Sådan gør du dit WordPress-websted indlæser hurtigere

Vidste du, at de øverste brændstofdragere rutinemæssigt når hastigheder over 300 miles i timen og kan rejse en kvart mils spor på mindre end 4 sekunder? Utroligt hurtigt.


Det er også hvor hurtigt den typiske besøgende på webstedet giver op og går videre, når han venter på, at en webside skal indlæses. Faktisk a undersøgelse fra KISSmetrics rapporterer, at 47% af besøgende på webstedet vil opgive et websted på mindre end to sekunder! Heldigvis behøver du ikke miste den besøgende. Vi vil se på, hvordan du optimerer dit WordPress-sted for at fremskynde ydelsen og gå fra clunker til dragster.

Alt hvad du behøver at vide om WordPress Performance Optimization

Blink dine øjne. Det tog dig sandsynligvis 300 millisekunder for et blink.

Amazon og Walmart fandt, at for hvert fald i sidebelastningen med 100 millisekunder var der en tilsvarende stigning i omsætningen på 1%. Hurtigere sidelastninger betyder flere konverteringer, selvom stigningen kan synes ubetydelig for dig. Uanset om du driver e-handel eller ej, betyder en hurtigere indlæsningsside på dit WordPress-sted, at din besøgende vil være tilfreds, hvilket kan føre til at blive på siden længere.

Det betyder også, at din side rangeres bedre i søgninger, ifølge Google. Naturligvis er sidelastningshastighed kun et af hundreder af kriterier, der bruges i rangering, men det er værd at bemærke, at Google selv leverer værktøjer til webmastere til at optimere sider til hastighed.

Så ydeevne er en kritisk del af et websteds succes. Du har brugt en masse tid og kræfter på at skabe fantastisk indhold, der informerer eller overtaler, men det er alt for intet, hvis besøgende hopper, før de endda har set dit websted. Du skal sørge for, at det ikke sker.

Er du en snegl eller en gepard?

Det første skridt til at optimere dit websted er at etablere en basislinje ved at analysere, hvad sidernes hastighed på dine sider er, før der foretages ændringer. Nyttige gratis værktøjer (betalte versioner af disse er tilgængelige og tilbyder flere funktioner), der er webbaserede:

  • PageSpeed ​​Insights – Googles værktøj til at analysere belastningshastigheder. Denne er især nyttig, fordi den også analyserer mobilydelsen. Der er også et link på siden til andre Google-webpræstationsværktøjer.
  • WebPagetest – Med dette værktøj kan du se, hvordan dit websted fungerer med forskellige browsere. Det tilbyder også grafiske oversigter over resultaterne.
  • GTMetrix – Dette værktøj bruger flere forskellige analyseprogrammer og viser resultaterne i rækkefølge, hvordan de påvirker din sideindlæsningsydelse.
  • Pingdom – Dette sted tilbyder analyse, realtidsovervågning af oppetid og brugerydelse, kontroller for ødelagte links og mere. Det tilbyder en gratis måned prøve, og derefter er der en månedlig afgift for at fortsætte brugen.

Et WordPress-specifikt værktøj er P3 (Plugin Performance Profiler), som er et WordPress-plugin, der kontrollerer dine installerede plugins og giver detaljerede oplysninger om ydeevne. Et andet nyttigt værktøj til WordPress er Ny relik, som peger på plugins og temaer, der muligvis bremser din MySQL-database.

Disse programmer vil påpege områder, der skal rettes, og komme med nogle forslag til optimering. For nu skal du bare notere dig resultaterne. Dernæst vil vi se på nogle trin, vi skal tage for at fremskynde WordPress for at forbedre dine sideindlæsningstider.

”De, der ikke kender historie, er bestemt til at gentage den” – Edmund Burke

Nogle faktorer påvirker WordPress-ydeevne, der kan findes på side efter sted. Sørg for, at dit websted ikke er et af dem. Almindelige problemer og mulige løsninger inkluderer:

Forældet kode

Den forældede kode henviser til WordPress-installation, temaer og plugins. Opdateringer handler ikke altid om sikkerhed. Der udstedes mange gange opdateringer til at rette fejl, der kan bremse dit websted.

Opløsning – Hold dine WordPress- og temaversioner opdaterede. Hvis et plugin ikke har en opdatering til den nyeste version af WordPress, skal du deaktivere den og prøve at finde en lignende, der gør.

Oppustet database

Din WordPress-database har tabeller, der indeholder poster for alle dine lagrede data. Jo flere rækker der bruges i en tabel, jo større er bordets størrelse. Over tid akkumuleres data, der ikke længere er relevante eller nødvendige, i dine databasetabeller. Der er også midlertidig lager (overhead), der gemmer forespørgsler til din database, og den vil også vokse med tiden.

En stor, rodet database kan påvirke belastningstider. Ubrugte og slettede rækker skal renses, overhead skal fjernes, når den bliver for høj, og andre handlinger skal træffes for at finjustere din database for at forbedre ydelsen.

