GoDaddy vs. Network Solutions: Hvilken bør du bruke?

Sammenlign GoDaddy vs. Network Solution hosting-tjenester


Å velge en webhotellleverandør er ofte det siste trinnet i prosessen med å få et nettsted oppe og gå, men det burde ikke være et tilfelle å bare velge det første selskapet som kommer opp på websøket ditt. Webhotelltjenester avviker betydelig i hvilke funksjoner de tilbyr, så det er viktig å finne ut hvem som kan levere akkurat det du trenger.

Vi gjør arbeidet her for deg når vi forsker og sammenligner to store webhotellleverandører – GoDaddy og Network Solutions. Vi stiller viktige spørsmål og detaljer om funksjonene du bør se etter.

Både GoDaddy og Network Solutions er kjente selskaper som har et lignende utvalg av tjenester: domenenavnsregistrering, nettsteder, e-handel, webhotell, profesjonell e-post og online markedsføring..

Hosting-tjenestene til Network Solutions er rettet mot bedrifter og organisasjoner, og dette fokuset er front-and-center på deres hjemmeside. GoDaddys marked er mer generelt og dekker alle som ønsker å ha et nettsted.

Det er ingen reell forskjell i hvor lang tid GoDaddy har, og Network Solutions har vært i virksomhet: GoDaddy ble grunnlagt i 1997, mens Network Solutions flyttet inn på Internett-arenaen i 1993.

GoDaddy, som er vertskap for rundt 730 000 nettsteder, er nesten dobbelt så stor som Network Solutions med drøyt 440 000 nettsteder – men begge deler er betydelig stort antall i forhold til noen av disse selskapenes konkurrenter.

Sammenlign ytelsen til GoDaddy og Network Solutions

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. Oppetid og pålitelighet er to av de funksjonene du ikke stiller spørsmål ved før nettstedet ditt er nede og leserne eller kundene dine ikke kan komme til det. Både GoDaddy og Network Solutions overskredet de er annonsert, og industristandard, oppetid på 99,9%. Network Solutions har den lille kanten med en målt 100% oppetid i løpet av den seks måneder lange perioden sett av et uavhengig overvåkingsfirma.

Opptreden. Eksperter vurderer GoDaddy høyt for hastighet i tredjeparts målingstester; Imidlertid er brukeromtaler blandet og rapporterer både veldig treg og rask lastehastighet. Hver av GoDaddys hostingplaner har begrenset tilgang til raske Solid State Device-servere for lagring av data.

Network Solutions tilbyr to ganger den vanlige behandlingshastigheten med sine Professional Hosting og Professional Plus-pakker.

Pålitelighet. Flere datasentre, helst i forskjellige land, gjør det mulig for en webhotell-tjeneste å bytte plassering av nettsteder for å dra nytte av små belastninger så vel som strøm og andre strømbrudd.

GoDaddy har syv datasentre i USA så vel som ett i Europa og et annet i Asia. Network Solutions kommer ikke med plasseringen av datasentrene, og heller ikke hvor mange de opprettholder. Pålitelighet er også sikret av begge selskaper med overflødig strøm, kjøling, isolerte elektriske systemer og bygningsovervåkingssystemer på deres datasentre.

Opinion om GoDaddy og Network Solutions Performance

Det er uavgjort her – Network Solutions får poeng for hastighet og GoDaddy for datasentre over hele verden.

Funksjoner i GoDaddy og Network Solutions

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Selv om webhotelltjenester tilbyr et bredt spekter av funksjoner, fokuserer vi på de som er av største betydning for suksessen til webhotellet ditt.

Domeneregistrering. Det er ingenting å velge mellom GoDaddy og Network Solutions her. Du kan kjøpe domenenavnet ditt fra begge selskaper, og begge lar deg overføre til alle domener du allerede eier.

I tillegg gir de deg ett gratis domenenavn med ett års kontrakt. Bare vær oppmerksom på at fornyelsesprisen for et domenenavn med Network Solutions for tiden er utrolige 37,99 dollar i året for en .com-adresse..

Nettstedsbygger. Du trenger ikke å reise et annet sted for å bygge nettstedet ditt hvis du bruker nettverksløsninger eller GoDaddy.

Nettstedsbyggeren som følger med Network Solutions er gratis, og med den kan du lage en ganske sofistikert og attraktiv webside. I motsetning til de fleste andre gratis verktøy for bygging av nettsteder, med dette kan du sette inn en kode for JavaScript og grunnleggende HTML på siden.

