Bluehost vs Network Solutions: Melyiket kell használni?

A Bluehost és a hálózati megoldások összehasonlítva


Az összes tervvel, funkcióval, opcióval és kiegészítővel a webhelyére webhely-tároló cég kiválasztása megdöbbentő élmény lehet. Használja ezt a fej-fej összehasonlítást a Bluehost és a Network Solutions között a dolgok tisztázása és a választások szűkítése érdekében.

Mind a Bluehost, mind a hálózati megoldások több mint két évtized óta foglalkoznak a web hosting üzlettel. A Bluehost 1996 óta nyújt szolgáltatásokat. A Network Solutions tanácsadó cégként kezdte meg működését 1979-ben, és 1993-ban lett az első és egyetlen domain regisztrátor, amíg az 1999-es nyílt verseny meg nem kezdődött..

A Network Solutions nyereségének 45% -át továbbra is a domain regisztrációval foglalkozik. 2005-ben újabb termékeket kínáltak, mint például a web hosting.

A BlueHost szerverein több mint 2 millió webhely található. A BlueHost és a Network Solutions mind megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet és VPS szerver terveket biztosítanak. A BlueHostnak külön dedikált tervei is vannak, bár a BlueHost VPS és dedikált szerver opciói nemrégiben egészültek ki.

A Network Solutions nem kínál dedikált szerverterveket. A Network Solutions kínál Linux és Windows lehetőségeket a megosztott tárhelyhez, míg a VPS tervei csak Linux.

A BlueHost számos „legjobb” díjjal rendelkezik, köztük a „Legjobb megfizethető tárhely” és a „Legjobb ár-érték arány”. A Network Solutions elnevezését „Kiváló ügyfélszolgálat” -nak hívta fel egyik hívóközpontjaként, 2006 és 2010 között, a J.D. Power and Associates.

A BlueHost az Endurance International Group (EIG) 2010-ben vásárolta meg. Az EIG számos webtárhely-szolgáltatóval rendelkezik, de lehetővé teszi számukra, hogy saját zászlóik alatt működjenek. Az EIG oldalak nem egymás klónjai. Van azonban néhány hasonlóság az EIG tulajdonában álló hosting cégek között.

Előfordulhat, hogy ha problémái merültek fel egy EIG-társaságnál, ugyanazokat a problémákat találhatja meg egy másiknál ​​is. A hálózati megoldásokat többször vásárolták, a legutóbbi 2011-ben a Web.com volt. Ez a vásárlás új vezetést, létszámcsökkentést és több iroda bezárását eredményezte.

Hasonlítsa össze a BlueHost és a Network Solutions teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. A BlueHost nem rendelkezik rendelkezésre állási garanciával, de a statisztikák szerint az üzemidő rendszeresen 99,9% vagy annál jobb. A Network Solutions szerint 99,99% -os garanciát vállal a Linuxra és 99,9% -ot a Windows tervekre, azonban a szolgáltatási feltételekben nem említik a visszatérítéseket, ha ez az üzemidő nem teljesül.

Teljesítmény. A BlueHost saját kiszolgálókat épít és 16 magos AMD Opteronokat használ.

A BlueHost által üzemeltetett webhely tesztelésekor a töltési idő 2,37 másodperc volt, ez a Pingdomon tesztelt webhelyek 65% -ánál gyorsabb. A Network Solutions webhelyének tesztelésekor a terhelési idő 3,21 s volt, ami a tesztelt helyek 48% -ánál lassabb.

Megbízhatóság. A BlueHost adatközpontja Utahban található. Az redundancia érdekében az adatközpontokat több forrás hajtja és hűti, és vészhelyzetek esetén a dízelmásolatok készülnek. A BlueHost-nak nincs tükrözött vagy redundáns adatmentése – kivéve felhőterveiket. A biztonsági mentéseket legfeljebb 30 napig őrzik meg.

