BlueHost vs Arvixe: Melyiket kell használni?

Fontos döntés a megfelelő webtárhely-szolgáltató kiválasztása, de ez összezavarhatja az ottani összes lehetőséget és tervet. Szűkítse meg választásait ezzel a fej-fej összehasonlítással a Bluehost és az Arvixe között.


Mind a Bluehost, mind az Arvixe régóta webtárhely-szolgáltatók. A BlueHost 1996 óta működik. Az Arvixe 2003-ban alakult. A BlueHost jól megalapozott, szerverein több mint 2 millió webhely található. Az Arvixe nem olyan jól ismert, de gyorsan növekvő web hosting cég.

A Bluehost és az Arvixe egyaránt biztosítanak megosztott tárhelyet, WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket. A BlueHost VPS és dedikált szerver opciói meglehetősen nemrégiben készültek. A BlueHost Linux alapú, míg az Arvixe Linux és Windows lehetőségeket kínál minden tervében.

Az Arvixe és a Bluehost összehasonlítása

A BlueHost elnevezése „Legjobb megfizethető tárhely” és „Legjobb ár-érték arány”. Az Arvixe a PCMag szerkesztőjének választása volt 2015-ben, és az Inc.com nevezte az USA egyik leggyorsabban növekvő vállalataként..

2010-ben a BlueHostot az Endurance International Group (EIG), az EIG 2014-ben az Arvixe-t vásárolta. Az EIG számos tárhelyszolgáltató társasággal rendelkezik, de lehetővé teszi számukra, hogy saját eredeti név alatt működjenek..

Az EIG társaságok nem klónozzák egymást. Ugyanakkor sok hasonlóság van közöttük. Ha problémái merültek fel egy EIG-társasággal, ugyanazokat a problémákat találhatja meg egy másikkal is.

Hasonlítsa össze a Bluehost és az Arvixe teljesítményét

Bluehost vs. Arvixe: Uptime és megbízhatóság

üzemidő. Noha a BlueHost uptime statisztikái rendszeresen azt mutatják, hogy 99,9% vagy annál jobb, mégsem garantálják az uptime garanciát. Az Arvixe 99,9% -os garanciával rendelkezik, és ingyenes havi visszatérítést nyújtanak, ha a havi átlag ezen százalék alá esik..

Teljesítmény. A BlueHost saját kiszolgálókat épít és 16 magos AMD Opteronokat használ. Az Arvixe szerverek a legfrissebb Xeoneket használják, és az ügyfelek adatait a 15K raid tíz meghajtón tárolják. Az Arvixe adatbázisai és e-mail szerverei SSD-tárhelyen vannak.

A BlueHost-on tárolt hely tesztelésekor a töltési idő 2,37 másodperc volt, ez a Pingdomon tesztelt webhelyek 65% -ánál gyorsabb. Egy hasonló Arvixe telephely terhelési ideje 1,05 másodperc volt, ez a tesztelt helyek 89% -ánál gyorsabb.

Megbízhatóság. A BlueHost adatközpontja Utahban található. Az adatközpont tápellátással és redundáns forrásokkal hűtött, és vészhelyzetek esetén dízelmentések is rendelkezésre állnak. A BlueHost nem tükrözött vagy redundáns biztonsági másolatot készít az adatokról, kivéve felhőterveiket, és a biztonsági mentéseket legfeljebb 30 napig őrzik meg..

Az Arvixe adatközpontokkal rendelkezik Észak-Amerikában (Dallas, Texas), Európában (Amszterdam) és (Hong Kong). Az összes adatközpont teljesen redundáns, többféle tápellátási és hűtési lehetőséggel rendelkezik. Az adatközpontok biztonságát és megbízhatóságát a helyszínen figyelik.

Vélemény

Mind a Bluehost, mind az Arvixe számára a megbízhatóság kiváló, az üzemidő pedig jó. Ugyanakkor aggodalomra adhat okot, hogy a BlueHost számára nem áll rendelkezésre rendelkezésre állási garancia. A tesztek azt mutatják, hogy az Arvixe oldalak jelentősen gyorsabbak a válasz és a terhelési idő tekintetében.

