Bluehost vs SiteGround: Melyiket kell használni?

„Ha vállalkozása nem az interneten van, akkor vállalkozása megszűnik” – Bill Gates.


A webhelyek létrehozásának és tárolásának sebességével ma úgy tűnik, hogy az emberek végre felismerték az internet és Bill Gates nyilatkozatának fontosságát..

És ez a vállalkozások online jelenléte iránti igény felismerése sok tárhely-szolgáltató növekedését váltotta ki.

De az igényeknek leginkább megfelelő választás nem olyan egyszerű.

Segítettünk abban, hogy elvégezze a két legnépszerűbb webhely, a Bluehost és a SiteGround kiválasztását.

Objektív áttekintést végeztünk a Bluehost és a SiteGround legfontosabb tulajdonságairól azzal a céllal, hogy segítsünk Önnek egy kicsit könnyebbé tenni a web hosting szolgáltató kiválasztási folyamatát..

E két társaság mélyreható összehasonlítását végezzük el, ha megvizsgáljuk azok hosting tulajdonságait, előnyeit, hátrányait, vásárlói véleményeket, árakat és terveket,

A Bluehost 1996-ban alapították, és így több mint 19 éve működik a hosting üzletben. A SiteGround kevesebb tapasztalattal rendelkezik, mintegy 12 év óta, mivel csak 2004-ben alapították..

Mindkét webhelytárhely-társaság azonban megszerezte a helyét a világ legkedvezőbb és legnépszerűbb internetes házigazdáinak körében.

Az Egyesült Államokban, Utahban található székhellyel a Bluehost az Endurance International Group (EIG) tulajdonában álló webhely, amelynek neve alatt más számos host társaság is működik. A SiteGround nem tartozik ezek közé; székhelye Bulgáriában, Szófiában található.

A Bluehost régóta az egyik vezető globális webhely-szolgáltató, több mint 2 millió webhelyet üzemeltet, együttesen EIG társvállalataival..

Bár a SiteGround nem olyan nagy, mint a Bluehost, felmászott a létrán, és az egyik legkedveltebb web hosting megoldás is.

Több mint 450 000 webhellyel a Site Ground web hosting szolgáltatások minősége jól ismert.

Ezenkívül mindkét internetes házigazda megosztott tárhelyet, VPS-tárhelyet, dedikált szerver-tárhelyet, WordPress-tárhelyet és felhő-tárhelyet kínál.

A SiteGround ugyanakkor hosting megoldásokat kínál a CMS számára is, ideértve a Joomlat és a Drupalt is.

A SiteGround ezen felül olyan nyílt forráskódú közösségek szponzoraként vesz részt, mint a Joomla, a WordPress és a Magenta..

A SiteGround emellett számos társasággal is partnerkapcsolatban áll, köztük a GlobalSign, a cPanel, a Softaculous, a SingleHop, a CloudFlare, a SoftLayer, az OpenSRS, az 1H és az Open Classifieds..

Mind a Bluehost, mind a Siteground díjakat nyert.

A Bluehost több díjat nyert a Host Review-től: Legjobb Webtárhely-társaság, Legjobb költségvetési tárhely, Legjobb megfizethető tárhely,

A SiteGround néhány díjat is kapott, köztük a Legjobb Megfizethető Hosting 2013-ban és a Legjobban kezelt WordPress Hosting Personal által a WebHostingCat által 2015-ben.

Hasonlítsa össze a Bluehost és a SiteGround teljesítményét

Contents

Uptime, megbízhatóság, sebesség és teljesítmény

Uptime monitor

üzemidő. A Bluehost és a SiteGround annyira népszerűségének egyik fő oka, hogy biztosítják, hogy a szerverükön üzemeltetett webhelyek a legtöbb alkalommal elérhetők legyenek.

Más szavakkal, jelentősen magas rendelkezésre állásidőt kínálnak. Noha a SiteGround 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát ad, a Bluehost kifejezetten nem garantálja.

Ha viszont valós időben teszteljük néhány weboldalunkat, akkor mindkét tárhely-szolgáltató által felkínált uptime gyakran 99,99% körüli..

Megbízhatóság. A SiteGround adatközpontjai magas szintű villamosenergia-redundanciát biztosítanak, és több feladatátvételi opciót is tartalmaznak, amelyek több tápegységből, saját áramfejlesztőkből és vállalati szintű UPS-technológiából állnak..

