BlueHost vs A2 Hosting: Hvilken bør du bruke?

Det er mange webhotellbedrifter som du kan velge for nettstedet ditt. Det er faktisk så mange planer og funksjoner at det kan få hodet til å snurre. Sett litt stabilitet i prosessen og bruk denne sammenligningen head-to-head for å begrense valgene dine.


BlueHost har vært i webhotellbransjen siden 1996, så det er et veletablert hostingfirma med over 2 millioner nettsteder som er vert på serverne.

A2 Hosting er nyere i bransjen, og ble grunnlagt i 2003. A2 Hosting ble først lansert med utviklere i tankene og var en av de første som tilbyr PHP 5 og Ruby on Rails. Nå er deres fokus på ytelse.

BlueHost og A2 tilbyr begge delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS og dedikerte serverplaner, og er Linux-baserte.

BlueHost har vunnet mange priser, inkludert “Best Rimelig Hosting” og “Best Value Host.” A2 har vunnet mange “beste av” priser, flere av dem så sent som i fjor.

Endurance International Group (EIG), et selskap som eier mange hostingfirmaer, kjøpte BlueHost i 2010. EIG lar hvert av sine hostingfirmaer operere under eget navn.

Mens EIG-vertsfirmaer ikke er kloner av hverandre, er det nok likheter som at hvis du har hatt problemer med ett EIG-selskap, kan du finne de samme problemene med et annet.

A2 er privateid. Navnet på A2 i A2 Hosting kommer av at de har hovedkontor i Ann Arbor, Michigan.

Sammenlign ytelsen til BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Oppetid og pålitelighet

oppetid. Selv om BlueHost sin oppetidsstatistikk viser at den regelmessig er 99,9% eller bedre, har de ikke en oppetidsgaranti. A2 Hosting har 99,9% oppetidsgaranti. A2 Hosting refunderer 5% av den månedlige avgiften for hver time nettstedet ditt ikke kan nås på grunn av utstyr eller nettverkssvikt.

Opptreden. BlueHost bygger sine egne servere og bruker AMD Opterons med 16 kjerner. A2 Hosting bruker Dell-servere med firkjerne-prosessorer, og fokuset på ytelse sees ved bruk av SSD-lagring.

Et Bluehost-vertssted testet på Pingdom resulterte i en lastetid på 2,37s, raskere enn 65% av nettstedene som ble testet. Et A2-sted førte til en hurtig lastetid på 1,49 sekunder, raskere enn 81% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. Datasenteret for BlueHost ligger i Utah. Datasenteret blir drevet og avkjølt med overflødige kilder, og diesel-sikkerhetskopieringer er på plass for nødhjelp. BlueHost gjør ingen speilvendte eller overflødige sikkerhetskopier av data, bortsett fra Cloud Cloud-planene deres. Sikkerhetskopiering holdes i maksimalt 30 dager.

A2 Hosting har datasentre i USA (Michigan), Europa (Amsterdam) og Asia (Singapore). Datasentrene har overflødig kraft og kjøling, og det er dieselgeneratorer for sikkerhetskopiering.

Datasentrene overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet. De har også firedoblet nettverkstilkobling for overflødig og pålitelig service.

Mening

Selv om BlueHosts pålitelighet er utmerket og oppetid er god, kan mangelen på en oppetidsgaranti være en bekymring.
A2 Hosting har en garanti, og belastningen og responstiden til A2 Hosting var betydelig raskere enn BlueHost.

Sammenlign funksjonene i BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Viktige funksjoner

Merk: Et vanlig markedsføringstegn brukt av webhotellfirmaer for å beskrive funksjoner er “ubegrenset.” Ingenting er virkelig ubegrenset. I stedet refererer vilkårene til det som vertsbedrifter “anser som rimelig bruk.” Vertselskaper kan gi advarsler eller suspendere et nettsted hvis de mener at det har vært “overdreven bruk.”

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. BlueHost gir et gratis år med domeneregistrering for nye kontoer; A2 Hosting gjør det ikke.

Nettstedsbygger. BlueHost tilbyr dra-og-slipp Weebly Basic, som er begrenset til 5 websider. Basic er gratis, og det er en oppgradering til Weebly Premium tilgjengelig mot en ekstra avgift.

A2 Hosting har ikke en integrert nettstedbygger i noen av sine planer, men den støtter de fleste gratis og kommersielle nettstedbyggere.

databaser. BlueHost tilbyr ubegrensede MySQL-databaser. A2 Hosting begrenser det laveste nivået til 5 databaser, med ubegrensede databaser på andre nivåer og planer. A2 Hosting støtter også PostgreSQL.

E-postkontoer. BlueHost tilbyr ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post. A2 Hosting begrenser det laveste nivået til 25 kontoer, mens de andre nivåene kan ha et ubegrenset antall.

