GoDaddy vs. A2 Hosting: Hvilken webhotell bør du velge?

I all spenningen ved å lage et nettsted, få det til å se helt riktig ut og sikre at seerne har en flott opplevelse der, blir webhotell ofte glemt. Men hva er bruken av et spektakulært nettsted hvis det ikke er tilgjengelig 24/7?


Å velge riktig webhotellleverandør skal ikke være en ettertanke, og det er der vi kommer inn. Her er en sammenligning mellom to av de beste hostingtjenestene: GoDaddy og A2 Hosting Vi har forsket for å gi deg nok informasjon til å bestemme om begge tjenestene er den rette for deg.

Både GoDaddy og A2 Hosting er respekterte selskaper som opererer på noe forskjellige områder. A2 Hosting har vært i virksomhet siden 2005 og GoDaddy ble grunnlagt i 1997.

I størrelse er GoDaddy omtrent ti ganger større enn A2 Hosting, og har rundt 730 000 nettsteder til A2s drøyt 63 000. A2 Hosting fokuserer på webhotell, mens GoDaddy er mest kjent for domeneregistrering, og forholder seg separat med e-post og markedsføring samt websikkerhet. GoDaddy tilbyr også et Pro-program spesielt for utviklere.

Sammenlign ytelsen til GoDaddy og A2 Hosting

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. Oppetid og pålitelighet er to aspekter ved webhotell som trekker varme kommentarer fra brukere hvis nettstedene ikke alltid er tilgjengelige. GoDaddy og A2 Hosting tilbyr bransjestandardgaranti på 99,9% oppetid; begge tjenesteleverandører har konsekvent truffet dette merket, med A2 som har den svake kanten med 100% oppetid i samme periode som GoDaddys 99,94% oppetid.

Opptreden. GoDaddy rangerer høyt for hastighet i målingstester av tredjepartseksperter. Imidlertid er anmeldelser fra brukere blandet, med historier om veldig treg hastighet og folk som er strålende fornøyd med hvor raskt nettstedene deres lastes inn. GoDaddy bruker Solid State Drive-servere, men begrenser mengden SSD-lagring for hver av sine hostingplaner.

Alle tre planene til A2 Hosting drives av Solid State Drive Speed ​​Boost-servere, som de hevder utfører opptil 20 ganger raskere enn konkurrentenes vanlige servere. Og i motsetning til noen av de konkurrentene som tilbyr denne raske tjenesten bare på visse nettstedsfunksjoner, dekker A2’s alle filer, operativsystem og databaser.

I tillegg har A2 Hosting kontrakter med et tredjepartsfirma for å spore oppetid og hastigheter som vises på nettet for alle å se.

Pålitelighet. Et aspekt ved påliteligheten til en webhotellstjeneste er flere datasentre, slik at selskapene kan bytte nettstedet ditt mellom dem i tilfelle det oppstår feil. Sentre i forskjellige land er en bonus! GoDaddys datasentre er i USA (7 sentre), Amsterdam og Singapore.

A2 Hosting’s datasentre er også over hele verden med servere i Washington, DC og California i USA, i Australia og i Tyskland. Begge selskapene bruker overflødig strøm og kjøling og overvåking på stedet for å holde påliteligheten høy.

Opinion om GoDaddy og A2 Hosting Performance

A2 Hosting og GoDaddy knytter ganske mye prosessens hastighet og pålitelighet, så vi gjør A2 Hosting til lederen her for å bruke SSD-serverne til alle aspekter av webhotellet..

Funksjoner ved GoDaddy og A2 Hosting

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Funksjonene som en webhotell tilbyr kan ofte være en avbryter i avgjørelsen din. Ikke en funksjon som sådan, men av interesse er at A2 Hosting har en forpliktelse til å være miljøvennlig. Siden 2007 har A2 vært karbonnøytral, og oppmuntret personalet til å telekommunisere, resirkulere gamle servere, plante trær og redusere søppel.

