InMotion Hosting vs. Arvixe: Hvilken webhost skal du bruge?

Selvom beslutningen om en webhostingudbyder ikke har det helt glamour at oprette webstedet, giver det grundlaget for dine websteds seere ‘oplevelse af din webtilstedeværelse. Uden et hurtigt og pålideligt websted vil folk bare ikke være tålmodige nok til at vente eller besøge dit websted.


Vi ser her på InMotion Hosting og Arvixe, to populære webhostingtjenester, og stiller spørgsmål på dine vegne. Vores gennemgang giver dig de oplysninger, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken af ​​disse hostingudbydere, hvis en af ​​disse hostingudbydere tilbyder dig de funktioner og priser, du har brug for.

Lanceret i 2001 har InMotion opnået et solidt ry som en leverandør af webhosting i høj kvalitet for virksomheder, der ønsker at have en web-tilstedeværelse. InMotion har fortjent sin fortegnelse som en certificeret CNET Hosting-udbyder og sin A + -rating fra Better Business Bureau.

Arvixe har været i forretning siden 2003 og har vokset hurtigt siden 2009. Arvixe er også velegnet til erhvervspublikum og har også opnået et solidt ry for at være vært for blogs. EIG købte Arvixe i 2014 og føjede den til sin stal af webhostingfirmaer.

Sammenlign ydelsen af ​​InMotion og Arvixe

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Oppetid og pålidelighed skal være en af ​​dine første bekymringer, når du beslutter dig for en webhostingtjeneste. InMotion og Arvixe holder sig ansvarlige for den industrielle standard oppetid på 99,9%, og begge rammer mærket konsekvent, ifølge uafhængige overvågningsfirmaer. InMotion bruger et unikt proaktivt systemadministrationsværktøj til at holde styr på deres servere, men offentliggør ikke resultaterne; Arvixes oppetidsstatistik kommer på lidt over 99,9% -mærket.

Ydeevne. Både InMotion og Arvixe har Solid State Drive-servere, der øger behandlingshastigheden og er tilgængelige på alle deres hostingplaner. InMotion har også maksimale hastighedszoner, der vælger det nærmeste datacenter for dit websted, og Smart Routing, der reducerer dit websteds indlæsningstid.

Arvixe bruger sit CloudFlare-system, der gemmer statisk indhold til senere brug, hvilket reducerer den nødvendige behandling.

Pålidelighed. Et aspekt af pålideligheden af ​​en webhostetjeneste er, at de bruger flere servere til at gemme deres websteder. InMotion’s datacentre ligger mod øst, og vestkysten af ​​De Forenede Stater og virksomheden har planer om at bygge centre i Europa, Asien og Sydamerika.

Datacentre over hele verden bringer websteder tæt på, hvor størstedelen af ​​deres seere er. Arvixe har servere i USA, Hong Kong og Europa (Amsterdam). Standard ekstra foranstaltninger til at sikre pålidelighed truffet af både InMotion og Arvixe inkluderer overflødig strøm og køling og kontrol på stedet.

Opinion om InMotion og Arvixe Performance

InMotion tager føringen her for sine præstationsvurderinger, dog med bare en lille kant.

Funktioner i InMotion og Arvixe

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Funktionerne i en webhostetjeneste er ofte, hvad der adskiller det fra sine konkurrenter. Vi ser på de vigtigste funktioner og sammenligner hvad InMotion og Arvixe har at tilbyde.

Både Arvixe og InMotion er miljøbevidste virksomheder. Arvixe sponsorerer at plante træer for at udligne sit kulstofaftryk og bruger udvendig luftkøling i sine datacentre i stedet for aircondition. InMotion’s første grønne teknologicenter er baseret i Californien, hvor der bruges et avanceret kølesystem.

Domæneregistrering. Registrering og styring af domænenavne ligner InMotion og Arvixe. Begge virksomheder sælger domænenavne og giver dig mulighed for at overføre til et domæne, du allerede ejer. InMotion giver dig et gratis domænenavn i et år, når du tilmelder dig et års eller længere web-hosting-kontrakt. I modsætning hertil tilbyder Arvixe dig et gratis domænenavn, så længe du bruger dets tjenester.

Webstedsbygger. RVSiteBuilder leveret af Arvixe er muligvis ikke for velkendt, men den leveres med 500 forskellige skabeloner, en billedredigerer og træk-og-slip-funktion til at gøre det nemt at oprette dit websted. Og det er gratis.

InMotion’s gratis Premium-webstedsbygger kommer med flere funktioner, herunder nogle, som mere avancerede webstedsbyggere vil være glade for at se, såsom at give brugerne mulighed for at registrere sig på webstedet. Udsigten på de færdige sider med Premium-webstedsbyggeren er imidlertid ikke for iøjnefaldende.

