48 experts comparteixen el seu millor consell sobre com triar la millor plataforma de programari de comerç electrònic

Tenir una botiga en línia et permet la independència de vendre els teus productes les 24 hores del dia. Costa molt menys que una botiga habitual de maons i morters i us pot oferir clients de tot el món.


Amb la multitud d’opcions que hi ha, és difícil decidir quina plataforma utilitzar. I la decisió és important, ja que la plataforma que escolliu pot ser la que tindreu durant anys, si no les dècades següents i serà el fonament de la vostra botiga en línia.

Si voleu crear una botiga en línia, teniu diverses opcions per al programari de comerç electrònic, una plataforma que podríeu utilitzar per al vostre lloc. Vam decidir esbrinar quina és la tria més popular.

Vam contactar amb 48 experts en comerç electrònic i els vam fer una pregunta central:

Quina és la vostra plataforma de comerç electrònic preferida i quines funcions et van fer triar aquest programari en particular?

Els resultats són:

Anem a aprofundir en les respostes dels experts i esbrineu quins són els avantatges i els inconvenients de cada plataforma.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony és actualment el cap de tecnologia de InstaViva & Hope Shades. També és el director administratiu d’Arctic Gray, Inc.. Se li demana que parli en esdeveniments de diverses empreses tecnològiques de tot el món per parlar de tendències de disseny, marca, publicitat, SEO i molt més..

Em dic Anthony i fa més d’una dècada que he estat dissenyant llocs web. A l’hora d’escollir una plataforma de comerç electrònic preferida, hi ha dues coses principals: una és la funcionalitat i la segona la facilitat d’ús.

Funcionalitat. Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic que hi ha en relació amb la funcionalitat amb una àmplia gamma de plugins i aplicacions de mòduls d’enviament, solucions d’acompliment, més de 70 passarel·les de pagament, suggeriments de productes i molt més..

Shopify us permet crear llocs web responsius, de manera que és perfecte per a tots els dispositius i és molt ràpid de carregar. Aquesta és una solució ideal per a algú amb una comprensió bàsica de la codificació i el desenvolupament web.

Facilitat d’ús. Wix és la millor plataforma de comerç electrònic que hi ha en relació amb la facilitat d’ús amb un editor d’arrossegar i deixar anar i molt intuïtiu per a gairebé qualsevol persona. El millor de Wix és que no heu de saber codificar per crear un lloc web.

Quan creen llocs web per a clients, solen tornar amb molts canvis i actualitzacions i tenen una necessitat constant de pagar a un desenvolupador, però amb Wix podem crear el lloc i el client pot assumir la gestió diària amb facilitat..

Wix és una vista fixa (no respon), però hi ha un gran editor de mòbils per convertir el vostre lloc web en una experiència mòbil perfecta.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs és el conseller delegat de Magebit, una agència de comerç electrònic especialitzada en Magento. És també un desenvolupador i especialista especialitzat en solucions Magento. Arturus té més de sis anys una experiència professional a Magento.

No és possible indicar quina plataforma de comerç electrònic és la millor. Depèn de les necessitats del client que ha de fer servir la plataforma de comerç electrònic.

El meu preferit és Magento, però no és adequat per a petits llocs ja que les despeses d’allotjament i manteniment són força elevades en comparació amb Shopify o qualsevol altra plataforma de comerç electrònic de codi obert. Per a llocs grans i mitjans, aconsello Magento (CE o EE), ja que Magento és molt escalable i segur.

Al voltant del 90% dels clients de Magebit utilitzen Magento, i amb els desenvolupadors i les directrius adequats, aquesta plataforma de comerç electrònic és el camí cap a l’èxit.

Aquests són els principals motius per triar Magento:

 • Base d’extensió molt gran (gratuïta i de pagament)
 • Fàcil de personalitzar sense tocar la funcionalitat principal
 • Segura amb versions de pedaços de seguretat regulars
 • Comunitat de ràpid creixement
 • Esdeveniments de comerç electrònic periòdics (Meet Magento)

No totes les plataformes són perfectes i també hi ha avantatges per Magento:

 • Cost d’allotjament elevat en comparació amb altres plataformes de comerç electrònic
 • Els desenvolupadors experts necessaris per treballar com a desenvolupador amb coneixements magents pobres poden cargolar fàcilment la botiga

També he utilitzat Shopify, Woocommerce i altres, però definitivament estan molt lluny del meu Magento preferit per la forma en què semblen altres arquitectures de plataformes de comerç electrònic..

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit és cofundador i conseller delegat de DotcomWeavers, una premiada empresa de disseny web i desenvolupament amb oficines a Paramus, Nova Jersey; Orlando, Florida; i Hyderabad, Índia.

A la meva experiència, Magento té diverses funcions clau que la fan destacar com una de les plataformes de comerç electrònic més robustes i escalables.

 • Gestió de catàlegs – Els usuaris poden pujar milers d’elements en una sola importació.
 • Múltiples opcions de preus – Podeu posar fàcilment a preu diferents articles, configurar el preu del grup de clients i ocultar els preus dels visitants per incentivar-los a iniciar sessió. Això ajuda a recollir informació important del client sobre les preferències del producte.
 • Alertes de producte – Els meus clients veuen un augment de les vendes a partir d’utilitzar alertes senzilles, com per exemple fer que els clients sàpiguen que ja està disponible un producte prèviament fora d’exhaurit.
 • Habilitat a diverses botigues – Magento us permet crear un lloc web multilingües que carrega automàticament les visualitzacions de botiga en idiomes específics. També facilita que els llocs B2B gestionin simultàniament diversos catàlegs de productes mitjançant un sistema comú de fons.
 • Interfície d’usuari personalitzada – La plataforma té la possibilitat de modificar dissenys i modificar temes segons categories. Una empresa pot tenir diversos aparadors amb un únic sistema de gestió de fons. Es tracta d’una potent eina perquè, com més orientada sigui l’experiència de l’usuari, més gran sigui el potencial de conversió.
 • Integració del processament de comandes – Les associacions d’integració de Magento no són prèvies i no ofereixen una sèrie de solucions de compliment de comandes. Aquests inclouen NetSuite, QuickBooks i ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen és el conseller delegat d’Achintya Tech, una empresa que va iniciar el 2013. Les seves especialitats són el desenvolupament i disseny de mòbils juntament amb el disseny i desenvolupament de pàgines web.

Magento és gratuït per descarregar i instal·lar. Podeu modificar el codi font de qualsevol manera que vulgueu adaptar-se al tipus de lloc web que esteu construint i instal·lar extensions fàcilment disponibles a través del Magento Connect Marketplace..

Per descomptat, Magento Connect és també el mercat més gran d’aplicacions de comerç electrònic del món

Una de les principals queixes dels usuaris d’altres plataformes de comerç electrònic és el cost incremental que inclou cada petita característica que s’afegeix al lloc.

Si Magento és de codi obert, aquest número no és un número complet. Afegiu tantes funcions com vulgueu al vostre lloc, sense gastar ni un centèric.

Un altre problema són els límits en el nombre de productes, les línies de productes i els SKU que es poden carregar i mostrar en una plataforma. A mesura que creixeu i la vostra botiga en línia esdevé més prolífica, comenceu a pagar taxes exponencialment superiors al proveïdor de plataformes de comerç electrònic..

Aquesta és una altra àrea en què acabes gastant res a Magento. Amplieu i creixeu tot el que vulgueu i Magento creixerà amb vosaltres sense cap despesa addicional.

El 47% dels usuaris web actuals esperen que es carregui un lloc en menys de 2 segons. Més aviat, simplement tanquen la pestanya i segueixen la seva vida. Tots els clients que no deixen de comprar deixen un altre detingut en el percentatge de conversions general.

Amb tanta pressió sobre el rendiment, voldríeu que una plataforma que es carregui ràpidament, permeti posar en memòria cau de les pàgines fàcilment, alhora que us permetrà tenir tantes campanes i xiulets que necessiteu al vostre lloc de comerç electrònic..

Tots sabem quina importància és fer que els nostres llocs web siguin el més amigables possibles de SEO. També coneixem la feina feta per optimitzar tots els aspectes de cada pàgina del lloc per obtenir SEO. Això pot suposar un gran arrossegament per als grans llocs de comerç electrònic amb centenars o milers de pàgines.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan és el fundador i conseller delegat de Magic Logix, una agència basada en Dallas, especialitzada en solucions d’automatització de màrqueting per a empreses a tot el món..

La meva plataforma de comerç electrònic preferida és Magento Enterprise.

A mi m’agrada principalment el rendiment i l’escalabilitat d’aquesta plataforma juntament amb la funcionalitat fora de la caixa i la llarga llista de plugins disponibles que es poden integrar sobre la marxa.

A més, m’agrada l’experiència de compra atractiva que obté amb Magento i la funcionalitat de fidelització dels clients.

David Holander

David Holander

~ David és conseller delegat i cofundador de Vaimo, un dels principals proveïdors mundials de solucions de comerç electrònic de la plataforma Magento.

“Jo hauria de dir que és Magento. Va ser la nostra plataforma d’elecció quan vam iniciar el negoci el 2008 i Magento ha estat el nostre focus centrat des de llavors.

Ens ha agradat el fet que fos de codi obert, totalment personalitzable, i ens ha permès crear molts mòduls, eines de desplegament, eines d’allotjament vinculades directament a Magento. ”

Rehan Fernando

El nom de l'expert

~ Rehan és el fundador i conseller delegat d’EIGHT25MEDIA és una empresa de disseny i desenvolupament web basada en Silicon Valley.

