DreamHost vs A2 tárhely: melyiket használja?

A DreamHost és az A2 tárhely összehasonlítása


A házigazda eldöntése lehet a legfontosabb döntés, amelyet a webhelyén hoz. Ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen, megbízható tárhelyre van szüksége, amely az Ön igényeinek legjobban megfelelő szolgáltatásokat nyújtja. Használja ezt a DreamHost és az A2 Hosting összehasonlítást, hogy segítsen szűkíteni választásait.

A DreamHost régóta rendelkezik web hosting társasággal. Az 1997-ben alapított, több mint 1,5 millió webhelyet üzemeltet szerverein. Az A2 Hosting viszont először 2003-ban indult a fejlesztők szem előtt tartásával, és az elsők között volt a PHP 5 és a Ruby on Rails. A teljesítményre összpontosítanak.

Mind a DreamHost, mind az A2 Hosting megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket biztosít. Mindkét vállalat Linux alapú.

A DreamHost-ot 2014-ben és 2015-ben a PCMag „Legjobb üzleti gazda” -ének nevezték el. Az A2 Hosting számos „legjobb” díjat nyert, közülük néhányat az elmúlt évben.

A Kaliforniai székhelyű DreamHost magántulajdonban lévő hosting cég. Az A2 Hosting magántulajdonban van. A neve abból a tényből származik, hogy székhelye Ann Arbor (kettő A), Michigan.

Hasonlítsa össze a DreamHost és az A2 Hosting teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. A DreamHost nem garantálja jobban az üzemidőt. 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, egy visszatérítéssel egynapos tárhelyenként minden leállási órára, miután a problémát bejelentették. Az A2 Hosting szinte ugyanolyan jó, 99,9% -os garanciával. Az A2 Hosting a havi díj 5% -át téríti vissza minden olyan óráért, amikor a webhely nem érhető el berendezés vagy hálózati hiba miatt.

Teljesítmény. A DreamHost AMD processzorokat használ, és szerverein van telepítve SSD-k. Az A2 négymagos processzorokkal ellátott Dell szervereket használ, és minden tervük SSD-ket is használ. Az SSD-ket a jobb teljesítmény és megbízhatóság érdekében használják.

A DreamHost által üzemeltetett webhely betöltési ideje 2,10 másodperc volt, amely gyorsabb volt a Pingdomon tesztelt webhelyek 70% -ánál. Egy összehasonlítható A2-teszttel 1,49 másodperces terhelési időt kaptunk, ami a tesztelt helyek 81% -ánál gyorsabb volt.

Megbízhatóság. A DreamHost számos adatközponttal rendelkezik az Egyesült Államokban. Két kaliforniai adatközpont, valamint adatközpont található Virginiában, Ashburnben. A DreamHost a kaliforniai adatközpontokat egy nemrégiben megnyílt adatközponttá konszolidálja Portrében, Oregonban. Az összes adatközpontban redundáns az energiaellátás és a hűtés, a dízelmásolatok és a napi 24 órás biztonság.

Az A2 Hosting világszerte adatközpontokkal rendelkezik, Michiganben, Amszterdamban és Szingapúrban. Az adatközpontok redundáns energia- és hűtési lehetőségeket, valamint négyszeres hálózati kapcsolatot kínálnak. Dízel biztonsági mentések állnak rendelkezésre vészhelyzetek esetén. A biztonság és a megbízhatóság ellenőrzése a helyszínen történik.

Vélemény a DreamHost és az A2 Hosting teljesítményről

Mind a DreamHost, mind az A2 Hosting kulcsfontosságú tulajdonságokat mutat a megbízhatóság és a teljesítmény szempontjából, és mindkettő lenyűgöző eredményt nyújt.

A DreamHost és az A2 Hosting tulajdonságai

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: Ne tévesszen meg olyan marketingfogalmakkal, mint a „korlátlan” és a „nem mérlegelt”, amikor a funkciókat leírják. Ez nem azt jelenti, hogy “annyit használjon, amennyit csak akar”. Ehelyett a kifejezések arra utalnak, hogy a fogadó cégek „ésszerű használatnak tartják”. A fogadó cégek pénzbírságot szabnak vagy felfüggesztik azokat a webhelyeket, amelyek véleményük szerint túlmutatnak – néha figyelmeztetés nélkül. A fogadó cégek azonban azt állítják, hogy a legtöbb felhasználó soha nem érkezik egy figyelmeztetéshez.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. A DreamHost ingyenes domain regisztrációt biztosít új fiókokhoz. Az A2 Hosting nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel.

