Arvixe vs. SiteGround: Hvilken bør du bruke?

Kanskje den viktigste avgjørelsen du kan ta angående nettstedet ditt, er å finne riktig vertsfirma og plan. Imidlertid så mange virksomheter å velge mellom. Du kan bruke denne en-til-en-sammenligningen mellom Arvixe og SiteGround for å hjelpe deg med å begrense valgene dine.


SiteGround er enda nyere, og ble etablert i 2004, men det er vertskap for nesten 500 000 nettsteder på serverne. Arvixe og SiteGround tilbyr begge delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS og dedikerte serverplaner. Arvixe har både Linux- og Windows-alternativer, mens SiteGround bare er Linux.

Arvixe ble kåret til PCMag Editor’s Choice i 2015 og ble kåret av Inc.com som et av de raskest voksende selskapene i USA. SiteGround har vunnet mange “beste av” priser, men mange er fra nettsteder de har opprettet for selvpromotering – noe som er altfor vanlig hos webhotellfirmaer. SiteGround har vunnet legitime priser for oppetid og kundeservice.

Arvixe ble kjøpt av Endurance International Group (EIG) i 2014. Det er mange webhotellfirmaer under EIG-banneret, men alle opererer under sine egne originale navn. Mens EIG-selskaper ikke er kloner av hverandre, hvis du hadde problemer med ett, de er like nok til at du kan ha de samme problemene med en annen.

SiteGround ble grunnlagt i 2004 og er et privateid selskap med hovedkvarter i Sofia, Bulgaria, selv om det har en verdensomspennende tilstedeværelse.

Sammenlign ytelsen til Arvixe og SiteGround

Arvixe vs. SiteGround: Oppetid og pålitelighet

oppetid. Arvixe har en garanti på 99,9%, med en gratis måneders refusjon hvis et månedlig gjennomsnitt faller under den prosentandelen. SiteGround har en lignende garanti for en oppetid på minst 99,9%. Hvis nettstedet faller mellom 99,9% og 99%, får du en måned gratis hosting; for hver 1% under 99%, mottar du en ekstra måned gratis.

Opptreden. Arvixe plasserer mye av nettstedrelatert data på SSD-er, inkludert databaser og e-postservere, for rask ytelse. SiteGround sitter ikke bare på den samme teknologien på mange år.

Når nye metoder eller raskere teknologi ruller ut, vil SiteGround oppdatere datasentrene – for alle brukerne, ikke bare nykommere. SiteGround bruker Supercache for alle planene sine, ikke bare administrert WordPress-hosting som de fleste selskaper.

Et Arvixe-vert nettsted ga en lastetid på 1.05s, raskere enn 89% av nettstedene som ble testet. En test av et sammenlignbart SiteGround-sted resulterte i en lastetid på 1,2 sekunder, raskere enn 87% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. Arvixe har datasentre over hele kloden – i Nord-Amerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) og (Hong Kong). Alle datasentrene er helt overflødige, med flere strøm- og kjølealternativer. Datasentrene overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet.

SiteGround har datasentre over hele kloden også. Det finnes datasentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. Datasentrene har overflødig kraft og kjøling, med dieseldrevne sikkerhetskopier.

I 2015 ble de delte serverne oppgradert til å bruke Linux-containere, som samler servere for å øke hastigheten på tilgangen og gi mer pålitelighet. Alle planene deres er byttet til SSD for lagring, så vel som MySQL-databaser.

Mening

En av disse vil gi rask og pålitelig service. Begge har eksepsjonelle oppetidsgarantier, og begge har en veldig rask respons og lastetid.

Sammenlign funksjonene til Arvixe og SiteGround

Sammenlign viktige funksjoner

Merk: Selv om hvert webhotell bruker “ubegrenset” eller “ukontrollert” når de beskriver funksjoner, er det litt misvisende. Dette markedsføringsuttrykket betyr ikke “bruk så mye du vil.” I stedet refererer vilkårene til det som vertsbedrifter “anser som rimelig bruk.”

Hosting selskaper vil straffe nettsteder de føler går utover det, noen ganger uten forvarsel – selv om de fleste brukere aldri vil overskride rimelig bruk.

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. Arvixe skiller seg fra bransjestandarden – det tilbyr et gratis domene så lenge du har planen. Arvixe tilbyr også en gratis overføring hvis du allerede har et domene andre steder. SiteGround tilbyr ett gratis år med domeneregistrering.

Nettstedsbygger. Arvixe gir RvSiteBuilder, en funksjonsrik byggherre med en WSYWIG-editor og over 600 nettmaler. SiteGround tilbyr Weebly Basic gratis – selv om det er begrenset i antall sider du kan lage. For en ekstra månedlig avgift kan du oppgradere til mer funksjonsrike versjoner av Weebly.

databaser. Arvixe tilbyr ubegrensede MySQL-databaser, og den støtter PostgreSQL-databaser. SiteGround tilbyr ubegrensede MySQL-databaser.