Domeneregistrering. Domenenavnsregistrering er sannsynligvis det første du får opp når du tenker på GoDaddy, så det er ikke overraskende at du kan kjøpe domenet til nettstedet ditt der sammen med webhotellplanen..

GoDaddy gir ett gratis domenenavn med en årlig (eller lengre) plan for lengden på den opprinnelige kontrakten. Med A2 Hosting kan du kjøpe domenenavnet ditt direkte fra dem. Begge tjenesteleverandørene lar deg overføre i et eksisterende domenenavn.

Nettstedsbygger. Både GoDaddy og A2 Hosting tilbyr en nettstedsbygger som du kan opprette nettstedet ditt. GoDaddys (passende navngitte) Nettstedsbygger har en månedlig avgift knyttet til den mens A2 Hosting’s RVSiteBuilder er gratis med alle sine hostingplaner. Website Builder er svært populært og har noen avanserte funksjoner for å lage en attraktiv webside.

databaser. Både GoDaddy og A2 Hosting tilbyr SQL-databaser med alle planene sine. GoDaddy begrenser hvor mange databaser du har lov til med hver plan mens A2 Hosting bare begrenser databasene for den laveste planen.

WordPress Hosting. A2 Hosting og GoDaddy har utmerket WordPress-administrert hosting.

På slutten av 2014 introduserte A2 Hosting A2 Optimized, en WordPress-plugin-modul som gir autokonfigurasjon for WordPress-nettsteder for å sikre den raskeste (6x) sidebelastningen som mulig. Sammen med denne hastigheten kommer bedre sikkerhet for WordPress-nettsteder.

A2s WordPress-hosting inkluderer muligheten til å fullstendig administrere flere WordPress-nettsteder fra et enkelt dashbord og fjerning av massesøppelkommentarer. Administrerte WordPress-hostingplaner er samme pris som vanlige hostingplaner.

GoDaddy lar deg opprette WordPress-nettstedet ditt i GoDaddy-miljøet eller få inn ditt eksisterende WordPress-nettsted. Det administrerte WordPress-vertskapet gir deg gratis daglige sikkerhetskopier (med 1-klikk gjenoppretting) av WordPress-nettstedene dine og interaktive gjennomganger og treningsvideoer.

Det er 4 WordPress-planer med GoDaddy. Grunnplanen med ett WordPress-nettsted starter på $ 3,99 månedlig, og toppnivåplanen, Utvikleren, håndterer 5 nettsteder og opptil 800 000 besøkende for $ 13,99 per måned. De to øverste planene inkluderer et SSL-sertifikat (en verdi av $ 70). Som med de vanlige hostingplanene, er et gratis domene utstyrt med kontrakter på tolv måneder eller mer.

e-handelsløsning. A2 Hosting og GoDaddy tilnærmer seg e-handel på en annen måte.

GoDaddy pakker sammen et nettsted, hosting og QuickCart (sin egen egen handlekurv) for en månedlig avgift. Med ubegrensede produkter, dine egne kuponger og muligheten til å åpne en butikk på Facebook, gir GoDaddy en one-stop shop for dine komplette e-handelsbehov.

A2 Hosting har ikke sin egen eCommerce-løsning, men tilbyr partnerskap via 1-klikksoppsett med svært populære eCommerce-tjenester, inkludert Magneto, OpenCart, PrestaShop og AbanteCart. Med denne metoden må du selv sette sammen bitene.

sikkerhetskopier. Vi må bare si på forhånd at uansett hva webhotell-tjenesten gir for sikkerhetskopiering, må du fortsatt ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt regelmessig. For sikkerhets skyld.

Når det er sagt, gir både GoDaddy og A2 Hosting noen sikkerhetskopitjenester for deg.

A2 Hosting tilbyr Server Rewind, et program for filgjenoppretting, som er gratis med de to beste planene. Server Rewind tar jevnlig øyeblikksbilder av nettstedet ditt, men ikke databasene dine, og du kan få tilgang til disse fra kontrollpanelet.

GoDaddy tar betalt for sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester. For gebyret mottar du en automatisk daglig sikkerhetskopi med en angitt mengde datalagring tilgjengelig for sikkerhetskopien.

