InMotion Hosting vs. Arvixe: Hvilken webhotell bør du bruke?

Selv om det å bestemme seg for en webhotellleverandør ikke er helt glamorøst med å opprette nettstedet, gir det grunnlaget for nettstedets seeres opplevelse av din tilstedeværelse på nettet. Uten et raskt og pålitelig nettsted, kommer folk ikke til å være tålmodige nok til å vente eller se på nettstedet ditt.


Vi ser her på InMotion Hosting og Arvixe, to populære webhotell-tjenester, og stiller spørsmål på dine vegne. Gjennomgangen vår gir deg informasjonen som kan hjelpe deg med å bestemme hvilke, om noen av disse vertsleverandørene, som tilbyr deg funksjonene og prisene du trenger.

InMotion ble lansert i 2001 og har oppnådd et solid rykte som en høykvalitets webhotellleverandør for bedrifter som ønsker å ha en tilstedeværelse på nettet. InMotion har fortjent sin oppføring som en sertifisert CNET Hosting Provider og sin A + -vurdering fra Better Business Bureau.

Arvixe har vært i virksomhet siden 2003 og har vokst raskt siden 2009. Arvixe er også egnet for forretningsgruppen og har også tjent et solid rykte for hosting av blogger. EIG kjøpte Arvixe i 2014 og la den til sin stall av webhotellfirmaer.

Sammenlign ytelsen til InMotion og Arvixe

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. Oppetid og pålitelighet bør være en av dine første bekymringer når du bestemmer deg for en webhotell. InMotion og Arvixe holder seg ansvarlig for bransjestandard oppetid på 99,9%, og begge treffer merket konsekvent, ifølge uavhengige overvåkingsselskaper. InMotion bruker et unikt Proactive System Management-verktøy for å holde oversikt over serverne sine, men publiserer ikke resultatene; Arvixes oppetidstatistikk kommer på litt over 99,9% -merket.

Opptreden. Både InMotion og Arvixe har Solid State Drive-servere som øker behandlingshastigheten og er tilgjengelige på alle deres hostingplaner. I tillegg har InMotion Maks hastighetssoner som velger det nærmeste datasenteret for nettstedet ditt, og Smart Routing som reduserer nettstedets lastetid.

Arvixe bruker CloudFlare-systemet som lagrer statisk innhold for senere bruk, og reduserer den nødvendige behandlingen.

Pålitelighet. Et aspekt av påliteligheten til en webhotell er at de bruker flere servere for å lagre sine nettsteder. InMotion’s datasentre ligger i øst, og vestkysten av USA og selskapet har planer om å bygge sentre i Europa, Asia og Sør-Amerika.

Datasentre over hele verden bringer nettsteder nær der flertallet av seerne er. Arvixe har servere i USA, Hong Kong og Europa (Amsterdam). Standard tilleggstiltak for å sikre pålitelighet tatt av både InMotion og Arvixe inkluderer overflødig kraft og kjøling og overvåking på stedet.

Opinion om InMotion og Arvixe Performance

InMotion tar ledelsen her for sine ytelsesvurderinger, dog med bare en liten fordel.

Funksjoner i InMotion og Arvixe

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Funksjonene i en webhotell er ofte det som skiller den fra konkurrentene. Vi tar en titt på de viktigste funksjonene og sammenligner hva InMotion og Arvixe har å tilby.

Både Arvixe og InMotion er miljøbevisste selskaper. Arvixe sponser å plante trær for å oppveie karbonavtrykk og bruker luftkjøling utenfor i datasentrene i stedet for klimaanlegg. InMotion sitt første grønne teknologisenter har base i California, hvor det brukes et topp moderne kjølesystem.

Domeneregistrering. Domenenavnsregistrering og -administrasjon er lik for InMotion og Arvixe. Begge selskapene selger domenenavn og lar deg overføre til et domene du allerede eier. InMotion gir deg et gratis domenenavn i ett år når du registrerer deg for en ett eller flere år webkontrakt. Derimot tilbyr Arvixe deg et gratis domenenavn så lenge du bruker tjenestene.