Magent

 • És de codi obert.
 • És la plataforma de comerç electrònic amb el número 1.
 • És extensible.
 • És una gran quantitat d’extensions.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin és un entusiasta desenvolupador de comerç electrònic que treballa com a consultor a Nirmal Web Design Sydney. També li agrada compartir la seva experiència amb la comunitat a través de blogs. Ja fa més de quatre anys que treballa al camp i destaca en les plataformes de comerç electrònic a PHP.

He treballat en diverses plataformes de comerç electrònic com WooCommerce, Open Cart o Magento. He trobat Magento la plataforma més eficaç, enriquidora de funcions i potent per a portals web de comerç electrònic.
Proporciona un paquet complet per a negocis en línia i conté la majoria de les restriccions necessàries per a un lloc de comerç electrònic.

El que més m’agrada de Magento són:

1) Les botigues múltiples: la gestió de diverses botigues ha estat un dolor per als desenvolupadors dels últims anys, però Magento m’ho ha facilitat amb simples retocs de fons..

2) Anuncis i gestió d’esdeveniments: Magento proporciona opcions per a configuracions de disseny múltiples per a esdeveniments i ofertes, com en una temporada festiva podem establir dissenys per a ofertes de venda i altres anuncis..

3) Gestió de SEO: Magento proporciona diferents eines i paquets per a SEO, la reescriptura d’URL, la configuració del tipus de capçalera Meta, el mapa del lloc i les plantilles de SEO adequades que faciliten el seu treball.

4) Disseny i plantilla modulars amb blocs i dissenys: el patró de disseny MVC basat en la configuració i la seva modularitat proporcionen als desenvolupadors un estàndard per treballar amb Magento i la consistència del codi, la reutilització és el més útil per als desenvolupadors de Php, especialment en els llocs basats en comerç electrònic que no és factible. escriure codi des de zero per als conceptes subministrats pel client i Magento se n’ha cuidat.

5) Àmplia gamma de disponibilitat de paquets: la comunitat Magento proporciona molts paquets per a necessitats específiques del client, com ara la compartició de xarxes socials, el SEO i els sistemes de pagament, que són molt avantatjosos per als desenvolupadors i que poden estalviar molt de temps..

6) Assistència de passarel·la de pagament múltiple: podem tenir integrada una varietat de passarel·la de pagament integrada Magento Connecta

7) Suport per a plataformes mòbils: podem trobar una gran varietat de plantilles adaptades per a mòbils a Magento Connect i és realment més senzill treballar amb Magento M-Commerce on podem previsualitzar les versions mòbils de diferents components d’un lloc..

8) Atenció i atenció al client flexible: Magento proporciona funcions llestes per anar a clients, com ara lliurament de productes, enviament, gestió de carretes de desitjos fora del quadre i el que més m’agrada és la facturació impresa i les factures que es poden gestionar fàcilment amb Magento.

9) Suport multilingüe: proporciona funcions de localització amb cookies i també opcions d’impostos multi-moneda.

10) Serveis Web: Magento proporciona una funcionalitat integrada per a serveis web com SOAP, REST, XMLRPC incorporat amb tècniques d’autenticació segura com ara OAuth per a productes, categories i altres dades que surten del quadre..

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe és el fundador i conseller delegat de 4PointDigital és un veterà de l’espai de cerca i antic propietari de Mr-SEO. Joe ha ajudat a centenars de clients al llarg dels anys i continua estant al capdavant de les estratègies de SEO.

La selecció de la plataforma de comerç electrònic més adequada dependrà exclusivament dels vostres requisits, com ara serveis d’allotjament necessaris o no, dissenys de botigues preconstruïts o personalitzats, integració d’activitats de màrqueting i negocis individuals com comptabilitat, gestió d’inventaris, servei al client i màrqueting per correu electrònic, etc..

Per tant, hauràs d’explorar les opcions i serveis d’integració disponibles que ofereix un CMS de comerç electrònic específic.

La meva elecció personal és WordPress amb WooCommerce Plugin per a botigues petites que venen només alguns productes, però Magento CMS per a grans empreses de comerç electrònic.

Magento ha demostrat ser la plataforma de llocs web més eficient per a funcions de comerç electrònic tant per als clients com per a administradors web. La seva quota de mercat també és decent en comparació amb competidors pioners com Prestashop, Shopify o BigCommerce.

Les raons d’aquesta consideració són:

 • Solució de codi obert rendible
 • Amabilitat de SEO: reescripcions d’URL de mapa de lloc dinàmiques XML, configurant meta meta de títol o de descripció, tots són fàcilment.
 • Activitats promocionals: fàcil d’utilitzar, l’editor de pàgines visuals us permetrà crear i personalitzar ofertes sobre la marxa. Els cupons flexibles i les regles de preus fan que el treball no estreni.
 • Tot bé per als compradors mòbils: les botigues receptives proporcionaran als usuaris mòbils una millor visió de productes i carretes de la compra en tauletes, telèfons intel·ligents i altres dispositius.
 • Capacitat: el poder per allotjar fins a 5.00.000 productes i gestionar 80.000 comandes (per hora) fa que sigui una elecció òbvia per als propietaris.
 • Opcions d’enviament, localització i suports de passarel·la de pagament: l’assistència multilingüe per a la localització a diversos països, les extensions de pagament a Magento Connect i diverses opcions d’enviament faciliten una robusta configuració de totes aquestes coses. No és d’estranyar si marques com Samsung, Lenovo, Ford i Nike utilitzen Magento per a les seves activitats de comerç electrònic. Val la pena!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric gestiona diversos blocs d’èxit i de gran trànsit en diversos nínxols. Ara comparteix les seves experiències i ofereix consells als bloggers aspirants a Scribblrs.com

Personalment, sempre he trobat Magento com una gran plataforma de comerç electrònic.

Sempre veig les coses des de la perspectiva d’un SEO i una de les coses que més m’agraden de Magento és que faciliten que totes les vostres pàgines de productes estiguin optimitzades el millor possible..

T’estalvia un munt de temps en la creació d’URL optimitzats, metaetiquetes, etc. D’aquesta manera, es proporciona a les pàgines de producte una millor oportunitat de presentar-se als resultats de cerca per a consultes rellevants que puguin generar trànsit de qualitat.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair és un blogger que té habilitats de gestió i comptabilitat. Té experiència treballant en SEO i programació.

La meva plataforma de comerç electrònic preferida és Magento.

Magento no té límits sobre la creativitat que hi podeu estar. Està dissenyat per fer-lo completament operatiu pel que fa a transaccions com ara assumir pagaments en moltes formes com PayPal, targeta de crèdit o dèbit o Skrill.

El lliurament és un aspecte crucial d’un lloc de comerç electrònic. Podeu personalitzar els costos d’enviament fàcilment cada vegada que els vostres clients visquin al Regne Unit, Estats Units o qualsevol país. Podeu predefinir els vostres costos d’enviament o incloure empreses de transport més importants que trieu.

UPS permet que cadascun dels processos de lliurament s’uneixin a les empreses de lliurament, de manera que qualsevol canvi de preu es faci automàticament per a vostè. Això ajuda a prendre decisions intel·ligents. També inclou addicions fiscals fàcils i ajuda a crear un desemborsament total.

És molt ràpid i és utilitzat per grans empreses com Amazon i eBay. Magento està dissenyat per a algú que ven productes o serveis propis.

Magento no és tan freqüent com WordPress o Joomla, però us pot proporcionar un avantatge creatiu per als vostres competidors, més difícil de piratejar que WordPress.

Els temes, en general, estan dissenyats meravellosament i no haureu de dependre de plugins com WordPress. A Magento, és fàcil accedir a la zona de codi i meta, de manera que podeu modificar el disseny ràpidament.

Em fa molta emoció treballar Magento, ja que és molt més complicat que WordPress. La codificació de Magento normalment té un alt nivell i la venda en aquests llocs tan senzilla i intel·ligent. Cada vegada el sistema integrat us mostra vendes cada mes i com arriba la gent al vostre lloc i els números de visitants del lloc.

Podeu tenir-lo al vostre lloc i comprendre ràpidament quan s’esgota el vostre stock, no es mostrarà al vostre lloc fins que no existeixi una funció molt intel·ligent.

Podeu cobrar preus premium a persones per als llocs de Magento.

Deepak SharmaMillors ressenyes expertes

Deepak Sharma

~ Deepak és gerent de Taurus Knight, una agència digital especialitzada en solucions de comerç electrònic que inclou eCommerce SEO, correu electrònic i màrqueting de xarxes socials.

Tot i que cada client té un requisit únic i tenim en compte aquesta condició única quan suggerim als nostres clients una plataforma de comerç electrònic, el que més recomanem és Magento.

Magento és una plataforma molt robusta a causa de la qual podeu dissenyar-la ràpidament i fer que el lloc no només sigui excel·lent per a un ús operatiu com ara marxandatge i navegació, sinó que també té un aspecte atractiu i atractiu..

Alguns dels nostres clients, com Wai Ski Hire, van triar la plataforma ja que disposa de pagaments internacionals i sistemes d’impostos i lliurament de costos integrats que ajuden en les operacions quotidianes..

Magento té una àmplia gamma de temes i els temes són fàcils de modificar i també té les opcions de gestió d’inventaris que ajuden en la gestió de la cadena de subministrament, fonamental per a un lloc de comerç electrònic..

