GoDaddy vs. Arvixe: Melyik internetes hostot kell választania?

Ha úgy döntött, hogy elindít egy weboldalt, akkor valószínűleg több mint egy kicsit zavart lenne az összes különféle webtárhely-szolgáltató és az ottani tervek felett. Ez a GoDaddy és Arvixe egy-egy összehasonlítása itt segítséget nyújt a rendetlenség rendezésében és az Ön számára megfelelő web hosting cég megtalálásában..


A GoDaddy nagyvállalat közel 13 millió ügyféllel rendelkezik. Lehet, hogy az Arvixe nem olyan jól ismert, mint más host-szolgáltatók, de gyorsan növekszik – méretében és hírnevében. A GoDaddy és az Arvixe egyaránt biztosítanak megosztott tárhelyet, kezelt WordPress-t, VPS-t és dedikált szerverterveket. Mind a GoDaddy, mind az Arvixe Linux és Windows opciókat kínálnak tervükhöz.

A GoDaddy számos „best of” díjat nyert, köztük 2012-ben a Fortune 100 „Legjobb Vállalat, amelyben dolgozhatunk” elnevezést. A GoDaddy elismert ellentmondásos hirdetési kampányaival is. Az Arvixe számos díjat nyert – köztük a PCMag „Editor’s Choice” -ét 2015-ben, és az Inc. 500 egyik leggyorsabban növekvő vállalata Amerikában.

A GoDaddy 1997-ben Jomax Technologies néven indult, és 1999-ben Go Daddy-ként átalakult. 2006-ban a márka GoDaddy-re változott (a két név egyesült). A magánbefektetési csoport a GoDaddy tulajdonosa, azonban az alapító, Bob Parsons továbbra is a legnagyobb egyedi részvényes. Az Arvixe-t az Endurance International Group (EIG) 2014-ben vásárolta meg. Az EIG számos webtárhely-szolgáltatóval rendelkezik, és bár az EIG-oldalaknak van némi hasonlósága, ők saját nevükön működnek..

Hasonlítsa össze a GoDaddy és az Arvixe teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. Ha a kiszolgálók nem állnak rendelkezésre, elveszítik a nézőket és az ügyfeleket. Az Uptime garantálja, hogy nem jelenti azt, hogy webhelye mindig fel van állva, de ez azt jelzi, hogy a webgazda fontosnak tartja az üzemidőt. A GoDaddy garantálja az üzemidő legalább 99,9% -át. Ha a webhely legalább 1% -ot esik egy hónap alatt a 99,9% -ról, akkor az adott hónap hostolási díjának 5% -át jóváírják. Az Arvixe ugyanazt a 99,9% -os garanciát vállalja, havi hónapban visszatérítést kap, ha ez a százalék alá esik.

Teljesítmény. A GoDaddy a Core i7 processzorokat használja a megosztott terveiben, a Xeons a VPS és a dedikált tervekben. Az Arvixe a legújabb Xeons-ot használja, és az ügyfelek adatait a 15K raid tíz meghajtón tárolja. Az Arvixe adatbázisai és e-mail szerverei SSD-tárhelyen vannak.

Egy GoDaddy webhelyen végzett teszt 2,91 másodperces terhelési időt eredményezett, ami gyorsabb, mint a Pingdom-nal tesztelt helyek 56% -a. Egy hasonló Arvixe-hely terhelési ideje 1,05s% volt, ami a tesztelt helyek 89% -ánál gyorsabb volt.

Megbízhatóság. A GoDaddy rendelkezik adatközponttal, amelyet tulajdonában tart az arizonai Phoenixben, és két másik arizonai központot bérel: Mesát és Scottsdale-t. A GoDaddy más adatközpontokkal rendelkezik Chicagoban, Los Angelesben és Ashburnben (Virginia). A nemzetközi igényeket kielégítik egy amszterdami európai központ és egy szingapúri ázsiai központ. Az adatközpontok tápellátása és hűtése redundáns és dízel biztonsági mentésekkel történik.

