InMotion Hosting vs. FatCow: Hvilken webhost skal du vælge?

Prøver du at finde et webhostingfirma der passer til dine behov? Forvirrende, er det ikke, at gennemgå alle planer, niveauer og muligheder? Du kan indsnævre dine valg ved at bruge denne sammenligning mellem to populære webhostingfirmaer, InMotion Hosting og FatCow.


Både InMotion Hosting og FatCow har været i webhostingbranchen i over et årti – FatCow siden 1997. InMotion’s fokus er på små og mellemstore virksomheder, der koncentrerer sig om service og support. FatCows mål er at gøre tingene enkle for kunden ved at fjerne det, de kalder “techno babble.” InMotion og FatCow leverer delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. Både InMotion Hosting og FatCow er Linux-baserede.

InMotion er en konsekvent vinder af “bedste af” priser, herunder “Bedste styrede WordPress Hosting”, “Bedste ydelse” og “Bedste webhosting.” FatCow har også vundet adskillige “bedste af” priser, skønt hovedparten af ​​dem var i begyndelsen til midten af ​​2000’erne.

InMotion er Californien-baseret og medarbejderejet. Siden 2007 har FatCow været under paraplyen af ​​Endurance International Group (EIG). Selvom EIG-websteder ikke er kloner af hinanden, er der en række ligheder mellem EIG-ejede hostingfirmaer. Hvis du har haft et problem med et EIG-firma, kan du have de samme problemer med en anden EIG-ejet vært.

Sammenlign ydelsen af ​​InMotion Hosting og FatCow

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. InMotion Hosting har en garanti på 99,9% med en gratis måned for hosting, hvis den falder til under denne procentdel. FatCow tilbyder ikke en oppetidsgaranti.

Ydeevne. InMotion bruger Dell PowerEdge-servere med alt fra 16 GB til 64 GB RAM, afhængigt af den anvendte type plan – og alle deres planer bruger SSD-lager. FatCow bruger SSD-lager i sin WordPress Essentials-plan.

Test af et InMotion-sted resulterede i en ladetid på 1,98s, hurtigere end 73% af de steder, der blev testet med Pingdom. En test af et sammenligneligt FatCow-hostet websted resulterede i en belastningstid på 2,54 sekunder, hurtigere end 62% af de testede websteder.

Pålidelighed. InMotion har datacentre i Los Angeles, Californien og Herndon, Virginia. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-sikkerhedskopier og overvåges på stedet for sikkerhed og for at afværge problemer, inden de bliver problematiske. For yderligere at forbedre webstedets ydeevne har du muligheden for enten vestkyst- eller østkystdatacentre, når du køber din plan.

FatCow har to datacentre i området Boston, Massachusetts,. Datacentrene har 24/7 overvågning på stedet for sikkerhed og styring, såvel som at de er fuldt ud strømredundante. Datacentre-serverne bruger NetApp-klynger og er belastningsbalanceret for at forbedre hastighed og pålidelighed. De tager sikkerhedskopi af deres servere dagligt.

Udtalelse om InMotion Hosting og FatCow-ydelse

InMotion Hosting har betydeligt hurtigere respons- og belastningstider end FatCow. Manglen på en oppetidsgaranti for FatCow kan være en grund til bekymring.

Funktioner i InMotion Hosting og FatCow

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Webhostingfirmaer bruger regelmæssigt udtrykkene “ubegrænset” og “uudvidet”, når de diskuterer funktioner. Imidlertid betyder betingelserne faktisk ikke, hvad du synes – de henviser til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. InMotion tilbyder et års gratis domæneregistrering for den indledende periode, når løbetiden er 12 måneder eller længere, og den tilbyder en gratis overførsel, hvis du allerede har et domæne. FatCow tilbyder også en gratis domæneregistrering i et år, og gratis domæneoverførsel, hvis du er registreret et andet sted og vil flytte det til FatCow.

Webstedsbygger. InMotion leverer BoldGrid, en brugervenlig, komplet webstedsbygger baseret på WordPress gratis. FatCow leverer gratis træk og slip Weebly Basic (skønt det er begrænset til 5 eller 6 websider). En opgradering til Weebly Premium er tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Databaser. Afhængig af den valgte plan leverer InMotion fra 2 til et ubegrænset antal MySQL-databaser. InMotion understøtter også PostgreSQL. FatCow tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser.

E-mail-konti. InMotion og FatCow leverer begge ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mail.

WordPress Hosting. Både InMotion og FatCow tilbyder administrerede WordPress-planer. Administrerede WordPress-planer koster normalt mere end en standard delt plan – selvom InMotion er prissat det samme. Fordelen ved administreret WordPress-hosting er, at opdatering af WordPress og plugins, og oprettelse af daglige sikkerhedskopier, gøres for dig, så du kan fokusere på dit websteds indhold.