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom és el fundador del comerç de captura. És un expert en SEO especialitzat en comerç electrònic.

Com a consultor de SEO especialitzat en comerç electrònic, responc molt a aquesta pregunta i desitjo que més dels meus clients ho preguntessin abans de llançar-se.

De vegades, les empreses trien una plataforma de comerç electrònic perquè s’alinea amb el seu programari de comptabilitat, el seu sistema de distribució o un amic els explicava què és el seu gran rendiment.

Aquestes són raons correctes, però no són grans motius per triar una plataforma de comerç electrònic, com ara seguretat, màrqueting integrat, fàcil d’utilitzar, fàcil de migrar des d’altres i cap a altres plataformes, suport tècnic que resol problemes i manté l’avantatge competitiu de la plataforma..

L’elecció es redueix a plataformes de programari de codi obert com WordPress o plataformes allotjades com BigCommerce. En la majoria dels casos, recomano una plataforma allotjada per codi obert per les raons anteriors.

Voleu assumir totes les responsabilitats d’allotjament com la seguretat i arreglar les coses quan es trenquen? I què passa quan els proveïdors de la plataforma deixen de donar-li suport o carreguen molt més per fer-ho? Les plataformes allotjades tracten problemes com aquest i els preus són molt raonables.

Us recomano plataformes allotjades perquè disposen de moltes funcions de SEO, integració amb eines de cercadors, eines d’analítica, feeds de productes / motors de compres, plataformes de revisió de productes, opcions transversals o d’increment, integració amb millors serveis com proveïdors de cerca de llocs web, missatges d’abandonament de carretons, missatges automatitzats, notificacions de stock, integració d’Amazon, proveïdors de xat, accés a les últimes oportunitats de màrqueting i molt més.

Essencialment, podeu guanyar diners molt més ràpidament sense totes les preocupacions d’allotjament. No totes les plataformes de comerç electrònic allotjades són excel·lents, per tant, us recomano Shopify, 3dCart i BigCommerce. Tot i això, l’estàndard d’or a les plataformes de comerç electrònic és Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin és el fundador i dissenyador / desenvolupador principal de Radiator.

Procedent d’una experiència empresarial amb experiència a la majoria de plataformes importants, em va cridar l’atenció de Shopify ben aviat quan vaig fundar Radiator.

Com a dissenyador, Shopify és un somni amb què treballar. El seu llenguatge temptador de líquids és intuïtiu i relativament fàcil d’aprendre. Podeu prendre gairebé qualsevol disseny i conjunt de funcions i implementar-lo de manera molt clara, de manera que sigui molt llegible i mantinguda amb el pas del temps. En comparació amb altres plataformes, Shopify deixa aquí el guanyador per als dissenyadors.

Com a desenvolupador, bé, Shopify ha creat un bonic ecosistema. I perquè Shopify és Saas, mai no us haureu de preocupar de mantenir els servidors, fer front als pics de trànsit, vulnerabilitats de seguretat o haver d’aplicar actualitzacions / pedaços..

El més important és la seva API. Per disseny, mantenen la funcionalitat bàsica de l’administrador neta i accessible, alhora que permeten als desenvolupadors estendre-la de maneres creatives i poc habituals.

Un testimoni d’això és la seva botiga d’aplicacions que permet als desenvolupadors d’aplicacions estendre la funcionalitat de Shopify amb les aplicacions;

Podeu escriure el vostre compte o triar entre centenars d’instal·lacions d’un clic a la seva botiga d’aplicacions. La prova d’aquest èxit es pot veure en el nombre de solucions empresarials que han invertit en les integracions de Shopify.

Per a les operacions del dia a dia, no cal formar tots els membres del personal. Quan es tracta de processar comandes, afegir productes, actualitzar el lloc … una botiga Shopify ben construïda i configurada pot gestionar-ho tot.

Pel que fa a backends, és un dels més bonics i funcionals que he vist mai.

I el millor és que cada dia millora. Podeu vendre productes de Shopify al vostre lloc de WordPress. Ven directament a Facebook, Pinterest i Twitter amb un sol clic.

Integreu-vos amb totes les passarel·les importants de pagament. Apple Pay llança aquesta tardor per a comandes d’un sol toc. Les noves funcions s’afegeixen constantment. Posem tots els nostres ous a la cistella de Shopify i no podríem ser més feliços.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy és el director tècnic de Spring Web Solutions.

Shopify és de molt la nostra plataforma de comerç electrònic més preferida.

Els principals motius:

 • CMS molt senzill (als nostres clients els encanta utilitzar la interfície d’administrador per gestionar les comandes i productes)
 • Molt fàcil de personalitzar (des del punt de vista dels desenvolupadors)
 • Hi ha moltes aplicacions i mòduls impressionants per triar-los simplement
 • Molt ràpidament per començar: literalment, podeu posar-vos en funcionament amb una passarel·la i començar a negociar en un parell d’hores.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Ben és el conseller delegat i fundador de Diff. Gestiona un equip de 25 desenvolupadors de programari i enginyers dedicats a proporcionar solucions personalitzades als clients de Shopify des del 2010.</p><p>Shopify és la nostra plataforma de comerç electrònic preferida per algunes raons.</p><p>Per començar, el motor del seu tema és el més elegant amb el qual hem treballat a qualsevol plataforma SAAS.</p><p>També han fet un gran treball amb la seva API, que ens permet complementar la funcionalitat disponible tant a la part frontal com a la posterior de l’aplicació..</p><p>El més important als nostres clients els encanta!</p><h3><span id=Kyle Ànec

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Kyle és un empresari i desenvolupador. És el creador de desenes de botigues de comerç electrònic. La seva empresa Trend Tape proporciona anàlisis borsaris als comerciants.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Voleu saber què tenen en comú els programadors i empresaris d’èxit?</p><p>Hi ha un principi bàsic únic que els uneix. Es presenta en tres cartes:</p><p><strong>SEC. No et repeteixis. Un cop hàgiu resolt un problema una vegada, utilitzeu la solució per a sempre.</strong></p><p>Abans de Shopify, cada vegada que volia crear un lloc de comerç electrònic havíeu de combinar una plataforma. Hi havia tantes petites “TODO” a tenir cura. Petits detalls que no tenien relació amb el concepte bàsic del vostre negoci.</p><p>Com ara allotjament, disseny de llocs web, proves de velocitat, instal·lació d’un marc i personalitzacions interminables perquè funcioni correctament. Hi havia altres solucions, però la implementació per als desenvolupadors era costosa i difícil.</p><p>Per sort, Shopify té una gran API que permet als desenvolupadors automatitzar pràcticament tot el procés de creació de botigues.</p><p>Ara, a causa de la seva popularitat, també teniu assegurat el suport a llarg termini de la comunitat de programadors. No us haureu de preocupar de què les vostres joies i paquets quedin obsolets.</p><p>El que ha fet Shopify per a les plataformes de comerç electrònic és el que Google va fer per a la cerca. Han creat un producte molt superior i es va fer càrrec del mercat. Teniu seguretat de escalabilitat i seguretat.</p><p>A més, quan teniu una idea per a un producte, podeu executar un guió per trucar a l’API de Shopify. Voila! Teniu un aparador de treball que s’anirà escalant a la lluna i al darrere.</p><p>D’aquesta manera, podeu posar tots els vostres esforços en màrqueting i vendes i guanyar diners.</p><p>Shopify col·loca els desenvolupadors al negoci.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell és un empresari en línia en sèrie amb 6 anys d’experiència en el camp dels blocs de finances. També fa blogs en un Russ Lobo, el seu lloc personal on comparteix els seus estudis de nínxol.

Per la meva experiència, per a un principiant la millor plataforma és Shopify. Shopify us ofereix un model de pagament per mes i és altament escalable. Disposa d’un molt bon dipòsit de temes que ajuden a centrar-se en el producte en lloc de perdre el temps en el disseny.

A més dels temes i plantilles fàcils, la plataforma Shopify també té un bon nombre de desenvolupadors que poden modificar el tema segons els vostres requisits.

Com a plataforma, és molt escalable i pot acollir un gran nombre de productes. Una de les meves històries d’èxit a Shopify és http://www.petitevigogne.com/.

Un desavantatge que veig és que, ja que els productes es troben al servidor Shopify, de vegades la velocitat del lloc acostuma a ser lenta, especialment per a llocs grans. Això provoca una mala experiència d’usuari i també afecta el SEO.

Però, en general, en termes de temps de configuració, facilitat d’ús, optimització de SEO i escalabilitat, Shopify és una de les plataformes més fàcils per crear el vostre lloc de comerç electrònic..

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan és el conseller delegat i fundador del que a la majoria de nosaltres es coneix com a “DMG” afectuosament. Des de tots els àmbits de la indústria dental que aborden el màrqueting dental com a tema, Justin Morgan és el tipus de màrqueting dental de qui tothom parla.

La vostra selecció de la plataforma de comerç electrònic s’ha de basar en quins són els vostres objectius i quin tipus de comerciant sou. He treballat amb comerciants minoristes pop de menys de 2 milions de dòlars / any que tenen botigues al detall.

Una de les principals preocupacions que tinc amb les plataformes de comerç electrònic és la forma en què la plataforma s’integrarà amb el sistema de venda al detall (POS) del meu client. ShopKeep sembla ser un dels sistemes de venda de sistemes bàsics més senzills i fàcils de configurar.