Az Arvixe a globális igényeknek megfelel Dallas, Texas, Amszterdam és Hong Kong adatközpontokkal. Az adatközpontok teljesen feleslegesek, és a biztonság és a megbízhatóság helyszíni ellenőrzése alatt állnak.

Vélemény a GoDaddy és az Arvixe Performance témáról

Az Arvixe jobb üzemidejű garanciával rendelkezik, valamint a teszteknél sokkal gyorsabb terhelési és válaszidővel rendelkezik.

A GoDaddy és az Arvixe tulajdonságai

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: A „korlátlan” és a „nem mérlegelt” marketing fogalmak, amelyeket a webtárhely szolgáltatók gyakran használnak. Az állításokkal ellentétben ez nem azt jelenti, hogy „mindent felhasználhat”. Ehelyett arra utal, amit a fogadó cég „ésszerű használatnak” tart.

Domain regisztráció. Miközben mindkét host domain regisztrátor, a GoDaddy a világ legnagyobb regisztrálója, több mint 60 millió kezelt domain mellett. A GoDaddy egyéves ingyenes domain regisztrációt kínál kezdeti időtartamra, amikor a lejárat 12 hónap vagy annál hosszabb. Az Arvixe ingyenes domain-t kínál mindaddig, amíg velük van terv, és ingyenes transzfert kínál, ha már rendelkezik domainjével.

Weboldal-készítő. A GoDaddy rendelkezik a drag-and-drop felülettel a Webhely-készítővel, havonta 1 dollár promóciós árral kezdve. Az Arvixe RvSiteBuilder szolgáltatást nyújt, amely WSYWIG szerkesztővel és több mint 600 websablonnal rendelkezik..

adatbázisok. A választott tervetől függően a GoDaddy 10-től korlátlan MySQL-adatbázisokat kínál. Az Arvixe korlátlan MySQL és PostgreSQL adatbázisokat kínál.

E-mail fiókok. A GoDaddy 100–1000 fiókot kínál 100 MB – 1 GB tárhellyel, a tervtől függően. Az Arvixe korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást nyújt minden tervében.

WordPress tárhely. Mind a GoDaddy, mind az Arvixe felügyelt WordPress terveket kínálnak. Egy kezelt WordPress-terv lehetővé teszi, hogy a tárhelyszolgáltató biztonsági másolatot készítsen és frissítsen az Ön webhelyén, lehetővé téve, hogy a fontos dologra – a webhely tartalmára – koncentráljon.

Hajrá apuA GoDaddynek négy WordPress-terve van. Basic, amely egy webhelyre korlátozódik, havi 25 000 látogató és 10 GB SSD tárhely; Deluxe, egy webhellyel, 100 000 látogatóval és 15 GB tárhellyel; Végső, két oldallal, 400 000 látogatóval és 30 GB-os SSD tárhellyel; és a Fejlesztő, akár 5 oldallal, 800 000 látogatóval és 50 GB SSD tárhellyel. Mindegyik egy ingyenes domainvel rendelkezik, ha éves időtartamot rendel meg. A végső terv ingyenes siteLock-ot tartalmaz.

ArvixeAz Arvixe két közös WordPress-tervet kínál – a Personal Class és a Personal Class Pro. Ha webhelye növekszik, akkor a kiszolgálói skála megoszlik a megosztott, VPS, dedikált és felhő kiszolgálókon, igényeitől függően. Korlátlan hely és sávszélességük van, és a nap 24 órájában elérhető csevegési és telefonos támogatást nyújtanak a WordPress tárhelyéhez.

e-kereskedelem megoldás. A GoDaddy és az Arvixe egyaránt ingyenes bevásárlókocsikat kínálnak, mint például a Magneto, ZenCart, PrestaShop és mások, a vezérlőpulton keresztül. Az Arvixe sok ingyenes és kereskedelmi e-kereskedelmi lehetőséget támogat, sokuk 24 órás támogatást és automatikus telepítést kínál.

mentések. A GoDaddy webhelyről biztonsági másolatot készít és helyreállítási tervet készít havi díj ellenében megosztott terveivel, valamint ingyenes napi biztonsági másolatot készít a WordPress, VPS és dedikált tervekkel. Az Arvixe napi pillanatkép-mentéseket készít kiszolgálóiról. Az Arvixe azt ajánlja az ügyfeleknek, hogy készítsenek saját biztonsági mentéseket, és tárolják azokat webhelyen kívül (ami jó tanács, bármilyen tervtől függetlenül).

