InMotion tárhely vs. FatCow: Melyik web hostot kell választania?

Megpróbál megtalálni az Ön igényeinek megfelelő web hosting szolgáltatót? Zavaró, nem igaz, hogy át kell nézni az összes tervet, szintet és opciót? Szűkítheti választásait a két népszerű webtárhely-társaság, az InMotion Hosting és a FatCow összehasonlításával.


Az InMotion Hosting és a FatCow egyaránt több mint egy évtizede foglalkoznak a webtárhely-üzlettel – 1997 óta a FatCow-val. Az InMotion fókuszában a kis- és középvállalkozások állnak, a szolgáltatásokra és a támogatásra összpontosítva. A FatCow célja az, hogy egyszerűbbé tegye a dolgokat az ügyfél számára azáltal, hogy kiküszöböli azt, amit „techno babble-nek” hívnak. Az InMotion és a FatCow megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket biztosít. Az InMotion Hosting és a FatCow Linux alapú.

Az InMotion a “best of” díjak, köztük a “Legjobban kezelt WordPress tárhely”, a “Legjobb teljesítmény” és a “Legjobb webtárhely” állandó nyertese. A FatCow számos „legjobb” díjat is nyert, bár a legtöbbjük a 2000-es évek elején – közepén volt..

Az InMotion kaliforniai székhelyű és munkavállalói tulajdonban van. 2007 óta a FatCow az Endurance International Group (EIG) égisze alatt áll. Bár az EIG webhelyek nem klónozzák egymást, számos hasonlóság van az EIG tulajdonában álló hosting cégek között. Ha problémája merült fel egy EIG-társasággal, akkor ugyanazok a problémák fordulhatnak elő egy másik EIG-tulajdonos gazdagépen.

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és a FatCow teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. Az InMotion Hosting 99,9% -os garanciával rendelkezik, és ingyenes hostolási hónapot biztosít, ha ez a százalék alá esik. A FatCow nem garantálja az üzemidőt.

Teljesítmény. Az InMotion a Dell PowerEdge szervereket használja, bárhol 16 GB-tól 64 GB-ig RAM-ot használva, az alkalmazott csomag típusától függően – és minden terv SSD tárolót használ. A FatCow SSD tárolást használ a WordPress Essentials tervében.

Az InMotion webhely tesztelése 1,98 másodperces terhelési időt eredményezett, amely a Pingdom-nal tesztelt helyek 73% -ánál gyorsabb. Egy összehasonlítható FatCow által üzemeltetett webhely tesztelésével a betöltési idő 2,54 másodperc volt, amely a tesztelt webhelyek 62% -ánál gyorsabb volt..

Megbízhatóság. Az InMotion rendelkezik adatközpontokkal a kaliforniai Los Angelesben és a virginiai Herndonban. Az adatközpontok tápellátása és hűtése redundanciákkal és dízelmásolatokkal történik, és a helyszínen figyelik a biztonságot és a problémák megoldását, még mielőtt azok problémává válnának. A webhely teljesítményének további javítása érdekében a terv megvásárlásakor választhat a nyugati parti vagy a keleti parti adatközpontról is.

A FatCow két adatközponttal rendelkezik a Massachusetts körzetében, Bostonban. Az adatközpontok 24 órás, 7 órás felügyelettel rendelkeznek a biztonság és a menedzsment területén, valamint teljesen feleslegesek. Az adatközpont-kiszolgálók NetApp-fürtöket használnak, és terheléselosztva vannak a sebesség és a megbízhatóság javítása érdekében. Naponta biztonsági másolatot készítenek szerverükről.

Vélemény az InMotion tárhelyről és a FatCow teljesítményről

Az InMotion Hosting szignifikánsan gyorsabb válasz- és töltési időt mutat, mint a FatCow. Aggodalomra adhat okot, hogy a FatCow számára nem áll rendelkezésre rendelkezésre állási garancia.

Az InMotion Hosting és a FatCow jellemzői

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: A webtárhely szolgáltatói rendszeresen használják a „korlátlan” és „nem mérlegelt” kifejezéseket a szolgáltatások megbeszélésekor. A kifejezések azonban nem valójában azt jelentik, amit gondol – azok arra utalnak, amit a fogadó cégek „ésszerű használatnak” tartanak.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. Az InMotion egyéves ingyenes domain regisztrációt kínál kezdeti időtartamra, amikor a lejárat 12 hónap vagy annál hosszabb, és ingyenes transzfert kínál, ha már rendelkezik domainjével. A FatCow egy évre ingyenes domain regisztrációt és ingyenes domain-átadást is kínál, ha máshol regisztrált, és át akarja helyezni a FatCow-ba..

