InMotion Hosting vs. FatCow: Hvilken webhotell bør du velge?

Prøver du å finne et webhotellfirma som passer dine behov? Forvirrende, er det ikke, å gå gjennom alle planene, nivåene og alternativene? Du kan begrense valgene dine ved å bruke denne sammenligningen mellom to populære webhosting-selskaper, InMotion Hosting og FatCow.


Både InMotion Hosting og FatCow har vært i webhotellvirksomheten i over et tiår – FatCow siden 1997. InMotion har fokus på små og mellomstore bedrifter, og konsentrerer seg om service og support. FatCows mål er å gjøre ting enkle for kunden ved å eliminere det de kaller “techno babble.” InMotion og FatCow tilbyr delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS og dedikerte serverplaner. Både InMotion Hosting og FatCow er Linux-baserte.

InMotion er en konsekvent vinner av “best of” -priser, inkludert “Best Managed WordPress Hosting”, “Best Performance” og “Best Web Hosting.” FatCow har også vunnet en rekke ”beste av” priser, selv om flertallet av dem var på begynnelsen av midten av 2000-tallet.

InMotion er California-basert og ansatt. Siden 2007 har FatCow vært under paraplyen av Endurance International Group (EIG). Selv om EIG-nettsteder ikke er kloner av hverandre, er det en rekke likheter mellom EIG-eide hostingfirmaer. Hvis du har hatt et problem med et EIG-selskap, kan du ha de samme problemene med en annen EIG-eid vert.

Sammenlign ytelsen til InMotion Hosting og FatCow

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. InMotion Hosting har en garanti på 99,9%, med en gratis måned med hosting hvis den faller under den prosentandelen. FatCow tilbyr ingen oppetidsgaranti.

Opptreden. InMotion bruker Dell PowerEdge-servere, med alt fra 16 GB til 64 GB RAM, avhengig av type plan som brukes – og alle planene deres bruker SSD-lagring. FatCow bruker SSD-lagring i sin WordPress Essentials-plan.

Testing av et InMotion-sted resulterte i en lastetid på 1,98s, raskere enn 73% av nettstedene som ble testet med Pingdom. En test av et sammenlignbart FatCow-vert nettsted resulterte i en lastetid på 2,54 sekunder, raskere enn 62% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. InMotion har datasentre i Los Angeles, California og Herndon, Virginia. Datasentrene blir drevet og avkjølt med redundans og diesel-sikkerhetskopiering, og overvåkes på stedet for sikkerhet og for å avverge problemer før de blir problematiske. For å forbedre ytelsen på nettstedet ytterligere, har du muligheten til enten vestkysten eller østkysten datasentre når du kjøper planen din.

FatCow har to datasentre i Boston, Massachusetts, området. Datasentrene har 24/7 overvåkning på stedet for sikkerhet og styring, i tillegg til at de er fullstendig overflødige. Datasentre-serverne bruker NetApp-klynger og er belastningsbalansert for å forbedre hastighet og pålitelighet. De tar sikkerhetskopi av serverne hver dag.

Opinion om InMotion Hosting og FatCow-ytelse

InMotion Hosting har betydelig raskere respons- og lastetid enn FatCow. Mangelen på en oppetidsgaranti for FatCow kan være bekymringsfull.

Funksjoner i InMotion Hosting og FatCow

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Webhotellfirmaer bruker ordene “ubegrenset” og “ubegrenset” regelmessig når de diskuterer funksjoner. Imidlertid betyr ikke vilkårene egentlig hva du tror – de refererer til hva vertsbedrifter “anser som rimelig bruk.”

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. InMotion tilbyr ett års gratis domeneregistrering for den første perioden når løpetiden er 12 måneder eller lenger, og den tilbyr en gratis overføring hvis du allerede har et domene. FatCow tilbyr også en gratis domeneregistrering i et år, og gratis domeneroverføring hvis du er registrert et annet sted og vil flytte det til FatCow.

Nettstedsbygger. InMotion tilbyr BoldGrid, en brukervennlig, fullverdig nettstedbygger basert på WordPress, gratis. FatCow tilbyr dra-og-slipp Weebly Basic gratis (selv om det er begrenset til 5 eller 6 nettsider). En oppgradering til Weebly Premium er tilgjengelig mot et pristillegg.

databaser. Avhengig av hvilken plan som er valgt, leverer InMotion fra 2 til et ubegrenset antall MySQL-databaser. InMotion støtter også PostgreSQL. FatCow tilbyr ubegrensede MySQL-databaser.

E-postkontoer. InMotion og FatCow gir begge ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post.