Nettstedsbygger. RVSiteBuilder levert av Arvixe er kanskje ikke for velkjent, men den kommer med 500 forskjellige maler, en bilderedigerer og en dra-og-slipp-funksjon for å gjøre det enkelt å lage nettstedet ditt. Og det er gratis.

InMotion’s gratis Premium nettstedbygger kommer med flere funksjoner, inkludert noen som mer avanserte nettstedbyggere vil være glade for å se, for eksempel å la brukere registrere seg på nettstedet. Utseendet til de ferdige sidene med Premium-nettstedbyggeren er imidlertid ikke for iøynefallende.

databaser. Både InMotion og Arvixe tilbyr SQL-databaser med alle planene sine. InMotion har ubegrenset MySQL-databaser for sin toppplan, Pro; Arvixe tilbyr ubegrensede MySQL5 og Postgre SQL-databaser med alle sine PersonalClass og BusinessClass-planer.

WordPress Hosting. Administrert WordPress-hosting er tilgjengelig gjennom både InMotion og Arvixe.

InMotions administrerte WordPress-hosting vinner AWA Member’s Choice-prisen for denne tjenesten. Du kan ha WordPress forhåndsinstallert når du kjøper en hostingplan. InMotions administrerte WordPress-hosting håndterer alle WordPress-oppdateringer og sikkerhetsrettinger for deg, så du trenger bare å bekymre deg for WordPress-innholdet ditt. BoldGrid er InMotion sitt gratis verktøy som lar deg raskt og enkelt bygge WP-nettstedet.

Administrert WordPress-hosting med Arvixe kommer med forhåndsinstallert og forhåndskonfigurert WordPress – alt det tekniske arbeidet er gjort for deg. Du har ubegrenset datalagring og månedlige overføringer, men du kan bare ha 6 WordPress-administrerte nettsteder. InMotion lar deg ubegrensede nettsteder.

For begge tjenesteleverandørene er kostnadene for administrert WP-hosting inkludert i deres vanlige planer.

e-handelsløsning. Arvixe Hosting og InMotion tilnærmer seg e-handel på en annen måte.

Arvixe har lenker på nettstedet til noen av de beste navnene i e-handelsløsninger, inkludert Magento og OpenCart. Arvixe hevder at hvis e-handelsprogramvare eksisterer, kan de være vertskap for den.

InMotion kommer med en rekke integrerte e-handelsfunksjoner. Du kan integrere en eStore på nettstedet ditt ved å bruke Premium web-byggherre og kan laste ned PrestaShop eller OpenCart som en handlekurv. Å oppgradere butikken din ytterligere, eller bruke et annet betalingsalternativ, krever plugins.

sikkerhetskopier. Vårt råd – og det kommer også fra noen webhotell-tjenester – er å lage dine vanlige sikkerhetskopier, selv om webhotell-tjenesten din gir dette som en funksjon for deg.

Når det er sagt, tilbyr både InMotion og Arvixe noen sikkerhetskopitjenester for deg.

Med InMotion mottar du automatiserte sikkerhetskopier for kontoer som er 10 GB og mindre – og tjenesten er gratis.

Arvixe tilbyr også en gratis daglig sikkerhetskopitjeneste, selv om du må betale for å gjenopprette nettstedet ditt hvis det tar mer enn 10 GB plass. Nettsteder over 20 GB er ikke sikkerhetskopiert i det hele tatt.

Hosting Security. Sikkerhetstjenester er et salgsargument for begge disse webhotellfirmaene.