Ezeket az adatközpontokat szintén széles körű figyelemmel kísérik az éjjel-nappal működő emberi biztonság, belépés-ellenőrzési csapdák, biometria, golyóálló lobbik és video-megfigyelés révén. Mindezek a tények teszik a SiteGround szervereit a világ egyik legmegbízhatóbbá.

A Bluehost adatközpont Utahban található. A központ olyan kulcsfontosságú funkciókat támogat, mint a szünetmentes tápegység tápellátása, tükrözött tároló mentése, dízelgenerátorok és egyéb, az energiával kapcsolatos funkciók.

A Bluehost kiváló megbízhatóságot kínál webhelye számára fejlett szerverekkel és hardverekkel is.

Sebesség és teljesítmény. A SiteGround adatközpontokkal rendelkezik négy különböző országban, nevezetesen az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Szingapúrban, három különböző kontinensen..

Ez lehetőséget ad arra, hogy webhelyeit a fő látogatóinak helyéhez legközelebb eső szerverekre üzemeltesse, ami jobb websebességhez és teljesítményhez vezet.

A Bluehost kiszolgálói számára kontinenseken belül nincs különféle adatközpontok biztosítása.

A SiteGround az Apache, CentOS, MySQL, PHP és WHM / cPanel szervereinek nagy részében is használja. Egyedi szoftvermegoldásokat hozott létre az 1H márkanév alatt a fiókok elkülönítésére és megfigyelésére, valamint a szerverek sebességének optimalizálására..

Az oldalbetöltési kérelem megválaszolásához szükséges maximális idő gyakran segít meghatározni a kiszolgálók minőségét és az ebből következő teljesítményt.

Megvizsgáltuk a Bluehost kiszolgálókon tárolt webhelyek betöltési idejét egy bizonyos ideig, és összehasonlítottuk a SiteGround szerveren tárolt webhelyek betöltési idejével. A Bluehost átlagos töltési ideje 2,4 s körüli, míg a SiteGround 2,2 s körüli.

Úgy gondoljuk, hogy mindkét házigazda töltési ideje kiváló.

A SiteGround emellett fokozza webhelye sebességét a Lakk gyorsítótárazása, a Memcache, a SuperCacher és a CloudFare használatával. Ez segít a weboldalaknak kissé jobb teljesítményt nyújtani nagy forgalom esetén.

Vélemény a Bluehost és a SiteGround teljesítményről

Mind a Bluehost, mind a SiteGround nagy teljesítmény és gyorsasággal, kiváló megbízhatósággal képes webhelyeinek nagy részét elérhetővé tenni.
Az a tény, hogy a SiteGround széles körben alkalmazza a statikus gyorsítótárazást az optimalizált szerverekkel, és adatközpontokkal rendelkezik, amelyek négy különböző országban helyezkednek el, teszi az előnyben részesített lehetőséget..

A Bluehost és a SiteGround jellemzői

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Weboldal-készítő. A SiteGround nem nyújt webhely-készítő eszközt. Ennek ellenére számos hasznos varázsló-alapú útmutatót és áttekintést kínál. Ezek segítenek webhely létrehozásában, a Joomla beállításában és így tovább.

Valójában lépésről lépésre útmutatást nyújt Önnek a webhely teljes telepítési folyamatában. Ezenkívül csak a tartalmi részt kell kezelnie.

Ezenkívül beállíthat egy blogot a WordPress segítségével, egy wiki segítségével a Szoftver vagy a fórumplatform phpBB3.

Ami a minimális vagy semmilyen kódolás nélküli weboldal-fejlesztést illeti a drag-and-drop funkcióval, a Bluehost biztosítja a népszerű Weebly webhely-készítőt..

Készíthet egy egyszerű, minimalista weboldalt az ingyenes Weebly verzió használatával, vagy dönthet úgy, hogy számos fejlett szolgáltatást elér, ha fizetős csomagra frissít (havonta 8,99 USD). A Bluehost emellett a goMobi mobil weboldal készítőjét is kínálja.

Biztonság. Ön biztosan elégedett lesz mind a SiteGround, mind a Bluehost terjedelmével a széles körű biztonsági funkciókkal kapcsolatban. Ezek a hotlink-védelemből, valamint a különböző spam-ellenes eszközökből állnak, mint például az Apache Spam Assassin, a Spam Experts és a Spam Hammer..

