BlueHost vs Arvixe: Hvilken bør du bruke?

Å prøve å velge riktig webhotell er en viktig beslutning – men det kan være forvirrende med alle alternativene og planene der ute. Begrens valgene dine med denne sammenligningen mellom Bluehost og Arvixe.


Både Bluehost og Arvixe er lenge webhotellfirmaer. BlueHost har vært i virksomhet siden 1996. Arvixe ble grunnlagt i 2003. BlueHost er godt etablert med mer enn 2 millioner nettsteder som er vert på serverne sine. Arvixe er ikke så kjent, men det er et raskt voksende webhotellfirma.

Bluehost og Arvixe tilbyr begge delt hosting, WordPress hosting og VPS og dedikerte serverplaner. BlueHosts VPS og dedikerte serveralternativer er ganske nyere tillegg. BlueHost er Linux-basert, mens Arvixe gir Linux- og Windows-alternativer på alle planene.

Arvixe og Bluehost sammenligning

BlueHost er kåret til en “Best Rimelig Hosting” og “Best Value Host.” Arvixe var et PCMag Editor’s Choice i 2015 og har blitt kalt av Inc.com som et av de raskest voksende selskapene i U.S.A..

I 2010 ble BlueHost kjøpt av Endurance International Group (EIG), og EIG kjøpte Arvixe i 2014. EIG eier flere vertsselskaper, men tillater dem å operere under sine egne originale navn.

EIG-selskaper er ikke kloner av hverandre. Imidlertid er det mange likheter mellom dem. Hvis du har hatt problemer med ett EIG-selskap, kan du finne de samme problemene med et annet.

Sammenlign ytelsen til Bluehost og Arvixe

Bluehost vs. Arvixe: Oppetid og pålitelighet

oppetid. Selv om BlueHost sin oppetidsstatistikk viser at den regelmessig er 99,9% eller bedre, har de ikke en oppetidsgaranti. Arvixe har en garanti på 99,9%, og de gir en gratis måneders refusjon hvis et månedlig gjennomsnitt faller under den prosentandelen.

Opptreden. BlueHost bygger sine egne servere og bruker AMD Opterons med 16 kjerner. Arvixe-servere bruker de nyeste Xeons, og kundedata lagres på 15K raid ti stasjoner. Arvixes databaser og e-postservere er på SSD-lagring.

Testing av et nettsted som ble hostet på BlueHost ga en lastetid på 2,37s, raskere enn 65% av nettstedene som ble testet på Pingdom. Et sammenlignbart Arvixe-sted ga en lastetid på 1,05 sekunder, raskere enn 89% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. BlueHosts datasenter ligger i Utah. Datasenteret blir drevet og avkjølt med overflødige kilder, og diesel-sikkerhetskopier er tilgjengelig i nødstilfeller. BlueHost gjør ingen speilvendte eller overflødige sikkerhetskopier av data, med unntak av Cloud Plans, og sikkerhetskopieringer oppbevares i maksimalt 30 dager.

Arvixe har datasentre i Nord-Amerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) og (Hong Kong). Alle datasentrene er helt overflødige, med flere strøm- og kjølealternativer. Datasentrene overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet.

Mening

For både Bluehost og Arvixe er påliteligheten utmerket, og oppetiden er god. Mangelen på en oppetidsgaranti for BlueHost kan imidlertid være en bekymring. Tester viser at Arvixe-nettsteder er betydelig raskere i responstid og lastetid.

Sammenlign funksjonene i Bluehost og Arvixe

Sammenlign viktige funksjoner

Merk: “Ubegrenset” og “ubegrenset” er populære begrep som brukes av webhotellfirmaer når de beskriver funksjoner. Det betyr imidlertid ikke “bruk alt du vil.” Vilkårene refererer til hva hosting selskaper “anser som rimelig bruk.”

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. BlueHost tilbyr også et gratis år med domeneregistrering for nye kontoer. Arvixe tilbyr et gratis domene så lenge du har planen, og det tilbyr en gratis overføring hvis du allerede har et domene.

Nettstedsbygger. BlueHost tilbyr dra-og-slipp Weebly Basic, som er begrenset til 5 nettsider. Basic er gratis. For flere funksjoner og sider er en oppgradering til Weebly Premium tilgjengelig mot en ekstra avgift. Arvixe-planer kommer med RvSiteBuilder, en funksjonsrik byggherre med en WSYWIG-editor og over 600 nettmaler..

databaser. Bluehost og Arvixe tilbyr ubegrensede MySQL-databaser. Arvixe støtter også PostgreSQL-databaser.
E-postkontoer. Bluehost og Arvixe tilbyr begge ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post.

WordPress Hosting. Bluehost og Arvixe tilbyr begge administrerte WordPress-planer. Administrerte WordPress-planer arrangeres på optimaliserte servere med hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å forbedre ytelsen og stabiliteten.

