6 maneres de fer créixer el vostre públic de comerç electrònic i començar a guanyar diners en línia

A mesura que el nombre de negocis que estableixen una botiga en línia continua augmentant, la companyia de recerca de mercat Forrester estima que El 17% de les vendes al detall es generaran mitjançant eCommerce el 2022. Els compradors fan cada cop més transaccions en línia i serveis com Shopify, Wix i altres permeten configurar una botiga de manera ràpida i senzilla. Si encara no heu aconseguit el vostre negoci en línia, és probable que ho penseu.


No obstant, no cal prou posar el vostre inventari en línia perquè el vostre negoci en línia tingui èxit. A més de fer atractius els vostres productes, el vostre lloc web ha de ser atractiu, segur i fàcil de navegar.

Consells per fer créixer el públic de comerç electrònic src=

Disposar d’un lloc web d’alta qualitat que ofereix als visitants una experiència de compra en línia agradable és primordial per fer vendes a través de comerç electrònic, és similar a configurar un entorn de botiga de maó i morter que fa que la gent vulgui comprar. Mireu aquests sis consells per convertir els visitants en compradors i optimitzar la vostra botiga en línia per obtenir el millor rendiment de la inversió.

1.  Assegureu-vos que teniu una fundació de comerç electrònic sòlida

El primer pas per configurar una botiga en línia és invertir en una plataforma de comerç electrònic que facilitarà els clients trobar i comprar els seus productes. Shopify és un dels noms més reconeguts del sector, però hi ha moltes altres plataformes de comerç electrònic que ofereixen serveis comparables. Tingueu en compte aquestes qualitats quan investigueu en quin programari voleu confiar amb el vostre negoci en línia:

 • Allotjament web fiable: Depenent de la plataforma que trieu, les botigues de comerç electrònic inclouen paquets completament allotjats i autònoms. Totalment allotjat significa que l’empresa tindrà cura de tots els aspectes tècnics del vostre lloc, però sol ser més costosa; Els plans que s’allotgen independentment proporcionen un control total, però requereixen més paciència i voluntat d’aprendre a gestionar un compte d’allotjament.
 • Disseny personalitzable: Hi ha més d’una manera de presentar el vostre inventari a la vostra botiga en línia. Potser podeu imaginar un disseny senzill i elegant amb imatges grans i text mínim, o potser voleu que s’assembli més a un catàleg d’impressió. Consulteu les opcions de disseny de la plataforma, inclosos els temes gratuïts i de pagament, per veure si es pot adaptar a la vostra visió.
 • Seguretat: Com a comerciant en línia, la vostra responsabilitat és complir amb la normativa Normes de seguretat de dades PCI per mantenir les dades de clients i transaccions segures. La seguretat més important és una necessitat. Cerqueu plataformes que ofereixen certificats SSL, que permetin a un navegador processar de forma segura les transaccions, i també mesures de seguretat addicionals com ara la supervisió del servidor, les exploracions contra programari maliciós i la protecció contra el frau.
 • Suport i documentació: Sobretot si sou nous a fer comerç electrònic, inevitablement us sorgeixen preguntes sobre com fer determinades coses a la plataforma. Voleu assegurar-vos que hi hagi una documentació clara i exhaustiva disponible, així com l’assistència al client que us pot guiar pels aspectes més difícils de la gestió de botigues en línia..
 • Espai per al creixement: Una botiga en línia pot començar, però, com qualsevol negoci, l’esperança serà que creixi amb el pas del temps. És important seleccionar una plataforma que us ofereix opcions per escalar o baixar segons calgui i per afegir noves funcions i contingut sense limitacions.

Tant si voleu començar des de zero amb l’allotjament web com amb una plataforma de comerç electrònic en línia o optar per un sistema completament allotjat, molts atributs de botigues amb èxit es mantenen els mateixos. Assegureu-vos de fer la vostra investigació per veure quina ruta té més sentit per a la vostra botiga i el vostre pressupost.