Weboldal-készítő. Sem a DreamHost, sem az A2 Hosting nem rendelkezik beépített weboldal-készítőkkel, bár az A2 Hosting kijelenti, hogy támogatja a legtöbb ingyenes és kereskedelmi webhely-készítőt.

adatbázisok. A DreamHost korlátlan MySQL adatbázisokat kínál. Az A2 Hosting a legalacsonyabb szintű adatbázisok számát 5-re korlátozza, de korlátlan számú adatbázist enged meg más szinteken és terveken. Az A2 Hosting a PostgreSQL-t is támogatja.

E-mail fiókok. A DreamHost korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást biztosít. Az A2 Hosting ismét korlátozza a legalacsonyabb szintet, lehetővé téve 25 fiók létrehozását. A többi szint és terv korlátlan e-mail fiókot kínál. A korlátlan számlák akkor hasznosak, ha sok alkalmazottja van. Ezenkívül külön fiókot állíthat fel minden üzletágának, például értékesítés, támogatás és információ.

WordPress tárhely. A DreamHost és az A2 Hosting mindkettőt felügyelt WordPress terveket kínálnak. Általában a kezelt WordPress tervek többet fizetnek, mint egy szokásos megosztott terv, bár az A2 tárhely eltérő – kezelt WordPress ára megegyezik a szokásos megosztott tervekkel.

A többletköltség részét képezi, mert a kezelt WordPress terveket általában optimalizált szerverekre helyezik el, gyorsítótárazással és extra biztonsággal, a teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében. A kezelt WordPress-tárhely további előnye, hogy a WordPress-webhelyek biztonsági mentése és frissítése az Ön számára készül. Ez lehetővé teszi, hogy a tech tartalmak helyett a tartalomra összpontosítson.

e-kereskedelem megoldás. A DreamHost és az A2 Hosting támogatja a vezérlőpulton keresztül elérhető ingyenes bevásárlókocsikat, például a Magneto, a ZenCart, a PrestaShop és mások. A DreamHost egy kereskedelmi e-kereskedelmi webhely-készítőt, a Café Commerce-t is támogat, bár ez nem ingyenes.

mentések. A DreamHost irányelve tiltja a webhely felhasználói által létrehozott biztonsági másolatok tárolását a szerveren. A felhasználó által létrehozott összes kézi biztonsági másolatot a készítés után a lehető leghamarabb le kell tölteni és eltávolítani a gazdaszervertől.

A webhely adatai és adatbázisai automatikusan biztonsági másolatot készítenek, de a biztonsági másolatok garantálása nem garantált. Az A2 Hosting a Server Rewind szolgáltatást kínálja a legalacsonyabb rétegek kivételével. A Server Rewind automatikus pillanatképeket készít webhelyéről, és lehetővé teszi az egyes fájlok, adatbázisok vagy a teljes webhely visszaállítását.

Hosting biztonság. A DreamHost a Spamhaus szolgáltatást használja az e-mailek szűrésére, és az Arbor Networks segítségével biztosítja a DDoS védelmet. Az A2 Hosting a biztonságot is nagyon komolyan veszi. Vizsgálja és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések, rosszindulatú programok és vírusok ellen a Perpetual Security és a HackScan segítségével – amelyeket ingyenesen nyújtanak. Az e-mailekhez a normál spamvédelmet, valamint a Barracuda Advanced Spam Filtrációt használja.

Az A2 Hosting a Patchman Enhanced Security Tool eszközt is használja, amely javítást igénylő szoftvereket és alkalmazásokat keres, és értesíti Önt, ha az alkalmazások elavultak.

A DreamHost SSL-t nyújt a Let’s Encrypt segítségével a terveihez. Az A2 ingyenes megosztott SSL tanúsítványokat kínál a terveihez a cPanel útján, és magán SSL is megvásárolható.

Vezérlőpult. A DreamHost szabadalmaztatott vezérlőpanelt használ, amely szövegesebb, mint az ipari szabvány cPanel ikon-alapú felülete, amelyet az A2 Hosting használ..

