InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Hvilken webhotell bør du bruke?

Å velge en webhotellleverandør er kanskje ikke den mest glamorøse delen av å bygge et nettsted, men det er sannsynligvis det viktigste. Selv om du kan designe nettstedet ditt slik at det ser bra ut og imponerer alle, uten en pålitelig webvert, vil ingen få se den.


Å velge riktig webhotell-leverandør krever forskning, og det er der vi kommer inn. Her er en sammenligning mellom to av de beste hosting-tjenestene: InMotion og A2 Hosting.

Vi har undersøkt hva hver leverandør har å tilby, og hva kundene synes om tjenestene deres, og samlet resultatene her for deg.

InMotion ble lansert i 2001 og har oppnådd et solid rykte som en høykvalitets webhotellleverandør for bedrifter som ønsker å ha en tilstedeværelse på nettet. Dette omdømmet gjenspeiles i InMotion’s A + -vurdering fra Better Business Bureau og oppføringen som en sertifisert CNET Hosting Provider.

A2 Hosting har vært i virksomhet siden 2003 og har hovedkontor i Ann Arbor, Michigan. Selskapet har vunnet mange priser, inkludert flere i 2015 og 2016 fra online organisasjoner og en rangering av A fra Better Business Bureau.

Sammenlign ytelsen til InMotion og A2 Hosting

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. Oppetid og pålitelighet blir vanligvis ikke lagt merke til nettstedet ditt ikke er tilgjengelig. InMotion og A2 Hosting tilbyr begge garantier for bransjestandard oppetid på 99,9%, og begge treffer merket konsekvent i henhold til uavhengige overvåkingsselskaper. InMotion bruker et unikt Proactive System Management-verktøy for å holde oversikt over serverne sine, men publiserer ikke resultatene.

Opptreden. Både A2 Hosting og InMotion bruker Solid State Drive-servere som øker behandlingshastigheten og er tilgjengelige på alle deres hostingplaner. I tillegg har InMotion teknologier kalt Max Speed ​​Zones som velger det nærmeste datasenteret for nettstedet ditt og Smart Routing som hjelper nettstedets ladetid.

Alle tre planene til A2 Hosting drives av Solid State Drive Speed ​​Boost-servere, som fungerer opptil 20 ganger raskere enn vanlige servere. Noen selskapers SSD-er brukes bare til å lagre en begrenset mengde av nettstedets data; med A2 Hosting, blir all behandling av nettstedet gjort på disse raske serverne. A2 Hosting publiserer også oppetid og hastighetsstatistikk som overvåkes av et tredjepartsfirma.

Pålitelighet. OMultiple datasentre øker påliteligheten til tjenestene til en webhotellleverandør. InMotion’s datasentre ligger på øst- og vestkysten av USA, og selskapet har planer om å bygge sentre i Europa, Asia og Sør-Amerika.

A2 Hosting’s datasentre er allerede over hele verden, med syv servere i Washington, DC og California i USA, en i Australia og en i Tyskland. Ytterligere tiltak for å sikre påliteligheten fra begge selskaper inkluderer overflødig kraft og kjøling og overvåking på stedet.

Opinion om InMotion og A2 Hosting Performance

InMotion og A2 Hosting har begge utmerket oppetid og pålitelighet, men InMotion er fremover for å være litt raskere.

Funksjoner i InMotion og A2 Hosting

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Det er i en rekke funksjoner at de viktigste forskjellene ofte oppstår. Det er enklere å ta en beslutning hvis du vet hva du trenger for å sikre at nettstedet ditt kjører.

Både A2 Hosting og InMotion er miljøbevisste selskaper. Siden 2007 har A2 Hosting vært karbonnøytral, og oppmuntret personalet til å telekommunisere, resirkulere gamle servere, plante trær og redusere søppel. InMotion sitt første grønne teknologisenter er basert i California og har et avansert kjølesystem.

Domeneregistrering. Domenenavnsregistrering og -administrasjon er det samme for både A2 Hosting og InMotion. Begge selskapene selger et domenenavn og lar deg overføre det du allerede eier. Imidlertid gir bare InMotion deg et gratis domenenavn i ett år når du registrerer deg for en årlig, eller lengre, webhotellkontrakt.

