11 complements gratuïts de WordPress per configurar una botiga de comerç electrònic i començar a vendre en línia

Amb l’augment de les compres en línia, avui en dia més gent prefereix comprar coses a les botigues de comerç electrònic. Això no és una veritable sorpresa perquè les compres en línia són còmodes i assequibles.


Penseu-hi: no vestir-vos, pujar al cotxe, viatjar al centre comercial o esperar hores a llargues cues / línies!

Si bé la plataforma WordPress facilita la configuració d’un lloc de comerç electrònic, ja sigui per complementar el vostre negoci físic o com el vostre negoci principal, hi ha una àmplia biblioteca de plugins disponibles, dissenyada específicament per simplificar i automatitzar els processos de la vostra botiga digital..

Tanmateix, seleccionar un complement de WordPress adequat a les necessitats de la vostra empresa pot ser confús. Al cap i a la fi, hi ha tants plugins per triar, és difícil distingir el millor de la resta.

No et preocupis, però; hem estudiat i enumerat 11 dels millors (i gratuïts) plugins de WordPress. Tots aquests complements poden millorar l’experiència global de les compres en línia dels vostres clients. Així, esteu a punt? Anem a començar!

1. MarketPress

MarketPress és un complement ric, molt ben dissenyat i fàcilment personalitzable, escrit per desenvolupadors professionals a WPMU DEV. Els desenvolupadors van dissenyar aquest fabulós complement per ajudar les empreses a oferir una experiència divertida, senzilla i bonica del carretó de la compra per als usuaris, sense utilitzar cap extensió ni complement..

El complement combina de manera intel·ligent els poders de diversos plugins robusts en una solució única i única de comerç electrònic. Ofereix una àmplia gamma de temes atractius i atractius, que podeu personalitzar sense codificar.

MarketPress també és compatible amb Multisite i BuddyPress. Això vol dir que podeu crear ràpidament la vostra pròpia xarxa de botigues digitals (com Amazon i eBay) i tenir un percentatge determinat de cada venda.

La versió premium de MarketPress, però, ofereix una gamma de funcions avançades, com ara mòduls d’enviament calculats, personalització de productes, seguiment de comerç electrònic i un conjunt complet de mètodes de pagament..

2. Cart66 Lite

Antigament era coneguda com PHPurchase, Cart66 és una solució de comerç electrònic altament eficaç, segura i lleugera que permet crear un lloc “compatible amb PCI” de qualsevol tipus. Escrit pels experts de Reality66, el connector processa de forma segura la informació de la targeta de crèdit a la passarel·la de pagament favorita amb Mijireh Checkout.

El que és encara més interessant és que Cart66 Lite també pot integrar-se amb Amazon S3 perfectament, permetent vendre els vostres productes digitals sense cap tipus de molèsties..

De fet, a diferència de la majoria dels complicats complements de comerç electrònic que es troben en línia, aquest és potent, però molt fàcil d’utilitzar. Carret 66 Lite ofereix múltiples opcions de divises i d’enviament, cosa que permet al vostre negoci un reconeixement global i un abast.

També inclou una sèrie de funcions potents, com ara la integració de plataformes d’afiliació, rebuts de correu electrònic personalitzables, camps personalitzats per a productes i molt més. Disposa de gairebé tot el que necessiteu per configurar la vostra botiga digital i posar-la en marxa en pocs minuts!

3. Jigoshop

Jigoshop és un plugin de comerç electrònic de WordPress robust, fiable i altament segur, desenvolupat per Jigowatt, una agència de disseny web amb seu al Regne Unit. El complement s’adapta millor a les pimes (petites i mitjanes empreses) i inclou un quadre de comandament intuïtiu que us permet configurar i gestionar la vostra botiga de comerç electrònic en qüestió de minuts.!

Teniu més de 30 temes altament personalitzables i complets per triar, adequats per configurar gairebé qualsevol tipus de botiga digital.

A més, podeu portar la vostra botiga web al següent nivell amb centenars d’extensions potents. Jigoshop també disposa de diverses funcions d’informació que us proporcionen una visió en temps real del funcionament de la vostra botiga de comerç electrònic. Això no és tot, però! Amb un sistema d’inventari senzill i fàcil d’utilitzar, podeu gestionar fàcilment l’inventari amb Jigoshop.

