Arvixe vs. A2 Hosting: Hvilken bør du bruke?

Med så mange funksjoner og så mange selskaper, kan det være vanskelig å ta den viktige avgjørelsen til hvilket webhotell du vil velge for nettstedet ditt. Bruk denne en-til-en-sammenligningen mellom Arvixe og A2 Hosting for å hjelpe deg med å begrense valgene dine.


Arvixe er kanskje ikke så kjent som noen vertsfirmaer, men den har fått et rykte som et av de raskest voksende webhotellfirmaene i bransjen. A2 Hosting ble først lansert med utviklere i tankene, og deres primære fokus på ytelsen.

Begge selskapene startet på begynnelsen av 2000-tallet – Arvixe i 2004, og A2 Hosting i 2003. Arvixe og A2 Hosting tilbyr begge delt hosting, administrert WordPress-hosting og VPS og dedikerte serverplaner. Arvixe har både Linux- og Windows-alternativer, mens A2 Hosting kun er Linux.

Arvixe ble kåret av Inc.com som et av de raskest voksende selskapene i USA og ble kåret til PCMag Editor’s Choice i 2015. A2 Hosting har vunnet mange “beste av” priser, inkludert “Best Web Hosting” fra flere nettsteder i 2015.

Arvixe ble kjøpt av Endurance International Group (EIG) i 2014. Det er mange webhotellfirmaer under EIG-banneret, men alle opererer under deres egne originale navn. Mens EIG-selskaper ikke er kloner av hverandre, er de like nok at hvis du har hatt problemer med en, kan du ha de samme problemene med en annen.

A2 Hosting er privateid og har hovedkontor i Ann Arbor, Michigan. Selskapets navn kommer fra A-ene i Ann Arbor.

Sammenlign ytelsen til Arvixe og A2 Hosting

Oppetid og pålitelighet

oppetid. Arvixe har en garanti på 99,9%, med en gratis måneders refusjon hvis et månedlig gjennomsnitt faller under den prosentandelen. A2 Hosting har samme garanti på 99,9%, og refunderer 5% av den månedlige avgiften for hver time nettstedet ditt ikke kan nås på grunn av utstyr eller nettverkssvikt.

Opptreden. Arvixe plasserer mye av nettstedrelatert data på SSD-er, inkludert databaser og e-postservere, for rask ytelse. A2 bruker Dell-servere med firkjerne-prosessorer, og alle planene deres bruker SSD-lagring.

Et Arvixe-vert nettsted ga en lastetid på 1.05s, raskere enn 89% av nettstedene som ble testet. En test av et sammenlignbart A2-sted resulterte i en nesten like imponerende lastetid på 1,49 sekunder, raskere enn 81% av nettstedene som ble testet.

Pålitelighet. Arvixe har datasentre over hele kloden – i Nord-Amerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) og (Hong Kong). Alle datasentrene er helt overflødige, med flere strøm- og kjølealternativer. Datasentrene overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet.

A2 Hosting er også globalt med datasentre i Michigan, Amsterdam og Singapore. Datasentrene blir drevet og avkjølt med redundans og diesel-sikkerhetskopier og overvåkes på stedet for sikkerhet og pålitelighet. De har også mer redundans gjennom firedoblet nettverkstilkobling i datasentrene.

Mening

Dette er en av de sjeldne sammenligningene der begge vertselskaper lyser. Enten vil gi rask, pålitelig ytelse.

Sammenlign funksjonene i Arvixe og A2 Hosting

Nøkkelegenskaper

Merk: Et misvisende begrep du vil finne når funksjoner diskuteres er “ubegrenset” – noen ganger referert til som “uovervåket.” Det betyr ikke “bruk så mye du vil.” I stedet refererer vilkårene til det som vertsselskaper “anser som rimelig bruk”, og vertsbedrifter vil straffe nettsteder de føler går utover det – selv om de fleste brukere aldri vil overskride rettferdig bruk.

Domeneregistrering. Begge vertene er domeneregistratorer. Arvixe skiller seg fra bransjestandarden – det tilbyr et gratis domene så lenge du har planen. Arvixe tilbyr også en gratis overføring hvis du allerede har et domene andre steder. A2 Hosting tilbyr ikke gratis domeneregistrering, og det koster et gebyr for å overføre et domene til dem fra andre steder.

Nettstedsbygger. Arvixe tilbyr RvSiteBuilder, en WYSIWYG-editor som har over 600 nettmaler. A2 Hosting har ikke en integrert nettstedbygger i noen av sine planer, men den støtter de fleste gratis og kommersielle nettstedbyggere.

databaser. Arvixe tilbyr ubegrensede MySQL-databaser, og den støtter PostgreSQL-databaser. A2 Hosting tilbyr ubegrensede MySQL-databaser på alle bortsett fra det laveste nivået, som er begrenset til 5 databaser. Den støtter også PostgreSQL.

