GoDaddy vs. SiteGround: Hvilken webhost skal du vælge?

At finde et webhostingfirma, der bedst passer til dine behov, kan være frustrerende. En måde at gøre det lettere på er at foretage en sammenligning af hostingfirmaer. Lad os se på to velkendte webhostingvirksomheder, der hver har været i forretning i mange år, GoDaddy og SiteGround.


Både GoDaddy og SiteGround tilbyder et komplet udvalg af funktioner, der appellerer til webmastere. GoDaddy har næsten 13 millioner kunder, og SiteGround er vært for næsten 500.000. Både GoDaddy og SiteGround leverer delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. GoDaddy tilbyder Linux- og Windows-indstillinger til alle planer, mens SiteGround kun er Linux.

GoDaddy blev i 2012 udnævnt til en Fortune 100 “Bedste virksomhed at arbejde for.” GoDaddy er også kendt for sine kontroversielle annoncekampagner – især i de seneste Super Bowls. SiteGround er blevet anerkendt af magasiner og weborganisationer og har vundet adskillige “bedste af” priser.

Fra 1997 som et konsulentfirma kaldet Jomax Technologies, blev det omskrevet som Go Daddy i 1999. I 2006 blev de to navne kombineret, og mærket blev GoDaddy. GoDaddy ejes af en privat investeringsgruppe, skønt grundlæggeren, Bob Parsons, stadig er den største individuelle aktionær.

SiteGround blev grundlagt i 2004 og er et privatejet selskab med hovedkvarter i Sofia, Bulgarien – men som du vil se senere i gennemgangen, har det en verdensomspændende tilstedeværelse.

Sammenlign ydeevnen for GoDaddy og SiteGround

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Uptime betyder noget. Når dit websted ikke kan vises, fordi en server er nede, mister du seerne.

GoDaddy garanterer en oppetid på mindst 99,9%. Hvis webstedet falder 0,1% eller mere fra 99,9% på en måned, krediteres du 5% af den månedens hostinggebyr.

SiteGround har en endnu stærkere garanti for en oppetid på mindst 99,9%. Hvis webstedet falder mellem 99,9% og 99%, får du en måned gratis hosting; for hver 1% under 99% modtager du en ekstra måned gratis.

Ydeevne. GoDaddy bruger Core i7-processorer i sine delte planer og Xeons i sine VPS og dedikerede planer. SiteGround-servere ændres, fordi de bare ikke sidder på den samme teknologi i årevis. Når nye metoder eller hurtigere tech rulles ud, opdaterer SiteGround sine datacentre – og ikke kun for nye brugere. De foretager en fuldstændig eftersyn, når de opdateres. Sjældent hørt om i delt hosting er, at SiteGround bruger Supercache til alle deres planer, ikke kun administreret WordPress-hosting som de fleste virksomheder.

Test af et websted, der er vært på GoDaddy, gav en lastetid på 2,91 sekunder, hurtigere end 56% af de websteder, der blev testet med Pingdom. En test af et SiteGround-sted resulterede i en belastningstid på 1,2 sekunder, hurtigere end 87% af de testede steder.

Pålidelighed. GoDaddy ejer sit vigtigste datacenter i Phoenix, Arizona, og lejer to andre Arizona-centre i Mesa og Scottsdale. GoDaddy har andre datacentre i Chicago, Los Angeles og Ashburn, Virginia. Et europæisk centrum er i Amsterdam, og et asiatisk centrum ligger i Singapore. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-backup.

SiteGround har også datacentre over hele verden for at betjene sine internationale kunder bedre. Der er datacentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-backup. I 2015 blev de delte servere opgraderet til at bruge Linux-containere, der samler servere for at fremskynde adgangen og give mere pålidelighed, og alle planer blev skiftet til SSD til opbevaring såvel som MySQL-databaser.

Udtalelse om GoDaddy og SiteGround-ydeevne

Mens driftstid er garanteret på begge, klager et stort antal GoDaddy-kunder over nedetid. SiteGround har en bedre oppetidsgaranti og er meget hurtigere i belastning og responstid i de udførte test. De har også en fordel i teknologien på grund af komplette eftersyn, når der udvikles bedre servere.

