BigCommerce vs. Magento: Quina plataforma de comerç electrònic heu de triar?

Si bé Bigcommerce i Magento són ben diferents, tots dos tenen un gran incís en la comunitat de botigues en línia.


Bigcommerce va ser fundada per dos australians com a Interspire Shopping Cart el 2003 i transformada a Bigcommerce el 2009. Amb més de 50.000 comerciants actuals i 4.000 milions de dòlars en vendes, podeu concloure la seva popularitat a l’espai de comerç electrònic..

BigCommerce vs Magento

Culver City, amb seu a Califòrnia, Varian, Inc., va desenvolupar Magento el 2008. Magento té gairebé el 30% de la quota de mercat entre els seus competidors, amb més de 150.000 comerciants, inclosos alguns minoristes de grans noms, i uns 50.000 milions de dòlars en mercaderia bruta transaccionada per curs.

Com a propietari de botiga seriós que està disposat a vendre productes i serveis en línia, hi ha més opcions per dissenyar el vostre lloc web de comerç electrònic que mai, i Bigcommerce o Magento potser dos voleu tenir en compte..

Contents

Diferències importants entre ambdues plataformes

BigCommerce Bigcommerce forma part d’una classe de plataformes de comerç electrònic que ofereix una solució allotjada basada en plantilles per configurar i gestionar el lloc web de la vostra botiga. Està pensat per a usuaris novells que vulguin configurar fàcilment i ràpidament una botiga, gestionar productes i promoure la seva marca. Ofereix algunes opcions de personalització. El model de preus d’aquest tipus de plataformes es basa en una subscripció mensual i en volums de vendes.

Magent Magento és un sistema de gestió de contingut (CMS) robust, que s’allotja a si mateix, que permet que (o el vostre desenvolupador experimentat) utilitzeu el codi de codi obert per crear el lloc. Està dissenyat per a programadors o desenvolupadors experimentats que vulguin una alta flexibilitat en el disseny. Podeu descarregar gratuïtament el programari i afegir aplicacions per crear un entorn comercial o podeu invertir en un pla d’empresa més car que està dissenyat per a grans volums de vendes..

A qui es recomana cada plataforma

BigCommerce La plataforma Bigcommerce està dissenyada per a empreses de gran volum que venen productes i serveis en línia. La majoria dels usuaris novells poden aprendre a configurar i gestionar una botiga a Bigcommerce.

Magent La plataforma Magento està dissenyada per a botigues de comerç electrònic encara més grans, amb escalabilitat per adaptar-se a qualsevol escala de negoci. Fa una crida a usuaris avançats amb les habilitats tècniques per a la programació HTML.

Hi ha alguns factors a tenir en compte a l’hora de seleccionar la plataforma perfecta: la mida i el potencial de creixement del vostre negoci, el vostre nivell d’habilitats, el temps i l’esforç que voleu incorporar i la plataforma mateixa.

En aquesta comparació completa, farem una ullada a Bigcommerce i Magento en termes de:

Compareu una configuració de botiga

Instal·lació i configuració de botiga

Comparada instal·lació de botigues en línia

La majoria dels usuaris que assumeixen el projecte de disseny d’un lloc web de comerç electrònic desitgen una experiència compatible amb el seu conjunt d’habilitats i un resultat que inclogui tot el que necessiten (o el que necessita el seu client) per aconseguir una solució de venda amb èxit. La instal·lació i configuració per a Bigcommerce i Magento no són diferents, però els resultats produeixen una botiga en línia igualment robusta i experiències positives del client.

Començant

BigCommerce Amb aquesta plataforma de comerç electrònic, no cal fer cap instal·lació. Us registreu a un compte al lloc web de Bigcommerce amb un nom d’usuari i una nova contrasenya. Aleshores se li demanarà que seleccioneu una plantilla mòbil i comenceu a construir el vostre lloc mitjançant un editor a la pantalla. Haureu de subscriure-vos a un nom de domini del vostre lloc web, ja sigui d’un tercer o de BigCommerce.

La companyia afirma al seu lloc web que recomanen l’ús d’una empresa de tercers si necessiteu “reenviament o privadesa del domini en el futur”. L’allotjament web està inclòs en els plans de preus de Bigcommerce.

Magent Aquesta plataforma de comerç electrònic requereix que us subscriviu amb un tercer tant per començar un nom de domini com per a allotjament web (eHost, iPage, Web.com, etc.) i després podeu descarregar gratuïtament el programari Magento i instal·lar-lo al vostre compte allotjat. Teniu diverses opcions de plantilla per a mòbils a Magento, i aleshores el procés és crear el lloc des de zero (tret que invertiu en el pla Enterprise).

