Bluehost vs Network Solutions: Hvilken bør du bruke?

Bluehost og nettverksløsninger sammenlignet


Med alle planer, funksjoner, alternativer og tillegg, kan det å velge et webhotell for nettstedet ditt være en forvirrende opplevelse. Bruk denne sammenligningen mellom Bluehost og Network Solutions for å tydeliggjøre ting og begrense valgene.

Både Bluehost og Network Solutions har vært i webhotellbransjen i over to tiår. Bluehost har tilbudt tjenester siden 1996. Network Solutions fikk sin start som konsulentfirma i 1979, og i 1993 ble den første, og eneste domeneregistratoren helt til åpen konkurranse startet i 1999..

Network Solutions får fortsatt 45% av overskuddet fra domeneregistreringsvirksomheten. I 2005 begynte de å tilby flere produkter, for eksempel webhotell.

BlueHost har mer enn 2 millioner nettsteder som er vert på serverne sine. BlueHost og Network Solutions tilbyr begge delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS-serverplaner. BlueHost har også dedikerte planer, selv om BlueHosts VPS og dedikerte serveralternativer er nyere tillegg.

Network Solutions tilbyr ikke dedikerte serverplaner. Network Solutions tilbyr alternativer for Linux og Windows for delt hosting, mens VPS-planene bare er Linux.

BlueHost har mange “best of” priser, inkludert “Best Rimelig Hosting” og “Best Value Host.” Network Solutions ble kåret til “Outstanding Customer Service” for et av sine telefonsentre fra 2006 til 2010 av J.D. Power and Associates.

BlueHost ble kjøpt av Endurance International Group (EIG) i 2010. EIG eier mange webhotellfirmaer, men lar dem operere under sine egne bannere. EIG-nettsteder er ikke kloner av hverandre. Imidlertid er det noen likheter mellom EIG-eide hostingfirmaer.

Du kan finne ut at hvis du har hatt problemer med ett EIG-selskap, kan du finne de samme problemene med et annet. Network Solutions har blitt kjøpt flere ganger, og den siste var i 2011 av Web.com. Dette kjøpet resulterte i ny ledelse, reduksjon av ansatte og nedleggelse av flere kontorer.

Sammenlign ytelsen til BlueHost og Network Solutions

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. BlueHost mangler en oppetidsgaranti, men statistikk viser at oppetid regelmessig er 99,9% eller bedre. Network Solutions sier at det har en garanti på 99,99% for Linux og 99,9% for Windows-planer, men det er ikke nevnt noe i deres vilkår for tilbakebetaling hvis oppetiden ikke er oppfylt.

Opptreden. BlueHost bygger sine egne servere og bruker AMD Opterons med 16 kjerner.

En test av et nettsted som ble hostet på BlueHost resulterte i en lastetid på 2,37s, raskere enn 65% av nettstedene som ble testet på Pingdom. En test av et Network Solutions-sted ga en lastetid på 3,21 sek, langsommere enn 48% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. Datasenteret for BlueHost ligger i Utah. For redundans blir datasentrene drevet og avkjølt av flere kilder, og diesel-sikkerhetskopieringer er på plass i nødstilfeller. BlueHost har ikke speilvendte eller overflødige sikkerhetskopier av data – bortsett fra Cloud Planene deres. Sikkerhetskopiering oppbevares i maksimalt 30 dager.

Det er uklart hvor Network Solutions datasentre er lokalisert, annet enn det er noen i Nord-Amerika. Det ser ut til at datasentrene bruker grupperte servere, laget av HP og IBM-blader, for redundans. Datasentrene blir drevet og avkjølt med redundans og diesel-sikkerhetskopi, overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet og blir sikkerhetskopiert om natten.

Opinion om BlueHost og Network Solutions Performance

Network Solutions har en oppetidsgaranti, men sikkerhetskopierer den ikke med spesifikasjoner. BlueHost har ikke en oppetid garanti, men den har kontinuerlig opprettholdt oppetid pålitelighet. Testene for belastning og responstid for vertssteder var raskere for BlueHost.

Funksjoner i BlueHost og nettverksløsninger

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: “Ubegrenset” eller “ubegrenset” er termer som brukes av webhotellfirmaer når de beskriver funksjoner som følger med. Denne markedsføringsbetegnelsen betyr ikke “alt du kan bruke.” I stedet refererer vilkårene til det som blir ansett som rimelig bruk av vertsselskapet. Hostingfirmaet kan suspendere nettsteder for overdreven bruk – noen ganger uten forvarsel.