Den store fordelen med administrert WordPress-hosting er at sikkerhetskopier av nettstedet ditt, og oppdatering av WordPress og plug-ins, gjøres for deg, slik at du kan fokusere på innholdet på nettstedet ditt..

Administrerte WordPress-planer koster vanligvis mer enn en standard delt plan. Arvixes delte hosting og administrerte WordPress-planer er imidlertid priset det samme.

e-handelsløsning. Bluehost tilbyr gratis handlekurver gjennom kontrollpanelet, for eksempel Magento, PrestaShop, ZenCart og andre. Arvixe støtter også noen gratis og kommersielle e-handelsalternativer, mange med 24/7 support og automatisk installasjon.

sikkerhetskopier. BlueHost oppretter daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier. De tilbyr også SiteBackup Pro, som gjør en sikkerhetskopi og gjenoppretting på filnivå, mot en ekstra avgift. SiteBackup Pro er gratis med Business Pro-delte lag.

Arvixe gjør daglige sikkerhetskopier av øyeblikket av serverne sine. Uavhengig av policyer for sikkerhetskopiering, anbefales det at manuelle sikkerhetskopier gjøres og lagres utenfor stedet for ytterligere sikkerhet og pålitelighet.

Hosting Security. For å bekjempe skadelig programvare tilbyr BlueHost den grunnleggende SiteLock-tjenesten gratis på sine lavere nivåer, og SiteLock Pro gratis på sine høyere nivåplaner. BlueHost har interne prosesser på plass for å beskytte mot DDoS-angrep.

Arvixe skanner og opptrer proaktivt mot DDoS-trusler, i tillegg til å gi beskyttelse mot brute force-angrep. Arvixe-planer kommer med SpamAssassin og Spamhaus-filtrering for e-post.

Alle Bluehost-planene har et gratis delt SSL-sertifikat. BlueHosts topp delte plan, Business Pro, leveres med et gratis privat SSL-sertifikat.

Arvixe pleide å tilby gratis delt SSL for sine Linux-delte hostingplaner, men det ser ut til at gratis SSL-er ikke lenger er tilgjengelige for Linux- eller Windows-planer, bortsett fra forretningsplanene, som har gratis SSL, så lenge du har en plan med Arvixe.

Kontrollpanel. Arvixe bruker bransjestandarden cPanel. BlueHost bruker også cPanel, men har utvidet grensesnittet omfattende.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Arvixe har et forhandlerprogram. BlueHost har også et forhandlerprogram, men det samarbeider med tredjeparts ResellerClub for tjenesten. BlueHosts tilknyttede program betaler $ 65 per henvisning. Arvixes tilknytningsprogram betaler fra $ 70 til $ 135 per henvisning, avhengig av hvor mange henvisninger du sender per måned.

extras. BlueHost har $ 150 i annonsekreditter; Arvixe kommer med $ 200 i annonsekreditt. Begge vil migrere et etablert nettsted hvis du har et annet sted. BlueHost belaster en premie for migrasjonstjenesten, mens Arvixe gir en migrering gratis.

Mening

Begge vertsfirmaene tilbyr førsteklasses funksjoner, med mange “ubegrensede” alternativer, til rimelige priser. Arvixe har en fordel med en mer robust nettstedbygger, en standard cPanel og støtte for PostgreSQL og Windows.

Sammenlign webhotellplaner og priser for Bluehost og Arvixe

Vertsplaner & Priser

Merk: På grunn av enorm konkurranse, er kampanjepriser en vanlig praksis hos webhotellfirmaer. Kampanjepriser er vanligvis begrenset til den første tjenesteperioden, så å registrere deg på lengre sikt vil gi høyere besparelser. Selv uten kampanjer tilsvarer det å registrere seg for lengre tjenestevilkår vanligvis et prisbrudd. Prisene nedenfor er oppført på vertsnettstedene på tidspunktet for denne sammenligningen.

Bluehost

Delt hosting. BlueHost tilbyr tre lag med delte hostingplaner. Basic tillater ett nettsted, med 50 GB lagringsplass, og ubegrenset båndbredde og e-postkontoer, til kampanjeprisen på $ 3,95.

Pluss, til $ 6,95 per måned, tillater opptil 10 nettsteder, og lagringsplassen økes til 150 GB. En CDN er også en del av plussplanen.

Business Pro, med $ 14,95 per måned, tilbyr ubegrensede nettsteder, samt ubegrenset båndbredde, lagring og e-postkontoer.

En CDN, privat SSL, dedikert IP og Site Backup Pro er inkludert i denne toppnivåplanen. BlueHosts planer kommer også med gratis domeneregistrering i ett år.