WordPress Hosting. BlueHost og A2 Hosting tilbyr begge administrerte WordPress-planer. En administrert WordPress-plan vil vanligvis koste mer enn en standard delt plan, selv om A2 Hosting priser både delte planer og administrerte WordPress planer det samme.

Administrerte WordPress-planer er vanligvis vert på optimaliserte servere, med funksjoner som hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å forbedre ytelsen og stabiliteten. En annen fordel med administrert WordPress-hosting er at sikkerhetskopiering og oppdatering av WordPress-nettstedene dine gjøres automatisk av hostingfirmaet for deg, noe som frigjør deg til å fokusere på det som er viktig for deg – innholdet ditt.

e-handelsløsning. BlueHost og A2 Hosting tilbyr gratis handlekurver gjennom sine kontrollpaneler, for eksempel Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. WP eCommerce-plugin-moduler er tilgjengelige fra begge vertene for WordPress-nettsteder.

sikkerhetskopier. BlueHost tilbyr daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier. Det gir også SiteBackup Pro gratis for den delte planen Business Pro, og mot en ekstra avgift for andre planer. SiteBackup Pro tillater sikkerhetskopiering og gjenoppretting på filnivå.

A2 Hosting tilbyr Server Rewind, som tar periodiske automatiske øyeblikksbilder av nettstedet ditt og tillater gjenoppretting av filer, databaser eller hele nettstedet gratis – selv om det ikke er tilgjengelig for den laveste nivå.

Hosting Security. For å søke ut, fjerne og forby malware, tilbyr BlueHost den grunnleggende SiteLock-tjenesten gratis på sine lavere nivåer, og SiteLock Pro gratis på sine høyere nivåplaner. BlueHost uttaler at den også har interne prosesser for å beskytte mot DDoS.

A2 skanner og reagerer proaktivt mot DDoS-trusler, skadelig programvare og virus med Perpetual Security og HackScan – gitt gratis. Den bruker standard spambeskyttelse, pluss Barracuda Advanced Spam Filtering for e-post.

A2 Hosting tilbyr også Patchman Enhanced Security Tool, som søker etter programvare og apper som trenger oppdatering og varsler deg når apper er utdaterte.

Alle Bluehost-planene har et gratis delt SSL-sertifikat. Den øverste delte planen på BlueHost kommer med et gratis privat SSL-sertifikat. A2 Hosting tilbyr gratis delt SSL for sine planer gjennom cPanel, og privat SSL kan kjøpes.

Kontrollpanel. BlueHost bruker cPanel, men har utvidet grensesnittet omfattende. A2 Hosting bruker også industristandarden cPanel.

Grønn. DreamHost kjøper fornybare energikreditter og opererer med et karbonnøytralt fotavtrykk. A2 Hosting har også et 100% karbonfritt fotavtrykk og deltar aktivt i treplanting og andre miljøvennlige aktiviteter i Ann Arbor.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. BlueHosts tilknyttede program betaler $ 65 per henvisning. A2 Hosting sitt tilknytningsprogram betaler $ 85 per henvisning. A2 har også et forhandlerprogram som kan merkes med firmaets navn.

extras. BlueHost har $ 150 i annonsekreditt. BlueHost vil migrere et etablert nettsted hvis du har et annet sted, selv om det belaster en premie for tjenesten. A2 Hosting har $ 50 annonsekreditt til Bing / Yahoo.

Mening

Både BlueHost og A2 Hosting gir et godt utvalg av funksjoner. Begge er grønne, begge bruker cPanel, begge har attraktive tilknytningsprogrammer, og begge gir sikkerhetsfunksjoner for å holde nettstedet ditt trygt.

BlueHost har en liten fordel i funksjonene ved å tilby et gratis år med domeneregistrering og tilby Weebly, nettstedbyggeren.

Sammenlign webhotellplaner og priser for BlueHost og A2 Hosting

Vertsplaner & Priser

Merk: Aggressiv konkurranse fører til stadige endringer i priser og en god del markedsføringspriser. Kampanjepriser er vanligvis begrenset til den første tjenesteperioden, så å registrere deg på lengre sikt tilsvarer høyere besparelser.

Selv uten kampanjer fører lengre tjenestevilkår vanligvis til et prisbrudd. Prisene nedenfor er oppført på vertsnettstedene på tidspunktet for denne sammenligningen.

Bluehost. BlueHost tilbyr tre delte planer. Basic, med $ 3,95 per måned, tillater ett nettsted, gir 50 GB lagringsplass og tillater ubegrenset båndbredde og e-postkontoer. Pluss, til $ 6,95 per måned, tillater opptil 10 nettsteder, og øker lagringsplassen til 150 GB.

