InMotion tárhely vs. A2 tárhely: Melyik internetes fogadót kell használni?

Lehet, hogy a webtárhely-szolgáltató kiválasztása nem a legmegbűvölőbb rész a webhely felépítésében, de valószínűleg ez a legfontosabb. Miközben megtervezheti webhelyét, hogy jól néz ki és mindenkit lenyűgözzön, megbízható internetes házigazda nélkül senki sem fog látni.


A megfelelő webtárhely-szolgáltató kiválasztásához kutatást kell végezni, és itt jönünk be. Íme egy összehasonlítás a két legfontosabb tárhelyszolgáltatás között: az InMotion és az A2 tárhely..

Megvizsgáltuk, hogy az egyes szolgáltatók milyen lehetőségeket kínálnak, és mit gondolnak az ügyfelek a szolgáltatásaikról, és összegyűjtöttük az eredményeket az Ön számára.

Az 2001-ben elindított InMotion jó hírnevet szerzett magas színvonalú webtárhely-szolgáltatóként azoknak a vállalkozásoknak, akik internetes jelenlétüket szeretnék látni. Ez a jó hírnév tükröződik az InMotion A + Besorolásban a Better Business Bureau általi besorolásában és annak hitelesített CNET tárhelyszolgáltatóként való felsorolásában..

Az A2 Hosting 2003 óta működik, székhelye Ann Arbor, Michigan. A társaság számos díjat nyert, köztük többet 2015-ben és 2016-ban az online szervezetektől és A minősítést a Better Business Bureau részéről.

Hasonlítsa össze az InMotion és az A2 Hosting teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. Az állásidő és a megbízhatóság általában észrevétlenül marad, amíg a webhely nem érhető el. Az InMotion és az A2 Hosting garantálja az iparági szabvány 99,9% -os rendelkezésre állását, és független ellenőrző társaságok szerint mindkettő következetesen elérte a jelet. Az InMotion egyedülálló proaktív rendszerkezelő eszközt használ a kiszolgálók nyomon követésére, de az eredményeket nem teszi közzé.

Teljesítmény. Mind az A2 tárhely, mind az InMotion Solid State Drive szervereket használnak, amelyek megnövelik a feldolgozás sebességét és elérhetők minden hostolási tervben. Ezenkívül az InMotion rendelkezik a Max Speed ​​Zones nevű technológiákkal, amelyek kiválasztják a webhelyhez legközelebbi adatközpontot, és az intelligens útválasztást, amely elősegíti webhelyének betöltési idejét.

Az A2 Hosting mindhárom tervét a Solid State Drive Speed ​​Boost szerverek hajtják végre, amelyek akár 20-szor gyorsabban teljesíthetnek, mint a szokásos szerverek. Egyes vállalatok SSD-jeit csak korlátozott mennyiségű webhely-adat tárolására használják; az A2 tárhely segítségével minden weboldal feldolgozása ezen a gyors szerveren történik. Az A2 Hosting közzéteszi az üzemidőre és a sebességre vonatkozó statisztikáit is, amelyeket egy harmadik cég felügyelete alatt áll.

Megbízhatóság. Az összes adatközpont növeli a web hosting szolgáltató szolgáltatásának megbízhatóságát. Az InMotion adatközpontjai az Egyesült Államok keleti és nyugati partjain helyezkednek el, és a vállalat tervei szerint központokat épít Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

Az A2 Hosting adatközpontjai már világszerte működnek, hét szerverrel Washingtonban, DC-ben és Kaliforniában az Egyesült Államokban, egy Ausztráliában és egy Németországban. A megbízhatóság biztosítását célzó, mindkét vállalat által hozott kiegészítő intézkedések közé tartozik a redundáns energiaellátás és a hűtés, valamint a helyszíni ellenőrzés.

Vélemény az InMotion és az A2 tárhely teljesítményéről

Az InMotion és az A2 Hosting kiváló üzemidővel és megbízhatósággal rendelkezik, de az InMotion előre látja, hogy csak egy kicsit gyorsabb legyen.

