BlueHost vs A2 tárhely: melyiket használja?

Számos web hosting társaság közül választhat az Ön webhelyére. Valójában olyan sok terv és szolgáltatás létezik, hogy ez a fejed forogni tudja. Helyezzen némi stabilitást a folyamatba, és használja ezt a fej-összehasonlítást, hogy szűkítse a választásait.


A BlueHost 1996 óta foglalkozik a web hosting üzlettel, tehát egy jól megalapozott hosting cég, több mint 2 millió webhely üzemelteti a szervereit.

Az A2 Hosting az iparág újabb verziója, 2003-ban alapították. Az A2 Hosting először a fejlesztők szem előtt tartásával indult, és az elsők között volt a PHP 5 és a Ruby on Rails. Most a teljesítményre összpontosítanak.

A BlueHost és az A2 megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket biztosít, és Linux alapúak.

A BlueHost számos díjat nyert, köztük a „Legjobb megfizethető tárhely” és a „Legjobb értékű házigazda” címet. Az A2 számos „legjobb” díj nyertese, közülük sokan a közelmúltban, mint tavaly.

Az Endurance International Group (EIG), amely számos hosting társaságot birtokol, 2010-ben megvásárolta a BlueHost szolgáltatást. Az EIG lehetővé teszi, hogy minden hosting cég saját név alatt működjön..

Míg az EIG hosting cégek nem klónozzák egymást, elegendő hasonlóság van abban, hogy ha problémái merültek fel egy EIG társasággal, ugyanazokat a problémákat találhatja meg egy másik EIG társaságnál.

Az A2 magántulajdonban van. Az A2 az A2 tárhelyében annak a ténynek köszönhető, hogy székhelye Ann Michiganben, Ann Arborban található.

Hasonlítsa össze a BlueHost és az A2 Hosting teljesítményét

BlueHost vs. A2 tárhely: Uptime és megbízhatóság

üzemidő. Annak ellenére, hogy a BlueHost uptime statisztikái azt mutatják, hogy rendszeresen 99,9% vagy annál jobb, még nem garantálják az uptime garanciát. Az A2 Hosting 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát vállal. Az A2 Hosting a havi díj 5% -át téríti vissza minden olyan óráért, amikor a webhely nem érhető el berendezés vagy hálózati hiba miatt.

Teljesítmény. A BlueHost saját kiszolgálókat épít és 16 magos AMD Opteronokat használ. Az A2 Hosting Dell szervereket használ négymagos processzorokkal, és a teljesítményre összpontosít az SSD tároló használata.

A Pingdomon tesztelt Bluehost házigazda webhelyen a töltési idő 2,37 másodperc volt, ez a tesztelt helyek 65% -ánál gyorsabb. Az A2 hely gyors 1,49 másodperces betöltési időt eredményezett, ami a tesztelt helyek 81% -ánál gyorsabb volt.

Megbízhatóság. A BlueHost adatközpontja Utahban található. Az adatközpont tápellátása és redundáns forrásokkal való hűtése van, és a dízelmásolatok készen állnak a vészhelyzetekre. A BlueHost nem tükrözött vagy redundáns adatmentést készít, kivéve felhőterveiket. A biztonsági mentéseket legfeljebb 30 napig őrzik meg.

Az A2 Hosting adatközpontokkal rendelkezik az Egyesült Államokban (Michigan), Európában (Amszterdam) és Ázsiában (Szingapúr). Az adatközpontok redundáns energiával és hűtéssel rendelkeznek, és vannak dízelgenerátorok a biztonsági mentéshez.

Az adatközpontok biztonságát és megbízhatóságát a helyszínen figyelik. Négyszeres hálózati csatlakozással is rendelkeznek a redundáns és megbízható szolgáltatás érdekében.

Vélemény

Noha a BlueHost megbízhatósága kiváló és az üzemidő jó, az üzemidő garancia hiánya aggodalomra adhat okot.
Az A2 Hostingnak garancia van, és az A2 Hosting töltési és válaszideje lényegesen gyorsabb volt, mint a BlueHosté.

Hasonlítsa össze a BlueHost és az A2 Hosting szolgáltatásait

BlueHost vs. A2 tárhely: Főbb jellemzők

Jegyzet: Az általános marketing kifejezés, amelyet a webtárhely szolgáltatók használnak a szolgáltatások leírására, „korlátlan”. Semmi sem igazán korlátlan. Ehelyett a kifejezések arra utalnak, hogy a fogadó cégek „ésszerű használatnak tartják”. A tárhelyszolgáltatók figyelmeztetéseket tehetnek vagy felfüggeszthetnek egy webhelyet, ha úgy vélik, hogy „túlzott mértékű használat” történt.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. A BlueHost ingyenes domain regisztrációt biztosít új fiókok számára; Az A2 Hosting nem.