Sikkerhet er tilgjengelig hos InMotion for forskjellige månedlige avgifter. E-postadressen din er sikker med McAfee Spam- og virusbeskyttelsesprogramvare, og et SSL-sertifikat ivaretar alle sensitive data som er lagt inn på nettstedet ditt. WordPress-brukere har gratis Sucuri Security-plugin for å holde WordPress-nettstedene deres trygge.

Arvixe gir SpamAssassin for å beskytte e-postkassene dine mot spam og bruker 6Scan daglig for å sjekke nettsteder og for å se rapporter om svartelister. Du kan også begrense tilgangen til deler av nettstedet ditt med passord.

Kontrollpanel. Bransjestandarden og høyt gjennomgått cPanel brukes av både InMotion og Arvixe for sine Linux-hostingalternativer. Business Class-pakken til InMotion har cPanel 11 uten personlige temaer eller merkevarebygging for et rent utseende. Arvixe har heller ikke merket cPanel slik at det umiddelbart blir kjent for brukerne. Med Windows som er vert for alternativet Arvixe, er kontrollpanelet DotNetPanel i stedet for det mer vanlige Plesk-panelet.

Opinion om InMotion og Arvixe viktige funksjoner

InMotion og Arvixe matcher nesten funksjon for funksjon i denne sammenligningen. Arvixe trekker seg i spissen, funksjonsmessig, med sitt livslange gratis domene og høyere nettstedgrenser.

Sammenlign webhotellplaner og priser for InMotion og Arvixe

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Det er vanskelig å finne ut de reelle kostnadene ved webhotell. Det er salgsfremmende, svært rabatterte kostnader, men det er vanligvis for en langsiktig kontrakt på to eller tre år.

Så er det den månedlige kostnaden som prisen hopper opp til etter den første perioden.

Så er det nettstedsbyggeren, SSL-sertifikatet, sikkerhetskopier osv. For å faktorere i, og disse kan være gratis.

Og pass på de noen ganger utrolig høye kostnadene ved fornyelse av domenenavnet ditt etter det første året!

I bevegelse. InMotion har tre Linux-webhotellplaner, som alle har gratis SSD-servere, ubegrenset diskplass og månedlige overføringer, et gratis domene, gratis datasikkerhetskopiering og muligheten til å velge hvilket datasenter nettstedet ditt er vert på.

Lanseringsplanen er planen for nybegynnere på nettstedet med to nettsteder; det koster $ 5,99 per måned med en toårskontrakt. Små bedrifter bør se på strømplanen som koster $ 7,99 månedlig; Du kan ha opptil 6 nettsteder, og den er klar til e-handel. Toppnivåplanen, Pro, er for utviklere og voksende bedrifter; For $ 13.99 per måned får du et ubegrenset antall nettsteder og støtte på Pro-nivå.

InMotion tilbyr Linux-basert VPS-hosting med et utvalg av tre planer i pris fra $ 30 i måneden til $ 75, alt på SSD-servere. Alle planer har et gratis domene.

Arvixe. Arvixe tilbyr både Linux-hosting og Windows-hosting. Netthotellets tjenester er delt inn i PersonalClass og BusinessClass, som hver har to planer for både Linux og Windows hosting. Alle planer har ubegrenset diskplass og månedlig overføring.

De to PersonalClass Linux-planene er PersonalClass til $ 4 i måneden og PersonalClass Pro til $ 7 i måneden, for en to-års kontrakt. Forskjellen mellom de to planene er antall nettsteder: 6 med PersonalClass og Unlimited med Pro-planen.

De to PersonalClass Windows-planene er litt dyrere, til henholdsvis $ 5 og $ 8 per måned. Som tidligere har Pro-planen ubegrensede nettsteder, og dedikerte applikasjonsbassenger her, og den vanlige planen har seks nettsteder og dedikerte applikasjonsbassenger.

BusinessClass-planene er også delt opp i BusinessClass ($ 22 per måned for Linux og $ 27 for Windows) og BusinessClass Pro ($ 35 månedlig for Linux og $ 40 for Windows) med et identisk nettsted og dedikerte applikasjonsbassenggrenser til PersonalClass-planene.