Databaser. Både InMotion og Arvixe tilbyder SQL-databaser med alle deres planer. InMotion har ubegrænsede MySQL-databaser til sin topplan, Pro; Arvixe leverer ubegrænsede MySQL5 og Postgre SQL-databaser med alle sine PersonalClass- og BusinessClass-planer.

WordPress Hosting. Administreret WordPress-hosting er tilgængelig gennem både InMotion og Arvixe.

InMotion’s administrerede WordPress-hosting vinder AWA Member’s Choice-prisen for denne service. Du kan få WordPress forudinstalleret, når du køber en hostingplan. InMotion’s administrerede WordPress-hosting håndterer alle WordPress-opdateringer og sikkerhedsrettelser til dig, så du skal bare bekymre dig om dit WordPress-indhold. BoldGrid er InMotion’s gratis værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opbygge dit WP-sted.

Administreret WordPress-hosting med Arvixe leveres med forudinstalleret og forudkonfigureret WordPress – alt det tekniske arbejde er blevet udført for dig. Du har ubegrænset datalagring og månedlige overførsler, men du kan kun have 6 WordPress-administrerede websteder. InMotion giver dig ubegrænsede websteder.

Hos begge tjenesteudbydere er omkostningerne til administreret WP-hosting inkluderet i deres regelmæssige planer.

e-handelsløsning. Arvixe Hosting og InMotion tilgang til e-handel forskelligt.

Arvixe har links på sit websted til nogle af de øverste navne i eCommerce-løsninger, herunder Magento og OpenCart. Arvixe hævder, at hvis der findes eCommerce-software, kan de være vært for det.

InMotion leveres med en række integrerede e-handelsfunktioner. Du kan integrere en eStore på din hjemmeside ved hjælp af Premium webbyggeren og kan downloade PrestaShop eller OpenCart som en indkøbskurv. Opgradering af din butik yderligere eller ved hjælp af en anden betalingsmulighed kræver plugins.

Backups. Vores råd – og det kommer også fra nogle webhostingtjenester – er at lave dine regelmæssige sikkerhedskopier, selvom din webhostingstjeneste giver dette som en funktion til dig.

Når det er sagt, leverer både InMotion og Arvixe nogle backup-tjenester til dig.

Med InMotion modtager du automatiserede sikkerhedskopier for konti på 10 GB og derunder – og tjenesten er gratis.

Arvixe leverer også en gratis daglig backup-service, selvom du skal betale for at gendanne dit websted, hvis det tager mere end 10 GB plads. Websteder over 20 GB sikkerhedskopieres slet ikke.

Hosting-sikkerhed. Sikkerhedstjenester er et salgssted for begge disse webhostingfirmaer.

Sikkerhed er tilgængelig hos InMotion mod forskellige månedlige gebyrer. Din e-mail er sikker med McAfee Spam- og virusbeskyttelsessoftware, og et SSL-certifikat ser efter eventuelle følsomme data, der er indtastet på dit websted. WordPress-brugere har det gratis Sucuri Security-plugin til at beskytte deres WordPress-websteder.

Arvixe leverer SpamAssassin til at beskytte dine e-mailbokse mod spam og bruger 6Scan dagligt til at kontrollere websteder og til at gennemgå rapporter på sortlisten. Du kan også begrænse adgangen til dele af dit websted med adgangskoder.

Kontrolpanel. Den industrielle standard og meget gennemgåede cPanel bruges af både InMotion og Arvixe til deres Linux-hostingmuligheder. Business-klassen-pakken med InMotion har cPanel 11 uden personlige temaer eller branding for et rent look. Arvixe har heller ikke mærket cPanel, så det bliver kendt af brugerne med det samme. Med Windows, der er vært for Arvixe, er kontrolpanelet DotNetPanel snarere end det mere almindelige Plesk-panel.

Opinion om InMotion og Arvixe nøglefunktioner

InMotion og Arvixe matcher næsten funktion for funktion i denne sammenligning. Arvixe trækker i spidsen, funktionsmæssigt, med sit levetid gratis domæne og højere webstedsgrænser.

Sammenlign webhotellplaner og priser for InMotion og Arvixe

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Det er vanskeligt at finde ud af de reelle omkostninger ved webhosting. Der er salgsfremmende, meget rabatterede omkostninger, men det er normalt for en langvarig kontrakt på to eller tre år.

Så er der de månedlige omkostninger, som prisen springer op til efter den indledende periode.

Så er der webstedsbyggeren, SSL-certifikat, sikkerhedskopier osv., Der kan tages med i, og disse er muligvis ikke gratis.

Og pas på de til tider utroligt høje omkostninger ved fornyelse af dit domænenavn efter det første år!