Nettstedsbygger. A2 Hosting’s RVSiteBuilder er gratis med alle sine hostingplaner, og som lar deg bygge et nyttig nettsted. InMotion’s gratis Premium nettstedsbygger tilbyr flere funksjoner, inkludert noen avanserte funksjoner som brukerregistrering på nettstedet ditt. Utseendet på de ferdige sidene vil imidlertid ikke være spesielt iøynefallende.

databaser. Både InMotion og A2 Hosting tilbyr SQL-databaser med alle planene. InMotion har ubegrenset MySQL-databaser for sin toppplan, Pro, mens A2 Hosting begrenser antall databaser bare for den laveste planen.

WordPress Hosting. Både A2 Hosting og InMotion gir flott WordPress-administrert hosting.

A2 Hosting har en WordPress-plugin kalt A2 Optimized som fremskynder WordPress-sidene dine til 6 ganger normal behandlingshastighet. Det gir også sikkerhet utover WordPress-nettstedene dine.

InMotions administrerte WordPress-hosting vinner AWA Member’s Choice-prisen for denne tjenesten. Du har muligheten til å ha WordPress forhåndsinstallert i kassen med alle InMotion sine vanlige hostingplaner; i tillegg leverer de BoldGrid for å hjelpe deg med raskt å bygge ditt WordPress-nettsted.

e-handelsløsning. A2 Hosting og InMotion tilnærmer seg e-handel på en annen måte.

A2 Hosting har ikke sin egen eCommerce-løsning, men tilbyr partnerskap via 1-klikksoppsett med svært populære eCommerce-tjenester, inkludert Magento, OpenCart, PrestaShop og AbanteCart. Imidlertid må du sette sammen bitene selv.

InMotion kommer med mange integrerte e-handelsfunksjoner. Du kan integrere en eStore på nettstedet ditt ved å bruke Premium web-byggherre og kan laste ned PrestaShop eller OpenCart som en handlekurv. For å oppgradere butikken din ytterligere, eller bruke et annet betalingsalternativ, krever du plugins.

sikkerhetskopier. Selv om det er flott at noen webhotellfirmaer tilbyr sikkerhetskopier for deg, ikke stol på disse – lag dine egne sikkerhetskopier til vanlig plan. Noen vertsselskaper råder til og med dette også!

Når det er sagt, gir både InMotion og A2 Hosting noen sikkerhetskopitjenester for deg.

Med InMotion mottar du automatiserte sikkerhetskopier for kontoer som er mindre enn 10 GB – og tjenesten er gratis.

A2 Hosting tilbyr Server Rewind, et program for filgjenoppretting som er gratis med de to øverste planene. Server Rewind tar jevnlig øyeblikksbilder av nettstedet ditt, men ikke databasene dine, og du kan få tilgang til disse fra kontrollpanelet.

Hosting Security. Begge webhotellleverandører tar sikkerhet ekstremt alvorlig.

Utmerket sikkerhet er tilgjengelig hos InMotion, for forskjellige månedlige avgifter. McAfee Spam- og virusbeskyttelsesprogramvare beskytter dine e-postkontoer, og et SSL-sertifikat ivaretar alle sensitive data som er lagt inn på nettstedet ditt. WordPress-brukere har gratis Sucuri Security-plugin for å holde nettstedene deres trygge.

A2 Hosting gir gratis evig sikkerhet med alle sine hostingplaner. Beskyttelse inkluderer sikkerhetsovervåking 24/7/365, virusscanning, en dobbel brannmur og annen serverbeskyttelse. Merket er HackScan, en gratis beskyttelse som blokkerer hacks før de gjør skade på kundens nettsteder. SSL-sertifikater er også tilgjengelig for kjøp.

Kontrollpanel. Begge webhotell-tjenestene bruker cPanel for å støtte sine Linux-brukere, men hvert panel ser og fungerer annerledes. A2s versjon er standard cPanel, og navigasjonen vil være enkel å plukke opp for de som allerede er kjent med den. InMotion gir cPanel 11 sin Business Class-pakke, og denne versjonen har ingen personlige temaer eller merkevarebygging på grensesnittet.

Opinion om viktige funksjoner i InMotion og A2 Hosting

InMotion Hosting og A2 Hosting har begge gode tilbud, med mange funksjoner til felles. InMotion Hosting har kanten med et gratis domene og e-handelsfunksjonene; Men hvis sikkerhet er et stort problem, kan du gå med A2 Hosting.

