InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Hvilken webhost skal du bruge?

Det er muligvis ikke den mest glamorøse del af opbygningen af ​​et websted at vælge en webhostingudbyder, men det er sandsynligvis den vigtigste. Mens du kan designe dit websted, så det ser godt ud og imponerer alle, uden en pålidelig webhost, vil ingen få se det.


Valg af den rigtige webhostingudbyder kræver research, og det er her vi kommer ind. Her er en sammenligning mellem to af de bedste hostingtjenester: InMotion og A2 Hosting.

Vi har undersøgt, hvad hver udbyder har at tilbyde, og hvad kunder synes om deres tjenester og sammensætter resultaterne her for dig.

Lanceret i 2001 har InMotion opnået et solidt ry som en leverandør af webhosting i høj kvalitet for virksomheder, der ønsker at have en web-tilstedeværelse. Dette omdømme afspejler sig i InMotion’s A + -vurdering fra Better Business Bureau og dets notering som en certificeret CNET-hostingudbyder.

A2 Hosting har været i forretning siden 2003 og har hovedkontor i Ann Arbor, Michigan. Virksomheden har vundet mange priser, herunder flere i 2015 og 2016 fra onlineorganisationer og en bedømmelse af A fra Better Business Bureau.

Sammenlign ydelsen i InMotion og A2 Hosting

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Oppetid og pålidelighed går normalt upåaktet hen, indtil dit websted ikke er tilgængeligt. InMotion og A2 Hosting tilbyder begge garantier for industristandard oppetid på 99,9%, og begge rammer mærket konsekvent ifølge uafhængige overvågningsfirmaer. InMotion bruger et unikt proaktivt systemadministrationsværktøj til at holde styr på deres servere, men offentliggør ikke resultaterne.

Ydeevne. Både A2 Hosting og InMotion bruger Solid State Drive-servere, der øger behandlingshastigheden og er tilgængelige på alle deres hostingplaner. Derudover har InMotion teknologier kaldet Max Speed ​​Zones, der vælger det nærmeste datacenter til dit websted og Smart Routing, som hjælper dit websteds indlæsningstid.

Alle tre af A2 Hosting’s planer drives af Solid State Drive Speed ​​Boost-servere, der fungerer op til 20 gange hurtigere end almindelige servere. Nogle virksomheds SSD’er bruges kun til at gemme en begrænset mængde af dine webstedsdata; Med A2 Hosting foregår al din webstedsbehandling på disse hurtige servere. A2 Hosting offentliggør også sin oppetids- og hastighedsstatistik, der overvåges af et tredjepartsfirma.

Pålidelighed. OMultiple datacentre øger pålideligheden af ​​en web-hosting-udbyders tjenester. InMotion’s datacentre ligger i USAs øst- og vestkyst, og virksomheden har planer om at bygge centre i Europa, Asien og Sydamerika.

A2 Hosting’s datacentre findes allerede over hele verden med syv servere i Washington, DC og Californien i USA, en i Australien og en i Tyskland. Yderligere foranstaltninger til at sikre pålidelighed truffet af begge virksomheder inkluderer overflødig strøm og køling og kontrol på stedet.

Opinion om InMotion og A2 Hosting Performance

InMotion og A2 Hosting har begge fremragende oppetid og pålidelighed, men InMotion kanter for at være bare lidt hurtigere.

Funktioner i InMotion og A2 Hosting

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Det er inden for rækkevidden af ​​funktioner, at de største forskelle ofte opstår. Det er lettere at tage en beslutning, hvis du ved, hvad du har brug for for at sikre, at dit websted kører med succes.

Både A2 Hosting og InMotion er miljøbevidste virksomheder. Siden 2007 har A2 Hosting været kulstofneutral og opmuntret sit personale til at telekommunikere, genanvende gamle servere, plante træer og reducere papirkurven. InMotion’s første grønne teknologicenter er baseret i Californien og har et avanceret kølesystem.

Domæneregistrering. Registrering og styring af domænenavne er det samme for både A2 Hosting og InMotion. Begge virksomheder vil sælge dig et domænenavn og give dig mulighed for at overføre et, du allerede ejer. Imidlertid giver kun InMotion dig et gratis domænenavn i et år, når du tilmelder dig en årlig eller længere web-hosting-kontrakt.