2.  Trieu un amfitrió web fort que fa èmfasi en la velocitat i la fiabilitat

L’amfitrió web que escolliu pot determinar moltes coses sobre el vostre lloc web que afecten l’experiència del vostre client, des del temps de càrrega de les vostres pàgines fins a la seguretat de les transaccions. No tots els plans d’allotjament web es fan per donar suport a petites empreses o comerç electrònic, així que busqueu aquestes qualitats quan compres per a un amfitrió:

 • Velocitat: Els llocs web més ràpids guanyen i mantenen més clients, és tan senzill. Un amfitrió web constantment ràpid és el més adequat per a les empreses i la ubicació en els resultats del motor de cerca. Consulteu els plans que inclouen les unitats d’estat sòlid, que sovint compten amb velocitats fins a 20 vegades més ràpides que les unitats de disc dur tradicionals.
 • Fiabilitat: En els llocs de comerç electrònic, menys temps el lloc es redueixi a causa dels errors del servidor, millor. Cerqueu un amfitrió web que us garanteixi un temps de treball superior al 99,9% o superior per assegurar-vos que els clients sempre poden accedir al vostre lloc web i fer compres..
 • Suport: L’ideal és que un amfitrió web per a una petita empresa oferirà suport 24 hores al dia a través de diversos canals per ajudar-vos a passar per diversos reptes. Sempre que hi hagi algun problema, assegureu-vos que podeu confiar en el vostre amfitrió per respondre amb promptitud a la vostra trucada de telèfon, xat o correu electrònic..
 • Emmagatzematge: Fins i tot per a una petita o mitjana empresa, la limitació de la quantitat d’emmagatzematge (tot el que hi ha al vostre lloc, des de fitxers de text a vídeos) pot retardar la vostra empresa. Dispositius d’emmagatzematge importants i ràpids us donaran la capacitat de desenvolupar el vostre negoci sense contraprendre les limitacions de rendiment.
 • Accesibilitat: A l’hora d’iniciar un negoci completament nou, minimitzar els vostres costos és fonamental per generar uns ingressos i uns ingressos fiables. Els empresaris haurien d’anar amb compte, però, per omplir les opcions del soterrani de negocis per a un paquet d’allotjament que ofereixi més avantatge per al seu valor econòmic, no sacrificar funcions, rendiment o seguretat en nom d’estalviar uns dòlars al mes..

Els millors constructors de llocs web i comerços electrònics combini el millor d’ambdós mons, oferint als usuaris un servei d’allotjament d’alt rendiment amb plantilles fàcils d’utilitzar i interfícies arrosseguades i que fan que l’edificació de llocs web sigui indolora..

3.  Cerqueu un disseny fàcil d’utilitzar que maximitzi les conversions

Els visitants d’un negoci en línia esperen que tot sigui clar i directe, des d’on trobar productes fins a com contactar amb la botiga. Els botons clarament etiquetats, els títols destacats i la navegació intuïtiva contribueixen a una bona experiència de compra. Molts llocs de comerç electrònic encara perden aquesta marca, però el vostre no ha de ser un.

Hi ha moltes, moltes botigues en línia i podeu esperar que les persones que visiten el vostre lloc ja hagin visitat diverses altres. Això vol dir que ja tenen una idea de com és una bona experiència de compra en línia. Els experts en disseny d’experiència dels usuaris han identificat aquests trets com alguns dels més importants per als usuaris:

 • Botons de trucada: Tant si voleu que un client compri un producte com si s’inscrigui al vostre butlletí, l’enllaç o el botó hauria de ser clarament visible a la part superior de la pàgina. Utilitzeu un color que destaqui per cridar l’atenció. Un cop fet clic, el procés de checkout o el formulari de registre resultants no han de desbordar l’usuari; en el seu lloc, simplement doneu o demaneu la informació bàsica.
 • Barra de cerca: Els usuaris no haurien d’haver d’anar a buscar cap barra de cerca. La funcionalitat d’important importància hauria de ser altament visible i poder orientar els compradors ràpidament cap al producte o la pàgina que busquen. L’ideal és trobar una solució que compleixi automàticament les consultes dels usuaris per racionalitzar la seva experiència.
 • Menú i navegació: Faciliteu la comprensió de la vostra navegació amb títols clars. Voleu equilibrar la simplicitat amb l’eficàcia per no atabalar els clients ni deixar-los perduts. Creeu categories i subcategories que tinguin sentit per als clients, encara que difereixi de com organitzeu els vostres productes internament. Inclou panell perquè els usuaris puguin recordar el camí que han seguit.

Centreu-vos en les experiències i la funcionalitat dels usuaris en lloc d’impedir-vos en miniatures a través de diverses plantilles de botiga en línia. És clar, haurà de considerar els esquemes de colors pel que fa a la vostra marca i a la reacció, obtenen subconscientment diferents matisos, però recomanem tenir cura de les femelles i els cargols.