Weboldal-készítő. A BlueHost biztosítja a drag and drop Weebly Basic alkalmazást, amely 5 webhelyre korlátozódik. A Basic ingyenes, és további díj ellenében elérhető a Weebly Premium frissítése.

Az A2 Hosting egyik terveiben sem rendelkezik integrált weboldal-készítővel, de támogatja a legtöbb ingyenes és kereskedelmi weboldal-készítőt.

adatbázisok. A BlueHost korlátlan MySQL adatbázisokat kínál. Az A2 Hosting legalacsonyabb szintjét 5 adatbázisra korlátozza, korlátlan adatbázisokkal más szinteken és terveken. Az A2 Hosting a PostgreSQL-t is támogatja.

E-mail fiókok. A BlueHost korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást biztosít. Az A2 Hosting legalacsonyabb szintjét 25 fiókra korlátozza, a többi szint pedig korlátlan számú lehet.

WordPress tárhely. A BlueHost és az A2 Hosting mindkettőt felügyelt WordPress terveket kínálnak. A kezelt WordPress-terv általában többet fizet, mint egy szokásos megosztott terv, bár az A2 Hosting mind a megosztott, mind a kezelt WordPress-terveket ugyanazon az árakon számolja el..

A kezelt WordPress terveket általában optimalizált szerveren tárolják, olyan funkciókkal, mint a gyorsítótár és a kiegészítő biztonság a teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében. A kezelt WordPress-tárhely további előnye, hogy a WordPress-webhelyek biztonsági mentéseit és frissítéseit a tárhelyszolgáltató automatikusan elvégzi az Ön számára, lehetővé téve, hogy összpontosítson az Ön számára fontos – a tartalomra.

e-kereskedelem megoldás. A BlueHost és az A2 Hosting ingyenes bevásárlókocsikat kínál a vezérlőpultjaikon keresztül, mint például a Magneto, a ZenCart, a PrestaShop és mások. A WP eCommerce plug-inek mindkét állomástól elérhetők a WordPress webhelyek számára.

mentések. A BlueHost napi, heti és havi biztonsági másolatot nyújt. Ezenkívül ingyenes a SiteBackup Pro a Business Pro megosztott tervéhez, és további díjakért más tervekért. A SiteBackup Pro lehetővé teszi a biztonsági mentést és a fájlszintű visszaállítást.

Az A2 Hosting a Server Rewind szolgáltatást kínálja, amely rendszeres időközönként automatikus pillanatfelvételeket készít webhelyéről, és ingyenesen lehetővé teszi a fájlok, adatbázisok vagy a teljes webhely helyreállítását – bár a legalacsonyabb szintre ez nem érhető el..

Hosting biztonság. A rosszindulatú programok keresése, eltávolítása és tiltása érdekében a BlueHost az alapszintű SiteLock szolgáltatást nyújtja alacsonyabb szintjén, a SiteLock Pro pedig a magasabb szintű tervei szerint. A BlueHost kijelenti, hogy a belső folyamatokkal is rendelkezik a DDoS elleni védelem érdekében.

Az A2 szkennel és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések, rosszindulatú programok és vírusok ellen a Perpetual Security és a HackScan segítségével – ingyenesen biztosított. Az e-mailekhez a normál spamvédelmet, valamint a Barracuda Advanced Spam Filtrációt használja.

Az A2 Hosting a Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszközt is biztosítja, amely javítást igénylő szoftvereket és alkalmazásokat keres, és értesíti Önt, ha az alkalmazások elavultak.

Minden Bluehost terv ingyenes Shared SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. A BlueHost legjobban megosztott terve ingyenes privát SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. Az A2 Hosting a cPanel segítségével ingyenes megosztott SSL-t biztosít a terveihez, és megvásárolható a privát SSL.

Vezérlőpult. A BlueHost a cPanelt használja, de a felületet széles körben módosította. Az A2 Hosting az iparági szabványos cPanelt is használja.

Zöld. A DreamHost megújuló energiahiteleket vásárol, és szén-semleges lábnyommal működik. Az A2 Hosting 100% -ban szén-dioxid-mentes is, és aktívan részt vesz a fák ültetésében és más környezetbarát tevékenységekben Ann Arborban.