Zöld. A DreamHost megújuló energia krediteket vásárol, és szén-dioxid-semleges lábnyomával rendelkezik. Az A2 100% szénmentes lábnyomával is büszkélkedhet. Az A2 aktívan részt vesz a környezetbarát tevékenységekben, például a fák ültetésében, az Ann Arbor területén.

Partner- és viszonteladói programok. A DreamHost társult programja 97 USD-t fizet minden beterjesztésért, évente összesen 1164 USD-ig. Az A2 Hosting társult programja 85 dollárt fizet minden egyes áttételért, korlátozás nélkül. Az A2 viszonteladói programja is lehetővé teszi a márkajelzést.

Extrák. A DreamHost havonta díjat értékesít tárolást felhőkiszolgálóin, attól függően, hogy mennyit tárol. Az A2 Hosting 50 USD értékű jóváírást kapott a Bing / Yahoo számára.

Vélemény a DreamHost és az A2 tárhely főbb jellemzőiről

A DreamHost havonta díjat értékesít tárolást felhőkiszolgálóin, attól függően, hogy mennyit tárol. Az A2 Hosting 50 USD értékű jóváírást kapott a Bing / Yahoo számára.

Hasonlítsa össze a DreamHost és az A2 Hosting webtárhely-terveit és árait

Tárhely-tervek és árképzés

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Az internetes árképzés folyamatosan tárolja a változásokat az iparág versenyképessége miatt. Ez sok promóciós árazáshoz is vezet. Mivel a promóciós árak általában az első szolgálati időre korlátozódnak, a hosszabb távra történő feliratkozás magasabb megtakarítást jelent. A hosszabb kiszolgálási idő még promóció nélkül is általában áratörést eredményez. Az alábbi árak tükrözik az árakat az összehasonlítás idején.

DreamHost. A DreamHost nem bonyolítja a dolgokat sok különféle szinttel és tervvel. Csak egy terv van, amelynek ára 7,95 dollár, hároméves időtartamra. A terv korlátlan mindent tartalmaz – korlátlan tárhely, korlátlan sávszélesség, korlátlan e-mail fiókok és korlátlan domain.

A tervhez egy ingyenes domain regisztráció egy évre, valamint ingyenes SSL tartozik. Egy dedikált IP elérhető 5,95 USD havi díj ellenében. A DreamHost hat erősen skálázható felhő-tárolási szintet is kínál, amelyet három helyen tükröznek a redundancia érdekében. A költségek havi 4,50 dollártól havonta 96 dollárig terjednek.

A DreamHost csak egy irányított WordPress-tárhely-tervet is kínál. 30 GB SSD tárolással és korlátlan látogatókkal jár. A WordPress automatikusan telepítésre kerül a kijelentkezéskor. A tervhez külön dedikált IP tartozik, és SSD-kkel rendelkező VPS-en üzemel. A DreamHost terv egy webhelyre és egy MySQL adatbázisra korlátozódik, és 19,95 dollárra kerül, éves tervvel. Az A2 Hosting három kezelt WordPress-tervvel rendelkezik.

A2 tárhely. Az A2 Hosting három közös tervet kínál. A Lite lehetővé teszi egy webhely, öt adatbázis létrehozását, és ára 3,92 dollár havonta. A Swift és a Turbo korlátlan webhelyeket és korlátlan adatbázisokat tesz lehetővé. A Swift ára 4,90 USD havonta, a Turbo ára 9,31 $ havonta. Mindháromnak korlátlan SSD tárolása és korlátlan sávszélessége van. Az A2 Hosting rendelkezik CloudLinux-tal is, a Centos operációs rendszer verziójával, amely gyorsabb és szerveronként kevesebb ügyféllel rendelkezik, mint a legtöbb.

Az A2 Hosting három kezelt WordPress-tervvel rendelkezik. Az ára megegyezik a megosztott tervekkel, 3,92, 4,90 és 9,31 dollárban. A Lite egyetlen webhelyre és öt adatbázisra korlátozódik; A Swift és a Turbo korlátlan webhelyeket és adatbázisokat kínál. Minden terv SSD-alapú és gyorsítótárral rendelkezik, bár a Turbo terv optimalizálta a gyorsítótárazást. Mindegyik rendelkezik CDN és extra biztonsági lehetőségekkel. A Swift és a Turbo a Server Rewind segítségével is készít biztonsági másolatot.