Nem egyértelmű, hogy hol vannak a Network Solutions adatközpontok, kivéve, ha vannak Észak-Amerikában. Úgy tűnik, hogy az adatközpontok fürtözött kiszolgálókat használnak, amelyek HP és IBM blade-ból készültek, a redundanciához. Az adatközpontok tápellátása és redundancia és dízel biztonsági mentésekkel való hűtése, a helyszínen a biztonság és a megbízhatóság megfigyelése mellett készülnek, és éjszakánként biztonsági másolatot készítenek..

Vélemény a BlueHost és a hálózati megoldások teljesítményéről

A Network Solutions működési garanciával rendelkezik, de nem támasztja alá annak részleteivel. A BlueHost nem rendelkezik üzemidő garanciával, de folyamatosan fenntartotta az üzemidő megbízhatóságát. A tárolt webhelyek betöltési és válaszidejének teszte gyorsabb volt a BlueHost esetében.

A BlueHost és a hálózati megoldások jellemzői

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: A „korlátlan” vagy a „nem mérhető” kifejezéseket a webtárhely szolgáltatók használják a biztosított szolgáltatások leírására. Ez a marketing kifejezés nem azt jelenti, hogy „mindent felhasználhat”. Ehelyett a kifejezések arra utalnak, hogy mit jelent a fogadó cég „ésszerű használatnak”. A hosting cég felfüggesztheti a webhelyeket a túlzott mértékű használat érdekében – néha figyelmeztetés nélkül.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor – a Network Solutions volt az első elismert domain regisztrátor. A BlueHost ingyenes domain regisztrációt biztosít új fiókokhoz. A Network Solutions egy évig ingyenes domént kínál. A domain megújításának ára a Network Solutions által a következő évben pedig két-háromszor magasabb, mint amit a legtöbb regisztráló felszámít.

Weboldal-készítő. A BlueHost biztosítja a drag and drop Weebly Basic alkalmazást, amely 5 webhelyre korlátozódik. A Basic ingyenes, de felár ellenében frissíthető a hatalmasabb Weebly Premium verzióra. A Network Solutions rendelkezik Webhely-készítővel. Ennek az építőnek is van egy drag-and-drop felülete. A Network Solutions felár ellenében goMobi-t kínál mobil eszközökhöz kapcsolódó weboldal készítéséhez.

adatbázisok. A BlueHost korlátlan MySQL adatbázisokat kínál. A Network Solutions MySQL adatbázis-támogatása a választott tervtől függően változhat. A három megosztott terv esetében a korlát 25, 50 és korlátlan.

E-mail fiókok. A BlueHost korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást biztosít. A Network Solutions megosztott terveinek e-mail támogatása 1000, 2500 és a három terv számára korlátlan.

WordPress tárhely. Mind a BlueHost, mind a Network Solutions felügyelt WordPress terveket kínálnak. A kezelt WordPress tervek gyakran többet fizetnek, mint egy szokásos megosztott terv. Ennek a többletköltségnek egy része azért van, mert a kezelt WordPress terveket általában optimalizált szerveren tárolják, gyorsítótárazással és extra biztonsággal, hogy fokozott teljesítményt és stabilitást biztosítsanak. A kezelt WordPress-tárhely fő előnye azonban az, hogy a WordPress-webhelyek automatikus biztonsági mentése és frissítése az Ön számára történik. Hagyja békén a műszaki dolgokat, és arra összpontosíthat, ami a fontos – a tartalomra.

e-kereskedelem megoldás. A BlueHost ingyenes bevásárlókocsikat biztosít a vezérlőpanelein, mint például a Magneto, a ZenCart, a PrestaShop és mások. A Network Solutions egy beépített üzletépítőt kínál három tervben havi díjakkal – az egyik lehetővé teszi a 25 terméket, a másik a 300 terméket, és a legmagasabb szintű 100 000 terméket. A Network Solutions rendelkezik egy Jumpstart funkcióval is, amely akár 25 termékkel létrehozhatja áruházát 299 USD egyszeri díjért.

mentések. A BlueHost napi, heti és havi biztonsági másolatot nyújt, valamint térítés ellenében a SiteBackup Pro alkalmazást is kínálja – bár ez ingyenes a Business Pro megosztott tervével. A SiteBackup Pro lehetővé teszi a biztonsági mentést és a fájlszintű visszaállítást. A Network Solutions pillanatkép-biztonsági mentéseket és helyreállítást kínál a vezérlőpulton keresztül ingyenesen, és ezeket hét napig megőrzi.