Az InMotion és az A2 Hosting jellemzői

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: A fő különbségek gyakran a funkciók tartományában fordulnak elő. Könnyebb döntést hozni, ha tudja, mit kell tennie webhelyének sikeres futtatásához.

Mind az A2 Hosting, mind az InMotion környezettudatos vállalatok. 2007 óta az A2 Hosting szén-semleges volt, ösztönözve munkatársait a távmunkára, a régi szerverek újrahasznosítására, a fák ültetésére és a szemét csökkentésére. Az InMotion legelső zöld technológiai központja Kaliforniában található, és fejlett hűtőrendszerrel rendelkezik.

Domain regisztráció. A domain név regisztrálása és kezelése ugyanaz az A2 tárhely és az InMotion esetében. Mindkét cég eladni fog neked egy domain nevet, és lehetővé teszi, hogy átadja a már meglévőt. Azonban csak az InMotion ad egy ingyenes domain nevet egy évre, amikor éves vagy hosszabb webtárhely-szerződést jelent..

Weboldal-készítő. Az A2 Hosting RVSiteBuilder ingyenes minden tárhely-tervvel, és lehetővé teszi egy hasznos webhely felépítését. Az InMotion ingyenes prémium webhely-készítője további funkciókat kínál, köztük néhány fejlett funkciót, például a felhasználói regisztrációt az Ön webhelyén. A kész oldalak megjelenése azonban nem lesz különösebben vonzó.

adatbázisok. Az InMotion és az A2 Hosting egyaránt kínál SQL adatbázisokat minden tervvel. Az InMotion korlátlan MySQL adatbázisokkal rendelkezik a felső tervhez, a Pro-hoz, míg az A2 Hosting az adatbázisok számát korlátozza csak a legalacsonyabb tervhez.

WordPress tárhely. Az A2 és az InMotion egyaránt kiváló WordPress által kezelt tárhelyet biztosítanak.

Az A2 Hosting rendelkezik egy AP Optimizált WordPress bővítménnyel, amely felgyorsítja a WordPress oldalakat a normál feldolgozási sebesség kétszeresére. Ezenkívül a WordPress-webhelyek felett is túl biztonságot nyújt.

Az InMotion menedzselt WordPress tárhely nyeri az AWA Member Choice díjat e szolgáltatásért. Lehetősége van arra, hogy a WordPress előre telepítve legyen a pénztárnál az InMotion összes szokásos tárhelytervével; ezen felül a BoldGrid-et szállítják, hogy segítsenek a WordPress-webhely gyors felépítésében.

e-kereskedelem megoldás. Az A2 tárhely és az InMotion eltérően közelíti meg az e-kereskedelmet.

Az A2 Hosting-nak nincs saját e-kereskedelem-megoldása, de partnerségeket kínál egy kattintással történő beállításokkal, rendkívül népszerű e-kereskedelmi szolgáltatásokkal, például a Magento, az OpenCart, a PrestaShop és az AbanteCart. A biteket azonban magának össze kell készítenie.

Az InMotion sok integrált e-kereskedelemmel rendelkezik. A e-áruház beépíthető webhelyére a prémium webes készítő segítségével, és bevásárló kosárként letöltheti a PrestaShopot vagy az OpenCart-ot. Az áruház további frissítéséhez vagy más fizetési mód használatához beépülő modulokra van szükség.

mentések. Jó, hogy néhány webtárhely szolgáltató cég biztonsági másolatot nyújt Önnek, és ne támaszkodjon ezekre – készítsen saját biztonsági mentéseket rendszeres ütemezés szerint. Néhány hosting cég ezt is tanácsolja!

De az InMotion és az A2 Hosting egyaránt nyújt bizonyos biztonsági mentési szolgáltatásokat az Ön számára.

Az InMotion segítségével automatikus biztonsági másolatot kap a 10 GB-nál kevesebb fiókokról, és a szolgáltatás ingyenes.

Az A2 Hosting biztosítja a Server Rewind fájlt helyreállító programot, amely a két legfontosabb tervével együtt ingyenes. A Server Rewind időszakonként pillanatképeket készít webhelyéről, de nem az adatbázisairól, és ezekhez hozzáférhet a kezelőpanelről.

