Bluehost vs DreamHost: Hvilken bør du bruke?

Uansett årsak til at du ønsker et nettsted, kan du finne det webhotellfirmaet som er riktig for
du kan være forvirrende fordi det er så mange planer med så mange forskjellige funksjoner. Dette
head-to-head sammenligning mellom BlueHost og DreamHost kan hjelpe deg med å begrense valgene dine.


Både BlueHost og DreamHost har vært i webhotell siden 1990-tallet – BlueHost siden 1996, og DreamHost siden 1997. Begge er veletablerte. BlueHost har mer enn 2 millioner nettsteder som er vert på serverne sine, mens DreamHost har over 1,5 millioner på sine servere.

BlueHost og DreamHost tilbyr begge delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS og dedikerte serverplaner – selv om BlueHosts VPS og dedikerte serveralternativer er nyere tillegg.

BlueHost har vunnet en rekke “best of” priser, inkludert “Best Affordable Hosting” og “Best
Verdivert. ” DreamHost har vunnet sin del av “best of” -priser, inkludert PCMags “Best Business Host” i 2014 og 2015.

I 2010 ble BlueHost kjøpt av Endurance International Group (EIG), et selskap som eier
mange vertsselskaper, men lar hver enkelt av dem operere under sitt eget navn. Til og med
Selv om EIG-nettsteder ikke er kloner av hverandre, er det en rekke likheter mellom EIG
eide hosting selskaper.

Du bør være klar over at hvis du har hatt problemer med ett EIG-selskap, kan du finne det samme
problemer med en annen. DreamHost er et privateid hostingfirma og har hovedkontor i
California.

Sammenlign ytelsen til BlueHost vs DreamHost

Contents

Oppetid og pålitelighet

Uptime monitor

oppetid. Selv om BlueHost sin oppetidsstatistikk viser at den regelmessig er 99,9% eller bedre, har de ikke en oppetidsgaranti. På den annen side har DreamHost en garanti på 100% oppetid. Restitutioner på en dag med hosting for hver time nedetid er gitt, når problemet er rapportert.

Opptreden. BlueHost bygger sine egne servere og bruker AMD Opterons med 16 kjerner. DreamHost bruker også AMD-prosessorer og har SSD-er installert i serverne.

En test av et nettsted som ble hostet på BlueHost resulterte i en lastetid på 2,37s, raskere enn 65% av nettstedene som ble testet på Pingdom. Et sammenlignbart DreamHost-sted resulterte i en lastetid på 2,10 sekunder, raskere enn 70% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. Datasenteret for BlueHost ligger i Utah. Datasenteret blir drevet og avkjølt med overflødige kilder, og diesel-sikkerhetskopieringer er på plass for nødhjelp. BlueHost gjør ingen speilvendte eller overflødige sikkerhetskopier av data, bortsett fra Cloud Cloud-planene deres. Sikkerhetskopiering oppbevares i maksimalt 30 dager.

DreamHost har to datasentre i California, ett i Los Angeles og et i Irvine. Planene er
pågår for å konsolidere datasentrene i California til et DreamHost-datasenter i Portland.
De har også et datasenter i Ashburn, Virginia. Alle datasentrene har overflødighet
strøm og kjøling, diesel-sikkerhetskopiering og 24/7 sikkerhet er på plass i alle datasentre.

Opinion om BlueHost vs DreamHost

Selv om påliteligheten er utmerket og oppetid er god, er mangelen på en oppetidsgaranti for
BlueHost kan være en bekymring. DreamHost har en av de beste oppetidsgarantiene i virksomheten. DreamHost har også en kant i belastning og responstid – men bare med svak margin.

BlueHost vs DreamHost

Sammenlign viktige funksjoner

Viktige funksjoner sammenlignet

Merk: Du vil finne “ubegrenset” eller “ubegrenset” brukt av webhotellfirmaer når du beskriver funksjoner. Det er et markedsføringstegn, og det betyr ikke “alt du kan bruke.” I stedet refererer vilkårene til det som vertsbedrifter “anser som rimelig bruk.”

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. Både BlueHost og DreamHost gir et gratis år med domeneregistrering for nye kontoer.

Nettstedsbygger. BlueHost tilbyr dra-og-slipp Weebly Basic, som er begrenset til 5 websider. Basic er gratis, og det er en oppgradering til Weebly Premium tilgjengelig mot en ekstra avgift. DreamHost tilbyr ikke en nettstedsbygger.

databaser. BlueHost og DreamHost tilbyr begge ubegrensede MySQL-databaser.

E-postkontoer. Både BlueHost og DreamHost tilbyr ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post.

