sempre semblen desitjosos de millorar l’experiència de l’usuari.

Despeses de compra

A més de la quota mensual, hi ha alguns altres costos que comporta l’ús de Shopify.

Tarifes i tarifes de les transaccions: Amb el pla Bàsic, pagareu una taxa de targeta de crèdit del 2,9% més una taxa de 30 for per cada compra en línia. Presencialment, les taxes de compra són del 2,7% i es deixa la càrrega addicional. A més, si trieu utilitzar una passarel·la de pagament externa, hi ha una taxa de transacció del 2,0%.

Preus mensuals: A 29 dòlars mensuals, Shopify Basic té un preu competitiu. Trobareu que la majoria dels altres jugadors principals es troben al mateix camp de pilota. Tot i això, Shopify només és un bon grapat per oferir un producte i un emmagatzematge il·limitats a aquest punt de preu.

Opcions d’estalvi de contracte: Per estalviar diners podeu pagar durant un o dos mesos per endavant. Adquireu un pla anual i estalvieu un 10% o un 20% en un pla de dos anys.

Costos addicionals

No oblideu que també haureu de comprar un nom de domini. Aquesta és una quota anual que sol córrer uns 10 dòlars.

La botiga Shopify permet tenir un domini personalitzat

També podeu trobar que voleu ampliar la vostra botiga comprant aplicacions específiques. Tot i que certament no són necessaris, pot ser que siguin útils de tant en tant. Els preus varien des d’una quota única fins als plans de subscripció mensual.

Per a qui és el millor pla bàsic?

Si acabeu de començar el vostre negoci, el pla bàsic ofereix més que suficient per ajudar-vos. A mesura que el vostre negoci creixi, potser voldreu actualitzar-lo. En cas contrari, Shopify Basic proporciona una eina robusta i potent. No hauríeu de trobar cap limitació real a mesura que la botiga estigui en funcionament.

Shopify – 79 dòlars al mes

El Pla de compra és per a empreses en creixement que necessiten espai per ampliar-se. També inclou algunes funcions de comerç electrònic més avançades que ajudaran les relacions amb els clients i la gestió empresarial.

Característiques:

Totes les funcions de Shopify Basic, a més

 • Capacitat per crear, vendre i acceptar targetes de regal
 • Informes professionals
 • Recuperació del carretó abandonat

Opcions d’assistència al client

L’assistència al client 24 hores i 7 està disponible a través de:

 • Telèfon
 • Correu electrònic
 • Xat en directe
 • Twitter
 • Facebook

Canals d’assistència al client

Comissions

Tarifes i tarifes de les transaccions: Per a transaccions en línia, als clients de Shopify se li cobrarà una tarifa de 2,6% + 30 card. Si les compres es fan de forma personalitzada, aquesta taxa baixa fins al 2,4% + 0%. Si utilitzeu els pagaments de Shopify, no us haureu de preocupar de les taxes de transacció. Tanmateix, les passarel·les de tercers tenen una tarifa de transacció de l’1,0%.

Preus mensuals: Per a la majoria de negocis establerts, 79 dòlars són una quota nominal. Això és especialment cert tenint en compte la quantitat que podeu fer amb aquest pla. Proporciona més que suficient per donar suport a un negoci polit, professional i en creixement.

Opcions d’estalvi de contracte: Per estalviar diners podeu pagar durant un o dos mesos per endavant. Adquireu un pla anual i estalvieu un 10% o un 20% en un pla de dos anys.

Costos addicionals: El potencial de costos addicionals és el mateix per a tots els plans de Shopify. No haureu de comprar aplicacions per tenir una botiga totalment funcional. Tanmateix, podeu trobar que determinades aplicacions seran beneficioses per al vostre negoci.

El preu de les aplicacions varia bastant. Assegureu-vos de fer la vostra investigació perquè pugueu trobar la millor oferta que s’adapti a les vostres necessitats.
Finalment, no us oblideu del cost d’un nom de domini. Normalment, un domini costarà al voltant de 10 dòlars per any.

Per a qui és el millor pla Shopify?

El pla Shopify és el més adequat per a empreses establertes i centrades en el creixement. El pla proporciona totes les funcions que necessitareu per expandir-vos ràpidament i adaptar-vos a les necessitats canviants.

Advanced Shopify – 299 dòlars / mes

Tot i que la versió avançada de Shopify no és completament il·limitada, s’aproxima força. A continuació es detallen les funcions addicionals que inclouen el pla de preus avançat de Shopify:

Característiques:

Totes les funcions de Shopify, a més

 • 15 comptes de personal
 • Creador d’informes avançat
 • Enviament de portadors en temps real

Opcions d’assistència al client

Com en tots els plans de Shopify, els clients gaudeixen d’un servei d’assistència superior. Podeu cercar a la base de coneixement o contactar directament amb un representant. Els fòrums de la comunitat també són molt actius i útils. Finalment, assegureu-vos d’aprofitar la seva universitat de comerç electrònic. Aquest servei gratuït us ajudarà a millorar el vostre lloc i les vostres estratègies de màrqueting.