WordPress Hosting. Både InMotion og FatCow tilbyr administrerte WordPress-planer. Administrerte WordPress-planer koster vanligvis mer enn en standard delt plan – selv om InMotion er priset det samme. Fordelen med administrert WordPress-hosting er at å oppdatere WordPress og plugins, og lage daglige sikkerhetskopier, gjøres for deg, slik at du kan fokusere på innholdet på nettstedet ditt..

InMotion har tre planer. Lansering, begrenset til to nettsteder og 2 databaser; Strøm, med 50 databaser og en begrensning på 6 nettsteder; og Pro, med ubegrensede nettsteder og databaser. Alle planene er SSD-baserte og har ubegrenset lagring og ubegrenset båndbredde. WordPress er forhåndsinstallert ved utsjekking når du kjøper hosting. BoldGrid er inkludert i planene. InMotion tilbyr noen av de beste pris vs. funksjoner for administrert WordPress hosting i bransjen.

FatCow tilbyr de vanlige EIG-administrerte WordPress-planene – Starter and Essential. Begge har ubegrenset lagring, ubegrenset antall tillatte nettsteder og ubegrenset båndbredde. De viktigste forskjellene er at Essential-lagring er SSD (Starter’s isn t), og Essential har forbedret sikkerheten inkludert.

e-handelsløsning. Både InMotion og FatCow tilbyr gratis open-source handlekurver gjennom sitt kontrollpanel, som Magento, ZenCart, PrestaShop og andre. InMotion vil forhåndsinstallere PrestaShop ved utsjekking, og tilbyr også webdesigntjenester. ShopSite Basic, kommersiell butikkprogramvare, er gratis tilgjengelig fra FatCow. Mer avanserte versjoner av ShopSite er tilgjengelige mot en ekstra månedlig avgift. En ulempe er at butikken ikke lett blir overført andre steder, hvis du bestemmer deg for å bytte verter. InMotion sin nettstedsbygger, basert på WordPress, har også e-handelsalternativer innebygd.

sikkerhetskopier. InMotion gjør sikkerhetskopier av nettsteder hver til to dager, gratis. Å gjenopprette en sikkerhetskopi er også gratis. FatCow gjør daglige sikkerhetskopier av servere. For en ekstra månedlig avgift tilbyr de Site Backups and Restore, som gjør automatisk sikkerhetskopiering, og tillater gjenoppretting på filnivå.

Hosting Security. InMotion skanner og handler proaktivt mot DDoS-trusler. Den bruker spam e-post med IMAP for sikre e-postmeldinger. FatCow tilbyr også spamfiltrering via e-post.

Både InMotion og FatCow tilbyr gratis delt SSL for planene sine, og private SSL-er kan kjøpes.

InMotion og FatCow er Linux-basert for alle planene sine.

Kontrollpanel. InMotion bruker bransjestandarden cPanel. FatCow bruker den relativt nye vDeck, som er kraftig, men det kan gjøre det vanskeligere å overføre nettstedet ditt hvis du skulle bytte verter senere.

Grønn. InMotion er dedikert til å være grønn. InMotion hadde det første grønne datasenteret, med Los Angeles sentrum. Ved å bruke uteluftteknologi for kjøling reduserer den kjølingskostnadene med 70% og senker karbonavtrykket med 2000 tonn per år. FatCow bruker vindkraft for å oppnå 100% av sin kraft, og den leverer merker å legge ut på nettstedet ditt hvis du ønsker å reklamere for å være grønn.

extras. InMotion har en verdi av $ 250 til Google Adwords og Bing; FatCow har $ 100 kreditt for hver. InMotion vil forhåndsinstallere Joomla ved utsjekking, hvis du blir bedt om det. FatCow tilbyr 1 GB skylagring gratis.

Opinion om InMotion Hosting og FatCow viktige funksjoner

Begge vertsselskaper tilbyr mange funksjoner til rimelige priser. Hvis det er en kant, kan det være med InMotion for å bruke cPanel, tilby PostgreSQL-støtte og ha den bedre gratis nettstedbyggeren.

Sammenlign webhotellplaner og priser for InMotion Hosting og FatCow

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Selv om det har vært en viss konsolidering av webhotellfirmaer av grupper som EIG, er prisene fremdeles veldig konkurransedyktige. Kampanjepriser reduserer vanlig pris med så mye som 80%, selv om de vanligvis bare er bra for den første tjenesteperioden – så å registrere deg på lengre sikt gir høyere besparelser. Selv uten kampanjer tilsvarer lengre tjenestevilkår et prisbrudd.

InMotion Hosting. InMotion tilbyr tre delte planer – Lansering som lar to nettsteder, to databaser, og er priset $ 5,99 per måned; Kraft som tillater opptil seks nettsteder, 50 databaser, og er $ 7,99 per måned .; og Pro, som har ubegrensede nettsteder og ubegrensede databaser tillatt, og er priset til $ 13,99 per måned. Alle planene kommer med et gratis år med domeneregistrering på en årsplan, gratis sikkerhetskopiering av data, og alle har ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde. Premium support kommer med Pro-planen. Power og Pro er e-handel klar.

