DreamHost vs A2 Hosting: Hvilken bør du bruke?

DreamHost vs. A2 Hosting sammenligning


Å avgjøre hvor du skal være vert, kan være den viktigste avgjørelsen du tar på nettstedet ditt. For at din virksomhet skal bli en suksess, trenger du pålitelig hosting som gir funksjonene som best passer dine behov. Bruk denne sammenligningen mellom DreamHost og A2 Hosting for å hjelpe deg med å begrense valgene dine.

DreamHost har en lang historie som webhotellfirma. Grunnlagt i 1997 og har over 1,5 millioner nettsteder som er vert på serverne sine. A2 Hosting ble derimot først lansert i 2003 med utviklere i bakhodet og var en av de første som tilbyr PHP 5 og Ruby on Rails. Deres vektlegging er på ytelse.

Både DreamHost og A2 Hosting tilbyr delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS og dedikerte serverplaner. Begge selskapene er Linux-baserte.

DreamHost ble kåret til, i 2014 og 2015, som PCMags “Beste forretningsvert.” A2 Hosting har vunnet en rekke “beste av” priser, flere av dem så sent som i fjor.

DreamHost, med hovedkontor i California, er et privateid hostingfirma. A2 Hosting er også privateid. Navnet kommer fra det faktum at det har hovedkontor i Ann Arbor (to A-er), Michigan.

Sammenlign ytelsen til DreamHost og A2 Hosting

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. DreamHost kan ikke garantere oppetiden din bedre. Den har en 100% oppetidsgaranti, med tilbakebetaling av en dag med hosting for hver time nedetid, når problemet er rapportert. A2 Hosting’s er nesten like bra, med en garanti på 99,9%. A2 Hosting refunderer 5% av den månedlige avgiften for hver time nettstedet ditt ikke kan nås på grunn av utstyr eller nettverkssvikt.

Opptreden. DreamHost bruker AMD-prosessorer og har SSD-er installert i serverne. A2 bruker Dell-servere med firkjerne-prosessorer, og alle planene deres bruker SSD-er også. SSD-er brukes for bedre ytelse og pålitelighet.

Et nettsted med DreamHost-vert resulterte i en lastetid på 2,10 sekunder, som var raskere enn 70% av nettstedene som ble testet på Pingdom. En test av et sammenlignbart A2-sted ga en lastetid på 1,49 sekunder, raskere enn 81% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. DreamHost har flere datasentre i USA. Det er to datasentre i California, samt et datasenter i Ashburn, Virginia. DreamHost konsoliderer datasentrene i California til et nylig åpnet datasenter i Portland, Oregon. Det er overflødighet innen kraft og kjøling, diesel-sikkerhetskopiering og 24/7 sikkerhet i alle datasentrene.

A2 Hosting har datasentre over hele verden, med sentre i Michigan, Amsterdam og Singapore. Datasentrene har overflødige strøm- og kjølealternativer, samt firedoblet nettverkstilkobling. Diesel-sikkerhetskopiering er tilgjengelig i nødstilfeller. De overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet.

Opinion om DreamHost og A2 Hosting Performance

Både DreamHost og A2 Hosting viser pålitelighet og ytelse som viktige funksjoner, og begge leverer med imponerende resultater.

Funksjoner ved DreamHost og A2 Hosting

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Ikke bli villet av markedsføringsbetegnelser som “ubegrenset” og “uovervåket” når funksjoner er beskrevet. Det betyr ikke “bruk så mye du vil.” I stedet refererer vilkårene til det som vertsbedrifter “anser som rimelig bruk.” Vertselskaper vil fine eller suspendere nettsteder de mener går utover det – noen ganger uten forvarsel. Imidlertid oppgir hosting selskaper at de fleste brukere aldri vil komme i nærheten av en advarsel.

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. DreamHost tilbyr et gratis år med domeneregistrering for nye kontoer. A2 Hosting har ikke det alternativet.

Nettstedsbygger. Verken DreamHost eller A2 Hosting har noen innebygde nettstedbyggere, selv om A2 Hosting ikke oppgir at de støtter de fleste gratis og kommersielle nettstedbyggere.

databaser. DreamHost tilbyr ubegrensede MySQL-databaser. A2 Hosting begrenser antallet til 5 databaser på det laveste nivået, men har et ubegrenset antall tillatte databaser på andre nivåer og planer. A2 Hosting støtter også PostgreSQL.

E-postkontoer. DreamHost tilbyr ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post. A2 Hosting begrenser igjen det laveste nivået og tillater 25 kontoer. De andre nivåene og planene tilbyr ubegrensede e-postkontoer. Ubegrensede kontoer er nyttige hvis du har mange ansatte. Det gjør det også mulig å opprette separate kontoer for hver avdeling i virksomheten din, for eksempel salg, support og info.