Configuració de botiga

Gran empresa

BigCommerce

 • Facilitat de la interfície. Creada per senzillesa, la interfície de Bigcommerce ofereix un menú de tauler per a la configuració i edició de la botiga a la pantalla, incloent-hi molts accessoris integrats i l’opció de complements..
 • Eines Arrossegueu i deixeu anar. Aquesta plataforma ofereix una interfície d’arrossegament i solta parcial.
 • Edició de components (moviment, canvi de mida i edició). L’edició de les vostres pàgines es basa en gran part en la plantilla que seleccioneu i moltes de les plantilles són editables.
 • Arquitectura del lloc / Navegació. L’arquitectura del lloc i les opcions de navegació es basen de nou en gran part en la plantilla de Bigcommerce que seleccioneu.
 • Accés al codi HTML / CSS. Teniu accés limitat al codi HTML / CSS per a algunes personalitzacions.

Magent

Magent

 • Facilitat de la interfície. Magento no forma part de les plataformes de comerç electrònic fàcils, tret que tingueu experiència com a desenvolupador.
 • Eines Arrossegueu i deixeu anar. Magento no és un editor d’arrossegament, sinó un programa basat en codis on reposicionar contingut i elements en fulls d’estil.
 • Edició de components (moviment, canvi de mida i edició). L’edició de components es fa mitjançant un tauler de comandament i / o codi.
 • Arquitectura del lloc / Navegació. Si bé la disposició i navegació del lloc es poden basar en una plantilla de Magento, aquestes es poden modificar mitjançant codi.
 • Accés al codi HTML / CSS. Magento és una plataforma basada en codis HTML / CSS de codi obert.

Integració amb eBay i Amazon

BigCommerce Amb aquesta plataforma, obté un complement integrat per a eBay. La botiga d’aplicacions Bigcommerce ofereix desenes de canals de compres. Per integrar-se amb Amazon, haureu de seleccionar un producte de tercers com Connector per a Bigcommerce, ChannelUnity o SolidCommerce. Espereu pagar algun d’aquests complements que trieu.

Magent Al mateix temps, Magento era propietat de eBay, de manera que aquesta integració està disponible, o podeu visitar el Mercat Magento per seleccionar entre centenars d’altres canals de compres inclosos Amazon. No hi ha cap límit, tret dels costos i la necessitat de programació.

Suport lingüístic

BigCommerce En aquesta plataforma, podeu fer que la vostra botiga sigui multilingüe mitjançant una aplicació anomenada Transifex Live juntament amb un fragment de JavaScript. Aquest procés pot requerir alguna investigació afegida. També podeu afegir opcions d’idioma com Google Translate.

Magent Aquest programa es descarrega amb algunes opcions d’idioma i es poden afegir a algunes eines d’idiomes per suportar diverses botigues i molts idiomes. Aquesta tasca requerirà diversos passos i algun codi.

Còpies de seguretat i exportacions de llocs

BigCommerce Si necessiteu exportar productes, Bigcommerce ofereix una “importació / exportació ràpida de productes” en tots els plans de preus juntament amb còpies de seguretat periòdiques. A l’hora d’exportar un lloc complet, hi ha revisions mixtes, ja que aquest tipus de plataformes de comerç electrònic no estan dissenyades per a això.

Magent Com que aquest sistema de gestió de contingut (CMS) utilitza codi obert, teniu una extrema flexibilitat per exportar dades a qualsevol lloc. Has de saber fer-ho o esbrinar-ho. Magento és compatible amb una eina de còpia de seguretat de sistema integrada per configurar.

Opinió sobre instal·lació i configuració

Per començar, en qualsevol d’aquestes plataformes de comerç electrònic és fàcil. Bigcommerce ja es troba en una plataforma allotjada, de manera que només cal tenir un compte. Magento requereix una descàrrega i instal·lació ja que l’allotgeu al vostre servidor.

Les dues plataformes gestionen la integració d’aplicacions i de canals, opcions de multilingüe amb alguna configuració afegida, còpies de seguretat i exportacions fins a cert punt. Si voleu un assistent de configuració que us indiqui juntament amb camps intuïtius per configurar la vostra botiga, tindreu un temps més fàcil a Bigcommerce.

La configuració d’una botiga està implicada més amb Magento si necessiteu una funcionalitat completa i la possibilitat de personalitzar el codi. Bigcommerce s’adapta a les vendes a petita i gran escala, mentre que Magento és una solució fantàstica per a grans empreses de comerç electrònic.

Compareu la facilitat d’ús

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

La comparació de la facilitat d’ús d’aquestes dues plataformes de comerç electrònic més performants té molt a veure amb el vostre nivell d’habilitat. Pensem principalment en la facilitat d’ús quant a començar, construir una botiga, afegir productes, màrqueting i SEO i mantenir el lloc a llarg termini.

BigCommerce Els principiants i els usuaris de nivell intermedi ho faran bé a Bigcommerce i ho trobaran raonablement poc complicat. Bigcommerce ofereix plantilles útils, un tutorial, suggeriments i una interfície i un quadre de control semi-interactius que us ajudaran a crear una botiga.