Hosting biztonság. Mindkét web hosting szolgáltató rendkívül komolyan veszi a biztonságot.

Kiváló biztonság áll rendelkezésre az InMotion-nál, különféle havi díjak ellenében. A McAfee Spam és vírusvédelmi szoftver védi az e-mail fiókokat, és egy SSL tanúsítvány gondoskodik a webhelyére bevitt minden bizalmas adatról. A WordPress felhasználók ingyenes Sucuri Security bővítménnyel rendelkeznek webhelyeik biztonságának megőrzése érdekében.

Az A2 Hosting minden periódusos biztonságot nyújt az összes tárhelytervével együtt. A védelem magában foglalja a 24/7/365 biztonsági megfigyelést, a víruskeresést, a kettős tűzfalat és az egyéb kiszolgálók védelmét. Figyelemre méltó a HackScan, egy ingyenes védelem, amely blokkolja a hackeket, mielőtt kárt okoznak ügyfeleik webhelyein. Az SSL tanúsítványok szintén megvásárolhatók.

Vezérlőpult. Mindkét web hosting szolgáltatás a cPanel programot támogatja Linux felhasználói számára, de az egyes panelek eltérően néznek ki és működnek. Az A2 verziója a szokásos cPanel, és navigációját könnyen megismerheti azok, akik már ismerik. Az InMotion a cPanel 11-et biztosítja Business Class csomagjával, és ennek a verziónak nincs személyre szabott témája vagy márkaneve az interfészen.

Vélemény az InMotion és az A2 tárhely főbb jellemzőiről

Az InMotion és az A2 Hosting kiváló szolgáltatásokat kínál, sok közös vonással. Az InMotion Hosting előnye egy ingyenes domain és e-kereskedelem jellemzői; Ha azonban a biztonság komoly aggodalomra ad okot, vegye igénybe az A2 tárhelyet.

Hasonlítsa össze az InMotion és az A2 Hosting web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: A webtárhely-szolgáltatók versenyképesek maradnak, így az árképzés általában nem döntő tényező az internetes házigazda kiválasztásakor. Fontos az, amit mindegyik terv kínálhat, és hogy mekkora a terv költsége, miután a promóciós időszak lejárt.

Mozgásban. Az InMotionnak három Linux webtárhely-terve van, amelyek mindegyike ingyenes SSD-kiszolgálókkal, korlátlan lemezterülettel és havi átutalásokkal, ingyenes domainkel, ingyenes adatmentésekkel és azzal a képességgel rendelkezik, hogy megválaszthassa, melyik adatközpontot üzemelteti webhelyén..

A Launch terv a két weboldallal kezdő terv, és kétéves szerződéssel havonta 5,99 dollárba kerül. Az energiaterv kisvállalkozások számára ajánlott, havi 7,99 dollárba kerül; legfeljebb 6 webhelyed lehet, és készen áll az e-kereskedelemre. A fejlesztők és a növekvő vállalkozások számára a legmagasabb szintű terv a Pro terv. Havonta 13,99 dollárért korlátlan számú webhelyet és Pro-szintű támogatást kap.

Az InMotion Linux alapú VPS-tárhelyet kínál, 3 terv választásával, havi 30 és 75 dollár közötti árral, mind SSD szervereknél. Minden tervhez tartozik egy ingyenes domain.

A2 tárhely. Az A2 Hostingnak három tárhely-terve van, amelyek hasonlóak az induláshoz, a Lite terv havi 3,92 dollárba kerül (36 hónapos szerződés) öt adatbázis és 25 e-mail cím mellett. A havonta 4,90 dolláros Swift-terv korlátlan webhelyekkel, adatbázisokkal és e-mail címekkel rendelkezik. A normál körülbelül 20-szor gyorsabb turbósebesség a Turbo-terv havi 9,31 dollár-je, amely szintén az A2-es gyorsítóval érkezik. Minden terv korlátlan tárolással és örök biztonsággal érkezik.

