InMotion tárhely vs. Arvixe: Melyik webhelyet kell használni?

Miközben a webtárhely-szolgáltatóról döntenek, nem eléggé ragaszkodik a webhely létrehozásához, ez alapot nyújt a webhely nézőinek az Ön webes jelenlétével kapcsolatos tapasztalatához. Gyors és megbízható webhely nélkül az emberek nem lesznek elég türelmesek ahhoz, hogy várjanak, vagy újra látogassanak el webhelyére.


Itt az InMotion Hosting és az Arvixe, a két népszerű web hosting szolgáltatás nézzük meg, és kérdéseket teszünk fel az ön nevében. Áttekintésünk információt nyújt Önnek annak eldöntéséhez, hogy ezek közül a host-szolgáltatók közül bármelyik kínálja-e a szükséges szolgáltatásokat és árakat.

Az 2001-ben elindított InMotion jó hírnevet szerzett magas színvonalú webtárhely-szolgáltatóként azoknak a vállalkozásoknak, akik internetes jelenlétüket szeretnék látni. Az InMotion megszerezte a Tanúsított CNET tárhelyszolgáltatóként való besorolását és az A + besorolást a Better Business Bureau részéről.

Az Arvixe 2003 óta működik az üzleti életben, és 2009 óta gyorsan növekszik. Az Arvixe az üzleti közönség számára is alkalmas, és egyúttal jó hírnevet szerzett a blogok tárolásával kapcsolatban. Az EIG 2014-ben megvásárolta az Arvixe-t, és hozzátette web-tárhely-vállalkozásaihoz.

Hasonlítsa össze az InMotion és az Arvixe teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. A rendelkezésre álló időnek és a megbízhatóságnak az egyik első kérdésnek kell lennie, amikor a web hosting szolgáltatással kapcsolatos döntést hoz. Az InMotion és az Arvixe felelősséget vállalnak az iparági szabvány 99,9% -os rendelkezésre állása mellett, és független ellenőrző társaságok szerint mindkettő következetesen elérte a védjegyet. Az InMotion egyedülálló proaktív rendszerkezelő eszközt használ a kiszolgálók nyomon követésére, de az eredményeket nem teszi közzé; Az Arvixe uptime statisztikái valamivel meghaladják a 99,9% -ot.

Teljesítmény. Az InMotion és az Arvixe Solid State Drive szerverekkel is rendelkezik, amelyek felgyorsítják a feldolgozás sebességét, és minden hostolási tervben elérhetők. Az InMotion rendelkezik továbbá a maximális sebességű zónákkal, amelyek kiválasztják a webhelyhez legközelebbi adatközpontot, és az intelligens útválasztással, amely csökkenti webhelye betöltési idejét..

Az Arvixe a CloudFlare rendszerét használja, amely a statikus tartalmat gyorsítótárazza későbbi felhasználáshoz, csökkentve a szükséges feldolgozás mennyiségét.

Megbízhatóság. A web hosting szolgáltatás megbízhatóságának egyik szempontja, hogy több szervert használnak webhelyeik tárolására. Az InMotion adatközpontjai az Egyesült Államok keleti és nyugati partjain helyezkednek el, és a társaság tervei szerint központokat épít Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

A világméretű adatközpontok olyan webhelyeket hoznak közel, ahol a nézők többsége megtalálható. Az Arvixe szerverei vannak az Egyesült Államokban, Hongkongban és Európában (Amszterdam). Az InMotion és az Arvixe által a megbízhatóság biztosítása érdekében alkalmazott szokásos kiegészítő intézkedések közé tartozik a redundáns teljesítmény és a hűtés, valamint a helyszíni felügyelet..

Vélemény az InMotion és az Arvixe teljesítményről

Az InMotion itt vezet a teljesítményértékelés szempontjából, bár csak csekély előnyeivel.

Az InMotion és az Arvixe tulajdonságai

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: A web hosting szolgáltatás jellemzői gyakran megkülönböztetik a versenytársaitól. Vessen egy pillantást a legfontosabb szolgáltatásokra és összehasonlítja az InMotion és az Arvixe kínálatát.

Mind az Arvixe, mind az InMotion környezettudatos társaságok. Az Arvixe szén-dioxid-lábnyomának kiegyenlítésére szponzorálja a fák ültetését, és a légkondicionálás helyett az adatközpontokban külső léghűtést használ. Az InMotion legelső zöld technológiai központja Kaliforniában található, ahol korszerű hűtőrendszert használ..

