39 Coses a saber abans d’iniciar una botiga en línia de comerç electrònic

Les botigues en línia són una manera fàcil de guanyar diners. Les principals plataformes de comerç electrònic us poden ajudar a configurar una botiga en línia en qüestió d’hores. No heu de ser un geni codificant.


La tecnologia fa que algunes parts no siguin complicades, però no és fàcil. Si no teniu un pla sòlid, podeu fallar. Feu aquest pla abans d’anar més lluny. Fes-te aquestes 39 preguntes sobre com començar un negoci de comerç electrònic.

Contents

1. Com puc crear un pla de negoci de comerç electrònic?

Hi ha sis elements:

Resum executiu – Escriuràs aquesta part per últim. Resumeix els altres set elements. Tot i així, pertany al començament del procés de planificació.

Descripció de l’empresa – És una visió general de la vostra empresa. Quins productes i serveis oferireu? Qui són els vostres clients? Quins avantatges són la vostra botiga en línia? Per obtenir més informació, cal que hi hagi respostes profundes. A continuació, suma-ho en un paràgraf o dos. Tindreu un to elevador.

Anàlisi de mercat – Què en sabeu de la vostra indústria i del vostre mercat objectiu? No es poden tractar de sentiments més intensos. Els recursos gratuïts a Internet eliminen qualsevol excusa per no tenir els fets i les xifres.

Productes i Serveis –Què oferirà la vostra botiga en línia? Abordeu-ho des de la perspectiva del client. Per fer-ho, heu de conèixer i explicar per què oferireu aquests productes i serveis.

Màrqueting i vendes:Quin és el vostre enfocament per arribar als clients? Només perquè creis una botiga en línia, no vol dir que vinguin. O fins i tot comprar coses. Exploreu l’aspecte “per què” amb les vostres estratègies. Definiu com arribareu al vostre mercat objectiu.

Projeccions financeres –No podeu esperar ingressos de vendes en línia. Has de fer-ho realitat. Si teniu èxit, veureu un benefici? Els fets operatius i les xifres són les línies bàsiques que us ajuden a predir. Quant necessitareu vendre per cobrir les operacions? Establiu objectius en lloc només de veure què passa.

2. Com puc triar un nínxol per a la meva botiga en línia?

Respon a aquesta pregunta fent-te una pregunta. Quina és la vostra passió?

Els tipus de vida tenen curts de vida. Tindreu molta competència si creeu una botiga en línia només per vendre el que fa calor avui. També els ajuntareu en cas que el producte ja no sigui calent.

Tria un producte o servei que t’apassiona vendre. T’agrada el producte perquè ho saps tot. La gent vol comprar coses d’experts. El busquen en línia? Obteniu-ne les investigacions mitjançant paraules clau amb l’eina gratuïta de paraules clau de Google.

Pot apassionar-se per alguna cosa i encara no guanyar diners venent. Trieu un segment de mercat amb marge de creixement. El mercat ha de ser prou gran perquè pugui explotar i posseir una secció concreta. De tot això es tracta.

Els productes i serveis nínxols són difícils de trobar en general. L’escassetat crea valor. Encara és millor si el producte o servei té marges elevats. Podeu vendre menys i, tot i així, obtenir un benefici.

3. Com avaluo la demanda del mercat per als meus productes?

Ara que heu determinat el vostre lloc, és hora de aprofundir. Cal esbrinar el potencial del mercat.

Determineu el potencial. Utilitzeu el mètode de relació de cadenes. Comenceu amb un grup gran i descriviu les característiques que coincideixen amb el vostre producte. El mercat està creixent? Necessitaran l’educació per ser receptius amb el vostre producte? Sobreestimar el potencial del vostre mercat és fàcil. Podeu determinar que milions de persones volen el vostre producte. Però pot ser que hi hagi milers de negocis en línia que ja competeixen amb vosaltres. Factor la vostra competència al potencial.

Qui són els vostres competidors i on són?? Si no sabeu qui és la competició, heu de saber-ho. Com arriben els clients? Examineu els seus seguidors de xarxes socials. Us proporcionarà una visió detallada sobre les maneres de posicionar el vostre producte per distingir-vos dels seus competidors.

Utilitzeu Google. Feu servir Google Eina del planificador de paraules clau per determinar la demanda del producte. Introduïu paraules clau que descriuen el vostre producte o servei. Google us indicarà quantes persones han cercat aquestes paraules clau. L’eina també mostra competència d’aquesta paraula clau. Podeu esbrinar quantes altres empreses utilitzen les paraules clau per atraure clients.

Què passa si Google us diu que ningú busca les vostres paraules clau? És un signe fort que heu de replantejar la venda d’aquest producte o servei.

4. Com desenvolupo una proposta de venda única?

Això us ajuda a distingir-vos dels competidors. Et permet focalitzar l’energia en esforços que s’adapten només als teus clients ideals. Has de dir-los que saps fer això. És la vostra proposta de venda única.

Crida a un client ideal. Hi ha el risc d’intentar que tot sigui per a tothom. Identifiqueu la perspectiva perfecta fent-vos aquestes preguntes:

 • Què vol el vostre client perfecte?
 • Com es pot solucionar el seu producte o servei?
 • Quins factors motiven les seves decisions de compra?
 • Per què haurien de triar-te en lloc d’una altra persona??

Un cop coneixeu aquestes coses, podeu crear la proposta. Ha d’explicar com resoldreu el problema. La gent compra productes per solucionar els seus problemes. La vostra proposta de venda única els proporciona una solució?

5. Com puc originar productes per a la meva botiga en línia?

Si no creeu el producte vosaltres mateixos; necessiteu proveïdors. On els trobeu??

Investigueu les organitzacions del comerç i de la indústria relacionades amb el vostre producte. Aquestes organitzacions tenen missions per fer coincidir compradors i venedors. Consulteu aquests recursos per obtenir ajuda per localitzar els canals adequats:

6. Com puc identificar el meu mercat objectiu?

El vostre objectiu comercialitza la col·lecció dels vostres clients ideals. Heu d’entendre el seu comportament. Quines són les seves raons per voler el vostre producte o servei? Esbrineu per què plantejant aquestes preguntes:

Qui utilitzarà el meu producte? Es tracta d’informació demogràfica.

Quan els clients compraran el meu producte?? Poca gent vol un arbre de Nadal al juliol. El vostre producte té una finestra d’oportunitat estacional? Fins i tot productes que no tenen períodes de compra màxims. Cal saber quan és això.

Per què els clients ho necessiten?? Desenvolupar una comprensió profunda del problema que resol el vostre producte o servei.

7. Com puc trobar proveïdors fiables per a la meva botiga en línia?

Com puc trobar proveïdors fiables per a la meva botiga en línia?

Això depèn del que busqueu. Necessiteu marques i productes existents que envieu vosaltres mateixos? O bé, busqueu un carregador amb gota? Subministren productes i compleixen comandes de marques i productes existents.