A Bluehost CloudFlare-t is kínál az Ön webhelyének biztonságának fokozására az SSL-sel és a védett elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások elleni védelemmel. A SiteGround CloudFlare integrációt is kínál.

Ezenkívül a Bluehost kiterjeszti az egyéb biztonsági szolgáltatások, például IP-címek feketelistáinak, jelszóval védett könyvtárak, digitális tanúsítványok kezelése és magánkulcsok támogatását is..

Ezenkívül lehetővé teszi a SiteLock Domain Security használatát is, amely havi 1,67 dollárért elérhető. A Secure Shell (SSH) hozzáférés lehetővé teszi a webhely rendszergazdáinak biztonságos hozzáférését a konfigurációs fájlokhoz.

A SiteGround rendkívül híres biztonsági funkcióiról. A már tárgyalt biztonsági funkciók mellett a SiteGround IP-címek feketelistáit és HackAlert Monitoring kiegészítőt is tartalmaz (havonta körülbelül 1 dollár), amely értesíti Önt, ha webhelyét támadás veszélyezteti..

A SiteGround lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy megakadályozzák a felhasználókat, hogy jelszavaikat nyilvánosan közzétehessék vagy a webhely bizonyos részeire nyilvánosan közzétegyék a „Leech Protect” feliratú, nagyon hatékony biztonsági funkció révén.

Menedzselt WordPress tárhely. A Bluehost kezelt WordPress tárhelyével nem kell telepítenie a WordPress CMS szoftvert, mivel az előre telepítve van.

A SiteGround menedzselt WordPress-tárhelyet is kínál, és gondoskodik a telepítésről, hogy a WordPress-webhelyek jobb biztonságát, napi biztonsági másolatait és automatikus plug-in-frissítéseit biztosítsák..

A SiteGround jobb lehetőségeket kínál az olcsó WordPress tárhelyhez minimális konfigurációval, mint a Bluehost.

A Bluehost azonban jobb, magas konfigurációjú WordPress tárhely-terveket kínál, amelyek kivételesen nagy forgalomigényűek.

e-kereskedelem megoldás. A SiteGround segítségével automatikusan telepíthet különféle e-kereskedelmi alkalmazásokat, például CSCart, Magento és PrestaShop, amelyek lehetővé teszik az online áruház gyors beállítását..

Alternatív megoldásként használhatja a Softaculous-ban elérhető e-kereskedelem bármelyik opcióját, például a Showare, az OpenCart és a ZenCart. A SiteGround különféle lehetőségeket kínál, amelyek csak a bevásárlókocsikra koncentrálnak, vagy csak a számlázásra és a számlázásra.

A Bluehost számos e-kereskedelemmel kapcsolatos funkciót is kínál. Ez lehetővé teszi az online áruház egyszerű felépítését a Magento alkalmazás drag and drop funkciójával.

Ezenkívül használhat bevásárlókocsikat, például Cube Cart, ZenCart és Agora, valamint a TransFirst fizetési átjárót használhatja a biztonságos fizetési műveletek biztosításához az ügyfelek számára..

Vélemény a Bluehost és a SiteGround főbb jellemzőiről

Annak ellenére, hogy mindkét internetes házigazda biztonságot nyújt, a SiteGround innovatívabb biztonsági megoldásokat kínál, amelyek biztosítják az újszülött webhelyek teljes biztonságát a támadásoktól. A weboldal-készítőket illetően a Bluehost jobb és könnyebben használható lehetőségeket kínál Weebly és goMobi formájában..

Hasonlítsa össze a Bluehost és a SiteGround web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Mindkét internetes házigazda csak Linux-tárhely-terveket kínál; itt vannak a legfontosabb jellemzők és az árképzés.

A legolcsóbb (megosztott) Bluehost tárhely-terv havi 3,95 dollár körül elérhető (a Bluehost Starter terv); míg a legolcsóbb (megosztott) SiteGround tárhely-terv havonta körülbelül 6,95 dollár körül (az indítási terv).

Ha webhely és hatalmas forgalom jelenik meg kezdetben, ezeknek az olcsó tervek elegendőek lennének a kezdéshez.

Közös tárhely tervek. Íme a Bluehost megosztott tárhely-terveinek összehasonlítása a SiteGround megosztott tárhely-terveivel.

A Bluehost Starter havi 3,95 dollárról (hároméves előfizetés) vagy 4,95 dollárról (kétéves előfizetés) vagy 5,95 dollárról (egyéves előfizetés) kezdődik, 50 GB lemezterülettel, öt e-mail fiókkal és korlátlan MySQL adatbázisokkal a egy weboldal.

