DreamHost vs SiteGround: Hvilken webhotell bør du bruke?

SiteGround vs. DreamHost


Det er vanskelig å velge et vertsfirma for å oppfylle virksomhetens unike krav, selv når du har begrenset alternativene til to eller tre fordi de fleste vertsbedrifter på samme måte har lignende funksjoner. La oss komme under panseret til to budsjetthostfirmaer: DreamHost og SiteGround som begge hevder å tilby lave priser og premiumfunksjon.

DreamHost og SiteGround er begge prisvinnere i vertsindustrien. DreamHost er vertskap for over 1500 000 nettsteder, applikasjoner og blogger, og SiteGround rundt 450 000. Er større bedre, og hvordan sammenligner disse to vertsbedriftene virkelig? La oss først se på et øyeblikksbilde av begge selskapene.

Da DreamHost ble lansert i 1997, var å utnytte kraften til åpen kildekode for å hjelpe alle som ønsket en tilstedeværelse på internett, enkelt og billig. SiteGround ble grunnlagt i 2004, og valgte å fokusere på tilpassede programvareløsninger og hurtigoptimalisering av serverne.

Begge vertene har godt omdømme i bransjen. Alexa Ranking, som kan gi deg en veldig bred indikasjon av selskapets popularitet, gir SiteGround en global rangering på 3 642 og DreamHost en av 5 318.

Sammenlign ytelsen til DreamHost og SiteGround

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

Pålitelig oppetid og rask sideinnlasting er ikke omsettelige fordi disse funksjonene direkte påvirker kundenes oppfatning av bedriften din hver gang de besøker nettstedet ditt.

oppetid.DreamHost garanterer 100% oppetid og SiteGround garanterer 99,9% oppetid. HowsHost.com testet begge vertene over en 30-dagers periode og fant at DreamHost hadde et oppetidsgjennomsnitt på 99,92% og SiteGround 99,91%. Disse tallene er gode.

Lasting av side. I følge tester gjort av codeinwp.com var responstiden for et SiteGround-nettsted mellom 0,4 og 3,76 sekunder, og for DreamHost mellom 0,93 og 2,74 sekunder. Tester av howshost.com viste den gjennomsnittlige responstiden for SiteGround-nettsteder til å være 0,6 sekunder og for DreamHost .5 sekunder. Begge hastighetene er bare tilstrekkelig sammenlignet med en vert som InMotion som i gjennomsnitt er 100% raskere.

Sikkerhetskopiering og redundans. Når det gjelder alternativer for sikkerhetskopiering og redundans, gjør begge vertene daglige sikkerhetskopieringer, men SiteGround tilbyr 30 eksemplarer om dagen med GrowBig- og GoGeek-planene. Premium sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsplaner er en ekstra kostnad for begge vertene.

Pålitelighet.SiteGround har datasentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. SiteGround administrerer serverne sine, skriver egne programvareoppdateringer når det er nødvendig og lagrer hele reserveservere på stedet. Den bruker de nyeste avanserte Apache-webserverne. Kunder kan velge det nærmeste stedet til sine kunder for å få den beste sidehastigheten.

I 2015 flyttet DreamHost datasentre-strategien fra å betjene egne servere til colocation-tjenester. ViaWest i Oregon administrerer nå sine to California datasentre, og RagingWire driver sitt Virginia Center. Fordelen er at styring av datasenter er outsourcet til fagpersoner. DreamHost har robuste DELL-servere som bruker solid state-stasjoner som øker vertshastigheten med 200%.

Opinion om DreamHost og SiteGround ytelse

Oppetid og pålitelighet kan være argumenterende problemer og testresultater misvisende. Hvis brukeranmeldelser er noe å gå av, er begge vertene ekstremt pålitelige til tross for forskjellige datasenterstrategier.

Funksjoner ved DreamHost og SiteGround

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Begge vertene tilbyr den nyeste versjonen av MySQL, PHP, Perl og Python, mange sikkerhetstiltak som daglig sikkerhetskopiering, SPAM-beskyttelse og hotlink, og flere domener og e-postkontoer.

Domeneregistrering. Med både DreamHost og SiteGround Shared hosting-kontoer kan du registrere et domenenavn med en av de mest populære utvidelsene (f.eks. .Com, .net, .org, .info, etc.) gratis i løpet av kontoen din. På DreamHost-domeneregistreringsprisene kommer gratis personvern til domenet.