I bevægelse. InMotion har tre Linux-webhosteplaner, som alle leveres med gratis SSD-servere, ubegrænset diskplads og månedlige overførsler, et gratis domæne, gratis data-sikkerhedskopier og muligheden for at vælge, hvilket datacenter din hjemmeside er vært på.

Startplanen er planen for begyndere med websteder med to websteder; det koster $ 5,99 per måned med en to-årig kontrakt. Små virksomheder bør se på strømplanen, der koster $ 7,99 månedligt; Du kan have op til 6 websteder, og det er klar til e-handel. Den øverste plan planen, Pro, er til udviklere og voksende virksomheder; for $ 13.99 pr. måned, får du et ubegrænset antal websteder og support på Pro-niveau.

InMotion tilbyder Linux-baseret VPS-hosting med et valg af 3 planer i pris fra $ 30 pr. Måned op til $ 75, alt sammen på SSD-servere. Alle planer leveres med et gratis domæne.

Arvixe. Arvixe tilbyder både Linux-hosting og Windows-hosting. Dens webhostingstjenester er opdelt i PersonalClass og BusinessClass, som hver har to planer for både Linux og Windows hosting. Alle planer har ubegrænset diskplads og månedlig overførsel.

De to PersonalClass Linux-planer er PersonalClass til $ 4 om måneden og PersonalClass Pro til $ 7 om måneden for en to-årig kontrakt. Forskellen mellem de to planer er antallet af websteder: 6 med PersonalClass og Ubegrænset med Pro-planen.

De to Windows-planer for PersonalClass er lidt dyrere, henholdsvis $ 5 og $ 8 pr. Måned. Som tidligere har Pro-planen ubegrænsede websteder og dedikerede applikationspuljer her, og den almindelige plan har seks websteder og dedikerede applikationspuljer.

BusinessClass-planerne er også opdelt i BusinessClass ($ 22 pr. Måned for Linux og $ 27 for Windows) og BusinessClass Pro ($ 35 månedligt for Linux og $ 40 for Windows) med et identisk websted og dedikerede applikationspulvergrænser til PersonalClass-planerne.

BusinessClass planlægger at øge pålideligheden og oppetiden gennem at reducere antallet af brugere på hver server. Hver BusinessClass-plan leveres med et gratis SSL-certifikat til liv og en dedikeret IP-adresse.

Arvixe tilbyder VPS-webhosting i to planer, VPSClass og VPSClass Pro, der adskiller sig fra diskplads og hukommelse. Både Linux og Windows VPS hosting er tilgængelig. Dedikeret hosting findes også i Linux- og Windows-indstillinger og enkelt- eller multiservervalg.

Money-back-garanti. InMotion og Arvixe har begge returret. InMotion har en imponerende ubetinget 90-dages pengene-tilbage-garanti. Du får alle dine penge tilbage – ingen delvis refusion her. Arvixes politik er ikke så generøs, men den er stadig bedre end de fleste andre tjenesteudbydere – en 60-dages fuld refusionsperiode, ingen spørgsmål stillet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Arvixe vinder overbevisende her for sine billigere planer, når du bruger den generøse rabatkupon og for sit fulde udbud af Linux- og Windows-hostingplaner

Hvor nemt at bruge InMotion og Arvixe

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. Arvixes kontrolpanel er den almindelige industristandard cPlanel. Den højt ansete interface giver dig adgang til alle de funktioner, du har brug for for at administrere dit websted. Du kan få adgang til alle dine websteder fra denne ene grænseflade.

Begyndere inden for webdesign finder InMotion’s cPanel let at lære og bruge. Softaculous 1-klik-installationsskriptet er tilgængeligt via kontrolpanelet sammen med alle andre vigtige værktøjer og tjenester.

Et-klik-installationsprogram. InMotion har 1-klik installation til de mere end 310 apps i sit bibliotek, skønt Google-apps tager 3 trin til Guidestyring for at installere. Arvixe bruger Softaculous-biblioteket, der har over 100 apps til Linux- og Windows-hosting, som alle installeres med 1-klik.

Webstedsnavigation. Det er utroligt nemt at finde information og planerne og priserne på Arvixes websted. Der er separate sider til personlige planer og Business Class-planer sammen med en tabel over alle deres funktioner med individuelle faner inden for Linux og Windows Hosting. InMotion-webstedet præsenterer også al den information, du har brug for, tydeligt; planerne og prisstrukturen og en sammenligningstabel over funktionerne i hver er lige der på webhostesiden.

Udtalelse om brugervenlighed

Endnu en gang er det et tæt opkald her, men InMotion trækker frem for den store mængde af derefter 1-kliks apps, den har tilgængelig.

Support af InMotion og Arvixe

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Undervurderede aldrig vigtigheden af ​​et let tilgængeligt og kyndigt teknisk supportteam. Venlighed og vilje til at holde sig sammen med dig, indtil dit problem er løst, skader heller ikke.