La secció de gestió del producte es divideix en pestanyes útils. Com més habilitats tècniques tingueu, millor. Si el podeu gestionar, teniu accés a HTML per personalitzar-vos. Els canvis de lloc web no es fan fàcilment en un dispositiu mòbil. Hi ha molts recursos d’assistència, inclosos tutorials d’ajuda, i l’atenció al client és excel·lent en els plans de pagament. Bigcommerce és relativament fàcil per a usuaris nous i de nivell intermedi.

Magent Els programadors i usuaris avançats poden trobar Magento manejable i una mica fàcil d’utilitzar. Els principiants no ho faran. Un cop descarregat el programari Magento, es necessita temps i esforç per configurar una botiga sencera mitjançant una pàgina de configuració, en funció de les vostres capacitats. Heu de ser capaços de crear i modificar el codi HTML / CSS, i necessiteu el temps per comprendre els menús, opcions i capes i on trobar la configuració que busqueu..

Magento ofereix un alt grau de personalització del disseny i una capacitat de venda il·limitada amb una forta corba d’aprenentatge. El manteniment continu també requereix coneixements tècnics, però hi ha una bona xarxa d’assistència. Magento és moderat-a-difícil, fet per a programadors i desenvolupadors.

Opinió sobre la facilitat d’ús

La facilitat d’ús depèn del nivell d’experiència que aporteu al projecte. Bigcommerce està dissenyat per ser més senzill, mitjançant un quadre de comandament més intuïtiu i ajuda en línia. Magento és un somni de codificador avançat, amb opcions per crear una botiga des de zero i personalitzar-la a les especificacions desitjades.

Compareu el disseny i les opcions de personalització disponibles

Disseny i personalització web

Comparada disseny i personalització

La capacitat de dissenyar i personalitzar el vostre lloc web és imprescindible per als venedors de gran volum.

És un usuari que intentaran aprendre les eines durant el camí o ets un dissenyador experimentat tècnicament? Estàs contractant un dissenyador? Algunes de les limitacions tenen com a forma la vostra capacitat, el cost i el que la plataforma us permet fer. Comparem les opcions de disseny i personalització de les pàgines web en aquestes dues plataformes:

Plantilles de lloc web

BigCommerce Podreu seleccionar entre 42 plantilles temàtiques, de les quals 16 gratuïtes. Per a eCommerce, voldreu triar un tema amb resposta mòbil que s’adapti a qualsevol dispositiu. Pagareu més per les millors plantilles de Bigcommerce (entre 129-250 dòlars), però aquestes són més adequades per vendre i s’ofereixen en diversos colors i estils per adaptar-se a la vostra marca. Les plantilles no són tan modernes com voldrien alguns usuaris.

Magent Creeu el tema de la plantilla, cerqueu-ne un que s’hagi compartit al Mercat temàtic de Magento o bé en compri un de tercers. Espereu pagar entre 50 i 100 dòlars.

Amb tantes opcions per protegir una plantilla, no hi ha limitacions en els colors i estils si teniu prou habilitat per modificar el codi. També hi ha algunes opcions pre-dissenyades a la botiga Magento Connect o a ThemeForest. Magento ofereix unes regles de plantilla al seu lloc web que no voldreu ignorar.

Personalització del disseny

BigCommerce Us agradarà el text del tauler de comandament i de la pantalla per personalitzar les pàgines de la vostra botiga. Un assistent us demana les funcions de disseny i els elements de la pàgina. Només les plantilles específiques de Bigcommerce ofereixen personalització i heu de dedicar una mica de temps a buscar els elements de pàgina que necessiteu. Teniu cert accés al codi HTML / CSS per al disseny personalitzat i podeu personalitzar les vostres pàgines perquè incloguin la vostra marca.

Magent No excepte un assistent útil per dissenyar el vostre lloc web, però Magento utilitza un tauler de control. Els temes i les pàgines són completament personalitzables, però heu de saber algunes coses sobre com utilitzar el menú de tauler per personalitzar i personalitzar el contingut. No hi ha fi de què podeu fer si heu triat un tema editable i seguiu algunes regles basades en codis.

Serveis de disseny personalitzat

BigCommerce Aquesta plataforma serveix per crear el vostre lloc de comerç electrònic amb l’orientació de recursos de suport a la pantalla i el lloc web. Bigcommerce no és una empresa de disseny on es crei el lloc web per a vosaltres, però el pla a nivell empresarial de més preu inclou un nivell addicional de suport.

Magent Magento és una plataforma de comerç electrònic realitzada per crear el vostre lloc web des de zero o obtenir ajuda d’un desenvolupador web extern. La comunitat de suport en línia és força extensa, però es necessita temps per trobar els articles, vídeos i publicacions que us guiaran a través del procés. Probablement, Magento serà un repte tècnic per als no desenvolupadors.

Opinió sobre disseny i personalització web

Ambdues populars plataformes de comerç electrònic ofereixen una àmplia gamma d’opcions de disseny i personalització web, incloses les plantilles mòbils i l’accés al codi HTML / CSS, però la manera de gestionar les vostres pàgines és la diferència entre fàcil i avançat..
La codificació HTML / CSS és opcional a Bigcommerce, però és necessària a Magento. Per als propietaris d’empreses més petites, trobareu moltes opcions de personalització flexibles a Bigcommerce per a vendes de nivell mitjà i alt.