A Bluehost Plus havi 6,95 dollárról (hároméves előfizetés) vagy 7,95 dollárról (kétéves előfizetés) vagy 8,95 dollárról (egyéves előfizetés) kezdődik, 150 GB lemezterülettel, 100 e-mail fiókkal és korlátlan MySQL adatbázisokkal tíznél honlapok.

A Bluehost Business Pro havonta 14,95 dollárról (hároméves előfizetés) vagy 16,95 dollárról (kétéves előfizetés) vagy 19,95 dollárról (egyéves előfizetés) indul, mérés nélküli lemezterülettel, korlátlan e-mail fiókokkal és korlátlan MySQL adatbázisokkal korlátlan számú webhely.

Az összes SiteGround megosztott tárhely-terv korlátlan MySQL adatbázist, ingyenes domaineket, ingyenes webhely-átadásokat és ingyenes e-mail fiókokat kínál..,

A SiteGround indítása havonta 6,95 dollárral kezdődik (éves előfizetés vagy annál magasabb), 10 GB-os tárhellyel egy webhelyen kb. 10 000 havi látogató kezelésére.

A SiteGround GrowBig havi 9,95 dolláron kezdődik (éves előfizetés vagy annál magasabb), 20 GB tárhellyel több webhely számára, amely kb. 25 000 havi látogatót képes kezelni. A WordPress SuperCacher, az elsőbbségi műszaki támogatás és az egyéves ingyenes SSL tanúsítvány is megtalálható.

A SiteGround GoGeek havonta 14,95 dollár (éves előfizetés vagy annál magasabb), 30 GB-os tárhellyel több webhely számára, amelyek kb. 100 000 havi látogatót kezelnek..

A GoGeekhez tartozik még a WordPress SuperCacher, egyéves ingyenes SSL tanúsítvány, prioritást élvező technikai támogatás, egy kattintással elérhető WordPress stádium, előre telepített Git for WordPress és ingyenes PCI-megfelelés.

WordPress által kezelt tárhely-tervek. Mindkét webtárhely menedzselt WordPress-tárhelyet kínál:

A SiteGround StartUp havi 9,95 dolláron kezdődik (30% engedménnyel elérhető; havonta 6,95 dollár), 10 GB tárhelyet biztosítva egy webhelynek, amely kb. 10 000 havi látogatót képes kezelni..

A SiteGround GrowBig havonta 14,95 dollárral kezdődik (33% engedménnyel elérhető; havonta 9,95 dollár), 20 GB tárhellyel több webhely számára, amelyek kb. 25 000 havi látogatót tudnak kezelni. A WordPress SuperCacher, az elsőbbségi műszaki támogatás és az egyéves ingyenes SSL tanúsítvány is megtalálható.

A SiteGround GoGeek havi 29,95 dollárral kezdődik (50% engedménnyel elérhető; havonta 14,95 dollár), 30 GB-os tárhellyel több webhely számára, amely kb. 100 000 havi látogatót képes kezelni..

A GoGeekhez tartozik még a WordPress SuperCacher, egyéves ingyenes SSL tanúsítvány, prioritást élvező technikai támogatás, egy kattintással elérhető WordPress stádium, előre telepített Git for WordPress és ingyenes PCI-megfelelés.

A Bluehost Blogger havi 24,99 dollárban kezdődik (csak az első hónapban kb. 12,49 dollár), 30 GB-os tárhellyel és egy IP-címmel öt webhely számára, amelyek havonta 100 millió látogatót kezelnek..

A Bluehost Professional havi 74,99 dollárban kezdődik (csak az első hónapban kb. 37,50 dollár), 60 GB tárhellyel és egy IP-címmel tíz webhely számára, amelyek havonta körülbelül 300 millió látogatót kezelnek..

A Bluehost Business havi 119,99 USD-tól kezdődik (csak az első hónapban kb. 60 USD), 120 GB tárhellyel és egy IP-címmel 20 webhely számára, amely kb. 600 millió havonta látogatót képes kezelni..

A Bluehost Enterprise havi 169,99 dollárban kezdődik (csak az első hónapban körülbelül 85 dollár), 240 GB tárhellyel és egy IP-címmel 30 webhely számára, amely korlátlan számú havi látogatót képes kezelni.

