GoDaddy vs. A2 tárhely: Melyik internetes hostot kell választania?

A webhely létrehozása, a megfelelő megjelenés és a nézők nagyszerű élményének biztosítása érdekében a web hosting gyakran elfelejtődik. De mi az a hatalmas webhely használata, ha nem érhető el éjjel-nappal?


A megfelelő webtárhely-szolgáltató kiválasztására nem szabad utólag gondolni, és erre jönünk be. Íme egy összehasonlítás a két legfontosabb tárhelyszolgáltatás között: a GoDaddy és az A2 tárhely. A kutatást elvégeztük, hogy elegendő információval szolgáljunk az Ön eldöntésére, hogy bármelyik szolgáltatás megfelelő a számodra.

Mind a GoDaddy, mind az A2 Hosting tiszteletben tartott társaságok, amelyek kissé eltérő területeken működnek. Az A2 Hosting 2005 óta működik, a GoDaddy pedig 1997-ben alakult.

Méretében a GoDaddy durván tízszer nagyobb, mint az A2 Hosting, mintegy 730 000 webhelyet tárolva az A2 alig több mint 63 000 webhelyén. Az A2 Hosting középpontjában a webtárhely áll, míg a GoDaddy a domain regisztrációval legismertebb, és külön foglalkozik az e-mailekkel és a marketinggel, valamint az internetes biztonsággal. A GoDaddy egy speciális fejlesztői számára Pro programot is kínál.

Hasonlítsa össze a GoDaddy és az A2 Hosting teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. Az üzemidő és a megbízhatóság a webtárhely két aspektusa, amelyek heves észrevételeket vonnak fel a felhasználók számára, ha webhelyük nem mindig elérhető. A GoDaddy és az A2 Hosting az ipari szabvány 99,9% -os rendelkezésre állását garantálja; mindkét szolgáltató következetesen megütötte ezt a jelet azzal, hogy az A2 enyhén él 100% -os üzemidővel, ugyanabban az időszakban, mint a GoDaddy 99,94% -os üzemideje.

Teljesítmény. A GoDaddy rendkívül magas rangú a harmadik féltől származó szakemberek által végzett mérési teszteknél. A felhasználói vélemények azonban vegyesek, nagyon lassú történetekkel és azokkal az emberekkel, akik örülnek annak, hogy webhelyeik milyen gyorsan töltődnek be. A GoDaddy Solid State Drive kiszolgálókat használ, de korlátozza az SSD tárhely mennyiségét az egyes tárhelyterveiben.

Az A2 Hosting mindhárom tervét a Solid State Drive Speed ​​Boost szerverek hajtják végre, amelyek állítása szerint akár húszszor gyorsabban teljesítenek, mint a versenytársaik szokásos szerverei. És ellentétben azokkal a versenytársakkal szemben, amelyek ezt a gyors szolgáltatást csak bizonyos webhelyek funkcióinál kínálják, az A2 minden fájlt, az operációs rendszert és az adatbázisokat lefedi.

Ezen túlmenően az A2 Hosting szerződést köt egy harmadik féltől származó társasággal, hogy nyomon tudja követni azok működési idejét és sebességét, amelyek mindenki számára láthatók az interneten.

Megbízhatóság. A webtárhely-szolgáltatás megbízhatóságának egyik szempontja a több adatközpont, így a cégek válthatják az Ön webhelyét közöttük, ha egynél több hiba fordul elő. A különböző országok központjai bónusz! A GoDaddy adatközpontjai az Egyesült Államokban (7 központ), Amszterdamban és Szingapúrban találhatók.

Az A2 Hosting adatközpontjai világszerte működnek, szervereikkel Washingtonban, DC-ben és Kaliforniában az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Németországban. Mindkét vállalat redundáns energiát, hűtést és helyszíni felügyeletet használ a magas megbízhatóság érdekében.

