Arvixe vs. SiteGround: Melyiket kell használni?

A webhelyével kapcsolatban talán a legfontosabb döntés a megfelelő tárhely-társaság és a terv megkeresése. Ugyanakkor olyan sok vállalkozás közül lehet választani. Az Arvixe és a SiteGround ezen egy-egy összehasonlítását felhasználhatja a választások szűkítésére.


A SiteGround még újabb, 2004-ben alakult, de szerverein közel 500 000 webhelyet üzemeltet. Az Arvixe és a SiteGround megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket biztosítanak. Az Arvixe rendelkezik Linux és Windows opciókkal, míg a SiteGround csak Linux.

Az Arvixe-t 2015-ben PCMag Editor Choice-nak nevezték el, és az Inc.com nevezte az USA egyik leggyorsabban növekvő vállalataként. A SiteGround számos „best of” díjat nyert, ám sok olyan webhelyről származik, amelyet önpromóció céljából hoztak létre – túl általános web hosting cégeknél. A SiteGround jogos díjakat nyert az uptime és az ügyfélszolgálatért.

Az Arvixe-t az Endurance International Group (EIG) vásárolta meg 2014-ben. Az EIG szalaghirdetése alatt sok web hosting társaság működik, de mindegyik saját eredeti név alatt működik. Míg az EIG vállalatok nem klónok egymáshoz, ha problémád merült fel az egyiknél, annyira hasonlóak, hogy lehet, hogy ugyanazok a problémák vannak egy másikkal.

A SiteGround-et 2004-ben alapították, és egy magántulajdonban lévő társaság, amelynek székhelye Bulgáriában, Szófiában található, bár világszerte jelen van.

Hasonlítsa össze az Arvixe és a SiteGround teljesítményét

Arvixe vs. SiteGround: Uptime és megbízhatóság

üzemidő. Az Arvixe 99,9% -os garanciát vállal, ingyenes havi visszatérítés esetén, ha a havi átlag ezen százalék alá esik. A SiteGround hasonló garanciával rendelkezik legalább 99,9% -os rendelkezésre állás ideje mellett. Ha a webhely 99,9% és 99% közé esik, akkor egy hónapos tárhely ingyenes; minden 99% alatti 1% -ért további egy hónap ingyenes.

Teljesítmény. Az Arvixe a webhelyhez kapcsolódó adatok nagy részét az SSD-ken tárolja, ideértve az adatbázisokat és az e-mail kiszolgálókat is a gyors teljesítmény érdekében. A SiteGround évek óta nem csak ugyanazon a technológián ül.

Az új módszerek vagy a gyorsabb technológiák bevezetésekor a SiteGround frissíti adatközpontait – az összes felhasználó számára, nem csak az új belépők számára. A SiteGround a Supercache-t használja minden tervéhez, nem csak a WordPress által kezelt hostoláshoz, mint a legtöbb cég.

Az Arvixe által üzemeltetett webhely betöltési ideje 1,05 másodperc volt, ez a tesztelt webhelyek 89% -ánál gyorsabb. Egy összehasonlítható SiteGround site tesztelésével a terhelési idő 1,2 s volt, ami a tesztelt helyek 87% -ánál gyorsabb.

Megbízhatóság. Az Arvixe adatközpontokkal rendelkezik szerte a világon – Észak-Amerikában (Dallas, Texas), Európában (Amszterdam) és (Hong Kong). Az összes adatközpont teljesen redundáns, többféle tápellátási és hűtési lehetőséggel rendelkezik. Az adatközpontok biztonságát és megbízhatóságát a helyszínen figyelik.

A SiteGround adatközpontokkal is rendelkezik az egész világon. Adatközpontok vannak Chicagóban, Londonban, Amszterdamban és Szingapúrban. Az adatközpontok redundáns energiával és hűtéssel rendelkeznek, dízelüzemű biztonsági mentésekkel.

2015-ben a megosztott szervereket továbbfejlesztették Linux-tárolók használatára, amelyek a kiszolgálókat egyesítik a hozzáférés felgyorsítása és a nagyobb megbízhatóság érdekében. Minden tervüket átválták az SSD-re tárolásra, valamint a MySQL adatbázisokat.

Vélemény

Ezek egyike gyors, megbízható szolgáltatást nyújt. Mindkettőnek kivételes üzemidő garanciái vannak, és mindkettő nagyon gyors reagálási és betöltési idővel rendelkezik.