Per aquesta raó, BigCommerce és atractiu, ja que s’integra molt bé amb ShopKeep. És crític que els propietaris de botigues minoristes ocupats puguin trobar ajuda amb el servei d’atenció al client i he trobat que ShopKeep tingui cura dels meus clients minoristes..

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay va entrar al món del màrqueting com a dissenyador i desenvolupador web. Ara treballa com a especialista en SEO i comerç electrònic per a seoplus + a Ottawa, Canadà.

Shopify és definitivament el líder en programari de comerç electrònic. És prou senzill perquè els propietaris d’empresa puguin configurar la seva botiga en línia, però prou complexos per permetre la personalització de desenvolupadors i experts en màrqueting. Amb infinitat d’API i integració d’aplicacions: Shopify s’ha convertit en la meva primera plataforma de comerç electrònic recomanada.

Shopify té tot el necessari per iniciar i fer créixer negocis en línia. Des dels conceptes bàsics del SEO fins a les complexitats de la retargeting – Shopify té les habilitats necessàries per créixer el trànsit en línia i optimitzar les conversions..

Tenim una combinació d’aplicacions (com ara Receiptful, Feed de compres, Orange App i Inventory Helper) per mantenir les empreses en marxa i en expansió. Aquestes aplicacions permeten a les empreses mantenir el contacte amb els clients que repeteixen, ampliar-se a altres mercats en línia com Amazon i Ebay, completant les proves d’usuaris, alhora que fan un seguiment de l’inventari per assegurar-se que les vendes es puguin complir.

Amb la interfície més fàcil d’utilitzar que he vist i un suport sense precedents, Shopify permet als comerciants i desenvolupadors fer créixer els seus negocis mantenint els propietaris empresarials al llaç amb mètriques fàcils de llegir i complir les comandes..

El tauler de control principal i el darrere de Shopify són fàcils de seguir i subministren tots els propietaris de les empreses mètriques que volen veure quan inicien la seva botiga en línia (trànsit, vendes, remitiments, etc.).

Aquest és un factor important quan recomanem Shopify a clients potencials, ja que tots volen estar en contacte amb les mètriques empresarials i veure quan succeeix l’èxit i d’on prové.

Altres plataformes com Squarespace, WooCommerce i Magento tenen limitacions. Tant si es tracta de problemes amb el seguiment, el punt de preu, les complexitats de funcionalitat de fons per als propietaris d’empreses o la interfície d’usuari general, he aconseguit cops de ruta amb les tres plataformes en disseny / desenvolupament web, SEO i creixement de comerç electrònic..

A principis d’aquest mes, Shopify va confirmar que ara tenen més de 300.000 comerciants que utilitzen la seva plataforma. Aquest creixement confirma que l’expansió i el creixement són clau.

Com a comercialitzador, puc esperar que Shopify aviat sigui tan robust com Magento, però mantindrà una funcionalitat senzilla que té ara. Les opcions i possibilitats són infinites per a aquesta plataforma en constant creixement, convertint-la en la que recomano a tots els clients.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock té experiència en comerç electrònic des del concepte fins al llançament. Ha gestionat els aparadors i les operacions de botigues en línia, mentre busca constantment noves oportunitats a l’espai de màrqueting digital.

Després d’haver començat amb l’alçada de totes les plataformes i decidir això no ho estava fent per a nosaltres, tinc un agraïment per què Magento pot fer. Dit això, la meva plataforma preferida per al comerç electrònic hauria de ser sempre Shopify.

Hi ha una comunitat forta i creixent que dóna suport a Shopify que està nul a moltes altres plataformes. Això resona bé amb la botiga d’aplicacions, així com amb els tutorials des del punt de vista del desenvolupament. Hi ha moltes funcions excel·lents integrades a Shopify, les següents són les que em permeten recomanar-ne una altra.

Connectar i reproduir temes:

Shopify té una fàcil navegació pel costat de desenvolupadors que s’adapta perfectament a la interfície de WordPress. Es poden canviar els temes al cap d’un temps, i es poden canviar molts aspectes mitjançant els editors de WYSIWYG. Tingueu en compte, encara que es pot escriure HTML i CSS per ajustar la configuració del tema estàtic, és probable que necessiteu l’ajuda d’un desenvolupador si el vostre conjunt d’habilitats és un principiant.

Tones de suport a les aplicacions:

Amb un codi obert dóna lloc a l’aplicació d’aplicacions privades. Cistella a la cistella que va migrar un dels meus 5000 llocs SKU on he treballat amb molt pocs errors (malgrat les males ressenyes). Altres aplicacions populars com Sumome i Recomatic connecten i es reprodueixen de la mateixa manera que un lloc de WordPress.

Tot i que encara està en la seva etapa inicial, l’app de botó de compra de Shopify té un potencial enorme. Mitjançant scripts d’auto-gen dinàmics dinàmics, aquesta aplicació converteix qualsevol lloc extern a la vostra nova botiga lateral amb carros exteriors per combinar-los (coneixement Java necessari).

Protecció contra el frau:

Tot oferint una passarel·la de pagaments de Shopify, els propietaris de botigues tenen la capacitat de supervisar fàcilment qualsevol activitat fraudulenta. Això és excel·lent per a qualsevol persona que tracti comandes de gran volum que puguin ser objectiu de convidats fraudulents. Banderes grogues per a discrepàncies d’adreces i diversos intents, banderes vermelles per a VPN i històric de compres ombrívols. Tot plegat, una excel·lent eina per salvar la línia de fons.

Banderes grogues per a discrepàncies d’adreces i diversos intents, banderes vermelles per a VPN i històric de compres ombrívols. Tot plegat, una excel·lent eina per salvar la línia de fons.

Per últim, però no per això menys important, és una empresa canadenca. Com a canadenc orgullós, m’encanta donar suport a una plataforma on vaig néixer i créixer.

Agadament de Swadhin

Agadament de Swadhin

~ Swadhin és un escriptor i blogger autònom professional. Escriu sobre cerques i visibilitat de les xarxes socials a les petites empreses al seu bloc DigitalGYD.com.

Per a mi, la meva plataforma de comerç electrònic preferida és Shopify. Tinc els meus blocs i llocs web a WordPress que són excel·lents, però per a la meva botiga de comerç electrònic; Shopify és el que vaig triar.

Per què he escollit Shopify?

Shopify és l’híbrid perfecte entre WordPress (es necessita molta codificació per configurar una plataforma de comerç electrònic) i botigues en línia senzilles com Wix.com (on no podeu escalar la vostra petita empresa de comerç electrònic a una empresa més gran).

En realitat tinc un guia per crear una senzilla botiga en línia amb Wix, perfecte per a principiants. Però si voleu una plataforma de comerç electrònic complet, aniria amb una cosa com Shopify.

Shopify, en canvi, és fàcil, no necessita unes quantes habilitats de codificació i es pot escalar millor que una plataforma com Wix.

Altres dos motius pels quals vaig optar per Shopify serien:

1. Tauler de control de fons: Té tot, des del control d’inventaris fins a la gestió de comandes dins d’un mateix sistema. D’aquesta manera és fàcil tenir la vista dels ocells i salvar la molèstia.

2. La disponibilitat de les aplicacions: Si sou un codificador, podeu integrar gairebé qualsevol cosa amb Shopify, però si no sou un codificador (com jo), aquestes aplicacions estalvien molt temps i diners..

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer es considera un dels 10 millors bloggers populars del Pakistan. Ha creat molts llocs de comerç electrònic per a clients.

Tinc experiència amb alguns dels meus clients en venda de productes en línia, ja que volen qualsevol sistema automàtic per a les seves empreses. Els proporciono el lloc web amb grans funcions i es converteixen en clients feliços.

Hi ha milers de plataformes de comerç electrònic, temes i scripts disponibles a Internet i molts d’ells són gratuïts d’utilitzar amb grans funcions. És difícil dir que Shopify és un rei.

Sí Però ho he de dir aquí. Com aquest programari o pots dir plataformes em dóna la facilitat de fer les coses d’una manera adequada. Creieu-me, amb el rei 100.000 botigues d’energia.

Les característiques de Shopify I love:

1. Podem configurar fàcilment una botiga de xarxes socials a Facebook
2. Opció de prova perquè qualsevol pugui provar les seves funcions per assegurar-se que s’adapta bé
3. Connectors de la vostra botiga (gratuïts i de pagament)
4. No hem de pagar les transaccions i es pot pujar sense límits
articles en venda
5. Fàcil de configurar per a propietaris i principiants de petites empreses

Hi ha moltes altres funcions de Shopify.

A la línia final, vull dir que Shopify és la plataforma de comerç electrònic tot-en-un.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell, cofundador i conseller delegat de Saucal, empresa d’Internet especialitzada en desenvolupament de WooCommerce. Va començar a construir llocs web mentre encara estava a l’escola primària i va mostrar per primera vegada el seu treball nacionalment als 14 anys durant una emissió en directe d’un programa de televisió canadenc..

WooCommerce

 • Codi obert
 • Creat per a WordPress

A Saucal, tots els nostres llocs web de comerç electrònic estan construïts mitjançant WooCommerce. Per què? Per un, creiem en la tecnologia de codi obert. Més important encara, creiem en la capacitat d’editar i posseir el nostre codi.