Hasonlítsa össze a Bluehost és az Arvixe szolgáltatásait

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

Jegyzet: A „korlátlan” és a „nem mérhető” népszerű kifejezések, amelyeket a webtárhely szolgáltatók használnak a szolgáltatások leírásakor. Ez azonban nem azt jelenti, hogy „használjon minden, amit akar”. A kifejezések arra utalnak, hogy a tárhelyszolgáltatók „ésszerű használatnak tartják”.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. A BlueHost ingyenes domain regisztrációt biztosít az új fiókok számára is. Az Arvixe ingyenes domaint kínál mindaddig, amíg megvan a terve, és ingyenes transzfert kínál, ha már rendelkezik domainjével.

Weboldal-készítő. A BlueHost biztosítja a drag and drop Weebly Basic alkalmazást, amely 5 webhelyre korlátozódik. A Basic ingyenes. További szolgáltatások és oldalak felár ellenében elérhetők a Weebly Premium verzióra. Az Arvixe terveihez tartozik a RvSiteBuilder, egy szolgáltatásban gazdag építő, WSYWIG szerkesztővel és több mint 600 websablonnal.

adatbázisok. A Bluehost és az Arvixe korlátlan MySQL adatbázist kínál. Az Arvixe a PostgreSQL adatbázisokat is támogatja.
E-mail fiókok. A Bluehost és az Arvixe korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást is biztosítanak.

WordPress tárhely. A Bluehost és az Arvixe mindkettőt felügyelt WordPress terveket kínálnak. A kezelt WordPress terveket optimalizált szerverek tárolják, amelyek gyorsítótárazást és extra biztonságot nyújtanak a teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében.

A kezelt WordPress-tárhely nagy előnye, hogy webhelyének biztonsági mentése, valamint a WordPress és plug-in-jének frissítése az Ön számára történik, lehetővé téve, hogy a webhely tartalmára összpontosítson..

A kezelt WordPress tervek általában többet fizetnek, mint egy szokásos megosztott terv. Az Arvixe megosztott tárhelyének és a kezelt WordPress terveknek azonban ugyanazok az árai vannak.

e-kereskedelem megoldás. A Bluehost ingyenes bevásárlókocsikat kínál a vezérlőpulton keresztül, mint például a Magento, a PrestaShop, a ZenCart és mások. Az Arvixe támogatja továbbá néhány ingyenes és kereskedelmi e-kereskedelem opciót, sokuk 24 órás támogatást és automatikus telepítést kínál.

mentések. A BlueHost napi, heti és havi biztonsági mentéseket készít. Felkínálják a SiteBackup Pro szoftvert is, amely biztonsági másolatot készít és visszaállít a fájl szintjén, külön díj ellenében. A SiteBackup Pro ingyenes a Business Pro megosztott rétegével.

Az Arvixe naponta készít biztonsági másolatot szervereiről. A biztonsági mentési házirendektől függetlenül a biztonság és a megbízhatóság érdekében javasolt, hogy manuális biztonsági másolatot készítsenek és tárolhassanak a helyszínen kívül.

Hosting biztonság. A rosszindulatú programok elleni küzdelem érdekében a BlueHost az alapszintű ingyenes SiteLock szolgáltatást nyújtja alacsonyabb szintjén, a SiteLock Pro pedig a magasabb szintű tervei szerint. A BlueHost belső folyamatokkal rendelkezik a DDoS támadások elleni védelem érdekében.

Az Arvixe átvizsgálja és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések ellen, valamint védelmet nyújt a brutális erőszakos támadásokkal szemben. Az Arvixe terveihez tartozik a SpamAssassin és a Spamhaus e-mailek szűrése.

Minden Bluehost terv ingyenes Shared SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. A BlueHost legjobban megosztott terve, a Business Pro ingyenes privát SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az Arvixe korábban ingyenes megosztott SSL-t nyújtott a Linux megosztott tárhely-terveihez, de úgy tűnik, hogy az ingyenes SSL-ek már nem érhetők el Linux vagy Windows terveken, kivéve az üzleti terveket, amelyek ingyenes SSL-t tartalmaznak, mindaddig, amíg Önnek terve van az Arvixe-rel.

Vezérlőpult. Az Arvixe az ipari szabvány cPanel-t használja. A BlueHost a cPanelt is használja, de az interfészt széles körben módosította.

Partner- és viszonteladói programok. Az Arvixe viszonteladói programmal rendelkezik. A BlueHost viszonteladói programmal is rendelkezik, de együttműködik a harmadik fél ResellerClub szolgáltatással. A BlueHost társult programja 65 dollárt fizet áttételként. Az Arvixe társult programja átirányításonként 70–135 dollárt fizet, attól függően, hogy hány áttételt havonta végez.