Després de decidir el tipus de proveïdor, haureu de decidir la seva ubicació. Els proveïdors a l’estranger solen oferir preus més baixos. El cost no hauria de ser el vostre únic factor decisiu. Considereu també aquests aspectes:

Abastament a l’estranger

Avantatges

 • Costos de fabricació baixos
 • Elecció elevada

Desavantatges

 • Menor qualitat percebuda dels clients
 • Un potencial d’obstacles lingüístiques i de comunicació
 • Temps d’enviament més llarg
 • Menys seguretat i recurs de pagament

Sourcing domèstic

Avantatges

 • Els estàndards de qualitat de fabricació més alts
 • Una comunicació més fàcil sense cap tipus de barrera
 • Més fàcil de verificar la fiabilitat
 • Temps d’enviament més ràpid
 • Major seguretat i recursos de pagament

Desavantatges

 • Costos de fabricació més elevats
 • Menys opció

Molts propietaris de botigues en línia busquen recomanacions a la seva xarxa. No subestimeu el poder dels amics i la família. Potser ja coneixen una font fiable.

8. Com puc investigar la meva competència?

Si voleu saber què fa la vostra competició, aneu a les seves botigues en línia i esbrineu-ne. El que no podeu fer vosaltres mateixos és esbrinar on comercialitzen els clients. La tecnologia ofereix eines potents per esbrinar-ho. Aquí hi ha alguns dels més populars:

AdGooroo

AdGooroo

Superviseu els anuncis de fins a 10 competidors. Consulteu on es col·loquen els anuncis. Aquest servei de pagament proporciona una intel·ligència competitiva profunda. Fins i tot pot estimar els pressupostos de màrqueting de la competència.

Fosa

Fosa

El primer nivell dels seus serveis és gratuït. Podeu utilitzar una eina de cerca d’anuncis per mostrar anuncis recents dels vostres competidors. Veieu que la mida i els llocs dels anuncis es van veure recentment.

KeywordCompetitor

clau

Comproveu les paraules clau orgàniques i pagades, les pàgines de destinació i els anuncis dels vostres competidors. Veureu rànquings de posició de paraules clau per a milers de paraules clau específiques. Aquest servei és gratuït durant els primers 30 dies.

No és tan d’alta tecnologia com aquests tres suggeriments, però considereu que demaneu a amics i familiars que us ajudin en investigació competitiva. Feu-los arribar el correu electrònic de màrqueting que rebin. Se’n treuen molt!

9. Com puc crear un lloc web de comerç electrònic?

Heu arribat a la vostra línia de productes i heu determinat el mercat objectiu. Ja sabeu qui són els vostres competidors i on busquen clients. Ara és el moment de crear la vostra botiga en línia.

Si no esteu segurs d’on o com començar, sou un bon candidat per a una plataforma de comerç electrònic. Podeu crear una botiga en línia amb una, fins i tot si no teniu competències tècniques.

Però, quin? La majoria es vanta de la facilitat que és configurar una botiga en línia amb el seu programari. Hi ha dues maneres principals de construir un lloc web de comerç electrònic.

 • Programari de comerç electrònic allotjat (més fàcil d’utilitzar)
 • Programari de comerç electrònic de codi obert allotjament independent (més avançat)

Penseu en una solució de comerç electrònic allotjat si voleu centrar-vos en la venda del vostre producte. Elimina els aspectes tècnics de la creació i funcionament d’una botiga en línia. Aquestes són les solucions clau en mà preparades per utilitzar-lo. Formen part del paquet els processos de gestió i pagament integrats de productes. Podeu crear la vostra botiga en línia amb una tecnologia simple d’arrossegar i deixar anar. No calen habilitats de codificació. Els avantatges són molts, però és possible que es contraposi a la flexibilitat.

El vostre programari de codi obert que s’allotja de manera autònoma té sentit si sou un desenvolupador web qualificat. Els costos de creació són importants. També incorreu en un manteniment continu del desenvolupament.

10. Com puc triar la plataforma de comerç electrònic adequada?

La vostra elecció requereix una acurada consideració. No feu cap selecció fins que no estigueu segurs que romandreu amb aquesta solució. Canviar d’opinió és car i consumeix temps.

La capacitat tècnica és un dels principals factors en aquesta elecció. Si teniu dubtes de les vostres habilitats, escolliu una plataforma que ofereixi les eines i el suport que necessiteu per tenir èxit. Això és tan important per als vostres clients com per a vosaltres. Esperen una experiència òptima.

11. Com puc triar una passarel·la de pagament?

Una passarel·la de pagament és la vostra caixa registradora en línia. La vostra botiga en línia no pot acceptar diners en efectiu. Heu d’acceptar la targeta de crèdit o un altre tipus de transaccions financeres en línia. Aquí hi ha algunes consideracions:

Cost. Pagareu per una passarel·la de pagament. Hi ha un cost inicial d’inici per cobrir la configuració d’un compte de comerciant. També hi ha un cost per configurar la passarel·la al vostre lloc web. Altres costos són en curs. Un venedor de la passarel·la de pagament us pot cobrar per transacció o com a tarifa mensual plana. Et costarà guanyar diners.

Compatibilitat amb la manera en què els vostres clients us volen pagar. No tothom utilitza targetes de crèdit. Moltes persones utilitzen targetes de dèbit o fins i tot PayPal. Aquestes transaccions es gestionen d’una altra manera que les targetes de crèdit. Assegureu-vos que la vostra passarel·la de pagaments funciona per als clients tant com ho fa per vosaltres.

Seguretat. El robatori d’informació de pagaments en línia va en augment. Seguretat en una zona on és impossible tenir molta cura. Demaneu als venedors que expliquin com s’acosta la seva solució de passarel·la de pagament i xifrat de dades.

Atenció al client. En aquest cas, sou el client. Si teniu problemes amb la vostra porta de pagament, no podreu vendre res. Una reclamació de suport 24 hores al dia 7 no significa que algú respongui el telèfon si truca. Podria significar res més que una resposta per correu electrònic. Hauríeu de saber-ho amb antelació.

12. Com puc triar un nom de domini rendible?

Penseu en els noms de marca més populars del món. Són breus, rellevants per a allò que venen, fàcils de recordar i fàcils de dir. Seguiu aquest exercici de marca del vostre nom de domini.

Nom de domini dos

Feu servir el nom de la vostra empresa o producte. No sempre és possible. Comproveu si podeu registrar un nom de domini que coincideixi amb el nom de la vostra botiga en línia. Feu això abans d’entrar massa en cap exercici de marca.

Creeu un nom de domini a partir de paraules clau si la cerca és la vostra prioritat. paintbrushes.com no està disponible per a la vostra botiga de pinzells. La majoria de noms de domini genèrics ja no hi ha. Avui en dia, els clients utilitzen termes més específics en una cerca. Penseu en el vostre nínxol i al vostre mercat objectiu. Podria tenir més sentit que el domini de la vostra botiga en línia quedi a mà esquerrapaintbrushes.com. Trieu un nom de domini que especifiqui el que veniu.

Continua amb un domini de primer nivell. Si podeu obtenir .com, feu-ho. La gent ho recordarà. Si coneixen el nom de la vostra empresa, però no l’URL, .com és el que tractaran primer.

El nom de domini no és

Ortografies inusuals. Voleu un nom de domini que sigui fàcil de recordar i de transmetre. Si és fàcil equivocar-se, la gent s’equivocaran. Perdràs una venda. O poden acabar al lloc del vostre competidor.

Noms llargs. És difícil de recordar i de fàcil escriure? Pot ser que sigui un nom divertit, però no us en sortirà, clients. La longitud superior d’un domini és de 63 caràcters. Intenta mantenir-la per sota dels 25 anys.

Guionets. Podeu obtenir el nom de domini que vulgueu, sempre que inclogueu guionet. Transmet-ho. Fa que les paraules clau destaquin, però són fàcils d’oblidar. Vols que hi hagi guionet entre els teus clients?