En CDN er også en del av plussplanen. Business Pro, med $ 14,95 per måned, tilbyr ubegrensede nettsteder, i tillegg til ubegrenset båndbredde, lagring og e-postkontoer. En CDN, privat SSL, dedikert IP og Site Backup Pro er inkludert i denne toppnivåplanen.

Alle de delte BlueHost-planene kommer med en gratis domeneregistrering i ett år. BlueHost tilbyr tre skalerbare Cloud-planer mot en ekstra avgift, som speiler dataene dine tre steder for pålitelighet og raskere lastetid.

BlueHost har fire administrerte WordPress-planer som er basert på VPS-teknologi. Den minste planen, blogger, til $ 12,95 per måned, er begrenset til 100 millioner besøk, 30 GB lagringsplass og fem nettsteder. Den øverste planen, bedriften, har 240 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde, 30 nettsteder, og er priset til $ 85 per måned.

De to midterste lagene er profesjonelle til $ 37,50, og virksomheten til $ 60 per måned. Det profesjonelle nivået tillater 300 millioner besøkende og har 60 GB lagringsplass. Forretningsnivået tillater 600 millioner besøkende og har 120 GB lagringsplass.

Alle har gratis CDN og SiteLock (de to nederste nivåene har SiteLock Pro, virksomheten har SiteLock Premium, og toppnivået gir SiteLock Enterprise).

A2 Hosting. A2 tilbyr også tre delte planer. Lite tillater ett nettsted, fem databaser, og er priset til $ 3,92 per måned. Swift- og Turbo-planene tillater ubegrensede nettsteder og ubegrensede databaser. Swift er $ 4,90 per måned, og Turbo er $ 9,31 per måned.

Alle har ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde. A2 Hosting har CloudLinux, en versjon av Centos OS som er raskere og oppgir at den har færre kunder per server enn de fleste.

A2 Hosting har tre administrerte WordPress-planer, priset det samme som de delte hostingplanene. Lite er begrenset til ett nettsted og fem databaser og er priset til $ 3,92 per måned. Swift, til $ 4,90 per måned, og Turbo, til $ 9,31 per måned, tilbyr ubegrensede nettsteder og databaser.

Alle planer er SSD-baserte og har hurtigbufring, selv om Turbo-planen har optimalisert hurtigbufring. De har alle CDN og ekstra sikkerhetsalternativer. Swift og Turbo kommer også med Server Rewind for sikkerhetskopiering.

VPS og dedikerte planer: BlueHost har fire VPS-planer. BlueHosts VPS-nivåer er priset til $ 14.99, $ 29.99, $ 44.99 og $ 55.99 per måned. BlueHost VPS-planene har båndbreddegrenser på 1 TB til 4 TB.

A2 Hosting har tre ikke-administrerte, og tre administrerte VPS-planer, alle med SSD-er. De ikke-styrte er $ 5, $ 10 og $ 15 per måned, og har 2 TB båndbreddegodtgjørelse. De gir henholdsvis 20 GB, 30 GB og 50 GB lagringsplass.

De administrerte VPS-nivåene fra A2 Hosting er priset til $ 32.99, $ 46.19 og $ 65.99 per måned. De har 75, 100 og 150 GB lagringsplass og 2, 3 og 4 TB båndbredde.

BlueHost har tre dedikerte nivåer, som tillater henholdsvis 3, 4 og 5 IP-er, priset til henholdsvis 74,99 dollar, 99,99 dollar og 124,99 dollar per måned. A2 Hosting har tre ikke-administrerte, og tre administrerte dedikerte serverlag.

De ikke-styrte er priset til $ 99,59, $ 165,99 og $ 248,99 per måned. De administrerte nivåene er $ 141,09, $ 207,49 og $ 290,49 per måned.

Pengene tilbake-garanti: BlueHost har bransjestandarden 30-dagers garanti. A2 Hosting har en 30-dagers full refusjon og en pro-vurdert refusjon etter 30 dager. Hvis du har den gratis domeneregistreringen på BlueHost, vil et domeneregistreringsgebyr holdes tilbake fra all refusjon, og du vil beholde domenenavnet.

Mening

BlueHosts delte hosting er bare litt høyere enn A2 Hosting planer, men har flere funksjoner. Priser og funksjoner for A2 Hosting for de administrerte WordPress-planene gjør det til et attraktivt valg for WordPress-brukere.

A2 Hosting gir kundene flere valg i VPS og dedikerte planer ved å tilby ustyrte og administrerte alternativer.

Sammenlign hvor enkelt å bruke BlueHost og A2 Hosting

Brukervennlighet

Kontrollpanel. BlueHost bruker cPanel, men med et modifisert grensesnitt, så vanlige cPanel-brukere vil ha noen justeringer å gjøre. A2 Hosting bruker den vanlige bransjestandarden cPanel.