GoDaddys nettstedbygger (det er dets virkelige navn) er veldig populært og gjennomgått for å tilby attraktive nettsteder. Imidlertid har den en månedlig avgift vedlagt.

database. GoDaddy tilbyr SQL-databaser med alle planene sine. Den overordnede GoDaddy Windows-planen (Ultimate) har ubegrensede MySQL-databaser. Det er uklart hvilke Network Solutions-planer som har SQL-databaser knyttet til seg.

WordPress Hosting. Fullt administrert WordPress-hosting er tilgjengelig fra både GoDaddy og Network Solutions.

GoDaddy lar deg opprette WordPress-nettstedet ditt i GoDaddy-miljøet eller få inn ditt eksisterende WordPress-nettsted. Det administrerte WordPress-vertskapet gir deg gratis daglige sikkerhetskopier (med 1-klikk gjenoppretting) av WordPress-nettstedene dine og interaktive gjennomganger og treningsvideoer.

Det er 4 WordPress-planer med GoDaddy. Grunnplanen med ett WordPress-nettsted starter på $ 3,99 månedlig, og toppnivåplanen, Utvikleren, håndterer fem nettsteder og opptil 800 000 besøkende for $ 13,99 per måned. De to øverste planene inkluderer et SSL-sertifikat (en verdi av $ 70). Som med de vanlige hostingplanene, er et gratis domene utstyrt med kontrakter på tolv måneder eller mer.

Det er relativt enkelt å sette opp WordPress på nettverksløsninger: det er en ADD-knapp for applikasjonen, og du blir guidet gjennom en installasjonsveiviser. Brukere rapporterer imidlertid at det er vanskelig å finne alternativet til å gjøre dette.

Network Solutions har WordPress Secure, som bruker servere som er konfigurert for maksimal WordPress-ytelse. WordPress Secure gir et veldig høyt sikkerhetsnivå som søker etter og fjerner skadelig programvare og lager daglige sikkerhetskopier. Den gir også sikkerhetsoppdateringer til WordPress-plattformen og plugins.

WordPress Secure-planene kommer med et SSL-sertifikat, ubegrenset lagring og båndbredde og 60-dagers oppsettassistanse. Kostnadene starter på $ 35 per måned for en årlig kontrakt, selv om den er nedsatt hvis du kjøper en årlig kontakt.

e-handelsløsning. Network Solutions Hosting og GoDaddy tilnærmer seg e-handel litt annerledes.

Med GoDaddy kjøper du effektivt din eCommerce-butikk i en boks – et nettsted, hosting og QuickCart (deres egen egen handlekurv) for en månedlig avgift. Butikken din kan forbli hos GoDaddy når den vokser, med ubegrensede produkter, dine egne kuponger og muligheten til å åpne en butikk på Facebook,

Network Solutions tilbyr tre e-handelspakker som starter på $ 7,89 per måned og inkluderer et kontrollpanel som du administrerer alt fra. Alle tre planene har ubegrenset dataoverføring, perfekt for når butikktransaksjonene dine øker. Det er forskjellige betalingsalternativer, inkludert Paypal og Google Checkout. Verktøyet til butikkfronten er ikke så brukervennlig som Network Solutions ‘nettverksbyggerverktøy.

sikkerhetskopier. Uansett hva webhotellstjenesten din gir i forbindelse med sikkerhetskopiering, har vi bestemt anbefalt at du er ansvarlig for å sikkerhetskopiere nettstedet ditt på din måte. (Vi skulle bare ønske at vi kunne insistere på det!).

Når det er sagt, gir både GoDaddy og Network Solutions noen sikkerhetskopitjenester for deg.

GoDaddy tar betalt for sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester. Du mottar en automatisk daglig sikkerhetskopi med en angitt mengde datalagring tilgjengelig for sikkerhetskopien.

Network Solutions tilbyr gratis nattlige sikkerhetskopier, men igjen er du begrenset til hvor mye data du kan lagre i prosessen. Disse sikkerhetskopiene oppbevares i syv dager. For en månedlig avgift kan du få tilgang til AnyTime On Demand Backup som lar deg lagre tre ekstra sikkerhetskopier til maksimalt 5 GB diskplass.

Hosting Security. Sikkerhet er et alvorlig hensyn til webhotell og beveger seg utover den fysiske sikkerheten til et selskaps servere i deres datasentre til dine data selv.