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer – med Network Solutions som den første anerkjente domeneregistratoren. BlueHost gir et gratis år med domeneregistrering for nye kontoer. Network Solutions tilbyr et gratis domene i ett år. Prisingen for fornyelse av domenet året etter fra Network Solutions er imidlertid to til tre ganger høyere enn det de fleste registrarer krever.

Nettstedsbygger. BlueHost tilbyr dra-og-slipp Weebly Basic, som er begrenset til 5 websider. Basic er gratis, men en oppgradering til den kraftigere Weebly Premium er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Network Solutions har nettstedbygger. Denne byggherren har også et dra-og-slipp-grensesnitt. For en avgift tilbyr Network Solutions goMobi for å bygge et nettsted for mobile enheter.

databaser. BlueHost tilbyr ubegrensede MySQL-databaser. Network Solutions ‘MySQL-databasetillegg varierer, avhengig av hvilken plan du har valgt. For de tre delte planene er grensene 25, 50 og ubegrenset.

E-postkontoer. BlueHost tilbyr ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post. E-postgodtgjørelser for delte planer for Network Solutions er 1000, 2500 og ubegrenset for de tre planene.

WordPress Hosting. BlueHost og Network Solutions tilbyr begge administrerte WordPress-planer. Administrerte WordPress-planer koster ofte mer enn en standard delt plan. Noe av den ekstra kostnaden skyldes at administrerte WordPress-planer vanligvis vert på optimaliserte servere med hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å gi forbedret ytelse og stabilitet. Imidlertid er den største fordelen administrert WordPress-hosting bringer at automatisk sikkerhetskopiering og oppdatering av WordPress-nettstedene dine er gjort for deg. Du kan la de tekniske tingene være i fred og fokusere på det som er viktig – innholdet ditt.

e-handelsløsning. BlueHost tilbyr gratis handlekurver gjennom sine kontrollpaneler, for eksempel Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. Network Solutions tilbyr en innebygd butikkbygger i tre planer med månedlige avgifter – en som tillater 25 produkter, ytterligere 300 produkter og toppnivå 100.000 produkter. Network Solutions har også en Jumpstart-funksjon som setter opp butikken din med opptil 25 produkter mot en engangsavgift på $ 299.

sikkerhetskopier. BlueHost tilbyr daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier, og tilbyr også SiteBackup Pro mot et gebyr – selv om det er gratis med den delte planen Business Pro. SiteBackup Pro tillater sikkerhetskopiering og gjenoppretting på filnivå. Network Solutions tilbyr gratis sikkerhetskopiering og gjenoppretting av nettsteder via kontrollpanelet og holder dem i syv dager.

Hosting Security. BlueHost tilbyr den grunnleggende SiteLock-tjenesten, som søker og eliminerer skadelig programvare, gratis på sine lavere nivåer, og SiteLock Pro gratis på sine høyere nivåplaner. BlueHost har interne prosesser for å beskytte mot DDoS også. Network Solution skanner og reagerer proaktivt mot DDoS-trusler, malware og virus for sine WordPress-planer. Med de to øverste nivåene av delt hosting gjør Network Solutions automatisk fjerning av skadelig programvare og forhindrer vanlige hackerangrep. Det gir også SiteLock mot en månedlig avgift.

Alle Bluehost-planene har et gratis delt SSL-sertifikat, der den øverste delte planen kommer med et gratis privat SSL-sertifikat. Network Solutions tilbyr gratis delt SSL for den øvre delen av delt hosting, og privat SSL kan kjøpes.

Kontrollpanel. BlueHosts kontrollpanel er basert på cPanel, men har et modifisert grensesnitt. Network Solutions har et proprietært kontrollpanel. Den har de grunnleggende funksjonene som trengs, men tar litt å bli vant til, spesielt hvis du tidligere kom fra en cPanel-vert.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Du kan tjene 65 dollar per henvisning, uten månedlige lokker, med BlueHost-tilknyttede program. Med Network Solutions ’tilknytningsprogram er det mulig å tjene opp til $ 150 per måned. Network Solutions ‘forhandlerprogram er gjennom en tredjepart, SRSplus.

