Arvixe vs. A2 tárhely: melyiket kell használni?

Olyan sok funkcióval és sok vállalkozással nehéz lehet meghozni azt a fontos döntést, melyik web hosting szolgáltatót választja az Ön webhelyére. Használja ezt az egy-egy összehasonlítást az Arvixe és az A2 Hosting között, hogy segítsen szűkíteni választásait.


Lehet, hogy az Arvixe nem olyan jól ismert, mint néhány hosting cég, de hírnevet szerzett az iparág egyik leggyorsabban növekvő web hosting szolgáltatójaként. Az A2 Hosting először a fejlesztők szem előtt tartásával indult, és elsődlegesen a teljesítményre összpontosítanak.

Mindkét vállalat a 2000-es évek elején indult – az Arvixe 2004-ben, az A2 Hosting 2003-ban. Az Arvixe és az A2 Hosting mindkettőt megosztott tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, valamint VPS-t és dedikált szerverterveket kínálnak. Az Arvixe mind Linux, mind Windows opciókkal rendelkezik, míg az A2 Hosting csak Linux.

Az Arvixe-t az Inc.com az Egyesült Államok egyik leggyorsabban növekvő vállalataként nevezte el, és 2015-ben a PCMag Editor’s Choice-nak nevezték el. Az A2 Hosting számos „legjobb” díjat nyert, többek között a „Legjobb webtárhely” több helyről 2015-ben..

Az Arvixe-t az Endurance International Group (EIG) vásárolta meg 2014-ben. Az EIG szalaghirdetése alatt sok web hosting társaság működik, de mindegyik saját eredeti név alatt működik. Noha az EIG társaságok nem klónozzák egymást, annyira hasonlóak, hogy ha valamelyiknél problémák merültek fel, akkor ugyanazok a problémák léphetnek fel a másikkal.

Az A2 Hosting magántulajdonban van, székhelye Ann Arbor, Michigan. A cég neve Ann Arborban szereplő „A” betűkből származik.

Hasonlítsa össze az Arvixe és az A2 Hosting teljesítményét

Uptime és megbízhatóság

üzemidő. Az Arvixe 99,9% -os garanciát vállal, ingyenes havi visszatérítés esetén, ha a havi átlag ezen százalék alá esik. Az A2 Hosting ugyanazzal a 99,9% -os garanciával rendelkezik, a havi díj 5% -ának visszatérítéséért minden olyan óráért, amikor a webhely nem érhető el eszköz vagy hálózati hiba miatt.

Teljesítmény. Az Arvixe a webhelyhez kapcsolódó adatok nagy részét az SSD-ken tárolja, ideértve az adatbázisokat és az e-mail kiszolgálókat is a gyors teljesítmény érdekében. Az A2 négymagos processzorokkal ellátott Dell szervereket használ, és minden tervük SSD tárolót használ.

Az Arvixe által üzemeltetett webhely betöltési ideje 1,05 másodperc volt, ez a tesztelt webhelyek 89% -ánál gyorsabb. Egy összehasonlítható A2 hely tesztelése szinte ugyanolyan lenyűgöző terhelési időt eredményezett, 1,49 másodperc, ami a tesztelt helyek 81% -ánál gyorsabb volt..

Megbízhatóság. Az Arvixe adatközpontokkal rendelkezik szerte a világon – Észak-Amerikában (Dallas, Texas), Európában (Amszterdam) és (Hong Kong). Az összes adatközpont teljesen redundáns, többféle tápellátási és hűtési lehetőséggel rendelkezik. Az adatközpontok biztonságát és megbízhatóságát a helyszínen figyelik.

Az A2 Hosting globális is, Michiganben, Amszterdamban és Szingapúrban található adatközpontokkal. Az adatközpontokat tápellátással és redundáns és dízel biztonsági másolatokkal hűtik, és a helyszínen a biztonság és a megbízhatóság szempontjából ellenőrzik őket. Az adatközpontokban a négyszeres hálózati kapcsolat révén több redundáns is van.

Vélemény

Ez egyike azoknak a ritka összehasonlításoknak, amelyekben mindkét hosting cég ragyog. Mindkettő gyors, megbízható teljesítményt nyújt.