Extrák. A BlueHost 150 dollárnyi hirdetési jóváírással rendelkezik; Az Arvixe 200 dollár hirdetési jóváírást kap. Mindkettő migrál egy létrehozott webhelyet, ha máshol van. A BlueHost prémiumot számol fel az áttelepítési szolgáltatásért, míg az Arvixe egy áttérést ingyenesen.

Vélemény

Mindkét hosting cég prémium funkciókat kínál, számos „korlátlan” opcióval, költségvetési hosting árakon. Az Arvixe előnye egy robusztusabb weboldalkészítővel, egy szabványos cPanel-rel, valamint a PostgreSQL és a Windows támogatásával rendelkezik..

Hasonlítsa össze a Bluehost és az Arvixe web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Megjegyzés: A hatalmas verseny miatt a promóciós árképzés a web hosting cégeknél szokásos gyakorlat. A promóciós árak általában az első szolgáltatási időre korlátozódnak, így a hosszabb távra történő feliratkozás nagyobb megtakarítást eredményez. A hosszabb szolgáltatási időre történő feliratkozás még promóció nélkül is egyenértékű az áratöréssel. Az alábbi árak az összehasonlítás időpontjában a fogadó webhelyeken találhatók.

Bluehost

Közös tárhely. A BlueHost három szintű megosztott tárhely-tervet kínál. A Basic lehetővé teszi egy webhely 50 GB tárhelyen, korlátlan sávszélességgel és e-mail fiókokon keresztüli 3,95 USD promóciós árát..

Plusz, havonta 6,95 dollár, akár 10 webhelyet is lehetővé tesz, és a tárhely 150 GB-ra növekszik. A CDN szintén része a Plusz tervnek.

A havonta 14,95 dolláros Business Pro korlátlan helyszíneket, valamint korlátlan sávszélességet, tároló- és e-mail fiókokat kínál.

A CDN, a privát SSL, a dedikált IP és a Site Backup Pro része ennek a felső szintű tervnek. A BlueHost terveihez egy évre ingyenes domain regisztráció tartozik.

A BlueHost’s három skálázható felhőtervet kínál felárért, amely három helyen tükrözi adatait a megbízhatóság és a gyorsabb betöltési idő miatt..

Menedzselt WordPress tárhely. A BlueHostnak négy, a VPS technológián alapuló WordPress-terve van, tehát kiszolgálónként kevesebb webhely van.

A legkisebb terv, a blogger havonta 12,95 dollár, 100 millió látogatásra, 30 GB tárhelyre és öt oldalra korlátozódik.
A havi 85 dolláros áralapú vállalkozás legmagasabb szintű terve: 240 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és 30 webhely. A másik kettő, a professzionális összeg 37,50 dollár, az üzleti vállalkozás pedig a 60 dollárnál esik közre.

Minden tervnek ingyenes CDN és SiteLock van (az alsó két rétegben van a SiteLock Pro, az üzletben a SiteLock Premium, a legfelső szint pedig a SiteLock Enterprise)..

Arvixe

Közös tárhely. Az Arvixe négy közös tervet kínál – kettőt a PersonalClass-ban és kettőt a BusinessClass-ban. Az ügyfelek gyorsabb terhelése és válaszideje érdekében lehetősége van választani az USA, Európa vagy Ázsia adatközpontját a pénztárnál.

Mind a személyes, mind az üzleti vállalkozás korlátlan hely, sávszélességet, e-maileket és adatbázisokat kínál. A PersonalClass havi 4 dollár; A BusinessClass havi 22 dollár; A PersonalClassPro havi 7 dollár; és a BusinessClassPro havi 35 dollár.

A Pro szintek korlátlan számú helyet tesznek lehetővé, míg az alsó szintek csak hatot tesznek lehetővé.

A különbség a PersonalClass és a BusinessClass között az, hogy a BusinessClass kevesebb felhasználót használ a kiszolgálón – alapvetően megosztott tárhely a VPS funkciókkal.

Az ASP (Windows) opció néhány dollárral többet futtat minden egyes tervhez és szinthez. Az Arvixe megosztott tervei korlátlan MySQL és PostgreSQL adatbázisokat biztosítanak. Ezenkívül a BusinessClass terveknek ingyenes SSL tanúsítványuk van, mindaddig, amíg a webhelyet az Arvixe üzemelteti.