Extras.BlueHost har $ 150 i annonsekreditter; Network Solutions har 50 dollar i kreditter til Network Solutions Marketing-programmer. BlueHost vil migrere et etablert nettsted hvis du har et annet sted, selv om det belaster en premie for tjenesten. Network Solutions har noen alternativer for markedsføring, SEO og e-handel tilgjengelig for månedlige avgifter.

Opinion om BlueHost og Network Solutions Key Features

Det er mange lignende funksjoner mellom disse to. Imidlertid har BlueHost flere “ubegrensede” funksjoner i sine delte planer. Hvis du har behov for en delt Windows-hostingplan, er Network Solutions det eneste valget mellom disse to.

Sammenlign webhotellplaner og priser for BlueHost og Network Solutions

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Konstante endringer i priser er vanlig hos webhotellfirmaene på grunn av den intense konkurransen. Salgsfremmende priser er typisk. Kampanjepriser er vanligvis begrenset til den første tjenesteperioden, så du vil ha høyere besparelser ved å registrere deg for lengre tjenestevilkår. Selv uten kampanjer fører lengre tjenestevilkår vanligvis til et prisbrudd. Prisene nedenfor er basert på vertsnettprising på tidspunktet for denne sammenligningen.

Bluehost. Det er tre delte planer som tilbys av BlueHost. Det laveste nivået, Basic, tillater ett nettsted, gir 50 GB lagringsplass og tillater ubegrenset båndbredde og e-postkontoer, for $ 3,95 per måned. Plus, til $ 6,95 per måned, øker lagringsplassen til 150 GB, tillater ti nettsteder og leveres med en CDN. Business Pro, med $ 14,95 per måned, tilbyr ubegrensede nettsteder, i tillegg til ubegrenset båndbredde, lagring og e-postkontoer. En CDN, privat SSL, dedikert IP og Sitebackup Pro er inkludert i denne toppnivåplanen. Alle de delte BlueHost-planene kommer med en gratis domeneregistrering i ett år.

BlueHost tilbyr tre skalerbare Cloud-planer mot en ekstra avgift, som speiler dataene dine tre steder for pålitelighet og raskere lastetid.

BlueHost har fire administrerte WordPress-planer basert på VPS-teknologi. Den minste planen, blogger, til $ 12,95 per måned, er begrenset til 100 millioner besøk, 30 GB lagringsplass og fem nettsteder. Den øverste planen, enterprise, priset til $ 85 per måned, har 240 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde og 30 nettsteder. De to andre, profesjonelle til $ 37,50, og virksomheten på $ 60 faller i mellom. Alle har gratis CDN. SiteLock Pro tilbys på de to nederste nivåene; virksomhetsnivået har SiteLock Premium, og toppnivået leveres med SiteLock Enterprise.

Nettverksløsninger. Priser på nettverksløsninger sin webside er unødvendig forvirrende. Prisene ser ut til å endre seg (uten forklaring) på forskjellige sider. Network Solutions tilbyr tre delte planer. Den tilsynelatende prisingen av $ 9,96 per måned for den laveste nivåplanen, Web Hosting, begrenser diskplass til 300 GB. Den tillater 25 databaser, ubegrenset båndbredde og ubegrenset videresending av e-post – selv om det er en grense på 1000 e-postbokser. Profesjonell hosting er $ 15,78 per måned for ubegrenset lagring, 2500 e-postbokser, 50 databaser, gratis CDN og ubegrenset båndbredde. Premium Hosting er $ 21,26 per måned for gratis CDN, gratis SSL, ubegrenset e-post, databaser, båndbredde og lagring. Alle planene kommer med ett års gratis domeneregistrering.

Network Solutions har en administrert WordPress-plan, som starter på $ 35 per måned. Planen gir skanning for malware og virus, har WordPress-ekspertsupport, gir ubegrenset lagring og båndbredde, har et SSL-sertifikat og gir Staging. Staging-funksjonen lar deg opprette nettstedet ditt offline, og når du er fornøyd, kan du ta det live. Det lar deg endre og finpusse uten å påvirke liveområdet. Det ser ut til at ett domene er tillatt av WordPress-planen.