E-postkontoer. Arvixe tilbyr ubegrensede e-postkontoer og videresending av e-post. A2 har igjen ubegrenset bortsett fra det laveste nivået, som er begrenset til 25 kontoer. Ubegrensede kontoer er en fordel hvis du har ansatte, siden det gjør det mulig å opprette separate kontoer for hver enkelt, og hver avdeling i virksomheten din, for eksempel salg, support og info, kan ha en egen konto.

WordPress Hosting. Både Arvixe og A2 Hosting tilbyr administrerte WordPress-planer. De fleste vertsbedrifter betaler mer for administrerte WordPress-planer enn en standard delt plan. En del av den ekstra kostnaden skyldes at administrerte WordPress-planer blir plassert på optimaliserte servere med hurtigbufring og ekstra sikkerhet for å forbedre ytelsen og stabiliteten.

En annen fordel med administrert WordPress-hosting er at automatisk sikkerhetskopiering og oppdatering av WordPress-nettstedene dine blir gjort for deg. Dette frigjør deg fra de tekniske tingene og lar deg fokusere på det som er viktig – innholdet ditt. Verken Arvixe eller A2 Hosting koster ekstra for WordPress-planene sine.

e-handelsløsning. Arvixe og A2 Hosting støtter noen gratis og kommersielle e-handelsalternativer, mange med 24/7 support og automatisk installasjon.

sikkerhetskopier. Arvixe gjør daglige sikkerhetskopier av øyeblikket av serverne ved å bruke R1Soft, som er tilgjengelig for kunder gjennom kontrollpanelet. Sikkerhetskopiering er vert på en separat server for redundans. A2 gir Server Rewind for alle unntatt de laveste nivåene. Server Rewind tar periodiske automatiske øyeblikksbilder av nettstedet ditt og tillater gjenoppretting av filer, databaser eller hele nettstedet.

Hosting Security. Arvixe skanner og opptrer proaktivt mot DDoS-trusler, i tillegg til å gi beskyttelse mot brute force-angrep. Arvixe-planer kommer med SpamAssassin og Spamhaus-filtrering for e-post.

A2 Hosting tar også sikkerhet på alvor, og skanner og handler proaktivt mot DDoS-trusler, skadelig programvare og virus med dets evige sikkerhet og HackScan – som leveres gratis. Den bruker standard spambeskyttelse, pluss Barracuda Advanced Spam Filtering for e-post. A2 tilbyr også Patchman Enhanced Security Tool, som søker etter programvare og apper som trenger oppdatering og varsler deg når apper er utdaterte.

Arvixes forretningsplaner har gratis SSL så lenge du har en plan med Arvixe, og private SSL-er er tilgjengelige for kjøp. A2 tilbyr gratis delt SSL for sine planer gjennom cPanel, og privat SSL kan også kjøpes.
Kontrollpanel. Arvixe og A2 Hosting bruker bransjestandarden cPanel.

Grønn. A2 kan skryte av et 100% karbonfritt fotavtrykk og deltar aktivt i treplanting og andre miljøvennlige aktiviteter i Ann Arbor.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Arvixes tilknytningsprogram betaler fra $ 70 til $ 135 per henvisning, avhengig av antall henvisninger du har per måned. Arvixe har også et forhandlerprogram for både Linux og Windows. A2 Hostings tilknytningsprogram tilbyr $ 10 bare for påmelding, deretter $ 85 per henvisning. A2 har tre SSD-baserte forhandlerplaner.

extras. Arvixe kommer med totalt $ 200 i annonsekreditt til Google og Yahoo. A2 har 50 dollar kreditt til Bing / Yahoo. Arvixe tilbyr “Prioritetsstøtte” mot en ekstra månedlig avgift. A2 har bare e-postmeldinger og hostingplaner for annonseadministrasjon for månedlige avgifter.

Mening.

Begge webhotellfirmaene tilbyr et bredt spekter av funksjoner. Arvixes “gratis domene så lenge du har en plan”, støtte for både Linux og Windows, og dens integrerte nettstedbygger, gir imidlertid Arvixe en liten fordel i forhold til A2 Hosting i funksjoner avdeling.

Sammenlign webhotellplaner og priser for Arvixe og A2 Hosting

Vertsplaner & Priser

Merk: Prisfastsettelse for webhotell endres kontinuerlig på grunn av virksomhetens konkurransedyktige karakter, og markedsføringspriser er vanlig. Prisfastsettelse for kampanjer er ofte begrenset til den første tjenesteperioden, så å registrere deg på lengre sikt vil gi større besparelser.