Opløsning – To højt rangerede WordPress-plugins, der renser ubrugte emner og optimerer databasen WP-Optimize og Optimer databasen efter sletning af revisioner. Et andet meget populært og højt vurderet plugin er WP-manager. Det går ud over optimering og giver dig muligheder for reparation, sikkerhedskopiering og gendannelse af din database.

Manuel løsning – Du kan bruge phpMyAdmin til at optimere din database uden et plugin. Du kan bruge SQL-forespørgslen “OPTIMIZE_TABLE” til at optimere individuelle tabeller. OPTIMIZE_TABLE ‘wp_comments’, for eksempel, ville blive brugt til at optimere kommentaretabellen.

Eller du kan bruge indstillingen “Optimer tabel” fra phpMyAdmin-rullemenuen. Marker de tabeller, du vil optimere, eller klik blot på “Kontroller alle” -boksen for alle tabellerne, og klik på “Gå”. Når optimeringen er afsluttet, fortæller phpMyAdmin dig, om den blev fuldført eller ej.

For mange plugins

Når du har et plugin aktivt, hver gang en besøgende lander på siden, sendes en serveranmodning. Har for mange besøgende og for mange plugins, og serverens respons til at indlæse din side begynder at lide. Mere end antallet er dog kvaliteten. Selv hvis du kun har en eller to plugins, når du er skrevet dårligt eller er fyldt med fejl, vil indlæsningen af ​​dine sider blive langsommere.

Opløsning – Brug kun plugins, som du føler, at det er nødvendigt at betjene dit websted. Hvis du har mistanke om et plugin, skal du teste ved at deaktivere det og kontrollere, om siden indlæses hurtigere. Hvis det indlæses hurtigere, skal du udskifte plugin med en anden.

Temaer, der ikke er optimeret

Det er svært at modstå de prangende skyder og widgets, som nogle temaer indeholder. Alt dette bremser belastningstiderne dog.

Opløsning – Hvis du ikke har brug for eller ikke bruger funktionerne, hvorfor sænke siden indlæses med unødvendige serveropkald? Vælg temaer, der allerede er optimeret eller er begrænset til funktioner, du har brug for, eller opret underordnede temaer, der fjerner uønskede funktioner.

For mange widgets

Normalt behøver du ikke hver widget på hver side. I lighed med plugins foretages serveropkald for hver widget, hver gang en bruger lander på denne side. Sider, der har widgets, der trækker ressourcer fra off-site, er især modtagelige for langsommere sider.

Opløsning – Begræns antallet af widgets til dem, du virkelig har brug for, og brug dem kun på de nødvendige sider. Prøv at lokalisere disse, eller lad dem indlæses efter resten af ​​siden, når det er muligt.

Langsom server

Delte servere betyder delingsressourcer. Det er ikke et problem, hvis ydeevne er en nøglefunktion i din webhost. Hvis din webhost f.eks. Sætter for mange brugere på en delt platform, indlæses dit websted stadig langsomt, uanset hvor meget du justerer.

Opløsning – Hvis afmatningen ser ud til at være serveren, skal du muligvis skifte til en webhost, der specifikt er optimeret til at køre WordPress. En anden mulighed er at undersøge en administreret WordPress-hostingudbyder. Disse webhosts vil gøre opdateringer og optimeringer for dig, så din websteds ydeevne er meget bedre – nogle hævder 300% hurtigere – end nogle lave omkostningsdelte platforme, som webhosts kan give.

Det kan se ud som magi, men …

Ud over løsninger, der allerede er leveret i artiklen, er der en række enkle trin, du kan tage, som vil optimere dit WordPress-sted for bedre ydelse.

Del din startside til knoglen

Dette er typisk den side, de fleste besøgende vil komme til først. Hvis det indlæses hurtigt, har du muligvis mere spillerum med belastningen af ​​andre sider for at holde besøgende på webstedet. Reducer antallet af indlæg, der vises på den første side, og vis uddrag snarere end fulde indlæg på et blogsite. Fjern alle unødvendige widgets. For eksempel behøver widgets til deling kun at være på indlægssider. Hold startsiden ren og mager.

Komprimer og konsolider kode

Minificeringskoden reducerer filstørrelsen på HTML-, CSS- og JavaScript-filer ved at fjerne hvidafstand. Du kan også komprimere og kombinere filer. Du kan manuelt gøre dette, hvis du er tilpas med koden, eller du kan bruge et WordPress-plugin til at hjælpe. Autoptimize og Bedre WordPress Minify er to nemme at bruge og tilpasses plugins, der sammenkæder, minimerer og komprimerer filerne til dig.

Tilføj udløbsoverskrifter

Dette er en anden måde at reducere HTTP-anmodninger, der bremser sidehastighedshastigheden. Udløber overskrifter fortæller en browser, hvor længe man skal gemme en fil i sin cache. Brug af udløbsoverskrifter reducerer ikke sidehastighedshastighederne første gang en besøgende lander på siden. Næste gang siden besøges af den samme bruger, tjekker browseren dog, om den er inden for det tidsrum, der er angivet i udløbsoverskriften.