Poca gent coneix que Jigoshop era inicialment una forquilla de la plataforma de comerç electrònic més popular al web actual, WooCommerce. Tot i això, el complement es fa cada vegada més popular per si sol cada dia que passa.

4. WooCommerce

WooCommerce és un potent complement de comerç electrònic, creat per gent experimentada de WooThemes. Té una gran varietat de funcions de primera línia que permeten a les empreses convertir el seu lloc ordinari de WordPress en una botiga de comerç electrònic de diners.

Una de les millors coses d’aquest complement és la seva col·lecció d’extensions de pagament i gratuïtes i temes que podeu personalitzar per satisfer les necessitats úniques de la vostra botiga en línia. Com s’ha comentat anteriorment, WooCommerce és un dels plugins de comerç electrònic gratuït més populars per a WordPress disponibles avui.

Algunes de les marques més reputades del món, com Harley-Davidson i Entrepreneur, l’utilitzen. Actualment, el connector pot alimentar més del 30% de totes les botigues en línia. Cal admetre; són algunes xifres força impressionants si es comparen amb els altres plugins que hi ha.

El complement WooCommerce ofereix una sèrie de funcions útils. Aquests inclouen un sistema de cupó flexible, integració de l’estàndard PayPal, gestió d’inventaris fàcil, informes de vendes i ressenyes, així com múltiples opcions d’enviament.

Si un complement de comerç electrònic altament personalitzable, robust i intuïtiu és el que busca, WooCommerce val la pena donar-li un tomb. Moltes botigues digitals l’utilitzen i fins al moment s’ha demostrat una eina valuosa per a cadascuna!

5. Descàrregues digitals fàcils

Easy Digital Downloads, una solució de comerç electrònic senzilla, lleugera i rica en funcions, permet vendre descàrregues digitals mitjançant WordPress de forma gratuïta. A diferència d’altres complements, que ofereixen algunes funcions inútils, Easy Digital Downloads només ofereix les funcions més útils per facilitar la venda dels vostres productes digitals.

Una de les seves característiques principals és el seu robust sistema d’informació que us permet veure totes les vendes i guanys del vostre negoci mitjançant taules de dades fàcils d’analitzar i gràfics interactius..

Atès que el connector té en compte els estàndards de codificació de WordPress, és possible que sigui la solució de comerç electrònic més agradable per als desenvolupadors que trobareu. Això vol dir que és molt fàcil que els desenvolupadors puguin fer canvis a la base de codi de les descàrregues digitals fàcils.

Amb més de 200 extensions i temes per triar, podeu adaptar EDD segons les necessitats de la vostra botiga. Tanmateix, si només veniu productes digitals, EDD és, sens dubte, la millor opció per a vosaltres.

6. Ecwid

Ecwid atén principalment les empreses que no volen passar per la molèstia d’iniciar un lloc nou. La característica clau d’aquest complement és que podeu agafar el lloc existent i integrar-lo ràpidament al sistema Ecwid en qüestió de minuts..

El sistema també tindrà lloc en compte en altres llocs si teniu previst vendre els vostres productes en un altre lloc del web. Això us permet gestionar tots els vostres llocs des d’un mateix lloc en lloc de canviar entre diversos taulers. Una altra característica que cal destacar és la possibilitat d’afegir una botiga en línia a Tumblr, Facebook o qualsevol altra plataforma de xarxes socials.

El complement d’eCommerce eCommerce és l’aplicació d’eCommerce més popular a Facebook; potencia més de 40.000 botigues. Ecwid ofereix quatre plans amb un de franc. Tot i que ofereix funcions limitades, és més que suficient per ajudar-vos a vendre els vostres productes en línia amb facilitat i sense molèsties.

El millor d’aquest complement és que altres persones us ofereixin una prova gratuïta (que vol dir que haureu de pagar eventualment), i ofereix un pla que és completament gratuït.

7. Comerç electrònic WP

WP eCommerce és un potent plugin de comerç electrònic de WordPress, desenvolupat per Gary Cao, Justin Sainton i Dan Milward. Durant els últims anys, es troba entre els connectors molt fàcils d’utilitzar. El complement us permet personalitzar CSS i HTML, de manera que teniu un control complet sobre com apareix la vostra botiga de comerç electrònic.

No importa si la vostra empresa ven subscripcions, inventaris físics, membres o productes digitals, WP eCommerce té tot el que necessita perquè la venda sigui una tasca senzilla!