Hosting biztonság. A GoDaddy ellenőrzi és proaktív módon cselekszik a DDoS fenyegetések ellen, és biztosítja azt, amit „CageFS-nek” hív. A CageFS lehetővé teszi felhasználói jogosultságok beállítását a tartalomhoz való hozzáférés korlátozására. A GoDaddy SpamAssasin-ot, valamint a BoxTrapper szolgáltatást nyújt az e-mail szűréshez. Az Arvixe beolvassa és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések ellen, valamint brutális erővédelemmel rendelkezik. Az Arvixe SpamAssassin és Spamhaus szűrést biztosít.

A GoDaddy ingyenes megosztott SSL-t biztosít a terveihez, a legfontosabb szinteken pedig a privát SSL ingyenes. Az Arvixe korábban megosztott SSL-t nyújtott a Linux megosztott terveihez, azonban 2015 végétől a megosztott SSL-ek már nem állnak rendelkezésre a Linux vagy a Windows PersonalClass megosztott terveihez. Magán SSL vásárolható meg. Az Arvixe BusinessClass tervei ingyenes SSL-t tartalmaznak, mindaddig, amíg Önnek terve van az Arvixe-vel.

A GoDaddy és az Arvixe mind Windows, mind Linux szervereket kínálnak.

Vezérlőpult. Az Arvixe az ipari szabvány cPanel-t használja. A GoDaddy a cPanel-t használja, de elvégezte a testreszabást, ami ismeretlenné teheti a rendszeres cPanel-felhasználókat.

Extrák. A host tervek mellett a GoDaddy SEO, online marketing és tervezési szolgáltatásokat is kínál felár ellenében. Mind a GoDaddy, mind az Arvixe viszonteladói terveket és társult programokat működtet. Az Arvixe 100 dolláros hirdetési jóváírást nyújt a Bing / Yahoo számára, és 100 dollárt nyújt a Google AdWords szolgáltatásban.

Vélemény a GoDaddy és az Arvixe főbb jellemzőiről

A két hosting társaságnak sok közös dolga van – mindkettő cPanel-et használ, mindkettő rendelkezik Linux és Windows szerverrel, és mindkettőnek jó a biztonsági lehetőségei. A GoDaddy-t az iparág vezetőjének tekintik a domain regisztrációban, de az Arvixe korlátlan sávszélessége, adatbázisai és e-mail szolgáltatásai terveihez adnak előnyt.

Hasonlítsa össze a GoDaddy és az Arvixe web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Az árképzés a web hosting cégek számára mozgó célpont. A versenyképesség megőrzése érdekében egész évben különleges promóciókat kínálnak. Az itt alkalmazott árazás az, amit ezen összehasonlítás idején kínáltak. Felhívjuk figyelmét, hogy a promóciós árak általában csak az első szolgáltatási időszakra érvényesek, tehát a hosszabb távra történő feliratkozás magasabb megtakarítást jelent. Általában a hosszabb távra történő feliratkozás, függetlenül a folyamatban lévő promóciótól, valószínűleg árat eredményez.

Hajrá apu. A GoDaddy három Linux megosztott tervet és három Windows megosztott tervet kínál – a két lehetőség hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A gazdaságosság egy helyet, korlátlan sávszélességet és 100 GB tárhelyet tesz lehetővé 3,99 USD-ért. A Deluxe havonta 4,99 dollár, az Ultimate pedig 7,99 dollár havonta korlátlan weboldalt, korlátlan sávszélességet és korlátlan tárhelyet kínál. Minden tervhez tartozik egy ingyenes regisztrációs év az éves tervben. Az e-mail fiókok száma 100, 500 és 1000 lehet. Az Ultimate terv hozzáad egy ingyenes SSL tanúsítványt egy évre.