Executeu les vostres seleccions de noms de domini per persones que conegueu. Mireu què en pensen. Digues-los de què es tracta. Mireu si el poden escriure. Us informarà si aneu pel bon camí.

13. Com puc triar un proveïdor d’allotjament?

El proveïdor d’allotjament de comerç electrònic equivocat pot afondar la vostra botiga. A continuació, es detallen algunes de les funcions que cal fer servir al vostre procés d’avaluació.

No s’aturen a les infraestructures. Els millors proveïdors d’allotjament de comerç electrònic també ofereixen eines i suport personalitzat. Estan centrats en el seu creixement, o el vostre? Busqueu una empresa disposada a ser sòcia, no només el vostre proveïdor.

Serveis gestionats. El màrqueting i el desenvolupament de productes creixen les vendes en línia. El vostre proveïdor d’allotjament de comerç electrònic us pot ajudar en això?

Assistència. Saltar aquí és perillós. Invertiu en tenir ajuda garantida tan aviat com es produeixi un problema.

14. Com puc gestionar el manteniment i les actualitzacions del lloc?

La millor manera de gestionar-los és no fer-ho tu mateix. Una plataforma de comerç electrònic allotjat s’encarrega d’això. El manteniment i les actualitzacions es fan en segon pla. Són invisibles per a vosaltres i els vostres clients. Res entra en la venda dels seus productes i serveis. Les plataformes allotjades també ofereixen:

 • Còpies de seguretat automàtiques diàries del vostre lloc
 • Llocs de posada en escena o zones de desenvolupament per fer proves
 • Assistència
 • accés sFTP

Hi ha algunes coses que encara podeu decidir fer tu mateix. Si no podeu permetre perdre les dades, no podreu permetre-vos posar tots els ous en una cistella. Penseu en una còpia de seguretat secundària. Què fa mal? Al cap i a la fi, és el vostre negoci.

15. Com puc configurar la meva botiga en línia per acceptar els pagaments amb targeta de crèdit?

La vostra botiga en línia necessitarà un compte de comerciant o un compte de passarel·la de pagament. Un compte de comerciant d’Internet permet processar targetes de crèdit. Els bancs emeten aquests comptes. Veuen el vostre compte de comerciant com una línia de crèdit que us ha ampliat. Vostè sol.licita un com si sol·licites un préstec.

Comenceu amb el banc mentre cerqueu un compte de comerciant. És un gran avantatge si teniu una relació a llarg termini amb el vostre banc. Si us rebutgen, proveu altres bancs locals. Oferta per moure tots els seus comptes allà. Sovint és la ruta per obrir un compte de comerciant.

Aquest és el primer pas. També necessitareu un compte d’entrada de pagament. La passarel·la és el gestor que connecta les targetes de crèdit dels compradors al vostre compte de comerciant. S’ocupa de les sol·licituds de verificació i transferència.

Com a petit comerciant, heu de considerar combinar aquests dos requisits. Els venedors poden configurar un compte de comerciant per a vostè i proporcionar una passarel·la de pagament com a paquet.

16. Com puc protegir la informació del client?

La millor manera de mantenir els pirates informàtics allunyats de les dades dels clients és no disposar de dades per robar en primer lloc. Permet que els proveïdors de tercers gestionin la informació de la targeta de crèdit. Tenen la musculatura de seguretat i tecnologia per manejar les dades dels clients d’una manera segura.

Utilitzeu xifratge SSL a les pàgines amb informació del client. Inclou pàgines d’inscripció, pàgines de checkout i pàgines d’inici de sessió del client. El xifratge SSL evitarà que els pirates informàtics robin les dades emmagatzemades del vostre lloc web. La capa de seguretat addicional augmenta la confiança dels vostres compradors. Han après a associar el “https” a una alta seguretat.

Arma el teu lloc amb una protecció addicional. Un tallafoc d’aplicació web i altres solucions de seguretat sota demanda proporcionen confiança. Una xarxa de lliurament de contingut ajuda a bloquejar les amenaces. Augmentarà el temps de càrrega del vostre lloc web per als compradors.

Xifra. Xifrau sempre les contrasenyes dels clients i altra informació sensible. Considereu tota la informació que els vostres clients comparteixen amb vosaltres com a sensibles.

Eduqueu els vostres clients. Ajudeu-los a assumir un paper actiu en la seguretat de la informació personal. Feu-los saber quina informació recopileu i com. Demaneu-los que informin del comportament sospitós al vostre lloc.

17. Com puc cobrar l’impost de vendes?

És més important determinar quan i per què primer. Com ho fas sovint és funció de la plataforma de comerç electrònic que utilitzeu.

Determineu on teniu un nexe. Gairebé tots els estats mandaten els comerciants en línia per cobrar un impost sobre les vendes dels compradors. Només heu de cobrar l’impost de vendes en aquests estats si teniu el que s’anomena “nexe d’impost de vendes”. Heu de tenir una presència empresarial important en aquest estat. Inclou coses com:

 • Tenir un despatx
 • Tenir un empleat
 • Tenir un magatzem
 • Tenir un afiliat
 • Inventari d’emmagatzematge
 • Desplegament per part d’un proveïdor de tercers

Utilitzeu aquesta guia interactiva per determinar on teniu un nexe d’impostos sobre vendes. La vostra botiga en línia recaptarà l’impost sobre les vendes en funció d’aquesta informació. Cal registrar-se als estats pels quals cobraràs l’impost.

El vostre venedor de la plataforma de comerç electrònic és el vostre soci en aquesta obligació. Utilitzeu els recursos per aprendre sobre els aspectes bàsics de l’impost sobre vendes. Demaneu el seu suport per confirmar que teniu des del primer moment un procediment de cobrament d’impostos adequat i conforme.

18. Com puc configurar el compliment de la comanda de comerç electrònic?

Una vegada que un client compra alguna cosa a la vostra botiga en línia, l’haureu d’aconseguir. És possible que no necessiteu un magatzem per emmagatzemar els vostres productes, però heu de tractar el compliment com si en necessiteu un. Et configura per al moment en què puguis necessitar-ho. O bé, per a quan haureu de col·laborar amb una empresa de compliment.

Feu aquestes coses ara, de manera que podreu escalar més endavant:

Organitza productes. Etiqueta tots els productes amb un SKU, codi de barres o UPC. Encara és millor si arriben així del fabricant.

Mantenir la identificació del producte senzilla. Feu que la informació de SKU sigui curta i única. Avui pot tenir sentit, però, i ara, un parell d’anys? Què passa si trasllada el seu inventari a un magatzem enorme? Té sentit el vostre SKU actual per als futurs empleats en compliment?

Gestiona la quantitat de producte. Quant producte per conservar en estoc? Centreu-vos en el que es coneix com a inventari magre. Però tingueu cura de no frustrar els clients que no vulguin esperar massa temps als vostres productes. Es tracta d’un acte d’equilibri.

Vigila la selecció de productes. Pot ser que això no sigui un problema per a vosaltres si comenceu de petit. A mesura que creixeu, voldreu oferir més opcions per als clients. És possible que tingueu un espai d’emmagatzematge limitat. Té sentit oferir més opcions només per als productes que venen bé.

