Hogyan lehet gyorsabban betölteni a WordPress webhelyet

Tudta, hogy a legfontosabb üzemanyag-drazsterek rendszeresen elérik a 300 mérföld / órás sebességet, és kevesebb, mint 4 másodperc alatt tudnak negyed mérföldes pályát megtenni? Hihetetlenül gyors.


Ez azt is megmutatja, milyen gyorsan a tipikus webhely-látogató feladja és továbblép, amikor egy weboldal betöltésére vár. Valójában a tanulmány a KISSmetrics-től arról számol be, hogy a webhely látogatói 47% -a kevesebb, mint két másodperc alatt elhagyja a webhelyet! Szerencsére nem kell elveszítenie ezt a látogatót. Megvizsgáljuk, hogyan lehetne optimalizálni a WordPress-webhelyet a teljesítmény felgyorsítása és a clunkertől a dragsterig való áttérés érdekében.

Minden, amit tudnia kell a WordPress teljesítmény optimalizálásáról

Pislog a szeme. Valószínűleg 300 milliszekundumot igényelt egy pillanatra.

Amazon és Walmart megállapította, hogy az oldalterhelés 100 milliszekundummal történő minden csökkenésekor a bevétel ennek megfelelő 1% -os növekedése volt. A gyorsabb oldalbetöltés több konverziót jelent, még akkor is, ha a növekedés jelentéktelennek tűnik számodra. Függetlenül attól, hogy e-kereskedelmet folytat, vagy sem, a WordPress webhely gyorsabb betöltő oldala azt jelenti, hogy a látogató boldog lesz, ami hosszabb ideig maradhat az oldalon.

Ez azt is jelenti, hogy az oldalad a Google szerint jobban rangsorolódik a keresésekben. Az oldalbetöltési sebesség természetesen csak a rangsorolás során használt kritériumok százai közül az egyik, de érdemes megjegyezni, hogy maga a Google eszközöket kínál a webmestereknek az oldalak sebességének optimalizálására..

Tehát a teljesítmény a webhely sikerének kritikus része. Nagyon sok időt és erőfeszítést költött olyan nagyszerű tartalom létrehozására, amely tájékoztat vagy meggyőz, de semmi sem felesleges, ha a látogatók visszapattannak, még mielőtt megtekintették volna az Ön webhelyét. Gondoskodnod kell arról, hogy nem történik meg.

Ön egy csiga vagy gepárd?

A webhely optimalizálásának első lépése az alapvonal megteremtése azáltal, hogy bármilyen változtatást elvégz az elemzésével, elemezve az oldalak betöltési sebességét. Hasznos ingyenes eszközök (ezek fizetett változatai elérhetők, amelyek további funkciókat kínálnak), amelyek web alapúak:

 • PageSpeed ​​Insights – A Google eszköze a terhelési sebesség elemzésére. Ez különösen akkor hasznos, mert a mobil teljesítményét is elemzi. Az oldalon van egy link más Google webes teljesítmény-eszközökhöz is.
 • WebPageTest – Ezzel az eszközzel láthatja, hogy webhelye hogyan működik különböző böngészőkkel. Az eredmények grafikus nézetét is kínálja.
 • GTMetrix – Ez az eszköz számos különféle elemző programot használ, és felsorolja az eredményeket annak sorrendje szerint, hogy azok miként befolyásolják az oldal betöltését.
 • Pingdom – Ez a webhely elemzést, az üzemidő és a felhasználói teljesítmény valós idejű figyelését, ellenőrzi a megszakadt hivatkozásokat és még sok minden mást. Ingyenes havi próbaverziót kínál, majd havi díjat számít fel a használat folytatására.

A WordPress speciális eszköz P3 (Plugin Performance Profiler), amely egy WordPress beépülő modul, amely ellenőrzi a telepített beépülőket és részletes információkat nyújt a teljesítményről. Egy másik hasznos eszköz a WordPress számára Új műemlék, amely felismeri azokat a bővítményeket és témákat, amelyek lelassíthatják a MySQL adatbázist.

Ezek a programok rámutatnak a javításra szoruló területekre, és néhány javaslatot tesznek az optimalizáláshoz. Egyelőre csak jegyezze fel az eredményeket. Ezután megvizsgálunk néhány lépést a WordPress felgyorsítására, hogy javítsuk az oldal betöltési idejét.