Hosting Security. Begge webhotellleverandører tar sikkerhet ekstremt alvorlig. GoDaddy fjerner bekymringen for malware på nettstedet ditt ved å tilby SiteLock mot en månedlig avgift for å skanne nettstedet ditt daglig for å identifisere og fjerne skadelig programvare. Du kan også kjøpe et SSL-sertifikat for å sikre beskyttelsen av sensitive data som er lagt inn på nettstedet ditt.

A2 Hosting har en gratis, evig sikkerhetstjeneste med alle sine vertsplaner. Beskyttelse inkluderer sikkerhetsovervåking 24/7/365, virusscanning, en dobbel brannmur og annen serverbeskyttelse. Merket er HackScan, en gratis beskyttelse som blokkerer hacks før de skader kundenes nettsteder. SSL-sertifikater er også tilgjengelig for kjøp.

Kontrollpanel. Disse webhotell-tjenestene bruker cPanel for å støtte sine Linux-brukere, men hvert panel ser og fungerer annerledes. A2 bruker standard cPanel, og navigasjonen vil være enkel å plukke opp for de som allerede er kjent med den. GoDaddy har tilpasset standard cPanel; i utseendet og samsvarer med GoDaddy-stylingen, og brukerne rapporterer at det er godt anlagt og enkelt å navigere.

De som velger Windows-webhotellalternativ med GoDaddy, bruker Odin Plesk-kontrollpanelet.

Opinion om GoDaddy og A2 Hosting Key Features

A2 Hosting slår GoDaddy ut her for sine gratis funksjoner, spesielt sikkerhetskopier, nettstedbygger og SQL-databaser. GoDaddy er imidlertid bedre for sin integrerte e-handelsløsning.

Sammenlign webhotellplaner og priser for GoDaddy og A2 Hosting

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Det er alltid vanskelig å skrive om priser, fordi prisene kan endres, rabatter tilbys regelmessig, og kampanjepriser er bare bra for den opprinnelige kontrakten og deretter vende tilbake til, ofte mye høyere, ordinær pris. Les alltid det fine utskriftene for priser, og husk at jo lenger kontrakten er, desto mindre blir kostnaden per måned vanligvis.

Gå pappa. GoDaddy tilbyr tre Linux-webhotellplaner, Basic, Deluxe og Ultimate, og standardkontrakten for hver er 36 måneder.

Basisprisen på 3,99 dollar i måneden for rabattprisen anbefales for et startsted nettsted, fordi du er begrenset til bare ett nettsted og 100 e-postadresser. Hvis du har flere nettsteder, kan du vurdere Deluxe til $ 4,49 per måned (rabattpris) med ubegrensede nettsteder og 500 e-postadresser. De med en e-handelsbutikk eller med veldig stor trafikk bør se på toppplanen, Ultimate til $ 7,99 månedlig. Alle planer har ubegrenset båndbredde og et gratis domene med en kontrakt på 12 måneder eller mer.

Windows-webhotellplanene med GoDaddy er like, men inkluderer forskjellige antall SQL- og MYSQL-databaser i hver plan. Økonomiplanen for ett nettsted starter til en rabattpris på $ 3,99 i måneden, og Deluxe-planen med ubegrenset nettsteder, båndbredde og lagring kommer inn på $ 4,49 i måneden (rabattpris). Ubegrenset nettsteder, lagring, båndbredde og databaser er tilgjengelig med Ultimate-planen til $ 7,99 månedlig. Alle planer har et gratis domene med en årlig (eller lengre) kontrakt.

GoDaddy tilbyr VPS, Cloud og dedikerte webhotellplaner gjennom Pro-delen av nettstedet.