Az A2 tárhely segítségével választhat menedzselt és nem menedzselt Linux VPS webtárhelyet, mindegyikhez csak egy tervet. Nem felügyelt tárhely a tapasztalt fejlesztő számára, és havonta 5 dollárba kerül; A menedzselt tárhely havi 33 dollár. A Cloud VPS tárhely szintén választható. Dedikált, menedzselt és felügyelet nélküli webtárhely szintén elérhető.

Pénzvisszafizetési garancia. Az InMotion és az A2 Hosting egyaránt pénz-visszatérítési politikával rendelkezik. Az InMotion lenyűgöző, 90 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. Visszatéríti az összes pénzét – itt nincs részleges visszatérítés. Az A2 Hosting pénz-visszatérítési politikája nem annyira liberális. Csak 30 nap áll rendelkezésére a teljes visszatérítés igénylésére; ezen időtartam elteltével visszatérítést kapsz egy arányos arányban.

Milyen egyszerű az InMotion és az A2 tárhely használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. Az A2 Hosting kezelőpanelje az általános ipari szabvány cPanel. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi az összes olyan szolgáltatás elérését, amelyre webhelyének kezeléséhez szüksége van, és ezt az iparág nagyra becsüli. A webdizájn kezdőjeinek az InMotion cPanelét könnyen meg lehet tanulni és használni. A Softaculous 1 kattintással történő telepítési szkript a vezérlőpulton keresztül elérhető, valamint az összes többi alapvető eszköz és szolgáltatás.

Egy kattintással a Telepítő. Az InMotion egy kattintással telepíti a könyvtárában található több mint 310 alkalmazást, bár a Google alkalmazások telepítéséhez három kattintás szükséges. Az A2 Hosting egy kattintással történő beállítást is kínál népszerű alkalmazásokhoz, beleértve a WordPress témákat és pluginokat, valamint az e-kereskedelmi megoldásokhoz, amelyekkel társul..

Weboldal navigáció. Nagyon könnyű információt találni az A2 tárhelyének webhelyén. Különösen az összes terv összes jellemzőjének összehasonlítása egyértelműen és tisztán elérhető egy oldalon egy asztalnál. Az InMotion webhely világosan bemutatja az összes szükséges információt; a tervek és az árstruktúra, valamint az egyes szolgáltatások összehasonlító táblázata megtalálható a web hosting honlapján.

Vélemény a könnyű használatról

Mindkét webes hosting szolgáltatás weboldalai megkönnyítik a hosting tervek megértését és megvásárlását. Az InMotion több mint 300 alkalmazás miatt nyer.

Az InMotion és az A2 hosting támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

Még a tapasztalt weboldalépítőknek is kapcsolatba kell lépniük az ügyfélszolgálattal, így segít, ha a támogatási csapat gyorsan és könnyen elérhető, és ismeri a dolgát.

Az InMotion ügyfelei szerint kiemelkedik az ügyfélszolgálaton. Az összes támogató személyzet az Egyesült Államokban található, és legalább négy éves tapasztalattal rendelkezik ügyfélszolgálati csapatként.

Nagyon jó az, hogy miután feliratkozott a webtárhelyre, telefonhívást kap egy új fiók-szakembertől, aki segít a csomagokkal és az árakkal kapcsolatos bármilyen kérdésében. Az InMotion ügyfélszolgálatával e-mailben, telefonon vagy élő csevegéssel érheti el.

Az A2 Hosting összes amerikai székhelyű Guru Crew szakértője vagy fejlesztője. A Guru személyzet telefonszámon, e-mailben, jegy beküldésével vagy élő csevegéssel érhető el a nap 24 órájában, hétfőn. Ha gyorsabb választ szeretne kapni a támogatási jegyekre, válassza a Priority támogatás havi díját. 2015 januárjában az A2 Hosting A + minősítést kapott a Better Business Bureau részéről.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Mind az A2 hosting, mind az InMotion kiváló ügyfélszolgálatot nyújt, amely sokkal jobb értékeléseket kap, mint sok versenytársuk.

