Bluehost vs DreamHost: Melyiket kell használni?

Nem számít annak oka, hogy miért akar egy weboldalt, megtalálni a megfelelő webtárhely szolgáltatót
zavaró lehet, mert olyan sok terv van, sok különböző funkcióval. Ez
A BlueHost és a DreamHost közötti fej-összehasonlítás segíthet a választások szűkítésében.


Mind a BlueHost, mind a DreamHost az 1990-es évek óta foglalkozik a web hosting üzlettel – a BlueHost 1996 óta, a DreamHost pedig 1997 óta. Mindkettő jól megalapozott. A BlueHost több mint 2 millió webhelyet tárol a kiszolgálóin, míg a DreamHost több mint 1,5 millió webhelyet tart kiszolgálóin.

A BlueHost és a DreamHost megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket biztosítanak – bár a BlueHost VPS és dedikált szerverbeállítása nemrégiben készült hozzá.

A BlueHost számos „legjobb” díjat nyert, köztük a „Legjobb megfizethető tárhely” és a „Legjobb” díjat
Érték Host. ” A DreamHost elnyerte a „best of” díjak részesedését, beleértve a PCMag „Legjobb üzleti host” -át 2014-ben és 2015-ben.

2010-ben a BlueHostot az Endurance International Group (EIG), a tulajdonában lévő társaság vásárolta meg
számos tárhelyszolgáltató, de lehetővé teszi mindegyik számára, hogy saját neve alatt működjön. Még
bár az EIG oldalak nem egymás klónjai, számos hasonlóság van az EIG között
tulajdonában lévő hosting cégek.

Tisztában kell lennie azzal, hogy ha problémái merültek fel egy EIG társasággal, akkor előfordulhat, hogy ugyanaz
kérdéseket vet fel egy másikkal. A DreamHost egy magántulajdonban lévő hosting cég, székhelye:
Kalifornia.

Hasonlítsa össze a BlueHost és a DreamHost teljesítményét

Contents

Uptime és megbízhatóság

Uptime monitor

üzemidő. Bár a BlueHost uptime statisztikái azt mutatják, hogy rendszeresen 99,9% vagy annál jobb, mégsem garantálják az uptime garanciát. Másrészről, a DreamHost 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik. A leállások minden órájáért egy napos visszatérítési visszatérítést kapnak, mihelyt a problémát bejelentették.

Teljesítmény. A BlueHost saját kiszolgálókat épít és 16 magos AMD Opteronokat használ. A DreamHost AMD processzorokat is használ, és szerverein van telepítve SSD-k.

A BlueHost által üzemeltetett webhely tesztelésekor a töltési idő 2,37 másodperc volt, ez a Pingdomon tesztelt webhelyek 65% -ánál gyorsabb. Egy hasonló DreamHost webhelyen a betöltési idő 2,10 s volt, ami a tesztelt webhelyek 70% -ánál gyorsabb volt.

Megbízhatóság. A BlueHost adatközpontja Utahban található. Az adatközpont tápellátása és redundáns forrásokkal való hűtése van, és a dízelmásolatok készen állnak a vészhelyzetekre. A BlueHost nem tükrözött vagy redundáns adatmentést készít, kivéve felhőterveiket. A biztonsági mentéseket legfeljebb 30 napig őrzik meg.

A DreamHostnak két kaliforniai adatközpontja van, egy Los Angelesben és egy Irvine-ben. A tervek vannak
folyamatban van a kaliforniai adatközpontok konszolidációja a DreamHost adatközponttal Portlandben.
Adatbázisuk van Virginiában, Ashburnben is. Az összes adatközpont redundálva van
energia és hűtés, dízel biztonsági mentések és a nap 24 órájában működő biztonság minden adatközpontban működik.

Vélemény a BlueHost vs DreamHost témáról

Noha a megbízhatóság kiváló és az üzemidő jó, a rendelkezésre állás garancia hiánya
A BlueHost aggodalomra adhat okot. A DreamHost az üzleti életben a legjobb rendelkezésre állási garanciákkal rendelkezik. A DreamHost előnyei vannak a terhelésnek és a válaszidőknek is – de csak enyhén.