Mantingueu els costos de l’envasament. Apple ens ha ensenyat que el packaging forma part de la marca. Els preus elevats del producte augmenten l’expectativa de presentació de qualitat. La majoria de les persones que compren productes de la botiga en línia es preocupen més per obtenir el millor preu. Podeu reduir els envasos reduint al mínim la varietat de caixa i material d’embalatge. Si utilitzeu caixes de marca, enteneu els costos que comporta versus el valor que ofereix.

19. Com puc determinar els costos d’enviament?

La vostra estratègia d’enviament hauria de retallar els seus marges el mínim possible. Encara ha de seguir sent atractiu per als clients. Els estudis demostren que les despeses d’enviament i manipulació provoquen l’abandonament del carretó de la compra. Considereu aquestes opcions:

Enviament gratuït. Capta l’atenció del client. No obstant, potser redueix els seus beneficis. L’enviament gratuït és un avantatge significatiu per als competidors que no ho ofereixen. Determineu si l’augment de volum de vendes cobreix el resultat aconseguit.

Oferiu enviament gratuït amb una comanda mínima. Aporta el vostre valor mitjà de comanda. Podeu aplicar-ho amb el cost d’enviament. Els articles de gran cost necessiten una manipulació addicional. Els clients ho esperen. La mercaderia de preus baixos competitius és una història diferent.

Carregueu el que cobreu. Els vostres clients paguen més o menys el que pagaria per enviar els vostres productes. No té el mateix impacte que els enviaments gratuïts. Això impedeix que ingeriu els vostres beneficis. Els clients intel·ligents entenen que aconsegueixen la millor oferta possible.

Tarifes planes. Aquesta opció requereix preparació. Cal esbrinar prèviament el cost mitjà per enviar un paquet. És important saber-ho, de manera que no sobrecarregueu ni sobrecarregueu els clients. Amb la gamma de costos, podeu configurar opcions atractives i igualades. El termini de lliurament determina el preu.

20. Com gestiono l’inventari?

Quant necessiteu a mà? Inventari és un actiu, però enllaça els diners fins que no es ven. La vostra botiga de comerç electrònic ha d’optimitzar l’inventari mantenint-lo poc. Ha de fer-ho sense arriscar la decepció del client.

A continuació s’exposen formes per fer aquest acte de malabars:

Estigueu organitzats. Oi? No és evident? Potser no ho serà. Assegureu-vos que el vostre inventari sigui evident. Està organitzat, de manera que és fàcil saber on se situa?

Trieu un sistema personalitzat. Cerqueu una solució de carret de compra que integri la gestió d’inventaris amb els serveis de comptabilitat. Es pot restar articles venuts cada vegada que hi hagi una venda? Pot esborrar correus electrònics quan existeixi un estoc baix?

Vigileu. Potser és petit, però no és el vostre objectiu escalar? Tracta avui com si fos el futur. Guardeu els registres i el registre de l’inventari en tot moment. Invertiu en programari de gestió d’inventaris que us pot ajudar ara mateix i quan siguis tan gran com Amazon.

21. Com puc crear confiança amb la meva botiga en línia?

Les estafes de pesca, el programari maliciós i el mal servei al client fan que els compradors en línia es preocupin. Els indicadors de confiança del vostre lloc web són crucials. Aquí hi ha cinc coses que podeu fer per crear confiança i confiança:

Fes-ho personal. La gent no confia en pàgines ni llocs web. Confien en la gent. El vostre lloc web té el factor humà? Volen veure cares i noms. Utilitzeu la pàgina Sobre Nosaltres per mostrar el vostre equip. Llista els noms i dóna informació de contacte.

Sembla professional. Tot en la vostra presentació. No ets virtual. Ets real. Demostrar-ho. Feu que el servei al client sigui una zona robusta del vostre lloc web. Expliqueu la vostra política de devolucions i altres serveis en anglès.

Compartiu que els altres confien en vosaltres. Disposa de testimonis de clients. Basat en el text està bé. Un vídeo és encara millor. Presumeu de cobertura de premsa. Mostra els logotips de la cobertura multimèdia que teniu.

Demostreu que el vostre lloc web és segur. El símbol del cadenat és valuós. La vostra solució de comerç electrònic mostra un avís que els clients utilitzen un servidor segur? Encara que ho faci, feu un pas més i recordeu-los.

Mitigar riscos. Què hi ha en joc per als vostres clients? Els preocupa que se’ls enganxi el producte si no els agrada. Augmenta la teva credibilitat. Fer front a la seva preocupació. Especifiqueu la política d’enviaments i devolucions. Es tracta de gestionar les expectatives.

Els vostres clients us jutgen tan aviat com arriben a la pàgina d’índex. Ells decideixen si confiar en tu en qüestió de segons. Correspon a tu guanyar-se la seva confiança.

22. Com atraig els compradors a la meva botiga en línia?

No hi ha cap fi dels consells en línia sobre SEO i que la vostra botiga en línia es mostri a les cerques. Però els robots no compren al vostre lloc. Els humans ho som.

L’única cosa que les botigues en línia obliden més és que tots volem una connexió humana. Pot semblar una lliçó de gramàtica, però comença amb l’ús correcte dels pronoms. Posar el focus en el client. Això vol dir utilitzar el pronom “tu”. Eviteu el focus en un mateix. Utilitzeu poc el pronom “nosaltres”.

Inclou un bloc al vostre lloc web. Recordeu-vos que els clients us acosten una solució a un problema. Els productes i serveis que vens són aquestes solucions. Parleu d’aquestes coses. El preu i el producte no són els únics que venen.

23. Com atraig els compradors a la meva botiga en línia?

A continuació, es mostren algunes estadístiques sobresalts.

 • El 78% dels consumidors cancel·len una transacció per culpa d’un servei d’atenció al client deficient.
 • Els nord-americans parlen una mitjana de nou persones sobre bones experiències. Parlaran a 16 persones sobre pobres.
 • Es necessiten 12 ressenyes positives per compensar una revisió negativa sense resoldre.
 • El 59% dels compradors nord-americans provarien una nova marca per obtenir una millor experiència en el servei.

Els mitjans socials ho amplifiquen. És també la vostra millor eina. Fa que el servei al client sigui un esforç col·laboratiu. Els mitjans socials ofereixen eines de la comunitat en línia que permeten als clients trobar respostes i ajudar els altres. Utilitzeu fòrums d’autoajuda i comunitat al vostre lloc web. No oblideu el compromís directe de resoldre problemes de servei al client.

A continuació, es mostren les maneres en què la vostra botiga en línia pot utilitzar l’assistència al client per augmentar els nivells de satisfacció:

Ser útil. Això no és tan evident. Estar disponible no és el mateix que ser útil. Va més enllà de tenir algú que realitzarà una xerrada en directe o una trucada telefònica. La qualitat de l’ajuda és el vostre objectiu. Doneu al vostre servei d’assistència al client l’autorització per resoldre problemes?

Sigues honest. Els clients no esperen que sigui perfecte, però esperen que tingueu un error. El vostre servei d’atenció al client s’ha de sentir còmode en fer-ho. Ningú espera que conegui totes les respostes. Els compradors en línia que necessitin servei d’atenció al client esperaran saber que els trobarà una resposta. I, “no”, és una resposta adequada si vol dir que els prometem i els decebeu.

Manteniu-lo senzill i senzill. L’assistència al client no és un cost de fer negocis. És una inversió Enforteix la relació amb els compradors i fomenta les vendes repetides. Els clients satisfets comparteixen els seus descobriments. Aquest és el vostre objectiu amb el servei d’atenció al client. Faciliteu trobar informació crítica. Poseu les polítiques de preus, enviament i devolució on el puguin trobar.