Per això, ens allunyem de les solucions tancades, que ens poden deixar restringides a configuracions bàsiques i configuracions, o bé es poden tancar sense el nostre consentiment. Font de codi obert.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot és un expert en comerç electrònic i WordPress amb seu al Regne Unit. També és el fundador de YoGrow que proporciona anàlisis simples de comerç electrònic per a botigues que volen créixer.

Cavalls per cursos! La vostra plataforma de comerç electrònic s’adapta a vosaltres depèn dels vostres requisits. Dit això, la nostra plataforma més recomanada és WooCommerce, ja que és la més flexible.

És molt més fàcil desenvolupar temes i funcionalitats a mida per a una instal·lació de WooCommerce. Si només esteu incorporant el peu al món del comerç electrònic, potser preferiu una solució allotjada amb tot el que funcioni fora de la caixa..

Un cop hàgiu establert i hàgiu determinat els requisits específics per al vostre negoci, necessitareu una solució més personalitzable.

WooCommerce és una opció ideal i, ja que està integrat directament a WordPress, hi ha moltes integracions de WordPress que també podeu aprofitar.

WooCommerce i WordPress són de codi obert i això també té avantatges. Es tracta d’un error errònia que s’equipara a “gratuït”. De fet, serà més car contractar dissenyadors, desenvolupadors, consultors i similars per aprofitar aquest programari.

L’avantatge principal és la comunitat que s’ha desenvolupat al costat de WooCommerce. Hi ha un mercat vibrant de plugins i temes que pots utilitzar. Els desenvolupadors estan familiaritzant-se cada cop més amb els accessoris de Woo.

La transparència garanteix la seguretat estricta i es fan complir les bones pràctiques. WooCommerce, WordPress i els complements associats estan en constant desenvolupament. Les actualitzacions són habituals.

Això voldrà dir que heu de deixar de banda el recurs per gestionar les actualitzacions, però també suposarà una botiga més robusta perquè pugueu executar el vostre negoci en línia..

Si esteu pressionant els límits del vostre sistema allotjat existent, o potser trobeu la vostra plataforma empresarial massa abrupta per als vostres requisits, us recomanem que mireu WooCommerce. No és el més barat ni el més senzill, però és una plataforma segura i segura per a construir-hi el vostre negoci.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus és un especialista en màrqueting danès que viu a Suècia. A més del desenvolupament web i el màrqueting en línia, Magnus produeix contingut de vídeo i àudio i ajuda al seu client a vendre els seus coneixements en línia.

Tinc una plataforma de comerç electrònic favorita, però no convé a tothom. Es tracta de necessitats i de voluntat de compromís. Per a algunes botigues, com una solució de botigues de webs en mà, com Tictail.com o Shopify és la millor opció: per a una altra, es necessita una configuració complexa i feta a mida amb diversos magatzems de magatzem, etc..

He detectat que la combinació de la força de WordPress i la flexibilitat de WooCommerce sovint s’adapten als meus clients. Rarament faig instal·lacions grans que necessiten gestionar milers de productes i comandes cada dia, però més contingut es basa en llocs amb instal·lacions comercials. WooCommerce sembla afegir-se a aquells projectes i, quan el meu client demana funcions específiques, puc proclamar que segur que hi ha un complement per això.

WordPress + Woocommerce és un CMS amb una botiga a la part superior, mentre que Magento, PrestaShop, etc. són botigues amb un CMS a la part superior. Si teniu una botiga web amb molt contingut i una quantitat limitada de productes, la combinació W + W és ideal.

WooCommerce em permet crear botigues que venen una combinació de productes físics, descàrregues digitals, membres per a una zona tancada del lloc i accés a cursos, tot això amb poc o sense codificació personalitzada.

Això fa que la solució sigui barata per al client i ens podem centrar en la creació del contingut en lloc de descobrir com connectar diferents plataformes sense fer que l’experiència de compra pateixi.

Puc fer ofertes d’afiliació amb bloggers aquí mateix, dins de la interfície de WordPress, i fer un seguiment de les vendes amb Analytics o sistemes similars. Ah, i les instal·lacions de SEO no són bones de cap dels altres sistemes que he vist si el configureu després del llibre.

La força de WordPress i Woocommerce també és la seva debilitat: el codi font obert pot ser analitzat lliurement pels pirates informàtics, i la quantitat de llocs de WordPress que es piquen i s’injecten amb programari maliciós i spam no fan por..

Cal que mantingueu el vostre lloc de WordPress segur i actualitzat tot el temps!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve ha estat construint i comercialitzant llocs web d’èxit des del 1997. Té una experiència d’experiència del món real que gestiona negocis descaradament diferents que li donen una perspectiva àmplia sobre el que un negoci necessita tenir èxit en línia..

Quan es tracta de solucions de comerç electrònic, sóc un gran fan de “depèn de”.

Al llarg dels anys hem construït tot, des de llocs de producte únic amb un botó de compra ara mateix PayPal a una solució de compres completament personalitzada per a un client amb clients internacionals que venen productes tan petits com un xiulet de plàstic fins a contenidors plens enviats per un transportista a l’estranger..

Hi ha moltes solucions viables per fora i cadascuna té les seves avantatges i minus. Tanmateix, hi ha algunes solucions “anar a” que semblen adaptar-se a les necessitats.

WooCommerce s’ha convertit en una gran solució per a botigues i llocs més petits que el client pot no actualitzar gaire sovint.

Combina perfectament amb WordPress, de manera que no presenta una nova corba d’aprenentatge i té totes les característiques importants que m’agraden veure en una botiga senzilla. S’instal·la ràpidament i podem fer que una botiga estigui en marxa en hores si cal.

A les botigues més grans i als llocs de proves, acostumo a confiar en OpenCart més sovint. De nou, és una instal·lació molt senzilla i podem posar en marxa el marc del lloc en poques hores i anar en directe en menys d’una setmana segons el producte que es ven..

OpenCart té una comunitat de suport massiva amb gairebé tants complements com WordPress, de manera que es pot personalitzar fàcilment per a qualsevol necessitat. A més, si falta alguna funció que necessitem, hi ha una sèrie de desenvolupadors disposats a construir aquesta funció per només uns dòlars.

El més important és que només funciona fora de la caixa després d’algunes configuracions d’administració. Si pots viure amb el tema predeterminat, pots tenir un aparador amb funcionament amb processament PayPal en menys d’un dia, però també pots agafar l’altra direcció cap a una experiència de compra completa.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac és un empresari i un súper afiliat, amb gairebé 20 anys d’experiència en l’espai de màrqueting en línia.

Al llarg dels anys he tingut l’oportunitat de treballar amb diverses plataformes de comerç electrònic. Des dels primers dies de la cistella de compres de Yahoo fins a solucions senzilles de comandes d’una sola pàgina realitzades per als venedors en línia.

Des de la meva preferència personal, voldria que la meva configuració sigui el més senzilla possible, alhora que m’ofereixi la possibilitat de fer un seguiment de tots els angles del trànsit, ordres i conversions del meu lloc..

Perquè això tingui lloc, probablement les meves opcions siguin amb una solució cara tot-en-una o amb una solució de WordPress, com ara WooCommerce.

Com que sóc un gran fan de WordPress i m’agraden les opcions de personalització, a la vegada que tinc la possibilitat de connectar-me amb processadors de pagaments com Amazon, Stripe i Paypal, em mantindré amb WooCommerce com a la meva plataforma de comerç electrònic escollit..

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil ha estat creant i comercialitzant llocs web des del 2009. És el fundador de Only Way Online, una agència de màrqueting digital especialitzada en augmentar el trànsit i les vendes en línia. Neil també proporciona coaching de SEO per a empreses més petites a través de “La vostra marca trobada”.

Woocommerce les mans cap avall!

Fa aproximadament quatre anys, la meva dona i jo volíem llançar una botiga de regals de luxe en línia i vam realitzar almenys un mes de recerca. Hem decidit triar Woocommerce per les següents raons:

 • WordPress és genial – és senzill, concis, podeu crear llocs bonics i el sistema de gestió de continguts és excel·lent per a SEO i màrqueting de continguts. He estat utilitzant WordPress des de fa anys, així que quan em vaig assabentar que puc fer un lloc de comerç electrònic amb ell era gairebé una idea que no fos.
 • Baix cost – no hi ha necessitat de comprar un programari car i costós, sinó que trieu un tema, instal·leu WordPress i Woocommerce, enllaceu-lo amb la vostra passarel·la de pagaments i us convé anar bé. Està bé, probablement no sigui tan senzill, però sí que en tens la idea. A més, com que és allotjament independent, no hi ha cap quota mensual en curs, pagui una vegada i oblidi.
 • Accés als desenvolupadors – Mai no lluitareu per trobar un desenvolupador de WordPress, que també us permetrà mantenir raonable el preu d’entrada d’un lloc de Woocommerce en comparació amb altres plataformes. Actualment estic treballant amb un client que va gastar milers de lliures en un lloc nou desenvolupat en una plataforma creada per la seva agència de màrqueting. Això vol dir que cada canvi que vulguin realitzar al lloc té un cost important i un procés elaborat. El client s’ha sentit restringit i és un dels motius principals per triar una plataforma com WordPress a la qual tothom tingui accés.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin li agrada aprofitar el màrqueting d’afiliació, explorar quines són les maneres possibles de crear una renda passiva en línia i compartir els seus coneixements amb la comunitat d’idees idònies. També dirigeix ​​una empresa d’outsourcing de SEO i proporciona serveis a moltes agències de SEO a tot el món

La resposta a l’elecció de la plataforma de comerç electrònic adequada depèn realment del vostre objectiu i del vostre interès. La meva plataforma de comerç electrònic preferida en tot moment és, sens dubte, WordPress.