Weboldal-készítő. Az InMotion ingyenesen biztosítja a BoldGrid, a WordPress alapú, egyszerűen használható, teljes funkcionalitású webhely-készítőt. A FatCow ingyenesen biztosítja a drag and drop Weebly Basic alkalmazást (bár ez korlátozottan 5 vagy 6 weboldalra korlátozódik). Felár ellenében elérhető a Weebly Premium frissítése.

adatbázisok. A választott tervtől függően az InMotion 2-től korlátlan számú MySQL adatbázist biztosít. Az InMotion a PostgreSQL-t is támogatja. A FatCow korlátlan MySQL adatbázisokat kínál.

E-mail fiókok. Az InMotion és a FatCow korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást is biztosít.

WordPress tárhely. Az InMotion és a FatCow egyaránt kínál kezelt WordPress terveket. A kezelt WordPress tervek általában többet fizetnek, mint egy szokásos megosztott terv – bár az InMotion ára ugyanaz. A kezelt WordPress tárhely előnye, hogy a WordPress és a pluginek frissítése, valamint a napi biztonsági másolatok készítése az Ön számára történik, lehetővé téve, hogy a webhely tartalmára összpontosítson..

Az InMotion három tervvel rendelkezik. Indítás, két webhelyre és 2 adatbázisra korlátozva; Teljesítmény, 50 adatbázissal és 6 webhely korlátozással; és Pro, korlátlan webhelyekkel és adatbázisokkal. Az összes terv SSD-alapú, korlátlan tárolással és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. A WordPress előre telepítve van a kijelentkezéskor a tárhely megvásárlásakor. A BoldGrid szerepel a tervekben. Az InMotion az iparág kezelt WordPress-tárhelyéhez a legjobb ár-érték arányt kínálja.

A FatCow a közös EIG által kezelt WordPress terveket – Starter és Essential – kínálja. Mindkettőnek korlátlan tárhely, korlátlan számú webhely megengedett és korlátlan sávszélesség. A fő különbség az, hogy az Essential storage SSD (a Starter nem), és az Essential fokozott biztonságot tartalmaz.

e-kereskedelem megoldás. Az InMotion és a FatCow egyaránt ingyenes, nyílt forráskódú bevásárlókocsikat kínál a vezérlőpulton keresztül, mint például a Magento, a ZenCart, a PrestaShop és mások. Az InMotion kijelentkezéskor előzetesen telepíti a PrestaShopot, és webdesign szolgáltatásokat is nyújt. A ShopSite Basic, a kereskedelmi áruház szoftver ingyenesen elérhető a FatCow-tól. A ShopSite fejlettebb verziói külön havi díj ellenében kaphatók. Hátránya, hogy az üzletet nem könnyű máshova átvinni máshova, ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a gazdagépeket. Az InMotion WordPress alapú webhely-készítője e-kereskedelemmel is rendelkezik.

mentések. Az InMotion minden második-két napban biztonsági másolatot készít a webhelyekről. A biztonsági másolat visszaállítása szintén ingyenes. A FatCow napi szerver biztonsági mentéseket készít. További havi díj ellenében webhelyről készít biztonsági mentéseket és visszaállítást, amelyek automatikus biztonsági másolatot készítenek, és lehetővé teszik a fájl szintű visszaállítást..

Hosting biztonság. Az InMotion beolvassa és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések ellen. A biztonságos e-mailekhez a SPAM Safe Email és IMAP fájlokat használja. A FatCow e-mail spamszűrést is biztosít.

Mind az InMotion, mind a FatCow ingyenes megosztott SSL-t biztosít a tervükhöz, és magán SSL-eket is meg lehet vásárolni.

Az InMotion és a FatCow Linux alapú minden tervükhöz.

Vezérlőpult. Az InMotion az ipari szabvány cPanel-t használja. A FatCow a viszonylag új vDeck-et használja, amely erőteljes, de megnehezítheti a webhely átadását, ha később megváltoztatja a gazdagépet..

