GoDaddy vs. Arvixe: Hvilken webverten bør du velge?

Hvis du har bestemt deg for å starte et nettsted, er du kanskje mer enn litt forvirret over alle de forskjellige webhotellfirmaene og alle planene som er der ute. Denne sammenligningen mellom GoDaddy og Arvixe er her for å hjelpe deg med å sortere gjennom rotet og finne et webhotell som passer for deg..


GoDaddy er et stort selskap med nesten 13 millioner kunder. Arvixe er kanskje ikke så kjent som noen andre vertsselskaper, men den vokser raskt – i størrelse og omdømme. Både GoDaddy og Arvixe tilbyr delt hosting, administrerte WordPress, VPS og dedikerte serverplaner. Både GoDaddy og Arvixe tilbyr alternativer for Linux og Windows for sine planer.

GoDaddy har vunnet en rekke “best of” -priser, inkludert å bli kåret til en Fortune 100 “Best Company to Work for” i 2012. GoDaddy har også fått anerkjennelse for sine kontroversielle annonsekampanjer. Arvixe har vunnet mange priser – inkludert PCMags “Editor’s Choice” i 2015, og er et av Inc. 500s “raskest voksende selskaper i Amerika.”

GoDaddy begynte i 1997 som Jomax Technologies og ble omskrevet som Go Daddy i 1999. I 2006 ble merket endret til GoDaddy (de to navnene ble med). Et privat investeringsgruppe eier GoDaddy, men grunnleggeren, Bob Parsons, er fortsatt den største individuelle aksjonæren. Arvixe ble kjøpt av Endurance International Group (EIG) i 2014. EIG eier mange webhotellfirmaer, og selv om EIG-nettstedene har noen likhetstrekk, opererer de under eget navn.

Sammenlign ytelsen til GoDaddy og Arvixe

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. Når servere ikke er oppe, mister du seere og kunder. Oppetidsgarantier betyr ikke at nettstedet ditt alltid vil være oppe, men det er en indikasjon på viktigheten nettverten gir for oppetid. GoDaddy garanterer en oppetid på minst 99,9%. Hvis nettstedet faller 0,1% eller mer fra 99,9% i løpet av en måned, blir du kreditert 5% av den månedens vertshonorar. Arvixe har samme garanti på 99,9%, med en gratis måneders refusjon hvis den faller under den prosentandelen.

Opptreden. GoDaddy bruker Core i7-prosessorer i sine delte planer, og Xeons i sine VPS og dedikerte planer. Arvixe bruker de nyeste Xeons, og lagrer kundedata på 15K raid ti stasjoner. Arvixes databaser og e-postservere er på SSD-lagring.

En test på et GoDaddy-sted ga en lastetid på 2,91 sekunder, raskere enn 56% av nettstedene som ble testet med Pingdom. Et sammenlignbart Arvixe-sted hadde en lastetid på 1,05s%, raskere enn 89% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. GoDaddy har et datasenter det eier i Phoenix, Arizona, og leier ut to andre sentre i Arizona på Mesa og Scottsdale. GoDaddy har andre datasentre i Chicago, Los Angeles og Ashburn, Virginia. Internasjonale behov blir dekket med et europeisk senter i Amsterdam og et asiatisk senter som ligger i Singapore. Datasentrene blir drevet og avkjølt med redundans og backup av diesel.

Arvixe oppfyller globale krav med datasentre i Dallas, Texas, Amsterdam og Hong Kong. Datasentrene er fullstendig overflødige og overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet.

Opinion om GoDaddy og Arvixe Performance

Arvixe har en bedre oppetidsgaranti, og mye raskere belastning og responstid i testene.

Funksjoner ved GoDaddy og Arvixe

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: “Ubegrenset” og “ubegrenset” er markedsføringsbetingelser som ofte brukes av webhotellfirmaer. I motsetning til hva du kanskje tror, ​​betyr det ikke “alt du kan bruke.” I stedet refererer det til det vertsselskapet “anser som rimelig bruk.”