BlueHost vs DreamHost

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

A főbb jellemzők összehasonlítása

Jegyzet: Megtalálja a „korlátlan” vagy a „nem mérlegelt” kifejezést, amelyet a webtárhely szolgáltatók használnak a szolgáltatások leírásakor. Ez egy marketing kifejezés, és nem jelenti azt, hogy „mindent tudsz használni”. Ehelyett a kifejezések arra utalnak, hogy a fogadó cégek „ésszerű használatnak tartják”.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. Mind a BlueHost, mind a DreamHost ingyenes domain regisztrációt biztosít az új fiókokhoz.

Weboldal-készítő. A BlueHost biztosítja a drag and drop Weebly Basic alkalmazást, amely 5 webhelyre korlátozódik. A Basic ingyenes, és további díj ellenében elérhető a Weebly Premium frissítése. A DreamHost nem kínál webhely-készítőt.

adatbázisok. A BlueHost és a DreamHost korlátlan MySQL adatbázisokat kínálnak.

E-mail fiókok. Mind a BlueHost, mind a DreamHost korlátlan e-mail fiókot és e-mailt továbbít.

WordPress tárhely. A BlueHost és a DreamHost mindkettőt felügyelt WordPress terveket kínálnak.
A kezelt WordPress tervek általában többet fizetnek, mint egy szokásos megosztott terv. Az extra része
A költségek azért vannak, mert a kezelt WordPress-terveket általában optimalizált szerveren tárolják, ilyenekkel
gyorsítótárazás és kiegészítő biztonság a teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében.

A kezelt WordPress tárhely fő előnye az, hogy automatikus biztonsági másolat készítése és frissítése
a WordPress webhelyeket az Ön számára készítik el, lehetővé téve, hogy összpontosítson arra, ami fontos – a webhelyeire. ”
tartalom.

e-kereskedelem megoldás. A BlueHost és a DreamHost egyaránt ingyenes bevásárlókocsikat biztosítanak a vezérlőpulton keresztül, mint például a Magneto, a ZenCart, a PrestaShop és mások. A WP eCommerce plug-inek mindkét állomástól elérhetők a WordPress webhelyek számára. A DreamHost egy reklámot is támogat
e-kereskedelem webhely készítője, a Café Commerce – bár ez nem ingyenes.

mentések. A BlueHost napi, heti és havi biztonsági másolatot nyújt, valamint díj ellenében kínál a SiteBackup Pro alkalmazást, bár ez ingyenes a Business Pro megosztott tervével. A SiteBackup Pro lehetővé teszi a biztonsági mentést és a fájlok helyreállítását.

A DreamHost irányelve tiltja a webhelyről készített biztonsági másolatok tárolását a szerveren, tehát a felhasználó által készített biztonsági másolatokat
letöltését és eltávolítását a host szerverről a készítés után a lehető leghamarabb meg kell adni. A weboldal adatait és adatbázisait a DreamHost automatikusan biztonsági másolatot készít, de a biztonsági mentés nem garantált.

Hosting biztonság. A rosszindulatú programok keresése, eltávolítása és tiltása érdekében a BlueHost az alapszintű SiteLock szolgáltatást nyújtja alacsonyabb szintjén, a SiteLock Pro pedig a magasabb szintű tervei szerint. A BlueHost kijelenti, hogy a belső folyamatokkal is rendelkezik a DDoS elleni védelem érdekében. A DreamHost a Spamhaus szolgáltatást használja az e-mailek szűrésére, és az Arbor Networks szolgáltatásai révén DDoS védelmet nyújt.

Minden Bluehost terv ingyenes Shared SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. A BlueHost legjobban megosztott terve jön
ingyenes privát SSL tanúsítvánnyal. A DreamHost SSL-t nyújt a Let’s Encrypt segítségével a terveihez.

Vezérlőpult. A BlueHost a cPanelt használja, de a felületet széles körben módosította. A DreamHost szabadalmaztatott vezérlőpanelt használ, amely több szöveg-alapú, mint a cPanel ikon-alapú felülete.

Zöld. A DreamHost megújuló energiahiteleket vásárol, és kijelenti, hogy szén-semleges.

Extrák. A BlueHost 150 dollárnyi hirdetési jóváírással rendelkezik; A BlueHost hitelképessége 100 USD. Mindkettőnek van kapcsolt programja. A BlueHost áttelepít egy létrehozott webhelyet, ha máshol van, bár díjat számít fel a szolgáltatásért. A DreamHost nem rendelkezik webhely-átadási szolgáltatásokkal. A DreamHost havi díj ellenében tárol felhőkiszolgálóin is, attól függően, hogy mennyit tárol.