VPS tárhely-tervek: Mindkét webhelyet tároló cég négy VPS-tárhely-tervet kínál. Míg a SiteGround 5 TB sávszélességet kínál minden VPS tárhelytervével, a Bluehost 1TB és 4 TB közötti sávszélességet kínál a tervükhöz.

A Bluehost által kínált legnagyobb RAM 8 GB, míg a SiteGround legnagyobb 4 GB. Hasonlóképpen, a Bluehost által kínált maximális tárhely 240 GB, míg a SiteGround csak 80 GB-ot kínál.

A Bluehost VPS tárhely-terveinek árai a havi 29,99 dollártól a havonta legfeljebb 119,99 dollárig terjednek..

Összehasonlítva: a SiteGround VPS-tárhely-terveinek árai a havi 60,00 dollártól a havi 140,00 dollárig terjedő legmagasabbig terjednek. A SiteGround szintén kicsit drágább a kevesebb konfigurációjú VPS-terv számára, mint a Bluehost.

Dedikált tárhely-tervek: Mindkét internetes házigazda háromféle dedikált tárhely-tervet kínál. A SiteGround maximálisan kb. Négyszer 500 GB tárhelyet kínál, összehasonlítva a Bluehost által biztosított 1 TB maximális kapacitással.

A Bluehost maximális sávszélességet kínál 15TB (a Bluehost Premium tervvel együtt), míg a SiteGround csak 5TB sávszélességet kínál a teljes dedikált szervertervével. Mindkettő maximális RAM-ja 16 GB.

A Bluehost dedikált terv legalacsonyabb ára havonta 149,99 USD, míg a SiteGround ára havonta 229,00 USD..

Az árskála másik végén a Bluehost dedikált tárhely-tervének legmagasabb költsége havi 249,99 USD, míg a SiteGround dedikált hostolási tervének legmagasabb ára havonta 429,00 USD..

A SiteGround ismét valamivel drágább, mint a Bluehost.

Pénzvisszafizetési garancia. A Bluehost és a SiteGround hasonló pénz-visszatérítési garanciaidőket kínálnak, körülbelül 30 napig.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

A SiteGround megosztott tárhely-tervei jobban megfelelnek az abszolút kezdőknek, akiknek minimális konfigurációra van szükségük, és nem akarnak sok pénzt költeni a kezdeti időszakban.
Ahogyan a nagy konfigurációjú VPS-tárhely-tervek vagy dedikált tárhely-tervek felé halad, a Bluehost jobb vagy hasonló konfigurációkat kínál alacsonyabb áron, mint a SiteGround.

Milyen egyszerű a Bluehost és a SiteGround használata

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

A SiteGround és a Bluehost egyaránt használja a cPanel-et, az ipari szabvány vezérlőpanelt. Ez a kezelőpanel hihetetlenül egyszerűen használható, és ha tapasztalt webmester vagy, valószínűleg hasonló típusú vezérlőpaneleket használt már korábban.

Ezenkívül mindkét internetes házigazda büszkélkedhet a könnyen használható, egy kattintással rendelkező telepítőkkel.

Vélemény a könnyű használatról

A SiteGround és a Bluehost között kapcsolat van a könnyű használatuk szempontjából.

A Bluehost és a SiteGround támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

A SiteGround és a Bluehost egyaránt különféle lehetőségeket kínál, hogy felvegye a kapcsolatot a támogatási csoporttal, hogy bármilyen kérdése vagy kérdése gyorsan megoldódjon.

A SiteGround 24x7xx52 telefonos támogatást, élő csevegést, jegykezelő rendszert és így tovább nyújt. Kétszer kipróbáltuk az élő csevegés funkcióikat, és mindkét alkalommal egy percen belül kielégítő választ kaptunk, ami rendkívül gyors.

Ezenkívül a cikkek, oktatóanyagok és rendkívül nagy varázslók száma, amelyek végigvezetik a különféle szoftvermegoldások telepítését, több mint elegendőek az Ön és a weboldalak számára.

A Bluehost hasonló funkciókat kínál a SiteGround-hez, de támogató csoportjuknak hosszabb időt vesz igénybe az élő csevegések megválaszolása, mint a SiteGround ügyfélszolgálatának..