Domeneregistrering. Mens begge vertene er domeneregistratorer, er GoDaddy verdens største registrar med over 60 millioner domener under administrasjon. GoDaddy tilbyr ett års gratis domeneregistrering for den innledende løpetiden når løpetiden er 12 måneder eller lenger. Arvixe tilbyr et gratis domene så lenge du har en plan med dem, og det tilbyr en gratis overføring hvis du allerede har et domene.

Nettstedsbygger. GoDaddy har dra-og-slipp-grensesnittet med sin nettstedsbygger, som starter til en kampanjepris på $ 1 per måned. Arvixe tilbyr RvSiteBuilder, som har en WSYWIG-editor og over 600 nettmaler.

databaser. Avhengig av hvilken plan som er valgt, tilbyr GoDaddy fra 10 til ubegrenset MySQL-databaser. Arvixe tilbyr ubegrensede MySQL og PostgreSQL databaser.

E-postkontoer. GoDaddy tilbyr 100 til 1000 kontoer med 100 MB til 1 GB lagringsplass, avhengig av planen din. Arvixe tilbyr ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post på alle planene.

WordPress Hosting. Både GoDaddy og Arvixe tilbyr administrerte WordPress-planer. En administrert WordPress-plan har vertsfirmaet som tar sikkerhetskopier og oppdateringer på nettstedet ditt, slik at du kan fokusere på det viktige – nettstedets innhold.

Gå pappaGoDaddy har fire WordPress-planer. Basic, som er begrenset til ett nettsted, 25 000 besøkende per måned og 10 GB SSD-lagring; Deluxe, med ett nettsted, 100 000 besøkende og 15 GB lagring; Ultimate, med to nettsteder, 400 000 besøkende og 30 GB SSD-lagring; og utvikler, med opptil 5 nettsteder, 800 000 besøkende og 50 GB SSD-lagring. Alle har et gratis domene når du bestiller en årlig periode. Ultimate-planen inkluderer gratis SiteLock.

ArvixeArvixe tilbyr to delte WordPress-planer – Personal Class og Personal Class Pro. Hvis nettstedet ditt vokser, skaleres hostingene deres over delt, VPS, dedikerte og Cloud-servere, avhengig av dine behov. De har ubegrenset plass og båndbredde, og døgnåpen chat- og telefonstøtte for WordPress-hosting.

e-handelsløsning. GoDaddy og Arvixe tilbyr begge gratis handlekurver, for eksempel Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre, gjennom kontrollpanelet. Arvixe støtter mye gratis og kommersiell e-handelsalternativer, mange med 24/7 support og automatisk installasjon.

sikkerhetskopier. GoDaddy har en sikkerhetskopi og gjenopprettingsplan for en månedlig avgift med sine delte planer, og gratis daglige sikkerhetskopier på WordPress, VPS og dedikerte planer. Arvixe tar daglige sikkerhetskopier av øyeblikket av serverne sine. Arvixe anbefaler kunder å lage sine egne sikkerhetskopier og lagre dem utenfor stedet (noe som er gode råd uansett plan).

Hosting Security. GoDaddy skanner og handler proaktivt mot DDoS-trusler, og den gir det den kaller “CageFS.” CageFS lar deg sette opp brukerrettigheter for å begrense tilgangen til innhold. GoDaddy gir SpamAssasin, samt BoxTrapper, for e-postfiltrering. Arvixe skanner og handler proaktivt mot DDoS-trusler, i tillegg til å ha beskyttelse mot brute force. Arvixe sørger for SpamAssassin og Spamhaus-filtrering.

GoDaddy tilbyr gratis delt SSL for sine planer, og toppnivåene får Privat SSL gratis. Arvixe pleide å skaffe delt SSL for sine delte Linux-planer, men fra slutten av 2015 er delte SSL-er ikke lenger tilgjengelige for delte Linux- eller Windows PersonalClass-planer. Private SSL-er kan kjøpes. Arvixe BusinessClass-planer har gratis SSL så lenge du har en plan med Arvixe.

GoDaddy og Arvixe tilbyr begge Windows- eller Linux-servere.