„Azok, akik nem ismerik a történelemot, arra készültek, hogy megismételjék” – Edmund Burke

Bizonyos tényezők befolyásolják a WordPress teljesítményét, amelyek a helyszínen találhatók. Győződjön meg arról, hogy webhelye nem tartozik ezek közé. Közös problémák és lehetséges megoldások a következők:

Elavult kód

Az elavult kód a WordPress telepítésére, a témákra és a bővítményekre utal. A frissítések nem mindig a biztonságról szólnak. Sokszor frissítéseket adnak ki olyan hibák javítására, amelyek lelassíthatják webhelyét.

Megoldás – Frissítse a WordPress és a téma verzióit. Ha egy plugin nem rendelkezik a WordPress legújabb verziójának frissítésével, akkor tiltsa le, és próbáljon meg találni egy hasonlót, amely.

Feltöltött adatbázis

A WordPress adatbázisban táblák vannak, amelyek az összes tárolt adat bejegyzéseit tartalmazzák. Minél több sort használ egy táblázatban, annál nagyobb a tábla mérete. Idővel a már nem releváns vagy szükségtelen adatok felhalmozódnak az adatbázis tábláiban. Van olyan átmeneti tárolás (felső rész), amely tárolja a lekérdezéseket az adatbázisába, és az idővel is növekedni fog.

Egy nagy, rendetlen adatbázis befolyásolhatja a betöltési időket. A fel nem használt és törölt sorokat meg kell tisztítani, a felső részeket el kell távolítani, ha túl magasra kerül, és a teljesítmény javítása érdekében más intézkedéseket kell hozni az adatbázis finomítására..

Megoldás – Két magasan értékelt WordPress plugin, amelyek megtisztítják a fel nem használt elemeket és optimalizálják az adatbázist WP-optimalizálása és Adatbázis optimalizálása a javítások törlése után. Egy másik nagyon népszerű és nagyra értékelt bővítmény WP-kezelő. Ez túlmutat az optimalizáláson, és lehetőséget kínál az adatbázis javítására, biztonsági mentésére és visszaállítására.

Kézi megoldás – A phpMyAdmin segítségével bővítménye nélkül optimalizálhatja az adatbázist. Használhatja az „OPTIMIZE_TABLE” SQL lekérdezést az egyes táblák optimalizálásához. Az OPTIMIZE_TABLE „wp_comments” például a megjegyzéstábla optimalizálásához használható.

Vagy használhatja a „tábla optimalizálása” opciót a phpMyAdmin legördülő menüből. Jelölje meg az optimalizálni kívánt táblákat, vagy egyszerűen kattintson az összes tábla „Mindet ellenőrzése” mezőjére, majd kattintson a „Go” gombra. Miután az optimalizálás befejeződött, a phpMyAdmin megmondja, sikeresen befejeződött-e vagy sem.

Túl sok plugin

Ha minden egyes plugin aktív, amikor a látogató az oldalra kerül, kiszolgáló kérést küld. Túl sok látogató és túl sok plugin van, és az oldal betöltésére szolgáló szerver válaszai szenvednek. A számnál inkább a minőség. Még akkor is, ha csak egy vagy két pluginja van, rosszul írva vagy hibákat töltve fel, az oldalak betöltése lelassul.

Megoldás – Csak azokat a bővítményeket használja, amelyekről úgy gondolja, hogy szükségesek a webhely működtetéséhez. Ha gyanítja a beépülő modult, ellenőrizze letiltásával és ellenőrizze, hogy az oldal gyorsabban betöltődik-e. Ha gyorsabban tölt be, cserélje ki a plugint egy másikra.

Témák, amelyek nincsenek optimalizálva

Nehéz ellenállni azoknak a csillogó csúszkáknak és kütyüknek, amelyek egyes témákban megtalálhatók. Mindez azonban lelassítja a betöltési időket.

Megoldás – Ha nincs szüksége, vagy nem használja a szolgáltatásokat, miért lassíthatja le az oldal betöltését felesleges szerverhívásokkal? Válasszon olyan témákat, amelyek már optimalizáltak vagy korlátozódnak a szükséges szolgáltatásokra, vagy hozzon létre gyermektémákat, amelyek eltávolítják a nem kívánt szolgáltatásokat.

Túl sok kütyü

Általában nincs szükség minden widgetre minden oldalon. A pluginekhez hasonlóan a szerverhívások minden eszközről készülnek, minden alkalommal, amikor a felhasználó ezen az oldalon landol. Az olyan oldalak, amelyek olyan eszközprimitívekkel rendelkeznek, amelyek erőforrásokat vonnak ki a webhelyről, különösen érzékenyek az oldal betöltésének lelassulására.

Megoldás – Korlátozza a modulok számát, amire valóban szüksége van, és csak a szükséges oldalakon használja őket. Próbáljon meg lokalizálni ezeket, vagy hagyja, hogy az oldal többi része után töltsék be őket.