Hasonlítsa össze az Arvixe és a SiteGround szolgáltatásait

Hasonlítsa össze a legfontosabb szolgáltatásokat

Jegyzet: Bár minden webtárhely-szolgáltató „korlátlan” vagy „nem mérhető” kifejezést használ a szolgáltatások leírásakor, ez kissé félrevezető. Ez a marketing kifejezés nem azt jelenti, hogy „amennyit csak akar.” Ehelyett a kifejezések arra utalnak, hogy a fogadó cégek „ésszerű használatnak tartják”.

A tárhelyszolgáltatók büntetik azokat a webhelyeket, amelyekről úgy érzik, hogy meghaladják ezt, néha figyelmeztetés nélkül – bár a legtöbb felhasználó soha nem lép túl az ésszerű használaton.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. Az Arvixe különbözik az ipari szabványtól – ingyenes domaint kínál, amíg megvan a terve. Az Arvixe ingyenes transzfert is kínál, ha már rendelkezik domainjével másutt. A SiteGround egy ingyenes év domain regisztrációt kínál.

Weboldal-készítő. Az Arvixe a RvSiteBuilder funkciókban gazdag építőjét biztosítja WSYWIG szerkesztővel és több mint 600 websablonnal. A SiteGround ingyenesen kínálja a Weebly Basic alkalmazást – bár a létrehozható oldalak száma korlátozott. További havi díjért frissítheti a Weebly funkciókban gazdagabb verzióira.

adatbázisok. Az Arvixe korlátlan MySQL adatbázisokat kínál, és támogatja a PostgreSQL adatbázisokat. A SiteGround korlátlan MySQL adatbázisokat kínál.

E-mail fiókok. Az Arvixe és a SiteGround korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást is biztosít. A korlátlan számlák előnye annak, ha nagy cég, sok alkalmazottal, mivel lehetővé teszi külön számlák létrehozását mindegyik számára. Ezenkívül vállalkozásának minden részlege – például értékesítés, támogatás és információ – külön számlával rendelkezik.

WordPress tárhely. Mind az Arvixe, mind a SiteGround kínál kezelt WordPress terveket. Általában a kezelt WordPress tervek többet fizetnek, mint egy szokásos megosztott terv. A többletköltségek részét képezi az a tény, hogy a kezelt WordPress terveket általában optimalizált szerverekre helyezik el, gyorsítótárazással és extra biztonsággal, a teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében.

A kezelt WordPress-tárhely további előnye, hogy a WordPress-webhelyek automatikus biztonsági mentése az Ön számára készül, valamint a frissítések ütemezése és telepítése. Ez lehetővé teszi, hogy arra összpontosítson, ami a fontos – a tartalom.

Mind az Arvixe, mind a SiteGround egyedülálló abban, hogy nem számítanak fel külön díjat a WordPress terveikért.

e-kereskedelem megoldás. Az Arvixe és a SiteGround támogat néhány ingyenes és kereskedelmi e-kereskedelem opciót, sokuk 24 órás támogatást és automatikus telepítést kínál.

mentések. Az Arvixe szervereiről naponta készít biztonsági másolatot az R1Soft segítségével, amely az ügyfelek számára a vezérlőpulton keresztül elérhető. A biztonsági mentéseket külön kiszolgálón tárolják a redundancia érdekében. A SiteGround mindennapi biztonsági másolatot készít, amelyet 30 napig tart.

Hosting biztonság. Az Arvixe átvizsgálja és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések ellen, valamint védelmet nyújt a brutális erőszakos támadásokkal szemben. Az Arvixe terveihez tartozik a SpamAssassin és a Spamhaus e-mailek szűrése.

A SiteGround a SpamExpert fájlokat biztosítja a vezérlőpulton keresztül. A SiteGround olyan egyedi szoftverrel is rendelkezik, amely elkülöníti a problémás fiókokat, és ezzel védi a webhelyet, még akkor is, ha a rossz webhely ugyanazon a megosztott szerveren található. A SiteGround valós időben figyeli a kiszolgálókat, és szoftverük automatikusan reagál a legtöbb problémára emberi beavatkozás nélkül.

Az Arvixe korábban megosztott SSL-t nyújtott a Linux megosztott terveihez, de most úgy tűnik, hogy a megosztott SSL-ek már nem érhetők el Linux vagy Windows PersonalClass terveken. Az üzleti tervek azonban ingyenes SSL-t használnak, mindaddig, amíg van egy tervük az Arvixe-vel, és a magán SSL-ek megvásárolhatók. A SiteGround egy évig ingyenes SSL-tanúsítványt biztosít a legalacsonyabb szinteket kivéve.