Kontrollpanel. Arvixe bruker bransjestandarden cPanel. GoDaddy bruker cPanel, men den har gjort noe tilpasning, noe som kan gjøre det ukjent for vanlige cPanel-brukere.

extras. I tillegg til hostingplaner, tilbyr GoDaddy også SEO, online markedsføring og designtjenester mot tilleggsgebyrer. Både GoDaddy og Arvixe har forhandlerplaner og tilknyttede programmer. Arvixe gir $ 100 annonsekreditt til Bing / Yahoo og $ 100 i Google AdWords.

Opinion om GoDaddy og Arvixe viktige funksjoner

De to hosting-selskapene har mange ting til felles – begge bruker cPanel, begge har Linux- og Windows-servere, og begge har gode sikkerhetsalternativer. GoDaddy regnes som bransjens ledende innen domeneregistrering, men Arvixes ubegrensede båndbredde, databaser og e-postfunksjon for sine planer gir den en fordel.

Sammenlign webhotellplaner og priser for GoDaddy og Arvixe

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Prising for webhotellfirmaer er et bevegelig mål. For å forbli konkurransedyktig, gis spesielle kampanjer gjennom året. Prisene her er det som ble tilbudt på tidspunktet for denne sammenligningen. Du må være oppmerksom på at kampanjepriser generelt bare er bra for den første tjenesteperioden, så å registrere deg på lengre sikt betyr høyere besparelser. Vanligvis betyr det at du registrerer deg for lengre vilkår, uavhengig av pågående kampanjer, at det sannsynligvis vil være et prisbrudd.

Gå pappa. GoDaddy tilbyr tre Linux-delte planer, og tre Windows-delte planer – med de to alternativene som har lignende funksjoner. Økonomi tillater ett nettsted, ubegrenset båndbredde og 100 GB lagringsplass, for $ 3,99. Deluxe tilbyr $ 4,99 per måned og Ultimate, $ 7,99 per måned, ubegrenset nettsteder, ubegrenset båndbredde og ubegrenset lagring. Alle planene kommer med et gratis år med domeneregistrering på en årsplan. E-postkontoer er begrenset til henholdsvis 100, 500 og 1000. Ultimate-planen legger til et gratis SSL-sertifikat i ett år.

Arvixe. Arvixe tilbyr fire delte planer – to i PersonalClass og to i BusinessClass. Du har muligheten til å velge amerikanske, europeiske eller asiatiske datasentre i kassen. Både Personal og Business tilbyr ubegrenset plass, båndbredde, e-post og databaser. PersonalClass ($ 4 per måned) og BusinessClass ($ 22 per måned) skiller seg fra Pro-versjonene, PersonalClassPro ($ 7 per måned) og BusinessClassPro ($ 35 per måned), idet Pro-nivåene har ubegrensede nettsteder tillatt, mens ikke-Pro-nivåene bare tillat seks. Forskjellen mellom PersonalClass og BusinessClass er at BusinessClass har færre brukere på serveren – i utgangspunktet er det delt hosting med VPS-funksjoner. ASP-alternativet løper noen få dollar mer for hver plan og nivå. Arvixe delte planer sørger for ubegrensede MySQL og PostgreSQL databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-sertifikat så lenge nettstedet er vert sammen med Arvixe.

Begge tilbyr administrert WordPress-hosting. GoDaddy tilbyr fire planer. Nettsteder tillot et område fra 1 nettsted på det laveste nivået til 5 på det høyeste. GoDaddy begrenser besøkstall per måned basert på planen din, og mengden SSD-lagring varierer etter plan. GoDaddy-prisene er $ 3,99, $ 4,49, $ 7,99 og $ 13,99 per måned. Arvixe tilbyr en PersonalClass WordPress-plan for $ 4 per måned, og en PersonalClassPro-plan for $ 7 per måned. Ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og et ubegrenset antall databaser kommer med de to planene. PersonalClassPro-planen tillater et ubegrenset antall nettsteder. Arvixe WordPress-planer skaleres lett, selv om prisene går opp for WordPress på VSP eller dedikerte servere.