Contacteu amb el servei d’atenció al client a través de:

 • Telèfon
 • Correu electrònic
 • Xat en directe
 • Twitter
 • Facebook

Comissions

Tarifes i tarifes de les transaccions: Amb Advanced Shopify, pagareu una taxa de targeta de crèdit del 2,4% + 30 ₵ per les compres en línia. Les compres presencials tenen un 2,2% de tarifa + 0 ₵. Com sempre, no hi ha despeses de transacció quan utilitzeu Payify Payments. Per a passarel·les de pagaments externs, estigui preparat per pagar una taxa de transacció del 0,5%.

Preus mensuals: El Shopify avançat costa 299 dòlars al mes. És clarament un pla destinat a empreses consolidades que necessiten una solució escalable.

Opcions d’estalvi de contracte: Estalvieu diners pagant tot un any per endavant. Shopify ofereix un descompte del 10% en un pla d’un any. Això suposa un estalvi superior a 350 dòlars. Si compreu un pla de dos anys, podeu estalviar gairebé 1.500 dòlars amb el seu 20% de descompte.

Costos addicionals: Tant si compreu un nom de domini a través de Shopify o un altre proveïdor com BlueHost, podeu esperar que pagueu aproximadament 10 dòlars l’any.

També podeu afegir aplicacions a mesura que amplieu el lloc web i necessiteu funcions més específiques. Tingueu en compte que el preu d’aplicacions pot ser una quota única o subscripció mensual. Assegureu-vos de fer la vostra investigació abans d’invertir en una aplicació.

Per a qui és el millor programa de Shopify avançat?

Advanced Shopify s’adapta millor a les empreses grans que necessiten una solució escalable que s’adapti ràpidament a la seva empresa. Està pensat per créixer amb el vostre negoci i proporcionar-vos les eines necessàries per expandir-vos.

Shopify Plus

Shopify Plus és una solució de programari de qualitat empresarial per a botigues amb un alt volum de transaccions. Algunes de les marques més grans del món utilitzen Shopify Plus per alimentar les seves botigues en línia. Ofereix vendes, productes i amplada de banda il·limitats.

Pla Shopify Plus

L’objectiu principal és proporcionar una solució assequible que permeti a les empreses centrar-se en llançar productes i orientar-se a nous mercats. Les eines robustes faciliten la gestió de la vostra botiga i redueixen els costos de TI. El suport dedicat les 24 hores del dia us ajudarà a llançar la vostra botiga més ràpidament

Shopify Plus Limitacions i requisits

Shopify Plus no presenta limitacions reals. Per començar, haureu de fer-ho contactar amb Shopify. Crearan un pla personalitzat per a vostès juntament amb preus individualitzats.

Per qui és el millor pla Shopify Plus?

Els LA Lakers i Dodocase són dos clients de Shopify Plus. Ambdós presumeixen de marques reconegudes i d’àmbit internacional. També són comerciants d’alt volum amb necessitats úniques. Shopify Plus és ideal per atendre les seves necessitats.

Compra de preus en comparació amb els seus majors competidors

Magent

Magento és un altre gran nom de les plataformes de programari de comerç electrònic. La gran diferència és que Magneto CE és un servei de codi obert. Això significa que tècnicament està lliure. Persones de tot el món contribueixen voluntàriament a crear el programa mitjançant la creació de complements i aplicacions.

Malauradament, gratuït arriba amb moltes cadenes enganxades. Per un, haureu de proporcionar allotjament al vostre propi servidor. A més, haureu de ser força experimentats a l’hora de codificar. Si algun d’aquests requisits és massa tècnic per manejar, haureu de contractar algú. És aleshores quan els costos comencen a sumar-se realment.

Els dissenyadors i desenvolupadors solen cobrar entre 100 i 250 dòlars la hora. Si creeu un lloc des de zero, les hores es poden sumar ràpidament. A més, no tots els complements són gratuïts. Els preus de les extensions poden començar a partir de 99 ₵ i pujar fins als 8.000 dòlars.

Magento també ofereix un servei d’atenció al client molt limitat. Podeu cercar els fòrums de la comunitat. Tanmateix, en la majoria dels casos, haureu de consultar amb la persona que ha configurat el vostre lloc. Això significa més hores de persona per solucionar problemes.

Per resumir, aquí hi ha alguns dels costos addicionals:

 • Seguretat
 • Nom de domini
 • Hosting
 • Taxes del dissenyador
 • Comissions per als desenvolupadors
 • Suport informàtic
 • Complements i extensions

Com veieu, el cost “gratuït” de Magneto es pot aconseguir ràpidament.

Per a qui és Magento?

Tot i un cost elevat d’inici, Magento ofereix alguns aspectes reals. És un programa sofisticat i escalable que permet personalitzar completament el vostre lloc. Tanmateix, el preu el fa més adequat per a empreses més establertes. Les empreses amb èxit amb una àmplia audiència i centenars de productes poden beneficiar-se de Magneto.