Hosting biztonság. A BlueHost az alapvető SiteLock szolgáltatást nyújtja, amely az alsóbb rétegeken ingyenesen és a magasabb szintű terveknél ingyenesen felkutatja és kiküszöböli a rosszindulatú programokat. A BlueHost belső folyamatokkal is rendelkezik a DDoS elleni védelem érdekében. A Network Solution átvizsgálja és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések, rosszindulatú programok és vírusok ellen WordPress-terveiben. A megosztott tárhely felső két szintjén a Network Solutions automatikusan eltávolítja a rosszindulatú programokat és megakadályozza a hackerek támadásait. Ezenkívül havi díjat nyújt a SiteLock számára.

Minden Bluehost terv ingyenes Shared SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, a legfontosabb megosztott tervhez pedig ingyenes Private SSL tanúsítvány tartozik. A Network Solutions ingyenes megosztott SSL-t biztosít a megosztott tárhely felső szintjén, és megvásárolható a privát SSL.

Vezérlőpult. A BlueHost kezelőpanelje a cPanel alapú, de módosított felülettel rendelkezik. A Network Solutions védett vezérlőpanellel rendelkezik. Megtalálja az alapvető funkciókat, de ehhez hozzá kell szokni, főleg, ha korábban cPanel állomásból jöttél.

Partner- és viszonteladói programok. A BlueHost affiliate programmal juttatásonként 65 dollárt kereshet havi felső korlát nélkül. A Network Solutions társult programjának köszönhetően havonta akár 150 dollár is elérhető. A Network Solutions viszonteladói programját harmadik fél, az SRSplus közvetíti.

Extras.BlueHost 150 dollár hirdetési jóváírással rendelkezik; A Network Solutions 50 USD összegű jóváírást kapott a Network Solutions Marketing programokhoz. A BlueHost áttelepít egy létrehozott webhelyet, ha máshol van, bár díjat számít fel a szolgáltatásért. A Network Solutions rendelkezik bizonyos havi díjakhoz kapcsolódó marketing, SEO és e-kereskedelem lehetőségekkel.

Vélemény a BlueHost és a hálózati megoldások főbb jellemzőiről

Sok hasonló tulajdonság létezik e kettő között. A BlueHostnak azonban „korlátlan” funkciói vannak a megosztott terveiben. Ha szüksége van egy Windows megosztott tárhely-tervre, akkor a Network Solutions az egyetlen választás e kettő között.

Hasonlítsa össze a BlueHost és a Network Solutions webtárhely-terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Az árazás folyamatos változása az intenzív verseny miatt gyakori a webtárhely-szolgáltatóknál. A promóciós árképzés jellemző. A promóciós árak általában az első szolgáltatási időre korlátozódnak, így magasabb megtakarításokkal jár, ha hosszabb szolgáltatási időre jelentkezik. A hosszabb szolgálati idők még promóció nélkül is általában árat okoznak. Az alábbi árak a gazdagép webárain alapulnak az összehasonlítás idején.

Bluehost. A BlueHost három közös tervet kínál. A legalacsonyabb szint, a Basic, lehetővé teszi egy hely, 50 GB tárhelyet, korlátlan sávszélességet és e-mail fiókokat enged 3,95 dollárért havonta. Plusz, havi 6,95 dollárral növeli a tárolást 150 GB-ra, tíz webhelyet enged meg, és CDN-vel rendelkezik. A havonta 14,95 dolláros Business Pro korlátlan helyszíneket, valamint korlátlan sávszélességet, tároló- és e-mail fiókokat kínál. A CDN, a privát SSL, a dedikált IP és a Sitebackup Pro is belekerül ebbe a felső szintű tervbe. Az összes megosztott BlueHost terv ingyenes domain regisztrációval jár egy évre.

A BlueHost három skálázható felhőtervet kínál felárért, amely három helyen tükrözi adatait a megbízhatóság és a gyorsabb betöltési idő miatt..