A2 Hosting. A2 Hosting har også tre Linux-hostingplaner, og de ligner de på GoDaddy. For et enkelt nettsted koster Lite $ 3,92 i måneden (36 måneders kontrakt) med 5 databaser og 25 e-postadresser. Swift-planen til 4,90 dollar per måned har ubegrensede nettsteder, databaser og e-postadresser. Turbohastighet, 20 ganger raskere enn normalt, er kjennetegnet for Turbo-planen til $ 9,31 månedlig, som også kommer med A2-stedets akselerator. Alle planer har ubegrenset lagring og evig sikkerhet. A2 Hosting tilbyr ikke Windows-hosting.

A2 Hosting tilbyr også VPS og dedikerte Linux-webhotellplaner, med administrerte og ustyrte alternativer for hver.

refusjoner. GoDaddy og A2 Hosting har begge pengene tilbake-policyer. Med GoDaddy, hvis du har registrert deg eller en månedlig tjeneste, må du be om refusjon innen 48 timer; med årskontrakter har du 45 dager på deg til å be om pengene dine. Du må oppgi en grunn for forespørselen din. Pengene tilbake-policyen på A2 Hosting er ikke så liberal. Du har bare 30 dager på deg til å be om full refusjon; etter denne perioden, vil du få et pro-rangerte beløp tilbake.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

Som noen ganger skjer, er det uavgjort når vi vurderer rabattprisene GoDaddy og A2 Hosting. Retningslinjene for tilbakebetaling er like.

Hvor enkel å bruke GoDaddy og A2 Hosting

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. Hvis du er kjent med standard cPanel, vil du være hjemme ved å bruke A2 Hosting kontrollpanel, basert på standard cPanel. GoDaddy har tatt standard cPanel og justert ikke bare hvordan det ser ut, men har lagt til egendefinerte ikoner; brukeromtaler har vært ekstremt positive til disse endringene.

Ett-klikk installasjonsprogram. GoDaddy tilbyr installasjon med 1 klikk for over 125 apper for Linux-brukere og over 50 apper for Windows-hosting-abonnenter. Det er imidlertid ikke en liste på nettstedet til alle disse appene. Det er også 1-klikk-oppsett for GoDaddy-registrerte domener. A2 Hosting tilbyr også 1-klikks oppsett for populære apper, inkludert WordPress-temaer og plugins, samt for eCommerce-løsningene det har samarbeidet med.

Nettstedsnavigering. Det er ekstremt enkelt å finne informasjon på A2-vertsnettstedet. Spesielt er en sammenligning av alle funksjonene i alle planene tydelig og rent tilgjengelig i en tabell på en side. Derimot er GoDaddys nettsted mer rotete, og du må gå gjennom flere skjermer for å finne ut all informasjon om planene..

Opinion om brukervennlighet

GoDaddy tar ledelsen her for sin brukervennlige tilpasning av standard cPanel-grensesnittet samt antall 1-klikk-apper som er tilgjengelige.

Støtte for GoDaddy og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Kundestøtte er en av funksjonene ved webhotell du ikke tenker på før du trenger det – og da blir det helt viktig.

Gå pappa. Det er bare to måter å kontakte GoDaddy kundesupport – ringe dem eller bruke live chat-alternativet. Og telefonnummeret er ikke avgiftsfritt, så du betaler for ventetiden. Alt GoDaddys supportpersonell er i Arizona og Iowa, USA.

Anmelderne sier at kvaliteten på kundeservicen generelt er høy, med de beste resultatene for enkle og greie spørsmål. Du kan også finne informasjon i GoDaddys kunnskapsbase eller se videoopplæringen deres.

A2 Hosting. A2 Hosting har en amerikansk-basert Guru Crew som støtter deg, som alle er eksperter eller utviklere selv. Du kan kontakte Guru Crew på telefon, e-post, ved å sende inn en billett eller med live chat 24/7/365. Prioritetsstøtte for raskere billettsvar er tilgjengelig mot en månedlig avgift. Anmeldere er begeistret for kvaliteten på kundeservicen fra A2 Hosting, og selskapet fikk en rangering av A + fra det bedre Business Bureau i januar 2015..

Opinion om brukerstøtte

Kundesupport til A2 Hosting er lettere tilgjengelig enn GoDaddy og har fått mange flere utmerkelser for både kunnskap og vennlighet.