GoDaddy gir SiteLock, for en månedlig avgift, til daglig å oppsøke skadelig programvare på nettstedet ditt og fjerne det. Du kan også kjøpe et SSL-sertifikat for å beskytte sensitive data som er lagt inn på nettstedet ditt.

Sikkerhet hos Network Solutions kommer også til en (månedlig) pris. Det er bare et toppledende Professional Plus-vertsplan som leveres med et gratis SSL-sertifikat; alle andre kunder må kjøpe sine egne gjennom Network Solutions.

TRUSTe er også tilgjengelig for en månedlig avgift hvis du ønsker en personvernpolicy, og du kan legge til SiteLock til en nominell avgift hvis du har en årskontrakt. Network Solutions tilbyr også nsProtect Safe, mot en månedlig avgift, som en vakt fra hackere; denne funksjonen gir også oppetid av servere med 5-minutters intervaller.

Kontrollpanel. GoDaddy og Network Solutions bruker begge en variant av industristandarden cPanel som grensesnitt for kontrollpanel for deres Linux-webhotell. GoDaddy tilbyr også Odin Plesk-kontrollpanelet for Windows-vertsalternativet.

Opinion om GoDaddy og Network Solutions Key Features

GoDaddy vinner i funksjonsavdelingen. Nettstedets byggherre er enkel å bruke og kan produsere noen vakre nettsteder; eCommerce-løsningen er en butikk-i-en-boks som er enkel å sette opp.

Sammenlign webhotellplaner og priser for GoDaddy og Network Solutions

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Vårt råd her er å alltid lese det fine antallet når du sammenligner priser. De fleste nettverksleverandører tilbyr rabattert pris for den første perioden, men de lave prisene er vanligvis for en to- eller tre-års kontrakt. Prisene hopper så opp til de vanlige kostnadene, som ofte kan være ganske høye. Se også for tilleggsprogrammer, for eksempel sikkerhet og et nettstedbyggerverktøy.

Gå pappa. GoDaddy tilbyr tre Linux-webhotellplaner, Basic, Deluxe og Ultimate, og standardkontrakten for hver er 36 måneder. Alle prisene her er rabattprisene for denne treårsperioden.

Den grunnleggende planen er $ 3,99 i måneden for bare ett nettsted og 100 e-postadresser – bra for å starte med. Flytter opp er Deluxe for $ 4.49 per måned med ubegrensede nettsteder og 500 e-postadresser. For sterkt besøkte nettsteder eller e-handelsbutikker er Ultimate til $ 7,99 månedlig verdt å se på. Alle planer har ubegrenset båndbredde og et gratis domene med en årlig, eller lengre, kontrakt.

Windows-webhotellplanene med GoDaddy er like, men inkluderer forskjellige antall SQL- og MYSQL-databaser med hver plan. Her gjelder rabattpriser og treårskontrakter. Økonomiplanen for ett nettsted er $ 3,99 i måneden, og Deluxe-planen (ubegrenset nettsteder, båndbredde og lagring) kommer på 4,49 dollar i måneden. Ubegrenset alt er kjennetegnet til Ultimate-planen til $ 7,99 månedlig. Som tidligere har alle planer et gratis domene med en kontrakt på 12 måneder eller mer.

GoDaddy tilbyr VPS, Cloud og dedikerte webhotellplaner gjennom Pro-delen av nettstedet.

Nettverksløsninger. Du har muligheten til tre Linux-hostingpakker med Network Solutions. Den grunnleggende planen, kalt Web Hosting, er $ 9,96 månedlig for en periode på 1 år. Diskplass er begrenset, og du har 1000 e-postbokser. Profesjonell hosting til $ 15,78 per måned (1-års kontrakt) tilfører ubegrenset diskplass og e-postbokser og raskere hastigheter. Den øverste planen er Professional Plus for $ 21,62 månedlig (også 1 års sikt) som bare legger til et SSL-sertifikat. Hver pakke har en gratis (stavemåte) teknisk rådgiver som hjelper deg med tekniske FTP- og sikkerhetsmateriell.

Men det er her det blir veldig forvirrende med Network Solutions. Hostingpakkene på FAQ-siden er identifisert som Essential, Professional og Premium, sammen med priser som er mye dyrere enn de som er sitert på hjemmesiden..

Det sammenkoblede-til-sammenligningskartet for de tre planene viser imidlertid nok en versjon av de månedlige prisene. Dette kan være Advanced Hosting-planene, men det er ikke veldig tydelig. Hot Deals-siden har enda en pris uten noen forklaring på forskjellen.