Vélemény a GoDaddy és az A2 tárhely teljesítményéről

Az A2 Hosting és a GoDaddy nagyban befolyásolja a feldolgozási sebességet és a megbízhatóságot, így az A2 Hosting vezetővé tesszük az SSD szervereket webtárhelyének minden szempontjából..

A GoDaddy és az A2 Hosting jellemzői

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: Azok a szolgáltatások, amelyeket egy web hosting szolgáltatás kínál, gyakran döntéshozók lehetnek. Nem önmagában jellemző, de érdekes, hogy az A2 Hosting elkötelezett amellett, hogy környezetbarát legyen. 2007 óta az A2 szén-semleges, ösztönözte munkatársait a távmunkára, a régi szerverek újrahasznosítására, a fák ültetésére és a szemét csökkentésére.

Domain regisztráció. A domain név regisztrálása valószínűleg az első, ami eszébe jut, amikor a GoDaddy-re gondol, tehát nem meglepő, hogy ott megvásárolhatja webhelyének domainjét és a web hosting tervét..

A GoDaddy egy ingyenes domain nevet biztosít az éves (vagy hosszabb) tervvel az eredeti szerződés időtartamára. Az A2 Hosting segítségével domain nevet közvetlenül tőlük megvásárolhatja. Mindkét szolgáltató lehetővé teszi egy meglévő domain név átvitelét.

Weboldal-készítő. A GoDaddy és az A2 Hosting egyaránt biztosít webhely-készítőt webhelyének létrehozásához. A GoDaddy (helyesen elnevezett) webhelykészítő havi díjat számít fel, míg az A2 Hosting RVSiteBuilder ingyenes az összes tárhely-terveivel. A Website Builder rendkívül népszerű, és néhány csúcskategóriás funkcióval rendelkezik, hogy vonzó webhelyet hozzon létre.

adatbázisok. Mind a GoDaddy, mind az A2 Hosting SQL adatbázisokat kínál minden tervvel. A GoDaddy korlátozza, hogy hány adatbázist engedjen meg minden tervvel, míg az A2 Hosting csak az adatbázisokat korlátozza a legalacsonyabb tervhez.

WordPress tárhely. Az A2 és a GoDaddy kiváló WordPress-menedzselt tárhelyt nyújt.

2014 végén az A2 Hosting bemutatta az A2 Optimized-t, egy WordPress-bővítményt, amely automatikus konfigurációt biztosít a WordPress-webhelyek számára a lehető leggyorsabb (6x) oldalbetöltés érdekében. Ezzel a sebességgel jobb biztonságot nyújt a WordPress webhelyek számára.

Az A2 WordPress tárolása magában foglalja több WordPress webhely teljes kezelését egyetlen irányítópulton keresztül és a tömeges spam megjegyzés eltávolítását. A kezelt WordPress tárhely-tervek ugyanazt az árat fizetik, mint a rendes tárhely-tervek.

A GoDaddy lehetővé teszi a WordPress webhely létrehozását a GoDaddy környezetben, vagy a meglévő WordPress webhely beillesztését. A kezelt WordPress tárhely ingyenes napi biztonsági másolatot nyújt (egy kattintással visszaállítással) a WordPress webhelyekről, valamint interaktív áttekintéseket és oktatóvideókat..

Jelenleg 4 WordPress-terv van a GoDaddy-vel. Az alapterv egy WordPress webhellyel havonta 3,99 dollárra kezdődik, a legfejlettebb terv pedig a Fejlesztő 5 webhelyet és 800 000 látogatót kezel, havi 13,99 dollárért. A két első terv tartalmaz egy SSL tanúsítványt (70 dolláros érték). A szokásos tárhely-tervekhez hasonlóan az ingyenes domain tizenkét hónapos vagy annál hosszabb szerződésekkel is elérhető.

e-kereskedelem megoldás. Az A2 tárhely és a GoDaddy eltérő módon kezeli az e-kereskedelmet.