VPS og dedikerte planer: BlueHost har fire VPS-planer. BlueHost $ 14.99 USD per måned standard VPS-nivå vil være egnet for en individuell eller liten bedrift som trengte litt mer ytelse enn en delt plan ville tillate, men det er for begrenset til mye mer enn det. De tre andre planene har bedre funksjoner og er priset til $ 29.99, $ 44.99 og $ 55.99 per måned. BlueHost VPS-planene har båndbreddegrenser på 1 TB til 4 TB. Network Solutions har to VPS-planer, Essential til $ 40 per måned, og Professional for $ 80 per måned. BlueHost-lagene har bedre funksjoner for mindre, med unntak av at Network Solutions støtter flere administrerte domener per nivå enn BlueHost.

BlueHost har tre dedikerte nivåer, som tillater henholdsvis 3, 4 og 5 IP-er, priset til henholdsvis 74,99 dollar, 99,99 dollar og 124,99 dollar per måned. Network Solutions tilbyr ikke dedikerte serverplaner.

Pengene tilbake-garanti: BlueHost har bransjestandarden 30-dagers garanti, det samme gjør Network Solutions. Imidlertid, hvis du sier opp en langsiktig kontrakt med Network Solutions, kan du være ansvarlig for betydelige gebyrer for tidlig terminering. Hvis du har gratis domeneregistrering på BlueHost eller Network Solutions, vil de holde tilbake et domeneregistreringsgebyr fra refusjon, og du vil beholde domenenavnet.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

Network Solutions overdreven straff for tidlig avbestilling og høyere priser gir fordelen til BlueHost, bortsett fra administrerte WordPress. Hvis du trenger funksjonene som en dedikert plan tilbyr, er BlueHost det eneste valget her, siden Network Solutions ikke har en dedikert plan. Staging og “ubegrenset” -funksjoner gir Network Solutions en fordel med WordPress-brukere.

Hvor enkelt å bruke BlueHost og nettverksløsninger

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. BlueHost bruker cPanel, men med et modifisert grensesnitt, så vanlige cPanel-brukere vil trenge å gjøre noen justeringer. Network Solutions ‘proprietære kontrollpanel har de fleste funksjonene du trenger. Imidlertid er det forvirrende og frustrerende å navigere, ta mer graving og flere klikk enn det som måtte være nødvendig. Network Solutions ‘Windows-planer bruker standard Plesk-kontrollpanelet.

Ett-klikk installasjonsprogram. BlueHost gir det brukervennlige MOJO Marketplace ett-klikk-installasjonsprogrammet for å installere nesten hundre applikasjoner. Network Solutions har en ett-klikks installasjon for WordPress og Joomla. Selv om det er noen andre ett-klikk-apper tilgjengelig i kontrollpanelet, kan det ta opptil ni trinn for å komme til disse ett-klikk-appene.

Nettstedsnavigering. Både Bluehosts og Network Solutions ‘nettsteder gir informasjonen du trenger for å velge en plan. Bluehost har nyttige sammenligningstabeller for å sammenligne nivåer i planene sine. Network Solutions gjør det også, men de tar noen få klikk å finne.

Prisingen er forvirrende på nettverksløsninger-siden. Faktisk, på Network Solutions hjemmeside, bortsett fra menyen som sier “Hosting og SSL,” er det ikke nevnt webhotell – de andre produktene og tjenestene fra Network Solutions er i stedet omtalt.

Opinion om brukervennlighet

BlueHosts ett-klikk-installasjonsprogram har flere applikasjoner, og selv om det er endret, er kontrollpanelet basert på bransjestandarden cPanel. Det ser ut til at Network Solutions konsentrerer seg om andre tjenester mer enn webhotell.

Støtte for BlueHost og nettverksløsninger

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Dette er ett område som BlueHost kommer til kort, ifølge kundevurderinger. Til tross for at et av sine telefonsentre har vunnet priser, har Network Solutions også langt flere klager på kundeservice enn ros.

BlueHost og Network Solutions har begge telefon og e-post 24/7. BlueHost har en live chat, det gjør ikke Network Solutions. Begge har et omfattende kunnskapsgrunnlag med veiledninger og vanlige spørsmål. Begge har et forum, selv om Network Solutions ‘forum faktisk er en lenke til Web.coms forum.

Network Solutions har hatt kontroverser i sin fortid. I 2009 begynte Network Solutions å publisere daglige lister over domenenavnsøk som ble utført i nettstedets domenesøkfelt. I 2008, uten brukertillatelse, begynte Network Solutions å plassere annonser på underdomener hvis de ikke var aktive – noe som gjorde dem til annonsefylte parkerte sider for Network Solutions.