Vélemény a BlueHost vs DreamHost főbb jellemzőiről

Mindkét tárhely szolgáltatója sokféle szolgáltatást nyújt. Mivel azonban a DreamHost nem használja a cPanel alkalmazást, nincs weboldalkészítő, nincs migrációs politikája és kevésbé megbízható biztonsági mentési terve, a BlueHost megkapja a bólintást a szolgáltatásokban.

Hasonlítsa össze a webtárhely-terveket és a BlueHost vs DreamHost szolgáltatásokat

Hosting tervek & Árazás

Az árazási tervek összehasonlítása

Jegyzet: Az agresszív verseny az árképzés folyamatos változásaihoz és sok promóciós árképzéshez vezet. A promóciós árak általában az első szolgálati időre korlátozódnak, így a hosszabb távra történő feliratkozás magasabb megtakarítást jelent. A hosszabb szolgálati idők még promóció nélkül is általában árat okoznak. Az alábbi árak az összehasonlítás időpontjában a fogadó webhelyeken találhatók.

Bluehost. A BlueHost három közös tervet kínál. Az Basic lehetővé teszi, hogy egy webhely 50 GB tárhelyet biztosítson, és korlátlan sávszélességet és e-mail fiókokat engedjen meg, havi 3,95 USD promóciós áron. Plusz, havonta 6,95 dollárral, az engedélyezett webhelyek száma 10-re, a tárolás pedig 150 GB-ra növekszik. A CDN szintén része a Plusz tervnek. A Business Pro havonta 14,95 dollárt kínál
korlátlan helyek, valamint korlátlan sávszélesség, tároló és e-mail fiókok.

A CDN, a privát SSL, a dedikált IP és a Site Backup Pro is benne vannak ebben a felső szintű tervben. Mind a
A megosztott BlueHost tervek egy évre ingyenes domain regisztrációval járnak. A BlueHost kínál
három skálázható felhőterv felár ellenében, amely három helyen tükrözi az Ön adatait
megbízhatóság és gyorsabb betöltési idő.

A BlueHost négy kezelt WordPress-tervvel rendelkezik, amelyek a VPS technológián alapulnak. A legkisebb terv,
A blogger havi 12,95 dollárral 100 millió látogatásra, 30 GB tárhelyre és öt webhelyre korlátozódik. A havi 85 dolláros áralapú vállalkozás legmagasabb szintű terve: 240 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és 30 webhely. A másik kettő, a professzionális összeg 37,50 dollár, az üzleti vállalkozás pedig a 60 dollárnál esik közre. Mindegyiknek ingyenes CDN és SiteLock van (az alsó két rétegben található SiteLock Pro, az üzletben pedig a SiteLock
A prémium és a legfelső szint a SiteLock Enterprise szolgáltatást nyújtja).

DreamHost. A DreamHost egyszerűvé teszi a dolgokat egy közös tervvel, amelynek ára 7,95 dollár, hároméves időtartamra. A terv korlátlan mindent tartalmaz – korlátlan tárhely, korlátlan sávszélesség, korlátlan e-mail fiókok és korlátlan domain. A tervhez egy ingyenes domain regisztráció egy évre, valamint ingyenes SSL tartozik. Egy dedikált IP elérhető 5,95 USD havi díj ellenében. A DreamHost felhőbeállítást is kínál, amelyet három helyen tükröznek a redundancia miatt. A hat erősen skálázható fokozat havi 4,50 dollártól havonta 96 dollárig terjed.

A DreamHost egy kezelt WordPress tárhely-tervet kínál 30 GB SSD tárhellyel és korlátlan látogatókkal havonta. A WordPress automatikusan telepítésre kerül a kijelentkezéskor. A tervhez külön dedikált IP tartozik, és SSD-kkel rendelkező VPS-en üzemel. A terv egy és egy helyre korlátozódik
MySQL adatbázis, amelynek ára 19,95 dollár, éves tervvel.

VPS és dedikált tervek: Mind a BlueHost, mind a DreamHost négy VPS-tervvel rendelkezik. A BlueHost havi 14,99 dolláros szokásos VPS szintje egyéni vagy kisvállalkozások számára lenne alkalmas, amelyek valamivel nagyobb teljesítményre szorulnak, mint amennyit a megosztott terv lehetővé tenné, ám ennél sokkal túl korlátozott. A másik három terv jobb tulajdonságokkal rendelkezik, és ára 29,99, 44,99 és 55,99 dollár. A BlueHost VPS tervek sávszélesség-korlátja 1–4 TB.