A GoDaddy egy weboldalt, tárhelyet és a QuickCart-ot (saját védett kosár) köti össze havi díj ellenében. Korlátlan mennyiségű termékkel, saját kuponokkal és a Facebook-on üzlet megnyitásának lehetőségével a GoDaddy egyablakos ügyintézést biztosít a teljes e-kereskedelem igényeinek.

Az A2 Hosting-nak nincs saját e-kereskedelem-megoldása, hanem partneri kapcsolatokat kínál egy kattintással történő beállításokkal, rendkívül népszerű e-kereskedelmi szolgáltatásokkal, például a Magneto, az OpenCart, a PrestaShop és az AbanteCart. Ezzel a módszerrel a biteket össze kell készítenie.

mentések. Csak előre kell mondanunk, hogy függetlenül attól, hogy web hosting szolgáltatása milyen biztonsági mentéseket nyújt, Önnek továbbra is rendszeresen készítenie kell a webhely biztonsági másolatát. Csak abban az esetben.

Mindezek ellenére, mind a GoDaddy, mind az A2 Hosting nyújt néhány biztonsági mentési szolgáltatást az Ön számára.

Az A2 Hosting a Server Rewind, a fájl helyreállítási programot kínálja, amely a két legfontosabb tervével együtt ingyenes. A Server Rewind időszakonként pillanatképeket készít webhelyéről, de nem az adatbázisairól, és ezekhez hozzáférhet a kezelőpanelről.

A GoDaddy felszámolja a biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatásokat. A díj ellenében automatikus napi biztonsági másolatot kap, a rendelkezésre álló adatmennyiséggel.

Hosting biztonság. Mindkét web hosting szolgáltató rendkívül komolyan veszi a biztonságot. A GoDaddy megszünteti a rosszindulatú programok aggodalmát azáltal, hogy havi díj mellett felajánlja a SiteLock webhelyét a webhely napi átvizsgálására, a rosszindulatú programok azonosítására és eltávolítására. SSL-tanúsítványt is megvásárolhat a webhelyére bevitt érzékeny adatok védelmének biztosítása érdekében.

Az A2 Hosting ingyenes perpetual Security szolgáltatással rendelkezik, az összes hostolási tervvel együtt. A védelem magában foglalja a 24/7/365 biztonsági megfigyelést, a víruskeresést, a kettős tűzfalat és az egyéb kiszolgálók védelmét. Figyelemre méltó a HackScan, egy ingyenes védelem, amely blokkolja a hackeket, még mielőtt azok kárt okoznának az ügyfelek webhelyein. Az SSL tanúsítványok megvásárolhatók.

Vezérlőpult. Ezek a web hosting szolgáltatások a cPanel programot használják Linux felhasználói támogatására, de az egyes panelek eltérően néznek ki és működnek. Az A2 a szokásos cPanelt használja, és navigációját könnyedén fel lehet venni azok számára, akik már ismertek vele. A GoDaddy testreszabta a standard cPanel-t; megjelenésében megegyezik a GoDaddy stílusával, és a felhasználók beszámolnak arról, hogy jól elrendezett és könnyen navigálható.

Azok, akik a Windows web hosting lehetőségét választják a GoDaddy segítségével, az Odin Plesk vezérlőpultot használják.

Vélemény a GoDaddy és az A2 tárhely főbb jellemzőiről

Az A2 Hosting legyőzi itt a GoDaddy szolgáltatásait ingyenes funkcióinak, nevezetesen biztonsági másolatok, weboldal készítő és SQL adatbázisok miatt. A GoDaddy azonban jobb az integrált e-kereskedelmi megoldásánál.