Hasonlítsa össze az Arvixe és az A2 Hosting szolgáltatásait

Főbb jellemzők

Jegyzet: Az a megtévesztő kifejezés, amelyet a szolgáltatások megbeszélésekor talál, „korlátlan” – néha „nem mérlegelt” -nek is nevezik. Ez nem azt jelenti, hogy “annyit használjon, amennyit csak akar”. Ehelyett a kifejezések arra utalnak, hogy a tárhelyszolgáltatók „ésszerű használatnak tartják”, a fogadó cégek pedig büntetik azokat a webhelyeket, amelyekről úgy érzik, hogy meghaladják ezt – bár a legtöbb felhasználó soha nem haladja meg a tisztességes felhasználást.

Domain regisztráció. Mindkét host domain regisztrátor. Az Arvixe különbözik az ipari szabványtól – ingyenes domaint kínál, amíg megvan a terve. Az Arvixe ingyenes transzfert is kínál, ha már rendelkezik domainjével másutt. Az A2 tárhely nem biztosítja az ingyenes domain regisztrációt, és díjat számít fel egy domain nekik másutt történő átadásáról.

Weboldal-készítő. Az Arvixe biztosítja a RvSiteBuilder alkalmazást, egy WYSIWYG szerkesztőt, amely több mint 600 websablonnal rendelkezik. Az A2 Hosting egyik terveiben sem rendelkezik integrált weboldal-készítővel, de támogatja a legtöbb ingyenes és kereskedelmi weboldal-készítőt.

adatbázisok. Az Arvixe korlátlan MySQL adatbázisokat kínál, és támogatja a PostgreSQL adatbázisokat. Az A2 Hosting korlátlan MySQL adatbázist kínál, kivéve a legalacsonyabb szintet, amely 5 adatbázisra korlátozódik. Támogatja a PostgreSQL-t is.

E-mail fiókok. Az Arvixe korlátlan e-mail fiókot és e-mail továbbítást biztosít. Az A2 ismét korlátlan, kivéve a legalacsonyabb szintet, amely 25 fiókra korlátozódik. A korlátlan számlák előnyösek abban az esetben, ha alkalmazottak vannak, mivel lehetővé teszi külön-külön számlák létrehozását mindegyik számára, és a vállalkozás minden részlege – például értékesítés, támogatás és információ – külön számlával rendelkezik..

WordPress tárhely. Az Arvixe és az A2 Hosting egyaránt felügyelt WordPress terveket kínálnak. A legtöbb tárhely szolgáltató többet számít fel a kezelt WordPress tervekért, mint egy szokásos megosztott terv. A többletköltségek egy része annak köszönhető, hogy a kezelt WordPress terveket optimalizált szerverekre helyezik gyorsítótárazással és extra biztonsággal a teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében.

A kezelt WordPress-tárhely további előnye, hogy a WordPress-webhelyek automatikus biztonsági mentése és frissítése az Ön számára történik. Ez megszabadítja Önt a tech dolgoktól, és lehetővé teszi, hogy a fontosakra – a tartalomra – összpontosítson. Sem az Arvixe, sem az A2 Hosting nem számít fel külön díjat a WordPress terveiért.

e-kereskedelem megoldás. Az Arvixe és az A2 Hosting támogat néhány ingyenes és kereskedelmi e-kereskedelmi lehetőséget, sok közülük 24/7 támogatással és automatikus telepítéssel.

mentések. Az Arvixe szervereiről naponta készít biztonsági másolatot az R1Soft segítségével, amely az ügyfelek számára a vezérlőpulton keresztül elérhető. A biztonsági mentéseket külön kiszolgálón tárolják a redundancia érdekében. Az A2 a Server Rewind szolgáltatást nyújtja a legalacsonyabb rétegek kivételével. A Server Rewind rendszeres automatikus pillanatképeket készít webhelyéről, és lehetővé teszi a fájlok, adatbázisok vagy az egész webhely visszaállítását..

Hosting biztonság. Az Arvixe átvizsgálja és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések ellen, valamint védelmet nyújt a brutális erőszakos támadásokkal szemben. Az Arvixe terveihez tartozik a SpamAssassin és a Spamhaus e-mailek szűrése.

Az A2 Hosting a biztonságot is komolyan veszi, és a Perpetual Security és a HackScan segítségével – amelyeket ingyenesen nyújtanak – beolvassa és proaktívan fellép a DDoS fenyegetések, rosszindulatú programok és vírusok ellen. Az e-mailekhez a normál spamvédelmet, valamint a Barracuda Advanced Spam Filtrációt használja. Az A2 a Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszközt is kínálja, amely javítást igénylő szoftvereket és alkalmazásokat keres, és értesíti Önt, ha az alkalmazások elavultak.