Ara s’ha considerat com un estàndard en el sector i quan s’utilitza amb els complements de pagament de Woocommerce, obtindràs totes les funcions avançades que vulgueu veure al vostre lloc web d’Ecom.

La millor part de WordPress és el seu codi obert, gratuït, el seu CMS és molt fàcil d’utilitzar, SEO amigable i no es requereixen gaires tècniques per gestionar les coses. Quan s’integra Woocommerce amb alguns temes pagats com Divi, es pot aconseguir una impressionant botiga d’aspecte impressionant en un parell d’hores.

Hi ha moltes grans botigues on treballem encara amb WordPress i l’únic motiu per a la seva elecció és la simplicitat de la plataforma per afegir embuts de venda i integració amb les populars plataformes de màrqueting..

Consell: molts temes de WordPress pagats en aquests dies inclouen funcions d’importació de demostració de 1 clic que us ajuda a crear una botiga de comerç electrònic amb l’opció d’ajustar els detalls perquè s’ajustin a la vostra línia de productes de la manera més senzilla..

Victòria Pavlova

Victòria Pavlova

~ Victoria és un empresari en sèrie i fundador de Starligh MG, companyia polonesa de marques digitals que posseeix i opera plataformes internacionals en línia en competitius verticals..

Sóc un gran fan de WooCommerce. En primer lloc: WooCommerce és un complement gratuït de codi obert amb el codi lliurement disponible per a qualsevol persona. Vol dir que podeu personalitzar-lo de la manera que desitgeu o fins i tot crear la vostra pròpia extensió.

Woocommerce és molt flexible i fàcil d’utilitzar. Fins i tot els usuaris no electrònics poden dominar-ho en una setmana més o menys. El motiu d’això és que Woocommerce forma part de WordPress. Els usuaris anteriors poden gaudir d’una interfície i una lògica de WordPress fàcil d’utilitzar.

A més, vol dir que podeu utilitzar tots els complements i temes gratuïts i de pagament disponibles per als usuaris de WordPress. Parlant amb extensions de Woocommerce de pagament, són assequibles i compatibles amb gairebé tots els temes de comerç electrònic de WordPress..

Tot i que WooCommerce és gratuït, no vol dir que no sigui professional. Amb WooCommerce podeu crear botigues boniques amb funcions com ara codis de cupons, seguiment detallat de les comandes, estat d’entrega, seguiment d’inventaris, configuració d’impostos, eines de compromís amb els clients i molt més..

Un altre avantatge és la comunitat gran. Sempre podeu obtenir assistència gratuïta sempre que ho necessiteu.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan és un desenvolupador web especialitzat en SEO i blogger. Ajuda la gent a gestionar la seva presència en línia amb màrqueting de xarxes socials i optimització de motors de cerca.

M’agrada l’empresa WooCommerce pels meus llocs de negoci de comerç electrònic. A mi em proporciona un enorme avantatge sobre la flexibilitat i complements que altres proveïdors de programari Ecom com Magento o Shopify.

Una cosa que m’agrada de WooCommerce és que encara puc blogar al mateix lloc que la botiga. Puc parlar sobre els productes i puc fer-ho personalment al lloc. A més, aconsegueixo escollir qualsevol tema que m’agrada que funcioni amb WC per fer botiga.

El millor de WC és que s’integra directament al lloc ja construït i funciona molt bé amb nombrosos plugins que vull afegir al lloc.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena li agrada escriure i llegir sobre mètodes de tendència en màrqueting en línia. La seva experiència és el disseny de lloc web creatius i màrqueting de Facebook.

Normalment, la millor plataforma de comerç electrònic es decideix mitjançant diversos paràmetres com ara el requisit del client, el pressupost, la facilitat d’operació, etc. I Woocommerce s’ajusta perfectament a la factura.

La nostra empresa de disseny web ha desenvolupat un parell de llocs web de comerç electrònic en plataformes populars com Magento, OpenCart, Drupal i Woocommerce.

Tanmateix, preferim Woocommerce per als clients que majoritàriament opten per solucions de bricolatge, funcions fàcils de manejar i assequibles. Mitjançant Woocommerce, els clients poden gestionar compres, correus electrònics, catàlegs de productes, existències, etc. amb facilitat.

Magento i altres plataformes de codi obert ofereixen gairebé el mateix tipus de funcions que Woocommerce. Però algunes funcions requereixen ajuda experta per executar-les. I no és fàcil aconseguir que un desenvolupador qualificat pugui gestionar la plataforma Magento. A més, són més cars que Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil és un dissenyador web per a Cre8ive Online.

La meva plataforma de comerç electrònic preferida és WooCommerce. Al llarg dels anys he provat algunes de diferents però he trobat que el nombre elevat de persones que utilitzen WooCommerce significava que sempre es podia trobar ajuda..

Si he trobat una sol·licitud de personalització específica, sempre he pogut trobar un complement per ajudar a assolir els objectius de l’usuari. Hi ha una gran quantitat de desenvolupadors que fan complements sorprenents per a WooCommerce.

També he trobat que WooCommerce funciona bé amb una àmplia gamma de temes, cosa que significa que els llocs fantàstics són a només uns clics. Els programes de desenvolupament dels desenvolupadors ofereixen infinitat de complements addicionals i, tot i que són cares, funcionen perfectament.

Mikhail Khorev

Mikhail Khorev

~ Mikhail és un expert en SEO. Compta amb més de 8 anys d’experiència en disseny web i màrqueting digital per a petites i mitjanes empreses.

Hi ha tantes solucions de comerç electrònic al mercat, però en els darrers anys he preferit utilitzar WooCommerce per a tots els meus clients i projectes..

La majoria de les petites i mitjanes empreses necessiten una plataforma barata, senzilla i personalitzable que els pugui ajudar a vendre 10-1000 productes, i WooCommerce és la millor opció per això.

Des del punt de vista del desenvolupador, és un complement de codi obert, cosa que significa que tindràs un accés complet al codi font i que el podràs personalitzar com vulguis o el teu client. La biblioteca més gran de complements i extensions disponibles us pot ajudar a configurar qualsevol passarel·la de pagament i proveïdor d’enviament en qüestió de minuts..

Tota la configuració pot trigar un parell d’hores en lloc de dies, essent crític quan el client té terminis ajustats. Per no oblidar les plantilles sorprenents i professionals de ThemeForest, que faran que una botiga en línia sembli impressionant a tots els dispositius, millori el percentatge de conversions i crearà una imatge de marca positiva.

Altres plataformes simplement no ofereixen aquest nivell de personalització i usabilitat i, en el passat, vaig haver de passar hores fixant i actualitzant el codi en altres plataformes de comerç electrònic (PrestaShop i OpenCart) perquè alguns dels connectors i extensions estaven obsolets o no. existir.

En resum, sempre suggereixo WooCommerce perquè:

 • Perfecte per a botigues en línia petites / mitjanes
 • El cost d’arrencada menys costós
 • Temps de configuració ràpid
 • Accés complet al codi i a la base de dades
 • La biblioteca més gran de complements
 • Mòbil i SEO llestos
 • Requisits moderats d’allotjament (allotjament compartit)
 • Cost de manteniment baix
 • La comunitat més gran d’usuaris i desenvolupadors (per trobar respostes i resoldre problemes)
 • També és molt més assequible i més fàcil trobar desenvolupador de WordPress / WooCommerce si el client decideix contractar un desenvolupador intern.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh té al voltant de 6 anys d’experiència en el desenvolupament de llocs web. Desenvolupa webs amb WordPress des de fa més de 4 anys.

El meu programari favorit és WooCommerce, ja que podem crear el nostre lloc web ràpidament amb complements i extensions disponibles.

El més important és que sigui gratuït.

Un dels llocs web de comerç electrònic que he creat per vendre caves de roba personalitzades va trigar només 3 dies a completar-se.

Ban Markus

Ban Markus

La meva plataforma de comerç electrònic preferida és WooCommerce. M’encanta utilitzar WooComerce no només perquè és un usuari divertit, sinó també perquè és fàcil de configurar i de forma gratuïta.

Em sembla espantós quan us vau adonar, de quants plugins heu de comprar / aconseguir perquè funcioni correctament, però el ROI és molt millor que altres plataformes que us ofereixen tota la configuració i funcionalitats d’una comissió.

Em sembla espantós quan us vau adonar, de quants plugins heu de comprar / aconseguir que funcioni correctament, però el ROI és molt millor que altres plataformes que us ofereixen tota la configuració i funcionalitats d’una comissió.

Aquestes plataformes no només han reduït els beneficis sinó que et fan viure sota les seves regles. Sí, és cert que la fan més senzilla i barata, però a llarg termini, fer-ho tu mateix mitjançant WooCommerce és més satisfactori.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito és un estrateg de la creació d’enllaços basat a Manila i és el conseller delegat i cofundador de SharpRocket, una empresa d’edificis d’enllaços a Àsia que ofereix serveis de construcció de barrets blancs per a agències de SEO, empresaris de comerç electrònic i grans corporacions en països de parla anglesa..