GoDaddy tilbyr flere VPS-planer, med fem planer for Linux og fem for Windows – Windows-planene koster rundt $ 10 per måned mer. GoDaddy-planene tilbyr ubegrenset båndbredde og 40 GB til 250 GB lagringsplass (avhengig av nivå). Arvixe tilbyr to planer hver i Linux og ASP (Windows). Arvixe er omtrent $ 30 eller mer priset. GoDaddy begrenser imidlertid antallet nettsteder til 3. Arvixe er ubegrenset båndbredde, og et ubegrenset antall nettsteder tillatt – pluss et gratis SSL-sertifikat så lenge du har planen. GoDaddy tilbyr 5 dedikerte planer for Linux og 5 for Windows. GoDaddys Windows-planer løper rundt 30 dollar mer enn Linux-planene. GoDaddys planer har ubegrenset båndbredde. Arvixe’s gir seks enkeltprosessorplaner, der sammenlignbare funksjoner er litt høyere enn GoDaddy’s. Arvixe tilbyr også to imponerende dedikerte planer med flere prosessorer – dog til en pris på over $ 350 per måned.

GoDaddy tilbyr forskjellige markedsføringskreditter avhengig av hvor du befinner deg. Arvixe tilbyr gratis markedsføring med $ 100 kreditt for Bing / Yahoo og $ 100 for Google AdWords. Begge selger domenenavn. GoDaddy gir ett gratis år med registrering for nye påmeldinger, mens Arvixe gir gratis domeneregistrering så lenge du holder planen din.

GoDaddy og Arvixe tilbyr pengene-tilbake-garantier. GoDaddy tilbyr standard 30-dagers garanti for årlige og over betingelser. For månedlige planer er GoDaddys full refusjon begrenset til 48 timer og er pro-rangert etter det. Arvixe tilbyr en lengre 60-dagers garanti. Hvis du har gratis domeneregistrering på Arvixe eller GoDaddy, vil de holde tilbake domeneregistreringsavgiften fra refusjonen, og du vil beholde domenenavnet.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

For delt hosting har Arvixe kanten med sine “ubegrensede” funksjoner, med priser som ligner eller lavere enn GoDaddy. Arvixe har kanten i VPS med sine “ubegrensede” funksjoner der også. GoDaddys dedikerte planer er billigere, men hvis du har behov for en seriøs server (til en betydelig høyere pris), er Arvixe, igjen, ditt valg av disse to.

Hvor enkelt å bruke GoDaddy og Arvixe

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. Både GoDaddy og Arvixe bruker cPanel, selv om GoDaddy endrer grensesnittet noe. cPanels brukervennlige grafiske grensesnitt er bransjestandarden, og det har de fleste funksjonene som trengs for å administrere nettstedet ditt gjennom lett identifiserte ikoner. GoDaddy gir bransjestandarden Plex sine Windows-planer, Arvixe bruker WebSitePanel.

Ett-klikk installasjonsprogram. GoDaddy gir ett-klikk appinstallasjon til hundrevis av apper gjennom kontrollpanelet. Arvixe leverer ett-klikk appinstallasjon til hundrevis av apper gjennom Softaculous. Begge har en ett-klikks installasjon av WordPress.

Nettstedsnavigering. Både GoDaddys og Arvixes nettsteder gir informasjonen du trenger. GoDaddy tilbyr flere produkter i tillegg til hosting, så det er litt mer forvirrende å navigere, og sidene deres innebærer mye rulling. Arvixes er uklare og rett på sak. Sammenlignbare diagrammer som er enkle å lese på Arvixe, viser tydelig forskjellene i nivåene.

Opinion om brukervennlighet

Denne kan betraktes som et slips siden de begge bruker cPanel og begge gir mange apper med ett-klikk-installasjon. Arvixe kan få et lite nikk på grunn av det enklere å navigere på nettstedet.

Støtte av GoDaddy og Arvixe

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

GoDaddy må betraktes som ikke bedre enn gjennomsnittet, basert på kundevurderinger. Arvixe er i samme situasjon. Siden EIG-oppkjøpet har kundeservicevurderinger blitt utsatt for Arvixe. PCMag hadde utnevnt Arvixe til redaktørens valg i 2015, men i begynnelsen av 2016 nedjusterte selskapet rangeringene på grunn av dårlig kundesupport og lange ventetider.