VPS és dedikált tervek: A DreamHostnak négy VPS-terve van, amelyek SSD-ket tartalmaznak, és havi 15 dollárral kezdődnek, a legmagasabb szint pedig havonta 120 dollár. Korlátlan sávszélességet és korlátlan domaineket kínálva, a DreamHost VPS tervei kis- és közepes méretű vállalkozások számára alkalmasak, amelyek megnövelték a megosztott tárhelyet.

Az A2 Hosting két VPS tervvel rendelkezik, mindegyikben három szinttel. A nem kezelt rétegek ára havonta 5, 10 és 15 dollár. A kezelt szintek havi 32,99, 46,19 és 65,99 dollár. Az A2 Hosting tervei SSD-ket is tartalmaznak, de a sávszélesség és a tárolás korlátozottak.

A DreamHost rendelkezik néhány dedikált opcióval, havonta 149 USD-tól, az árazást a választott konfigurációtól függően. A DreamHost korlátlan számú IP-t és korlátlan sávszélességet tesz lehetővé a dedikált szinteken. Az A2 Hosting két tervvel rendelkezik, egyenként három szinttel, mint a VPS tervekben. A nem kezelt havi 99,59 USD-tól indul, a kezelt terv pedig havonta 141,09 USD-tól kezdődik. Az A2 hostingnak van sávszélessége és tárolási korlátai, ám ezek viszonylag nagylelkűek.

Pénzvisszafizetési garancia: A DreamHost az iparágvezető 97 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Az A2 Hosting garanciája szintén jobb, mint az iparági szabvány 30 nap, bármikor, pénz-visszatérítéssel. Az első 30 nap teljes visszatérítést kap; 30 nap elteltével a visszatérítés arányos. A DreamHost visszatartja a domain regisztrációs díját, ha kihasználta a regisztráció ingyenes évét.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

A DreamHost rendelkezik az iparág legjobb pénz-visszatérítési garanciájával – bár az A2 Hosting szintén jobb, mint az ipari szabvány. A DreamHost egyszerűvé teszi a megosztott vagy kezelt WordPress terv kiválasztását, mindegyikben csak egy réteggel. Az A2 Hosting árazása a VPS-en és a dedikált szerverterveken nagyon vonzóvá teszi a kis- és közepes méretű vállalkozások számára.

Milyen egyszerű a DreamHost és az A2 tárhely használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. A DreamHost szabadalmaztatott kezelőpanelje rengeteg funkcióval rendelkezik, de ha nem az iparági szabvány, akkor problémákat okozhat, ha később átadja a webhelyét. Az A2 Hosting a cPanel felhasználóbarát, ikon-alapú felületét használja.

Egy kattintással a Telepítő. A DreamHost egy kattintással rendelkezik a telepítő szakaszról, bár nem olyan sok alkalmazás érhető el, mint a többi telepítő biztosítja. Az A2 Hosting a Softaculous alkalmazást használja egy kattintásos telepítőként több száz alkalmazás számára.

Weboldal navigáció. Mind a DreamHost, mind az A2 Hosting webhelyei biztosítanak mindent, ami a terv kiválasztásához szüksége lehet. Mindkettőnek hasznos összehasonlító diagramjai vannak a szintek összehasonlításához a tervükben, bár az A2 Hosting hasznos linkeket ad fel a felbukkanó ablakokhoz a diagramokban feltüntetett feltételek és lehetőségek közül sokan. A Bot tiszta és felhasználóbarát. A DreamHost azonban megnehezíti bizonyos információk megtalálását anélkül, hogy a Google-hoz fordulna, vagy a wikikön keresztül olvasna.

Vélemény a könnyű használatról

Mindkét házigazda elég könnyen használható, de az A2 Hosting előnye van a szokásos cPanel használatának köszönhetően, mivel robusztusabb egy kattintással telepíthető alkalmazásokat telepít, és az információk kicsit könnyebben megtalálhatók, mint a DreamHost..

A DreamHost és az A2 Hosting támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

A DreamHost és az A2 Hosting egyaránt magas pontszámot kap az ügyfelek által a szervizelésért és a támogatásért, és a támogató személyzet barátságosnak és hozzáértőnek tekinthető.