Domain regisztráció. A domain név regisztrálása és kezelése hasonló az InMotion és az Arvixe esetében. Mindkét vállalat domainneveket árusít, és lehetővé teszi, hogy átadjon egy már meglévő domainben. Az InMotion egy évre ingyenes domain nevet ad Önnek, ha egy éves vagy annál hosszabb web-hosting szerződést jelent. Ezzel szemben az Arvixe ingyenes domain nevet kínál, mindaddig, amíg a szolgáltatásait használja.

Weboldal-készítő. Lehet, hogy az Arvixe által biztosított RVSiteBuilder nem túl jól ismert, de 500 különféle sablonnal, képszerkesztővel és drag and drop funkcióval rendelkezik, hogy egyszerűbbé tegye weboldalának létrehozását. És ingyenes.

Az InMotion ingyenes prémium webhely-készítője több funkcióval rendelkezik, köztük azokkal is, amelyeket a fejlettebb weboldal-készítők örömmel látnak, például lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy regisztráljanak magukat a webhelyen. A kész oldalak megjelenése a Premium weboldal készítővel azonban nem vonzza a figyelmet.

adatbázisok. Az InMotion és az Arvixe egyaránt kínál SQL adatbázisokat minden tervvel. Az InMotion korlátlan MySQL adatbázisokkal rendelkezik a felső tervhez, a Pro-hoz; Az Arvixe korlátlan MySQL5 és Postgre SQL adatbázisokat biztosít minden PersonalClass és BusinessClass tervével.

WordPress tárhely. A kezelt WordPress tárhely az InMotion és az Arvixe oldalán is elérhető.

Az InMotion menedzselt WordPress tárhely nyeri az AWA Member Choice díjat e szolgáltatásért. Előfordulhat, hogy a WordPress előre telepítve van, amikor bármilyen tárhely-tervet megvásárol. Az InMotion kezelt WordPress-tárhely kezeli az összes WordPress-frissítést és biztonsági javítást, így csak a WordPress-tartalom miatt kell aggódnia. A BoldGrid az InMotion ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi a WP webhely gyors és egyszerű létrehozását.

Az Arvixe által kezelt WordPress tárhely előre telepített és előre konfigurált WordPress programmal érkezik – minden műszaki munka elvégzésre került az Ön számára. Korlátlan adattárolási és havi átutalási lehetőségei vannak, de csak 6 WordPress által kezelt webhely lehet. Az InMotion korlátlan webhelyeket kínál Önnek.

Mindkét szolgáltatónál a menedzselt WP tárhely költsége szerepel a szokásos tervükben.

e-kereskedelem megoldás. Az Arvixe tárhely és az InMotion eltérően közelíti meg az e-kereskedelmet.

Az Arvixe a webhelyén linkekkel rendelkezik az e-kereskedelem legfontosabb nevei közé, ideértve a Magento-t és az OpenCart-ot. Az Arvixe azt állítja, hogy ha létezik e-kereskedelmi szoftver, akkor befogadhatja azt.

Az InMotion számos integrált e-kereskedelemmel rendelkezik. A e-áruház beépíthető webhelyére a prémium webes készítő segítségével, és bevásárló kosárként letöltheti a PrestaShopot vagy az OpenCart-ot. Az áruház további frissítéséhez vagy más fizetési mód használatához plug-inekre van szükség.

mentések. Tanácsunk – és néhány web hosting szolgáltatásból is származik -, hogy készítsen rendszeres biztonsági másolatot, még akkor is, ha a web hosting szolgáltatása ezt Önnek nyújtja.

De az InMotion és az Arvixe egyaránt nyújtanak biztonsági mentési szolgáltatásokat az Ön számára.

Az InMotion segítségével automatikus biztonsági másolatot kap a 10 GB-nál kevesebb fiókokról – és a szolgáltatás ingyenes.

Az Arvixe ingyenes napi mentési szolgáltatást is nyújt, bár fizetnie kell a webhely helyreállításának, ha 10 GB-nál több helyet foglal el. A 20 GB-nál nagyobb webhelyeket egyáltalán nem készít biztonsági másolat.

Hosting biztonság. A biztonsági szolgáltatások mindkét web hosting cég értékesítési pontját jelentik.