Nettstedsbygger. Bare SiteGround har en nettstedsbygger. Weebly er en enkel å bruke, populær dra-og-slipp-nettstedsbygger som lar deg lage et profesjonelt nettsted, selv om du aldri har opprettet et nettsted før. Du kan legge til tekst, bilder, kart, lyd og videoer til nettstedet ditt ganske enkelt ved å dra og slippe elementer på plass. Weebly inkluderer temaer for butikkfrontene, slik at du kan opprette et funksjonelt e-handelssted med like lite krefter som å lage en blogg.

For DreamHost-fans kan det å lære WordPress være et godt alternativ ettersom det finnes flere fora der ute som hjelper deg å komme i gang, og siden WordPress makter 17% av verdens nettsteder, er det en nyttig ferdighet å lære. Det er også noen WordPress-plugins og maler som hjelper deg med å lage et tilpasset nettsted ved hjelp av samme dra-og-slipp-funksjonalitet som Weebly.

MySQL-database. Både SiteGround og DreamHost tilbyr ubegrensede MySQL-databaser, og ubegrensede e-postmeldinger og autosvarere.

WordPress hosting.Alle SiteGround’s WordPress-hostingplaner tilbyr lignende funksjoner som i de delte hostingplanene. StartUp-planen ($ 3.95 / mo) er funksjonsfattig, men GoGeek-planen ($ 14.94 / mo) er sterkt anbefalt. GoGeek-planen tilbyr et gratis domenenavn for levetiden til planen, gratis nettstedoverføring, 30 GB nettplass, gratis PCI-overholdelse, et 1-års gratis SSL-sertifikat, ubegrenset SQL-databaser og flere nettsteder. SiteGround sier at det er vert for færre kontoer på WordPress-serveren som reduserer konkurransen om ressursene.

DreamHosts WordPress-hostingplan ($ 19,95 hvis du registrerer deg for en årlig plan) tilbyr ett nettsted per plan, 30 GB lagringsplass, Hip Hop Virtual Machine (HHVM) som er Facebooks alternativ til PHP, Lakk cache, CDN-integrasjon, auto-skalering RAM og isolerte MySQL-databaseservere. WordPress-kontoer er vert på isolerte VPS-er.

Begge vertene tilbyr et WordPress 1-klikk-installasjonsprogram, en automatisk oppdaterer, Supercacher, WordPress Staging (som gjør det enklere å teste og implementere endringer uten å bygge en egen testserver), forhåndsinstallert Git (slik at du kan gjøre endringer lokalt og deretter skyve disse endringene på ditt live nettsted etter testing) og Command Line Management.

e-handelsløsning. SiteGrounds delt oppstartplan for delt hosting anbefales ikke for e-handelsnettsteder. For å være vert for et eCommerce-nettsted, må du registrere deg for GoGeek-planen ($ 14,95 / mo) som tilbyr gratis PCI-overholdelse (et lovkrav for kredittkorttransaksjoner) og en dedikert IP-adresse. Gratis e-handelsprogramvare inkluderer SSL, Zen Cart, Magento, Agora og CubeCart. Hvis kundene dine er utenfor USA, kan du ha fordel av å ha en server i nærheten av målgruppens geografiske område (som SiteGround kan tilby deg). Hvis kundene dine er i USA, betyr ikke dette noe.

DreamHost’s Shared hosting (fra $ 7,95 / mo) tilbyr gratis PCI-samsvar. Gratis e-handelsprogramvare inkluderer SLL, Zen Cart og CubeCart.

For å støtte eCommerce-nettstedet ditt: både DreamHost og SiteGrounds GoGeek-plan tilbyr SSL-sertifikater (for å autentisere nettstedet ditt), FTP-tilgang, iscenesettelsesmiljøer for testing av nettstedendringer, daglige sikkerhetskopieringer og dedikerte IP-adresser.

sikkerhetskopier. DreamHost utfører automatiske “øyeblikksbilder” av dataene dine med forskjellige regelmessige intervaller (to timer, to daglig og to ukentlig). Du kan sikkerhetskopiere nettsteder, databaser og kontodata manuelt fra kontrollpanelet (bare en manuell sikkerhetskopi for hver per måned).

SiteGrounds Softaculous 1-klikks installasjonsprogram gir deg muligheten til å ta sikkerhetskopi og gjenopprette nettstedene dine med et enkelt klikk. SiteGround holder sikkerhetskopi av kundenes delte og semi-dedikerte hostingkontoer i opptil 30 dager.