A DreamHost VPS tervei SSD-ket tartalmaznak, amelyek havi 15 dollárral kezdődnek, és havonta legfeljebb 120 dollár.
Korlátlan sávszélességet és korlátlan domaineket kínálva a DreamHost VPS tervek alkalmasak
kis- és közepes méretű vállalkozások, amelyek megnövekedtek a megosztott tárhelyen.

A BlueHostnak három különálló szintje van, amely lehetővé teszi 3, 4 és 5 IP-t, ára 74,99, 99,99 USD, és
Havi 124,99 USD. A DreamHost rendelkezik néhány lehetőséggel, 149 dolláronként
hónap, árazással a választott konfigurációtól függően. A DreamHost korlátlan lehetőséget biztosít
számú IP-t, valamint korlátlan sávszélességet, a dedikált rétegeken.

Pénzvisszafizetési garancia: A BlueHost az iparági szabvány szerint 30 napos garanciát vállal. A DreamHost iparágvezető 97 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik a BlueHoston vagy a DreamHoston, akkor a domain regisztrációs díjat visszatartják minden visszatérítésért, és Ön megtartja a domain nevet.

Vélemény a tárhely-tervek árképzéséről

A DreamHostnak csak egy megosztott terve van, amely összehasonlítható a BlueHost legmagasabb szintű megosztott tárhelyével, a félárért. Ezen felül a DreamHost rendelkezik az iparág legjobb pénz-visszatérítési garanciájával.

Milyen könnyű használni a BlueHost vagy a DreamHost szoftvert

Egyszerű használat

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Vezérlőpult. A BlueHost cPanel-t használ, de módosított felülettel, így a rendszeres cPanel-felhasználóknak végre kell hajtaniuk néhány módosítást. A DreamHost szabadalmaztatott kezelőpanelje rendelkezik a szükséges szolgáltatásokkal, de ha nem az iparági szabványon alapul, a cPanel felhasználói problémákat okozhat.

Egy kattintással a Telepítő. A BlueHost a MOJO Marketplace egy kattintással történő telepítőjét használja majdnem száz alkalmazás egyszerű telepítéséhez. A DreamHost egy kattintással rendelkezik a telepítő szakaszával, bár nincs olyan sok lehetőség, mint a MOJO Marketplace-nél.

Weboldal navigáció. Mind a BlueHost, mind a DreamHost weboldala tartalmazza a terv kiválasztásához szükséges információkat. Mindkettőnek hasznos összehasonlító táblázata van a tervekben szereplő szintek összehasonlításához. Mindkettő tiszta és felhasználóbarát, azonban a DreamHost megnehezíti bizonyos információk megtalálását anélkül, hogy igénybe vennénk a Google-t vagy átolvasnánk a wikit.

Vélemény a könnyű használatról

A BlueHost egyetlen kattintással történő telepítője több alkalmazással rendelkezik. Egyik sem használja a szokásos cPanel-t, de a BlueHost alapvetően cPanel egyéni felülettel. A BlueHost weboldala valamivel több
felhasználóbarát.

A BlueHost és a DreamHost támogatása

Műszaki és ügyfélszolgálat

A felhasználói támogatás összehasonlítva

Az ügyfelek véleménye alapján ez az a terület, ahol a BlueHost hiányzik. A DreamHost magas pontszámot kap az ügyfelektől a szerviz és támogatásért, és támogató személyzetét barátságosnak tekintik
és tájékozott.

A BlueHost telefonon, e-mailben és élő chat-en működik a nap 24 órájában. A BlueHost és a DreamHost egyaránt rendelkezik bloggal és
egy fórum.

A DreamHostnak van egy kapcsolattartási oldala, ahol kérdéseket küldhet e-mailben. További támogatási lehetőségek vannak
miután megvásárolta őket tőlük, de a telefon nem egy közülük. A DreamHost rendelkezik egy egyedi wikival, amelyet szükség szerint frissítünk, és rengeteg információt tartalmaz, hasonlóan egy tudásbázishoz.