A biztonság az InMotion-nál különféle havi díjakért áll rendelkezésre. Az Ön e-mailje biztonságos a McAfee Spam és vírusvédelmi szoftverekkel, és egy SSL tanúsítvány gondoskodik a webhelyére bevitt minden bizalmas adatról. A WordPress felhasználóinak ingyenes Sucuri Security pluginje van a WordPress-webhelyek biztonságának megőrzése érdekében.

Az Arvixe a SpamAssassin szolgáltatással védi az e-mail mezőket a spam ellen, és a 6Scan rendszert használja naponta webhelyek ellenőrzésére és a feketelistára vonatkozó jelentések áttekintésére. A jelszavakkal korlátozhatja a webhely egy részének elérését is.

Vezérlőpult. Az iparági szabvány és a magasan felülvizsgált cPanel az InMotion és az Arvixe egyaránt használja a Linux tárhelyi lehetőségeit. Az InMotion üzleti osztályú csomagjában a cPanel 11 található, nem tartalmaz személyre szabott témákat vagy márkát a tiszta megjelenéshez. Az Arvixe nem rendelkezik még a cPanel márkával, így azonnal megismerheti a felhasználókat. Mivel a Windows az Arvixe opciót kínálja, a vezérlőpanel inkább a DotNetPanel, nem pedig a leggyakoribb Plesk panel.

Vélemény az InMotion és az Arvixe főbb jellemzőiről

Az InMotion és az Arvixe szinte jellemzői megegyeznek ebben az összehasonlításban. Az Arvixe élettartama alatt ingyenes domainjével és magasabb webhelykorlátozásaival élvezi az élvezet.

Hasonlítsa össze az InMotion és az Arvixe web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Nehéz kitalálni a webtárhely valódi költségeit. Van promóciós, nagyon kedvezményes költség, de ez általában egy hosszú távú, két vagy három évre szóló szerződésre vonatkozik.

Aztán ott van a havi költség, amelyre az ár a kezdeti időszak után felmegy.

Aztán ott van a weboldal készítője, az SSL tanúsítvány, a biztonsági mentések stb., Amelyekbe be lehet számolni, és ezek esetleg ingyenesek.

Vigyázzon a domain név megdöbbentően magas költségeire az első év után!

Mozgásban. Az InMotionnak három Linux webtárhely-terve van, amelyek mindegyike ingyenes SSD-kiszolgálókkal, korlátlan lemezterülettel és havi átutalásokkal, ingyenes domainkel, ingyenes adatmentésekkel és azzal a lehetőséggel rendelkezik, hogy megválaszthassa, melyik adatközpontot üzemelteti webhelyén..

A Launch Plan a két kezdő weboldal kezdőinek terve; kétéves szerződéssel havi 5,99 dollárba kerül. A kisvállalkozásoknak meg kell nézniük az energiatervet, amely havonta 7,99 dollárba kerül; legfeljebb 6 webhelyed lehet, és készen áll az e-kereskedelemre. A legmagasabb szintű terv, a Pro, a fejlesztőknek és a növekvő vállalkozásoknak szól; Havonta 13,99 dollárért, korlátlan számú webhelyet és Pro-szintű támogatást kap.

Az InMotion Linux alapú VPS-tárhelyet kínál, 3 terv választásával, havi 30 és 75 dollár közötti árral, mind SSD szervereknél. Minden tervhez tartozik egy ingyenes domain.

Arvixe. Az Arvixe Linux és Windows tárhelyet is kínál. Web hosting szolgáltatásai fel vannak osztva a PersonalClass és BusinessClass kategóriákba, amelyek mindegyikének két terve van mind a Linux, mind a Windows tárolásra. Minden terv korlátlan lemezterületet és havi átadást kínál.

A két PersonalClass Linux terv: a PersonalClass havi 4 dollár, a PersonalClass Pro havi 7 dollár, kétéves szerződésre. A két terv közötti különbség a webhelyek száma: 6 a PersonalClass és a Unlimited a Pro tervvel.

A két PersonalClass Windows terv kissé drágább, havi 5 és 8 dollár. Mint korábban, a Pro terv korlátlan weboldalakkal és dedikált alkalmazáskészletekkel rendelkezik itt, a szokásos tervnek pedig hat webhelye és dedikált alkalmazáskészlete van..