Si necessiteu comerç electrònic d’empresa amb l’esperança de milers de milions de vendes, voldreu la capacitat de personalitzar-los de tots els sentits a Magento.

Si teniu experiència de disseny o podeu obtenir assistència d’un desenvolupador, Magento està dissenyat per a creixement, escalabilitat i èxit. Totes dues són plataformes increïbles amb molts recursos per ajudar-vos en el camí.

Compareu les funcions de pagament i pagament

Funcions clau de pagament, pagament i enviament

Comandament de programari, pagaments i enviament

Quan us inicieu amb el vostre negoci, la captació d’avantatges i la promoció de la vostra marca, l’experiència del client significa molt. El pagament mínim de compres, els pagaments i les funcions d’enviament perfecte són mínims. Ambdues plataformes poden fer el treball, però la configuració, la gestió de botigues i les integracions d’aplicacions són completament diferents en cadascuna de les mateixes:

Processament de pagaments

BigCommerce Aquesta plataforma ofereix el que anomenen opcions de pagament preintegrades que inclouen PayPal, Square i Stripe, amb tarifes especials en els plans de pagament. A més, podeu afegir plugins per a altres passarel·les de pagament, però els càrrecs s’incorporen en funció dels operadors que seleccioneu. Hi ha tarifes de transacció amb descompte quan utilitzeu els operadors integrats per defecte Bigcommerce.

Magent Visiteu el mercat del Magento per triar entre desenes de solucions (o extensions) de passarel·la de pagament gratuïta o de pagament. Moltes d’aquestes aplicacions tenen una classificació i inclouen una puntuació de popularitat per a la vostra revisió. Les solucions de pagament gratuïtes inclouen Skrill (amb més de 20 mètodes de pagament) WorldPay Extension, ePay i molt més.

Complements i addOns

BigCommerce Obtindreu funcions prou sòlides del carretó de la compra amb la solució allotjada Bigcommerce i les plantilles predeterminades, que us poden estalviar el cost de la descàrrega d’aplicacions i complements. Obteniu descomptes per als clients, informes de backend, opcions de pagament i molt més.

Els complements i complements també són una opció, i molts d’ells són gratuïts. L’únic problema és que heu de buscar la botiga d’aplicacions Bigcommerce per categoria i que podeu trigar una estona a trobar el que busqueu..

Magent Seleccioneu entre centenars de temes, extensions, complements i complements per a desenvolupadors per a carros de la compra al Magento Marketplace. Es tracta de descàrregues al vostre lloc allotjat per obtenir costos addicionals i solen implicar una mica de codificació. Creeu un carretó que s’ajusti al vostre negoci i trobeu tot allò que necessiteu: solucions al detall, normes de preus, eines d’enviament, promocions, diagnòstics i molt més.

Gestió de comandes i inventaris

BigCommerce Seleccioneu una gran quantitat d’opcions de gestió d’inventaris integrats a la pantalla Producte, pestanya Inventari. Realitzar un seguiment de les existències, actualitzar els nivells d’estoc i executar informes. Teniu algunes opcions de personalització. També podeu afegir aplicacions de gestió d’inventaris i d’inventaris com Salesforce, ReadyToShip, Límits de comanda de MinMax i tones més a la botiga d’aplicacions Bigcommerce a un cost relativament baix..

Magent El Magento Marketplace ofereix desenes d’alternatives de gestió de comandes, i algunes gratuïtes. Aquestes extensions inclouen MagPleasure, ShippingEasy, Amasty i molt més. Podeu incorporar aplicacions ERP per ajudar-vos a comprar, inventariar i logística o consultar l’estat del producte en temps real.

Carrets abandonats

BigCommerce Com a agent de botiga, trobareu les dades del carret abandonat com una eina molt necessària per arribar a clients potencials i oferir-los la revisió del vostre lloc. Les dades d’abandonament del carretó s’inclouen als tres plans de preus de nivell superior de Bigcommerce. Utilitzeu Guardador de carro abandonat per automatitzar les notificacions i incorporar cupons dels clients en diverses respostes de correu electrònic. També podeu pagar per aplicacions associades.

Magent Tindreu moltes opcions per recuperar dades d’abandonament del carretó i podeu afegir complements segons calgui per a informes avançats. El Magento Marketplace ofereix eines valuoses d’abandonament del carretó per rastrejar i informar les dades dels clients i automatitzar les respostes dels clients. Hi ha opcions de pagament gratuïtes o gratuïtes per incloure les notificacions del carretó abandonat, els meus carretons abandonats, les solucions al detall de Listrak i molt més..

Certificació de la indústria de targetes de pagament (PCI)

BigCommerce Com altres plataformes de comerç electrònic d’aquesta classe, Bigcommerce és compatible amb PCI, és a dir, que compleixen els requisits per al processament segur de la targeta de crèdit, tal com es comparteixen a la pàgina del seu centre d’assistència. No es guarden ni es comparteixen dades de clients.