Partner- és viszonteladói programok. A BlueHost társult programja 65 dollárt fizet áttételként. Az A2 Hosting társult programja 85 USD-t fizet áttételként. Az A2 viszonteladói programmal is rendelkezik, amelyet a cég nevével márkázhat.

Extrák. A BlueHost 150 dollárnyi hirdetési jóváírást kapott. A BlueHost áttelepít egy létrehozott webhelyet, ha máshol van, bár díjat számít fel a szolgáltatásért. Az A2 Hosting 50 dollárnyi hirdetési jóváírást kapott a Bing / Yahoo számára.

Vélemény

Mind a BlueHost, mind az A2 Hosting jó különféle funkciókat kínál. Mindkettő zöld, mindkettő cPanel-t használ, mindkettő vonzó társult programokkal rendelkezik, és mindkettő biztonsági funkciókat kínál a webhely biztonságának megőrzése érdekében.

A BlueHost kissé jó tulajdonságokkal rendelkezik, mivel ingyenes domain regisztrációt kínál, és biztosítja a Weebly-t, a weboldal készítőjét.

Hasonlítsa össze a BlueHost és az A2 Hosting webtárhely-terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Jegyzet: Az agresszív verseny az árképzés folyamatos változásaihoz és sok promóciós árképzéshez vezet. A promóciós árak általában az első szolgálati időre korlátozódnak, így a hosszabb távra történő feliratkozás magasabb megtakarítást jelent.

A hosszabb szolgálati idők még promóció nélkül is általában árat okoznak. Az alábbi árak az összehasonlítás időpontjában a fogadó webhelyeken találhatók.

Bluehost. A BlueHost három közös tervet kínál. A Basic, havonta 3,95 USD, lehetővé teszi egy webhely számára, 50 GB tárhelyet biztosít, és korlátlan sávszélességet és e-mail fiókokat tesz lehetővé. Plusz, havonta 6,95 dollár, akár 10 webhelyet is lehetővé tesz, és a tárhelyet 150 GB-ra növeli.

A CDN szintén része a Plusz tervnek. A havonta 14,95 dolláros Business Pro korlátlan helyszíneket, valamint korlátlan sávszélességet, tároló- és e-mail fiókokat kínál. A CDN, a privát SSL, a dedikált IP és a Site Backup Pro is benne vannak ebben a felső szintű tervben.

Az összes megosztott BlueHost terv ingyenes domain regisztrációval jár egy évre. A BlueHost három skálázható felhőtervet kínál felárért, amely három helyen tükrözi adatait a megbízhatóság és a gyorsabb betöltési idő miatt..

A BlueHost négy kezelt WordPress-tervvel rendelkezik, amelyek VPS technológián alapulnak. A legkisebb terv, a blogger, havonta 12,95 dollár, 100 millió látogatásra, 30 GB tárhelyre és öt helyre korlátozódik. A legmagasabb szintű vállalkozás 240 GB tárhelyet, korlátlan sávszélességet, 30 webhelyet kínál, és havi 85 dollárra kerül..

A két középső szint professzionális, 37,50 dollár, az üzletek pedig 60 dollár havonta. A professzionális szint 300 millió látogatót tesz lehetővé, és 60 GB tárhelyet kínál. Az üzleti szint 600 millió látogatót tesz lehetővé, és 120 GB tárhelyet kínál.

Mindegyiknek ingyenes CDN és SiteLock van (az alsó két rétegben van a SiteLock Pro, az üzletben a SiteLock Premium, a legfelső szint pedig a SiteLock Enterprise)..

A2 tárhely. Az A2 három közös tervet is kínál. A Lite lehetővé teszi egy webhely, öt adatbázis létrehozását, és ára 3,92 dollár havonta. A Swift és Turbo tervek korlátlan webhelyeket és korlátlan adatbázisokat tesznek lehetővé. A Swift havi 4,90 dollár, a Turbo pedig 9,31 dollár.

Mindegyiknek korlátlan SSD tárolása és korlátlan sávszélessége van. Az A2 Hosting rendelkezik CloudLinux-tal, a Centos operációs rendszer gyorsabb verziójával, amely kijelenti, hogy kiszolgálónként kevesebb ügyfél van, mint a legtöbb.