Hasonlítsa össze a GoDaddy és az A2 Hosting webtárhely-terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Az árakról mindig nehéz írni, mivel az árak változnak, rendszeresen kínálnak árengedményeket, és a promóciós árak csak az eredeti szerződésre vonatkoznak, majd visszatérnek a gyakran sokkal magasabb szokásos árhoz. Az árazáshoz mindig olvassa el a finom nyomtatást, és ne feledje, hogy minél hosszabb a szerződés, annál kevesebb a havi költség.

Hajrá apu. A GoDaddy három Linux webtárhely-tervet kínál, az alap, a Deluxe és az Ultimate szoftvert, és az alapértelmezett szerződés 36 hónap..

A kezdő webhelyhez a Basic havi 3,99 dollár árengedményt igényel, mivel csak egy webhelyre és 100 e-mail címre korlátozódik. Ha több webhelyed van, fontolja meg a Deluxe-t havonta 4,49 USD-en (kedvezményes ár) korlátlan webhelyekkel és 500 e-mail címmel. Azoknak, akiknek e-kereskedelmi üzlete van, vagy nagyon forgalomban vannak, a legmagasabb tervet, az Ultimate-t 7,99 USD-ra kell nézni havonta. Minden terv korlátlan sávszélességgel és ingyenes domainnel jön, legalább 12 hónapos szerződéssel.

A Windows webtárhely-tervei a GoDaddy-vel hasonlóak, de mindegyik tervben különféle számú SQL és MYSQL adatbázist tartalmaznak. Az egyik weboldal számára a gazdasági terv havi 3,99 USD kedvezménnyel indul, a korlátlan webhelyekkel, sávszélességgel és tárolással rendelkező Deluxe terv pedig havonta 4,49 USD (kedvezményes ár). Korlátlan számú webhely, tárolóhely, sávszélesség és adatbázisok érhetők el az Ultimate csomaggal havonta 7,99 USD-ért. Minden tervhez tartozik egy ingyenes domain, éves (vagy hosszabb) szerződéssel.

A GoDaddy weboldal Pro részén keresztül kínál VPS-t, Cloud-ot és dedikált webtárhely-terveket.

A2 tárhely. Az A2 Hostingnak három Linux-tárhely-terve van, amelyek hasonlóak a GoDaddy-hez. Egyetlen weboldalon a Lite 3,92 dollárba kerül (havi 36 hónapos szerződés) 5 adatbázissal és 25 e-mail címmel. A havonta 4,90 dolláros Swift-terv korlátlan webhelyekkel, adatbázisokkal és e-mail címekkel rendelkezik. A normál körülbelül 20-szor gyorsabb turbósebesség a Turbo-terv havi 9,31 dollár-je, amely szintén az A2-es gyorsítóval érkezik. Minden terv korlátlan tárolással és örök biztonsággal rendelkezik. Az A2 Hosting nem kínál Windows-tárhelyet.

Az A2 Hosting VPS-t és dedikált Linux webtárhely-terveket is kínál, mindegyikhez menedzselt és felügyelet nélküli lehetőségeket kínálva.

A visszatérítések. A GoDaddy és az A2 Hosting egyaránt pénz-visszatérítési politikával rendelkezik. A GoDaddy használatával, ha feliratkozott vagy havi-hónapos szolgáltatásra van szüksége, 48 órán belül kérnie kell a visszatérítést; éves szerződések esetén 45 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítsen pénzt. Meg kell indokolnia kérését. Az A2 Hosting pénz-visszatérítési politikája nem annyira liberális. Csak 30 nap áll rendelkezésére a teljes visszatérítés igénylésére; ezen időtartam elteltével visszatérítést kapsz egy arányos arányban.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

Mint néha történik, ez döntetlen, ha figyelembe vesszük a GoDaddy és az A2 Hosting kedvezményes árait. Visszatérítési politikájuk is hasonló.