InMotion har tre planer. Start, begrænset til to websteder og 2 databaser; Strøm, med 50 databaser og en 6 webstedsgrænse; og Pro, med ubegrænsede websteder og databaser. Alle planerne er SSD-baserede og har ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde. WordPress er forinstalleret ved udtjekning, når du køber hosting. BoldGrid er inkluderet i planerne. InMotion tilbyder nogle af de bedste priser vs. funktioner til administreret WordPress-hosting i branchen.

FatCow tilbyder de fælles EIG-administrerede WordPress-planer – Starter and Essential. Begge har ubegrænset lagerplads, ubegrænset antal tilladte sider og ubegrænset båndbredde. De vigtigste forskelle er, at Essential-lagring er SSD (Starter’s er ikke), og Essential har forbedret sikkerhed inkluderet.

e-handelsløsning. Både InMotion og FatCow leverer gratis open source indkøbsvogne gennem deres kontrolpanel, såsom Magento, ZenCart, PrestaShop og andre. InMotion vil forhåndsinstallere PrestaShop ved udtjekning og tilbyder også webdesigntjenester. ShopSite Basic, kommerciel butiksoftware, fås gratis hos FatCow. Flere avancerede versioner af ShopSite er tilgængelige mod et ekstra månedligt gebyr. En ulempe er, at butikken ikke let overføres andre steder, hvis du beslutter at skifte værter. InMotion’s webstedsbygger, der er baseret på WordPress, har også e-handelsindstillinger indbygget i det.

Backups. InMotion laver sikkerhedskopier af websteder hver 1-2 dag, gratis. Gendannelse af en sikkerhedskopi er også gratis. FatCow foretager daglige server-sikkerhedskopier. For et ekstra månedligt gebyr tilbyder de Site Backups og gendannelse, der udfører automatisk sikkerhedskopiering og tillader gendannelse på filniveau.

Hosting-sikkerhed. InMotion scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler. Det bruger spam-sikker e-mail med IMAP til sikre e-mails. FatCow leverer også e-mail-spamfiltrering.

Både InMotion og FatCow leverer gratis delt SSL til deres planer, og private SSL’er kan købes.

InMotion og FatCow er Linux-baserede for alle deres planer.

Kontrolpanel. InMotion bruger industristandarden cPanel. FatCow bruger den relativt nye vDeck, som er kraftfuld, men det kan gøre det vanskeligere at overføre dit websted, hvis du senere skifter værter.

Grøn. InMotion er dedikeret til at være grøn. InMotion havde det første grønne datacenter med sit Los Angeles-center. Ved hjælp af udeluftteknologi til afkøling reducerer det køleomkostningerne med 70% og sænker sit carbon footprint med 2000 ton om året. FatCow bruger vindkraft til at opnå 100% af sin strøm, og det leverer badges, der skal sættes på dit websted, hvis du ønsker at annoncere for at være grøn.

Ekstra. InMotion har $ 250 værdipoeng til Google Adwords og Bing; FatCow har $ 100 kredit for hver. InMotion vil forinstallere Joomla ved udtjekning, hvis det bliver anmodet om det. FatCow tilbyder 1 GB skyopbevaring gratis.

Udtalelse om InMotion Hosting og FatCow nøglefunktioner

Begge hostingfirmaer leverer masser af funktioner til budget-hostingpriser. Hvis der er en kant, kan det være med InMotion til at bruge cPanel, tilbyde PostgreSQL support og have den bedre gratis webstedsbygger.

Sammenlign web-hosting-planer og priser for InMotion Hosting og FatCow

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Selvom der har været en vis konsolidering af webhostingfirmaer af grupper som EIG, er priserne stadig meget konkurrencedygtige. Kampagnepriser reducerer den normale prisfastsættelse med op til 80%, skønt de typisk kun er gode til den første serviceperiode – så tilmelding til længere sigt resulterer i større besparelser. Selv uden promo svarer længere servicevilkår til et prisbrud.

InMotion Hosting. InMotion tilbyder tre delte planer – Lancering, der tillader to websteder, to databaser, og er prissat $ 5,99 per måned; Strøm, der giver mulighed for op til seks websteder, 50 databaser, og er $ 7,99 per måned .; og Pro, som har ubegrænsede websteder og ubegrænsede databaser tilladt, og er prissat til $ 13,99 pr. måned. Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering på en årlig plan, gratis data-sikkerhedskopiering, og alle har ubegrænset SSD-lager og ubegrænset båndbredde. Premium support leveres med Pro-planen. Power og Pro er klar til e-handel.