Network Solutions tilbyr to VPS-hostingpakker: Essential Hosting er for startnettsteder, og Professional Hosting er bedre for nettsteder med høy trafikk.

Pengene tilbake-garanti: GoDaddy har en velopplyst refusjonspolicy for abonnenter på webhotell. Måneds-til-måned-abonnenter med GoDaddy har 48 timer på seg for å be om refusjon. De med årskontrakter har relativt sjenerøse 45 dager på å få tilbake pengene sine; etter den tid blir refusjonen deres pro-rate. Du må oppgi en grunn til at du sier opp kontrakten din.

Retningslinjene for tilbakebetaling av nettverksløsninger er ikke tilgjengelig på nettstedet, og kundeservicepersonen vi kontaktet om den kunne heller ikke finne informasjonen.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

GoDaddy er den ubestridte vinneren her med presis informasjon om sine priser og retningslinjer. Informasjon om nettverksløsninger er selvmotsigende og til og med ikke-eksisterende, så det er vanskelig å vite mye du skylder dem, eller om du kan få pengene tilbake hvis du ombestemmer deg.

Hvor enkelt å bruke GoDaddy og nettverksløsninger

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. Network Solutions og GoDaddy har begge basert sine kontrollpaneler på industristandarden cPanel.

Network Solutions-versjonen gir et grundig, men sammensatt grensesnitt. De avanserte funksjonene til dette kontrollpanelet kan være for forvirrende for nybegynnere, og det er så overfylt med ting du kan gjøre at det noen ganger er vanskelig å finne noe: applikasjonsbiblioteket i seg selv har begravet fire klikk.

GoDaddy gjorde cPanel til sin egen ved å endre utseendet til GoDaddy-styling og ved å legge til egendefinerte ikoner for å gjøre grensesnittet enklere å bruke, og dette har fungert, ifølge både ekspert- og brukeranmeldere som berømmer den intuitive navigasjonen.

Ett-klikk installasjonsprogram. GoDaddy har mer enn 125 Linux-apper og 50 Windows-apper, alle med en 1-klikks installasjon. Men det er ikke en fullstendig liste over disse appene tilgjengelig før du registrerer deg for webhotelletjenesten. Network Solutions annonserer 1-klikks installasjon for WordPress.

Nettstedsnavigering. Verken GoDaddy eller Network Solutions nettstedet presenterer informasjon foran og senter for enkel lesing. GoDaddys nettsted er rotete, men kategoriene er tydelig merket og informasjonen er der selv om du kanskje må bore deg ned for å finne den.

I motsetning til dette har Network Solutions-nettstedet motstridende informasjon, spesielt om planene og prisene, og mangler noe viktig informasjon, inkludert en fullstendig liste over hvilke funksjoner hver plan inkluderer.

Opinion om brukervennlighet

GoDaddy kommer ut her igjen. Det er enkelt å velge en nettplan, og du vet hva du får. Mens GoDaddys cPlanel ikke er standard, er læringskurven liten og de tilpassede ikonene er ganske intuitive. Derimot er du ganske mørkt med Network Solutions, i det du kjøper, hvor mye det vil koste og hvordan du bruker det du får.

Støtte for GoDaddy og nettverksløsninger

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Noen ganger, dessverre, blir kundesupportteamets medlemmer dine nye beste venner, så det er viktig at du kan nå og forstå dem når du trenger det. Verken GoDaddy eller Network Solutions har fremragende kundesupportalternativer.

For å nå GoDaddys supportteam, kan du bruke telefonen eller nå ut via live chat-funksjonen deres – og telefonnummeret er ikke gratis. Alt GoDaddy-supportteamet er USA-basert, i Iowa og Arizona. Kvaliteten på støtten er ganske høy, spesielt for enkle og mindre komplekse problemer. GoDaddy har også en relativt omfattende kunnskapsbase og videoopplæringer.

Network Solutions tilbyr også telefonstøtte, denne gangen med et avgiftsfritt nummer for de i USA og Canada; noen linjer er bare tilgjengelige i begrensede timer. Telefonsamtaler er gratis for kunder i USA og Canada. Hvis du vil ha hjelp via e-post, må du allerede være en klient. Kunnskapsbasen har et utvalg av vanlige spørsmål og opplæringsvideoer, og du kan kjøpe MyTime Support fra avanserte webeksperter for en månedlig avgift.

Opinion om brukerstøtte

Av de to har GoDaddy de bedre kundesupportalternativene, med en live chat-funksjon for de som er ukomfortable med å snakke engelsk til en teknisk supportperson. Ingen av selskapene er kjent for sin gode støtte.