Összehasonlításképpen valószínűleg úgy találja, hogy a SiteGround támogatási csapata hatékonyabban kezeli a kezét, mint a Bluehost csapata.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Szavazásunk a SiteGround ügyfélszolgálatának támogatását szolgálja, mivel gyors válaszokat adnak az élő csevegésre és több kézfogást biztosítanak azoknak a webmestereknek, akik kevés vagy semmilyen műszaki ismerettel nem rendelkeznek..

Felhasználói értékelések a Bluehost és a SiteGround-ról

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Soha, soha, soha ne használjon áttekintést döntő tényezőként egy internetes házigazda kiválasztásakor. A véleményeket szinte mindig szenvedélyesek teszik közzé, tehát a legtöbb véleményt küldő ügyfél erősen negatív vagy erősen pozitív. Ha azonban a tárhelyszolgáltató cég folyamatosan magas vagy rosszul minősül valamiért, akkor az értékeléseket útmutatóként kell használni.

Negatív vélemények a Bluehost és a SiteGround számára

A Bluehost legtöbb vásárlói véleménye rámutatott drága megosztott tárhelyterveire és arra, hogy számos funkcióhoz sok kiegészítő telepítése szükséges.

Ezenfelül az ügyfelek körében jelentős igény mutatkozik arra, hogy ez a webgazda kezdje el havonta megosztott tárhely-terveket kínálni.

A SiteGround számára sok ügyfél aggodalmát fejezte ki drága VPS-jével és dedikált tárhely-terveivel, valamint a számukra elérhető jelentősen kevesebb sávszélességgel kapcsolatban..

Pozitív vélemények a Bluehost és a SiteGround számára

Számos új induló vállalkozás, kisvállalkozás és egyéni szakember dicsérte a SiteGround által kínált olcsó megosztott tárhely-terveket.

Pozitív vélemények érkeztek a biztonsági szolgáltatásokkal, kiváló ügyfélszolgálattal és az adatközpont helyének megválasztásának lehetőségével kapcsolatban is.

A Bluehost pozitív értékelései elsősorban az elfogadható árú VPS-ről és a dedikált tárhely-tervekről szólnak, amelyek könnyen kezelik a hatalmas forgalmat.

Rengeteg jó vélemény szól a kínált kiváló biztonsági szolgáltatások körül is.

Következtetés a Bluehost és a SiteGround összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

A Bluehost választásának okai a SiteGround felett

 • Olcsó VPS-tárhely és dedikált szerver-tárhely-tervek
 • Nagyobb sávszélesség-beállítások a nagy forgalom kezelésére
 • Nagyobb képesség a nagyobb forgalom támogatására a magasabb konfigurációs tervvel rendelkező, kezelt WordPress-helyeknél
 • Jobb weboldalkészítő eszközök, például Weebly és goMobi elérhetősége

A webhely kiválasztásának okai a Bluehost felett:

 • Három kontinensen elterjedt adatközpontok közötti választás lehetősége
 • Ingyenes webátviteli lehetőség az ügyfelek számára, akik meg akarják mozgatni meglévő tárolt webhelyüket
 • Kissé jobb sebesség és teljesítmény a szerverek és a webhelyek számára
 • Gyorsabb válaszidő az élő csevegés támogatásával kapcsolatos kérdésekre

A SiteGround alkalmas kisvállalkozások, induló vállalkozók és szakemberek számára, akik olcsóbb megosztott tárhely-tervet, jobb iránymutatást keresnek a tárhelyi folyamat során, és magasabb szintű biztonságot keresnek. A Bluehost azonban ideális közép- és nagyvállalati webhelyek számára, ahol nagy forgalom tapasztalható, és ésszerű árú, nagyobb konfigurációt kínáló, különösen a sávszélességet kínáló tárhely-tervekre van szükségük..

A kisvállalkozások számára a korlátlan sávszélesség és a tárolás vonzó. Mindkét hosting cég jó árakat kínál az általuk nyújtott szolgáltatások mennyiségéért.

A Hostgator (amely szintén az EIG tulajdonában van) alternatívája lehet a Bluehost számára a jobb támogatás, méretezhetőség, nagy forgalomkezelés és egyebek számára.

Valójában kiváló alternatívájaként szolgálhat mind a SiteGround, mind a Bluehost számára, mivel rendszeres Linux-tárhely-terveket, valamint Windows-tárolást kínál.

Használtad már a Bluehost vagy a SiteGround-ot web hostként? Van kérdése? Kérjük, bátran ossza meg tapasztalatait és észrevételeit az alábbiakban, és köszönöm az olvasást!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map