Selv uten kampanjer fører lengre tjenestevilkår vanligvis til prisavbrudd for de fleste hosting selskaper. Prisene nedenfor gjenspeiler prisene på tidspunktet for denne sammenligningen.

Arvixe. Arvixe deler sine Linux-delte planer inn i PersonalClass til $ 4 per måned, PersonalClassPro til $ 7 per måned, BusinessClass til $ 22 per måned, og BusinessClassPro til $ 35 per måned. Alle nivåene har ubegrenset plass, båndbredde, e-post og databaser. Pro-nivåene tillater et ubegrenset antall nettsteder, mens de vanlige nivåene bare tillater seks. BusinessClass og BusinessClassPro har færre brukere på serveren, noe som gjør at det i utgangspunktet er delt hosting med VPS-funksjoner.

ASP-planene (Windows) løper noen få dollar mer for hvert nivå. Arvixes delte planer sørger for ubegrensede MySQL- og PostgreSQL-databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-sertifikat så lenge nettstedet er vert sammen med Arvixe.

Arvixe tilbyr to administrerte WordPress-planer, til $ 4 og $ 7 per måned, det samme som delt hosting. Ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og et ubegrenset antall databaser kommer med alle planene. Planen for $ 4 er begrenset til 6 nettsteder, mens $ 7-planen tillater et ubegrenset antall.

A2 Hosting. A2 tilbyr tre delte planer: Lite, som tillater ett nettsted, fem databaser, og er priset $ 3,92 per måned; Swift, som tillater ubegrensede nettsteder og ubegrensede databaser, og er priset til $ 4,90 per måned; og Turbo, som også har ubegrensede nettsteder og databaser tillatt, og er priset til $ 9,31 per måned. Alle tre har ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde. A2 Hosting har også CloudLinux, en versjon av Centos OS som er raskere og oppgir at den har færre kunder per server enn de fleste.

A2 tilbyr tre administrerte WordPress-planer. Lite er begrenset til ett nettsted og fem databaser og er priset til $ 3,92 per måned. Swift og Turbo tilbyr ubegrensede nettsteder og databaser og er priset til henholdsvis $ 4,90 og $ 9,31 per måned. Alle planer er SSD-baserte og har hurtigbufring, selv om Turbo-planen har optimalisert hurtigbufring. De har alle CDN og ekstra sikkerhetsalternativer. Swift og Turbo kommer også med Server Rewind for sikkerhetskopiering.

VPS og dedikerte planer: Arvixe tilbyr to VPS-nivåer i både Linux og Windows. Arvixe-planer er $ 40 og $ 70 per måned for Linux-alternativet. De to Windows VPS-nivåene er $ 60 og $ 100 per måned. Alle de fire Arvixe-planene har ubegrenset båndbredde, og de kommer med et gratis SSL-sertifikat så lenge du har planen. A2 Hosting tilbød ukontrollerte og administrerte VPS-planer, med tre lag i hver. Alle er SSD-baserte, med det ubehandlede fra $ 5 til $ 15 per måned, og det administrerte går fra $ 32.99 til $ 65.99 per måned.

De seks dedikerte serverlagene fra én prosessor fra Arvixe er priset fra $ 128,70 per måned til $ 227,50 per måned. For de som trenger mer ytelse, har Arvixe to multi-prosessor nivåer priset til $ 357,30 per måned. Arvixe tilbyr også skyalternativer, fra $ 108 per måned. Alle de dedikerte Arvixe-planene blir administrert for deg. A2 Hosting har igjen ustyrte og administrerte dedikerte serverplaner. Den ubehandlede starter på $ 99,59 per måned, og den administrerte starter på $ 141,09 per måned.

Pengene tilbake-garanti: Arvixes 60-dagers pengene-tilbake-garanti er bedre enn bransjestandarden. A2 tilbyr en “når som helst pengene-tilbake-garanti.” De første 30 dagene gir full refusjon, og etter 30 dager er tilbakebetalingen pro-rangert. Hvis du har gratis domeneregistrering på Arvixe, vil et domeneregistreringsgebyr holdes tilbake fra all refusjon, og du vil beholde domenenavnet.

Mening.

Disse to hosting selskapene er konkurransedyktige priser, men hvis du trenger Windows, er Arvixe det eneste valget mellom disse to. A2 Hosting VPS-planer har noen ganske stramme grenser for lagring og båndbredde, men for et mindre nettsted eller en virksomhet som ønsker fordelene med en VPS, er prisene vanskelig å slå.

Sammenlign hvor enkelt å bruke Arvixe og A2 Hosting

Brukervennlighet

Kontrollpanel. Arvixe og A2 Hosting bruker begge det brukervennlige, ikonbaserte grensesnittet til bransjestandarden cPanel. Dette gjør det mindre vanskelig å overføre nettstedet ditt hvis du bestemmer deg for å bytte hostingfirma i fremtiden.