WordPress Hosting. DreamHost og A2 Hosting tilbyr begge administrerte WordPress-planer. Vanligvis vil administrerte WordPress-planer koste mer enn en standard delt plan, selv om A2 Hosting er annerledes – dets administrerte WordPress-priser er det samme som standard delte planer.

En del av den ekstra kostnaden er fordi administrerte WordPress-planer vanligvis plasseres på optimaliserte servere med hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å forbedre ytelsen og stabiliteten. En annen fordel med administrert WordPress-hosting er at sikkerhetskopieringer og oppdateringer av WordPress-nettstedene dine blir gjort for deg. Dette lar deg fokusere på innholdet ditt i stedet for de tekniske tingene.

e-handelsløsning. DreamHost og A2 Hosting støtter gratis handlekurver tilgjengelig via kontrollpanelene, for eksempel Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. DreamHost støtter også en kommersiell byggherre av e-handel, Café Commerce – selv om den ikke er gratis.

sikkerhetskopier. DreamHosts policy forbyr å lagre sikkerhetskopier av nettsteder på serveren. Eventuelle manuelle brukeropprettede sikkerhetskopier må lastes ned og fjernes fra vertsserveren så snart som mulig etter at de er laget.

Nettstedsdata og databaser sikkerhetskopieres automatisk, men sikkerhetskopiene er ikke garantert. A2 Hosting tilbyr Server Rewind for alle unntatt de laveste nivåene. Server Rewind tar automatiske stillbilder av nettstedet ditt og tillater gjenoppretting av individuelle filer, databaser eller hele nettstedet.

Hosting Security. DreamHost bruker Spamhaus for å filtrere e-post og bruker Arbor Networks for å gi DDoS-beskyttelse. A2 Hosting tar også sikkerhet veldig alvorlig. Den skanner og reagerer proaktivt mot DDoS-trusler, skadelig programvare og virus med dets Perpetual Security og HackScan – som leveres gratis. Den bruker standard spambeskyttelse, pluss Barracuda Advanced Spam Filtering for e-post.

A2 Hosting bruker også Patchman Enhanced Security Tool, som søker etter programvare og apper som trenger oppdatering og varsler deg når apper er utdaterte.

DreamHost leverer SSL gjennom Let’s Encrypt på sine planer. A2 tilbyr gratis delte SSL-sertifikater for sine planer gjennom cPanel, og private SSL kan også kjøpes.

Kontrollpanel. DreamHost bruker et proprietært kontrollpanel som er mer tekstbasert enn det ikonbaserte grensesnittet til bransjestandarden cPanel, som A2 Hosting bruker.

Grønn. DreamHost kjøper fornybare energikreditter og har et karbonnøytralt fotavtrykk. A2 kan også skryte av et 100% karbonfritt fotavtrykk. A2 deltar også aktivt i miljøvennlige aktiviteter, som treplanting, i Ann Arbor-området.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. DreamHosts tilknytningsprogram betaler 97 dollar for hver henvisning, opp til totalt 1164 dollar per år. A2 Hosting sitt tilknytningsprogram betaler 85 dollar for hver henvisning uten grenser. A2 har også et forhandlerprogram som tillater merkevarebygging.

extras. DreamHost selger lagring på skyservere mot en månedlig avgift, avhengig av hvor mye du lagrer. A2 Hosting har 50 dollar i kreditter til Bing / Yahoo.

Opinion om DreamHost og A2 Hosting Key Features

DreamHost selger lagring på skyservere mot en månedlig avgift, avhengig av hvor mye du lagrer. A2 Hosting har 50 dollar i kreditter til Bing / Yahoo.

Sammenlign webhotellplaner og priser for DreamHost og A2 Hosting

Vertsplaner og priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Prisene på nettet vert stadig for endringar på grunn av den konkurransedyktige karakteren av bransjen. Det fører også til mye kampanjepriser. Siden kampanjepriser vanligvis er begrenset til den første tjenesteperioden, tilsvarer du å registrere deg på lengre sikt høyere besparelser. Selv uten kampanjer resulterer lengre tjenestevilkår vanligvis i prisavbrudd. Prisene nedenfor gjenspeiler priser på tidspunktet for denne sammenligningen.

Dreamhost. DreamHost kompliserer ikke ting med mange forskjellige lag og planer. Det er bare en plan, priset til $ 7,95 for en treårsperiode. Planen kommer med ubegrenset alt – ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postkontoer og ubegrensede domener.