I henhold til kundevurderinger er InMotion Hosting fremragende med kundesupport. Alt supportpersonalet er baseret i USA og har mindst fire års erfaring som kundepleje.

En dejlig touch er, at du, efter at du har tilmeldt dig webhosting, modtager et telefonopkald fra en ny kontospecialist, der hjælper med alle spørgsmål, du har relateret til pakker og priser. InMotion’s kundesupportteam er tilgængeligt via e-mail, telefon og live chat.

Arvixes tekniske og kundesupportpersonale er også USA-baserede, og telefonsupporten er tilgængelig 24/7. Vi kunne dog ikke finde telefonnummeret på webstedet. Du når dem også via e-mail og live chat.

For et månedligt gebyr kan du købe Prioritetssupport, som giver dig adgang til en elite gruppe af tekniske rådgivere når som helst på dagen eller natten. De seneste anmeldelser har rapporteret, at kvaliteten af ​​kundesupport er forværret. Den seneste opdatering på supportsiden er seks måneder før skrivningen af ​​denne anmeldelse.

Udtalelse om brugersupport

InMotion kommer klart frem for sin fortsatte fremragende kunde og tekniske service og support. Derudover har vi sit telefonnummer.

Brugernes anmeldelser af InMotion og Arvixe

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Mens ekspertanmeldelser fortæller dig mere om de tekniske aspekter af udbydere af webhosting, fortæller kundeanmeldelser, hvordan det er at bruge disse tjenester dag ind og dag ud. Kunder er ofte ret lidenskabelige over deres historier om både de dårlige og de gode oplevelser, de har, så tag deres anmeldelser til pålydende værdi.

Negative anmeldelser af InMotion og Arvixe

I bevægelse. Der er ikke mange negativer om InMotion. Nogle brugere giver udtryk for bekymring over det begrænsede antal websteder og databaser, de kan være vært for på InMotion. Andre kunder er ikke alt for tilfredse med de daterede udseende skabeloner fra webstedsbyggeren.

Arvixe Hosting. Siden slutningen af ​​2015 (omkring tidspunktet for købet af EIG) er klager over Arvixe steget, og mange centre omkring dårlig kundesupport, rapporterer også brugere, at nedetiden er steget, med websteder, der går op og ned som yoyos.

Positive anmeldelser for InMotion og Arvixe

I bevægelse. Kunder roser InMotion for sin fremragende kundeservice, brugervenlighed og gratis data-backup. Den hurtige behandlingstid på grund af SSD-serverne er også et hit.

Arvixe Hosting. Kunder er tilfredse med omkostningerne ved hostingplanerne på Arvixe, især når rabatkuponer anvendes.

Udtalelse om brugeranmeldelser

InMotion Hosting forbliver en favorit webhostingtjeneste hos sine kunder, hvor konsekvent gode anmeldelser opvejer de negative historier. Siden købet af EIG har Arvixes tidligere meget gode omdømme fået et hit fra sine abonnenter.

Konklusion om sammenligning af InMotion og Arvixe

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Begge disse hostingfirmaer har deres fordele og ulemper.

Årsager til at vælge InMotion Hosting frem for Arvixe:

 • Gratis data-sikkerhedskopiering
 • 90 dages returret
 • Høj hastighed
 • Over 300 apps
 • Forudinstalleret WordPress
 • Nem installation af Google Apps

Årsager til at vælge Arvixe frem for InMotion

 • Gratis domæne så længe som med Arvixe
 • Ubegrænset månedlig dataoverførsel
 • Linux- og Windows-baserede servere
 • Meget lave omkostninger, når du bruger rabatkuponer

På papiret er det et tæt opkald mellem InMotion og Arvixe, men de nylige forestillinger for hver web-hostingudbyder har gjort InMotion til vores valg. InMotion’s generøse 90-dages pengene-tilbage periode giver dig mulighed for at tage det med til et fuldt testkørsel, så ejere af nybegynder websteder kan føle sig sikre. Det er mange apps med 1 klik og forudinstalleret WordPress gør det også nemt at bruge. Arvixe leverer Windows-hosting og en forretningsplan, så erfarne e-handelsejere bør se på disse funktioner.

Både InMotion og Arvixe er gode muligheder som webhostudbydere for virksomheder, men måske

du har brug for et personligt websted. SiteGround har måske svarene til dig, og bekvemmelighed er nøglen der, da det er en one-stop-shop til alle dine webbygningsbehov. Mange apps er tilgængelige via en 1-klik installation, og webstedsbyggeren er let at bruge.

Har du spørgsmål om InMotion eller Arvixe? Har du erfaring med en af ​​disse udbydere, eller er du begejstret for en helt anden? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map