E-postkontoer. Arvixe og SiteGround tilbyr begge ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post. Ubegrensede kontoer er en fordel hvis du er et stort selskap med mange ansatte, siden det gjør det mulig å sette opp separate kontoer for hver enkelt. I tillegg kan hver avdeling i virksomheten din, for eksempel salg, support og info, ha en egen konto.

WordPress Hosting. Både Arvixe og SiteGround tilbyr administrerte WordPress-planer. Vanligvis vil administrerte WordPress-planer koste mer enn en standard delt plan. En del av den ekstra kostnaden er fordi administrerte WordPress-planer vanligvis plasseres på optimaliserte servere med hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å forbedre ytelsen og stabiliteten.

En annen fordel med administrert WordPress-hosting er at automatiske sikkerhetskopier av WordPress-nettstedene dine gjøres for deg, i tillegg til å planlegge og installere oppdateringer. Dette lar deg fokusere på det som er viktig – innholdet ditt.

Både Arvixe og SiteGround er unike ved at de ikke betaler ekstra for WordPress-planene sine.

e-handelsløsning. Arvixe og SiteGround støtter noen gratis og kommersielle e-handelsalternativer, mange med 24/7 support og automatisk installasjon.

sikkerhetskopier. Arvixe gjør daglige sikkerhetskopier av øyeblikket av serverne ved å bruke R1Soft, som er tilgjengelig for kunder gjennom kontrollpanelet. Sikkerhetskopiering er vert på en separat server for redundans. SiteGround gjør daglige sikkerhetskopier som oppbevares 30 dager.

Hosting Security. Arvixe skanner og opptrer proaktivt mot DDoS-trusler, i tillegg til å gi beskyttelse mot brute force-angrep. Arvixe-planer kommer med SpamAssassin og Spamhaus-filtrering for e-post.

SiteGround gir SpamExperts gjennom kontrollpanelet. SiteGround har også tilpasset programvare som kan isolere kontoer som har problemer, som holder nettstedet ditt beskyttet, selv om det dårlige nettstedet er på den samme delte serveren. SiteGround overvåker servere i sanntid, og programvaren kan reagere automatisk på de fleste problemer uten menneskelig innblanding.

Arvixe pleide å skaffe delt SSL for sine delte Linux-planer, men nå ser det ut til at delte SSL-er ikke lenger er tilgjengelige for Linux eller Windows PersonalClass-planer. Forretningsplanene har imidlertid gratis SSL så lenge du har en plan med Arvixe, og private SSL-er er tilgjengelige for kjøp. SiteGround tilbyr et gratis SSL-sertifikat i et år for alle unntatt de laveste nivåene.

Kontrollpanel. Arvixe og SiteGround bruker bransjestandarden cPanel.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Arvixes tilknytningsprogram betaler fra $ 70 til $ 135 per henvisning, avhengig av antall henvisninger du har per måned. Arvixe har også et forhandlerprogram for både Linux og Windows. SiteGround har et forhandlerprogram som gir volumrabatter, og tilknyttet program betaler fra $ 50 til $ 125 per henvisning, også avhengig av antall henvisninger per måned.

extras. Arvixe kommer med totalt $ 200 i annonsekreditt til Google og Yahoo. Arvixe tilbyr “Prioritetsstøtte” mot en ekstra månedlig avgift. SiteGround tilbyr kun e-postkontoer for en liten månedlig avgift. SiteGround støtter også Joomla og Drupal hosting.

Mening

Begge er fullverdige webhotellfirmaer. Imidlertid har Arvixes støtte til PostgreSQL, dets “gratis domene så lenge du har en plan,” støtte for både Linux og Windows, og den bedre nettstedbyggeren, Arvixe en liten fordel over SiteGround for funksjoner.

Sammenlign webhotellplaner og priser for Arvixe og SiteGround

Vertsplaner & Priser

Merk: Webhotell er en konkurrerende bransje. Som et resultat er det konstante endringer i priser og en god del markedsføringspriser. Siden kampanjepriser typisk er begrenset til den første tjenesteperioden, betyr det å registrere seg på lang sikt mer betydelige besparelser. Selv uten kampanjer resulterer lengre tjenestevilkår vanligvis i prisavbrudd. Prisene nedenfor er gjeldende for denne sammenligningen.

Arvixe. Arvixe tilbyr fire delte planer – to i PersonalClass og to i BusinessClass. For raskere belastning og responstid for hovedkundebasen, har du muligheten til å velge amerikanske, europeiske eller asiatiske datasentre i kassen.