A BlueHost négy kezelt WordPress-tervvel rendelkezik, amelyek a VPS technológián alapulnak. A legkisebb terv, a blogger, havonta 12,95 dollár, 100 millió látogatásra, 30 GB tárhelyre és öt helyre korlátozódik. A havi 85 dolláros áralapú vállalkozás legmagasabb szintű terve: 240 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és 30 webhely. A másik kettő, a professzionális összeg 37,50 dollár, az üzleti vállalkozás pedig a 60 dollárnál esik közre. Mindegyiknek ingyenes CDN van. A SiteLock Pro az alsó két rétegben található; az üzleti szint a SiteLock Prémiummal rendelkezik, a felső szint pedig a SiteLock Enterprise.

Hálózati megoldások. Az árazás a Network Solutions weboldalán feleslegesen zavaró. Az árak változnak (magyarázat nélkül) a különböző oldalakon. A Network Solutions három megosztott tervet kínál. A legalacsonyabb szintű Webtárhely havi 9,96 dolláros ára a lemezterületet 300 GB-ra korlátozza. 25 adatbázist, korlátlan sávszélességet és korlátlan e-mail továbbítást tesz lehetővé – bár 1000 e-mail fiók korlátozott. A professzionális tárhely havonta 15,78 USD, korlátlan tárhely, 2500 e-mail fiók, 50 adatbázis, ingyenes CDN és korlátlan sávszélesség mellett. A prémium tárhely havonta 21,26 dollár ingyenes CDN, ingyenes SSL, korlátlan e-mail, adatbázisok, sávszélesség és tárolás számára. Minden terv egyéves ingyenes domain regisztrációval jár.

A Network Solutions rendelkezik egy kezelt WordPress-tervvel, amely havonta 35 dollárra kezdődik. A terv lehetővé teszi a rosszindulatú programok és vírusok vizsgálatát, a WordPress szakértői támogatást nyújt, korlátlan tárhelyet és sávszélességet biztosít, SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, és Staging szolgáltatást nyújt. A szakaszos szolgáltatás lehetővé teszi webhelyének offline létrehozását, és amikor elégedett, élőben használja. Ez lehetővé teszi a módosítást és a finomítást anélkül, hogy befolyásolná az élő webhelyet. Úgy tűnik, hogy a WordPress terv egy domaint engedélyezett.

VPS és dedikált tervek: A BlueHostnak négy VPS-terve van. A BlueHost havi 14,99 dolláros szokásos VPS szintje egyéni vagy kisvállalkozások számára lenne alkalmas, amelyek valamivel nagyobb teljesítményre szorulnak, mint amennyit a megosztott terv lehetővé tenné, de ennél sokkal túl korlátozott. A másik három terv jobb tulajdonságokkal rendelkezik, és ára 29,99, 44,99 és 55,99 dollár. A BlueHost VPS tervek sávszélesség-korlátja 1–4 TB. A Network Solutionsnek két VPS-terve van: az Essential havi 40 dollár, a Professional pedig havonta 80 dollár. A BlueHost szintjeinek kevesebbel vannak jobb tulajdonságai, azzal a kivétellel, hogy a Network Solutions rétegszinten jobban kezelt domaineket támogat, mint a BlueHost.

A BlueHostnak három különálló szintje van, amelyek lehetővé teszik 3, 4 és 5 IP-t, havi ára 74,99, 99,99 és 124,99 USD. A Network Solutions nem kínál dedikált szerverterveket.

Pénzvisszafizetési garancia: A BlueHost, mint a Network Solutions, az iparági szabvány 30 napos garanciával rendelkezik. Ugyanakkor, ha felmond egy hosszú távú szerződést a Network Solutions-szel, akkor valószínűleg felelősséget vállal a jelentős idő előtti felmondási díjakért. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik a BlueHost vagy a Network Solutions szolgáltatásban, akkor a domain regisztrációs díjat visszatartják minden visszatérítésért, és Ön megtartja a domain nevet.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

A Network Solutions túlzott büntetése a korai lemondásért és magasabb árazás előnyeit nyújtja a BlueHost számára, a kezelt WordPress kivételével. Ha szüksége van egy dedikált terv által kínált szolgáltatásokra, akkor a BlueHost az egyetlen választás itt, mivel a Network Solutions-nek nincs külön dedikált terve. A szakaszos és a „korlátlan” funkciók előnyei a hálózati megoldásoknak a WordPress felhasználókkal szemben.