Magent El compliment de PCI de Magento es basa en operadors de pagaments integrats de dos mètodes diferents: Direct Post i Hosted, tots dos passant per la passarel·la de pagament. Les dades es conserven fora del servidor Magento, de manera que la informació del client no s’emmagatzema ni es comparteix. També hi ha moltes aplicacions que admeten el compliment PCI.

Calculadores d’impostos i enviaments

BigCommerce A l’administrador d’enviament del tauler de control, hi ha pressupostos d’enviament en temps real per a diferents mètodes d’enviament, incloses les empreses FedEx, UPS i internacionals. Bigcommerce ofereix ajustos fiscals inclusius i obté informes d’impostos i altres funcions relacionades. Els vídeos útils descriuen com configurar aquestes funcions.

Magent Es poden obtenir impostos i enviaments automatitzats mitjançant un dels molts complements del Mercat de Magento i, a continuació, podeu configurar-los per a la cistella de la compra del client. Seleccioneu entre les aplicacions que us agraden SwipeZoom Pagaments i enviaments globals, Premius Simple Shipping i molt més.

Seguiment de l’enviament

BigCommerce Compteu amb el seguiment d’enviaments estàndard a la configuració de la comanda, al menú Configuració de la comanda a Bigcommerce. Hi ha 12 notificacions de correu electrònic del client entre altres configuracions que es poden seleccionar en funció de diversos estats de la comanda. A continuació, utilitzeu Bigcommerce Analytics per informar sobre comandes.

Magent Aquesta plataforma integra moltes aplicacions per oferir el seguiment de comandes i enviaments. Des del Magento Marketplace, busqueu el seguiment d’enviaments i busqueu opcions gratuïtes i de gran classificació com Packpin, Estat de la comanda & Seguiment de l’enviament de Plumrocket, AfterShip i molt més. Hi ha moltes opcions de pagament amb més funcions.

Capacitats de TPV

BigCommerce Pot confiar una mica en un sistema de punt de venda integrat (POS) que s’integra amb Square, PayPal i Stripe, o bé pot instal·lar altres complements. Bigcommerce requereix un compte amb el transportista per sincronitzar l’inventari de productes entre la plataforma i el transportista.

Magent Seleccioneu una extensió de TPV per a Magento com ara Punt de venda (POS) o myPOS Virtual, i podeu personalitzar-la per obtenir resultats. També hi ha moltes opcions de pagament, però algunes són econòmiques. Aquestes aplicacions sovint es carreguen amb eines addicionals de gestió de TPV, anàlisi de vendes i capacitats d’informes.

Opinió sobre les funcions de pagament, pagament i enviament

Ambdues plataformes trobareu robustes per a aquestes funcions de comerç electrònic obligatòries. A Bigcommerce, el procés serà més intuïtiu, però encara necessita temps per aprendre i configurar. A Magento, penseu passar una estona baixant les aplicacions adequades.

No hi ha cap límit al nombre de complements i plugins que podeu comprar, especialment a Magento. Bigcommerce surt de la caixa amb molts plugins, però Magento us oferirà, encara més, opcions i podeu personalitzar-les.

Un factor decisiu pot estar en les vendes que espereu per al vostre negoci. Per a vendes de mida mitjana a gran, Bigcommerce és senzill i es presenta de manera completa. Magento pot ser desitjat per a grans empreses de comerç electrònic a llarg termini.

Compareu les funcions de màrqueting

Funcions de màrqueting

Màrqueting digital

Les funcions de màrqueting i de previsió de la vostra botiga en línia són més importants i més assolibles que mai. Si teniu en compte el poder de les xarxes socials, els blocs, les promocions de clients i les analítiques, la possibilitat d’arribar als vostres clients potencials és gairebé segura. Anem a veure què tan bé es mantenen les dues plataformes les unes contra les altres:

SEO

BigCommerce Aquest producte obté excel·lents ressenyes sobre eines i aplicacions de SEO integrades que us ajuden a arribar a clients potencials. Tot i que podeu optimitzar el vostre contingut amb l’ajuda de la Guia de SEO de Bigcommerce, hi ha opcions per modificar metadades, enllaços de cerca, pàgines de productes, descripcions d’imatges i molt més. Podeu pagar més per una funció HTTPS per millorar la confiança dels clients / SEO al pla Bigcommerce Pro.

Magent Aquesta plataforma permet més control respecte al SEO si teniu experiència tècnica. Descarregueu aplicacions gratuïtes o de pagament des del Mercat Magento com CreareSEO, SEO de navegació en capes o URL de categoria SEO GRATUIT i, a continuació, modifiqueu el codi per augmentar els resultats del motor de cerca. Podreu editar les metadades des del plafó d’administració i Magento es pot integrar amb el vostre bloc de WordPress per obtenir més avantatges de SEO.