Alle nivåene PersonalClass og BusinessClass tilbyr ubegrenset plass, båndbredde, e-post og databaser. PersonalClass er $ 4 per måned, og BusinessClass er $ 22 per måned. PersonalClassPro er $ 7 per måned, og BusinessClassPro er $ 35 per måned. Pro-nivåene tillater et ubegrenset antall nettsteder, mens de vanlige nivåene bare tillater seks.

Forskjellen mellom PersonalClass og BusinessClass er at BusinessClass har færre brukere på serveren, noe som gjør at det i utgangspunktet er delt hosting med VPS-funksjoner. ASP (Windows) -alternativet løper noen få dollar mer for hver plan og nivå. Arvixes delte planer sørger for ubegrensede MySQL- og PostgreSQL-databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-sertifikat så lenge nettstedet er vert sammen med Arvixe.

Arvixe tilbyr to administrerte WordPress-planer, til $ 4 og $ 7 per måned, det samme som delt hosting. Ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og et ubegrenset antall databaser kommer med alle planene. Planen for $ 4 er begrenset til 6 nettsteder, mens $ 7-planen tillater et ubegrenset antall.

WordPress-nettstedene skaleres enkelt fra delt til VPS og dedikert hosting, selv om Arvixes priser går opp for VPS eller dedikerte servere.

Siteground. SiteGround tilbyr tre delte planer. Oppstarten tillater ett nettsted, 10 GB lagringsplass, og er priset til $ 3,95 per måned. GrowBig, til $ 7,95 per måned, og GoGeek, til $ 14,95 per måned, tilbyr ubegrensede nettsteder, henholdsvis 20 GB og 30 GB lagringsplass..

Alle planene kommer med et gratis år med domeneregistrering, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset trafikk, daglig sikkerhetskopiering og gratis CDN. GrowBig- og GoGeek-planene legger til prioritert teknisk support og en gratis SSL i ett år. GoGeek-planen legger til færre kontoer per server, PCI-samsvar og Git.

Mens SiteGround ikke teller besøkende mot bruken av båndbredde, måler den CPU-bruken og vil gi advarsler om hva den anser for stor bruk av CPU-ressurser.

SiteGround har tre administrerte WordPress-planer; Oppstart, som er begrenset til ett nettsted og 10 GB lagringsplass, GrowBig med 20 GB lagringsplass, og GoGeek med 30 GB. GrowBig- og GoGeek-planene gir ubegrensede nettsteder, gratis SSL i et år og prioritetsstatus på supportbilletter. GoGeek-planen legger til Git og har færre brukere per server.

Alle tre planene har gratis domene, gratis CDN, WordPerfect-støtte og ubegrenset trafikk. Som med de delte planene, begrenser ikke SiteGround antall besøkende. I stedet måles CPU-bruk av SiteGround, og advarsler utstedes for overdreven bruk.

SiteGrunds administrerte WordPress-planer er priset det samme som deres delte planer til $ 3,95, $ 7,95 og $ 14,95 per måned.

VPS og dedikerte planer: Arvixe tilbyr to VPS-nivåer i både Linux og Windows. Arvixe-planer er $ 40 og $ 70 per måned for Linux-alternativet. De to Windows VPS-nivåene er $ 60 og $ 100 per måned.

Alle de fire Arvixe-planene har ubegrenset båndbredde, og de kommer med et gratis SSL-sertifikat så lenge du har planen. SiteGrounds fire VPS-planer finnes under skyhosting på nettstedet og er priset fra $ 60 til $ 140 per måned. De er begrenset til 5 TB båndbredde og 20 til 80 GB lagringsplass. De er fullt administrert og er på SSD-er for hastighet og pålitelighet.

Avhengig av konfigurasjonen, blir de seks dedikerte serverlagene fra Arvixe priset fra $ 128,70 per måned til $ 227,50 per måned. For de som trenger mer ytelse, har Arvixe to multi-prosessor nivåer priset til $ 357,30 per måned.

Arvixe tilbyr også skyalternativer, fra $ 108 per måned. Alle de dedikerte Arvixe-planene blir administrert for deg. SiteGround har tre dedikerte planer fra $ 229 til $ 429 per måned.

Pengene tilbake-garanti: Arvixes 60-dagers pengene-tilbake-garanti er bedre enn bransjestandarden. SiteGround har bransjestandarden 30-dagers garanti. Hvis du har gratis domeneregistrering på Arvixe eller SiteGround, vil de holde et domeneregistreringsgebyr fra refusjon, og du vil beholde domenenavnet.