Arvixe. Az Arvixe négy közös tervet kínál – kettőt a PersonalClass-ban és kettőt a BusinessClass-ban. Lehetősége van az USA, Európa vagy ázsiai adatközpont kiválasztására a pénztárnál. Mind a személyes, mind az üzleti vállalkozás korlátlan hely, sávszélességet, e-maileket és adatbázisokat kínál. A PersonalClass (havonta 4 dollár) és a BusinessClass (havonta 22 dollár) különbözik a Pro verzióktól, a PersonalClassPro (havonta 7 dollár) és a BusinessClassPro (havonta 35 dollár), mivel a Pro szinteken korlátlan számú webhely megengedett, míg a nem-Pro szinteken engedj hatot. A PersonalClass és a BusinessClass közötti különbség az, hogy a BusinessClass kevesebb felhasználót használ a kiszolgálón – alapvetően megosztott tárhely a VPS szolgáltatásokkal. Az ASP opció néhány dollárral többet futtat minden egyes tervhez és szinthez. Az Arvixe megosztott tervei korlátlan MySQL és PostgreSQL adatbázisokat biztosítanak. Ezenkívül a BusinessClass terveknek ingyenes SSL tanúsítványuk van, mindaddig, amíg a webhelyet az Arvixe üzemelteti.

Mindkettő felügyelt WordPress tárhelyet kínál. A GoDaddy négy tervet kínál. A webhelyek a legalacsonyabb szint 1-jétől a legmagasabb 5-ig terjedő tartományt engedélyezték. A GoDaddy a terv alapján korlátozza a látogatók számát havonta, és az SSD-tárhely mennyisége tervtől függően változik. A GoDaddy ára havi 3,99, 4,49, 7,99 és 13,99 dollár. Az Arvixe egy PersonalClass WordPress tervet kínál havonta 4 dollárért, egy PersonalClassPro tervet pedig havonta 7 dollárért. Korlátlan sávszélesség, korlátlan tárolás és korlátlan számú adatbázis jön a két tervhez. A PersonalClassPro terv korlátlan számú webhelyet tesz lehetővé. Az Arvixe WordPress tervei könnyen méretezhetők, bár az árak növekednek a WordPress számára VSP-en vagy dedikált szerveren.

A GoDaddy több VPS-tervet kínál, öt Linux-ra és öt Windows-ra – a Windows-tervek havi 10 dollárba kerülnek. A GoDaddy tervek korlátlan sávszélességet és 40–250 GB tárhelyet kínálnak (a rétegtől függően). Az Arvixe két tervet kínál mind Linuxon, mind ASP-n (Windows). Az Arvixe ára körülbelül 30 dollár. A GoDaddy azonban a webhelyek számát 3-ra korlátozza. Az Arvixe korlátlan sávszélességet és korlátlan számú webhelyet engedhet meg – plusz egy ingyenes SSL tanúsítványt mindaddig, amíg megvan a terve. A GoDaddy 5 dedikált tervet kínál Linuxra és 5 Windows-ra. A GoDaddy Windows tervei körülbelül 30 dollárral futnak, mint a Linux tervei. A GoDaddy terveinek korlátlan sávszélessége van. Az Arvixe hat processzorcsomagot kínál, az összehasonlítható kiemelt csomagok valamivel magasabbak, mint a GoDaddyé. Az Arvixe két lenyűgöző multiprocesszoros dedikált tervet is kínál – bár havonta több mint 350 dollárba kerül.

A GoDaddy különböző marketing krediteket kínál a helyétől függően. Az Arvixe ingyenes marketingt nyújt 100 dollár hitellel a Bing / Yahoo számára és 100 dollár hitelt a Google AdWords számára. Mindkettő domainneveket árusít. A GoDaddy egy ingyenes regisztrációs évet biztosít az új regisztrációhoz, míg az Arvixe ingyenes domain regisztrációt biztosít, amíg megtartja a tervét.