Az InMotion és az A2 Hosting felhasználói értékelései

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Az ügyfelek áttekintése tudatja Önnel a webtárhely-szolgáltatások belsõ történetét, mind a jót, mind a rosszat. Az emberek általában hangosabban gondolkodnak a problémáikról, mint azokról a tulajdonságokról, amelyek működnek nekik, de együttesen; ezek az áttekintések bemutatják, hogy milyen érzés használni ezeket a hosting szolgáltatásokat.

Negatív vélemények az InMotion és az A2 tárhelyért

Mozgásban. Az InMotion nem sok negatív. Az ügyfelek nem túl elégedettek a weboldal készítőjének idősebb megjelenésű sablonjaival. Néhány felhasználó aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy korlátozott számú webhely és adatbázis áll rendelkezésre az InMotion számára.

A2 tárhely. Az A2 Hosting központgal kapcsolatos panaszok az Egyesült Államokon kívüli ingyenes telefonos támogatás hiánya és a számlázási támogatás elérésének nehézségei miatt, amikor az emberek el akarják mondani a szerződéseiket.

Pozitív vélemények az InMotion és az A2 tárhelyért

Mozgásban. Az ügyfelek dicsérik az InMotion-t kiváló ügyfélszolgálatáért, egyszerű használatáért és ingyenes adatmentésért. A feldolgozás gyors sebessége, az SSD-kiszolgálóknak köszönhetően, szintén sújtja.

A2 tárhely. Kérdés nélkül, az A2 Hosting rengeteg véleményt kap ügyfélszolgálatáról, mind a barátságosság, mind pedig a támogatási csoport ismerete alapján. Az emberek szeretik az SSD szerverek sebességét és a tervek egyértelmű és egyszerű árazását is.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Sok pozitív és néhány negatív érzés található mindkét vállalat számára, ám általában mindkét ügyfél nagyon elégedett szolgáltatásaival. Itt döntetlen.

Következtetés az InMotion és az A2 Hosting összehasonlításáról

InMotion vs. A2 tárhely: Melyik internetes host a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

Mindkét hosting cégnek megvannak az előnyei és hátrányai.

Az InMotion választásának okai az A2 tárhely felett:

 • Ingyenes adatmentések
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Magassebesség
 • Korlátlan lemezterület
 • Több mint 300 alkalmazás

Az A2 tárhely választásának okai az InMotion felett

 • Gyors webhely-betöltési idő
 • A kiterjedt biztonsági csomag ingyenes minden tervvel
 • A WordPress gyorsító funkciója a kényelem, a sebesség és a biztonság érdekében
 • A Guru Crew támogató csoportja
 • Európa és Ázsia adatközpontok

Ez egy szoros beszélgetés, valójában döntetlen az InMotion és az A2 Hosting között.

Az A2 tárhely kiválóan alkalmazható azok számára, akik csak most kezdik el a webhely-készítő világot, és arra számítanak, hogy valamilyen támogatásra van szükségük a webtárhely-szolgáltatóktól. A skála másik végén a Turbo terv érdeklődik azok számára, akiknek a weboldal sebessége kiemelkedő jelentőségű.

Az InMotion nagy visszatérítési próbaidőszakkal rendelkezik, így kipróbálhatja. Ez egyben jobb hívás azok számára is, akiknek szükségük van az e-kereskedelem funkcióira, és néhány WordPress-felhasználó számára.

Ha olyan valamit keres, amelyet nem talál az InMotion és az A2 Hosting segítségével, akkor talán a HostGator a válasz. Webhely-készítője számára a HostGator hozzáférést biztosít a nagyon népszerű és nagymértékben felülvizsgált Weebly webhely-készítő eszköz ingyenes verziójához. Könnyen létrehozhat nagyon vonzó webhelyeket.

A HostGator jó választás akkor is, ha arra számít, hogy webhelye gyorsan növekszik, mivel teljes VPS-t és dedikált web hosting terveket kínált.

Van valami kérdése az InMotion vagy az A2 tárhely kapcsán? Választhatott közöttük, vagy egy másik web hosting szolgáltatás nyújtotta Önnek azt, amire szüksége van? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map