BlueHost’s tilbyr tre skalerbare Cloud-planer mot en ekstra avgift, som speiler dataene dine tre steder for pålitelighet og raskere lastetid.

Administrert WordPress Hosting. BlueHost har fire administrerte WordPress-planer basert på VPS-teknologi, så det er færre nettsteder per server.

Den minste planen, blogger, til $ 12,95 per måned, er begrenset til 100 millioner besøk, 30 GB lagringsplass og fem nettsteder.
Den øverste planen, enterprise, priset til $ 85 per måned, har 240 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde og 30 nettsteder. De to andre, profesjonelle til $ 37,50, og virksomheten på $ 60 faller i mellom.

Alle planer har gratis CDN og SiteLock (de to nederste nivåene har SiteLock Pro, virksomheten har SiteLock Premium, og toppnivået gir SiteLock Enterprise).

Arvixe

Delt hosting. Arvixe tilbyr fire delte planer – to i PersonalClass og to i BusinessClass. For raskere belastning og responstid for klientellet ditt, har du muligheten til å velge amerikanske, europeiske eller asiatiske datasentre i kassen.

Både Personal og Business tilbyr ubegrenset plass, båndbredde, e-post og databaser. PersonalClass er $ 4 per måned; BusinessClass er $ 22 per måned; PersonalClassPro er $ 7 per måned; og BusinessClassPro er $ 35 per måned.

Pro-nivåene tillater et ubegrenset antall nettsteder, mens de lavere nivåene bare tillater seks.

Forskjellen mellom PersonalClass og BusinessClass er at BusinessClass har færre brukere på serveren – i utgangspunktet delt hosting med VPS-funksjoner.

ASP (Windows) -alternativet løper noen få dollar mer for hver plan og nivå. Arvixes delte planer sørger for ubegrensede MySQL- og PostgreSQL-databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-sertifikat så lenge nettstedet er vert sammen med Arvixe.

Administrert WordPress Hosting. Arvixe tilbyr administrerte WordPress-planer som starter på $ 4 per måned, det samme som de delte hostingplanene. Ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og et ubegrenset antall nettsteder leveres med alle planene.

WordPress-nettstedene skaleres enkelt fra delt til VPS og dedikert hosting, selv om Arvixes priser går opp for VPS eller dedikerte servere.

VPS og dedikerte planer: BlueHost har fire VPS-planer. BlueHost $ 14,99 per måned standard VPS-nivå vil være egnet for en individuell eller liten bedrift som trengte litt mer ytelse enn en delt plan ville tillate.

Arvixe tilbyr to hver i Linux og Windows. Arvixe-planer er $ 40 og $ 70 per måned for Linux-alternativet. De to Windows VPS-nivåene er $ 60 og $ 100 per måned.

BlueHosts topp VPS-plan er bare 59,99 dollar per måned, men den er begrenset til 4 TB båndbredde, mens alle fire Arvixe-planene har ubegrenset båndbredde, og de kommer med et gratis SSL-sertifikat så lenge du har planen..

BlueHost har tre dedikerte nivåer, som tillater henholdsvis 3, 4 og 5 IP-er. De er priset til $ 74,99, $ 99,99 og $ 124,99 per måned. Avhengig av konfigurasjon, blir de seks dedikerte serverlagene fra Arvixe priset fra $ 128,70 per måned til $ 227,50 per måned..

For de som trenger mer ytelse, har Arvixe to multi-prosessor nivåer priset til $ 357,30 per måned. Arvixe tilbyr også skyalternativer, fra $ 108 per måned. Selv om det er dyrere enn BlueHost, er Arvixe-planene fullstendig administrert.

Penger-tilbake-garanti: BlueHost har bransjestandarden 30-dagers garanti. Arvixe har en lengre 60-dagers garanti. Hvis du har gratis domeneregistrering på BlueHost eller Arvixe, vil de holde tilbake et domeneregistreringsgebyr fra refusjon, og du vil beholde domenenavnet.

Mening

Arvixes priser er høyere enn BlueHost, men de lavere nivåene har flere funksjoner enn de lavere nivåene på BlueHost. Arvixe har en lengre pengene-tilbake-garanti og tilbyr Windows-planer for de som trenger det.

Sammenlign hvor enkelt å bruke Bluehost og Arvixe

Brukervennlighet

Kontrollpanel. BlueHost bruker cPanel, men med et modifisert grensesnitt, så vanlige cPanel-brukere vil ha noen justeringer å gjøre. Arvixe bruker den vanlige brukervennlige, ikonbaserte cPanel.

Ett-klikk installasjonsprogram. BlueHost bruker MOJO Marketplace ett-klikk-installasjonsprogram for å enkelt installere nesten hundre applikasjoner. Arvixe bruker Softaculous som ett-klikk-installasjonsprogram for hundrevis av applikasjoner.