Webstedsbygger. A2 Hosting’s RVSiteBuilder er gratis med alle dens hostingplaner, og som giver dig mulighed for at opbygge et nyttigt websted. InMotion’s gratis Premium-webstedsbygger tilbyder flere funktioner, herunder nogle avancerede, såsom brugerregistrering på dit websted. Udseendet på de færdige sider vil imidlertid ikke være særlig iøjnefaldende.

Databaser. Både InMotion og A2 Hosting tilbyder SQL-databaser med alle deres planer. InMotion har ubegrænset MySQL-databaser til sin topplan, Pro, mens A2 Hosting begrænser antallet af databaser bare for dens laveste plan.

WordPress Hosting. Både A2 Hosting og InMotion giver god WordPress-administreret hosting.

A2 Hosting har et WordPress-plugin kaldet A2 Optimized, hvilket fremskynder dine WordPress-sider til 6 gange den normale behandlingshastighed. Det giver også ud over sikkerhed ud over dine WordPress-websteder.

InMotion’s administrerede WordPress-hosting vinder AWA Member’s Choice-prisen for denne service. Du har muligheden for at have WordPress forudinstalleret ved kassen med alle InMotion’s regelmæssige hostingplaner; Derudover leverer de BoldGrid til at hjælpe dig med hurtigt at opbygge dit WordPress-sted.

e-handelsløsning. A2 Hosting og InMotion tilgang til e-handel forskelligt.

A2 Hosting har ikke sin egen eCommerce-løsning, men tilbyder partnerskaber via opsætninger med 1 klik med meget populære eCommerce-tjenester, herunder Magento, OpenCart, PrestaShop og AbanteCart. Dog skal du selv sætte bitene sammen.

InMotion leveres med masser af integrerede e-handelsfunktioner. Du kan integrere en eStore på din hjemmeside ved hjælp af Premium webbyggeren og kan downloade PrestaShop eller OpenCart som en indkøbskurv. Opgradering af din butik yderligere eller ved hjælp af en anden betalingsmulighed kræver plugins.

Backups. Selvom det er fantastisk, at nogle webhostingfirmaer leverer sikkerhedskopier til dig, skal du ikke stole på dem – lav dine egne sikkerhedskopier til en regelmæssig tidsplan. Nogle hostingfirmaer rådgiver endda dette!

Når det er sagt, leverer både InMotion og A2 Hosting nogle backup-tjenester til dig.

Med InMotion modtager du automatiserede sikkerhedskopier til konti på 10 GB og derunder – og tjenesten er gratis.

A2 Hosting leverer Server Rewind, et filgendannelsesprogram, der er gratis med de to øverste planer. Server Rewind tager regelmæssigt snapshots af dit websted, men ikke dine databaser, og du kan få adgang til disse fra dit kontrolpanel.

Hosting-sikkerhed. Begge webhotelleverandører tager sikkerhed ekstremt alvorligt.

Fremragende sikkerhed er tilgængelig på InMotion mod forskellige månedlige gebyrer. McAfee Spam- og virusbeskyttelsessoftware beskytter dine e-mail-konti, og et SSL-certifikat ser efter alle følsomme data, der er indtastet på dit websted. WordPress-brugere har det gratis Sucuri Security-plugin til at beskytte deres websteder.

A2 Hosting leverer gratis evig sikkerhed med alle sine hosting-planer. Beskyttelse inkluderer 24/7/365 sikkerhedsovervågning, virusscanning, en dobbelt firewall og anden serverbeskyttelse. Bemærk er HackScan, en gratis beskyttelse, der blokerer hacks, før de skader deres kundes websteder. SSL-certifikater kan også købes.

Kontrolpanel. Begge webhostingtjenester bruger cPanel til at understøtte deres Linux-brugere, men hvert panel ser og fungerer anderledes. A2s version er standard cPanel, og dens navigation vil være let at afhente for dem, der allerede er bekendt med det. InMotion leverer cPanel 11 med sin Business Class-pakke, og denne version har ingen personlige temaer eller branding på grænsefladen.

Opinion om InMotion og A2 Hosting Key Features

InMotion Hosting og A2 Hosting har begge fremragende funktioner, med mange funktioner til fælles. InMotion Hosting har kanten med et gratis domæne og dets e-handelsfunktioner; Men hvis sikkerhed er et stort problem, skal du gå med A2 Hosting.