Hosting Security. SiteGround hevder å ha vært den første verten som implementerte kontoisolasjon, en mekanisme som forhindrer at en konto påvirker en annens ytelse og forhindrer mulige sikkerhetsbrudd. SiteGround overvåker og oppdager sikkerhetsutnyttelse proaktivt og skriver egne oppdateringer for å fikse sårbarheter umiddelbart i stedet for å vente på offisielle programvareoppdateringer. Den implementerer daglige sikkerhetskopier, CloudFlare CDN, SSH-tilgang, vanlige maskinvareoppgraderinger og SSL-sertifikater.

DreamHost har en omfattende Wiki-artikkel som guider deg gjennom prosessene som er nødvendige for å sette opp sikker e-post, filoverføring, brukerkontoer, etc. Den tilbyr CloudFlare-integrasjon, SSL / TLK-sertifikater, daglige sikkerhetskopieringer og beskyttelse av personvern for domenet.

Kontrollpanel. Både DreamHost og SiteGround har backend-grensesnitt du vil bruke til å administrere kontoen, domener, e-postmeldinger, sikkerhetskopieringer, filer, databaser, fakturering, etc., se nettstedstatistikk og installere programvare. Begge vertene tilbyr verktøy for å øke hastigheten på sideinnlasting, beskytte nettstedet ditt mot hacking og spam, finjustere ressursallokering og teste endringer på nettstedet ditt før du får dem til å leve.

SiteGround bruker det populære, brukervennlige cPanel-kontrollpanelet. Den har Softaculous for 1-klikks installasjoner av programvareskripter, SPAM-fri e-post, Cloudflare CDN, AutoUpdates for Joomla og WordPress, SuperCacher og et Staging-miljø for når du vil teste endringer på nettstedet ditt.

DreamHost har et proprietært kontrollpanel som avviker fra bransjestandarden cPanel ved at det føles mer som et tradisjonelt instrumentpanel med et venstre navigasjonspanel. Du kan dra og slippe navigasjonselementer for å tilpasse forskjellige områder på panelet. Du kan også bruke Kontrollpanel til å installere WordPress (og andre applikasjoner og tilleggsprogrammer) ved hjelp av ett-klikk-installasjonsprogrammet.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Du kan tjene $ 65 per henvisning, uten månedlige caps, med BlueHost-tilknyttede program. Med Network Solutions ’tilknytningsprogram er det mulig å tjene opp til $ 150 per måned. Network Solutions ‘forhandlerprogram er gjennom en tredjepart, SRSplus.

Extras.BlueHost har $ 150 i annonsekreditter; Network Solutions har 50 dollar i kreditter til Network Solutions Marketing-programmer. BlueHost vil migrere et etablert nettsted hvis du har et annet sted, selv om det belaster en premie for tjenesten. Network Solutions har noen alternativer for markedsføring, SEO og e-handel tilgjengelig for månedlige avgifter.

Opinion om DreamHost og SiteGround viktige funksjoner

Begge vertene er funksjonsrike, og mens DreamHost helt klart er en pålitelig og effektiv vert, har SiteGround, den nye ungen på blokka, en mer proaktiv og innovativ tilnærming. SiteGround har imidlertid en tendens til å skjule noen av kostnadene.

Sammenlign webhotellplaner og priser for DreamHost og SiteGround

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Informasjon om vertspakken er skrevet av markedsførings- og salgsfolk. De er designet for å forvirre deg. For å holde det enkelt, la oss se på noen av minimums- og maksimumsprisene du kan forvente å betale for lignende pakker som tilbys av disse to vertene. Husk at begrepet “ubegrenset” bør tas med en klype salt. For eksempel oversettes såkalt ubegrenset trafikk for en SiteGround-oppstartplan effektivt til 10.000 besøkende i måneden. Såkalt ubegrenset båndbredde og lagring fra DreamHost er faktisk begrenset av “normal bruk” -politikken.

Delt vertskap.

 • SiteGround – Oppstart plan ($ 3.95 / mo) med 10 GB nettplass; GrowBig plan ($ 7.95 / mo) med 20 GB nettplass, og GoGeek plan ($ 14.95 / mo) med 30 GB nettplass (når du registrerer deg i minst ett år.)
 • DreamHost – Fra $ 7.95 / mo til $ 9,95 / mo (når du registrerer deg i henholdsvis minimum 36 og 12 måneder) og tilbyr ubegrenset e-postadresser, båndbredde og lagring.