Blocs

BigCommerce Rebrà una pàgina de bloc sencera amb qualsevol dels plans de preus de Bigcommerce. El bloc predeterminat no és extens, però podeu visitar la botiga d’aplicacions Bigcommerce i optar per una plataforma de blocs més dedicada si voleu. Blogger o WordPress inclou una gran quantitat de personalitzacions, suport per a diversos idiomes i funcions automàtiques per conduir trànsit.

Magent Una extensió de Blog Magento us permetrà configurar i comunicar-vos en una pàgina de blog feta a si mateix. Tot i que no hi ha cap bloc amb descàrrega de Magento, hi ha moltes opcions al Magento Marketplace.

Els blogs són una part crítica del màrqueting de contingut. Magento Blog – Community Edition és una extensió gratuïta, o és possible que en vulgueu descarregar. Penseu en el bloc Millor gratuït. També podeu integrar-vos amb el bloc de gamma alta de WordPress, però voleu pagar més.

Opcions de promoció integrades

BigCommerce Aprofiti les promocions a bord de Bigcommerce a bord dels clients, com ara codis de cupó, descomptes, preus massius i altres ofertes. Bigcommerce ofereix algunes opcions al menú de màrqueting per ajudar a fidelitzar els clients. Si no trobeu tot el que necessiteu, la botiga d’aplicacions està completa amb centenars d’opcions gratuïtes o de pagament com ara la barra de promoció, afiliació, Upsell i desenes d’altres.

Magent No trobareu promocions integrades, però el Mercat Magento inclou totes les promocions que necessiteu per fidelitzar-vos els clients. Trobeu cupons, ofertes i descomptes amb l’extensió de cupons múltiples Magento entre tants d’altres.

La bellesa de Magento és que podeu accedir al tauler d’administració i establir regles per a què voleu que funcionin les vostres promocions. Hi ha centenars d’extensions per a cada tipus de regal, cupó, oferta, publicitat, regal i molt més. Penseu en aquestes aplicacions gratuïtes: Promocions socials, NextPromote i Promoció de registre, per citar-ne algunes.

Estadístiques del lloc i Analytics

BigCommerce Tots els plans de preus de Bigcommerce inclouen analítiques i estadístiques per ajudar-vos a desenvolupar el vostre negoci o bé podeu afegir una eina d’analítica externa. Bigcommerce es basa en Jirafe per obtenir eines d’informes internes, estadístiques de visitants, tendències de comandes i dades d’estratègia de màrqueting. Si no esteu satisfets, visiteu l’aplicació i descarregueu Google Analytics, una de les eines més populars del mercat.

Magent Una eina d’administració al tauler de control de Magento inclou l’addició de Google Analytics o podeu fer una ullada a Magento Marketplace per seleccionar l’aplicació d’analítica que tingueu, moltes de les quals són gratuïtes. Necessiteu algunes eines per fer el seguiment del comerç electrònic, identificar les tendències de compra dels clients, revisar les transaccions i els guanys, gestionar la comunicació amb els clients i molt més..

Opinió sobre funcions de màrqueting

Com a faceta vital del comerç electrònic, ambdues plataformes ofereixen totes les opcions de màrqueting i previsió productives. És una de les funcions que aquestes plataformes han d’oferir perquè les empreses puguin ser competitives.

Les diferències entre aquestes plataformes pel que fa al màrqueting es redueixen de nou a “simple i intuïtiu” o “avançat i complet”. Si voleu configurar una botiga fàcil i ràpida, us encantarà la funcionalitat integrada de Bigcommerce. Si voleu controlar totes les funcions i teniu les capacitats de programació, Magento és més personalitzable.

Compara plans i preus

Compareu els plans & Preu

Comparats plans de preus

El preu entre Bigcommerce i Magento no és precisament comparable. Amb Bigcommerce, seleccioneu entre plans de preus estructurats que defineixin les funcions que rebeu. A Magento, descarregueu el programari de forma gratuïta i desenvolupeu el vostre lloc amb complements i complements de cost, o podeu seleccionar un pla de comerç electrònic addicional a un cost considerable.

Com més gran sigui el vostre negoci, més probabilitat pagueu per diverses funcions de qualsevol plataforma.

Costos de configuració

BigCommerce Comenceu amb un dels quatre plans de preus justos, facturats mensualment. Aquests plans es basen en les vostres vendes a l’any. Si decidiu pagar anualment, podeu estalviar un 10%. Espereu que pagueu comissions de tercers per passarel·les de pagament, canals de compra, noms de domini, etc. Les passarel·les predeterminades de Bigcommerce incorren en un 2,9% més 30 cèntims per transacció al pla més baix pagat, per uns estalvis de costos..

Magent Voleu descarregar Magento de forma gratuïta i pagar per complements i complements. Espereu que pagueu comissions de tercers per a operadors de pagament, altres canals de compres, un nom de domini de tercers i allotjament. També teniu l’opció de pagar la solució de comerç electrònic de Magento a l’empresa per obtenir una quota anual important.