Zöld. Az InMotion arra törekszik, hogy zöld legyen. Az InMotion volt az első zöld adatközpont, Los Angeles-i központjával. A külső levegő technológiájának hűtéssel történő felhasználásával 70% -kal csökkenti a hűtési költségeket, és évi 2000 tonnával csökkenti a szén-dioxid-lábnyomát. A FatCow szélenergia-felhasználással teljesíti 100% -át, és jelvényeket szállít weblapjára, ha szeretné hirdetni, hogy zöld.

Extrák. Az InMotion 250 USD értékű jóváírást kapott a Google Adwords és a Bing számára; A FatCow mindegyikének 100 dolláros jóváírása van. Az InMotion előzetesen telepíti a Joomla-t kijelentkezéskor, kérésre. A FatCow 1 GB felhőalapú tárolást kínál ingyenesen.

Vélemény az InMotion tárhelyről és a FatCow főbb jellemzőiről

Mindkét hosting cég rengeteg szolgáltatást kínál a költségvetéses hosting árakon. Ha van valami él, akkor az InMotion használhatja a cPanel használatát, a PostgreSQL támogatást és a jobb ingyenes webhely-készítőt..

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és a FatCow web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Annak ellenére, hogy a webtárhely szolgáltató társaságokat egyesítették olyan csoportok, mint az EIG, az árak továbbra is nagyon versenyképesek. A promóciós árak akár 80% -kal is átlépik a szokásos árakat, bár jellemzően csak az első szolgáltatási időszakra jók – így a hosszabb távra történő feliratkozás nagyobb megtakarítást eredményez. A hosszabb szolgáltatási feltételek még promóció nélkül is egyenértékűek az árak szünetével.

InMotion tárhely. Az InMotion három megosztott tervet kínál – Indítás, amely két helyet, két adatbázist tesz lehetővé, és havi 5,99 dollárba kerül; Teljesítmény, amely akár hat webhelyet, 50 adatbázist tesz lehetővé, és havonta 7,99 USD .; és a Pro, amelynek korlátlan webhelye és korlátlanul engedélyezett adatbázisa van, és havi ára 13,99 USD. Minden tervhez tartozik egy ingyenes éves domain regisztráció egy éves tervben, ingyenes adatmentések, és korlátlan SSD tárolással és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. A prémium támogatás a Pro tervhez tartozik. A Power és a Pro készen állnak az e-kereskedelemre.

Kövér tehén. A FatCow az egyik olyan web hosting cég, amely azon a hiedelmen működik, hogy az egyszerűbb a jobb. Egy közös tervet kínálnak évente 49 dollárért (bár a megújítás ára közel háromszor magasabb). Ingyenes domain regisztrációval jár egy évre. Korlátlan sávszélességet, e-mailt, MySQL adatbázisokat és tárolót kínál.

Az InMotion és a FatCow egyaránt kínál menedzselt WordPress tárhelyet. Az InMotion három tervet kínál, ugyanazokkal a szolgáltatásokkal, mint a megosztott terveiben. Az indítás 5,99 USD, a teljesítmény 7,99 USD, a Pro pedig 13,99 USD (ugyanaz az ára, mint a szokásos megosztott terveknek). Mindhárom készen áll az e-kereskedelemre, és a WordPress előre telepítve van. A FatCow két tervet kínál, mind korlátlan tárhelyet, mind sávszélességet. Az induló havi 3,75 dollár, az Essentials pedig 6,95 dollár – ha a fő különbség a sebesség (az Essentials SSD alapú) és a biztonsági szolgáltatások jobbak az Essentials tervnél.

Az InMotion és a FatCow egyaránt kínál három VPN-tervet. Az InMotion és a FatCow ára nagyon közel áll, bár az InMotion szerverjellemzői kissé jobbak – azzal a különbséggel, hogy az InMotion korlátozza a helyek számát terv szerint (a felső szint lehetővé teszi 3), míg a FatCow korlátlan domaineket tesz lehetővé..

Az InMotion hat dedikált szervertervet kínál. A kereskedelmi osztály szervereinek hívott első három szintnek lenyűgöző RAM és SSD tárolása van, ám sokkal magasabb áron érkeznek – 419,99 dollárról – 589,99 dollárra havonta. Őket kezelik, és a Premier támogatással rendelkeznek. Az InMotion három standard dedikált szerverterve jellemzői nagyon hasonlítanak a FatCow által kínált három tervhez, bár kissé magasabbak. Egy másik különbség az, hogy az InMotion ismét korlátozza a domaineket (a legfelső szint 15 IP-t tesz lehetővé), míg a FatCow korlátlan számot enged mind a három dedikált rétegre..