I 2008-2009 ble Network Solutions anklaget for kjøring av domenet. De ville sette tak i domenene som ble søkt og midlertidig ta eierskap, slik at du ikke kunne registrere navnet et annet sted etter å ha gjort et søk på Network Solutions. Enkeltpersoner, kjent som “domene-tasters”, vil abonnere på denne informasjonen, og så snart Network Solutions avmeldte seg etter fire dager, ville folk umiddelbart kjøpe domenet og tilby det for salg til en høyere pris. Rapporter om denne typen praksis opphørte etter oppkjøpet av Web.com i 2011.

Opinion om brukerstøtte

Ingen av vertene er perfekte her. BlueHost kan ha en svak kant, på grunn av live chat, og på grunn av tvil reist av Network Solutions ‘tvilsomme praksis i fortiden.

Brukervurderinger av BlueHost og Network Solutions

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Vurderinger skal aldri brukes som den avgjørende faktoren for valg av webhotell. Siden anmeldelser vanligvis legges ut av de som er lidenskapelige, er de fleste anmeldelser enten sterke negative eller sterkt positive. Når den samme saken får en jevn kommentar, kan det imidlertid være noe du bør vurdere.

Negative anmeldelser for BlueHost og nettverksløsninger

Bluehost. BlueHosts anmeldelser for kundesupport er overveldende negative. Klagene inkluderer lange ventetider, uhøflighet og gjentatte billetter til samme sak.

Nettverksløsninger. Det er vanskelig å finne en webvert som har flere negative anmeldelser enn Network Solutions har. Fra dårlig service til vanskeligheter med å sette opp et nettsted, får Network Solutions lave karakterer fra kunder. Omtrent alle sider av selskapet har hatt klager.

Positive anmeldelser for BlueHost og nettverksløsninger

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra BlueHost-kunder berømmer prisene og funksjonene i planene.

Nettverksløsninger. Positive kundevurderinger er få og langt mellom. Det er bare to kundevurderinger på Nettverksløsninger-nettstedet, og ett av disse nettstedene ser ut til å være vertskap et annet sted på dette tidspunktet.

Opinion om brukeranmeldelser

Som nevnt er kundevurderinger bare en indikator på kvaliteten på webhotellet. Imidlertid bør det totale antallet negative vurderinger Network Solutions får fra kunder være et potensielt rødt flagg.

Konklusjon om sammenligning av BlueHost og Network Solutions

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

Det er funksjoner fra både BlueHost og Network Solutions som skiller dem fra hverandre.

Grunner til å velge nettverksløsninger fremfor BlueHost:

 • Ikke eig eid (en bekymring hvis du har hatt problemer med EIG i det siste)
 • Linux og Windows delte hostingplaner

Grunner til å velge BlueHost fremfor nettverksløsninger:

 • Gratis SiteLock
 • Bruker cPanel – dog med et modifisert grensesnitt
 • Flere applikasjoner tilgjengelig for installasjon med ett klikk
 • Dedikerte serverplaner for de som trenger en
 • Mye lavere gebyr for fornyelse av domeneregistrering

Network Solutions uttaler at det er rettet mot små bedrifter. Det tilbyr lave priser for den første måneden, men de går raskt opp etter det.

BlueHosts administrerte WordPress-planer kan være dyrere enn de fra noen andre verter, men funksjonene som tilbys ser ut til å være veldig populære – som indikert av det faktum at mer enn 1 million WordPress-nettsteder er vert på BlueHost.

For små til mellomstore bedrifter ville VPS og dedikerte planer fra BlueHost være tiltalende.

Å ikke tilby dedikerte serveralternativer kan begrense appellasjonen til Network Solutions til større bedrifter.

Ingen av selskapene har sterling kundesupport, så hvis det er en viktig vurdering, kan det være lurt å se andre steder.

Hvis du vil ha en vert med rask belastning og responstid og premiumfunksjoner – og ikke bry deg om å betale litt mer enn budsjett-vertsprisingen SiteGround ville være verdt å se nærmere på.

For WordPress-brukere er InMotion Hosting et vertsfirma med utmerkede funksjoner og en av de beste pengene-tilbake-garantiene i virksomheten.

Har du spørsmål om BlueHost eller Network Solutions? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map