Funktioner ved GoDaddy og SiteGround

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Mange gange vil du se ordet “ubegrænset” eller “ubegrænset” i en hostingplan. Du skal huske på, at det ikke betyder “alt hvad du kan bruge”, men det er hvad hostingfirmaet “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Mens begge værter er domæneregistratorer, er GoDaddy verdens største registrator med over 60 millioner domæner under forvaltning. GoDaddy tilbyder et års gratis domæneregistrering for den indledende periode, når løbetiden er 12 måneder eller længere. SiteGround tilbyder også gratis domæneregistrering i et år.

Webstedsbygger. GoDaddy har træk-og-slip-grænsefladen med sin webstedsbygger, der starter med en promo-pris på $ 1 pr. Måned. SiteGround leverer også en webstedsbygger med træk-og-slip-interface med Weebly Basic gratis.

Databaser. Afhængigt af den valgte plan tilbyder GoDaddy fra 10 til ubegrænset MySQL-databaser. SiteGround har ubegrænsede databaser på alle sine planer.

E-mail-konti. GoDaddy tilbyder 100 til 1.000 konti med 100 MB til 1 GB lagerplads, afhængigt af din plan. SiteGround leverer ubegrænset e-mail-konti og videresendelse af e-mail på alle sine planer.

WordPress Hosting. Både GoDaddy og SiteGround tilbyder administrerede WordPress-planer. Administrerede WordPress-planer koster typisk mere end en standard delt plan. Imidlertid er sikkerhedskopieringer og opdateringer gjort for dig, som giver dig mulighed for at fokusere på det vigtige – dit websteds indhold.

Kom så farGoDaddy har fire planer. De er Basic, som er begrænset til et websted, 25.000 besøgende pr. Måned og 10 GB SSD-lagerplads. Deluxe med et sted, 100.000 besøgende og 15 GB lagerplads. Ultimativt med to websteder, 400.000 besøgende og 30 GB SSD-lagerplads; og udvikler med op til 5 steder, 800.000 besøgende og 50 GB SSD-lagerplads. Alle planer har et gratis domæne, når du bestiller en årlig periode. De to øverste niveauer leveres også med et SSL-certifikat, der er gratis i et år, og Ultimate-planen inkluderer gratis SiteLock.

SiteGround.SiteGround har tre planer; Opstart, som er begrænset til et sted og 10 GB lagerplads, GrowBig med 20 GB lagerplads og GoGeek med 30 GB. GrowBig- og GoGeek-planerne giver ubegrænsede websteder, gratis SSL i et år og prioriteret status på supportbilletter. GoGeek-planen tilføjer Git og har færre brugere pr. Server. Alle tre planer leveres med et gratis domæne, gratis CDN, WordPerfect support og ubegrænset trafik. SiteGround begrænser ikke antallet af besøgende. I stedet måles CPU-brug af SiteGround, og der udsendes advarsler for overdreven brug.

e-handelsløsning. Både GoDaddy og SiteGround leverer gratis indkøbsvogne gennem deres cPanel-installatører, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. WP eCommerce-plug-ins som WooCommerce er tilgængelige fra begge værter til WordPress-websteder.

Backups. GoDaddy har en sikkerhedskopi og gendannelsesplan for et månedligt gebyr med sine delte planer og gratis daglige sikkerhedskopier på WordPress, VPS og dedikerede planer. SiteGround foretager daglige sikkerhedskopier, der holdes 30 dage, og anbefaler også brugere at lave deres egne sikkerhedskopier og gemme dem off-site.

Hosting-sikkerhed. GoDaddy scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler, og det giver det, det kalder “CageFS.” CageFS giver dig mulighed for at konfigurere brugerrettigheder for at begrænse adgangen til indhold. GoDaddy leverer SpamAssasin såvel som BoxTrapper til e-mail-filtrering.

Til filtrering af e-mail giver SiteGround også SpamAssasin. SiteGround har tilpasset software, der kan isolere konti, der har problemer. Dette holder dit websted beskyttet, selvom det forkerte sted er på den samme delte server. SiteGround overvåger også servere i realtid, og dens software kan reagere automatisk på de fleste problemer uden menneskelig indblanding.

GoDaddy leverer gratis delt SSL til sine planer, hvor de øverste niveauer får Privat SSL gratis. Alle undtagen de laveste niveauplaner på SiteGround leveres et gratis SSL-certifikat i et år.