En gratis domeneregistrering i ett år, samt gratis SSL, kommer med planen. En dedikert IP er tilgjengelig for en månedlig avgift på $ 5,95. DreamHost tilbyr også seks høyst skalerbare nivåer av skyhosting som speiles tre steder for overflødighet. Kostnaden er fra $ 4,50 per måned til $ 96 per måned.

DreamHost tilbyr bare en plan for administrert WordPress-hosting, også. Den leveres med 30 GB SSD-lagring og ubegrensede besøkende per måned. WordPress installeres automatisk ved utsjekking. Planen har en dedikert IP og er vert på en VPS med SSD-er. DreamHost-planen er begrenset til ett nettsted og en MySQL-database og er priset til $ 19,95, med en årlig plan. A2 Hosting har tre administrerte WordPress-planer.

A2 Hosting. A2 Hosting tilbyr tre delte planer. Lite tillater ett nettsted, fem databaser, og er priset til $ 3,92 per måned. Swift og Turbo tillater ubegrensede nettsteder og ubegrensede databaser. Swift er priset til $ 4,90 per måned, og Turbo er $ 9,31 per måned. Alle tre har ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde. A2 Hosting har også CloudLinux, en versjon av Centos OS som er raskere og har færre kunder per server enn de fleste.

A2 Hosting har tre administrerte WordPress-planer. De er priset det samme som de delte planene til $ 3.92, $ 4.90 og $ 9.31. Lite er begrenset til ett nettsted og fem databaser; Swift og Turbo tilbyr ubegrensede nettsteder og databaser. Alle planer er SSD-baserte og har hurtigbufring, selv om Turbo-planen har optimalisert hurtigbufring. De har alle CDN og ekstra sikkerhetsalternativer. Swift og Turbo kommer også med Server Rewind for sikkerhetskopiering.

VPS og dedikerte planer: DreamHost har fire VPS-planer, som har SSD-er og starter på $ 15 per måned, med toppnivået til $ 120 per måned. DreamHost VPS-planer tilbyr ubegrenset båndbredde og ubegrenset domener, og er egnet for små til mellomstore bedrifter som har vokst ut som delt hosting.

A2 Hosting har to VPS-planer med tre nivåer i hver. De ubehandlede nivåene er priset til $ 5, $ 10 og $ 15 per måned. De administrerte nivåene er $ 32.99, $ 46.19 og $ 65.99 per måned. A2 Hosting planer har også SSD-er, men det er begrensninger på båndbredde og lagring.

DreamHost har noen dedikerte alternativer som starter fra $ 149 per måned, med priser avhengig av hvilken konfigurasjon du har valgt. DreamHost tillater et ubegrenset antall IP-er, samt ubegrenset båndbredde, på sine dedikerte nivåer. A2 Hosting har to planer med tre nivåer i hver, som i VPS-planene. Uforvaltet starter på $ 99.59 per måned og Den administrerte planen starter på $ 141.09 per måned. A2 Hosting har båndbredde og lagringsgrenser, men de er ganske generøse.

Pengene tilbake-garanti: DreamHost har en bransjeledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti. A2 Hosting-garantien er også bedre enn bransjestandarden 30 dager, med et tilbakebetalingstilbud når som helst. De første 30 dagene er fullstendig tilbakebetalt; etter 30 dager, er tilbakebetalingen pro-rangert. DreamHost vil holde tilbake et domeneregistreringsgebyr hvis du har benyttet deg av det gratis registreringsåret.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

DreamHost har bransjens beste pengene-tilbake-garanti – selv om A2 Hosting også er bedre enn bransjestandarden. DreamHost gjør det enkelt å velge en delt eller administrert WordPress-plan, med bare ett lag i hver. Priser på A2 Hosting på VPS og dedikerte serverplaner gjør det veldig attraktivt for små til mellomstore bedrifter.

Hvor enkelt å bruke DreamHost og A2 Hosting

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. DreamHosts proprietære kontrollpanel har mange funksjoner, men det å ikke være bransjestandarden kan forårsake problemer hvis du overfører nettstedet på et senere tidspunkt. A2 Hosting bruker det brukervennlige, ikonbaserte grensesnittet til cPanel.

Ett-klikk installasjonsprogram. DreamHost har en installasjonsdel med ett klikk, selv om det ikke er så mange applikasjoner som andre installatører tilbyr. A2 Hosting bruker Softaculous som ett-klikk-installasjonsprogram for hundrevis av applikasjoner.