Plans de preus mensuals

Gran empresa

Gran empresa

Estàndard. Rebeu tots els components de venda necessaris, amplada de banda il·limitada i productes il·limitats per fins a 50 milions de dòlars en vendes a l’any. 29,95 dòlars / mes

Més. Rep funcions del pla estàndard, informació sobre el carretó abandonat i grups de clients / normes de preus de fins a 125 milions de dòlars en vendes a l’any. 79,95 dòlars / mes

Pro. Rep funcions del pla Plus, SEO, control de fraus i botigues de Google fins a un màxim de 3k en comandes a l’any. 199,95 dòlars / hora

Empresa. Poseu-vos en contacte amb l’empresa per obtenir preus sobre un conjunt de funcions personalitzades i 1 milió de dòlars o més en vendes a l’any.

Magent

Magent

Comunitat (CE). Baixeu i instal·leu Magento i codifiqueu el vostre lloc de comerç electrònic petit o mitjà. Gratuït per descarregar.

Empresa (EE). Una solució de comerç electrònic integral a gran escala per a tots els minoristes seriosos que esperen milions de vendes. 18.000 dòlars / any

Proves Gratuïtes

BigCommerce Podeu registrar-vos a una prova gratuïta de 15 dies sense necessitat de targeta de crèdit i provar-la.

Magent No s’ofereix cap prova gratuïta ja que la descàrrega de Magento és gratuïta.

Costos en curs

BigCommerce Les taxes de nom de domini gairebé sempre estan en curs. La quota d’allotjament s’inclou dins dels plans de preus. Els operadors de passarel·la i els canals de compres presenten tarifes continuades en funció de les vendes de productes o bé, podreu estalviar-ne algunes a les passarel·les de pagament predeterminades de Bigcommerce..

Magent El nom de domini i les tarifes d’allotjament són gairebé sempre en curs. De la mateixa manera que amb els operadors de passarel·la i els canals de compres, pagueu comissions continuades en funció de les vendes de productes.

Diferències del pla de preus principals a buscar

BigCommerce Aquesta plataforma ofereix plans de preus basats en dòlars en vendes en els primers, segons i quarts nivells de preus. El pla de tercer nivell es basa en el nombre de comandes realitzats (segons la taula de preus del lloc web). Tenint en compte la configuració fàcil, els conjunts de funcions i els elements integrats, els preus mensuals de Bigcommerce són força raonables.

Magent Aquesta plataforma ofereix la possibilitat de configurar i vendre gairebé de franc si teniu l’habilitat per construir el lloc. Encara haureu d’integrar els complements i complements de compra per vendre, i els que costen individualment. Si invertiu en el pla de comerç electrònic d’Enterprise, el preu és alt, però esteu aconseguint el que necessiteu per a vendes a gran escala.

Opinió sobre plans de preus

La plataforma de comerç electrònic que escolliu ha de ser compatible amb les vostres necessitats empresarials i amb els vostres objectius a llarg termini. Com a startup, potser voldreu una solució escalable que comenci a un cost baix i podreu invertir més mentre ho necessiteu.

Ambdues plataformes ofereixen aquesta flexibilitat, però de maneres molt diferents. En termes de preus, la vostra solució en una plataforma de comerç electrònic de nivell mig es redueix a dos: deixa que Bigcommerce us guiarà en la configuració de la vostra botiga, invertiu en complements si els necessiteu i pagueu una quota mensual o creeu-la a tu mateix. de franc amb costos per complements i una corba d’aprenentatge a Magento.

Comparació de l'assistència al client

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

El suport als usuaris varia significativament per a aquestes dues plataformes de comerç electrònic perquè es troben en classes diferents.

En una plataforma de comerç electrònic que s’allotgi, gran part del suport s’incorpora majoritàriament a la plataforma. Rebeu assistents pas a pas útils, ajuda a l’editor i diàleg a la pantalla.

Hi ha més reptes amb una plataforma integrada de forma autònoma. Tant Bigcommerce com Magento tenen excel·lents opcions d’assistència als usuaris. Aquí hi ha algunes diferències:

BigCommerce Seleccionareu entre una àmplia selecció de recursos útils, com ara vídeos de formació al lloc web i assistència telefònica en directe. El portal d’assistència inclou correu electrònic, xat en directe i telèfon. A la Bigcommerce University, els usuaris encanten els vídeos instructius sobre molts temes. El pla Enterprise inclou un equip de consultoria i un suport addicional.

Magent En aquesta plataforma gratuïta, no obteniu assistència telefònica en directe, però hi ha diferents nivells d’opcions d’assistència. Hi ha fòrums de clients, documentació i centenars de vídeos de YouTube al web. Subscriviu-vos a la més preuada Enterprise Edition per obtenir més assistència.