Sammenlign webhotellplaner og priser for InMotion og A2 Hosting

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Tjenesteleverandører for webhotell forblir konkurransedyktige, så priser er vanligvis ikke den avgjørende faktoren når du velger en webvert. Det som er viktig er hva hver av planene har å tilby, og hva kostnadene for planen hopper opp til etter kampanjeperioden er over.

I bevegelse. InMotion har tre Linux-webhotellplaner, som alle har gratis SSD-servere, ubegrenset diskplass og månedlige overføringer, et gratis domene, gratis datasikkerhetskopiering og muligheten til å velge hvilket datasenter nettstedet ditt er vert på.

Lanseringsplanen er startplanen med to nettsteder og koster $ 5,99 per måned med en toårskontrakt. Power-planen anbefales for små bedrifter og koster $ 7,99 månedlig. Du kan ha opptil 6 nettsteder og er e-handel klar. Den øverste planen for utviklere og voksende virksomheter er Pro-planen. For $ 13.99 per måned får du et ubegrenset antall nettsteder og støtte på Pro-nivå.

InMotion tilbyr Linux-basert VPS-hosting med et utvalg av tre planer i pris fra $ 30 i måneden til $ 75, alt på SSD-servere. Alle planer har et gratis domene.

A2 Hosting. A2 Hosting har også tre hostingplaner, som ligner på å starte, Lite-planen koster $ 3,92 i måneden (36-måneders kontrakt) med fem databaser og 25 e-postadresser. Swift-planen til 4,90 dollar per måned har ubegrensede nettsteder, databaser og e-postadresser. Turbohastighet, 20 ganger raskere enn normalt, er kjennetegnet for Turbo-planen til $ 9,31 månedlig, som også kommer med A2-stedets akselerator. Alle planer har ubegrenset lagring og evig sikkerhet.

Med A2 Hosting har du valget mellom administrert og ustyrt Linux VPS webhotell, med bare en plan for hver. Ustyrt hosting er for den erfarne utvikleren og koster $ 5 i måneden; administrert hosting er $ 33 per måned. Cloud VPS-hosting er også et alternativ. Dedikert webhotell, både administrert og ustyrt, er også tilgjengelig.

Pengene tilbake-garanti. Både InMotion og A2 Hosting har begge pengene-tilbake-policyer. InMotion har en imponerende ubetinget 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Du får alle pengene tilbake – ingen delvis refusjon her. Pengene tilbake-policyen på A2 Hosting er ikke så liberal. Du har bare 30 dager på deg til å be om full refusjon; etter denne perioden, vil du få et pro-rangerte beløp tilbake.

Hvor enkel å bruke InMotion og A2 Hosting

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. A2 Hosting sitt kontrollpanel er den vanlige industristandarden cPanel. Det brukervennlige grensesnittet lar deg få tilgang til alle funksjonene du trenger for å administrere nettstedet ditt, og det er høyt ansett i bransjen. Nybegynnere i webdesign vil finne InMotion’s cPanel lett å lære og å bruke. Softaculous 1- klikk-installasjonsskriptet er tilgjengelig gjennom kontrollpanelet, sammen med alle andre viktige verktøy og tjenester.

Ett-klikk installasjonsprogram. InMotion har 1-klikksinstallasjon for de mer enn 310 appene i biblioteket, selv om Google-appene tar tre klikk å installere. A2 Hosting tilbyr også 1-klikks oppsett for populære apper, inkludert WordPress-temaer og plugins, samt for e-handelsløsningene den har samarbeidet med.

Nettstedsnavigering. Det er veldig enkelt å finne informasjon på A2-hostingnettstedet. Spesielt er en sammenligning av alle funksjonene i alle planene tydelig og rent tilgjengelig ved et bord på en side. InMotion-nettstedet presenterer også tydelig all informasjonen du trenger; planene og prisstrukturen og en sammenligningstabell over funksjonene til hver og en er der på webhotellets hjemmeside.

Opinion om brukervennlighet

Nettstedene til begge disse webhotellene gjør det veldig enkelt å forstå og kjøpe vertsplanene deres. InMotion vinner på grunn av sine 300+ apper.

Støtte for InMotion og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Selv erfarne nettstedbyggere må noen ganger kontakte kundestøtte, så det hjelper når supportteamet raskt og enkelt er tilgjengelig og kjenner til tingene sine.

InMotion utmerker seg kundesupport, ifølge kundene. Alt supportpersonalet er basert i USA og har minst fire års erfaring som kundebehandlingsteam.