Az InMotion 250 dollárt kínál marketing kreditet, a FatCow pedig 200 dollárt kínál. Mindkettő domainneveket árusít, és ingyenes domain regisztrációt kínál.

Az InMotion és a FatCow pénz-visszatérítési politikákat kínálnak. Az InMotion 30 napos garanciát kínál a dedikált szerverekre és a havi tervekre. Minden más terv esetén a garancia 90 nap. A FatCow ipari szabvány 30 napos garanciával rendelkezik (amennyiben hitelkártyával vásárolják meg). Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik a FatCow vagy az InMotion szolgáltatásban, akkor a domain regisztrációs díjat visszatartják minden visszatérítésért, de Ön képes lesz megőrizni a domain nevet.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

A FatCow enyhén él az árképzés területén, míg az InMotion jobb pénz-visszafizetési garanciával és kissé jobb infrastruktúrával rendelkezik. Ha dedikált szerverre van szüksége, az InMotion szervereinek lenyűgöző specifikációi vannak a dedikált kereskedelmi csomagokhoz – de ezek prémium áron járnak. A FatCow megkönnyíti a terv választását, és a „korlátlan mindent” jellemzői jó választást jelentenek kezdőknek vagy a kisvállalkozás számára. Az InMotion kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szól – közös tervüket felsorolják a webhelyükön található üzleti webtárhely alatt..

Milyen egyszerű az InMotion Hosting és a FatCow használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. Az InMotion a cPanel-t használja, amely az iparági szabvány, és ikon-alapú felületén megtalálható a legtöbb olyan szolgáltatás, amely a webhely adminisztrációjához szükséges. A FatCow az újabb vDeck-et használja, amely a 4. verzióban a cPanelhez hasonló funkciókat kínál, de némi megszokást igényel, ha cPanel gazdagépről származik..

Egy kattintással a Telepítő. Az InMotion egy kattintással lehetővé teszi az alkalmazások telepítését több száz alkalmazás számára a Softaculous segítségével. A FatCow számos alkalmazás egyetlen kattintással történő telepítését biztosítja a MOJO piactéren. A FatCow egy kattintással telepíti a WordPress programot – amely előre telepítve van az InMotion Hosting szolgáltatásban.

Weboldal navigáció. Tiszta és könnyen elérhető webhelyet szeretne megtalálni, amelyen megtalálhatja a terv kiválasztásához szükséges információkat. Ezen hosting cégek mindkét weboldalán kényelmes összehasonlító táblázatok találhatók a tervekben szereplő szintek összehasonlításához. A FatCow, meglepő módon, egy tehénhez kapcsolódó témával rendelkezik, amely bántó trükk – de az információ világosan bemutatott és könnyen megtalálható.

Vélemény a könnyű használatról

Az InMotion és a FatCow egyaránt könnyen használható, de enyhe él lehet az InMotion számára az iparági szabványos cPanel használatához. A FatCow vDeck átvitele nem olyan egyszerű, ha valaha megváltoztatja a gazdagépet.

Az InMotion Hosting és a FatCow támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

Az InMotion hangsúlyozza, hogy az USA-n alapuló támogatását kiemelkedőnek ítéli meg. A FatCow „heifercratic esküt” nyújt, amely magas színvonalú támogatást ígér. Azt állítja, hogy ha nem teljesítik ígéreteiket, akkor egy hónapos ingyenes tárhelyet kap. Az InMotion és a FatCow ügyfelek egyaránt arról számolnak be, hogy a támogató személyzet barátságosnak és ismeretesnek tekinthető.