Una de les meves plataformes de comerç electrònic preferides, especialment en els llocs de WordPress, és WooCommerce. Algunes funcions que poden resultar útils per als propietaris d’inici en l’actualitat són:

 • Els productes es poden classificar fàcilment, donats amb preus de venda i altres atributs independents. Té una enorme flexibilitat de vendre un producte físic o fins i tot un descarregable virtual.
 • Interfície de WordPress fàcil d’utilitzar. Això us pot ajudar a crear una botiga en línia sense haver de confondre, de manera que podreu dedicar més del vostre temps a la creació de grans pàgines de destinació.
 • Sistema d’analítica integrat que manté les vostres estadístiques clares.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj és un entusiasta del comerç electrònic que gestiona el seu propi negoci d’eCom.

La meva plataforma preferida de comerç electrònic és WooCommerce. El motiu pel qual vaig triar WooCommerce és que és molt fàcil i fàcil d’instal·lar en comparació amb les altres plataformes que vaig considerar.

També és molt flexible i podeu crear solucions personalitzades molt fàcilment. Un altre avantatge de WooCommerce és el gran nombre de plugins gratuïts i gratuïts disponibles.

La majoria de les personalitzacions que necessiteu per iniciar una botiga es poden fer mitjançant plugins que us ajuden a llançar més ràpidament i a centrar-vos més en generar vendes en lloc de preocupar-vos per la tecnologia..

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin és un empresari, blogger, venedor d’afiliats i altaveu multi-guardonat que ensenya a crear llocs de nínxol rendibles.

Us recomano WooCommerce.

És molt flexible Teniu molta flexibilitat a l’hora de fer funcions, personalització i un altre aspecte tècnic de les coses. Podeu utilitzar una plataforma WooCommerce per vendre productes físics, descarregables, membres, o fins i tot productes basats en comerciants afiliats o de tercers.

Integració fàcil amb llocs web existents, blocs Actualment, WordPress alimenta més del 25,4% de tots els llocs web en línia i és responsable de més de 76,5 milions de blocs!

El que més m’agrada de WooCommerce es basa en WordPress i podeu integrar fàcilment una plataforma de comerç electrònic / plataforma de venda digital al vostre lloc existent. Els blocaires poden integrar fàcilment una botiga de comerç electrònic al seu blog i començar a vendre en línia.

Centenars d’extensions

El requisit per a tothom és gairebé únic i necessiteu extensions per complir les vostres. El que m’agrada de WooCommerce és que té centenars d’extensions. La majoria són gratuïtes.

Altres característiques de WooCommerce que em van fer triar-la

• Àmplia gamma de plantilles gratuïtes i premium
• Interfície WordPress existent
• Gratuït, sense quota única o mensual

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley és la fundadora de Mad Lemmings, una empresa que ajuda els empresaris i les petites empreses a obtenir més clients a través del seu lloc web

La meva plataforma de comerç electrònic als meus clients és Woocommerce. Per què? Perquè és un marc molt senzill d’utilitzar i es basa en WordPress, que us ofereix tanta flexibilitat i control.

Woocommerce inclou tots els fonaments bàsics necessaris per iniciar una botiga en línia des de pàgines de productes (amb diversos dissenys mitjançant temes de WordPress), enviament, impostos, preus, passarel·les de pagaments, inventari i localització..

No només això, sinó que obteniu totes les funcions de WordPress, com ara pàgines, publicacions i SEO sòlid a través de plugins com Yoast o Tot en un SEO. És gairebé massa fàcil!

Per descomptat, si teniu a la vostra disposició un lloc de comerç electrònic massiu i complex, aleshores Woocommerce & WordPress (eventualment) no pot satisfer totes les vostres necessitats, però per a la majoria de botigues en línia és una de les maneres més fàcils i bones de seguir.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron és expert en màrqueting d’afiliació. Ensenya als seus lectors com trobar un nínxol, com començar un lloc i com fer créixer el trànsit.

Sempre he utilitzat la plataforma WooCommerce per la seva facilitat d’ús i la forma de configuració de la plataforma. Woo Commerce funciona amb la majoria de temes i engreix bé.

Si ets un principiant i no t’interessa escriure codi que el comerç woo, cal fer el camí. Sé que n’hi ha d’altres, però la facilitat d’ús i la integració són factors clau en el meu negoci.

El vostre negoci ha de ser fort i heu d’aprendre el vostre públic. Si hi ha analítiques incloses en aquest complement o si està integrat en el tema, pot marcar la diferència al món a l’hora de fer conservacions i el vostre negoci..

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie és un comercialitzador d’internet que treballa des de casa des de fa uns anys. Dirigeix ​​diversos llocs web de nínxol / autoritat i algunes empreses de comerç electrònic.

La meva plataforma de comerç electrònic preferida és WooCommerce. És la solució de comerç electrònic més popular, que utilitza el 39% dels llocs amb botigues en línia.

És un complement gratuït que podeu instal·lar al vostre WordPress, és a dir, funciona amb el vostre propi servidor. Si necessiteu funcions addicionals, podeu afegir-les quan calgui. Aquestes extensions es paguen, però valen la pena.

Atès que escollir la plataforma de comerç electrònic adequada per a la vostra botiga en línia és un pas crucial del negoci, heu de triar el millor: aneu amb WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan gestiona un lloc web anomenat Shopping Signals que pretén ajudar els comerciants en línia a promoure els seus llocs i atraure més negocis mitjançant el màrqueting en línia.

Voldria en primer lloc plantejar-ho perquè penso que escollir una plataforma de comerç electrònic és una de les opcions menys importants per a un lloc web de comerç electrònic petit i nou..

Entenc que molts no estarien d’acord amb aquesta afirmació, però només penso que és com el número cinc per ordre d’importància, quan es tracta de les coses en les que haureu d’enfocar.

Assegureu-vos que els vostres productes, la vostra audiència, la missatgeria i les ofertes estiguin marcats en un primer moment i, a continuació, trieu una plataforma de comerç electrònic amb la qual us sentiu còmode..

Dit això, acostumo a inclinar-me cap a WooCommerce. Com a venedor i desenvolupador de fons, m’agrada la flexibilitat de poder personalitzar realment les coses i posar-me sota el capó. WooCommerce permet aquesta flexibilitat.

També vull valorar el fet que allò que obteniu de franc amb WooCommerce és completament capaç i molt ric. Podeu executar un lloc de comerç electrònic decent amb només la plataforma de caixa lliure.

A més, si voleu ampliar les coses i personalitzar-les, hi ha tota una comunitat de desenvolupadors que ofereixen complements gratuïts i de pagament.

WooCommerce també és molt fàcil i senzill d’implementar i gestionar. Trobo que la interfície d’usuari sigui amable i explicativa, fins i tot per a persones que no són tècniques. Algunes de les persones que l’he implementat tenen una aptitud tècnica molt escassa, però són perfectament capaces de gestionar la botiga pel seu compte.

Hi pot haver una opció encara més fàcil, com per exemple, Shopify. No obstant això, potser no són tan assequibles, i normalment són molt menys personalitzables.

Així, per a mi, el valor d’allò que obtingueu gratuïtament, a més de la facilitat d’ús, juntament amb la capacitat de personalitzar, fan de WooCommerce una elecció realment forta.

Hernan Vázquez

Hernan Vázquez

~ Hernan és un empresari i venedor digital que ajuda als empresaris, professionals, autònoms i empresaris a obtenir més avantatges i vendre més coses mitjançant el poder d’Internet.

M’encanta Woocommerce, perquè s’integra amb WordPress, fent que les coses siguin molt més fàcils de tenir un bloc, optimitzar-lo per a SEO i classificar-lo a Google. Podeu acceptar tots els mètodes de pagament principals com PayPal i Stripe directament des de la pàgina o fins i tot des d’un servei de tercers com Samcart.

A més, no és necessari aprendre una nova plataforma per començar a vendre els vostres productes en línia, cosa que és un estalvi de temps enorme. He intentat amb altres plataformes més robustes, com Magento i Zencart, però segueixo per defecte a Woocommerce a causa dels UX.

A més, si us falta res, sempre podeu comprar un complement o obtenir alguna cosa que es codifiqui específicament per a aquesta funció. Així que si sou fans de WordPress com jo, aneu amb Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy és estratega web i cofundador d’Orbit Media. Va ocupar el lloc web de disseny web i màrqueting interactiu des del gener del 2000. També és ponent, comerciant de continguts, ecologista i autor..

A Orbit, la característica clau de qualsevol plataforma és la fàcil integració de comerç electrònic. Això ens permet triar l’eina ideal per a treballs separats.

Per exemple, quan un client vol un CMS de codi obert amb moltes funcions, podem triar Drupal. Però, per a un backend de comerç electrònic que es connecta amb tots els altres sistemes de tercers, podem anar amb un sistema com Shopatron.

El lloc web Gold Eagle és un exemple de sistema híbrid completament integrat. Un catàleg de Drupal amb un cistell i un cistell de compra.

La integració senzilla és la funció final de comerç electrònic!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun és un professional de la gestió de productes centrat en P&L i és molt expert en treballar amb equips transversals. Li agrada treballar en els projectes “Arreglant un sinistre”, li agrada aprendre coses noves, resoldre problemes i treballar noves idees. És un MBA i enginyer informàtic, ha tingut l’oportunitat de treballar en projectes globals en la seva curta carrera de 5,5 anys.

Com que el mercat de comerç electrònic creix a un ritme ràpid, observem moltes noves tendències. A l’hora d’iniciar una nova empresa de comerç electrònic, hi ha una gran quantitat d’elements que cal tenir en compte, i hi ha una gran quantitat d’especialistes que us poden ajudar en cadascun d’aquests elements..