24. Com puc crear imatges i descripcions de productes?

La vostra botiga en línia és un mitjà visual complementat amb paraules. Feu servir tots dos al vostre avantatge.

Les imatges més grans augmenten les vendes. Fes-los d’alta resolució i inclou una varietat d’angles. Permet als clients ampliar els detalls.

No us oblideu a les descripcions de productes. Descriviu els avantatges del producte mitjançant les seves característiques. Cerqueu el “per què”.

Sigui generós amb detalls. Feu-los disponibles. Si el producte conté 37 ingredients naturals, proporcioneu un enllaç a les imatges d’aquests productes. Els clients ho agraeixen. Es posen còmodes amb les seves decisions de compra.

25. Com puc fer front als intercanvis i rendiments?

En primer lloc, animeu-los. Mostra als compradors que us heu compromès amb el servei al client. Si no estan satisfets, recupera-ho. Final de la discussió. Dit això, podeu reduir les devolucions amb una política completa que compartiu amb els clients. Gestiona les seves expectatives.

Cap venda és definitiva. Situeu-vos al darrere del vostre producte. No els és difícil tornar les coses. Si ho fas, no els tornaràs a veure mai més.

Reduir la decepció.Les descripcions precises de productes i les bones fotos de productes redueixen els rendiments.

Utilitzeu sigles angleses planes i l’argot domina el nostre món. Manteniu-los fora del diàleg. Faciliteu trobar la vostra informació sobre intercanvis i devolucions. Si no és fàcil trobar-lo, els vostres clients creuen que teniu alguna cosa a amagar.

No afegir costos ocults ni amagar limitacions de temps. Feu saber als clients si han de pagar l’enviament de devolució. Deixa clar si els compradors tenen un cert temps per tornar o canviar alguna cosa que compren. Res no és pitjor que ser afectat pels costos ocults. No amagueu res. Haureu de trobar clients nous.

26. Com puc fer un seguiment del rendiment de la meva botiga?

Els indicadors clau de rendiment (KPI) mesuren el rendiment que feu. Feu un seguiment d’aquests punts de dades i sabreu:

Trànsit del lloc – T’explica quantes persones visiten. Alguns dies són més populars que altres? Potser són aquells dies en què teniu incentius especials per comprar.

Temps mitjà al lloc – Mesura el compromís. Els temps baixos signifiquen que els clients no poden trobar el que volen. O bé, no tens el que vol. Totes dues són una mala notícia per a vosaltres.

Surt de pàgines –Us mostra on heu perdut l’interès. Utilitzeu aquestes dades per restringir el lloc i mantenir l’atenció del client.

Referències –Com han trobat els nous clients la teva botiga en línia? Això us ajuda a confirmar les vostres estratègies de màrqueting.

Conversions: Visitar la vostra botiga en línia és agradable. Comprar alguna cosa és millor. Aquest percentatge de conversions us ajuda a decidir si necessiteu augmentar la pressió de vendes.

Taxa de retorn – Els visitants de tornada són fantàstics. Els compradors de devolució són fantàstics. Examineu el vostre percentatge de rendiments per veure com es fa en obtenir negocis repetits.

Valor mitjà de la comanda: Això us ajuda a comprendre els hàbits de despesa. Els grans consumidors del vostre lloc mereixen una atenció addicional.

27. Com puc crear una marca per a la meva botiga en línia?

Cada marca té elements bàsics. La vostra botiga en línia també.

 • Logotip
 • Colors
 • Tipografia
 • Icones

Feu que tots aquests elements funcionin conjuntament. Coneixeu-les totes abans de començar. Són interdependents. Aquí teniu el que heu de fer per crear els elements.

Decidiu què sou. Una estratègia de marca inclou els vostres valors, la vostra declaració de visió. Expressa el que voleu per als vostres clients i el que voleu que la gent pensi en vosaltres. Convertiu-ho en paraules clau.

Disseny cap a un propòsit. Limiteu la vostra paleta de colors i tipus de lletra. Trieu un tipus de lletra per a títols i un de còpia corporal. No oblideu els vostres compradors de mòbils. Els tipus de lletra són llegibles a mida petita?

Comprendre què comunica la teva marca. Totes les parts de la vostra botiga reflecteixen el mateix tema? La vostra marca és sobre serenitat. Les seves pràctiques empresarials s’assemblen més a una partida de lluita. Això envia missatges diversos als clients. Tot hauria de reforçar el que decidiu que sou.

28. Com puc crear un programa de fidelització de clients?

Què és gratificant per les complicacions? Derrota la finalitat. Eliminar la complexitat. Reduïu-la i convertiu-la en la agradable experiència que hauria de ser per a un comprador. Al cap i a la fi, és una recompensa. No hauria de passar gaire temps per esbrinar-ho. Hauria de passar menys temps per unir-se.

No és un programa de fidelització del client si hi ha barreres per unir-se. Pots fer-ho tan fàcil com una entrada de correu electrònic? Es poden unir o iniciar la sessió al vostre lloc amb les seves credencials de mitjans socials?

Els programes de fidelització amb èxit permeten als clients obtenir recompenses sense esforç. No hauríeu de comprar alguna cosa de vosaltres? Si el vostre programa de fidelització requereix molt més que un inici de sessió, és massa complicat. Les recompenses són tan generoses que espereu que els clients no hi participin? Deixa de ser tan generós.

Des del punt de mira, les recompenses del vostre programa de fidelització són superficials? Si els clients no veuen el valor, el programa fallarà.

Els programes de fidelització més reeixits augmenten la participació de la recompensa per l’activitat continuada. Motiva i genera compres repetides. Els vostres clients més fidels són poderosos agents de màrqueting per a vosaltres. Doneu-los maneres de compartir la seva experiència i animeu-los a participar-hi també. Les icones socials haurien d’estar a tot arreu a les pàgines del vostre programa de fidelització.

29. Com puc aconseguir que els clients escriguin ressenyes?

Pregunta’ls-ho a ells. Tothom entén la importància de les bones crítiques. Aquestes paraules positives es demanen immediatament.

Faciliteu que els vostres clients deixin ressenyes al vostre lloc. Si no és evident, no ho buscaran. Poseu enllaços per revisar els perfils en més d’un lloc. Incloeu-les als vostres butlletins i correus electrònics.

Doneu als clients una raó per revisar-los. Demostreu-los la vostra estima amb un incentiu. Tingueu clar, però, que és per a una revisió honesta.

30. Com puc promocionar la meva botiga en línia?

La vostra millor eina promocional és el correu electrònic. Envia un missatge a la base de dades. Assegureu-vos que hi hagi una trucada a l’acció per compartir el correu electrònic.

La vostra base de dades de correu electrònic creixerà després del llançament. Feu-lo servir per enviar missatges setmanals que ressaltin els vostres productes. Incloure imatges i enllaços directes per comprar. Dediqueu un temps addicional a formatar el missatge, de manera que es vegi bé en dispositius mòbils. El correu electrònic genera una marea normal de trànsit.

Establiu-vos cap líder en la vostra indústria amb un bloc. És una manera potent i indirecta de promocionar la vostra botiga en línia. Les publicacions del vostre bloc han de ser útils i informatives. Escriure des d’un punt de vista neutre. Feu referència tant a companys com a competidors. Manteniu els enllaços del bloc a la vostra botiga mínims i rellevants.