Az A2 Hosting három kezelt WordPress-tervvel rendelkezik, amelyek ára megegyezik a megosztott tárhely-terveivel. A Lite csak egy weboldalra és öt adatbázisra korlátozódik, és ára 3,92 USD havonta. A Swift, havonta 4,90 dollár, és a Turbo, havonta 9,31 dollár, korlátlan webhelyeket és adatbázisokat kínál.

Minden terv SSD-alapú és gyorsítótárral rendelkezik, bár a Turbo terv optimalizálta a gyorsítótárazást. Mindegyik rendelkezik CDN és extra biztonsági lehetőségekkel. A Swift és a Turbo a Server Rewind segítségével is készít biztonsági másolatot.

VPS és dedikált tervek: A BlueHostnak négy VPS-terve van. A BlueHost VPS-szintjei havi 14,99, 29,99, 44,99 és 55,99 dollárba kerülnek. A BlueHost VPS tervek sávszélesség-korlátja 1–4 TB.

Az A2 Hostingnak három nem kezelt és három kezelt VPS terve van, mindegyik SSD-vel. A nem kezelt havi 5, 10 és 15 dollár, és 2 TB sávszélesség-engedéllyel rendelkeznek. 20 GB, 30 GB és 50 GB tárhelyet biztosítanak.

Az A2 Hosting kezelt VPS szintjei 32,99, 46,19 és 65,99 dollárra kerülnek havonta. 75, 100 és 150 GB tárolóhellyel és 2, 3 és 4 TB sávszélességgel rendelkeznek.

A BlueHostnak három különálló szintje van, amelyek lehetővé teszik 3, 4 és 5 IP-t, havi ára 74,99, 99,99 és 124,99 USD. Az A2 Hostingnak három nem kezelt és három felügyelt dedikált szerver szintje van.

A nem menedzselt ára 99,59, 165,99 és 248,99 dollár. A kezelt szintek havonta 141,09 USD, 207,49 USD és 290,49 USD.

Pénzvisszafizetési garancia: A BlueHost szakszerű 30 napos garanciát vállal. Az A2 Hosting 30 napos teljes visszatérítést kap, és 30 napos korlátlan visszatérítést kap. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik a BlueHoston, akkor a visszatérítés visszatartja a domain regisztrációs díját, és megtartja a domain nevet.

Vélemény

A BlueHost megosztott tárhelye valamivel magasabb, mint az A2 Hosting tervei, de több funkcióval is rendelkezik. Az A2 Hosting árainak és a kezelt WordPress terveinek jellemzői vonzóvá teszik a WordPress felhasználók számára.

Az A2 Hosting az ügyfelek számára nagyobb választékot kínál a VPS-ben és a dedikált tervekben, mivel nem kezelt és menedzselt lehetőségeket kínál.

Hasonlítsa össze a BlueHost és az A2 tárhely egyszerű használatát

Egyszerű használat

Vezérlőpult. A BlueHost cPanel-t használ, de módosított felülettel, így a rendszeres cPanel-felhasználóknak végre kell hajtaniuk néhány módosítást. Az A2 Hosting a szokásos, ipari szabványt, a cPanelt használja.

Egy kattintással a Telepítő. A BlueHost a MOJO Marketplace egy kattintással történő telepítőjét használja majdnem száz alkalmazás egyszerű telepítéséhez. Az A2 alkalmazás egyetlen kattintással telepíthető több száz alkalmazás számára a Softaculous segítségével.

Weboldal navigáció. Mind a BlueHost, mind az A2 Hosting webhelyei biztosítják az összes információt, amelyre szüksége van egy csomag kiválasztásához. Mindkettőnek kényelmes összehasonlító táblázata van a tervekben szereplő szintek összehasonlításához. Mindkettő tiszta és felhasználóbarát. Az A2 praktikus funkcióval rendelkezik – a diagramokon szereplő sok kifejezésre és opcióra mutató előugró ablakokra mutató hivatkozások.

Vélemény

Mindkettőnek százainak alkalmazásai telepíthetők egyetlen kattintással, mindkettőnek könnyű navigálni a webhelyeken, és mindkettő a cPanelt használja – bár a BlueHost módosítva. A legtöbb felhasználó elégedett lenne ezen hosting cégek bármelyikének egyszerű használatával.

Hasonlítsa össze a BlueHost és az A2 Hosting támogatását

BlueHost vs. A2 tárhely: műszaki és ügyfélszolgálat

Az ügyfelek áttekintése alapján ez a terület, ahol a BlueHost fejlesztésére szorul. Az A2 Hosting támogatását állandóan magasan értékelik, támogató személyzetét barátságosnak és hozzáértőnek tekintik.