En aquest cas, esbrinar quina plataforma utilitzar quan busqueu construir la vostra botiga en línia pot ser una tasca bastant confusa, sobretot si no teniu un origen tècnic / comerç electrònic..

A mi personalment m’agrada GetMeAShop, que va començar amb un objectiu modest per ajudar a les petites empreses minoristes a tenir la seva pròpia presència en línia.

Es centra en donar una tecnologia lúcida i amigable per als usuaris a aquestes empreses juntament amb la multitud de serveis disponibles a diferents plataformes: punt de venda, portal web, botiga de comerç electrònic, CRM, analítica, gestió del mercat, integració de xarxes socials.

És una solució completa perquè les petites empreses puguin competir i créixer en línia, proporcionant a les empreses l’oportunitat de créixer i florir amb una plataforma per crear la seva presència en línia i els elements de màrqueting del seu negoci..

Amb els comerciants tradicionals que redueixen les seves petjes físiques i reequilibren la seva inversió cap a la digital, aquesta plataforma està creant contínuament nous models de negoci i n’adapta els antics per adaptar-se als canvis fonamentals de la tecnologia ajudant als venedors fora de línia a tenir una solució minorista omnicanal basada en mòbils..

Amb una aplicació per a mòbils, no només poden configurar la seva botiga en línia, sinó vendre en diversos mercats (mentre es gestionen des d’un quadre de comandament únic), capturar les dades dels clients, mantenir el seu inventari complet en sincronització entre els canals (fins i tot fora de línia via POS) i tenir-ne anàlisis de profunditat sobre el seu inventari, vendes i entrada de clients.

El millor que m’ha agradat de GetMeAShop és un equip estel·lar que ha desenvolupat la plataforma des de zero, crec que això els destaca pel que fa a la fiabilitat de la plataforma i la qualitat del servei..

Actualment, GetMeAShop té molts clients de l’Índia, però lentament s’estan movent internacionalment mitjançant la introducció de funcions com ara una assistència multi-moneda, pagaments internacionals, etc. Alguns dels clients que utilitzen GetMeAShop són Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan i Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen és un blogger per hobby i un comerciant digital de professió. Treballa amb una empresa de desenvolupament web i tracta principalment de llocs web de comerç electrònic i la seva empresa també desenvolupa plantilles de Joomla per a un lloc web de comerç electrònic..

M’encanta utilitzar Joomla CMS per crear llocs web de comerç electrònic. Hi ha diverses raons per les quals faig referència a Joomla a altres programes de comerç electrònic com WordPress o Magento.

Estic en desenvolupament de Joomla. Així que ho sento millor que els altres.

A Joomla, hi ha tants programaris per crear el lloc web de comerç electrònic com Virtuemart, Hikashop, etc. Per tant, no esteu restringits a utilitzar-ne un. Podeu utilitzar segons la vostra facilitat.

La comunitat de Joomla és impressionant. A tothom li encanta ajudar-se mútuament a resoldre les seves consultes.

Hi ha al voltant de 8.000 extensions disponibles al directori d’extensions de Joomla i l’equip principal de Joomla les verifica. Així que podeu fer servir aquestes extensions sense cap problema.

És totalment compatible amb SEO, i la principal raó per al meu amor a Joomla és la seva seguretat. Vaig trobar Joomla més segur que WordPress.

Després de Joomla, m’agradaria recomanar WordPress (WooCommerce) per al lloc web de comerç electrònic perquè és fàcil d’utilitzar i de gestionar. Si algú vol utilitzar Joomla, hi ha plantilles de Joomla polivalents gratuïtes. I podeu utilitzar-les tant per a fins comercials com no comercials, sense donar cap crèdit.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen és un empresari en línia, blogger professional i expert en afiliació. A més d’escriure el seu bloc principal Income Mesh, és propietari d’un mercat de plantilles de pàgines de destinació anomenat “The Landing Factory”.

La meva plataforma preferida de comerç electrònic és la descàrrega digital fàcil, perquè està creada específicament per vendre productes digitals, i això és el que faig.

És perfecte per a les meves necessitats empresarials, ja que disposa de diversos complements disponibles que em permeten ampliar la funcionalitat de la meva botiga web sense haver de trencar el banc. Tot el que necessiteu, des de les passarel·les de pagament fins al màrqueting per correu electrònic, ho tenen tot.

A més, una de les coses més importants és, per descomptat, el suport, que és fantàstic, els nois de EDD són ràpids, professionals i coneixedors. A més d’això, també pressionen regularment noves actualitzacions i afegeixen noves funcions emocionants.

Tot es refereix a quin és l’adequat per a la vostra situació.

Quin és el vostre pressupost?

Què vens?

Quin tipus d’enviament necessiteu?

Quin tipus de funcionalitat necessites?

En quines monedes comercialitzareu??

Quin és el vostre sistema de pagament de passarel·la?

Un cop conegueu les respostes a aquestes preguntes, podeu restringir quina plataforma és la més adequada per a vosaltres. Cada plataforma té els seus pros i contres.

Per exemple:

WooCommerce: és gratuït, hi ha molts plugins gratuïts per crear funcionalitat i integrar PayPal i ja està a punt de vendre en línia..

L’inconvenient: Woocommerce pot ser incorrecte, les integracions no tenen suport i moltes vegades els sistemes de passarel·la no es juguen bé junts.

Shopify: una gran plataforma amb un gran suport, però, us limitareu a allò que és possible dins del marc i preferiríeu pagar una quota mensual cada vegada que cerqueu una funcionalitat fora del marc normal..

Magento: posa la solució de comerç electrònic més flexible i tècnica preparada.

L’inconvenient: és millor o contractar un desenvolupador excel·lent per fer que aquest marc funcioni per a vosaltres.

Així, com ho veieu tot es refereix a quins recursos, coneixements o pressupostos teniu disponibles, que donaran la resposta a quina plataforma us resultarà millor?.

David Krauter

David Krauter

~ David primer, primer comercialitzador i segon “tecnologia geek SEO” … és el fundador de llocs web que venen proveint lloc web. & Serveis de SEO amb un focus més en més trànsit, oportunitats de trucada, trucades de telèfon & vendes: no només rànquings …

Tot es refereix a quin és l’adequat per a la vostra situació.

Quin és el vostre pressupost?

Què vens?

Quin tipus d’enviament necessiteu?

Quin tipus de funcionalitat necessites?

En quines monedes comercialitzareu??

Quin és el vostre sistema de pagament de passarel·la?

Un cop conegueu les respostes a aquestes preguntes, podeu restringir quina plataforma és la més adequada per a vosaltres. Cada plataforma té els seus pros i contres.

Per exemple:

WooCommerce: és gratuït, hi ha molts plugins gratuïts per crear funcionalitat i integrar PayPal i ja està a punt de vendre en línia..

L’inconvenient: Woocommerce pot ser incorrecte, les integracions no tenen suport i moltes vegades els sistemes de passarel·la no es juguen bé junts.

Shopify: una gran plataforma amb un gran suport, però, us limitareu a allò que és possible dins del marc i preferiríeu pagar una quota mensual cada vegada que cerqueu una funcionalitat fora del marc normal..

Magento: posa la solució de comerç electrònic més flexible i tècnica preparada.

L’inconvenient: és millor o contractar un desenvolupador excel·lent per fer que aquest marc funcioni per a vosaltres.

Així, com ho veieu tot es refereix a quins recursos, coneixements o pressupostos teniu disponibles, que donaran la resposta a quina plataforma us resultarà millor?.

John Lawson

John Lawson

~ John és el conseller delegat de ColderICE Media, Amazon número 1 d’autor més venut, IBM Futurist i Ebay Influencer. John és pioner en el verticle minorista en línia i fundador de The E-commerce Group, una comunitat mundial de venedors i comercialitzadors de comerç.

La meva plataforma preferida de botigues de comerç electrònic és Miva. Aquests nois porten en joc des de principis del 2000 i és per això que els tinc. Una de les coses més importants per a mi és triar una plataforma que pugui escalar a mesura que escala.

Les botigues Miva eren simplement fetes a mida pel meu “factor friki”, la seva plataforma és prou flexible com per a qualsevol cosa que volgués fer avui, es pot implementar.

Però també extensible de manera que també es poden integrar les coses que baixen la pipa en el futur. Tenen un gran equip de suport i una comunitat de desenvolupament molt vibrant.

Les possibilitats d’integració i complements són infinites i el món del comerç electrònic en constant canvi és un avantatge enorme per a les meves necessitats. Aquests són els meus detalls que m’han fet saltar i passar a aquesta plataforma:

 • Fàcil de començar i funcionar ràpidament
 • Capacitat d’integrar-me amb els meus sistemes de processament de fons
 • Atenció al client sensible
 • Plataforma extensible i robusta que creixeria a mesura que anés creixent
 • Compatibilitat amb el dispositiu, el meu lloc té un bon aspecte i funciona perfectament en tots els dispositius i navegadors.
 • Un preu competitiu per al propietari del negoci SMB

Moltes gràcies a tots els dissenyadors de webs de comerç electrònic, desenvolupadors web, venedors en línia i blocaires que han contribuït a la realització d’aquest resguard expert. Gràcies especials a Russell Lobo i Gabriella Sannino que em van presentar a diversos participants.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map