Milyen könnyű használni a BlueHost és a hálózati megoldásokat

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. A BlueHost cPanel-t használ, de módosított felülettel, így a rendszeres cPanel-felhasználóknak végre kell hajtaniuk néhány módosítást. A Network Solutions szabadalmaztatott vezérlőpultja tartalmazza a legtöbb szükséges funkciót. Zavaró és frusztráló a navigáció, több ásás és több kattintás szükséges, mint amennyire szükség lenne. A Network Solutions Windows tervei a szokásos Plesk vezérlőpanelt használják.

Egy kattintással a Telepítő. A BlueHost a könnyebben használható MOJO Marketplace egy kattintással történő telepítőjét lehetővé teszi majdnem száz alkalmazás telepítéséhez. A Network Solutions egy kattintással telepíti a WordPress és a Joomla szoftvert. Bár a vezérlőpulton más, egy kattintással elérhető alkalmazás is elérhető, akár kilenc lépést is igénybe vehet, hogy elérje ezeket az egy kattintással elérhető alkalmazásokat..

Weboldal navigáció. Mind a Bluehost, mind a Network Solutions webhelyei biztosítják a terv kiválasztásához szükséges információkat. A Bluehost hasznos összehasonlító táblázatokkal rendelkezik a tervekben szereplő szintek összehasonlításához. A Network Solutions is ezt teszi, de néhány kattintással megkeresik őket.

Az árazás zavaró a Network Solutions webhelyen. Valójában a Network Solutions honlapján, kivéve a „Hosting és SSL” menüt, nem említik a webtárhelyet – a Network Solutions többi terméke és szolgáltatása inkább a.

Vélemény a könnyű használatról

A BlueHost egyetlen kattintással történő telepítője több alkalmazással rendelkezik, és bár a vezérlőpanel módosult, az ipari szabvány cPanel alapú. Úgy tűnik, hogy a Network Solutions nemcsak a webtárhelyen, hanem más szolgáltatásokra koncentrál.

A BlueHost és a hálózati megoldások támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

Az ügyfelek véleménye szerint ez egy olyan terület, amelyben a BlueHost nem megfelelő. Annak ellenére, hogy egyik ügyfélszolgálati központja díjat nyert, a Network Solutions-nek is sokkal több panasza van az ügyfélszolgálat, mint a dicséret.

A BlueHost és a Network Solutions telefonon és e-mailben is működik, a nap 24 órájában. A BlueHost élő csevegéssel rendelkezik, a Network Solutions nem. Mindkettőnek széles ismeretbázisa van oktatóanyagokkal és GYIK-kel. Mindkettőnek van fóruma, bár a Network Solutions fóruma valójában egy link a Web.com fórumához.

A Network Solutions a múltban vitatott volt. 2009-ben a Network Solutions elkezdte napi listák közzétételét a webhely domain keresőmezőjében végzett domain névkeresésekről. 2008-ban, a felhasználói engedély nélkül, a Network Solutions elkezdett hirdetéseket elhelyezni az aldomainekben, ha nem voltak aktívak – a hálózati megoldások hirdetéssel töltött parkosított oldalakká változtatva őket.

2008-2009-ben a Network Solutions-t azzal vádolták, hogy a domain elõtt fut. Fogva tartanák a keresett domaineket, átmenetileg átvevén a tulajdonjogot, így a névvel máshol nem lehetett regisztrálni, miután a Network Solutions szolgáltatáson keresztül keresett. A „domain kóstolónak” nevezett magánszemélyek feliratkoznának erre az információra, és amint a Network Solutions négy nap elteltével regisztrálták az embereket, azonnal megvásárolnák a domaint, és magasabb áron kínálják eladásra. Az ilyen típusú gyakorlatokról szóló jelentések a Web.com 2011-es felvásárlása után megszűntek.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Egyik házigazda sem tökéletes itt. A BlueHostnak lehet némi előnye az élő csevegés és a Network Solutions múltbeli kétes gyakorlatainak felmerülő kétségek miatt.