Az Arvixe üzleti tervei ingyenes SSL-t tartalmaznak, mindaddig, amíg van egy tervük az Arvixe-vel, és a magán SSL-ek megvásárolhatók. Az A2 ingyenes megosztott SSL-t biztosít a terveihez a cPanel segítségével, és privát SSL is megvásárolható.
Vezérlőpult. Az Arvixe és az A2 Hosting a cPanel ipari szabványt használja.

Zöld. Az A2 100% szén-dioxid-mentes lábnyommal büszkélkedhet, és aktívan részt vesz a fák ültetésében és más környezetbarát tevékenységekben Ann Arborban.

Partner- és viszonteladói programok. Az Arvixe társult programja áttételenként 70–135 USD-t fizet, attól függően, hogy hány alkalommal van áttétel. Az Arvixe viszonteladói programmal rendelkezik mind a Linux, mind a Windows számára. Az A2 Hosting társult programja 10 dollárt kínál csak a regisztrációért, majd 85 dollárt áttételként. Az A2-nek három SSD-alapú viszonteladói terve van.

Extrák. Az Arvixe összesen 200 dolláros hirdetési jóváírást kapott a Google és a Yahoo számára. Az A2 50 dollár értékű hitellel rendelkezik a Bing / Yahoo számára. Az Arvixe további havi díjért kínál „Prioritás támogatást”. Az A2 csak e-mailekkel és hirdetéskezelési tárhely-tervekkel rendelkezik havi díjakért.

Vélemény.

Mindkét web hosting cég széles körű szolgáltatásokat kínál. Az Arvixe „ingyenes domainje mindaddig, amíg Önnek terve van”, a Linux és a Windows támogatása, valamint annak integrált webhely-készítője azonban az Arvixe számára kissé előnyt jelent az A2 tárcsázáshoz a szolgáltatások osztályán.

Hasonlítsa össze az Arvixe és A2 Hosting web hosting terveit és árait

Hosting tervek & Árazás

Jegyzet: A web hosting árazás folyamatosan változik az üzleti verseny jellege miatt, és a promóciós árazás gyakori. A promóciós árazás gyakran az első szolgáltatási időre korlátozódik, így a hosszabb távra történő feliratkozás nagyobb megtakarítást eredményez.

Még promóció nélkül is, a hosszabb szolgáltatási idő ártartalmat eredményez a legtöbb tárhelyszolgáltató számára. Az alábbi árak tükrözik az összehasonlítás idején alkalmazott árakat.

Arvixe. Az Arvixe megosztja Linux megosztott terveit a következőkre: PersonalClass havonta 4 dollár, PersonalClassPro 7 dollár havonta, BusinessClass 22 dollár havonta és BusinessClassPro 35 dollár havonta. Az összes réteg korlátlan helyet, sávszélességet, e-maileket és adatbázisokat kínál. A Pro szintek korlátlan számú helyet tesznek lehetővé, míg a szokásos szintek csak hatot tesznek lehetővé. A BusinessClass és BusinessClassPro kevesebb felhasználóval rendelkezik a szerveren, így alapvetően megosztott tárhelyként szolgál a VPS szolgáltatásokkal.

Az ASP (Windows) tervek néhány dollárral többet futtatnak minden rétegre. Az Arvixe megosztott tervei korlátlan MySQL és PostgreSQL adatbázisokat biztosítanak. Ezenkívül a BusinessClass terveknek ingyenes SSL tanúsítványuk van, mindaddig, amíg a webhelyet az Arvixe üzemelteti.

Az Arvixe két kezelt WordPress-tervet kínál, havonta 4 és 7 dollárban, ugyanolyan, mint a megosztott tárhelyen. Korlátlan sávszélesség, korlátlan tárolás és korlátlan számú adatbázis jön az összes tervhez. A 4 dolláros csomag hat webhelyre korlátozódik, míg a 7 dolláros csomag korlátlan számú felhasználást tesz lehetővé.

A2 tárhely. Az A2 három megosztott tervet kínál: Lite, amely lehetővé teszi egy helyet, öt adatbázist, és havonta 3,92 USD áron történik; Swift, amely korlátlan webhelyeket és korlátlan adatbázist tesz lehetővé, ára havi 4,90 USD; és a Turbo, amelynek korlátlan számú webhelye és adatbázisa is megengedett, és havi ára 9,31 USD. Mindháromnak korlátlan SSD tárolása és korlátlan sávszélessége van. Az A2 Hosting rendelkezik CloudLinux-tal is, a Centos operációs rendszer gyorsabb verziójával, amely kijelenti, hogy szerverénként kevesebb ügyfél van, mint a legtöbb.