Ett-klikk installasjonsprogram. BlueHost bruker MOJO Marketplace ett-klikk-installasjonsprogram for å enkelt installere nesten hundre applikasjoner. A2 gir installasjon av ett klikk app til hundrevis av apper gjennom Softaculous.

Nettstedsnavigering. Både BlueHost og A2 Hosting sine nettsteder gir all informasjonen du trenger for å velge en plan. Begge har praktiske sammenligningsdiagrammer for å sammenligne nivåer i planene sine. Begge er rene og brukervennlige. A2 har en praktisk funksjon – lenker til popups for mange av vilkårene og alternativene som vises i diagrammer.

Mening

Begge har hundrevis av applikasjoner som kan installeres med ett klikk, begge har enkle å navigere på nettsteder, og begge bruker cPanel – selv om BlueHost’s er endret. De fleste brukere vil være fornøyde med brukervennligheten til et av disse vertsselskapene.

Sammenlign støtten fra BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Teknisk og kundestøtte

Basert på kundevurderinger er dette et område der BlueHost trenger forbedringer. Støtten til A2 Hosting vurderes gjennomgående høyt, og supportpersonalet anses som vennlig og kunnskapsrik.

BlueHost og A2 Hosting har telefon, e-post og live chat 24/7. Begge har et forum og et omfattende kunnskapsgrunnlag. A2 Hosting har en aktiv blogg.

Mening

Mens BlueHost tilbyr flere kontaktmetoder, klager kundevurderinger gjentatte ganger på support. A2 Hosting har de samme flere kontaktmetodene, men støtten er høyt ansett. A2 er valget hvis støtte er høyt prioritert for deg.

Sammenlign brukeranmeldelser av Bluehost og A2 Hosting

Brukeranmeldelser

Merk: Anmeldelser blir vanligvis lagt ut av de som har sterke meninger, så de fleste kunder som legger ut anmeldelser er enten sterkt negative eller sterkt positive. Av den grunn skal anmeldelser ikke brukes som hovedfaktoren i valg av vert. Når det fortløpende rapporteres om noe, kan det imidlertid være noe å vurdere.

Negative anmeldelser for BlueHost og A2 Hosting

Bluehost. Negative anmeldelser for BlueHost er overveldende relatert til dårlig støtte. Lange ventetider, uhøflighet og gjentatte billetter til samme utgave er ikke uvanlig.

A2 Hosting. Det er færre negative kundevurderinger for A2 enn for de fleste selskaper. De negative som legges ut er vanligvis for dårlige opplevelser med kundesupport.

Positive anmeldelser for BlueHost og A2 Hosting

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra Bluehost-kunder berømmer prisene og funksjonene som er gitt i planene.

A2 Hosting. A2 får langt mer positive anmeldelser enn negative for kundestøtte. Kundene er også imponert over hastigheten på nettsteder på A2, og med antall funksjoner som tilbys for prisen.

Mening

Totalt sett får A2 Hosting langt mer positive anmeldelser enn negative anmeldelser.

Konklusjon om sammenligning av BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Hvilken hosting er best for deg?

BlueHost og A2 Hosting har begge funksjoner som kan betraktes som plussgrader og minuser.

Grunner til å velge A2 Hosting fremfor BlueHost:

 • SSD-er på alle planene
 • Når som helst (pro-rate) pengene-tilbake-garanti
 • Oppetidsgaranti
 • Raske servere
 • PostgreSQL-støtte

Grunner til å velge BlueHost fremfor A2 Hosting:

 • Gratis SiteLock
 • Flere “ubegrensede” funksjoner
 • Gratis nettstedbygger

Selv om BlueHosts administrerte WordPress-planer er dyrere enn de fra noen andre verter, er de veldig populære – som vist av det faktum at mer enn 1 million WordPress-nettsteder er vert på BlueHost.

Imidlertid gjør A2 Hosting samme priser som delt hosting for de administrerte WordPress-planene det veldig attraktivt for WordPress-brukere. Både BlueHost og A2 Hosting har konkurrerende priser VPS og dedikerte serveralternativer for de med større nettsteder, eller tyngre trafikk.

Begge vertene har også delte planer som er prisgitt budsjett som er fullverdige. Forskjellen mellom disse to vertsselskapene er A2 Hosting’s bedre rekord for kundeservice og support.

Det er andre webhotellfirmaer å vurdere. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen dollar mer på raske belastnings- og responstider, så vel som premiumfunksjoner, vil SiteGround være verdt å sjekke ut.

En annen vert med attraktive administrerte WordPress-planer, og en av de lengste pengene-tilbake-garantiene er InMotion Hosting.

Har du spørsmål om BlueHost eller A2 Hosting? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map