WordPress hosting

 • SiteGround – Oppstartplan ($ 3.95 / mo) med 10 GB nettplass; GrowBig plan ($ 7.95 / mo) med 20 GB nettplass, og GoGeek plan ($ 14.95 / mo) med 30 GB nettplass (når du registrerer deg i minst ett år.)
 • DreamHost – Årlig ($ 19.95 / mo); Månedlig ($ 24,95 / mo).

Virtuelle private servere (DreamHost) og Cloud (SiteGround) hosting
Den primære fordelen med SSD-stasjoner er at de kan hente data raskere enn tradisjonelle stasjoner.

 • Siteground
  • Inngang plan med 2 GB DDR RAM & 20 GB diskplass ($ 60 / mo).
  • Bedriften plan med 4 GB DDR RAM & 80 GB diskplass ($ 140 / mo).
 • Dreamhost
  • 2 GB RAM & 60 GB SSD ($ 30 / mo).
  • 8 GB RAM & 120 GB SSD ($ 120 / mo).

Dedikert hosting
Den primære fordelen med SATA-stasjoner er at såkalte ‘tapt’ data nesten alltid kan hentes.

 • Siteground
  • Inngang Serverplan med 4 GB RAM & 500 GB SATA II HDD ($ 229 / mo).
  • Bedriften Serverplan med 16 GB RAM & 4 x 500 GB SATA III HDD ($ 429 / mo).
 • Dreamhost
  • Starter CORE 4 plan med 4 GB RAM & 1 TB HDD ($ 149 / mo).
  • Premium CORE 12 plan med 32B RAM & 240 GB SDD ($ 329 / mo)($ 329 / mo).

Best for nybegynnere. DreamHosts delte hostingplan er ideell for en ny virksomhet og gir nok ressurser til en blogg, oppstartsvirksomhet eller et lite e-handelsnettsted. SiteGrounds oppstartplan er for personlig bruk og bedrifter som vet at de til slutt må oppgradere, men ønsker å “teste farvannet” ved å skape en grunnleggende tilstedeværelse på nettet.

Pengene tilbake-garanti: I begge tilfeller er det ingen installasjonsgebyr eller gebyrer for registrering av domenenavn. Begge tilbyr tilbakebetalingsgarantier (97 dager for DreamHost og 30 dager for SiteGround). Selv om DreamHosts garanti høres imponerende ut, husk at den bare gjelder for delt hosting.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

Side om side virker planene og prisene for disse to vertene litt forvirrende, men er sammenlignbare, funksjon for funksjon. Jo mer RAM du har råd, jo bedre. Hvor mye lagringsplass du trenger, avhenger av hva du planlegger å lagre, f.eks. videoer og bilder tar mye plass, så hvis du er en fotograf, vil kravene dine til lagring være større. Det anbefales at du får en omfattende liste over dine krav og funksjonaliteten til nettstedet ditt, og kontakter begge verteres supportavdelinger med spørsmål. Dette er også en veldig smart måte å vurdere kvaliteten på deres støtte og få gratis råd om hva du trenger.

Hvor enkelt å bruke DreamHost og SiteGround

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. Som vi så tidligere, har DreamHost og SiteGround forskjellige backend-grensesnitt. Hvis du er vant til å cPanel, kan DreamHosts kontrollpanel frustrere deg; Hvis du er nybegynner, er du inne på en lignende læringskurve, uansett hvilken vert du velger, så det betyr ikke noe.

Ett-klikk installasjonsprogram. De fleste kontrollpaneler tilbyr installasjon med 1 klikk for populær programvare og skript som WordPress, ZenCart og kalender- og fotogalleriverktøy. 1-klikks installatører brukes også for å aktivere sideoptimalisering, gjøre nettstedet ditt live, aktivere sikkerhetsprogramvare og opprette e-postkontoer. Det er veldig få vertselskaper som ikke tilbyr 1-klikk programvareinstallasjon for de fleste applikasjonstillegg, og både SiteGround og DreamHost gjør.

Opinion om brukervennlighet

DreamHost og SiteGround har enkle brukervennlige grensesnitt. DreamHost tipser SiteGround med Wiki-tutorials som inneholder skjermbilder og trinnvise instruksjoner for å utføre de fleste oppgaver i kontrollpanelet.

Støtte av DreamHost og SiteGround

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

DreamHost har en offisiell blogg som inkluderer 96 opplæringsprogrammer ved siste telling, et brukerforum og en omfattende Wiki.