BigCommerce

BigCommerce s’assembla molt a Shopify quan es tracta de plans de preus i de funcions disponibles. El seu pla estàndard és de 29,95 dòlars al mes. Igual que Shopify, ofereix:

 • Instal·lació d’un sol clic
 • Temes gratuïts
 • Prova gratuïta de 15 dies: no cal la targeta de crèdit
 • Hosting
 • Seguretat
 • Amplada i amplada de banda il·limitada
 • Temps de càrrega ràpids
 • Actualitzacions automàtiques
 • 10% de descompte quan compreu la subscripció d’un any a l’alçada

Per a qui és BigCommerce el millor?

En última instància, BigCommerce i Shopify competeixen pel mateix públic. Ambdós s’adapten als empresaris que inicien el seu primer lloc web. L’elecció podria correspondre a les preferències personals. És possible que el tema que més us agradi només estigui disponible a Shopify. O potser una característica específica única per a BigCommerce.

Per sort, tots dos ofereixen proves gratuïtes. Preneu-los tots dos per girar abans de prendre la vostra decisió final.

Volusió

Volusion és una altra plataforma de primer rang. Amb només 15 dòlars al mes per al mini pla, pot semblar una gran quantitat. Tot i això, arriba amb moltes limitacions. Només podeu afegir fins a 100 productes i el límit de l’ample de banda és d’1 GB. A més, només tindreu accés a assistència en línia.

Fins i tot els novells probablement voldran actualitzar al Pla Plus per 35 dòlars al mes. Les característiques del Pla Plus inclouen:

 • Emmagatzematge il·limitat
 • 1.000 productes
 • Amplada de banda de 3 GB
 • Atenció telefònica
 • Butlletins
 • CRM
 • Recuperació del carretó abandonat

Tingueu en compte que la majoria dels plans de la franja de 30 dòlars tenen un ample de banda il·limitat.

De fet, la queixa més gran contra Volusion són les seves pràctiques de fixació de preus. Si bé anuncien els preus de la subscripció mensual, no recullen totes les tarifes ocultes. Aquí hi ha una llista curta de preus que cal esperar:

 • Certificat SSL: 149 dòlars
 • Instal·lació del certificat SSL (no es pot instal·lar pel vostre compte) – $ 99
 • Nou domini: 11,99 dòlars
 • Begudes d’ample de banda: 7 dòlars el GB
 • Comissions de processament de pagaments de tercers: 2,0-3,0% per operació
 • Taxa de servei PCI 1,83 $ – 3 dòlars mensuals
 • Eliminació de l’enllaç “Powered by Volusion” – 25 dòlars
 • Taxa de finalització: 99 $
 • Taxa de declaració mensual: 10 dòlars

Tingueu en compte que ni tan sols s’esmenta el cost dels temes premium i complements. Volusion és una plataforma sòlida, però els seus preus no són transparents ni competitius.

Per qui és el millor Volusion?

En poques paraules: codificadors experimentats que tenen coneixement de despeses addicionals. La plataforma no proporciona cap editor WYSIWYG. Haureu de conèixer una quantitat determinada de codi per personalitzar el vostre lloc. Tot i així, potser no val la pena el preu. Les tarifes inesperades es poden sumar ràpidament. En comparació amb Volusion, Shopify és la millor opció per a la majoria que és la seva gent.

Preguntes freqüents sobre els plans de compra

 • Puc actualitzar o degradar el pla en qualsevol moment?
 • Sí! Podeu canviar el vostre pla en qualsevol moment. Tant si voleu reduir costos com fer una actualització per obtenir més capacitats, podeu canviar de pla.
 • Puc cancel·lar la meva subscripció en qualsevol moment? Quines són les penalitzacions?
 • Podeu tancar o aturar la botiga. Si decidiu posar-lo en pausa, la botiga continuarà en funcionament, però els clients no podran fer compres. També reduirà els costos operatius. Shopify mantindrà la vostra botiga en viu i s’atura en pausa durant 14 dòlars el mes.
 • És tan fàcil tancar la vostra botiga. Només cal que faci uns quants clics i podeu cancel·lar el vostre compte. No hi ha penalitzacions per tancar o aturar la botiga.
 • He d’introduir informació de la targeta de crèdit per fer una prova gratuïta?
 • No. Podeu començar el vostre judici gratuït en pocs minuts sense haver d’introduir cap informació de pagament.
 • Com se’m factura?
 • Shopify carregarà automàticament la targeta de crèdit cada 30 dies. Rebràs una factura, però no hauràs de fer cap acció. La factura inclourà la vostra quota mensual juntament amb qualsevol tarifa de transacció i aplicació.

Conclusió sobre preus de Shopify

Shopify és, amb molt, la plataforma de comerç electrònic allotjament més popular. Proporciona una solució robusta i plans de preus assequibles. Fins i tot els empresaris de primera necessitat poden aprofitar el poder de Shopify a un preu raonable.

L’elecció del pla adequat depèn d’on estigueu amb el vostre negoci i de la rapidesa amb què voleu créixer. La bona notícia és que podeu actualitzar i baixar els plans segons calgui. Simplement, no hi ha moltes plataformes que ofereixen la mateixa combinació de cost, versatilitat i flexibilitat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map