A GoDaddy és az Arvixe pénz-visszafizetési garanciákat kínálnak. A GoDaddy a szokásos 30 napos garanciát nyújtja éves és annál hosszabb időtartamra. Havi tervek esetén a GoDaddy teljes visszatérítése 48 órára korlátozódik, és ezt követően arányos. Az Arvixe hosszabb 60 napos garanciát kínál. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik az Arvixe vagy a GoDaddy webhelyen, akkor a domain regisztrációs díjat visszatartják a visszatérítésből, és Ön megtartja a domain nevet.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

A megosztott tárhely érdekében az Arvixe előnye a „korlátlan” funkciókkal, az árak hasonlóak vagy alacsonyabbak, mint a GoDaddy. Az Arvixe élen jár a VPS-ben, a „korlátlan” funkcióival is. A GoDaddy dedikált tervei alacsonyabbak, bár ha komoly szerverre van szüksége (jóval magasabb áron), akkor az Arvixe ismét a kettő közül választhat..

Milyen egyszerű a GoDaddy és Arvixe használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. Mind a GoDaddy, mind az Arvixe a cPanelt használják, bár a GoDaddy kissé módosítja az interfészt. A cPanel felhasználóbarát grafikus felülete az iparági szabvány, és rendelkezik a legtöbb olyan funkcióval, amely a webhely adminisztrációjához szükséges, könnyen azonosítható ikonok segítségével. A GoDaddy biztosítja az ipari szabvány Plex-et Windows terveivel, az Arvixe a WebSitePanel programot használja.

Egy kattintással a Telepítő. A GoDaddy egyetlen kattintással telepíti az alkalmazásokat több száz alkalmazás számára a vezérlőpulton keresztül. Az Arvixe egyetlen kattintással telepíti a több száz alkalmazást a Softaculous segítségével. Mindkettő egy kattintással telepíti a WordPress programot.

Weboldal navigáció. Mind a GoDaddy, mind az Arvixe weboldalai biztosítják a szükséges információkat. A GoDaddy további termékeket kínál a tárhelyen kívül, így kissé zavaró a navigáció, és oldalain sok a görgetés. Az Arvixe’s nincs piszkos és pont a lényeg. Az Arvixe könnyen olvasható összehasonlító táblázata világosan megmutatja a szintek különbségeit.

Vélemény a könnyű használatról

Ez egy döntetlennek tekinthető, mivel mindkettő cPanel-et használ, és mindkettő számos alkalmazást egyetlen kattintással telepít. Az Arvixe enyhe bólintást kaphat, könnyebben navigálható webhelyének köszönhetően.

A GoDaddy és az Arvixe támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

A GoDaddy-t nem az átlagosnál jobbnak kellene tekinteni, az ügyfelek áttekintése alapján. Arvixe ugyanabban a helyzetben van. Az EIG felvásárlása óta az Arvixe ügyfélszolgálati minősítései szenvedtek. A PCMag 2015-ben az Arvixe-t nevezte meg Szerkesztői Választásnak, de 2016 elején a rossz ügyfélszolgálat és a hosszú várakozási idő miatt leértékelte a minősítéseit..

A GoDaddy és az Arvixe e-mailben és 24 órán keresztül élő csevegést folytatnak. A GoDaddy telefonja 24 órás, de az Arvixe telefonos támogatása csak munkaidőre korlátozódik. Mindkettőnek széles ismeretbázisa van oktatóprogramokkal. A GoDaddy a „GoDaddy garázsban” található blogja mellett informatív cikkeket is közöl. Az Arvixe aktív bloggal rendelkezik.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Lehetséges, hogy Arvixe itt élvonalbeli az ügyfélszolgálat érdekében, mivel a GoDaddy-k átlagnak tekinthetők, vagy kissé meghaladják ezt. Az utóbbi időben azonban az Arvixe üzemideje és ügyfélszolgálata elmaradt, és az ügyfelek várakozási ideje túl hosszú.