Vezérlőpult. Az Arvixe és a SiteGround a cPanel ipari szabványt használja.

Partner- és viszonteladói programok. Az Arvixe társult programja áttételenként 70–135 USD-t fizet, attól függően, hogy hány alkalommal van áttétel. Az Arvixe viszonteladói programmal rendelkezik mind a Linux, mind a Windows számára. A SiteGround viszonteladói programmal rendelkezik, amely mennyiségi engedményeket nyújt, és társult programja 50 – 125 USD-t fizeti ajánlásonként, a havi áttétel számától függően is..

Extrák. Az Arvixe összesen 200 dolláros hirdetési jóváírást kapott a Google és a Yahoo számára. Az Arvixe további havi díjért kínál „Prioritás támogatást”. A SiteGround csak e-mail címeket kínál kis havi díj ellenében. A SiteGround a Joomla és a Drupal tárhelyét is támogatja.

Vélemény

Mindkettő teljes funkcionalitású web hosting cég. Az Arvixe támogatása azonban a PostgreSQL-nek, az „ingyenes domainnek mindaddig, amíg van tervével”, a Linux és a Windows támogatása, valamint annak jobb weboldal készítője az Arvixe számára kissé előnyt nyújt a SiteGround szolgáltatásaihoz képest.

Hasonlítsa össze az Arvixe és a SiteGround web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Jegyzet: A webtárhely versenyképes iparág. Ennek eredményeként az árazás folyamatosan változik és nagyon sok a promóciós árképzés. Mivel a promóciós árazás általában az első szolgáltatási időre korlátozódik, a hosszú távú feliratkozás jelentősebb megtakarítást jelent. A hosszabb kiszolgálási idő még promóció nélkül is általában áratörést eredményez. Az alábbi árak az összehasonlítás idején érvényesek.

Arvixe. Az Arvixe négy közös tervet kínál – kettőt a PersonalClass-ban és kettőt a BusinessClass-ban. A fő ügyfélkör gyorsabb terhelése és válaszideje érdekében lehetősége van az USA, az európai vagy az ázsiai adatközpontok kiválasztására a pénztárnál.

Az összes PersonalClass és BusinessClass réteg korlátlan helyet, sávszélességet, e-maileket és adatbázisokat kínál. A PersonalClass havi 4 dollár, a BusinessClass havi 22 dollár. A PersonalClassPro havi 7 dollár, a BusinessClassPro pedig 35 havi. A Pro szintek korlátlan számú helyet tesznek lehetővé, míg a szokásos szintek csak hatot tesznek lehetővé.

A PersonalClass és a BusinessClass közötti különbség az, hogy a BusinessClass kevesebb felhasználót használ a kiszolgálón, és ez alapvetően megosztott tárhelyként szolgál a VPS szolgáltatásokkal. Az ASP (Windows) opció néhány dollárral többet futtat minden egyes tervhez és szinthez. Az Arvixe megosztott tervei korlátlan MySQL és PostgreSQL adatbázisokat biztosítanak. Ezenkívül a BusinessClass terveknek ingyenes SSL tanúsítványuk van, mindaddig, amíg a webhelyet az Arvixe üzemelteti.

Az Arvixe két kezelt WordPress-tervet kínál, havonta 4 és 7 dollárban, ugyanolyan, mint a megosztott tárhelyen. Korlátlan sávszélesség, korlátlan tárolás és korlátlan számú adatbázis jön az összes tervhez. A 4 dolláros csomag hat webhelyre korlátozódik, míg a 7 dolláros csomag korlátlan számú felhasználást tesz lehetővé.

A WordPress webhelyeket könnyedén meg lehet osztani a megosztottól a VPS-ig és a dedikált tárhelyig, bár az Arvixe ára megemelkedik a VPS-en vagy a dedikált szervereknél.

SiteGround. A SiteGround három közös tervet kínál. Az indítás lehetővé tesz egy helyet, 10 GB tárhelyet, és ára 3,95 USD havonta. A GrowBig havi 7,95 dollárral, a GoGeek pedig havonta 14,95 dollárral korlátlan webhelyeket kínál, illetve 20 GB és 30 GB tárhelyet kínál..

Minden tervhez tartozik egy ingyenes domain regisztráció év, korlátlan e-mail fiókok, korlátlan forgalom, napi mentés és ingyenes CDN. A GrowBig és a GoGeek tervek prioritást élveznek a technikai támogatás és az ingyenes SSL egy évre. A GoGeek-terv kiszolgálónként kevesebb fiókot, a PCI-megfelelést és a Git-t tesz hozzá.