Menedzselt WordPress tárhely. Az Arvixe menedzselt WordPress-terveket kínál, amelyek havonta 4 dollárral kezdődnek, ugyanolyan, mint a megosztott tárhely-tervek. Korlátlan sávszélesség, korlátlan tárhely és korlátlan számú webhely jár az összes tervvel.

A WordPress webhelyeket könnyedén meg lehet osztani a megosztottól a VPS-ig és a dedikált tárhelyig, bár az Arvixe ára megemelkedik a VPS-en vagy a dedikált szervereknél.

VPS és dedikált tervek: A BlueHostnak négy VPS-terve van. A BlueHost havi 14,99 dolláros szokásos VPS szintje egyéni vagy kisvállalkozások számára lenne megfelelő, amelyek valamivel nagyobb teljesítményre szorulnak, mint ahogyan a megosztott terv lehetővé tenné..

Az Arvixe mindkettőt kínál Linuxon és Windowson. Az Arvixe tervei 40 dollár és 70 dollár havonta a Linux opcióra. A Windows VPS két szintje havonta 60 és 100 dollár.

A BlueHost legfontosabb VPS-terve csak 59,99 USD havonta, de ez 4 TB sávszélességre korlátozódik, miközben mind a négy Arvixe terv korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és ingyenes SSL tanúsítvánnyal jönnek mindaddig, amíg van a terv.

A BlueHost három külön réteggel rendelkezik, amelyek 3, 4 és 5 IP-t tesznek lehetővé. Áruk: 74,99 USD, 99,99 USD és 124,99 USD. A konfigurációtól függően az Arvixe hat egyprocesszoros dedikált kiszolgálói szintje havonta 128,70 USD-tól 227,50 USD-ig terjed..

Azok számára, akiknek nagyobb teljesítményre van szükségük, az Arvixe két több processzoros réteggel rendelkezik, havi ára 357,30 USD. Az Arvixe felhőalapú lehetőségeket is kínál, kezdve havonta 108 dollárra. Annak ellenére, hogy drágább, mint a BlueHost, az Arvixe terveket teljes mértékben kezelik.

Pénz-visszatérítési garancia: A BlueHost rendelkezik az iparágban alkalmazott 30 napos garanciával. Az Arvixe hosszabb 60 napos garanciát vállal. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik a BlueHost vagy az Arvixe webhelyen, akkor a domain regisztrációs díjat visszatartják minden visszatérítésért, és Ön megtartja a domain nevet.

Vélemény

Az Arvixe árai magasabbak, mint a BlueHosté, ám az alsó rétegeknek több funkciója van, mint az alsóbb rétegeknek a BlueHostban. Az Arvixe hosszabb pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és Windows terveket kínál azok számára, akiknek szüksége van rá.

Hasonlítsa össze a Bluehost és az Arvixe könnyű használatát

Egyszerű használat

Vezérlőpult. A BlueHost cPanel-t használ, de módosított felülettel, így a rendszeres cPanel-felhasználóknak végre kell hajtaniuk néhány módosítást. Az Arvixe a szokásos felhasználóbarát, ikon-alapú cPanelt használja.

Egy kattintással a Telepítő. A BlueHost a MOJO Marketplace egy kattintással történő telepítőjét használja majdnem száz alkalmazás egyszerű telepítéséhez. Az Arvixe a Softaculous alkalmazást használja egy kattintással történő telepítéshez több száz alkalmazás számára.

Weboldal navigáció. Mind a BlueHost, mind az Arvixe weboldalai biztosítják a terv kiválasztásához szükséges adatokat, és hasznos összehasonlító táblázatokkal szolgálnak a tervekben szereplő szintek összehasonlításához. Mindkettő tiszta, szennyezetlen és felhasználóbarát.

Vélemény

Mind a Bluehost, mind az Arvixe rendelkezik egy kattintással telepítőkkel, használják a cPanelt (bár a BlueHost esetében módosították), és felhasználóbarát weboldalakkal rendelkeznek. Mindkettő felhasználóbarát és ugyanolyan könnyen használható.

Hasonlítsa össze a Bluehost és az Arvixe támogatását

Műszaki és ügyfélszolgálat

Az ügyfelek véleménye alapján ez az a terület, ahol a BlueHost hiányzik. Az Arvixe kiváló hírnevet szerzett az ügyfélszolgálat terén. Az EIG felvásárlása óta azonban az ügyfélszolgálat szenved az ügyfelek véleménye szerint. Még mindig az átlag feletti mutatók.