Milyen egyszerű a GoDaddy és az A2 tárhely használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. Ha ismeri a szokásos cPanel-t, otthon lesz otthon, ha használja az A2 Hosting vezérlőpaneljét, a szokásos cPanel-en alapulva. A GoDaddy átvette a szokásos cPanelt, és nemcsak úgy nézett ki, hogy hogyan néz ki, hanem hozzáadott egyéni ikonokat is; A felhasználói vélemények rendkívül pozitívak ezekben a változásokban.

Egy kattintással a Telepítő. A GoDaddy egy kattintással történő telepítést kínál több mint 125 alkalmazás számára Linux felhasználói számára és több mint 50 alkalmazás számára az előfizetőket tároló Windows alkalmazások számára. Ezen alkalmazások webhelyén azonban nem található lista. Van egy kattintással a GoDaddy regisztrált domainek beállítása. Az A2 Hosting egy kattintással történő beállítást is kínál népszerű alkalmazásokhoz, beleértve a WordPress témákat és pluginokat, valamint az e-kereskedelmi megoldásokhoz, amelyekkel társul..

Weboldal navigáció. Rendkívül könnyű információt találni az A2 tárhely webhelyén. Különösen az összes terv összes jellemzőjének összehasonlítása egyértelműen és tisztán elérhető az egyik oldalon lévő táblázatban. Ezzel szemben a GoDaddy webhelye zsúfoltabb, és több képernyőn kell átmenned, hogy megismerje a tervekkel kapcsolatos összes információt..

Vélemény a könnyű használatról

A GoDaddy itt vállal vezető szerepet a szabványos cPanel interfész könnyen használható adaptálásában, valamint az elérhető kattintásos alkalmazások számában..

A GoDaddy és az A2 Hosting támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

Az ügyfélszolgálat az egyik olyan webtárhely olyan funkciója, amelyre nem gondolja át, amíg nincs szüksége rá – és akkor ez létfontosságúvá válik.

Hajrá apu. Csak kétféleképpen lehet felvenni a kapcsolatot a GoDaddy ügyfélszolgálatával – felhívhatjuk őket, vagy használhatjuk az élő csevegési lehetőséget. És a telefonszám nem díjmentes, tehát fizet a várakozási időért. A GoDaddy összes támogató személyzete Arizonában és Iowában, az Egyesült Államokban található.

Az értékelők szerint az ügyfélszolgálat általában magas, a legjobb eredmény az egyszerű és egyértelmű lekérdezéseknél. Információkat is találhat a GoDaddy tudásbázisában, vagy megnézheti a videókat.

A2 tárhely. Az A2 Hosting rendelkezik egy amerikai székhelyű Guru-személyzettel, amely támogatja Önt, akik maguk is szakértők vagy fejlesztők. Felveheti a kapcsolatot a Guru-személyzettel telefonon, e-mailben, jegy beküldésével vagy élő csevegéssel, a 24/7/365 címen. A gyorsabb jegyválaszoláshoz elsőbbségi támogatás havi díj ellenében elérhető. Az értékelők lelkesednek az A2 Hosting ügyfélszolgálatának minőségéről, és a vállalat 2015 januárjában A + minősítést kapott a jobb üzleti irodától..

Vélemény a felhasználói támogatásról

Az A2 Hosting ügyfélszolgálata könnyebben elérhető, mint a GoDaddyé, és sokkal több elismerést kapott mind a tudás, mind a barátságosság iránt.

Felhasználói vélemények a GoDaddy és az A2 Hostingról

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Az ügyfelek áttekintése csak egy részét tartalmazza a webtárhely-szolgáltatások képének egy részén – de ez a rész a belső történet. Ha szem előtt tartja, hogy mindig több negatív, mint pozitív vélemény van, az ügyfél-értékelések nagyon hasznosak az emberek problémáinak azonosításához, valamint azokhoz, amelyek különösen kedvelik a szolgáltatókat.