BusinessClass planlegger å øke påliteligheten og oppetiden gjennom å redusere antall brukere på hver server. Hver BusinessClass-plan leveres med et gratis SSL-sertifikat for livet og en dedikert IP-adresse.

Arvixe tilbyr VPS webhotell i to planer, VPSClass og VPSClass Pro, som skiller seg mellom diskplass og minne. Både Linux og Windows VPS-hosting er tilgjengelig. Dedikert hosting leveres også i Linux- og Windows-alternativer og enkelt- eller multiservervalg.

Pengene tilbake-garanti. InMotion og Arvixe har begge pengene-tilbake-policyer. InMotion har en imponerende ubetinget 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Du får alle pengene tilbake – ingen delvis refusjon her. Arvixes policy er ikke så generøs, men den er fortsatt bedre enn de fleste andre tjenesteleverandører – en 60-dagers full refusjonsperiode, ingen spørsmål.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

Arvixe vinner overbevisende her for sine billigere planer når du bruker den sjenerøse rabattkupongen og for hele serien med Linux- og Windows-hostingplaner

Hvor enkel å bruke InMotion og Arvixe

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. Arvixes kontrollpanel er den vanlige industristandarden cPlanel. Det høyt ansettede grensesnittet lar deg få tilgang til alle funksjonene du trenger for å administrere nettstedet ditt. Du kan få tilgang til alle nettsteder fra dette ene grensesnittet.

Nybegynnere i webdesign vil finne InMotion’s cPanel lett å lære og å bruke. Softaculous 1-klikks installasjonsskript er tilgjengelig gjennom kontrollpanelet, sammen med alle andre viktige verktøy og tjenester.

Ett-klikk installasjonsprogram. InMotion har 1-klikk-installasjon for de mer enn 310 appene i biblioteket, selv om Google-appene tar tre trinnlederledde trinn for å installere. Arvixe bruker Softaculous-biblioteket som har over 100 apper for Linux- og Windows-hosting, som alle installeres med 1-klikk.

Nettstedsnavigering. Det er utrolig enkelt å finne informasjon og planene og prisene på Arvixes nettsted. Det er separate sider for Personal- og Business Class-planene, sammen med en tabell over alle funksjonene, med individuelle kategorier for Linux og Windows Hosting. InMotion-nettstedet presenterer også all informasjonen du trenger tydelig; planene og prisstrukturen og en sammenligningstabell over funksjonene til hver og en er der på webhotellets hjemmeside.

Opinion om brukervennlighet

Nok en gang er det en nær samtale her, men InMotion trekker fremover for det store volumet av deretter 1-klikk-apper den har tilgjengelig.

Støtte av InMotion og Arvixe

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Undervurderte aldri viktigheten av et lett tilgjengelig og kunnskapsfullt teknisk supportteam. Vennlighet og vilje til å holde seg til deg til problemet ditt er løst, skader heller ikke.

I følge kundevurderinger utmerker InMotion Hosting seg kundestøtte. Alt støttepersonalet er basert i USA og har minst fire års erfaring som kundepleiemedarbeidere.

En fin touch er at du, etter at du har registrert deg for webhotell, mottar en telefon fra en ny kontospesialist som hjelper deg med spørsmål du har knyttet til pakker og priser. InMotions kundesupportteam er tilgjengelig via e-post, telefon og live chat.

Arvixes tekniske og kundestøtteansatte er også USA-baserte, og telefonsupporten er tilgjengelig 24/7. Vi fant imidlertid ikke telefonnummeret på nettstedet. Du når dem også via e-post og live chat.

For en månedlig avgift kan du kjøpe Prioritetsstøtte som gir deg tilgang til en elite gruppe av tekniske rådgivere når som helst på dagen eller natten. Nyere anmeldelser har rapportert at kvaliteten på kundestøtte har blitt dårligere. Den siste oppdateringen på støttesiden er seks måneder før skrivingen av denne anmeldelsen.