En fin touch er at når du har registrert deg for webhotell, mottar du en telefon fra en ny kontospesialist som hjelper deg med spørsmål du har knyttet til pakker og priser. Du kan nå InMotions kundesupportteam via e-post, telefon eller live chat.

Alle A2 Hosting’s amerikanske Guru Crew er eksperter eller utviklere selv. Guru Crew er tilgjengelig 24/7/365 via telefon, e-post, ved å sende inn en billett eller via live chat. Hvis du vil ha raskere svar på supportbillettene dine, velger du Prioritetsstøtte mot en månedlig avgift. A2 Hosting mottok en vurdering av A + fra Better Business Bureau i januar 2015.

Opinion om brukerstøtte

Både A2 Hosting og InMotion tilbyr utmerket kundeservice, som får mye bedre anmeldelser enn mange av konkurrentene.

Brukervurderinger av InMotion og A2 Hosting

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Kundeomtaler gir deg beskjed om historien om webhotellene både gode og dårlige. Folk er vanligvis mer sprek om problemene de har enn funksjonene som fungerer for dem, men samlet; disse vurderingene presenterer hvordan det er å bruke disse hosting-tjenestene.

Negative anmeldelser for InMotion og A2 Hosting

I bevegelse. Det er ikke mange negativer om InMotion. Kunder er ikke så fornøyd med de daterte utseende malene til nettstedbyggeren. Noen brukere gir uttrykk for bekymring for det begrensede antallet nettsteder og databaser de kan være vert for på InMotion.

A2 Hosting. Klagene om A2 Hosting-senteret rundt mangelen på gratis telefonstøtte utenfor USA og vanskene med å nå faktureringsstøtte når folk ønsker å kansellere kontraktene sine.

Positive anmeldelser for InMotion og A2 Hosting

I bevegelse. Kundene berømmer InMotion for sin fantastiske kundeservice, brukervennlighet og gratis sikkerhetskopiering av data. Den raske behandlingshastigheten, på grunn av SSD-serverne, er også en hit.

A2 Hosting. Uten spørsmål, A2 Hosting får fantastiske anmeldelser for kundestøtte, både i vennlighet og kunnskap om supportteamet. Folk elsker også hastigheten på SSD-serverne og den klare og enkle prissettingen av planene.

Opinion om brukeranmeldelser

Det er mange positive og noen få negativer for begge selskaper, men kundene til hver enkelt er generelt veldig fornøyde med tjenestene sine. Det er slips her.

Konklusjon om sammenligning av InMotion og A2 Hosting

InMotion vs. A2 Hosting: Hvilken webhotell er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Begge disse vertsselskapene har sine fordeler og ulemper.

Grunner til å velge InMotion fremfor A2 Hosting:

 • Gratis sikkerhetskopiering av data
 • 90 dager pengene-tilbake-garanti
 • Høy fart
 • Ubegrenset diskplass
 • Over 300 apper

Grunner til å velge A2 Hosting fremfor InMotion

 • Rask lastingstider for nettstedet
 • Omfattende sikkerhetssuite er gratis med alle planer
 • WordPress-akseleratorfunksjon for bekvemmelighet, hastighet og sikkerhet
 • Guru Crew supportteam
 • Europa og Asia datasentre

Det er en nær samtale, faktisk et slips, mellom InMotion og A2 Hosting.

A2 Hosting er godt egnet for de som nettopp begynner i nettstedets byggverden og forventer å trenge litt støtte fra sitt webhotellfirma. I den andre enden av skalaen ville Turbo-planen være av interesse for dem som hastigheten på nettstedet er av største betydning for.

InMotion har en stor prøveperiode for tilbakebetaling, slik at du kan teste den ut. Det er også den bedre samtalen for de som trenger e-handelsfunksjoner og for noen WordPress-brukere.

Hvis du leter etter noe du ikke finner med InMotion og A2 Hosting, er kanskje HostGator svaret. For nettstedsbyggeren gir HostGator deg tilgang til gratisversjonen av det veldig populære og høyt vurderte Weebly nettstedbyggingsverktøyet. Du kan enkelt lage veldig attraktive nettsteder.

HostGator er også et godt valg hvis du forventer at nettstedet ditt vil vokse raskt, ettersom det tilbys et komplett utvalg av VPS og dedikerte webhotellplaner.

Har du noen spørsmål om InMotion eller A2 Hosting? Har du vært i stand til å velge mellom dem, eller ga en annen webhotell-tjeneste det du trengte? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map