Nettstedsnavigering. Både BlueHosts og Arvixes nettsteder gir dataene du trenger for å velge en plan, med nyttige sammenligningstabeller for å sammenligne nivåer i planene sine. Begge er rene, uklare og brukervennlige.

Mening

Både Bluehost og Arvixe har installatører med ett klikk, bruker cPanel (selv om de er endret i tilfelle BlueHost) og har brukervennlige nettsteder. Begge er brukervennlige og er like enkle å bruke.

Sammenlign støtten fra Bluehost og Arvixe

Teknisk og kundesupport

Basert på kundevurderinger er dette et område der BlueHost mangler. Arvixe hadde et fantastisk rykte for kundestøtte. Siden EIG-oppkjøpet har kundeservicen imidlertid lidd, ifølge kundevurderinger. Det priser fremdeles over gjennomsnittet.

Bluehost og Arvixe har begge e-post og live chat 24/7. BluHosts telefonsupport er også 24/7, mens Arvixes telefontjeneste er begrenset til kontortid, mandag til fredag. Begge har en omfattende kunnskapsbase med veiledninger og videoer. BlueHost har en blogg og et forum; Arvixe har en aktiv blogg.

Mening

Både Bluehost og Arvixe gir flere kontaktmetoder. Selv om Arvixes omdømme har lidd den siste tiden, får det fortsatt mer positive anmeldelser for kundeservice og support enn BlueHost.

Sammenlign brukeranmeldelser av Bluehost og Arvixe

Brukeranmeldelser

Merk: Vanligvis blir anmeldelser lagt ut av de som er lidenskapelige, så de fleste kunder som legger ut anmeldelser er enten sterkt negative eller sterkt positive. Av den grunn bør du aldri bruke kundevurderinger som din viktigste grunn for å velge en vert. Imidlertid, hvis det er en vanlig klage fra mange brukere, kan det være noe å vurdere.

Negative anmeldelser for Bluehost og Arvixe

Bluehost. Negative anmeldelser for BlueHost er nesten alle relatert til støtte. Lange ventetider, med å lage gjentatte billetter for samme sak, og til og med uhøflighet, er vanlige klager.

Arvixe. Inntil nylig var det få negative anmeldelser av Arvixe. I det siste er noen anmeldelser bekymret for dårlig kundeservice og lange ventetider.

Positive anmeldelser for Bluehost og Arvixe

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra kunder fra Bluehost bekymrer seg for lykke med prisene og planfunksjonene som tilbys.

Arvixe. Arvixe får høye karakterer fra sine kunder for å gjøre så mange funksjoner tilgjengelige til en slik budsjettpris. Windows-brukere er glade for å finne hosting for dem til en overkommelig pris.

Mening

Totalt sett, selv med nylige negative kundesupportanmeldelser, får Arvixe høye karakterer fra kundene. BlueHost er også godt likt, bortsett fra et stort antall klagesupportklager.

Konklusjon om sammenligning av BlueHost og Arvixe

BlueHost vs. Arvixe: Hvilken hosting er best for deg?

Bluehost og Arvixe har begge fordeler som gjør dem tiltalende.

Grunner til å velge Arvixe fremfor BlueHost:

 • Gratis domeneregistrering så lenge planen er vert
 • Forhåndsinstallert WordPress
 • Windows-serveralternativer for alle planer
 • Lengre pengene-tilbake-garanti

Grunner til å velge BlueHost fremfor Arvixe:

 • Lavere priser for den første tjenesteperioden for flere nivåer av delt hosting
 • Gratis SiteLock
 • Lavere VPN og dedikert serverpriser

Selv om BlueHosts administrerte WordPress-planer er dyrere enn noen andre, gjør funksjonene dem veldig populære, sett av det faktum at mer enn 1 million WordPress-nettsteder er vert på BlueHost.

Imidlertid er Arvixe, med budsjettprissettingen, verdt å sjekke ut om du er WordPress-bruker. Hvis du er mellomstor eller større, kan du se på BlueHosts VPS eller dedikerte serverplaner.

Begge selskapene har lidd i kundevurderinger som involverer kundesupport, noe som kan være en bekymring. Begge disse vertsselskapene tilbyr imidlertid fullverdige planer til utmerkede priser.

Dette er mange andre webhotellfirmaer du kan vurdere. For de som ikke har noe imot å bruke litt mer på raske belastninger og responstider, og førsteklasses funksjoner, er det verdt å sjekke ut SiteGround.

For et vertsfirma som er et utmerket valg for administrert WordPress, og som har en av de beste pengene-tilbake-garantiene i bransjen, kan du vurdere InMotion Hosting.

Har du noen spørsmål om BlueHost eller Arvixe? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map