Tykk ku. FatCow er et av webhotellfirmaene som opererer på troen på at enkelt er bedre. De tilbyr en delt plan for $ 49 per år (selv om prisene på fornyelse er nesten tre ganger mer). Det kommer med en gratis domeneregistrering i ett år. Den har ubegrenset båndbredde, e-post, MySQL-databaser og lagring.

Både InMotion og FatCow tilbyr administrert WordPress-hosting. InMotion tilbyr tre planer, med de samme funksjonene som de delte planene. Lanseringen er $ 5,99, strømmen er $ 7,99, og Pro er $ 13,99 (samme priser som vanlige delte planer). Alle tre er e-handel klare og WordPress kommer forhåndsinstallert. FatCow tilbyr to planer, begge med ubegrenset lagring og båndbredde. Starter er $ 3,75 per måned, og Essentials er $ 6,95 per måned – med den viktigste forskjellen er hastighet (Essentials er SSD-basert) og sikkerhetsfunksjonene er bedre for Essentials-planen.

InMotion og FatCow tilbyr begge tre VPN-planer. Prisene til InMotion og FatCow er veldig nært, selv om InMotion’s serverspesifikasjoner er litt bedre – med unntak av at InMotion begrenser antall nettsteder per plan (toppnivå tillater 3), mens FatCow tillater ubegrensede domener.

InMotion tilbyr seks dedikerte serverplaner. De tre øverste nivåene til det de kaller Commercial Class Servers har imponerende RAM- og SSD-lagring, men de kommer til en mye høyere pris – $ 419.99 til $ 589.99 per måned. De styres, og kommer med Premier Support. De tre standard dedikerte serverplanene på InMotion er veldig like i funksjoner som de tre planene som tilbys av FatCow, men litt høyere pris. En annen forskjell er at InMotion nok en gang begrenser domenene (toppnivå tillater 15 IP-er), mens FatCow tillater et ubegrenset antall på alle tre dedikerte nivåer.

InMotion tilbyr $ 250 i markedsføringskreditter, og FatCow tilbyr $ 200. Begge selger domenenavn og tilbyr et gratis år med domeneregistrering.

InMotion og FatCow tilbyr pengene-tilbake-policyer. InMotion tilbyr en 30-dagers garanti for dedikerte servere og månedlige planer. For alle andre planer er garantien 90 dager. FatCow har en bransjestandard 30-dagers garanti (hvis kjøpt med kredittkort). Hvis du har gratis domeneregistrering på FatCow eller InMotion, vil de holde tilbake et domeneregistreringsgebyr fra refusjon, men du vil kunne beholde domenenavnet.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

FatCow har en liten fordel i prissettingen, mens InMotion har en bedre pengene-tilbake-garanti, og en litt bedre infrastruktur. Hvis du trenger en dedikert server, har InMotion-servere imponerende spesifikasjoner for sine kommersielle dedikerte planer – men de kommer til en førsteklasses pris. FatCow gjør det enkelt å velge en plan, og dens “ubegrensede alt” -funksjoner gjør det til et godt valg for nybegynnere eller for småbedrifter. InMotion er rettet mot små til mellomstore bedrifter – deres delte planer er oppført under Business web hosting på deres hjemmeside.

Hvor enkelt å bruke InMotion Hosting og FatCow

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. InMotion bruker cPanel, som er bransjestandarden, og dets ikonbaserte grensesnitt har de fleste funksjonene som trengs for å administrere nettstedet ditt. FatCow bruker den nyere vDeck, som i versjon 4 tilbyr funksjoner som kan sammenlignes med cPanel, men vil ta litt å bli brukt hvis du kom fra en cPanel-vert.

Ett-klikk installasjonsprogram. InMotion gir ett-klikk appinstallasjon til hundrevis av apper gjennom Softaculous. FatCow tilbyr ett-klikk-installasjon av en rekke apper gjennom MOJO Marketplace. FatCow har ett-klikk-installasjon av WordPress – som er forhåndsinstallert på InMotion Hosting.

Nettstedsnavigering. Du vil ha en side som er ren og enkel å komme seg rundt i for å finne informasjonen du trenger for å velge en plan. Begge nettstedene til disse vertsselskapene har praktiske sammenligningstabeller for å sammenligne nivåene i planene sine. FatCow har, overraskende, et ku-relatert tema, som er en søt gimmick – men informasjonen er tydelig presentert og lett å finne.

Opinion om brukervennlighet

Både InMotion og FatCow er enkle å bruke, men en liten kant kan gå til InMotion for bruk av industristandarden cPanel. FatCows vDeck er ikke så lett å overføre hvis du noen gang bytter verter.