Opinió sobre l’assistència al client

La xarxa de suport en línia és força extensa tant per a Bigcommerce com per a Magento. Feu servir els seus llocs web o Google gairebé qualsevol cosa. Quan pagueu els vostres plans, obteniu més opcions de suport. Els recursos en línia són igualment útils. Necessiteu paciència i temps per resoldre-ho tot, trobar el tema amb què necessiteu ajuda i, a continuació, esbrinar com aplicar-lo.

Comparació de l'assistència al client

Opinions d’usuaris

Opinions positives

BigCommerce El que els usuaris els agrada de Bigcommerce són les funcions de SEO integrades, els vídeos en línia, el fòrum d’assistència de llocs web, una opció de consulta d’una pàgina i la facilitat d’ús per configurar i gestionar una botiga de comerç electrònic. Altres aspectes positius inclouen màrqueting, control HTML / CSS, venda mòbil, compatibilitat amb aplicacions externes i opcions per a variacions de productes.

Els nous usuaris creuen que Bigcommerce és raonablement intuïtiu i també té una experiència de compres alta. Bigcommerce (com la competència, la plataforma Shopify) rep una qualificació global d’entre 4 i cinc estrelles de la seva classe. Bigcommerce és una popular plataforma de comerç electrònic allotjament que és relativament fàcil per als usuaris novells.

Magent La comunitat tècnica d’usuaris adora la capacitat de Magento per a una personalització avançada mitjançant un programari gratuït de codi obert. El Magento Marketplace és fantàstic per cercar i classificar aplicacions per descarregar, i hi ha moltes opcions gratuïtes. Els usuaris com les opcions de SEO, diversos llocs i opcions de configuració de domini i ajuden a configurar diversos idiomes.

Altres positius són el factor d’escalabilitat. Els usuaris avançats troben aquest CMS un avantatge per crear un lloc de comerç electrònic i donar entre 3 i cinc estrelles en general. Magento és una plataforma d’allotjament independent d’alt nivell i requereix experiència de programació, perfecta per a una personalització avançada en una botiga sofisticada.

Opinions negatives

BigCommerce Si bé Bigcommerce ofereix gairebé tot el que necessita en una botiga, els usuaris es queixen de la falta d’assistència al client en directe i de trobar una resolució als seus problemes. Les plantilles no són tan modernes i atractives com altres plataformes com Shopify. Les personalitzacions són una mica confuses per a principiants i les plantilles no són tan flexibles com els usuaris els agradaria quant a edicions.

Mentre que alguns usuaris consideren que la codificació HTML / CSS és positiva, això també surt negatiu per als usuaris no codificadors i per als usuaris inicials. Les opcions multilingüe requereixen una mica de treball. No hi ha cap camp de cerca per trobar aplicacions o temes específics a la botiga d’aplicacions Bigcommerce (com s’obté al Magento Marketplace).

Magent Els principiants sense experiència de programació es queixen de Magento, però no és una plataforma per a principiants. Els usuaris van reportar temps de càrrega més lents i alguns no esperaven pagar els costos d’allotjament, noms de domini i tarifes d’entrada de pagament.

La gratuïtat no va ser exactament gratuïta després de tots els complements i aplicacions per crear un lloc amb èxit. Van trobar frustrant treballar sense suport en directe. Per part de la comunitat d’usuaris, Magento ha de confiar en passarel·les de tercers per complir el PCI. Magento necessita més temps i esforços en construir.

Conclusió sobre la comparació

Quina plataforma és adequada per a tu: BigCommerce o Magento?

Elecció de la millor plataforma

La comparació entre Bigcommerce i Magento és interessant perquè aquestes dues plataformes no entren en la mateixa classe. No obstant això, els resultats poden ser els mateixos.

Raons per triar una plataforma per una altra

El motiu per triar entre aquestes dues populars plataformes de comerç electrònic ha de quedar clar si heu llegit fins aquí.

Bigcommerce és una plataforma de comerç electrònic guia fàcil d’administrar i autogestionada, pensada per a petites i grans empreses, que té en compte els principiants. Magento és una plataforma de comerç electrònic construïda per a si mateixa, pensada per a corporacions de gran escala, amb els desenvolupadors en ment..

Els models de preus són completament diferents, però tots dos ofereixen alternatives a baix preu a alt i escalabilitat. Obteniu una botiga amb tot el que necessiteu per vendre els vostres productes i serveis, però decidiu quant temps, esforç i diners voleu dedicar-los.

Aquesta comparació hauria de deixar prou clara la vostra decisió en funció de les necessitats empresarials, els conjunts d’habilitats i el desig de crear el vostre lloc versus trobar un desenvolupador que ho faci per vosaltres. La mida de la vostra botiga i el creixement previst també poden tenir un paper important.

Bigcommerce ofereix als individus l’oportunitat de muntar una botiga i vendre productes en línia ràpidament. Si teniu coneixement o recursos per ajudar-vos, Magento és il·limitat.

Volem escoltar la vostra opinió. Si teniu experiències o preguntes personals sobre Bigcommerce o Magento, publiqueu-les. A mesura que aquestes plataformes canvien i milloren, les nostres opinions també canvien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map