WordPress Hosting. BlueHost og DreamHost tilbyr begge administrerte WordPress-planer.
Administrerte WordPress-planer vil vanligvis koste mer enn en standard delt plan. En del av det ekstra
kostnadene skyldes at administrerte WordPress-planer vanligvis vert på optimaliserte servere med slike
funksjoner som hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å forbedre ytelsen og stabiliteten.

Den største fordelen med administrert WordPress-hosting er at automatisk sikkerhetskopiering og oppdatering av
WordPress-nettstedene dine er gjort for deg, slik at du kan fokusere på det som er viktig – nettstedene dine. ‘
innhold.

e-handelsløsning. BlueHost og DreamHost tilbyr begge gratis handlekurver gjennom sine kontrollpaneler, for eksempel Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. WP eCommerce-plugin-moduler er tilgjengelige fra begge vertene for WordPress-nettsteder. DreamHost støtter også en reklamefilm
eCommerce nettstedbygger, Café Commerce – selv om det ikke er gratis.

sikkerhetskopier. BlueHost tilbyr daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier, og tilbyr også SiteBackup Pro mot en avgift, selv om det er gratis med den delte planen Business Pro. SiteBackup Pro tillater sikkerhetskopiering og gjenoppretting på filnivå.

DreamHosts policy forbyr å lagre sikkerhetskopier av nettsteder på serveren, så brukeropprettede sikkerhetskopier
må lastes ned og fjernes fra vertsserveren så snart som mulig etter at de er laget. Nettstedsdata og databaser sikkerhetskopieres automatisk av DreamHost, men sikkerhetskopiene er ikke garantert.

Hosting Security. For å søke ut, fjerne og forby malware, tilbyr BlueHost den grunnleggende SiteLock-tjenesten gratis på sine lavere nivåer, og SiteLock Pro gratis på sine høyere nivåplaner. BlueHost uttaler at den også har interne prosesser for å beskytte mot DDoS. DreamHost bruker Spamhaus for å filtrere e-post og gir DDoS-beskyttelse gjennom tjenestene til Arbor Networks.

Alle Bluehost-planene har et gratis delt SSL-sertifikat. Den øverste delte planen på BlueHost kommer
med et gratis privat SSL-sertifikat. DreamHost leverer SSL gjennom Let’s Encrypt på sine planer.

Kontrollpanel. BlueHost bruker cPanel, men har utvidet grensesnittet omfattende. DreamHost bruker et proprietært kontrollpanel som er mer tekstbasert enn cPanels ikonbaserte grensesnitt.

Grønn. DreamHost kjøper fornybare energikreditter og oppgir at det er karbonnøytralt.

extras. BlueHost har $ 150 i annonsekreditter; BlueHost har $ 100 i studiepoeng. Begge har tilknyttede programmer. BlueHost vil migrere et etablert nettsted hvis du har et annet sted, selv om det belaster en premie for tjenesten. DreamHost har ikke overføring av nettsteder. DreamHost selger også lagring på skyservere mot en månedlig avgift, avhengig av hvor mye du lagrer.

Opinion om BlueHost vs DreamHost viktige funksjoner

Begge vertsselskaper tilbyr et godt utvalg av funksjoner. På grunn av at DreamHost ikke bruker cPanel, ikke har noen nettstedsbygger, ingen migreringspolitikk og en mindre robust backup-plan, får BlueHost nikket til funksjoner.

Sammenlign webhotellplanene og BlueHost vs DreamHost

Vertsplaner & Priser

Prisplaner sammenlignet

Merk: Aggressiv konkurranse fører til stadige endringer i priser og en god del markedsføringspriser. Kampanjepriser er vanligvis begrenset til den første tjenesteperioden, så å registrere deg på lengre sikt tilsvarer høyere besparelser. Selv uten kampanjer fører lengre tjenestevilkår vanligvis til et prisbrudd. Prisene nedenfor er oppført på vertsnettstedene på tidspunktet for denne sammenligningen.

Bluehost. BlueHost tilbyr tre delte planer. Grunnleggende tillatelser ett nettsted gir 50 GB lagringsplass, og tillater ubegrenset båndbredde og e-postkontoer, til en kampanjepris på $ 3,95 per måned. I tillegg øker antall nettsteder som er tillatt til 10 dollar, til $ 6,95 per måned, og lagringsplassen til 150 GB. En CDN er også en del av plussplanen. Business Pro tilbyr $ 14,95 per måned
ubegrensede nettsteder, i tillegg til ubegrenset båndbredde, lagring og e-postkontoer.

En CDN, privat SSL, dedikert IP og Site Backup Pro er inkludert i denne toppnivåplanen. Alle
delte BlueHost-planer kommer også med en gratis domeneregistrering i ett år. BlueHost tilbyr
tre skalerbare Cloud-planer mot en ekstra avgift, som speiler dataene dine tre steder for
pålitelighet og raskere belastningstid.