Az A2 Hosting telefonnal, e-maillel és 24 órás élő csevegéssel rendelkezik. A DreamHostnak van egy kapcsolattartási oldala, ahol kérdéseket küldhet e-mailben. A DreamHost további támogatási lehetőségeket kínál, miután megvásárolta tőlük, de a telefon nem egy közülük. A DreamHost különféle wikikkel rendelkezik, amelyeket szükség szerint frissítünk, és rengeteg információval rendelkezik, hasonlóan egy tudásbázishoz. A DreamHost és az A2 Hosting rendelkezik bloggal és fórummal, az A2 Hosting pedig Facebook oldallal rendelkezik.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Mindkét hosting cég magas pontszámot szerez a szolgáltató és a támogató személyzet tudásáért és segítőkészségéért. Mindkettő nagyon sok tanácsot és információt nyújt. Sokak számára azonban a telefonos támogatás hiánya miatt a DreamHost nem olyan támogató barát.

Felhasználói vélemények a DreamHost és az A2 Hostingról

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Mivel az értékeléseket olyan személyek teszik közzé, akik nagyon erősen érzik magukat, és következésképpen vagy erősen negatívak vagy erősen pozitívak, ezért nem lehetnek döntő tényezők az internetes házigazda kiválasztásakor. Ha azonban valami következetesen felmerül, akkor fontolóra lehet venni.

Negatív vélemények a DreamHost és az A2 tárhelyről

DreamHost. A DreamHost ügyfelek leggyakoribb panasza a telefonos támogatás hiánya. Néhányan a foltos csevegési támogatásról is beszámolnak.

A2 tárhely. Az A2 kevesebb negatív véleményt kap, mint a legtöbb vállalat. Általában az ügyfelek támogatásával kapcsolatos rossz tapasztalatok egyetlen esetére vonatkoznak.

Pozitív vélemények a DreamHost és az A2 tárhelyről

DreamHost. A DreamHost ügyfélszolgálata az idő nagy részében pozitív megjegyzéseket kap. A DreamHost szinte korlátlan, mindenki által megosztott tervért ilyen alacsony árért kudókat is kap.

A2 tárhely. Az A2 számos pozitív véleményt kap az ügyfélszolgálatért. Az ügyfelek lenyűgözőek az A2 Hosting kiszolgálói árának és sebességének számos szolgáltatásával is.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Összességében mindkét hosting szolgáltatót az ügyfelek jól fogadják. Az A2 Hosting azonban kevesebb negatív véleményt kap, mint a DreamHost.

Következtetés a DreamHost és az A2 Hosting összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

A DreamHost és az A2 Hosting számos hasonló funkcióval rendelkezik, de van ok arra, hogy az egyik kívánatosabb legyen, mint a másik.

Az A2 tárhely választásának okai a DreamHost felett:

 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • Versenyképes árú VPS és dedikált tervek
 • Ipari szabványú cPanel-et használ
 • 24 órás telefonos és csevegő támogatás

A DreamHost választásának okai az A2 tárhely felett:

 • Egy egyszerűség a megosztott és kezelt WordPress tárhelyhez
 • Leghosszabb pénz-visszatérítési garancia
 • A „korlátlan” funkciók a megosztott tervek minden szintjén

Míg a DreamHost kedvező árú VPS-vel és korlátlan sávszélességgel rendelkező dedikált szerverterveivel jó közép- és nagyvállalatok számára, addig az A2 Hosting ára VPS és dedikált szerver tervei révén vonzóvá válik. A DreamHost egyterves megosztott tárhely-terve vonzó azok számára, akik „korlátlan mindent” akarnak, anélkül, hogy a rétegek között kellene dönteniük.

Lehetséges, hogy nem felel meg a kezdőnek, mivel nincs weboldal készítő és nincs telefonos támogatás. Mindkét hosting társaság jó árakat kínál a terveiben biztosított szolgáltatások számára.

Ez az összehasonlítás a web hostingban elérhető számos választás közül csak kettőt sorolja fel. Ha néhány dollárral költ többet, mint a költségvetési árképzés, akkor a SiteGround segítségével gyors betöltési és válaszidőket, valamint prémium funkciókat szerezhet. Egy másik gazdagép számára, amely kiváló választás a kezelt WordPress számára, megvizsgálhatja az InMotion tárhelyet

Van valami kérdése a DreamHost vagy az A2 tárhelyről? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map