A BusinessClass terveket szintén BusinessClass-ra (havonta 22 USD Linuxra és 27 USD Windowsra) és BusinessClass Pro bontásra (havonta 35 USD Linuxra és 40 USD Windowsra) bontják, azonos weboldallal és dedikált alkalmazáskészlet-korlátokkal a PersonalClass tervekhez.

A BusinessClass azt tervezi, hogy növeli a megbízhatóságot és az üzemidőt azáltal, hogy csökkenti az egyes kiszolgálók felhasználói számát. Minden BusinessClass tervhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány az életre és egy dedikált IP-cím.

Az Arvixe kétféle tervben kínál VPS webtárhelyet: VPSClass és VPSClass Pro, amelyek lemezterülettől és memóriától különböznek. Linux és Windows VPS tárhely is elérhető. A dedikált tárhely Linux és Windows opciókban, valamint egy vagy több szerver választásban is elérhető.

Pénzvisszafizetési garancia. Az InMotion és az Arvixe mind pénz-visszatérítési politikával rendelkezik. Az InMotion lenyűgöző, 90 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. Visszatéríti az összes pénzét – itt nincs részleges visszatérítés. Az Arvixe politikája nem annyira nagylelkű, de jobb, mint a legtöbb más szolgáltató – 60 napos teljes visszatérítési időszak, nincs feltett kérdés.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

Az Arvixe itt meggyőzően nyeri olcsóbb csomagjait, ha a nagylelkű kedvezményes kupont használja, valamint a Linux és a Windows teljes tárhelytervéért

Milyen egyszerű az InMotion és az Arvixe használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. Az Arvixe kezelőpanelje az általános ipari szabvány cPlanel. A magasan átgondolt felület lehetővé teszi az összes olyan funkció elérését, amely a webhely kezeléséhez szükséges. Az összes felületen elérheti az összes webhelyet.

A webdizájn kezdőjeinek az InMotion cPanelét könnyen meg lehet tanulni és használni. A Softaculous 1 kattintással történő telepítési szkript a vezérlőpulton keresztül érhető el, a többi alapvető eszköz és szolgáltatás mellett.

Egy kattintással a Telepítő. Az InMotion egy kattintással telepíti a több mint 310 alkalmazást a könyvtárában, bár a Google alkalmazások a varázsló által vezérelt 3 lépést a telepítéshez végzik. Az Arvixe a Softaculous könyvtárat használja, amely több mint 100 alkalmazást tartalmaz Linux és Windows tárhelyhez, amelyek mindegyike egyetlen kattintással telepíthető..

Weboldal navigáció. Hihetetlenül könnyű az információkat, a terveket és az árakat megtalálni az Arvixe webhelyén. A Personal és Business Class tervekhez külön oldalak vannak, valamint minden tulajdonságukkal ellátott táblázat, külön lapokkal a Linux és a Windows Hosting számára. Az InMotion webhely világosan bemutatja az összes szükséges információt; a tervek és az árstruktúra, valamint az egyes szolgáltatások összehasonlító táblázata megtalálható a web hosting honlapján.

Vélemény a könnyű használatról

Ismét itt egy közeli hívás, de az InMotion előrehozza a rendelkezésre álló egyetlen kattintással elérhető alkalmazások teljes mennyiségét..

Az InMotion és az Arvixe támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

Soha nem alábecsülte a könnyen hozzáférhető és tájékozott műszaki támogató csoport fontosságát. A barátságosság és a hajlandóság, hogy ragaszkodjanak hozzád mindaddig, amíg a problémáját meg nem oldják, szintén nem árt.

Az ügyfelek véleménye szerint az InMotion Hosting kiemelkedő az ügyfélszolgálatban. Az összes támogató személyzet az Egyesült Államokban található, és legalább négy éves ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkezik.

Nagyon jó az, hogy miután feliratkozott a webtárhelyre, telefonhívást kap egy új fiók-szakembertől, aki segít a csomagokkal és az árakkal kapcsolatos bármilyen kérdésében. Az InMotion ügyfélszolgálati csoportja e-mailben, telefonon és élő csevegéssel elérhető.

Az Arvixe műszaki és ügyfélszolgálati munkatársai szintén amerikai székhelyűek, és a telefonos támogatás éjjel-nappal elérhető. A telefonszámot azonban nem találtuk a webhelyen. E-mailen és élő csevegéssel is elérheti őket.