BlueHost har fire administrerte WordPress-planer basert på VPS-teknologi. Den minste planen,
blogger, til $ 12,95 per måned, er begrenset til 100 millioner besøk, 30 GB lagringsplass og fem nettsteder. Den øverste planen, enterprise, priset til $ 85 per måned, har 240 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde og 30 nettsteder. De to andre, profesjonelle til $ 37,50, og virksomheten på $ 60 faller i mellom. Alle har gratis CDN og SiteLock (de to nederste lagene har SiteLock Pro, virksomheten har SiteLock
Premium og toppnivået gir SiteLock Enterprise).

Dreamhost. DreamHost gjør ting enkelt med en delt plan, priset til $ 7,95 for en treårsperiode. Planen kommer med ubegrenset alt – ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postkontoer og ubegrensede domener. En gratis domeneregistrering i ett år, samt gratis SSL, kommer med planen. En dedikert IP er tilgjengelig for en månedlig avgift på 5,95 dollar. DreamHost gir også et skyalternativ som speiles tre steder for overflødighet. De seks høyst skalerbare nivåene varierer fra $ 4,50 per måned til $ 96 per måned.

DreamHost tilbyr en plan for administrert WordPress-hosting med 30 GB SSD-lagring, og ubegrensede besøkende per måned. WordPress installeres automatisk ved utsjekking. Planen har en dedikert IP og er vert på en VPS med SSD-er. Planen er begrenset til ett sted og ett
MySQL-database, og er priset til $ 19,95 med en årlig plan.

VPS og dedikerte planer: BlueHost og DreamHost har begge fire VPS-planer. BlueHost $ 14.99 USD per måned standard VPS-nivå vil være egnet for en individuell eller liten bedrift som trengte litt mer ytelse enn en delt plan ville tillate, men det er for begrenset til mye mer enn det. De tre andre planene har bedre funksjoner og er priset til $ 29.99, $ 44.99 og $ 55.99 per måned. BlueHost VPS-planene har båndbreddegrenser på 1 TB til 4 TB.

DreamHosts VPS-planer har SSD-er, starter på $ 15 per måned og maks ut til $ 120 per måned.
Ved å tilby ubegrenset båndbredde og ubegrenset domener, er DreamHost VPS-planer egnet for
små til mellomstore bedrifter som har vokst frem delt hosting.

BlueHost har tre dedikerte nivåer, slik at 3, 4 og 5 IP-er, priset til $ 74,99, $ 99,99 og
Henholdsvis 124,99 dollar. DreamHost har noen alternativer som starter fra $ 149 per
måned, med priser, avhengig av valgt konfigurasjon. DreamHost tillater et ubegrenset
antall IP-er, samt ubegrenset båndbredde, på sine dedikerte nivåer.

Pengene tilbake-garanti: BlueHost har bransjestandarden 30-dagers garanti. DreamHost har en bransjeledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du har gratis domeneregistrering på BlueHost eller DreamHost, vil de holde tilbake et domeneregistreringsgebyr fra refusjon, og du vil beholde domenenavnet.

Opinion om prisfastsettelse for vertsplaner

DreamHost har bare en delt plan som sammenligner med BlueHosts toppnivå i delt hosting til halve prisen. I tillegg har DreamHost bransjens beste pengene-tilbake-garanti.

Hvor enkelt å bruke BlueHost vs DreamHost

Brukervennlighet

Hvor brukervennlig grensesnitt

Kontrollpanel. BlueHost bruker cPanel, men med et modifisert grensesnitt, så vanlige cPanel-brukere vil ha noen justeringer å gjøre. DreamHosts proprietære kontrollpanel har de nødvendige funksjonene, men å ikke være basert på bransjestandarden cPanel kan forårsake noen brukerproblemer.

Ett-klikk installasjonsprogram. BlueHost bruker MOJO Marketplace ett-klikk-installasjonsprogram for å enkelt installere nesten hundre applikasjoner. DreamHost har en installasjonsdel med ett klikk, selv om det ikke er så mange alternativer som MOJO Marketplace har.

Nettstedsnavigering. Både BlueHosts og DreamHosts nettsteder gir informasjonen du trenger for å velge en plan. Begge har nyttige sammenligningstabeller for å sammenligne nivåer i planene sine. Begge er rene og brukervennlige, men DreamHost gjør det imidlertid vanskelig å finne noe informasjon uten å ty til Google eller lese gjennom wikier.

Opinion om brukervennlighet

BlueHosts ett-klikk-installasjonsprogram har flere applikasjoner. Verken bruker den vanlige cPanel, men BlueHost’s er i utgangspunktet cPanel med et tilpasset grensesnitt. BlueHosts nettsted er litt mer
Brukervennlig.