Lassú szerver

A megosztott szerverek az erőforrások megosztását jelentik. Ez nem jelent problémát, ha a teljesítmény a webgazda kulcsfontosságú jellemzője. Ha például az Ön internetes házigazda túl sok felhasználót helyez el egy megosztott platformon, akkor az Ön webhelye továbbra is lassan töltődik be, függetlenül attól, hogy mennyire csíp..

Megoldás – Ha úgy tűnik, hogy a lassulás a szerver, akkor érdemes váltani egy olyan webhelyre, amely kifejezetten a WordPress futtatásához lett optimalizálva. Egy másik lehetőség, hogy megvizsgálja a kezelt WordPress tárhely-szolgáltatót. Ezek a webes házigazdák frissítik és optimalizálják az Ön számára, így webhelyének teljesítménye sokkal jobb – egyesek 300% -kal gyorsabban állítják elő -, mint néhány olcsó megosztott platformon működő webes házigazda..

Úgy tűnik, mint a varázslat, de…

A cikkben már bemutatott megoldások mellett számos egyszerű lépés is elvégezhető, amelyek optimalizálják a WordPress webhelyet a jobb teljesítmény érdekében.

Pare saját honlapját a csontnak

Általában ez az az oldal, amellyel a legtöbb látogató először jön. Ha gyorsan tölti be, akkor nagyobb mozgástér áll rendelkezésére a többi oldal betöltési sebességével a látogatók megtartása érdekében az oldalon. Egy blog webhelyen csökkentse az első oldalon megjelenő hozzászólások számát, és a teljes bejegyzés helyett inkább a kivonatokat jelenítse meg. Távolítsa el az összes felesleges kütyüt. Például a megosztási widget-eknek csak a postai oldalakon kell lennie. Tartsa tiszta és karcsú a honlapot.

Kódosítása és egységesítése

A tömörítő kód csökkenti a HTML, CSS és JavaScript fájlok fájlméretét a szóközzel. A fájlokat tömörítheti és kombinálhatja. Ezt manuálisan is megteheti, ha tetszik a kód, vagy ha WordPress plugin segítségével segítséget nyújt. Autoptimize és Jobb WordPress Minify két könnyen használható és testreszabható bővítmény, amelyek összefűzik, tömörítik és tömörítik a fájlokat az Ön számára.

A Hozzáadás lejár fejlécek

Ez egy másik módja annak, hogy csökkentsük a HTTP kéréseket, amelyek lassítják az oldalbetöltési sebességeket. A lejárt fejlécek megmutatják a böngésző számára, hogy mennyi ideig kell fájlt tárolni a gyorsítótárában. A lejárati fejlécek használata nem csökkenti az oldalbetöltési sebességet, amikor a látogató először landol az oldalon. Amikor azonban ugyanaz a felhasználó legközelebb meglátogatja az oldalt, a böngésző ellenőrzi, hogy a lejárt fejlécben megadott időn belül van-e..

Ha igen, akkor a gyorsítótárba helyezett oldal kerül betöltésre, nem pedig az oldal újbóli letöltésére. Beállíthatja a „lejáró fejlécek” beállítást a .htaccess fájl szerkesztésével egy Apache szerveren, de a WordPress számára egyszerű megoldás a fent említett két plugin egyikének használata, az Autoptimize vagy Better WordPress Minify egyikének használata, mivel erre lehetőségeik vannak..

Gyorsítótár oldalak

A PHP-fájlok végrehajtása és az adatbázisba történő hívások helyett a gyorsítótárazás statikus HTML-oldalakat generál, amelyeket átmenetileg tárolnak a szerveren és kiszolgálnak a látogatók számára. A WordPress két legfontosabb gyorsítótár-beépülő modulja a következő WP Super gyorsítótár és W3 teljes gyorsítótár. Mindkettő több, mint a gyorsítótárazás, előtöltéssel és tömörítéssel. Az optimális terhelési sebességeket akkor lehet elérni, ha a gyorsítótárat és a finomítást kombinálják.

Tartalomszolgáltatási hálózatok (CDN) használata

A nehezebb forgalmú webhelyeknél a CDN-k általában statikus eszközöket, például CSS- és JavaScript-fájlokat, valamint képeket több webhelyen tárolják, így azok közelebb kerülnek kiszolgálásra a webhely látogatói számára. CDN-k, például Amazon CloudFront, A CloudFlare és a MaxCDN a teljes webhelyet kiszolgálhatja. CloudFront és

CloudFront és CloudFlare mindkettőnek korlátozott számlája van, míg MaxCDN van egy próbafiókja, hogy kipróbálhassa őket. Mindhárom teljes fizetős fiókkal rendelkezik, ahol a sávszélességet terheli. A látogatóhoz közelebbi webhelyekről történő kiszolgálás lerövidíti a letöltési időt és csökkenti a sávszélesség túlterhelését az otthoni webhelyen, felgyorsítva az oldalak betöltését.