Az A2 három kezelt WordPress-tervet kínál. A Lite csak egy weboldalra és öt adatbázisra korlátozódik, és ára 3,92 USD havonta. A Swift és a Turbo korlátlan számú webhelyet és adatbázist kínál, és havi ára 4,90 és 9,31 dollár. Minden terv SSD-alapú és gyorsítótárral rendelkezik, bár a Turbo terv optimalizálta a gyorsítótárazást. Mindegyik rendelkezik CDN és extra biztonsági lehetőségekkel. A Swift és a Turbo a Server Rewind segítségével is készít biztonsági másolatot.

VPS és dedikált tervek: Az Arvixe két VPS-szintet kínál Linux és Windows rendszeren egyaránt. Az Arvixe tervei 40 dollár és 70 dollár havonta a Linux opcióra. A Windows VPS két szintje havonta 60 és 100 dollár. Mind a négy Arvixe terv korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek, mindaddig, amíg Ön rendelkezik a tervvel. Az A2 Hosting nem kezelt és menedzselt VPS terveket kínált, mindegyikben három szinttel. Mindegyik SSD-alapú, a nem kezelt havi 5 és 15 dollár közötti, a kezelt havi 32,99 és 65,99 dollár között mozognak..

Az Arvixe hat egyprocesszoros dedikált szerver-szintje havonta 128,70 USD-tól 227,50 USD-ig terjed. Azok számára, akiknek nagyobb teljesítményre van szükségük, az Arvixe két több processzoros réteggel rendelkezik, havi ára 357,30 USD. Az Arvixe felhőalapú lehetőségeket is kínál, kezdve havonta 108 dollárra. Az összes Arvixe dedikált terv kezelése az Ön számára történik. Az A2 Hosting ismét menedzselhetetlen és menedzselt dedikált szerver terveket készített. A nem kezelt havi 99,59 USD-t, a kezelt havi 141,09 USD-t indít.

Pénzvisszafizetési garancia: Az Arvixe 60 napos pénz-visszafizetési garanciája jobb, mint az ipari szabvány. Az A2 „bármikor pénz-visszafizetési garanciát” kínál. Az első 30 nap teljes visszatérítést biztosít, 30 nap után pedig a visszatérítés arányos. Ha ingyenes domain regisztrációval rendelkezik az Arvixe-en, akkor a visszatérítés visszatartja a domain regisztrációs díját, és megtartja a domain nevet.

Vélemény.

Ez a két host társaság versenyképes árú, bár ha Windows-ra van szüksége, az Arvixe az egyetlen választás e kettő között. Az A2 Hosting VPS-tervei meglehetősen szűk korlátokkal rendelkeznek a tárolásra és a sávszélességre, de egy kisebb webhely vagy vállalkozás számára, amely a VPS előnyeit szeretné elérni, az árazást nehéz legyőzni..

Hasonlítsa össze az Arvixe és A2 Hosting egyszerű használatát

Egyszerű használat

Vezérlőpult. Az Arvixe és az A2 Hosting egyaránt az iparági szabvány cPanel felhasználóbarát, ikon-alapú felületét használják. Ez megkönnyíti a webhely átadását, ha úgy dönt, hogy a jövőben váltja a tárhely szolgáltatókat.

Egy kattintással a Telepítő. Az Arvixe és az A2 Hosting egyaránt használják a Softaculous programot, mint egy kattintásos telepítő több száz alkalmazás számára.

Weboldal navigáció. Mind az Arvixe, mind az A2 Hosting weboldala jól elrendezett. Mindkettőnek praktikus összehasonlító diagramja van a tervekben szereplő szintek összehasonlításához, az A2 diagramjai pedig hasznos felbukkanó funkcióval rendelkeznek a diagramokban használt kifejezésekhez.

Vélemény.

Ez a két hosting cég szinte azonos a könnyű használat és felhasználóbarát szempontból.

Hasonlítsa össze az Arvixe és az A2 Hosting támogatását

Műszaki és ügyfélszolgálat

Az Arvixe korábban kiváló hírnevet szerzett az ügyfélszolgálat terén. Az EIG felvásárlása óta nőnek az ügyfelek panaszai a szervizeléssel és a támogatással kapcsolatban. Ennek ellenére az ügyfélszolgálat továbbra is átlagon felüli. Az ügyfelek folyamatosan magasra értékelik az A2 tárhelyet a támogató és szolgáltató személyzet ismerete és barátsága szempontjából.