Ett-klikk installasjonsprogram. Både Arvixe og A2 Hosting bruker Softaculous som ett-klikk-installasjonsprogram for hundrevis av applikasjoner.

Nettstedsnavigering. Både Arvixes og A2 Hosting-nettsteder er godt lagt opp. Begge har nyttige sammenligningsdiagrammer for å sammenligne nivåer i planene sine, med A2s diagrammer som har en nyttig popup-funksjon for termer som brukes i diagrammer..

Mening.

Disse to vertsselskapene er nesten identiske i brukervennlighet og brukervennlighet.

Sammenlign støtten fra Arvixe og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Arvixe pleide å ha et enestående rykte for kundestøtte. Siden EIG-oppkjøpet har kundeklager på service og support økt. Imidlertid rangerer det fremdeles over gjennomsnittet i kundesupport. Kundene vurderer konsekvent A2 Hosting for kunnskap og vennlighet av støtte- og servicepersonellet.

Arvixe og A2 Hosting har telefon, e-post og live chat 24/7. Begge har et omfattende kunnskapsgrunnlag med veiledninger og videoer, og begge har en aktiv blogg. Begge har tilstedeværelse på sosiale medier med Facebook-, Google +, Twitter- og LinkedIn-kontoer.

Mening.

Frem til 2014 ville begge disse selskapene vært like imponerende for support og service. I dag har A2 Hosting imidlertid en liten fordel i denne avdelingen.

Sammenlign brukeranmeldelser av Arvixe og A2 Hosting

Brukeranmeldelser

Merk: Bruk aldri anmeldelser fra brukere til å bestemme hvilken vert de skal velge. Mesteparten av tiden er anmeldelser enten sterkt negative eller sterkt positive, fordi kommentarer vanligvis kommer fra lidenskapelige kunder. Imidlertid, hvis noe konsekvent dukker opp, kan det være noe å vurdere.

Negative anmeldelser for Arvixe og A2 Hosting

Arvixe. Inntil nylig var det få negative anmeldelser av Arvixe. Siden 2014 er det imidlertid klager på dårlig kundeservice og lange ventetider.

A2 Hosting. Det er færre negative kundevurderinger for A2 enn de fleste selskaper, men de som er negative er vanligvis for dårlige opplevelser med kundesupport.

Positive anmeldelser for Arvixe og A2 Hosting

Arvixe. Arvixe får stor ros for sine budsjettpriser og mange funksjoner. Windows-brukere er glade for å finne hosting til en overkommelig pris.

A2 Hosting. A2 får langt mer positive anmeldelser enn negative fra sine kunder – ofte angående kundesupport. Kundene er også imponert over hastigheten og antall funksjoner for prisen som er funnet med A2.

Opinion om brukeranmeldelser

Totalt sett er begge disse vertsselskapene godt mottatt av kundene. På grunn av nylige støtteklager om Arvixe, får A2 Hosting imidlertid nikket her.

Konklusjon om sammenligning av Arvixe og A2 Hosting

Konklusjon

Arvixe og A2 Hosting har hver fordeler og ulemper som skiller dem fra hverandre.

Grunner til å velge A2 Hosting fremfor Arvixe:

  • Hvis det betyr noe for deg, er det ikke EIG-eid
  • SSD på alle planer
  • Når som helst (pro-rate) pengene-tilbake-garanti

Grunner til å velge Arvixe fremfor A2 Hosting:

  • Gratis domeneregistrering så lenge planen er vert
  • Windows-serveralternativer for alle planer
  • Integrert nettstedbygger

Arvixes fullstendige administrerte WordPress-planer som er priset det samme som delt hosting er et pluss for WordPress-brukere, selv om A2 Hosting administrerte WordPress-planer er konkurransedyktige priser. A2 Hosting VPS-planer er attraktivt priset, men noe begrenset i lagring og båndbredde. Hvis du nettopp begynner, eller har et mindre nettsted, vil planene være passende.

Både Arvixe og A2 Hosting er raske og pålitelige, og begge disse vertsselskapene tilbyr gode priser for antall funksjoner de tilbyr. Nesten det eneste som skiller disse to er det faktum at Arvixe tilbyr et gratis domene for kontoens levetid og har en nettstedsbygger.

Selv om dette er to tiltalende alternativer, er det andre webhotellfirmaer du kan vurdere. En annen vert som vil appellere til WordPress-brukere er InMotion Hosting. SiteGround er en annen vert med raske servere og førsteklasses funksjoner (men priset litt høyere).

Har du spørsmål om Arvixe eller A2 Hosting? Hva har erfaringene dine med webhotell generelt? Legg igjen kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me