A Bluehost és az Arvixe e-mailben és 24 órán keresztül élő csevegést folytatnak. A BluHost telefonos támogatása szintén 24 órás, de az Arvixe telefonszolgáltatása hétfőtől péntekig munkaidőre korlátozódik. Mindkettőnek széles ismerete van oktatóanyagokkal és videókkal. A BlueHostnak van egy blogja és egy fóruma; Az Arvixe aktív bloggal rendelkezik.

Vélemény

Mind a Bluehost, mind az Arvixe többféle kapcsolatfelvételi módszert kínál. Annak ellenére, hogy az Arvixe jó hírneve szenved az utóbbi időben, az ügyfélszolgálat és támogatás szempontjából még mindig pozitívabb véleményeket kap, mint a BlueHost.

Hasonlítsa össze a Bluehost és Arvixe felhasználói véleményeit

felhasználói visszajelzések

Jegyzet: A véleményeket általában szenvedélyesen teszik közzé, tehát a legtöbb véleményt küldő vásárló erősen negatív vagy erősen pozitív. Ezért soha ne használja az ügyfelek véleményét a fő okként a házigazda kiválasztásakor. Ha azonban sok felhasználó közösen panaszkodik, akkor ezt fontolóra kell venni.

Negatív vélemények a Bluehost és Arvixe számára

Bluehost. A BlueHost negatív áttekintése szinte mind a támogatással kapcsolatos. Gyakori panaszok a hosszú várakozási idők, amikor ugyanazon kiadásra ismételt jegyeket kell létrehozni, sőt durvaság is.

Arvixe. A közelmúltig kevés negatív vélemény volt az Arvixe-ről. Az utóbbi időben néhány vélemény aggódik a rossz ügyfélszolgálat és a hosszú várakozási idő miatt.

Pozitív vélemények a Bluehost és az Arvixe számára

Bluehost. A Bluehost vásárlóinak legkedvezőbb véleménye a boldogsággal kapcsolatos árakról és a szolgáltatások jellemzőiről szól.

Arvixe. Az Arvixe magas pontszámot szerez ügyfeleitől, mivel sok funkciót elérhetővé tett ilyen olcsó áron. A Windows felhasználók örömmel találják meg számukra megfizethető árú tárhelyet.

Vélemény

Összességében, még a legutóbbi negatív ügyfél-támogatási vélemények ellenére is, az Arvixe magas pontszámot szerez ügyfeleitől. A BlueHost is – nagyon sok ügyfélszolgálati panasz kivételével – szintén kedvelt.

Következtetés a BlueHost és az Arvixe összehasonlításáról

BlueHost és Arvixe: melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

Mind a Bluehost, mind az Arvixe előnyei vonzóvá teszik őket.

Az Arvixe kiválasztásának okai a BlueHost felett:

 • Ingyenes domain regisztráció mindaddig, amíg a ház üzemel
 • Előtelepített WordPress
 • A Windows szerver lehetőségei minden tervhez
 • Hosszabb pénz-visszafizetési garancia

A BlueHost választásának okai az Arvixe felett:

 • Alacsonyabb ár az első szolgáltatási időtartamra több megosztott tárhely esetében
 • Ingyenes siteLock
 • Alacsonyabb VPN és dedikált szerverárak

Noha a BlueHost kezelt WordPress tervei drágábbak, mint mások, a funkciók nagyon népszerűvé teszik őket, amint az a tény látható, hogy több mint egymillió WordPress webhely üzemelteti a BlueHostot.

Az Arvixe költségkeret-árazásával azonban érdemes megnézni, hogy Ön WordPress-e. Ha közepes méretű vagy nagyobb, akkor megnézheti a BlueHost VPS-jét vagy dedikált szerverterveit.

Mindkét társaság szenvedett az ügyfél-támogatással kapcsolatos ügyfél-értékelések során, ami aggodalomra adhat okot. Ugyanakkor mindkét hosting cég teljes értékű terveket kínál kiváló áron.

Ez sok más web hosting cég, amelyet figyelembe vehet. Azok számára, akik nem törődnek azzal, hogy egy kicsit többet költenek a gyors betöltési és válaszidőre, valamint a prémium szolgáltatásokra, érdemes időt keresni a SiteGround-on.

Egy olyan host szolgáltató cég számára, amely kiváló választás a kezelt WordPress számára, és amely az iparág egyik legjobb pénz-visszatérítési garanciájával rendelkezik, fontolóra veheti az InMotion Hosting szolgáltatást.

Van kérdése a BlueHost vagy az Arvixe kapcsán? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map