GoDaddy og Arvixe har begge e-post og live chat 24/7. GoDaddys telefon er 24/7, mens Arvixes telefonstøtte er begrenset til kontortid. Begge har en omfattende kunnskapsbase med tutorials. GoDaddy gir informative artikler i tillegg til bloggen sin i “GoDaddy Garage.” Arvixe har en aktiv blogg.

Opinion om brukerstøtte

Arvixe kan ha fått en fordel her for kundeservice siden GoDaddy’s regnes som gjennomsnittlig, eller litt over. Nylig har imidlertid Arvixes oppetid og kundeservice forsinket, og kundenes ventetid er for lang.

Brukervurderinger av GoDaddy og Arvixe

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Omtaler kjøpes ofte – enten direkte, eller som insentiver i å være vertskap for studiepoeng. Selv legitime anmeldelser kommer vanligvis fra den lidenskapelige kunden, så de fleste anmeldelser har sterke negative eller sterke positive tilbøyeligheter. Imidlertid, hvis noe kontinuerlig dukker opp, positivt eller negativt, bærer det undersøkende.

Negative anmeldelser for GoDaddy og Arvixe

Gå pappa. De fleste negative anmeldelser av GoDaddy omhandler den dårlige kundestøtten, de strenge begrensningene som er lagt på noen planer og irriterende driftsstans.

Arvixe. De siste negative vurderingene av Arvixe omhandler dårlig kundeservice og lange ventetider.

Positive anmeldelser for GoDaddy og Arvixe

Gå pappa. Positive anmeldelser fra kunder av GoDaddy kommenterer sine domeneregistreringstjenester og prisene på dem.

Arvixe. Arvixe er rangert høyt av sine kunder for å ha så mange funksjoner tilgjengelig til en slik budsjettpris. Windows-kunder skriver om å være glade for å finne hosting til en overkommelig pris.

Opinion om brukeranmeldelser

Anmeldelser har en tendens til å indikere at GoDaddy konsentrerer seg om å være en domeneregistrator, og hosting er en ettertanke. Selv om Arvixe får noen negative klager nå om kundeservice, anses det fremdeles generelt av sine kunder.

Konklusjon om sammenligning av GoDaddy og Arvixe

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Det er positive funksjoner og negative funksjoner for begge disse vertsselskapene.

Grunner til å velge Arvixe fremfor GoDaddy:

  • Gratis domene så lenge en plan er vert
  • Flere ubegrensede funksjoner i planer
  • Lengre pengene-tilbake-garanti

Grunner til å velge GoDaddy fremfor Arvixe:

  • Selger flere nettprodukter i tillegg til hosting
  • Flere lag for flere alternativer i planer
  • Gratis telefon 24/7

GoDaddy er kanskje best egnet for nybegynnere, siden alt nettrelatert, fra domenenavn til SSL, markedsføring og SEO-tjenester, og online bokføring, kan fås fra ett nettsted. Arvixe er et attraktivt alternativ for de som ønsker “ubegrenset alt” til budsjettpriser. Små bedrifter vil finne ubegrenset båndbredde og lagring tiltalende. Virksomheter som krever VPS eller dedikerte servere, vil også GoDaddy være et attraktivt valg – selv om de som trenger seriøs databehandling kanskje vil se på Arvixes dedikerte planer med dobbel prosessor.

Det er mange andre alternativer å sjekke ut når du leter etter en webhotell. En som skal være på radaren din er InMotion Hosting, på grunn av de utmerkede administrerte WordPress-planene. Det tilbyr en av de beste pengene-tilbake-garantiene i bransjen – en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, sammenlignet med 30-dagers garanti fra GoDaddy, og en 60-dagers garanti fra Arvixe. Hvis du ikke har noe imot å ta et lite skritt opp i prisingen fra prisene på budsjetthotell for å få førsteklasses funksjoner og rask lasting og responstid, er SiteGround et vertsfirma du bør vurdere.

Har du noen spørsmål om GoDaddy eller Arvixe? Hva har erfaringene dine med webhotell vært? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me