Poseu-vos en contacte amb altres blocaires sobre els vostres productes i botigues en línia. Requereix una mica de recerca. Haureu de llegir les publicacions per determinar una connexió. Després contacteu amb ells. Expliqueu per què el vostre producte és adequat per a una revisió al seu bloc. Tingueu en compte la promoció i ofereixen una mostra per a un regal.

Feu servir aquesta recerca als blocs per crear una segona llista. Poseu-vos en contacte amb ells i oferiu-vos al bloc de convidats. No serà autopromoció. Aquests bloggers esperaran un comentari atent que proporciona solucions que els seus lectors poden utilitzar. La vostra recompensa és un enllaç a la vostra botiga de la bio.

El vídeo atrau els espectadors. Es poden compartir i afegir profunditat a la vostra botiga en línia. Mostra els teus productes en acció. A la gent també li agrada el contingut de darrere de les escena. Diverteix-te i comparteix-ne algunes flors! Creeu un compte de YouTube per a la vostra botiga en línia i publiqueu-ne els vídeos. Promou entre aquests dos llocs.

Els mitjans socials són fonamentals. L’ús eficaç de les xarxes socials per promocionar la vostra botiga en línia requerirà temps i esforç. Necessiteu un calendari de publicacions habituals. Això vol dir diàriament o fins i tot més, segons el nombre de seguidors. Les imatges capten l’atenció i es comparteixen. Incloeu un enllaç directe per comprar-lo a la vostra botiga en línia.

Molts llocs de xarxes socials ofereixen publicitat dirigida de pagament a la seva audiència. Facebook i Twitter tenen interfícies potents que permeten ser específics. Assegureu-vos que especifiqueu la destinació a la vostra botiga en línia i no la pàgina de l’empresa als seus llocs.

Optimitzeu els noms i les descripcions del producte a la vostra botiga en línia. Les descripcions completes ofereixen més oportunitats de SEO. Feu el mateix amb les vostres fotos. Poseu-los noms descriptius. Afegiu el vostre producte a Google Shopping. Aquests tres esforços de SEO ajudaran que els nous clients et trobin.

31. Com puc crear un pla de màrqueting efectiu?

El vostre pla comença amb saber a qui vol vendre i com vol comprar. Determineu qui són els vostres clients i el seu comportament de compres. Aquesta informació us prepara per al següent pas.

Feu visible la vostra botiga en línia on busquen aquests clients. Els motors de cerca, les xarxes socials i els blocs poden enviar-los amb un enllaç directe. Assegureu-vos que esteu preparat per a ells abans que arribin. Utilitzeu motors de cerca per trobar la vostra botiga en línia. Aquests enllaços del motor de cerca donaran la primera impressió als vostres clients. És el que vols?

El màrqueting amb èxit és una comunicació eficaç. Audita el vostre lloc web. Cada pàgina comunica el seu propòsit clar? Trobeu almenys 10 persones que coincideixin amb la vostra demografia objectiu. Demaneu-los que comprin a la vostra botiga en línia. Observa com passen el procés. Demaneu els seus comentaris i prengueu mesures per millorar l’experiència de les compres a la vostra botiga en línia.

El valor és el que ha de proporcionar la comunicació de màrqueting. Per als compradors en línia, això vol dir mostrar-los que trobaran el que volen comprar. Potenciar les vendes del producte amb informació fàcil de consumir.

Una comunicació eficaç és interactiva. Centreu-vos en la vostra capacitat de mantenir una conversa bidireccional amb els clients en línia. El màrqueting també tracta de gestionar les expectatives. No suposeu que els clients sàpiguen què fer o què esperar quan compren amb vosaltres. Ajudeu-los amb les indicacions. Es tracta de trucades a l’acció que condueixin a vendes.

32. Com puc assignar un pressupost de màrqueting de comerç electrònic?

Feu servir la vostra assignació per a l’adquisició de clients. Mentre que teniu una marca, són els vostres productes o serveis individuals els que generen ingressos. Això és el que voleu posar davant de la gent.

Sembla lògic invertir tot el vostre pressupost al canal menys costós. Podeu veure una resposta inicial, però no la podeu sostenir. El comportament i les preferències en línia són incòmodes. On la gent és avui, no és on serà demà. Les tarifes d’un canal poden augmentar i tornar a ser inadequables per a vosaltres. La millor estratègia és distribuir el pressupost en molts canals. A continuació, es mostra un desglossament general de la manera en què altres llocs de comerç electrònic s’apropen a l’assignació:

Invertiu del 10 al 30% en canals de SEO. Planifiqueu l’aplicació sostinguda per obtenir resultats òptims. SEO generarà trànsit constant. El desavantatge és que no permetrà obtenir un retorn ràpid de la inversió (ROI) de la manera que podrien tenir els altres canals. És un cicle més llarg.

Invertiu del 10 al 20% en canals de xarxes socials. Els tres gegants de les xarxes socials (Facebook, Twitter i LinkedIn) són opcions òbvies. Tenen un públic enorme. L’orientació és fàcil. No descartem altres xarxes socials. Els vostres productes o serveis poden ser un bon ajust per a xarxes socials més petites i més especialitzades. Les compres en línia són una experiència visual. Pinterest i Instagram són xarxes socials visuals.

Invertiu del 20 al 40% en SEM. Si la vostra botiga en línia és nova, pot ser que sigui l’única manera d’obtenir visibilitat a les cerques. La despesa no sempre serà millor. Els resultats provenen d’assegurar-se que el vostre anunci sigui rellevant per a l’audiència a la qual us heu demanat a Google. Si no veieu resultats, no us ajudaran més diners. Canvieu sovint la vostra còpia d’anunci per determinar què ressonen amb les cerques. Pot ser que les vostres paraules clau siguin correctes, però la vostra còpia no es converteix en un clic.

Invertiu del 10 al 20% en retargeting.Si tot just inicieu un lloc de comerç electrònic; és possible que tingueu una base de clients petita. Retargilitar-les és una oportunitat limitada. Aquests clients han estat a la vostra botiga en línia. Tocar-los de nou amb el màrqueting és una manera de convidar-los a tornar i comprar. Espereu a tornar a publicar fins que el vostre compte mensual de visitants justifiqui la inversió.

Invertiu del 5 al 25% en prospecció mitjançant anuncis gràfics. Aquests augmenten el coneixement de la marca en llocs web orientats.

Invertiu del 5 al 10% en màrqueting per correu electrònic. Fa molt temps que funciona perquè funciona. Les campanyes de butlletins són motors efectius del trànsit i de les conversions de llocs. Els correus electrònics d’abandonament del carretó poden revifar una venda perduda. Els correus electrònics de venda creuada poden augmentar la despesa dels clients existents.

Mantingueu la vostra assignació fluida. A mesura que la vostra botiga en línia madura i el públic creixi, els vostres objectius canviaran. Els canals de construcció de marques són més importants. Si un canal no produeix resultats, no l’abandoneu. Primer, posa a prova diferents creatius.

33. Com desenvolupo una estratègia de SEO per a la meva botiga en línia?

Les estratègies de SEO reeixides giren al voltant dels sis elements.

Paraules clau – Feu la investigació. Comprendre el que cerca la gent. Associar-se a aquestes paraules clau és el que fa SEO. Consulteu com es veu la competència mitjançant l’eina de paraules clau de Google AdWords. Algunes paraules clau seran massa competitives al vostre lloc. Seleccioneu, en canvi, paraules clau de cua llarga (entre dues i cinc paraules). Menys empreses competiran per aquestes paraules clau més llargues. Us donaran un rang d’ubicació més alt.