Felhasználói vélemények a GoDaddy és Arvixe-ről

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: A beszámolókat gyakran vásárolják – akár egyenesen, akár ösztönzőként a krediteket. Még a legitim értékeléseket is általában a szenvedélyes vásárló készíti, tehát a legtöbb véleménynek erős negatív vagy erős pozitív vonása van. Ha azonban valami folyamatosan felmerül, pozitív vagy negatív, akkor azt ki kell vizsgálni.

Negatív vélemények a GoDaddy és Arvixe számára

Hajrá apu. A GoDaddy legtöbb negatív véleménye a rossz ügyfélszolgálatról, az egyes tervekre szigorú korlátozásokról és a bosszantó leállásokról szól..

Arvixe. Az Arvixe legújabb negatív áttekintése a rossz ügyfélszolgálatról és a hosszú várakozási időkről szól.

Pozitív vélemények a GoDaddy és az Arvixe számára

Hajrá apu. A GoDaddy vásárlóinak pozitív véleményei kommentálják a domain regisztrációs szolgáltatásait és árait.

Arvixe. Az Arvixe-t ügyfelei nagyra értékelik, mert oly sok szolgáltatás elérhető ilyen olcsó áron. A Windows ügyfelek arról szólnak, hogy örömmel találják meg a megfizethető árú tárhelyet.

Vélemény a felhasználói véleményekről

A vélemények általában azt jelzik, hogy a GoDaddy arra összpontosít, hogy domain regisztrátor legyen, és a tárhely utógondolat. Noha az Arvixe néhány negatív panaszt kap az ügyfélszolgálattal kapcsolatban, ügyfelei általában továbbra is nagyra értékelik.

Következtetés a GoDaddy és az Arvixe összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

Mindkét hosting társaság vonatkozásában vannak pozitív és negatív vonások.

Az Arvixe választásának okai a GoDaddy felett:

 • Ingyenes domain mindaddig, amíg a terv üzemel
 • Több korlátlan szolgáltatás a tervekben
 • Hosszabb pénz-visszafizetési garancia

Az okok a GoDaddy választására az Arvixe felett:

 • Több webes terméket értékesít a tárhelyen kívül
 • További szintek a további lehetőségekhez a tervekben
 • Ingyenes telefon a nap 24 órájában

A GoDaddy lehet a legmegfelelőbb kezdőknek, mivel minden webes kapcsolódó, a domain névtől az SSLig, a marketing és a SEO szolgáltatásokig, valamint az online könyvelésig, egy webhelyről szerezhető be. Az Arvixe vonzó választás azok számára, akik költségvetési árakon „korlátlan mindent” akarnak. A kisvállalkozások számára a korlátlan sávszélesség és a tárolás vonzó. A VPS-t vagy dedikált kiszolgálókat igénylő vállalkozások vonzó választást fognak találni a GoDaddy számára – bár a komoly számítástechnikára szorulhatnak az Arvixe kettős processzorra tervezett tervei..

Számos más lehetőség is van arra, hogy ellenőrizze webes host keresésekor. Az egyik, amelynek a radaron kell lennie, az InMotion Hosting, kiválóan kezelt WordPress tervei miatt. Az iparág egyik legjobb pénz-visszatérítési garanciáját kínálja – 90 napos pénz-visszafizetési garancia, összehasonlítva a GoDaddy 30 napos garanciájával, és 60 napos garancia az Arvixe-nél. Ha nem bánja, hogy egy apróbb lépést tesz az árképzésben a költségvetési tárhely áraitól a prémium szolgáltatások, valamint a gyors betöltési és válaszidő elérése érdekében, a SiteGround egy hosting cég, amelyet fontolóra kell vennie.

Van kérdése a GoDaddy-ról vagy az Arvixe-ről? Mi volt a web hosting tapasztalata? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map