Sammenlign planer for webhosting og prisfastsættelse af InMotion og A2 Hosting

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Udbydere af webhostingtjenester forbliver konkurrencedygtige, så priser er normalt ikke den afgørende faktor, når du vælger en webhost. Det, der er vigtigt, er, hvad hver af planerne har at tilbyde, og hvad udgifterne til planen springer op til efter promo-perioden er forbi.

I bevægelse. InMotion har tre Linux-webhosteplaner, som alle leveres med gratis SSD-servere, ubegrænset diskplads og månedlige overførsler, et gratis domæne, gratis data-sikkerhedskopiering og muligheden for at vælge, hvilket datacenter din hjemmeside er vært på.

Startplanen er startplanen med to websteder og koster $ 5,99 per måned med en to-årig kontrakt. Power-planen anbefales til små virksomheder og koster $ 7,99 månedligt; Du kan have op til 6 websteder og er e-handel klar. Den øverste plan for udviklere og voksende virksomheder er Pro-planen. For $ 13.99 pr. Måned får du et ubegrænset antal websteder og support på Pro-niveau.

InMotion tilbyder Linux-baseret VPS-hosting med et valg af 3 planer i pris fra $ 30 pr. Måned op til $ 75, alt sammen på SSD-servere. Alle planer leveres med et gratis domæne.

A2 Hosting. A2 Hosting har også tre hosting-planer, der ligner udgangen, Lite-planen koster $ 3,92 om måneden (36-måneders kontrakt) med fem databaser og 25 e-mail-adresser. Swift-planen til $ 4,90 pr. Måned har ubegrænsede websteder, databaser og e-mail-adresser. Turbo-hastighed, 20x hurtigere end normalt, er kendetegnende for Turbo-planen til $ 9,31 hver måned, som også leveres med A2-stedets accelerator. Alle planer leveres med ubegrænset lagerplads og Perpetual Security.

Med A2 Hosting har du valget mellem administreret og uadministreret Linux VPS-webhosting med kun en plan for hver. Uhåndteret hosting er for den erfarne udvikler og koster $ 5 om måneden; administreret hosting er $ 33 månedligt. Cloud VPS-hosting er også en mulighed. Dedikeret webhosting, både administreret og uadministreret, er også tilgængelig.

Money-back-garanti. Både InMotion og A2 Hosting har begge returret. InMotion har en imponerende ubetinget 90-dages pengene-tilbage-garanti. Du får alle dine penge tilbage – ingen delvis refusion her. Tilbagebetalingspolitikken hos A2 Hosting er ikke så liberal. Du har kun 30 dage til at anmode om en fuld refusion; efter denne periode får du et pro-rate beløb tilbage.

Hvor nemt at bruge InMotion og A2 Hosting

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. A2 Hosting’s kontrolpanel er den fælles industristandard cPanel. Den brugervenlige interface giver dig adgang til alle de funktioner, du har brug for for at administrere dit websted, og det er meget anset i branchen. Begyndere inden for webdesign finder InMotion’s cPanel let at lære og bruge. Softaculous 1- klik-installationsskriptet er tilgængeligt via kontrolpanelet sammen med alle andre vigtige værktøjer og tjenester.

Et-klik-installationsprogram. InMotion har 1-klik installation til de mere end 310 apps i sit bibliotek, selvom Google-apps tager tre klik at installere. A2 Hosting tilbyder også 1-klik-opsætning til populære apps, herunder WordPress-temaer og plugins, såvel som for eCommerce-løsninger, det har samarbejdet med.

Webstedsnavigation. Det er meget let at finde information på A2-hostingwebstedet. Især er en sammenligning af alle funktioner i alle planer klart og rent tilgængelig ved et bord på en side. InMotion-webstedet præsenterer også tydeligt al den info, du har brug for; planerne og prisstrukturen og en sammenligningstabel over funktionerne i hver er lige der på webhostesiden.

Udtalelse om brugervenlighed

Begge disse webhostingtjenesters websteder gør det meget let at forstå og købe deres hostingplaner. InMotion vinder på grund af sine 300+ apps.

Support af InMotion og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Selv erfarne webstedsbyggere er sommetider nødt til at kontakte kundesupport, så det hjælper, når supportteamet hurtigt og let er tilgængeligt og kender deres ting.

InMotion udmærker sig ved kundesupport, ifølge sine kunder. Alt supportpersonalet er baseret i USA og har mindst fire års erfaring som kundeplejehold.