4.  Escriure contingut clar i atractiu

Una botiga de comerç electrònic no ha de ser més que un espai per desconcertar els vostres productes: és un espai en línia per mantenir una conversa amb la vostra clientela sobre la vostra marca. El contingut del vostre lloc (ja sigui un bloc, descripcions de productes o ressenyes de clients) té un paper important en el que pensen els compradors sobre el vostre negoci. Feu un esforç concertat per comprendre qui són els vostres clients i què els motiva a comprar perquè pugueu adaptar el vostre contingut als seus interessos.

El màrqueting de contingut és una de les maneres més efectives d’interactuar als clients i atraure-los al teu negoci. Tot i que és important actualitzar contínuament el vostre bloc i les xarxes socials, aquí s’aplica la regla de la qualitat sobre la quantitat. No publiqueu centenars de paraules per omplir l’espai; assegureu-vos que els vostres consells, notícies o entreteniment siguin valuosos per als clients i recolzin tant els seus objectius com la línia de fons. Un bloc és una manera excel·lent de promoure el vostre negoci i obtenir informació sobre els clients (a més, ajuda als rànquings de motors de cerca, més sobre això després).

Quan seleccioneu una plataforma de comerç electrònic, comproveu que tingui un sistema de gestió de contingut fiable que us permeti actualitzar i afegir contingut fàcilment. El fet de disposar de les eines per crear text, imatges i fins i tot vídeos us permetrà que les persones estiguin interessades en allò que oferiu.

5.  Atreu més compradors amb una forta investigació de paraules clau

La capacitat de descobrir la vostra botiga en línia per ser descoberta a la xarxa depèn en gran mesura de la visibilitat dels resultats de la cerca. Prop del 40% del trànsit de comerç electrònic prové de motors de cerca, fent que Google, Bing, Yahoo i similars siguin importants per a l’èxit empresarial.

L’art d’optimització de motors de cerca, o SEO, combina tàctiques per crear contingut que s’adapti a la manera en què les persones busquen els vostres productes, serveis i negocis en línia. Un component essencial de SEO és la recerca de paraules clau, que implica descobrir les millors paraules i frases per descriure els vostres productes i negocis. Casualment, aquestes paraules clau coincideixen amb el que probablement la gent utilitza una cerca de Google per trobar-vos. Aquestes paraules i frases es poden utilitzar en qualsevol dels continguts del vostre lloc web, des de les descripcions dels vostres productes fins a les publicacions del vostre bloc.

Un bon ús de paraules clau SEO implica fer una llista inicial de paraules i frases per impulsar els vostres esforços. Eines en línia gratuïtes, com ara anàlisis de Google i MozBar, pot ajudar a fer un seguiment del vostre progrés. No tingueu por de ser específics en la vostra recerca: les paraules clau de cua llarga, que contenen almenys tres paraules, constitueixen la majoria de cerques i és més probable que es converteixin.

6.  Exploreu els fluxos d’ingressos complementaris

Tot i que la manera principal d’esperar per guanyar diners és mitjançant la venda dels vostres productes, no descompteu altres formes d’inclusió al vostre lloc web. Es pot generar altres ingressos per donar a la vostra empresa en línia un salt inicial al principi i complementar els vostres ingressos un cop el tingueu fora del terreny.

A continuació, per fer comerç electrònic, la publicitat és una de les maneres més habituals de guanyar diners en línia. Posar anuncis de productes relacionats al lloc web comportarà efectius addicionals i pot ajudar els vostres clients a trobar productes que els agradin. En una línia semblant, penseu en utilitzar la vostra capacitat de màrqueting de contingut i contingut per acceptar publicacions de convidats patrocinats o fer créixer la vostra xarxa aportant articles a altres botigues.

A part de les vendes directes, dues de les millors estratègies per augmentar els ingressos de la vostra botiga consisteixen en la col·locació de contingut amb valor afegit o serveis de subscripció al vostre lloc que proporcionen als clients informació addicional relacionada amb l’estil de vida o la cultura que envolta els vostres productes..

Penseu en oferir contingut premium a un preu raonable, a més del contingut gratuït del vostre bloc, ja sigui mitjançant descàrregues digitals o registres. Un altre model que val la pena explorar és oferir un servei de subscripció que ofereix els vostres productes als clients de forma regular, ja sigui articles específics que seleccionen o una selecció d’elements que s’indiquen..

Guanyar diners en línia no ha estat mai fàcil amb totes les eines disponibles avui en dia. Requereix dedicació i persistència, amb un treball constant per atraure trànsit al vostre lloc i obtenir seguidors. Tanmateix, aplicant les sis estratègies detallades anteriorment, podeu preparar-vos per tenir èxit.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map