Mening

WordPress-brukere vil finne vertsprisene attraktive. SiteGrounds toppnivå, som tilsvarer toppnivået til Arvixe, er imidlertid det dobbelte av prisen. Hvis du trenger Windows, er Arvixe det eneste valget mellom disse to, da SiteGround ikke har noen Windows-planer. Arvixes priser og funksjoner er bedre enn SiteGround-tilbudene i VPS og dedikerte serveralternativer.

Sammenlign hvor enkelt å bruke Arvixe og SiteGround

Brukervennlighet

Kontrollpanel. Arvixe og SiteGround bruker begge det brukervennlige, ikonbaserte grensesnittet til cPanel, som er bransjestandarden av en grunn.

Ett-klikk installasjonsprogram. Både Arvixe og SiteGround bruker Softaculous som ett-klikk-installasjonsprogram for hundrevis av applikasjoner.

Nettstedsnavigering. Både Arvixes og SiteGrounds nettsteder er godt lagt opp. Begge har praktiske sammenligningsdiagrammer for å sammenligne nivåer i planene sine.

Mening

Disse to vertsselskapene er nesten identiske så langt det er brukervennlig, og begge er veldig brukervennlige.

Sammenlign støtten fra Arvixe og SiteGround

SiteGround vs. Arvixe: Teknisk og kundestøtte

Inntil nylig hadde Arvixe et fremragende rykte for kundestøtte. Siden EIG-oppkjøpet har kundeklager på service og support økt. Imidlertid rangerer det fremdeles over gjennomsnittet i kundesupport.

Basert på kundenes anmeldelser har SiteGround utmerket støtte. SiteGround sier at ventetiden på supportbilletter er bare 10 minutter.

Arvixe og SiteGround har telefon, e-post og live chat 24/7. Begge har et omfattende kunnskapsgrunnlag med veiledninger og videoer, og begge har en aktiv blogg.

Mening

Frem til 2014 ville begge disse selskapene vært like imponerende for support og service. I dag har SiteGround, basert på kundevurderinger, en fordel i denne avdelingen.

Sammenlign brukeranmeldelser av Arvixe og SiteGround

Brukeranmeldelser

Merk: En gjennomgang skal aldri være det som bestemmer hvilken vert å velge. Omtaler er vanligvis lagt ut av de som føler seg veldig sterkt, noe som betyr at anmeldelser enten er sterkt negative eller sterkt positive. Når noe stadig nevnes, kan det være noe å se nærmere på.

Negative anmeldelser for Arvixe og SiteGround

Arvixe. Inntil nylig var det få negative anmeldelser av Arvixe. I det siste klager imidlertid anmeldelser over dårlig kundeservice og lange ventetider.

Siteground. De fleste negative anmeldelser av SiteGround klager over noen av retningslinjene deres. Det er misnøye med hvordan automatisk fornyelse håndteres, så vel som mangelen på advarsel før du stenger av et nettsted for overforbruk av CPU.

Positive anmeldelser for Arvixe og SiteGround

Arvixe. Arvixe får stor ros fra sine kunder for alle funksjonene som er tilgjengelige til budsjettpriser. Windows-brukere er glade for å finne hosting til en overkommelig pris.

Siteground. Positive anmeldelser fra kunder av SiteGround nevner konsekvent hastigheten og hjelpsomheten til support og påliteligheten til SiteGround-servere.

Mening

Totalt sett er begge disse vertsselskapene godt mottatt av kundene. På grunn av nylige støtteklager om Arvixe, får SiteGround imidlertid flere positive anmeldelser.

Konklusjon om sammenligning av Arvixe og SiteGround

Konklusjon: Hvilken hosting er best for deg?

Arvixe og SiteGround har funksjoner som skiller dem fra hverandre.

Grunner til å velge SiteGround over Arvixe:

 • Overfør nettsted gratis fra en annen vert
 • Hosting Security
 • Alle planer bruker hurtigbufring
 • Gratis CDN

Grunner til å velge Arvixe fremfor SiteGround:

 • Gratis domeneregistrering så lenge planen er vert
 • Forhåndsinstallert WordPress
 • Windows-serveralternativer for alle planer

Arvixes fullstendige administrerte WordPress-planer som er priset det samme som delt hosting er et pluss for WordPress-brukere. Arvixes priser gjør det også til et bedre valg for større nettsteder eller de som har et betydelig antall besøkende.

SiteGround delte planer er attraktivt priset, men noe begrenset i lagring og båndbredde. Hvis du nettopp begynner, eller har et mindre nettsted, vil planene være passende.

Begge disse vertsselskapene tilbyr gode priser for antall funksjoner de tilbyr.

Dette er bare to av de mange alternativene for webhotell du har tilgjengelig. En annen vert som appellerer til WordPress-brukere er InMotion Hosting, på grunn av de utmerkede administrerte WordPress-planene.

Har du spørsmål om Arvixe eller SiteGround? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map