Hvis det er tilfældet, indlæses den cachelagrede side i stedet for at downloade siden igen. Du kan indstille ‘udløber headere’ ved at redigere din .htaccess-fil på en Apache-server, men for WordPress er en let løsning at bruge et af de to plugins, der er nævnt ovenfor, Autoptimize eller Better WordPress Minify, da de har muligheder for dette.

Cache sider

I stedet for at udføre PHP-filer og foretage opkald til databasen, genererer cache generering af statiske HTML-sider, der midlertidigt gemmes på serveren og serveres til besøgende. To af de øverste cache-plugins til WordPress er WP Super Cache og W3 samlet cache. Begge gør mere end cache ved at give forudladning og komprimering. Optimale belastningshastigheder opnås, når cachen kombineres med minificering.

Brug indholdsleveringsnetværk (CDN’er)

På websteder, der har tungere trafik, gemmer CDN’er typisk dine statiske aktiver, f.eks. CSS- og JavaScript-filer, og billeder på flere steder, så de serveres tættere på din besøgende på webstedet. CDN’er såsom Amazon CloudFront, CloudFlare og MaxCDN kan betjene hele dit websted. CloudFront og

CloudFront og CloudFlare begge har begrænsede gratis konti, mens MaxCDN har en prøvekonto, som du kan teste dem ud. Alle tre har betalte konti med mere detaljeret karakter, hvor hvor meget båndbredde der opkræves, du bruger. At servere fra websteder tættere på din besøgende reducerer downloadtiden og mindsker båndbreddens overbelastning på dit hjemmeside, hvilket hurtigere sideindlæsninger.

Komprimere billeder og brug dovet belastning

Billeder er en stor vejspærring til hurtige indlæsningstider. Komprimering af dine billeder fremskynder tingene betydeligt. WP Smush og EWWW Image Optimizer er WordPress-plugins, der automatisk komprimerer dine billeder, når du uploader dem til dit mediebibliotek i WordPress. Hvis du uploader mindre end 100 billeder om måneden, er en anden plugin-mulighed ShortPixel Image Optimizer.

Når komprimering er kombineret med Lazy Load, langsomme belastninger på grund af grafik er alle undtagen elimineret. Lazy Load er et WordPress-plugin, der kræver, at billeder kun indlæses, når de er synlige for besøgende. Dette reducerer belastningstider, fordi billeder, der er under folden og ikke er synlige i visningen, ignoreres, når du indlæser siden.

Begræns WordPress-revisioner

WordPress gemmer en version af dine indlæg, hver gang du foretager en ændring, og de gemmes i databasen. Disse ekstra databaseposter skal behandles af serveren for at finde og indlæse det seneste indlæg. Du kan faktisk deaktivere revisioner, men så mister du sikkerhedskopi, hvis der skulle ske noget, mens du opretter dit indlæg.

Begræns i stedet antallet af revisioner, som WordPress holder. Hvis du f.eks. Ville indstille grænsen til fem revisioner, ville du bruge denne linje i din wp-config.php-fil:

definere (‘WP_POST_REVISIONS’, 5);

Kan du bestå denne test?

Når du har taget de trin, der er beskrevet i dette indlæg, er det tid til at gå tilbage og analysere dit websted vha. Det værktøj eller de værktøjer, du brugte til at indstille din baseline. Kør testene og kontroller dine resultater. Du skal være tæt på at have et optimeret websted. Hvis der stadig er problemer, skal du foretage de foreslåede rettelser og køre analysen igen, indtil du får et godt resultat. Du leder efter alle As eller Bs overalt.

Konklusion

Der slipper intet fra det faktum, at de, der bruger internettet i dag, er hurtighedsundersøgelser. Dine besøgende vil have, at dit websted skal indlæses i går, ikke i morgen. Hvis du ikke giver dem hurtige indlæsninger af sider, vil de snart forlade dem. Du skal optimere dit WordPress-websted for at få den bedst mulige ydelse. Komprimer og konsolider kode, og brug komprimering for at holde dine sider og filer mindre, og brug cache til hurtigere download til din besøgende’s browser.

Hvis du holder din startside mager og sørger for, at alle dine filer, temaer og WordPress-software altid opdateres, fremskynder det WordPress-ydeevne. Bliv optimeret nemt og brug de tilgængelige plugins, der automatisk gør meget af optimeringen for dig. Gør disse ting, mens du undgår de almindelige fejl i WordPress-ydeevne, og du vil være på den hurtige vej til at få og holde besøgende på dit WordPress-websted.

Bliv optimeret nemt og brug de tilgængelige plugins, der automatisk gør meget af optimeringen for dig. Gør disse ting, mens du undgår de almindelige fejl i WordPress-ydeevne, og du vil være på den hurtige vej til at få og holde besøgende på dit WordPress-websted.

Har du andre optimerende tricks og tip til forbedring af WordPress-ydeevne? Hvor meget påvirker hastigheden, som et websted indlæses på, dine browservaner? Kommenter nedenfor for at dele disse eller andre tanker, du måtte have, om dette blogindlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me