Az Arvixe és az A2 Hosting telefonnal, e-maillel és élő csevegéssel rendelkezik a nap 24 órájában. Mindkettőnek széles ismerete van oktatóanyagokkal és videókkal, és mindkettőnek aktív blogja van. Mindkettő szociális média jelen van a Facebook, Google +, Twitter és LinkedIn fiókokkal.

Vélemény.

2014-ig ezeknek a társaságoknak az egyikét ugyanolyan lenyűgöző lett volna a támogatás és a szolgáltatás. Ma azonban az A2 Hosting enyhén él az osztályon.

Hasonlítsa össze az Arvixe és az A2 Hosting felhasználói véleményeit

felhasználói visszajelzések

Jegyzet: Soha ne használja a felhasználói értékeléseket annak eldöntésére, hogy melyik gazdagépet válasszon. A vélemények legtöbbször erősen negatívak vagy erősen pozitívak, mivel a hozzászólások általában szenvedélyes vásárlóktól származnak. Ha azonban valami következetesen felmerül, akkor fontolóra lehet venni.

Negatív vélemények az Arvixe és A2 Hosting számára

Arvixe. A közelmúltig kevés negatív vélemény volt az Arvixe-ről. 2014 óta azonban panaszok vannak a rossz ügyfélszolgálat és a hosszú várakozási idő miatt.

A2 tárhely. Kevesebb negatív vásárlói vélemény van az A2-nál, mint a legtöbb társaságnál, ám a negatív ügyfelek általában az ügyfél-támogatással kapcsolatos rossz tapasztalatok miatt vannak.

Pozitív vélemények az Arvixe és A2 Hosting számára

Arvixe. Az Arvixe nagy dicséretet kap költségvetési árainak és gazdag tulajdonságainak. A Windows felhasználók örömmel találják meg a megfizethető árú tárhelyet.

A2 tárhely. Az A2 sokkal több pozitív értékelést kap, mint negatív ügyfeleitől – gyakran az ügyfélszolgálattal kapcsolatban. Az ügyfelek lenyűgöznek az A2 áron megtalálható ár sebességével és funkcióinak számával is.

Vélemény a felhasználói véleményekről

Összességében mindkét hosting szolgáltatót az ügyfelek jól fogadják. Az Arvixe-vel kapcsolatos közelmúltbeli támogatási panaszok miatt azonban az A2 Hosting itt bólint.

Következtetés az Arvixe és az A2 Hosting összehasonlításáról

Következtetés

Az Arvixe és az A2 Hosting mindegyikének vannak előnyei és hátrányai, amelyek elválasztják őket egymástól.

Az A2 tárhely választásának okai az Arvixe felett:

 • Ha számodra fontos, akkor nem az EIG tulajdonában van
 • SSD minden tervnél
 • Bármikor (pro-minősített) pénz-visszafizetési garancia

Az Arvixe választásának okai az A2 Hosting felett:

 • Ingyenes domain regisztráció mindaddig, amíg a ház üzemel
 • A Windows szerver lehetőségei minden tervhez
 • Integrált weboldal készítő

Az Arvixe teljes értékű, kezelt WordPress tervei megegyeznek a megosztott tárhely áraival, a WordPress felhasználók számára pedig plusz, bár az A2 Hosting kezelt WordPress tervei versenyképes áron készülnek. Az A2 Hosting VPS tervei vonzó árú, ám tárhelyük és sávszélességük kissé korlátozott. Ha éppen indul, vagy van kisebb webhelye, akkor a tervek megfelelőek lennének.

Mind az Arvixe, mind az A2 Hosting gyors és megbízható, és ezek a hosting cégek jó árakat kínálnak az általuk nyújtott szolgáltatások számát tekintve. Szinte az egyetlen dolog, amely elválasztja ezeket a kettőt, az a tény, hogy az Arvixe ingyenes domain-t kínál a fiók élettartamára, és rendelkezik webhely-készítővel.

Bár ez két vonzó lehetőség, léteznek más web hosting cégek is. Egy másik gazdagép, amely vonzó lenne a WordPress felhasználók számára, az InMotion Hosting. Egy másik gazdagép, gyors kiszolgálókkal és prémium szolgáltatásokkal (bár kissé magasabb áron) a SiteGround.

Van valami kérdése az Arvixe vagy az A2 Hosting kapcsán? Milyen általános tapasztalatai vannak a webtárhelyről? Hagyja meg észrevételeit, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map