Az InMotion és a FatCow telefonon, e-mailben és élő chat-en működik a nap 24 órájában. Mindkettő kiterjedt tudásbázissal rendelkezik, amely szinte minden kérdésre választ adhat. Az Inmotionnak van egy blogja és egy fóruma. A FatCownak van egy blogja, bár úgy tűnik, hogy nem frissült 2015 októbere óta. Az InMotion Hosting rendelkezik YouTube-csatornával, és kapcsolatba léphet a LinkedIn, a Twitter, a Skype és a Facebook segítségével. A FatCow-nak van egy közösségi könyvtára, amely műfaj szerint felsorolja a FatCow-on tárolt összes weboldalt.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Ha segítségre van szüksége, azonnal meg akarja tudni szerezni. Az InMotion és a FatCow egyaránt megkönnyíti a többféle kapcsolattartási módszer biztosítását. Míg a FatCow ügyfelek magasra értékelik az ügyfélszolgálatot, addig az InMotion a támogatásra összpontosít, mint a szolgáltatásuk egyik kulcsfontosságú eleme – és ezt a folyamatosan magas ügyfélértékelést támasztja alá. Az InMotion előnye is itt van a nagyobb közösségi média jelenlétével.

Az InMotion Hosting és a FatCow felhasználói értékelései

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Minden web hosting társaságnak megvan az előadója és promótere, ezért soha ne használjon áttekintést döntő tényezőként egy internetes házigazda kiválasztásakor. De ha valami folyamatosan felmerül az ügyfelek véleményében, akkor ezt figyelembe kell vennie. Ne feledje, hogy az értékeléseket általában szenvedélyesek küldik – tehát a legtöbb vélemény vagy erősen negatív, vagy erősen pozitív.

Negatív vélemények az InMotion Hosting és a FatCow számára

Mozgásban. Az InMotion ügyfelek elégedetlenek az eladásokkal, és a nem átlátható módon kezelik a megosztott tervek túlzott használatát.

Kövér tehén. A FatCow felhasználók a túlzott használat nem átlátható kezelése miatt is panaszkodnak. Ne feledje, hogy a „korlátlan” nem korlátlan.

Pozitív vélemények az InMotion Hosting és a FatCow számára

Mozgásban. Az InMotion ügyfelek és értékelők következetesen magasra értékelik a szolgáltatás és a hostolási tervek – különösen a kezelt WordPress tárhely – miatt.

Kövér tehén. A FatCow pozitív értékeléseket kap az ügyfelek által nyújtott szolgáltatásért és az egytervű hostolás egyszerűségéért, valamint az alacsony promóciós árairól.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Az InMotion Hosting pozitívabban számol be az ügyfelekből, mint a legtöbb más web hosting cég, de összességében mind az InMotion, mind a FatCow jól megjelenik az ügyfelek véleményében.

Következtetés az InMotion Hosting és a FatCow összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

Előnyei és hátrányai megtalálhatók mind az InMotion, mind a FatCow esetében.

A FatCow választásának okai az InMotion Hosting felett:

 • Alacsonyabb ár az első szolgáltatási időtartamra
 • Egy terv egyszerűsége
 • Több „korlátlan” szolgáltatás

Az InMotion Hosting választásának okai a FatCow felett:

 • Munkavállaló tulajdonában van, nem az EIG égisze alatt
 • SSD tárolás minden tervnél
 • Hosszabb pénz-visszafizetési garancia
 • Előtelepített WordPress

A FatCow csak egy megosztott tervet kínál az egyszerűségnek, ami a választást olyan egyszerűvé teszi, amennyire csak lehet. Az egyének és a kisvállalkozások vonzónak találják a FatCow korlátlan sávszélességét és tárolását. Ha úgy érzi, hogy a jövőben áthelyezheti a gazdagépeket, az InMotion’s cPanel megkönnyíti az Ön számára a FatCow vDecknél több vállalathoz költözését, ha később úgy dönt, hogy áthelyezi a gazdagépeket. Az InMotion jó árakat élvez a kezelt WordPress tárhelyén, és a webhely készítője, a BoldGrid a WordPress-en alapul, tehát ha WordPress felhasználó vagy, az InMotion remek választás. A kis- és közepes méretű vállalkozások megtalálják az InMotion-t, amely megfelel az igényeiknek. Az InMotion korlátozza az alacsonyabb szintű terveket, tehát ha közepes méretű vagy nagyobb, akkor szükség lehet felső szintű tervre, vagy átköltözhet a VPS-hez vagy a dedikált tárhelyhez. Mindkét hosting társaság rengeteg funkciót kínál nagyon jó áron.

Ez csak kettő a sok web-hosting cég között. Ha nem bánja, hogy csak néhány dollárral költ többet a sebességre és a prémium szolgáltatásokra, érdemes megvizsgálnia a SiteGround alkalmazást.

Kérdése van az InMotion Hosting vagy a FatCow termékkel kapcsolatban? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map