Støtte for InMotion Hosting og FatCow

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

InMotion gjør et poeng å understreke sin amerikanske støtte som topprangerende. FatCow har “heifercratic ed”, som løfter støtte av høy kvalitet. Den opplyser at hvis de ikke klarer løftene, vil du motta en måned gratis hosting. Både InMotion- og FatCow-kunder rapporterer at supportpersonell anses som vennlig og kunnskap.

Både InMotion og FatCow har telefon, e-post og live chat 24/7. Begge har en ekstensiv kunnskapsbase som kan svare på omtrent alle spørsmål du måtte ha. Inmotion har en blogg og et forum. FatCow har også en blogg, selv om den ikke ser ut til å være oppdatert siden oktober 2015. InMotion Hosting har en YouTube-kanal, og kan også kontaktes via LinkedIn, Twitter, Skype og Facebook. FatCow har en felleskatalog som viser alle nettsteder som er vert på FatCow etter sjanger.

Opinion om brukerstøtte

Når du trenger støtte, vil du kunne få det med en gang. Både InMotion og FatCow gjør det enkelt ved å tilby flere kontaktmetoder. Mens FatCow-kunder vurderer kundeservicen høyt, konsentrerer InMotion seg om support som en sentral del av tjenestene deres – og gjennomgående høye kundevurderinger sikkerhetskopierer det. InMotion har også en kant her med sin større tilstedeværelse på sosiale medier.

Brukervurderinger av InMotion Hosting og FatCow

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Hvert webhotellfirma har sine naysayers og promotorer, så du bør aldri bruke en anmeldelse som avgjørende faktor for valg av webhotell. Men når noe kontinuerlig dukker opp i kundevurderinger, bør du ta det i betraktning. Bare husk at anmeldelser generelt blir lagt ut av de som er lidenskapelige – så de fleste anmeldelser er enten sterkt negative eller sterkt positive.

Negative anmeldelser for InMotion Hosting og FatCow

I bevegelse. InMotion-kunder er misfornøyde med den oppsiktsvekkende, og med den ikke-transparente måten håndteres overdreven bruk av delte planer.

Tykk ku. FatCow-brukere klager også over ikke-gjennomsiktig håndtering av overdreven bruk. Husk at “ubegrenset” ikke er ubegrenset.

Positive anmeldelser for InMotion Hosting og FatCow

I bevegelse. InMotion blir konsekvent vurdert av kunder og anmeldere for sine service- og hostingplaner – spesielt dets administrerte WordPress-hosting.

Tykk ku. FatCow får positive anmeldelser fra kunder for sin service og enkelhet med en-plan-hosting, og for lave promo-priser.

Opinion om brukeranmeldelser

InMotion Hosting har flere positive anmeldelser fra kunder enn de fleste andre webhotellfirmaer, men samlet sett kommer både InMotion og FatCow godt ut i kundevurderinger.

Konklusjon om sammenligning av InMotion Hosting og FatCow

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Fordeler og ulemper kan finnes både for InMotion og FatCow.

Grunner til å velge FatCow fremfor InMotion Hosting:

 • Lavere priser for den første tjenesteperioden
 • Enkelhet med en plan
 • Flere “ubegrensede” funksjoner

Grunner til å velge InMotion Hosting fremfor FatCow:

 • Ansatt eide, ikke under EIG-paraply
 • SSD-lagring på alle planer
 • Lengre pengene-tilbake-garanti
 • Forhåndsinstallert WordPress

FatCow tilbyr enkelheten bare en delt plan, som gjør valg så enkelt som det blir. Enkeltpersoner og små bedrifter vil synes FatCows ubegrensede båndbredde og lagring er tiltalende. Hvis du føler at du kan overføre verter i fremtiden, vil InMotion’s cPanel gjøre det lettere for deg å flytte til flere selskaper enn FatCows vDeck, hvis du bestemmer deg for å overføre verter senere. InMotion har gode priser på sin administrerte WordPress-hosting, og nettstedbyggeren, BoldGrid, er basert på WordPress, så hvis du er WordPress-bruker, er InMotion et godt valg. Små til mellomstore bedrifter vil finne InMotion godt tilpasset deres behov. InMotion setter begrensninger på planene med lavere nivå, så hvis du er mellomstor eller større, kan det hende du trenger en øvre plan, eller flytter til VPS eller dedikert hosting. Begge disse vertsselskapene tilbyr massevis av funksjoner til veldig gode priser.

Dette er bare to av de mange webhotellbedriftene der ute. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen få dollar mer på hurtighets- og premiumfunksjoner, kan du synes SiteGround er verdt å undersøke.

Har du spørsmål om InMotion Hosting eller FatCow? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map