7 Consells per millorar la vostra estratègia de comerç electrònic

Internet canvia la manera com la gent compra les coses noves. Els dies de les botigues de maons i morters semblen ser una cosa del passat. Avui en dia, la gent pot comprar qualsevol cosa en línia, des de queviures fins a tractaments mèdics. Amb tantes empreses a tot Internet, és més difícil que mai començar amb el vostre lloc web de comerç electrònic.


Tant si convertiu el vostre bloc en un lloc web de comerç electrònic o comenceu des de zero, haureu de ser vistos. A Internet hi ha molt de soroll. L’usuari d’internet mitjà veu tants afegits només desplaçant-se per Facebook. Com es nota amb tanta competència? Aquests 7 consells per millorar la vostra estratègia de comerç electrònic us explicaran com fer que el públic adequat pugui veure el vostre lloc web.

Opcions de millora de l'estratègia de comerç electrònic

1. Conegui el seu públic

Si no sabeu amb qui parleu, com sabreu si algú escolta? La primera clau per millorar la vostra estratègia de comerç electrònic significa conèixer el vostre públic. No n’hi ha prou amb intuir-ne l’edat i els interessos de la vostra audiència. Si voleu una comprensió real del vostre públic, heu de conèixer-los a nivell íntim.

Cavar més a fons quan penses en el teu públic ideal. Imagineu el vostre client ideal com a persona sola en lloc de grup. Qui és ell o ella? On fa la compra? Quins són els seus hàbits? Desglossem els diferents aspectes de la vida, el context i els hàbits de compra del vostre client ideal. Un cop entengueu el vostre client ideal en aquest nivell, podeu crear una estratègia pensada només per a ells.

2. Provar la usabilitat

El vostre lloc web de comerç electrònic ha de poder competir amb altres llocs web amb grans noms. Què impedeix que la gent triï una marca com Amazon per sobre de la vostra? Necessiteu un lloc web fàcil d’utilitzar per als compradors típics. Quan es prova la usabilitat, no es pot pensar en un propietari d’un lloc web, s’ha de pensar com un comprador. Què cercaria el vostre client ideal? Quina informació volen saber? Tot apareix correctament en diferents mides de pantalla? Què passa amb els dispositius mòbils?

Tingueu l’hàbit de provar la usabilitat amb regularitat. El bloc de màrqueting Kissmetrics Va veure que gairebé la meitat dels usuaris de mòbils esperen que els llocs web es carreguin en dos segons o menys! Si el vostre lloc web no funciona ràpidament, perdreu usuaris. El mateix passa amb els enllaços o pàgines trencades. Si alguna cosa no funciona correctament, els usuaris no s’adhereixen fins que no s’hagi solucionat.

3. Pagaments fàcils

La gent pren decisions emocionals de compra. Actuen ràpidament i poden comprar coses abans que la lògica els atrapi. Aquesta és una bona notícia per a les empreses de comerç electrònic que puguin accelerar el procés de compra. Si un client no pot pagar ràpidament el seu carretó, pot perdre interessos. Per fer que el client pugui transmetre la informació de la targeta de crèdit de manera segura, ofereixi diverses opcions de pagament. Per obtenir més ajuda, llegiu aquesta guia a ExpertSure per configurar comptes de comerciant.

4. Incorporar comentaris

La gent confia en les altres persones. Una manera excel·lent de millorar el vostre lloc web de comerç electrònic és facilitar-ne la lectura i deixar les ressenyes dels productes i de la vostra empresa. La majoria de les persones confien fàcilment en comprar a Amazon simplement perquè tantes altres persones utilitzen Amazon. Com que les persones compren coses en línia que físicament no poden veure en persona, cal que els ajudeu a sentir-se segurs a la seva elecció. Res no espanta la gent d’un lloc web de comerç electrònic més ràpidament que una falta de ressenyes!

No només heu de facilitar que els clients llegeixin les ressenyes, sinó que heu d’animar els clients a deixar les ressenyes després d’una compra. Podeu fer-ho a través de les xarxes socials o a través de correus electrònics de seguiment. Si accepteu ressenyes, estigueu disposats a deixar-vos fora per resoldre situacions negatives. Els correus electrònics negatius poden matar la vostra reputació com a negoci, de manera que feu el possible per tenir interaccions positives amb els clients.

5. Atenció al client

Tot i que Internet suposa connectar gent, sembla que hi ha més parets que mai. Els llocs web de comerç electrònic de vegades es diuen robòtics i és per això que els propietaris d’empreses han de centrar-se en la seva pròpia humanitat. El servei d’atenció al client és una manera de descobrir aquest motlle robotitzat i demostrar que hi ha un ésser humà de la vida real al darrere del lloc web.

El servei d’atenció al client pot marcar la diferència entre una compra o una pèrdua. Quan la gent se sent escoltada, és més probable que recomanin una empresa. Zendesk, una de les principals plataformes d’atenció al client, diu que el 85% de les persones estan disposades a pagar més per una gran experiència d’atenció al client. Aquesta és la raó suficient per convertir-la en una prioritat!

6. Mitjans de comunicació social

No n’hi ha prou amb només tenir un lloc web de comerç electrònic. Si voleu ser competitius avui dia, heu d’estar actius a les xarxes socials. Els mitjans socials us ofereixen una altra oportunitat per interactuar amb els clients i crear relacions. Quan publiqueu a les xarxes socials, intenteu mantenir el vostre to de conversa útil i útil. Eviteu sonar com a venedor. A ningú li agrada sentir que algú els està recitant. Manteniu el focus en l’usuari, no en els productes.

7. Escolteu comentaris

Finalment, el feedback dels clients és una de les eines més valuoses dels llocs web de comerç electrònic. Els problemes habituals als llocs web de comerç electrònic són els carros abandonats, les taxes de conversió baixes i els problemes tècnics. És possible que ni tan sols tingueu consciència d’un problema fins que no el pregunteu. Clientheartbeat.com comparteix maneres fàcils de mesurar la satisfacció del vostre client. Animeu els usuaris a donar comentaris si no aconsegueixen comprar o fins i tot després d’una compra. Ells són la vostra millor font d’informació sobre el que funciona i el que no!

Conclusió

D’aquí a uns anys, els llocs web de comerç electrònic probablement seran els nous habituals a l’hora de comprar. Cada cop són més els empresaris que creixen aquesta tendència mentre fa molta calor. Amb l’auge dels llocs web de comerç electrònic el 2018 arriba una major competència. Afortunadament, l’estratègia adequada us mantindrà aturat a part de la multitud. El més important a recordar és que no es tracta del vostre negoci, sinó del client. Esteu preparat per portar el vostre negoci de comerç electrònic al següent nivell? Comenceu amb els 7 consells anteriors!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map