Fede ko. FatCow er en af ​​de webhostingfirmaer, der arbejder på troen på, at det enkle er bedre. De tilbyder en delt plan til $ 49 pr. År (selvom prisfastsættelse af fornyelse er næsten tre gange mere). Det leveres med en gratis domæneregistrering i et år. Det har ubegrænset båndbredde, e-mail, MySQL-databaser og opbevaring.

Både InMotion og FatCow tilbyder administreret WordPress-hosting. InMotion tilbyder tre planer med de samme funktioner som findes i dets delte planer. Start er $ 5,99, strømmen er $ 7,99, og Pro er $ 13,99 (den samme prisfastsættelse som almindelige delte planer). Alle tre er klar til e-handel, og WordPress kommer forudinstalleret. FatCow tilbyder to planer, begge med ubegrænset lagerplads og båndbredde. Startmotor er $ 3,75 pr. Måned, og Essentials er $ 6,95 pr. Måned – med den største forskel er hastighed (Essentials er SSD-baseret) og sikkerhedsfunktioner er bedre til Essentials-planen.

InMotion og FatCow tilbyder begge tre VPN-planer. InMotion’s og FatCows priser er meget tæt, skønt InMotion’s serverspecifikationer er lidt bedre – med undtagelse af at InMotion begrænser antallet af sider pr. Plan (øverste niveau tillader 3), mens FatCow tillader ubegrænsede domæner.

InMotion tilbyder seks dedikerede serverplaner. De øverste tre niveauer af det, de kalder Commercial Class Servers, har imponerende RAM- og SSD-opbevaring, men de kommer til en meget højere pris – $ 419.99 til $ 589.99 pr. Måned. De administreres og leveres med Premier Support. De tre standard dedikerede serverplaner på InMotion svarer meget til funktioner som de tre planer, der tilbydes af FatCow, dog lidt højere priser. En anden forskel er, at InMotion endnu en gang begrænser domænerne (øverste niveau tillader 15 IP’er), mens FatCow tillader et ubegrænset antal på alle tre dedikerede niveauer.

InMotion tilbyder $ 250 marketingkreditter, og FatCow tilbyder $ 200. Begge sælger domænenavne og tilbyder et gratis år med domæneregistrering.

InMotion og FatCow tilbyder pengene-tilbage-politikker. InMotion tilbyder en 30-dages garanti for dedikerede servere og månedlige planer. For alle andre planer er garantien 90 dage. FatCow har en branchestandard 30-dages garanti (hvis den købes med et kreditkort). Hvis du har den gratis domæneregistrering på FatCow eller InMotion, vil de tilbageholde et domæneregistreringsgebyr fra enhver refusion, men du vil kunne beholde domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

FatCow har en mindre fordel i prisfastsættelsen, mens InMotion har en bedre pengene-tilbage-garanti og en lidt bedre infrastruktur. Hvis du har brug for en dedikeret server, har InMotion-servere imponerende specifikationer til dets kommercielle dedikerede planer – men de kommer til en premium pris. FatCow gør det let at vælge en plan, og dens “ubegrænset alt” -funktioner gør det til et godt valg for begyndere eller for små virksomheder. InMotion er rettet mod små til mellemstore virksomheder – deres delte planer er anført under Business-webhosting på deres websted.

Hvor nemt at bruge InMotion Hosting og FatCow

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. InMotion bruger cPanel, som er branchestandarden, og dets ikonbaserede interface har de fleste af de funktioner, der er nødvendige for at administrere dit websted. FatCow bruger den nyere vDeck, som i version 4 tilbyder funktioner, der kan sammenlignes med cPanel, men det vil tage noget at vænne sig, hvis du kom fra en cPanel-vært.

Et-klik-installationsprogram. InMotion leverer appinstallation med et klik til hundreder af apps gennem Softaculous. FatCow leverer et enkelt klik-installation af et antal apps gennem MOJO Marketplace. FatCow har et-klik-installation af WordPress – som er forhåndsinstalleret på InMotion Hosting.

Webstedsnavigation. Du vil have et websted, der er rent og let at komme rundt på for at finde de oplysninger, du har brug for for at vælge en plan. Begge websteder for disse hostingfirmaer har praktiske sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer. FatCow har, overraskende, et ko-relateret tema, som er en søvnig gimmick – men informationen er klart præsenteret og let at finde.

Udtalelse om brugervenlighed

Både InMotion og FatCow er lette at bruge, men en mindre kant går muligvis til InMotion til brug af industristandarden cPanel. FatCows vDeck er ikke så let at overføre, hvis du nogensinde skifter værter.