Negatív vélemények a GoDaddy és az A2 tárhelyről

Hajrá apu. A GoDaddy negatív véleményeinek többsége hosszú ideje állt leállásban és a „weboldal nem áll rendelkezésre” problémák, valamint a néha megkérdőjelezhető ügyfélszolgálat elérésének korlátozott módjai. Ezen felül az emberek kivételt tettek a GoDaddy webhely meglehetősen kemény eladási technikáinál.

A2 tárhely. Az A2 Hosting központgal kapcsolatos panaszok az Egyesült Államokon kívüli ingyenes telefonos támogatás hiánya és a számlázási támogatás elérésének nehézségei miatt, amikor az emberek el akarják mondani a szerződéseiket.

Pozitív vélemények a GoDaddy és az A2 tárhelyről

Hajrá apu. A GoDaddy jó értékeléseket kapott azoktól az emberektől, akik alapvető webhelyet akarnak, és korlátozottan foglalkoznak a céggel. Az emberek versenyképesnek ítélik árait, és szeretik, hogy egyablakos webhely legyen egy weboldal gyors felállításához és működtetéséhez.

A2 tárhely. Kérdés nélkül, az A2 Hosting rengeteg véleményt kap ügyfélszolgálatáról, mind a barátságosság, mind pedig a támogatási csoport ismerete alapján. Az emberek szeretik az SSD szerverek sebességét és a tervek egyértelmű és egyszerű árazását is.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Az A2 Hosting véleménye pozitívabb és kevésbé negatív, mint a GoDaddyé. Az A2 Hosting ügyfélszolgálatának nagyon pozitív áttekintése azt mutatja, mennyire jól kezeli az előfizetőket.

Következtetés a GoDaddy és az A2 Hosting összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

Mindkét hosting cégnek megvannak az előnyei és hátrányai.

A GoDaddy okai az A2 tárhely felett:

 • Kényelmes egyablakos vásárlás a webhely minden igényéhez
 • Nagyvállalat, bevált tapasztalatokkal
 • A Windows web hosting elérhető
 • Növekszik a szoba elérhető professzionális tárhely-csomagokkal
 • Az 1-kattintásos telepítések teljes listája
 • Integrált e-kereskedelmi csomag

Az A2 tárhely választásának okai a GoDaddy felett

 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Gyors webhely-betöltési idő
 • A kiterjedt biztonsági csomag ingyenes minden tervvel
 • Ingyenes weboldal készítő
 • A WordPress gyorsító funkciója a kényelem, a sebesség és a biztonság érdekében

Az A2 tárhely kiválóan alkalmazható azok számára, akik csak most kezdik el a webhely-készítő világot, és arra számítanak, hogy valamilyen támogatásra van szükségük a webtárhely-szolgáltatóktól. A skála másik végén a Turbo terv érdeklődik azok számára, akiknek a weboldal sebessége kiemelkedő jelentőségű.

A GoDaddy csomagja a domain név, a weboldal készítője és a tárhely számára olyan kezdőket vonzza, akik mindent egy helyre akarnak, bár ezeknek a szolgáltatásoknak néhány költsége felár ellenében.

Az e-kereskedelem ügyfelei számára ez egy feldobás: a GoDaddy integrált csomagja a védett kosárral szemben, szemben az A2 Hosting 1 kattintással mutató linkjével a legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldásokhoz.

Mind az A2 tárhely, mind a GoDaddy jó választás webtárhely-szolgáltatóként; Ha azonban ezek egyike sem felel meg az Ön igényeinek, akkor vessen egy pillantást az InMotion Hosting cégre, amely szilárd hírnevet szerzett nagyszerű webgazdaként a vállalkozások számára. Használhatja a 90 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit, hogy felfedezze az összes, több mint 300 alkalmazást, amelyek az 1-kattintásos telepítési könyvtárban elérhetők.

Van kérdése a GoDaddy-vel vagy az A2 tárolással kapcsolatban? Van tapasztalata akár a webszolgáltatóval, akár más társaság mellett döntött? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map