Noha a SiteGround nem számít a látogatóknak az Ön sávszélesség-felhasználásával szemben, a CPU használatát méri, és figyelmeztetéseket fog kiadni a CPU-erőforrások túlzott felhasználása miatt..

A SiteGround három kezelt WordPress-tervvel rendelkezik; Indítás, amely egy webhelyre és 10 GB tárhelyre korlátozódik, GrowBig 20 GB tárhellyel és GoGeek 30 GB tárhellyel. A GrowBig és GoGeek tervek korlátlan webhelyeket, ingyenes SSL-t biztosítanak egy évre, és prioritási státuszt biztosítanak a támogatási jegyeknél. A GoGeek terv hozzáadja a Git-et, kiszolgálónként kevesebb felhasználóval rendelkezik.

Mindhárom tervhez tartozik egy ingyenes domain, ingyenes CDN, WordPerfect támogatás és korlátlan forgalom. A közös tervekhez hasonlóan a SiteGround nem korlátozza a látogatók számát. Ehelyett a CPU használatát a SiteGround méri, és figyelmeztetéseket küld a túlzott használat miatt.

A SiteGround kezelt WordPress tervei megegyeznek a megosztott csomagokkal megegyező árakon, havonta 3,95, 7,95 és 14,95 USD..

VPS és dedikált tervek: Az Arvixe két VPS-szintet kínál mind Linuxon, mind Windowson. Az Arvixe tervei 40 dollár és 70 dollár havonta a Linux opcióra. A Windows VPS két szintje havonta 60 és 100 dollár.

Mind a négy Arvixe terv korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek, mindaddig, amíg Ön rendelkezik a tervvel. A SiteGround négy VPS-terve megtalálható a webhely felhőalapú tárhelyén, és havi ára 60–140 dollár. 5 TB sávszélességre és 20–80 GB tárhelyre korlátozódnak. Teljesen felügyelet alatt állnak, SSD-ken vannak a sebesség és a megbízhatóság szempontjából.

A konfigurációtól függően az Arvixe hat egyprocesszoros dedikált szerver szintje havonta 128,70 USD-tól 227,50 USD-ig kerül. Azok számára, akiknek nagyobb teljesítményre van szükségük, az Arvixe két több processzoros réteggel rendelkezik, havi ára 357,30 USD.

Az Arvixe felhőalapú lehetőségeket is kínál, kezdve havonta 108 dollárra. Az összes Arvixe dedikált terv kezelése az Ön számára történik. A SiteGround három külön tervvel rendelkezik, havonta 229–429 dollárra.

Pénzvisszafizetési garancia: Az Arvixe 60 napos pénz-visszafizetési garanciája jobb, mint az ipari szabvány. A SiteGround rendelkezik az iparágban alkalmazott 30 napos garanciával. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik az Arvixe-en vagy a SiteGround-en, akkor a domain regisztrációs díjat visszatartják minden visszatérítésért, és Ön megtartja a domain nevet.

Vélemény

A WordPress felhasználók mindkét házigazda árait vonzónak találják. A SiteGround legfelső szintje, amely egyenértékű az Arvixe legfelső szintjével, meghaladja az ár kétszeresét. Ha Windows-ra van szüksége, az Arvixe az egyetlen választás e kettő között, mivel a SiteGround-nek nincs Windows-terve. Az Arvixe ára és szolgáltatásai jobbak, mint a SiteGround VPS kínálata és dedikált szerver opciói.

Hasonlítsa össze az Arvixe és a SiteGround egyszerű használatát

Egyszerű használat

Vezérlőpult. Az Arvixe és a SiteGround egyaránt használják a cPanel felhasználóbarát, ikon-alapú felületét, amely okból az iparági szabvány.

Egy kattintással a Telepítő. Az Arvixe és a SiteGround egyaránt használják a Softaculous szoftvert egyetlen kattintással történő telepítéshez több száz alkalmazás számára.

Weboldal navigáció. Mind az Arvixe, mind a SiteGround webhelye jól elrendezett. Mindkettőnek kényelmes összehasonlító táblázata van a tervekben szereplő szintek összehasonlításához.

Vélemény

Ez a két tárhelyszolgáltató társaság könnyű használat szempontjából közel azonos, és mindkettő nagyon felhasználóbarát.