Nettstedsnavigering. Både DreamHosts og A2 Hosting-nettsteder gir alt du trenger for å velge en plan. Begge har nyttige sammenligningstabeller for å sammenligne nivåer i planene sine, selv om A2 Hosting legger til nyttige lenker til popup-vinduer for mange av vilkårene og alternativene som vises i diagrammene. Bot er rene og brukervennlige. DreamHost gjør det imidlertid vanskelig å finne noe informasjon uten å ty til Google eller lese gjennom wikier.

Opinion om brukervennlighet

Begge vertene er enkle å bruke, men A2 Hosting har en forkant på grunn av å bruke standard cPanel, ha et mer robust ett-klikk appinstallasjonsprogram, og gjøre informasjon litt enklere å finne enn DreamHost.

Støtte for DreamHost og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

DreamHost og A2 Hosting får begge høye karakterer fra kunder for service og support, og supportpersonalet anses som vennlige og kunnskapsrike.

A2 Hosting har telefon, e-post og live chat 24/7. DreamHost har en kontaktside der du sender spørsmål til e-post. Det er flere støttealternativer fra DreamHost når du har kjøpt dem, men en telefon er ikke en av dem. DreamHost har en annen wiki som oppdateres etter behov og har mye informasjon, omtrent som en kunnskapsbase. DreamHost og A2 Hosting har en blogg og et forum, og A2 Hosting har en Facebook-side.

Opinion om brukerstøtte

Begge vertsselskaper får høye karakterer for kunnskapen og hjelpsomheten til service- og supportpersonalet. Begge gir mye råd og informasjon. For mange er det ikke å ha telefonsupport at DreamHost ikke er like støttevennlig.

Brukervurderinger av DreamHost og A2 Hosting

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Siden anmeldelser er lagt ut av de som føler seg veldig sterkt, og som følgelig enten er sterkt negative eller sterkt positive, bør de ikke være en avgjørende faktor for å velge en webvert. Men når noe kommer opp konsekvent, kan det være noe å vurdere.

Negative anmeldelser for DreamHost og A2 Hosting

Dreamhost. Den vanligste klagen fra DreamHost-kunder er mangelen på telefonstøtte. Noen rapporterer også spotty chat-støtte.

A2 Hosting. A2 får færre negative anmeldelser enn de fleste selskaper. Vanligvis er de for enkelthendelser av dårlige opplevelser med kundesupport.

Positive anmeldelser for DreamHost og A2 Hosting

Dreamhost. Kundestøtte fra DreamHost får positive kommentarer det meste av tiden. DreamHost mottar også kudoer for sin nesten ubegrensede alt delte plan for en så lav pris.

A2 Hosting. A2 får mange positive anmeldelser for kundesupport. Kundene er også imponert over antall funksjoner for pris og hastighet på A2 Hosting-servere.

Opinion om brukeranmeldelser

Totalt sett er begge disse vertsselskapene godt mottatt av kundene. A2 Hosting får imidlertid færre negative anmeldelser enn DreamHost.

Konklusjon om sammenligning av DreamHost og A2 Hosting

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

DreamHost og A2 Hosting har mange lignende funksjoner, men det er grunner til å gjøre den ene mer ønskelig enn den andre.

Grunner til å velge A2 Hosting fremfor DreamHost:

 • Når som helst pengene-tilbake-garanti
 • Konkurransedyktige priser VPS og dedikerte planer
 • Bruker industristandard cPanel
 • Døgnåpen støtte for telefon og chat

Grunner til å velge DreamHost fremfor A2 Hosting:

 • En plan enkelhet for delt og administrert WordPress-hosting
 • Lengste pengene-tilbake-garanti
 • “Ubegrenset” funksjoner på alle nivåer av delte planer

Mens DreamHost er bra for mellomstore til store bedrifter med sine rimelige VPS og dedikerte serverplaner med ubegrenset båndbredde, gjør A2 Hosting priser på VPS og dedikerte serverplaner det til et attraktivt valg. DreamHosts enplanlagte delt hostingplan er attraktiv for de som vil ha “ubegrenset alt” uten å måtte avgjøre mellom nivåene.

Det kan imidlertid hende at det ikke passer for nybegynnere siden det ikke er noen nettstedsbygger og ingen telefonsupport. Begge disse vertsselskapene tilbyr god prissetting for antall funksjoner de gir i planene sine.

Denne sammenligningen viser bare to av de mange valgene som er tilgjengelige i webhotell. Hvis du kan bruke noen dollar mer enn budsjettpriser, kan du få raske belastnings- og responstider og premiumfunksjoner med SiteGround. For en annen vert som ville være et utmerket valg for administrert WordPress, kan du se på InMotion Hosting

Har du spørsmål om DreamHost eller A2 Hosting? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map