Støtte av BlueHost vs DreamHost

Teknisk og kundesupport

Brukerstøtte sammenlignet

Basert på kundevurderinger er dette et område der BlueHost mangler. DreamHost får høye karakterer fra kunder for service og support, og supportpersonalet anses som vennlige
og kunnskapsrik.

BlueHost har telefon, e-post og live chat 24/7. BlueHost og DreamHost har begge en blogg og
et forum.

DreamHost har en kontaktside der du sender spørsmål til e-post. Det er flere støttealternativer
fra DreamHost når du har kjøpt fra dem, men en telefon er ikke en av dem. DreamHost har en unik wiki som oppdateres etter behov og har mye informasjon, omtrent som en kunnskapsbase.

Opinion om brukerstøtte

Ingen av vertene er perfekte her. BlueHost tilbyr flere metoder for å kontakte på forhånd, men kundestøtten er ikke høyt vurdert av kundene. DreamHost har begrensede kontaktalternativer, men kundene vurderer kundeservicen høyt.

Brukervurderinger av BlueHost vs DreamHost

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser sammenlignet

Merk: Du bør aldri bruke en anmeldelse som avgjørende faktor for valg av webhotell. Vanligvis blir anmeldelser lagt ut av de som er lidenskapelige, så de fleste kunder som legger ut anmeldelser er enten sterkt negative eller sterkt positive. Når det fortløpende rapporteres om noe, kan det imidlertid være noe å vurdere.

Negative anmeldelser for BlueHost og DreamHost

Bluehost. Negative anmeldelser for BlueHost er overveldende knyttet til støtte. Lange ventetider, uhøflighet og gjentatte billetter til samme sak er ikke uvanlig.

Dreamhost. Ikke overraskende er den vanligste klagen mangelen på telefonstøtte. Noen rapporterer også spotty chat-støtte. Kunder har også kommentert at for et selskap som har en såpass sterk oppetid-garanti, er det et overraskende antall klager om driftsstans.

Positive anmeldelser for BlueHost og DreamHost

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra kunder fra BlueHost berømmer prisene og funksjonene som er gitt i planene.

Dreamhost. Kundestøtte fra DreamHost får flertallet av positive kommentarer. DreamHost får også ros for sin nesten ubegrensede alt delte plan for en lav pris.

Opinion om brukeranmeldelser

Totalt sett får DreamHost mer positive anmeldelser fra sine kunder enn BlueHost. Imidlertid får BlueHost gode anmeldelser for de fleste alt unntatt kundesupport.

Konklusjon om sammenligning av BlueHost og DreamHost

Hvilken hosting er best for deg?

Å velge den beste plattformen

BlueHost og DreamHost har begge funksjoner som appellerer til de som søker et webhotellfirma.

Grunner til å velge DreamHost fremfor BlueHost:

 • En delt plan med “ubegrenset” alt
 • Lengre pengene-tilbake-garanti
 • 100% oppetid garanti
 • Ikke et EIG-selskap

Grunner til å velge BlueHost fremfor DreamHost:

 • Flere alternativer i delt hosting
 • Gratis SiteLock
 • Bruker cPanel – dog med et modifisert grensesnitt
 • Flere applikasjoner tilgjengelig for installasjon med ett klikk

Selv om BlueHosts administrerte WordPress-planer er dyrere enn planer fra noen andre
verter, funksjonene i dem gjør dem veldig populære. Det indikeres av det faktum at mer enn 1 million WordPress-nettsteder er vert på BlueHost.

Hvis du er mellomstor eller større, ser du kanskje til Bluehost eller DreamHost med rimelighet
prisede VPS eller dedikerte serverplaner, selv om DreamHost’s kan håndtere større virksomheter med
dens ubegrensede båndbredde.

Med sin enplanbaserte hosting er DreamHost attraktiv for de som ønsker en ubegrenset
alt nettstedet uten å måtte bestemme mellom nivåene. Det kan imidlertid hende at det ikke passer for
nybegynner siden det ikke er noen nettstedbygger og ingen telefonstøtte.

Begge disse vertsselskapene tilbyr gode priser for mengden funksjoner de tilbyr.

Dette er bare to av mange selskaper som tilbyr webhotell. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen få
dollar mer for rask belastning og responstid og premiumfunksjoner, ville SiteGround være verdt å sjekke ut.

For en vert som er et utmerket valg for administrert WordPress, og som har en pengene-tilbake
garanterer bare for DreamHost, kan det være lurt å vurdere InMotion Hosting.

Har du noen spørsmål om BlueHost eller DreamHost? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map