En dejlig touch er, at når du har tilmeldt dig webhosting, modtager du et telefonopkald fra en ny kontospecialist, der hjælper med alle spørgsmål, du har relateret til pakker og priser. Du kan nå InMotion’s kundesupportteam via e-mail, telefon eller live chat.

Alle A2 Hosting’s amerikanske Guru Crew er eksperter eller udviklere selv. Guru Crew er tilgængeligt 24/7/365 via telefon, e-mail, ved at indsende en billet eller via live chat. Hvis du ønsker et hurtigere svar på dine supportbilletter, skal du vælge Prioritetssupport mod et månedligt gebyr. A2 Hosting modtog en bedømmelse af A + fra Better Business Bureau i januar 2015.

Udtalelse om brugersupport

Både A2 Hosting og InMotion leverer fremragende kundeservice, som får meget bedre anmeldelser end mange af deres konkurrenter.

Brugernes anmeldelser af InMotion og A2 Hosting

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Kundeanmeldelser fortæller dig den indvendige historie om webhostingtjenesterne, både det gode og det dårlige. Folk er normalt mere stemmelige om de problemer, de har, end de funktioner, der fungerer for dem, men samlet; disse anmeldelser viser, hvordan det er at bruge disse hostingtjenester.

Negative anmeldelser af InMotion og A2 Hosting

I bevægelse. Der er ikke mange negativer om InMotion. Kunder er ikke for tilfredse med de daterede udseende skabeloner for webstedsbyggeren. Nogle brugere giver udtryk for bekymring over det begrænsede antal websteder og databaser, de kan være vært for på InMotion.

A2 Hosting. Klagerne over A2 Hosting centrerer sig om manglen på gratis telefonstøtte uden for De Forenede Stater og vanskelighederne med at nå faktureringssupport, når folk vil annullere deres kontrakter.

Positive anmeldelser for InMotion og A2 Hosting

I bevægelse. Kunder roser InMotion for sin fremragende kundeservice, brugervenlighed og gratis data-backup. Den hurtige behandlingstid på grund af SSD-serverne er også et hit.

A2 Hosting. Uden spørgsmål får A2 Hosting rave anmeldelser for sin kundesupport, både i venlighed og viden om dets supportteam. Folk elsker også hastigheden på SSD-serverne og den klare og enkle prisfastsættelse af planerne.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Der er mange positive og få negativer for begge virksomheder, men kunderne hos hver enkelt er generelt meget tilfredse med deres tjenester. Det er et slips her.

Konklusion om sammenligning af InMotion og A2 Hosting

InMotion vs. A2 Hosting: Hvilken webhost er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Begge disse hostingfirmaer har deres fordele og ulemper.

Årsager til at vælge InMotion frem for A2 Hosting:

 • Gratis data-sikkerhedskopiering
 • 90 dages returret
 • Høj hastighed
 • Ubegrænset diskplads
 • Over 300 apps

Årsager til at vælge A2 Hosting frem for InMotion

 • Hurtig webside-indlæsningstid
 • Omfattende sikkerhedssuite er gratis med alle planer
 • WordPress-acceleratorfunktion for bekvemmelighed, hastighed og sikkerhed
 • Guru Crew supportteam
 • Europa og Asien datacentre

Det er et tæt opkald, faktisk et slips, mellem InMotion og A2 Hosting.

A2 Hosting er velegnet til dem, der lige er begyndt i webstedets bygningsverden og forventer, at de har brug for lidt support fra deres webhostingfirma. I den anden ende af skalaen ville Turbo-planen være af interesse for dem, som webstedets hastighed er af største betydning.

InMotion har en stor prøveperiode for tilbagebetaling, så du kan teste den ud. Det er også det bedre opkald til dem, der har brug for e-handelsfunktioner og for nogle WordPress-brugere.

Hvis du leder efter noget, du ikke kan finde med InMotion og A2 Hosting, er HostGator måske svaret. Med sin webstedsbygger giver HostGator dig adgang til den gratis version af det meget populære og meget gennemgåede Weebly webstedsbygningsværktøj. Du kan nemt oprette meget attraktive websteder.

HostGator er også et godt valg, hvis du forventer, at dit websted vil vokse hurtigt, da det tilbød et komplet sortiment af VPS og dedikerede webhosteplaner.

Har du spørgsmål om InMotion eller A2 Hosting? Har du været i stand til at vælge mellem dem, eller leverede en anden webhostetjeneste det, du havde brug for? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map