Brukervurderinger av GoDaddy og A2 Hosting

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Kundeomtaler gir bare en del av bildet av hvilken som helst webhotellstjeneste – men den delen er innsiden. Hvis du husker at det alltid er flere negative anmeldelser enn positive der ute, er kundevurderinger veldig nyttige for å identifisere problemene folk har, så vel som hva de spesielt liker ved tjenesteleverandørene..

Negative anmeldelser for GoDaddy og A2 Hosting

Gå pappa. De fleste av de negative vurderingene for GoDaddy har vært i omfattende perioder med nedetid og problemer med “nettstedet ikke tilgjengelig”, samt de begrensede måtene å nå den til tider tvilsomme kundesupporten. I tillegg har folk tatt unntak fra de ganske harde salgsteknikkene på GoDaddy-nettstedet.

A2 Hosting. Klagene om A2 Hosting-senteret rundt mangelen på gratis telefonstøtte utenfor USA og vanskene med å nå faktureringsstøtte når folk ønsker å kansellere kontraktene sine.

Positive anmeldelser for GoDaddy og A2 Hosting

Gå pappa. GoDaddy har gode anmeldelser fra folk som vil ha et grunnleggende nettsted og har begrensede forhold til selskapet. Folk anser at prisene er konkurransedyktige og elsker at det er en butikk for å få et nettsted raskt i gang.

A2 Hosting. Uten spørsmål, A2 Hosting får fantastiske anmeldelser for kundestøtte, både i vennlighet og kunnskap om supportteamet. Folk elsker også hastigheten på SSD-serverne og den klare og enkle prissettingen av planene.

Opinion om brukeranmeldelser

Anmeldelsene til A2 Hosting er mer positive og mindre negative enn GoDaddy. De veldig positive anmeldelsene av A2 Hosting kundesupport viser hvor godt det behandler abonnentene.

Konklusjon om sammenligning av GoDaddy og A2 Hosting

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Begge disse vertsselskapene har sine fordeler og ulemper.

Grunner til GoDaddy over A2 Hosting:

 • Praktisk one-stop-shopping for alle nettstedets behov
 • Stort etablert selskap med velprøvd merittliste
 • Windows webhotell er tilgjengelig
 • Plass til å vokse med profesjonelle hostingpakker tilgjengelig
 • Omfattende liste over 1-klikks installasjoner
 • Integrert e-handelspakke

Grunner til å velge A2 Hosting fremfor GoDaddy

 • Utmerket kundesupport
 • Rask lastingstider for nettstedet
 • Omfattende sikkerhetssuite er gratis med alle planer
 • Gratis nettstedbygger
 • WordPress-akseleratorfunksjon for bekvemmelighet, hastighet og sikkerhet

A2 Hosting er godt egnet for de som nettopp begynner i nettstedets byggverden og forventer å trenge litt støtte fra sitt webhotellfirma. I den andre enden av skalaen ville Turbo-planen være av interesse for dem som hastigheten på nettstedet er av største betydning for.

GoDaddys pakke med domenenavn, nettstedbygger og hosting vil appellere til nybegynneren som vil ha alt på ett sted, selv om noen av disse funksjonene kommer mot en ekstra kostnad.

For eCommerce-klienter er det en oppsving: GoDaddys integrerte pakke med deres egen handlekurv kontra A2 Hosting 1-klikk-lenke til noen av de mest populære e-handelsløsningene..

Både A2 Hosting og GoDaddy er gode alternativer som webhotellleverandører; Imidlertid, hvis ingen av disse passer dine behov, kan du ta en titt på InMotion Hosting, et selskap som har tjent et solid rykte som en stor webhotell for bedrifter. Du kan dra nytte av 90-dagers pengene-tilbake-garantien for å utforske alle 300+ apper som er tilgjengelige i 1-klikks installasjonsbibliotek.

Har du spørsmål om GoDaddy eller A2 Hosting? Har du hatt erfaring med en av nettleverandørene, eller valgte du å gå med et annet selskap? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map