Vélemény a felhasználói támogatásról

Egyik házigazda sem tökéletes itt. A BlueHost több módszert kínál a kapcsolatfelvételhez előzetesen, azonban ügyfélszolgálatát az ügyfelek nem értékelik magasra. A DreamHost korlátozott kapcsolattartási lehetőségekkel rendelkezik, de az ügyfelek magasra értékelik a kapott ügyfélszolgálatot.

Felhasználói értékelések a (z) BlueHost és DreamHost oldalról

felhasználói visszajelzések

A felhasználói értékelések összehasonlítva

Jegyzet: Soha ne használjon áttekintést döntő tényezőként egy internetes házigazda kiválasztásakor. A véleményeket általában szenvedélyesen teszik közzé, tehát a legtöbb véleményt küldő vásárló erősen negatív vagy erősen pozitív. Ha azonban folyamatosan jelentenek valamit, akkor fontolóra lehet venni.

Negatív vélemények a BlueHost és a DreamHost számára

Bluehost. A BlueHost negatív áttekintése túlnyomórészt a támogatással kapcsolatos. A hosszú várakozási idő, a durvaság és az ugyanazon kiadás ismételt jegyei nem ritka.

DreamHost. Nem meglepő, hogy a leggyakoribb panasz a telefonos támogatás hiánya. Néhányan a foltos csevegési támogatásról is beszámolnak. Az ügyfelek azt is megjegyezték, hogy egy olyan erőteljes üzemidő-garanciával rendelkező társaság számára meglepően sok állásidővel kapcsolatos panasz érkezik.

Pozitív vélemények a BlueHost és a DreamHost számára

Bluehost. A BlueHost vásárlóinak legkedvezőbb véleményei dicsérik az árakat és a tervekben biztosított szolgáltatásokat.

DreamHost. A DreamHost ügyfélszolgálata a legtöbb pozitív hozzászólást megkapja.DreamHost emellett dicséretet kap a szinte korlátlan, mindent megosztott tervért alacsony árért.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Összességében a DreamHost több pozitív véleményt kap ügyfeleitől, mint a BlueHost. A BlueHost azonban jó véleményeket kap a legjobban, kivéve az ügyfélszolgálatot.

Következtetés a BlueHost és a DreamHost összehasonlításáról

Melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A legjobb platform kiválasztása

A BlueHost és a DreamHost olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek vonzóak azok számára, akik egy web hosting szolgáltatót keresnek.

A DreamHost választásának okai a BlueHost felett:

 • Egy közös terv, „korlátlan” mindent tartalmaz
 • Hosszabb pénz-visszafizetési garancia
 • 100% üzemidő garancia
 • Nem EIG cég

A BlueHost választásának okai a DreamHost felett:

 • További lehetőségek a megosztott tárhelyen
 • Ingyenes siteLock
 • CPanel-et használ – bár módosított felülettel
 • Több alkalmazás elérhető egyetlen kattintással történő telepítéshez

Bár a BlueHost által kezelt WordPress tervek drágábbak, mint más mások tervei
házigazdák, a benne található szolgáltatások nagyon népszerűvé teszik őket. Ezt az a tény jelzi, hogy több mint egymillió WordPress-webhely található a BlueHost-on.

Ha közepes méretű vagy nagyobb, ésszerűen megnézheti a Bluehostot vagy a DreamHostot
árú VPS-t vagy dedikált szerverterveket, bár a DreamHost a nagyobb vállalkozásokat képes kezelni
korlátlan sávszélességgel.

Az egytervű megosztott tárhelyével a DreamHost vonzó azok számára, akik korlátlan lehetőséget szeretnének
minden webhely anélkül, hogy a rétegek között kellene döntenie Lehet, hogy nem felel meg a
kezdő, mivel nincs weboldal készítő és telefonos támogatás.

Mindkét hosting cég jó árakat kínál az általuk nyújtott szolgáltatások mennyiségéért.

Ez csak kettő a sok olyan társaság közül, amelyek webtárhelyet kínálnak. Ha nem bánod, költesz néhányat
dollárral többet a gyors betöltési és válaszidőért, valamint a prémium szolgáltatásokért, a SiteGround érdemes megnézni.

Gazdagép számára, amely kiváló választás a kezelt WordPress számára, és pénz-visszatérítéssel rendelkezik
garantálva, hogy csak a DreamHost, érdemes fontolóra venni az InMotion Hosting szolgáltatást.

Van kérdése a BlueHost vagy a DreamHost kapcsán? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map