SiteGround har en stor FAQ kunnskapsbase og dybdeopplæringer for WordPress, Joomla og Magento.

Begge har gytet mange uoffisielle nettsider for å hjelpe nye brukere i gang.

Kontakt DreamHost:

twitter: @DreamHost og @DreamHostCare

Telefon: 7147064182

Kontakt SiteGround:

twitter: @SiteGround og

Telefon: 1.866.605.2484

Opinion om brukerstøtte

Mens begge vertene garanterer 24/7 support – live chat og billetter til support (e-post), tilbyr bare SiteGround gratis telefonisk support. Dette er muligens DreamHosts største mislykkede, nevnt av de fleste anmeldere og i halvparten av klagene som er lagt ut på internett.

Brukervurderinger av DreamHost og SiteGround

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Husk at brukeranmeldelser er subjektive og noen ganger misforstår brukere, hovedsakelig hvis ikke tekniske, betingelsene i deres avtale med en vert. Dette er en vanlig krangel mellom verter og kunder når det gjelder å slå av nettsteder på delte servere fordi de bruker mye av ressurser.

Positive anmeldelser.

Både DreamHost og SiteGround får utmerkelser fra flertallet av kundene på sin unge, entusiastiske og energiske støtte. SiteGround får tilleggspoeng for overlegen, om enn kostbar, cloud hosting.

Negative vurderinger.

DreamHost trekker frem tre hovedklager på internett fra sine kunder. For det første at det ikke er noen telefonisk støtte; For det andre at deres ikke-standard, kontroversielle kontrollpanel ikke er intuitivt; og for det tredje at for ikke-amerikanske brukere kan tilgang til support være upraktisk og forsinke løsningen av problemer.

SiteGround får tommelen ned på tre områder, primært dreier det seg om ekstra kostnader. Mange brukere gleder seg over å måtte betale ekstra for beskyttelse av domenenavn og måtte betale for nettstedoverføringer. Den tredje store klagen er “tilkoblingsproblemer” enten med 500 feil eller CloudFlare; noen av disse feilene brukere tilskriver begrensede ressurser i de delte hostingplanene.

Opinion om brukeranmeldelser

Over gjennomsnittlig støtte er viktig hvis du har en e-handelsvirksomhet eller er nybegynner. Det ser ut til at begge vertene er forpliktet til ytelse av tjenester og tar sine klienter på alvor. Etter vurderingene har begge nettstedene modig implementert unike, til og med upopulære, funksjoner eller valgte ikke-standardiserte forretningsmodeller som i det store og hele har vist seg å være vellykkede på sin egen måte.

Konklusjon om sammenligning av DreamHost og SiteGround

Hvilken webhotell er riktig for deg?

Å velge den beste plattformen

Grunner til å velge Dreamhost:

 • Mer erfaring og flere priser
 • Superlativ pengene-tilbake-garanti
 • Outsourcede datasentre til fagpersoner
 • Gjennomsiktig prisstruktur

Grunner til å velge SiteGround:

 • Tradisjonelt, brukervennlig cPanel-kontrollpanel
 • Globalt servernettverk
 • Innovativ tilnærming til sikkerhet
 • Superbudsjett tilbudsnivå

DreamHost er best for bedrifter og e-handelsnettsteder som krever pålitelighet, fleksibilitet og muligheten til å oppgradere planene sine. Det er sannsynligvis overkilling for noen som skriver en blogg, eller hvis virksomheten bare trenger nettsted.

SiteGround er ideell for hjemmebruk, for gründere og små bedrifter på et budsjett, men også for større selskaper som verdsetter det innovative entreprenørskapet som har SiteGround som konkurrerer med større verter enn seg selv.

Hvis denne anmeldelsen ikke har vakt deg, uansett, se på noen konkurrerende nettsteder i en lignende liga.

WebHostingHub har en delt plan for delt vertskap kalt SPARK som konkurrerer med SiteGrounds oppstartplan. Et medlem av Endurance International Group (EIG), WebHosting Hubs støttemodell, er førsteklasses og støttet av sine søstre og brødre under EIG-paraplyen.

For å konkurrere med DreamHost er BlueHost, født i 1996, et av de største vertsselskapene i verden, hjem til mer enn 1,9 millioner domener. Den har toppen av nesten alle “Topp 10 vertselskaper” -lister.

Slipp oss en linje hvis du har spørsmål, kommentarer eller en hyggelig opplevelse med webhotellet du vil dele. Vi vil gjerne høre fra deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map