Hasonlítsa össze az Arvixe és a SiteGround támogatását

SiteGround vs. Arvixe: Műszaki és ügyfélszolgálat

Az Arvixe kiemelkedő csillaghírnévvel rendelkezik az ügyfélszolgálat területén, egészen a közelmúltig. Az EIG felvásárlása óta nőnek az ügyfelek panaszai a szervizeléssel és a támogatással kapcsolatban. Ennek ellenére az ügyfélszolgálat továbbra is átlagon felüli.

Az ügyfelek véleménye alapján a SiteGround kiváló támogatást nyújt. A SiteGround szerint a támogatási jegyek várakozási ideje csak 10 perc.

Az Arvixe és a SiteGround telefonnal, e-maillel és élő beszélgetéssel rendelkezik a nap 24 órájában. Mindkettőnek széles ismerete van oktatóanyagokkal és videókkal, és mindkettőnek aktív blogja van.

Vélemény

2014-ig ezeknek a társaságoknak az egyikét ugyanolyan lenyűgöző lett volna a támogatás és a szolgáltatás. Manapság a SiteGround, az ügyfelek véleménye alapján, előnyt jelent ebben az osztályban.

Hasonlítsa össze az Arvixe és a SiteGround felhasználói véleményeit

felhasználói visszajelzések

Jegyzet: A felülvizsgálat soha nem az, ami dönt arról, hogy melyik gazdagépet választja. A véleményeket általában azok adják, akik nagyon erősen érzik magukat, ami azt jelenti, hogy a vélemények vagy erősen negatívak, vagy erősen pozitívak. Ha azonban valamit folyamatosan említenek, akkor érdemes megvizsgálni.

Negatív vélemények az Arvixe és a SiteGround számára

Arvixe. A közelmúltig kevés negatív vélemény volt az Arvixe-ről. Az utóbbi időben azonban a vélemények panaszkodnak a rossz ügyfélszolgálatról és a hosszú várakozási időkről.

SiteGround. A SiteGround legtöbb negatív véleménye néhány irányelvvel panaszkodik. Elégedetlenség tapasztalható az automatikus megújítás kezelésével kapcsolatban, valamint a figyelmeztetés hiánya a CPU-használat fölösleges webhelyének bezárása előtt..

Pozitív vélemények az Arvixe és a SiteGround számára

Arvixe. Az Arvixe nagy dicséretet kap ügyfelei számára a költségvetési árképzésben elérhető összes szolgáltatásért. A Windows felhasználók örömmel találják meg a megfizethető árú tárhelyet.

SiteGround. A SiteGround ügyfeleitől kapott pozitív vélemények következetesen megemlítik a támogatás gyorsaságát és hasznosságát, valamint a SiteGround szerverek megbízhatóságát.

Vélemény

Összességében mindkét hosting szolgáltatót az ügyfelek jól fogadják. Az Arvixe-vel kapcsolatos közelmúltbeli támogatási panaszok miatt azonban a SiteGround pozitívabb véleményeket kap.

Következtetés az Arvixe és a SiteGround összehasonlításáról

Következtetés: melyik tárhely a legjobb az Ön számára?

Az Arvixe és a SiteGround olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek különböznek egymástól.

Okok a SiteGround kiválasztására az Arvixe felett:

 • Ingyenes webhely átadása egy másik gazdagéptől
 • Hosting biztonság
 • Minden terv gyorsítótárazást használ
 • Ingyenes CDN

Az Arvixe kiválasztásának okai a SiteGround felett:

 • Ingyenes domain regisztráció mindaddig, amíg a ház üzemel
 • Előtelepített WordPress
 • A Windows szerver lehetőségei minden tervhez

Az Arvixe teljes értékű, kezelt WordPress tervei megegyeznek a megosztott tárhely áraival, a WordPress felhasználók számára pedig plusz. Az Arvixe árazása jobb választássá teszi azt a nagyobb webhelyek számára, vagy azok számára, amelyek jelentős látogatói számmal rendelkeznek.

A SiteGround megosztott tervei vonzó árú, ám tárhelyük és sávszélességük kissé korlátozott. Ha éppen indul, vagy van kisebb webhelye, akkor a tervek megfelelőek lennének.

Mindkét hosting cég jó árakat kínál az általuk nyújtott szolgáltatások számának függvényében.

Ez csak a rendelkezésre álló sokféle web hosting lehetőség közül kettő. Egy másik gazdagép, amely vonzó a WordPress felhasználók számára, az InMotion Hosting, kiválóan kezelt WordPress tervei miatt.

Van kérdése az Arvixe-vel vagy a SiteGround-rel kapcsolatban? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map