Amb més de 70.000 clients i 3 milions de descàrregues, WP eCommerce és el segon plugin més popular a Internet. El més interessant d’aquest complement és el seu procés de revisió racionalitzat, que augmenta significativament el percentatge de conversions de la vostra botiga en línia.

A més, WP eCommerce es pot integrar amb nombrosos enviaments i processadors de pagaments. Si busqueu funcionalitats addicionals, podeu obtenir-ne un munt comprant els complements i les actualitzacions premium disponibles.

8. Intercanvi de iThemes

iThemes Exchange és un plugin de comerç electrònic intuïtiu, extensible i senzill per a WordPress, desenvolupat pels experts de iThemes. Amb la seva interfície fàcil d’utilitzar, el connector facilita la creació de productes relativament més fàcilment. I en lloc de crear una base de dades sencera per als clients, com fan la majoria d’altres complements, afegeix informació de client a la seva pàgina mitjançant el sistema d’usuari integrat de WordPress.

Aquesta característica us permet gestionar de manera més eficient tots els vostres clients ja que podeu editar transaccions, afegir notes a la informació del client, així com veure els productes adquirits i les descàrregues disponibles amb absoluta facilitat.

Per començar, aquest complement és senzill i triga uns minuts. Tot el que heu de fer és instal·lar el complement, activar-lo, seleccionar el processador de pagaments que escolliu, afegir els vostres productes i començar a vendre. Exchange utilitza Stripe com a passarel·la de pagament integrada per facilitar l’experiència de compra als clients.

El complement també inclou suport per a l’estàndard PayPal com a complement principal. A més, hi ha diversos temes disponibles per triar les vostres necessitats específiques!

Altres complements gratuïts per a eCommerce WordPress per crear botiga en línia:

9. eShop

Un plugin de WordPress fàcilment accessible, eShop proporciona molts mètodes per llistar els vostres productes. Amb aquest complement, és molt fàcil personalitzar la configuració i afegir productes. Per no oblidar la seva interfície senzilla i la seva ràpida navegació, facilita als vostres clients comprar a la vostra botiga de comerç electrònic. Ofereix múltiples opcions d’enviament i passarel·les de pagament per comerciants. També us resultarà útil les estadístiques de compres!

10. Botiga ràpida

Quick Shop té una extensió de botiga senzilla, Quick Shop compta amb suport integrat per a les funcions de correu electrònic i PayPal. Afegeix una barra lateral a la pàgina, que mostra el carret de la compra del visitant. Això facilita que els compradors puguin saber què hi ha als seus carretons mentre naveguen per altres articles per comprar. El complement també permet afegir productes gairebé a l’instant amb el botó TinyMCE. També podeu crear opcions de producte, llistes desplegables i molt més.

11. ArtPal

Com el seu nom indica, ArtPal és un complement de comerç electrònic destinat als artistes perquè puguin vendre les seves obres mestres en línia. El complement ofereix algunes funcions clau, com ara suport professional per a vendes de B2B, integració fàcil de PayPal i actualitzacions de vendes en temps real. Desactiva un article tan aviat com es ven per evitar que es dupliqui la venda. De fet, no importa si veniu un producte dur o una obra d’art, us encantarà fer servir ArtPal!

Més a Tú

I amb això, tothom, la nostra llista de complements gratuïts de WordPress per a comerç electrònic arriba a la seva conclusió. Com veieu, hi ha molts complements gratuïts de WordPress disponibles que podeu utilitzar per transformar el vostre lloc habitual en una botiga de comerç electrònic complet, i que també no haureu de gastar molts diners.

Si voleu que la vostra empresa comenci a vendre per mitjà digital, us recomanem que tingueu en compte els complements esmentats anteriorment. Aquests complements no només són gratuïts, sinó que també tenen les funcions necessàries que necessiteu perquè la vostra botiga en línia sigui un èxit enorme.

Amb els connectors adequats instal·lats al lloc web, podeu portar la vostra botiga en línia al següent nivell racionalitzant i automatitzant molts dels seus processos clau que determinin la rendibilitat. Tot i això, com sempre, això dependrà de la qualitat del plugin que utilitzeu.

Hi ha algun complement de WordPress gratuït per a comerç electrònic que utilitzeu? Què en penseu dels plugins que hem descrit anteriorment? Voleu afegir alguna cosa? Si us plau, informeu-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map