Havi díj ellenében megvásárolhatja a Prioritási Támogatást, amely a nappali vagy éjszakai bármikor hozzáférést biztosít a műszaki tanácsadók elit csoportjához. A legutóbbi értékelések szerint az ügyfélszolgálat minősége romlott. A támogatási oldalon a legfrissebb frissítés hat hónappal az értékelés átírása előtt jelent meg.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Az InMotion egyértelműen előrelép a folyamatos kiváló ügyfél- és műszaki kiszolgálás és támogatás révén. Plusz megvan a telefonszáma.

Az InMotion és az Arvixe felhasználói értékelései

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Míg a szakértői vélemények többet tartalmaznak a webtárhely-szolgáltatók műszaki szempontjairól, az ügyfelek áttekintései tudatják Önt, hogy milyen érzés ezeket a szolgáltatásokat napi szinten használni. Az ügyfelek gyakran nagyon szenvedélyesen foglalkoznak a rossz és a jó tapasztalatokkal kapcsolatos történeteikkel, tehát nézzék meg véleményüket.

Negatív vélemények az InMotion és az Arvixe számára

Mozgásban. Az InMotion nem sok negatív. Néhány felhasználó aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy korlátozott számú webhely és adatbázis áll rendelkezésre az InMotion számára. Más ügyfelek nem túl elégedettek a weboldal készítőjének keltezett megjelenésű sablonjaival.

Arvixe tárhely. 2015 vége óta (az EIG általi vásárlás ideje óta) az Arvixe iránti panaszok száma növekedett, és sok központ áll a rossz ügyfélszolgálat körül. A felhasználók azt is beszámolják, hogy az állásidő megnőtt, a webhelyek felfelé és lefelé, mint a yoyos.

Pozitív vélemények az InMotion és az Arvixe számára

Mozgásban. Az ügyfelek dicsérik az InMotion-t kiváló ügyfélszolgálatáért, egyszerű használatáért és ingyenes adatmentésért. A feldolgozás gyors sebessége, az SSD-kiszolgálóknak köszönhetően, szintén sújtja.

Arvixe tárhely. Az ügyfelek elégedettek az Arvixe tárhely-terveinek költségeivel, különösen akkor, ha a kedvezményes kuponokat alkalmazzák.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Az InMotion Hosting továbbra is kedvenc webtárhely-szolgáltatás ügyfelei körében, a folyamatosan jó vélemények meghaladják a negatív történeteket. Az EIG általi vásárlás óta az Arvixe korábbi nagyon jó hírneve felhívta az előfizetőit.

Következtetés az InMotion és az Arvixe összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

Mindkét hosting cégnek megvannak az előnyei és hátrányai.

Az InMotion Hosting választásának okai az Arvixe felett:

 • Ingyenes adatmentések
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Magassebesség
 • Több mint 300 alkalmazás
 • Előtelepített WordPress
 • A Google Apps egyszerű telepítése

Az Arvixe választásának okai az InMotion felett

 • Ingyenes domain mindaddig, amíg az Arvixe
 • Korlátlan havi adatátvitel
 • Linux- és Windows-alapú szerverek
 • Nagyon alacsony költség, ha kedvezményes kuponokat használunk

Papíron ez egy szoros beszélgetés az InMotion és az Arvixe között, de az egyes webtárhely-szolgáltatók legutóbbi előadásai miatt választottuk az InMotion-t. Az InMotion nagylelkű 90 napos pénzvisszafizetési periódusa lehetővé teszi, hogy teljes tesztre vezesse, hogy a kezdő webhelyek tulajdonosai biztonságban érezzék magukat. Számos 1-kattintásos alkalmazás és az előre telepített WordPress szintén megkönnyíti a használatát. Az Arvixe biztosítja a Windows tárhelyét és egy üzleti tervet, így a tapasztalt e-kereskedelem tulajdonosainak meg kell vizsgálniuk ezeket a funkciókat.

Az InMotion és az Arvixe egyaránt jó választás, mint web hosting szolgáltató vállalkozások számára, de talán

személyes webhelyre van szüksége. Lehet, hogy a SiteGround választ talál az Ön számára, és a kényelem a kulcsa, mivel egyablakos webhely az összes webes épület igényéhez. Számos alkalmazás elérhető egy kattintással történő telepítéssel, és a weboldal készítője egyszerűen használható.

Van kérdése az InMotion vagy az Arvixe kapcsán? Van tapasztalata ezekkel a szolgáltatókkal, vagy lelkes egy teljesen más iránt? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map