Etiquetes meta –Són vitals. Les vostres paraules clau més importants pertanyen als títols de la vostra pàgina. Les etiquetes meta són el que busca i es classifica Google. El mateix passa amb els títols de descripció de pàgines.

Contingut – El contingut de qualitat crea una experiència d’usuari positiva. El contingut és el millor lloc per a viure les vostres paraules clau. Feu que el contingut brilli i utilitzeu-lo per educar els vostres compradors.

Enllaços enllaços –Aquests són gairebé tan importants com el contingut. Quantitat de trompes de qualitat, però. Penseu mitjançant la vostra estratègia de contingut. Estructura’l per als enllaços rellevants al seu lloc web. Cultiveu blocs de companys pel mateix motiu. Vendre coses a les quals els agrada la gent. També us ajudaran amb això.

Mitjans de comunicació social –No hi ha això per això. Heu d’establir una forta presència a les xarxes socials o no ho aconseguireu. Llocs com Facebook tenen una audiència tan gran que els membres l’utilitzen molt com un motor de cerca.

Imatges del producteLes imatges tenen un paper crucial en el SEO. Els resultats de la cerca mostren imatges, així com llocs web. Ven productes al vostre lloc. Les imatges d’aquests productes han de ser tan bones com puguis crear-les. Hi ha alguna cosa tan important, però. Els noms del fitxer d’imatges han de contenir paraules clau rellevants. Els motors de cerca podran obtenir un rang més alt.

Cap estratègia de SEO seria completa sense anàlisi competitiva. Què hi ha altres llocs de comerç electrònic com el vostre?

34. Com puc utilitzar els mitjans socials per comercialitzar la meva botiga en línia?

El màrqueting en xarxes socials portarà compradors a la vostra botiga en línia. Necessiteu números per demostrar-ho? La eCommerce Shopify va revisar les dades de més de 37 milions de visites en mitjans socials. Les visites van resultar en 529.000 comandes. Aquí teniu el que heu de fer per començar.

Creeu una pàgina de Facebook per a la vostra botiga en línia. No utilitzeu la vostra pàgina personal de Facebook amb aquest propòsit. Convida als teus amics de Facebook a compartir i agradar la teva pàgina. Tingueu més que la vostra nova pàgina de Facebook de l’empresa esperant-los quan arribin. Assegureu-vos que hi hagi contingut per compartir-los i per compartir-los. Mantingueu un contingut nou abocat constantment. Hauria de ser prou rellevant i interessant per compartir. La crida a l’acció és una visita a la vostra botiga en línia.

Tweet sobre la seva botiga en línia. Obteniu descomptes exclusius per als vostres seguidors. Doneu-los incentius per arribar als seus seguidors. No oblideu incloure aquesta oferta a la vostra xarxa de Facebook. Seguiu als vostres clients. Seguiu als vostres venedors. Utilitzeu Twitter per contactar amb bloggers influents, periodistes i analistes de la indústria. Tenen grans seguiments. Vostè vol aquesta atenció. Interacciona-les amb imatges i vídeos.

Configura una pàgina empresarial de Google+. Els productes de Google funcionen junts. El vostre perfil d’empresa a Google+ l’ajuda a millorar les seves cerques a Google. Aquí és on podeu tenir una interacció interessant. Creeu un Hangout de Google+ i connecteu-vos amb els vostres clients i clients en temps real. Cerqueu les comunitats de Google+ pertinents i comenceu a contribuir.

Creeu un canal de YouTube. Aquí és on la majoria de les empreses es diverteixen. Es la teva elecció. És possible que vulgueu incloure només vídeos sobre com utilitzar els vostres productes o serveis. O bé, barregeu-ho amb una mica d’entreteniment pur. L’important és que mantingueu el contingut del vídeo.

Crea un perfil de LinkedIn. LinkedIn és el lloc on creixerà i mantindrà xarxa de professionals. Afegiu enllaços a la vostra botiga en línia. Utilitzeu la funció d’actualització per informar els usuaris sobre aspectes comercials de la vostra botiga de comerç electrònic. Cerqueu i seguiu els vostres venedors. Uneix-te als seus grups i participa en els debats. Sol·liciteu a la vostra xarxa que afegiu recomanacions al vostre perfil.

Configura un perfil de Pinterest. Pinterest és sobre imatges, així que aprofiteu la fotografia del vostre producte aquí. Creeu taulers temàtics per mostrar els vostres productes i / o serveis. La vostra botiga en línia ha de tenir el botó Pin It Pinterest al costat de cada producte perquè els visitants puguin compartir-lo. Els vídeos que heu creat per a YouTube també poden fer-ho de manera doble.

35. Com puc crear una llista de correu electrònic de comerç electrònic?

Les adreces de correu electrònic són algunes de les coses més valuoses que els clients poden oferir, a més de diners. Feu que sigui fàcil compartir aquesta informació amb vosaltres. A continuació, utilitzeu-lo per crear un diàleg.

Les adreces de correu electrònic són tan valuoses perquè demostren que algú vol escoltar el que has de dir. Li han donat permís per comercialitzar-los. A continuació, us detallem com obtenir aquestes adreces de correu electrònic.

Utilitzeu la publicitat per dirigir la gent a una pàgina de destinació. La vostra pàgina de destinació ha d’oferir un clar avantatge a canvi de l’adreça de correu electrònic. Pot ser un descompte especial o una descàrrega gratuïta. Fins i tot si un visitant no compra res, podreu obtenir una altra adreça de correu electrònic.

Realitza concursos i obsequis a les xarxes socials. Feu saber que les persones que entren poden augmentar les seves possibilitats de guanyar. Tot el que han de fer és compartir el concurs amb la seva xarxa de amics de Facebook. Les imatges criden l’atenció. Si el premi és una targeta de regal per a la vostra botiga en línia, creeu un collage dels productes més populars per als quals el puguin utilitzar.

Posa les caselles de registre de correu electrònic a tot arreu. Tots els llocs que el poseu a la vostra botiga en línia és una oportunitat per recollir una adreça de correu electrònic. No oblidis el teu bloc. El contingut del bloc de qualitat és un imant natural per a les adreces de correu electrònic. La gent es subscriu per saber quan haureu de publicar alguna cosa nova.

36. Com puc configurar un butlletí de comerç electrònic?

Els butlletins informatius són una font de conversió valuosa. Les persones que s’inscriuen han indicat que està interessada en conèixer més coses sobre el vostre negoci. Ara podeu arribar-hi amb freqüència i donar-los més raons per comprar. El contingut del vostre butlletí ha de ser rellevant i proporcionar valor.

Ets una botiga en línia. Les imatges impulsen les vostres vendes. Tingueu-ho en compte a l’hora de planificar el contingut del vostre butlletí. Es tracta de notícies, no de publicitat. El vostre contingut hauria de tractar sobre el que passa amb la vostra botiga en línia. Aquesta és una oportunitat per centrar-se en la vostra gent. És una venda difícil del vostre negoci, amb una bona venda dels vostres productes. Els vostres clients també volen saber-ne.