A BlueHost és az A2 Hosting telefonon, e-mailen és élő chat-en működik a nap 24 órájában. Mindkettőnek van fóruma és kiterjedt tudásalapja. Az A2 Hosting aktív bloggal rendelkezik.

Vélemény

Míg a BlueHost többféle kapcsolatfelvételi módszert kínál, az ügyfelek áttekintései többször panaszkodnak a támogatás iránt. Az A2 Hosting ugyanazon többféle kapcsolatfelvételi módszerrel rendelkezik, de támogatását nagyra becsüljük. Az A2 az a választás, ha a támogatás kiemelt prioritás.

Hasonlítsa össze a Bluehost és az A2 Hosting felhasználói véleményeit

felhasználói visszajelzések

Megjegyzés: A véleményeket általában azokat a véleményeket teszik közzé, akiknek erős véleményük van, tehát a legtöbb véleményt küldő vásárló erősen negatív vagy erősen pozitív. Ezért az értékeléseket nem szabad használni a fő tényezőnek a gazda kiválasztásakor. Ha azonban folyamatosan jelentenek valamit, akkor fontolóra lehet venni.

Negatív vélemények a BlueHost és az A2 tárhelyről

Bluehost. A BlueHost negatív áttekintése túlnyomórészt a rossz támogatással kapcsolatos. A hosszú várakozási idő, a durvaság és az ugyanazon kiadás ismételt jegyei nem ritka.

A2 tárhely. Kevesebb negatív vásárlói vélemény van az A2-ről, mint a legtöbb társaságnál. A kiküldött negatív üzenetek általában az ügyfélszolgálattal kapcsolatos rossz tapasztalatok miatt vannak.

Pozitív vélemények a BlueHost és az A2 tárhelyről

Bluehost. A Bluehost vásárlóinak legkedvezőbb véleményei dicsérik az árakat és a tervekben biztosított szolgáltatásokat.

A2 tárhely. Az A2 sokkal több pozitív véleményt kap, mint negatív az ügyfélszolgálat szempontjából. Az ügyfelek lenyűgöznek az A2 webhelyek gyorsaságáról és az árért kínált szolgáltatások számáról.

Vélemény

Összességében az A2 Hosting messze több pozitív értékelést kap, mint negatív.

Következtetés a BlueHost és az A2 Hosting összehasonlításáról

BlueHost vs. A2 tárhely: melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

A BlueHost és az A2 Hosting egyaránt rendelkezik olyan funkciókkal, amelyeket plusz és mínusznak tekintünk.

Az A2 tárhely választásának okai a BlueHost felett:

 • SSD minden tervében
 • Bármikor (pro-minősített) pénz-visszafizetési garancia
 • Uptime garancia
 • Gyors szerverek
 • PostgreSQL támogatás

A BlueHost és az A2 hosting választásának okai:

 • Ingyenes siteLock
 • Több „korlátlan” szolgáltatás
 • Ingyenes weboldal készítő

Noha a BlueHost által kezelt WordPress tervek drágábbak, mint más hostok tervein, ezek nagyon népszerűek – ezt mutatja az a tény, hogy több mint egymillió WordPress webhely üzemelteti a BlueHost webhelyet.

Ugyanakkor az A2 Hosting ugyanaz, mint a megosztott tárhely árazás a kezelt WordPress terveihez, nagyon vonzóvá teszi a WordPress felhasználók számára. Mind a BlueHost, mind az A2 Hosting versenyképes árú VPS-vel és dedikált szerver lehetőségekkel rendelkezik azok számára, akik nagyobb webhelyekkel vagy nagyobb forgalommal rendelkeznek..

Mindkét házigazdának költségvetési árú, teljes funkcionalitással rendelkező megosztott tervei vannak. A két host-társaság közötti különbségtétel az A2 Hosting ügyfélszolgálatának és támogatásának jobb eredménye.

Vannak más web hosting cégeket is fontolóra kell venni. Ha nem bánja néhány dollárral többet költeni a gyors betöltési és válaszidőre, valamint a prémium szolgáltatásokra, akkor érdemes megnézni a SiteGround szolgáltatást..

Egy másik host vonzó menedzselt WordPress tervekkel, és az egyik leghosszabb pénz-visszatérítési garancia az InMotion Hosting.

Van valami kérdése a BlueHost vagy az A2 Hosting kapcsán? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map