Felhasználói értékelések a BlueHost és a Network Solutions használatáról

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: A véleményeket soha nem szabad döntő tényezőként használni az internetes házigazda kiválasztásakor. Mivel az értékeléseket általában szenvedélyesek küldik el, a legtöbb vélemény vagy erősen negatív, vagy erősen pozitív. Ha azonban ugyanaz a dolog következetes megjegyzést kap, akkor érdemes fontolóra venni.

Negatív vélemények a BlueHost és a hálózati megoldásokról

Bluehost. A BlueHost ügyfélszolgálati véleménye elsősorban negatív. A panaszok között szerepel a hosszú várakozási idő, az udvariasság és az ismételt jegyek ugyanazon kérdésre.

Hálózati megoldások. Nehéz megtalálni egy olyan webhelyet, amely negatívabban számol be, mint a Network Solutions. A rossz megoldástól a webhely felállításának nehézségeitől kezdve a Network Solutions alacsony pontszámot kap az ügyfelek részéről. A társaság szinte minden oldalán panaszkodtak.

Pozitív vélemények a BlueHost és a hálózati megoldásokról

Bluehost. A BlueHost vásárlóinak legkedvezőbb véleményei dicsérik az árakat és a tervekben biztosított szolgáltatásokat.

Hálózati megoldások. A pozitív vásárlói vélemények kevés és messze vannak. A Network Solutions webhelyen csak két vásárlói beszámoló található, és úgy tűnik, hogy az egyik webhely jelenleg máshol üzemel.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Mint már megjegyeztük, az ügyfelek véleménye csak egy mutatója a web hosting minőségének. A hálózati megoldások ügyfelektől kapott negatív értékelések számának azonban potenciálisan piros zászlónak kell lennie.

Következtetés a BlueHost és a hálózati megoldások összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

A BlueHost és a Network Solutions egyaránt tartalmaz funkciókat, amelyek különböznek egymástól.

A hálózati megoldások választásának okai a BlueHost felett:

 • Nem az EIG tulajdonában van (aggodalom, ha a múltban problémái vannak az EIG-vel)
 • Linux és Windows megosztott tárhely-tervei

A BlueHost hálózati megoldások közötti választásának okai:

 • Ingyenes siteLock
 • CPanel-et használ – bár módosított felülettel
 • Több alkalmazás elérhető egyetlen kattintással történő telepítéshez
 • Dedikált szervertervek azok számára, akikre szükségük van
 • Sokkal alacsonyabb domain regisztráció megújítási díjak

A Network Solutions kijelenti, hogy a kisvállalkozások számára készült. Az első hónapban alacsony árakat kínál, ám ezt követően gyorsan emelkednek.

A BlueHost kezelt WordPress tervei drágábbak lehetnek, mint más házigazdáké, de a felajánlott szolgáltatások nagyon népszerűeknek tűnnek – erre utal az a tény, hogy több mint egymillió WordPress webhely üzemelteti a BlueHost szolgáltatást.

Kis- és közepes méretű vállalkozások számára vonzó lenne a VPS és a BlueHost dedikált tervei.

A dedikált szerver opciók nem nyújtása korlátozhatja a Network Solutions vonzerejét a nagyobb vállalkozások számára.

Egyik cég sem rendelkezik sterling ügyfélszolgálattal, tehát ha ez fontos szempont, érdemes máshol keresni.

Ha olyan hostot szeretne, amelynek gyors töltési és válaszideje van, és prémium funkciókkal rendelkezik, és ne felejtsen el fizetni egy kicsit többet, mint a költségvetés házigazdájának a SiteGround árazása, érdemes megvizsgálnia.

A WordPress felhasználók számára az InMotion Hosting kiváló tulajdonságokkal és az üzleti életben a legjobb pénz-visszatérítési garanciákkal rendelkező hosting cég..

Van kérdése a BlueHost vagy a Network Solutions kapcsán? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map