Creeu aquestes relacions incloent una altra informació que els vostres clients trobin valuosa. Heu fet una visita a un venedor que viu en un lloc emocionant? Escriu-ne un breu i inclou enllaços a atraccions de la zona. Suggeriu a altres empreses que complementin els vostres productes o serveis. Feu saber aquestes empreses. Ells poden tornar el favor. Afegeix a la vostra xarxa de connexions.

Creeu ofertes o descomptes especials per als subscriptors de butlletins. A la gent els agrada sentir-se exclusius. Feu-los saber sobre esdeveniments de vendes futurs abans que siguin anunciats en un altre lloc.

Els enllaços socials del vostre butlletí d’informació ajuden els subscriptors a compartir-los amb altres usuaris. És una manera de crear la llista de subscripcions. Assegureu-vos de deixar noves les vostres xarxes socials quan publiqueu un altre número del butlletí.

El vostre butlletí de comerç electrònic no és un bloc. Es poden referir els uns als altres, però. Utilitzeu tots dos per promocionar de manera creuada.

37. Com puc protegir el meu lloc de comerç electrònic contra els pirates informàtics?

La seguretat és una de les principals preocupacions des del primer moment. Que consideri una part important de la vostra consideració en seleccionar una plataforma de comerç electrònic. Presta molta atenció al compliment PCI i als certificats SSL. Pregunteu sobre la protecció contra el correu brossa si teniu previst utilitzar el seu sistema de correu electrònic.

La vostra plataforma de comerç electrònic ofereix protecció contra els pirates informàtics, però no és responsabilitat exclusiva del venedor. Els dos sou socis. Pregunteu com els podeu ajudar a mirar activitats sospitoses a la vostra botiga en línia. Saber quins signes cal buscar. Instal·leu protecció contra virus i programari maliciós en qualsevol equip que interfereixi amb el vostre proveïdor.

És possible que els vostres clients de la botiga en línia mai sàpiguen que teniu una plataforma de comerç electrònic al seu lloc. Tenen una relació amb tu. Sou qui confien, no el venedor de la vostra plataforma. Ells només culparan si hi ha incompliments de seguretat. Assegureu-vos que podeu confiar que el venedor us ajudarà a mantenir la confiança del client.

38. Com puc optimitzar la meva botiga en línia per augmentar els tipus de conversió?

Els percentatges de conversions són la base d’un volum de vendes elevat. Mirem les matemàtiques. Si voleu augmentar les vendes en un 50%, com ho faríeu? Un augment del 50% del vostre pressupost publicitari?

És una inversió cara.

És més fàcil establir un objectiu per augmentar el percentatge de conversions d’un percentatge únic. Aquest 1% equival a un augment del 50% de les vendes. Com ho fas?

De vegades, un petit ajust pot comportar una millora significativa dels tipus de conversió. Molts petits retocs combinats poden comportar un augment dramàtic en els vostres resultats.

Feu proves A / B. Creeu dues versions alternatives de les vostres pàgines de productes. Cadascun obté una descripció o imatge del producte diferent. El programari de prova A / B dirigeix ​​la meitat del trànsit entrant a cada pàgina. En una pàgina es poden veure més conversions. És el que fareu servir. Les taxes de conversió més elevades resulten de proves constants d’A / B. Google ofereix proves A / B gratuïtes com a part del seu paquet de Google Analytics.

Tenir una proposta de valor clara i convincent. Podeu indicar la vostra proposta de valor en deu paraules o menys? Arribar a aquest punt si no ho pots fer Per què haurien de comprar els vostres clients? Quan ho feu clar i ho comuniqueu, augmentareu els percentatges de conversions. La vostra proposta de valor tampoc ha d’estar exempta d’una prova A / B.

Creeu un embut de vendes. Voleu demanar la venda massa ràpid? Això pot afectar el vostre percentatge de conversions. La gent no comprarà si no està preparada. Aquest temps augmenta a mesura que els productes es tornen més cars o complicats. Un embut de vendes desenvolupa confiança. Alenteu les coses per augmentar el ritme de vendes. Augmentar la consciència primer amb valor. Ajudeu els clients a comprendre els resultats que obtindran. Aleshores demaneu la venda. Si tot el que obteniu d’un visitant per primera vegada és una adreça de correu electrònic, seran al vostre embut de vendes. Heu obtingut el privilegi de continuar parlant amb ells.

Desfer-se de l’argot. Utilitzeu el llenguatge de conversa a qualsevol lloc de la vostra botiga en línia. Incloure un resum si haureu de mostrar les exempcions de responsabilitat legal obligatòries.

Augmenta la confiança del comprador. Per què els clients confiaran a la vostra botiga en línia? Presenteu-los a les persones de confiança que hi ha darrere del vostre lloc web amb fotos de personal i bios. Tenir mètodes de contacte clars i fàcils. No només una adreça de correu electrònic. Incloeu un número de telèfon i una adreça d’ubicació física. Demostreu que sou professionals amb el disseny i la disposició del vostre lloc. Un únic tipus d’introducció és tot el que es necessita per matar una venda.

Faciliteu la vostra compra. Podrien passar unes quantes visites, però la gent vol comprar en uns minuts quan estiguin a punt. Desfer-se dels camps innecessaris. Afegiu registres mitjançant les credencials de xarxa social. Afegiu filtres per eliminar l’excés d’opcions perquè puguin introduir-hi el que volen trobar. No suposi que els compradors saben què fer. Expliqueu-los el següent pas.

Eliminar la distracció. Voleu que els clients comprin coses. Com els podeu ajudar a centrar-se en això? Elimineu qualsevol cosa que no sigui rellevant per a aquesta acció. Sí, volen accedir a informació completa sobre el que estan comprant. Proveu accés, però no ho mostreu tot alhora. Això crea una sobrecàrrega d’opcions. Disminueix els tipus de conversió.

Compareu producte o servei amb la competència. Això sona contraargüit. Per què fins i tot parlem de la competència? Els vostres clients faran la investigació abans de comprar. Per què donar-los l’oportunitat de sortir i fer això? Quan els feu la comparació, mantingueu la mà superior. El seu preu és més alt? Explica el perquè. Configureu les comparacions a les taules perquè els clients puguin veure-ho tot alhora.

Afegeix un incentiu per comprar ara mateix. Heu vist aquesta feina si heu anat a llocs web de la línia aèria. Rastregen seients. Podeu veure que queden alguns en un vol. Sabeu que heu de prendre una decisió de compra o pèrdua. Crear escassetat. Limiteu la quantitat o doneu un preu limitat al preu.

39. Esteu preparats per treballar en un projecte a llarg termini?

Si crees una botiga en línia és una cosa que vols fer avui. És alguna cosa que veieu fent a partir d’anys? No podríeu obrir una botiga física ni executar-la durant un mes o setmana a la vegada. La vostra botiga de comerç electrònic tampoc funcionarà així.

Pot començar només un petit compromís de diners per iniciar la vostra botiga en línia. El dia de llançament només és l’inici. L’èxit requereix creixement. Això arriba amb el pas del temps.

Ara ja esteu a punt per començar! Creeu una llista de verificació i elaboreu respostes a totes les preguntes. No hi ha respostes definitives. La majoria d’aquestes assignatures, però, tenen bones pràctiques. Dediqueu temps a comprar en línia a les vostres botigues de comerç electrònic preferides.

Què t’agrada d’ells? Què us frustra? Obteniu millors solucions i poseu-les a funcionar per a la vostra botiga en línia.

Teniu cura de compartir quina era la pregunta més difícil de respondre i per què?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map