Brukervurderinger av GoDaddy og Network Solutions

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Å høre innsiden fra nåværende brukere av webhotellleverandører kan hjelpe deg med å identifisere styrkene og svakheten til tjenestene. Bare husk at det er mer sannsynlig at folk klager på problemer enn å rose det som fungerer bra for dem.

Negative anmeldelser for GoDaddy og nettverksløsninger

Gå pappa. Problemer med nedetid og ‘nettsted ikke tilgjengelig’ genererer mest negativ oppmerksomhet for GoDaddy. Også irriterende for folk er den til tider forvirrende faktureringspraksisen og vanskene med å nå folk til å angre doble gebyrer eller å si opp kontrakter. De noe aggressive oppsiktsvekkende teknikkene på GoDaddy-nettstedet trekker også klager.

Nettverksløsninger. Upselling er også en klage nivået mot Network Solutions av folk som ikke er fornøyd med at de må kjøpe en ganske standard grunnleggende hosting-pakke og deretter betale for å legge til biter og stykker som de trenger. CPanel-grensesnittet kommer også inn for kritikk fra unge webansvarlige for sin lange læringskurve og ikke-intuitive navigering.

Positive anmeldelser for GoDaddy og nettverksløsninger

Gå pappa. Folk som vil ha et startsted og ikke har noe imot å håndtere et stort selskap, og alt det innebærer, berømmer GoDaddy. Prisene er konkurransedyktige og å kunne kjøpe alt på ett sted, og til og med samlet sammen som en pakke, gjør deres nettopprettende liv enkelt.

Nettverksløsninger. Anmeldere liker Network Solutions for sitt fokus på bedriftseiere og funksjonene som er rettet mot dem. Spesielt det store e-handelsfunksjonene finner et entusiastisk publikum. WordPress-brukere setter pris på den store sikkerheten i Network Solutions ‘WordPress klarte å være vert.

Opinion om brukeranmeldelser

Det er blandede anmeldelser for begge webhotellleverandører, med flere negative anmeldelser enn positive. Mange av selskapene mot GoDaddy forholder seg til at det er et stort selskap, og folk hater det oppsiktsvekkende fokuset som finnes på begge nettsteder.

Konklusjon om sammenligning av GoDaddy og Network Solutions

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Begge disse vertsselskapene har sine fordeler og ulemper.

Grunner til å velge GoDaddy fremfor nettverksløsninger:

 • Kan kjøpe alle nettbyggingsbehov i en pakke
 • Stort, velprøvd, etablert selskap
 • Både Linux og Windows webhotell tilgjengelig
 • Profesjonelle hostingpakker gir rom for å vokse
 • 1-klikk installasjon for hundrevis av apper
 • Integrert e-handelspakke

Årsaker til å velge nettverksløsninger som er hosting over GoDaddy:

 • Fokus på virksomhet
 • Sikker, administrert WordPress-hosting
 • Har en veldig svak kant i oppetid

Network Solutions fokuserer på mennesker med forretningsapplikasjoner som ønsker å etablere en tilstedeværelse på nettet. Hvis du er en erfaren WordPress-eier, kan det være verdt å se på sikkerheten til det administrerte WordPress-hosting på Network Solutions.

Annet enn det, kan vi ikke virkelig anbefale det over GoDaddy som vertsleverandør basert på denne sammenligningsgjennomgangen. Bekvemmeligheten med å stoppe shopping for å lage og drive et nettsted som finnes på GoDaddy, vil appellere til nybegynnere nettstedseiere, så vel som de som ikke ønsker å fokusere for mye på mekanikken i å være webmaster..

GoDaddy-planene er også billigere (tror vi) enn de mange versjonene av planene som er tilgjengelige på Network Solutions.

GoDaddy og Network Solutions er attraktive alternativer som webhotelltjenester, men ingen av dem kan tilby helt det du trenger. Hvis du leter etter et mindre selskap og mer fleksible hostingplaner, kan du sjekke A Small Orange.

Alle hostingplanene har ubegrensede domener, men begrenser diskplass og båndbredde, så du ikke betaler for ressurser, du vil aldri bruke. Du får også det veldig populære og høyt rangerte gratis Weebly webbyggerverktøyet.

Har du spørsmål om GoDaddy eller Network Solutions? Avviker erfaringene dine fra det forskningen viser? Er lojaliteten din med en helt annen leverandør? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map