Opinion om brukerstøtte

InMotion kommer tydelig frem for sin fremragende kundeservice og tekniske service og support. I tillegg har vi telefonnummeret.

Brukervurderinger av InMotion og Arvixe

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Mens ekspertanmeldelser forteller deg mer om de tekniske aspektene ved leverandører av webhotell, gir kundeanmeldinger deg beskjed om hvordan det er å bruke disse tjenestene dag inn og ut. Kundene er ofte veldig lidenskapelig opptatt av historiene sine om både de dårlige og de gode opplevelsene de har, så ta vurderingene til pålydende.

Negative anmeldelser for InMotion og Arvixe

I bevegelse. Det er ikke mange negativer om InMotion. Noen brukere gir uttrykk for bekymring for det begrensede antallet nettsteder og databaser de kan være vert for på InMotion. Andre kunder er ikke så fornøyd med de daterte utseende malene til nettstedbyggeren.

Arvixe Hosting. Siden slutten av 2015 (omtrent på tidspunktet for kjøpet av EIG) har klager på Arvixe økt og mange sentre rundt dårlig kundesupport, rapporterer også brukere at nedetid har økt, med nettsteder som går opp og ned som yoyos.

Positive anmeldelser for InMotion og Arvixe

I bevegelse. Kundene berømmer InMotion for sin fantastiske kundeservice, brukervennlighet og gratis sikkerhetskopiering av data. Den raske behandlingshastigheten, på grunn av SSD-serverne, er også en hit.

Arvixe Hosting. Kundene er fornøyde med kostnadene for hostingplanene på Arvixe, spesielt når rabattkupongene blir brukt.

Opinion om brukeranmeldelser

InMotion Hosting er fortsatt en favoritt webhotell hos kundene, og gjennomgående gode anmeldelser oppveier de negative historiene. Siden kjøpet av EIG har Arvixes tidligere meget gode rykte fått en hit fra abonnentene.

Konklusjon om sammenligning av InMotion og Arvixe

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Begge disse vertsselskapene har sine fordeler og ulemper.

Grunner til å velge InMotion Hosting fremfor Arvixe:

 • Gratis sikkerhetskopiering av data
 • 90 dager pengene-tilbake-garanti
 • Høy fart
 • Over 300 apper
 • Forhåndsinstallert WordPress
 • Enkel installasjon av Google Apps

Grunner til å velge Arvixe fremfor InMotion

 • Gratis domene så lenge som med Arvixe
 • Ubegrenset månedlig dataoverføring
 • Linux- og Windows-baserte servere
 • Svært lave kostnader ved bruk av rabattkuponger

På papiret er det en nær samtale mellom InMotion og Arvixe, men de nylige forestillingene til hver webhotellleverandør har gjort InMotion til vårt valg. InMotions generøse 90-dagers pengene-tilbake-periode lar deg ta den med på en full testkjøring slik at nybegynnere nettstedseiere kan føle deg trygg. Det er mange 1-klikk-apper og forhåndsinstallerte WordPress gjør det også enkelt å bruke. Arvixe tilbyr Windows-hosting og en forretningsplan, så erfarne e-eiere bør se på disse funksjonene.

Både InMotion og Arvixe er gode alternativer som webhotellleverandører for bedrifter, men kanskje

du trenger et personlig nettsted. SiteGround kan ha svarene for deg og bekvemmelighet er nøkkelen der, ettersom det er en one-stop-shop for alle dine nettbyggingsbehov. Mange apper er tilgjengelige gjennom en 1-klikks installasjon, og nettstedbyggeren er enkel å bruke.

Har du noen spørsmål om InMotion eller Arvixe? Har du erfaring med noen av disse leverandørene, eller er du begeistret for en helt annen? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map