Support af InMotion Hosting og FatCow

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

InMotion gør et punkt for at understrege sin amerikanske baserede support som værende bedst. FatCow har den “heifercratic ed”, der løfter støtte af høj kvalitet. Det hedder, at hvis de ikke opfylder deres løfter, vil du modtage en måned gratis hosting. Både InMotion og FatCow kunder rapporterer, at supportpersonale betragtes som venlige og viden.

Både InMotion og FatCow har telefon, e-mail og live chat 24/7. Begge har en ekstensiv videnbase, der kan besvare næsten ethvert spørgsmål, du måtte have. Inmotion har en blog og et forum. FatCow har også en blog, selvom den ikke ser ud til at være blevet opdateret siden oktober 2015. InMotion Hosting har en YouTube-kanal og kan også kontaktes via LinkedIn, Twitter, Skype og Facebook. FatCow har en Community Directory, der viser alle de websteder, der er vært på FatCow efter genre.

Udtalelse om brugersupport

Når du har brug for support, vil du være i stand til at få det med det samme. Både InMotion og FatCow gør det let ved at tilvejebringe flere kontaktmetoder. Mens FatCow-kunder vurderer kundeservicen meget, koncentrerer InMotion sig om support som en vigtig del af deres tjenester – og konsekvent høj kundebedømmelse understøtter det. InMotion har også en fordel her med sin større tilstedeværelse på sociale medier.

Brugernes anmeldelser af InMotion Hosting og FatCow

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Hver webhostingvirksomhed har sine naysayers og promotorer, så du bør aldrig bruge en anmeldelse som den afgørende faktor for valg af en webhost. Men når noget konstant kommer frem i kundevurderinger, skal du tage det i betragtning. Bare husk, at anmeldelser generelt er sendt af dem, der er lidenskabelige – så de fleste anmeldelser er enten stærkt negative eller stærkt positive.

Negative anmeldelser af InMotion Hosting og FatCow

I bevægelse. InMotion-kunder er utilfredse med det forhandlende, og med den ikke-gennemsigtige måde, hvorpå overdreven brug af delte planer håndteres.

Fede ko. FatCow-brugere klager også over den ikke-gennemsigtige håndtering af overdreven brug. Husk, at “ubegrænset” ikke er ubegrænset.

Positive anmeldelser for InMotion Hosting og FatCow

I bevægelse. InMotion er konsekvent bedømt af kunder og korrekturlæsere for dens service- og hostingplaner – især dets administrerede WordPress-hosting.

Fede ko. FatCow får positive anmeldelser fra kunderne for sin service og enkelheden i dens en-plan-hosting og dens lave promo-priser.

Udtalelse om brugeranmeldelser

InMotion Hosting har flere positive anmeldelser fra kunder end de fleste andre webhostingfirmaer, men samlet set kommer både InMotion og FatCow godt ud af kundeanmeldelser.

Konklusion om sammenligning af InMotion Hosting og FatCow

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Fordele og ulemper kan findes for både InMotion og FatCow.

Årsager til at vælge FatCow frem for InMotion Hosting:

 • Lavere priser for den første periode
 • Enhedens enkelhed
 • Flere “ubegrænsede” funktioner

Årsager til at vælge InMotion Hosting frem for FatCow:

 • Medarbejder ejet, ikke under EIG-paraply
 • SSD-lager på alle planer
 • Længere pengene-tilbage-garanti
 • Forudinstalleret WordPress

FatCow tilbyder enkelheden kun en delt plan, der gør valg så let som det bliver. Enkeltpersoner og små virksomheder finder FatCows ubegrænsede båndbredde og opbevaring tiltalende. Hvis du føler, at du muligvis kan overføre værter i fremtiden, vil InMotion’s cPanel gøre det lettere for dig at flytte til flere virksomheder end FatCows vDeck, hvis du beslutter at overføre værter senere. InMotion har gode priser på sin administrerede WordPress-hosting, og dens webstedsbygger, BoldGrid, er baseret på WordPress, så hvis du er en WordPress-bruger, er InMotion et godt valg. Små til mellemstore virksomheder vil finde InMotion godt tilpasset deres behov. InMotion sætter grænser for dets lavere niveauer, så hvis du er mellemstor eller større, kan du muligvis kræve en øvre plan, eller flytte til VPS eller dedikeret hosting. Begge disse hostingfirmaer tilbyder et væld af funktioner til meget gode priser.

Dette er kun to af de mange webhostingfirmaer derude. Hvis du ikke har noget imod at bruge bare et par dollars mere til hurtigheds- og premiumfunktioner, kan du finde SiteGround værd at undersøge.

Har du spørgsmål om InMotion Hosting eller FatCow? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map