Tömörítse a képeket és használja a lusta terhelést

A képek nagy akadályt jelentenek a gyors töltési időkhöz. A képek tömörítése lényegesen felgyorsítja a dolgokat. WP Smush és EWWW Image Optimizer azok a WordPress bővítmények, amelyek automatikusan tömörítik képeit, amikor feltölti őket a médiakönyvtárba a WordPress alkalmazásban. Ha egy hónap alatt kevesebb mint 100 képet tölt fel, akkor egy másik plugin lehetőség ShortPixel Image Optimizer.

Ha a tömörítést kombináljuk a Lazy Load, a grafika miatt bekövetkező lassú terhelések csak kivitelesek. A Lazy Load egy WordPress plugin, amely csak akkor tölti be a képeket, ha a látogatók látják őket. Ez lerövidíti a betöltési időket, mivel a hajtás alatt lévő és a nézetablakban nem látható képeket figyelmen kívül hagyják az oldal betöltésekor.

Korlátozza a WordPress javításait

A WordPress minden változtatáskor elmenti a bejegyzés verzióját, és az adatbázisban tárolja. Ezeket az extra adatbázis-bejegyzéseket a szervernek kell feldolgoznia a legfrissebb üzenet megkeresése és betöltése céljából. Valójában letilthatja a javításokat, de akkor elveszíti a biztonsági másolatot, ha valami történik a bejegyzés létrehozása közben.

Ehelyett korlátozza a WordPress által fenntartott revíziók számát. Például, ha öt verzióra szeretné beállítani a korlátot, akkor ezt a sort használja a wp-config.php fájlban:

határozza meg (‘WP_POST_REVISIONS’, 5);

Meg tudja-e felelni ennek a tesztnek?

Miután megtette az ebben a bejegyzésben ismertetett lépéseket, itt az ideje visszatérni és elemezni újra webhelyét az eszköz vagy eszközök segítségével, amelyeket a kiindulási alap beállításához használt. Futtassa a teszteket, és ellenőrizze az eredményeket. Önnek közel kell lennie egy optimalizált webhelyhez. Ha továbbra is vannak problémák, hajtsa végre a javasolt javításokat, és futtassa újra az elemzést, amíg jó eredményt nem kap. Az összes As vagy B szót keres az egész fórumon.

Következtetés

Nem szabad elkerülni azt a tényt, hogy manapság az internetet használó személyek gyors sebességűek. A látogatók azt szeretnék, hogy webhelye tegnap, holnap ne töltse be az oldalát. Ha nem adja meg számukra gyors oldalbetöltést, akkor hamarosan távoznak. Optimalizálnia kell a WordPress webhelyét a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében. Kicsinyítse és konszolidálja a kódot, és tömörítéssel használja az oldalakat és a fájlokat kisebb méretben, és használja a gyorsítótárazást a látogató böngészőjébe történő gyorsabb letöltéshez..

Ha a kezdőlapot karcsúnak tartja, és minden fájlt, témát és a WordPress szoftvert mindig frissít, felgyorsítja a WordPress teljesítményét. Tartsa egyszerűen az optimalizálást, és használja a rendelkezésre álló plug-ineket, amelyek automatikusan az optimalizálás nagy részét megteszik az Ön számára. Végezze el ezeket a dolgokat, elkerülve a gyakori WordPress teljesítményhibákat, és gyors lépést fog elérni a látogatók megszerzéséhez és megtartásához a WordPress webhelyén..

Tartsa egyszerűen az optimalizálást, és használja a rendelkezésre álló plug-ineket, amelyek automatikusan az optimalizálás nagy részét megteszik az Ön számára. Végezze el ezeket a dolgokat, elkerülve a gyakori WordPress teljesítményhibákat, és gyors lépést fog elérni a látogatók megszerzéséhez és megtartásához a WordPress webhelyén..

Van más optimalizáló trükkö és tippe is a WordPress teljesítményének javítása érdekében? Mennyire befolyásolja a webhely betöltési sebessége az Ön böngészési szokásait? Az alábbi megjegyzés: ossza meg ezeket vagy a gondolatait, amelyek esetleg felmerülnek erről a blogbejegyzésről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map