GoDaddy tilbyder Windows eller Linux indstillinger til alle dens planer; SiteGround er strengt Linux-baseret.

Kontrolpanel. SiteGround bruger industristandarden cPanel. GoDaddy bruger også cPanel, men det har gjort en vis tilpasning, hvilket kan gøre det ukendt for almindelige cPanel-brugere.

Opinion om GoDaddy og SiteGround nøglefunktioner

Begge hostingfirmaer leverer funktioner, som du ville forvente at betale meget mere. GoDaddy er go-to-stedet til domæneregistrering. SiteGround har bedre funktioner i sine WordPress-planer, og dens ubegrænsede båndbredde, databaser og e-mail-funktion til alle sine planer giver det en fordel for mellemstore virksomheder og enkeltpersoner med høj trafikwebsteder.

Sammenlign planer for webhosting og prisfastsættelse af GoDaddy og SiteGround

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Priserne ændrer sig konstant, fordi promoveringer ofte drives af hostingfirmaer for at forblive konkurrencedygtige. Kampagnepriser er normalt kun gode for den første serviceperiode, så tilmelding til en længere sigt betyder større besparelser. Tilmelding til længere vilkår, uanset løbende kampagner, betyder normalt, at der sandsynligvis vil være en prisafbrydelse.

Kom så far. GoDaddy tilbyder tre delte planer på både dens Windows- og Linux-indstillinger, og funktionerne er ens for begge. Økonomi giver mulighed for et sted, ubegrænset båndbredde og 100 GB lagerplads, for $ 3,99. Deluxe tilbyder $ 4,99 per måned og Ultimate til $ 7,99 per måned og tilbyder ubegrænset websteder, ubegrænset båndbredde og ubegrænset lagerplads. Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering på en årsplan. E-mail-konti er begrænset til henholdsvis 100, 500 og 1000. Den ultimative plan tilføjer en gratis SSL i et år.

SiteGround. SiteGround tilbyder tre delte planer. Opstart giver mulighed for et sted og 10 GB lagerplads. GrowBig og GoGeek tilbyder ubegrænsede websteder, henholdsvis 20 GB og 30 GB lagerplads. Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering, ubegrænset e-mail-konti, ubegrænset trafik, daglig backup og gratis CDN. GrowBig- og GoGeek-planerne tilføjer prioritet teknisk support og en gratis SSL i et år. GoGeek-planen tilføjer færre konti pr. Server, PCI-overholdelse og Git. Mens SiteGround ikke tæller besøgende mod din båndbreddebrug, måler den CPU-brug og udsender en advarsel for, hvad den anser for stor brug af CPU-ressourcer.

Administreret WordPress-hosting

GoGaddy. GoDaddy tilbyder fire planer, hvor de to nederste er begrænset til et sted, hvor de to bedste har 2 og fem tilladte websteder. GoDaddy begrænser besøgstallet pr. Måned baseret på din plan, og mængden af ​​SSD-lagring varierer efter plan.

SiteGround: SiteGround har ubegrænset besøgende og begrænset lagerplads i sine tre planer. GoDaddy priserne er $ 3,99, $ 4,49, $ 7,99 og $ 13,99, mens SiteGround på lignende måde er prissat til $ 3,95, $ 7,95 og $ 14,95.

VPS og dedikeret server hosting GoDaddy tilbyder flere VPS-planer, med fem planer for Linux og fem til Windows – Windows-planerne koster omkring $ 10 pr. Måned mere. SiteGround tilbyder fire VPS-planer, med priser, der er højere end GoDaddy. Begge værter tilbyder tilpasset konfiguration af planerne. GoDaddy-planer har ubegrænset båndbredde, mens SiteGround-planerne tilbyder 5 TB båndbredde.

SiteGround tilbyder færre dedikerede planer end GoDaddy, og de er betydeligt højere i pris. GoDaddys Windows-planer løber omkring $ 30 mere end dets Linux-planer. SiteGrounds dedikerede planer har hurtigere servere, men dens planer tillader mindre båndbredde. GoDaddys planer har ubegrænset båndbredde.

credits. GoDaddy tilbyder forskellige marketingkreditter afhængigt af din placering. SiteGround har ikke marketingkreditter. Begge sælger domænenavne, og både SiteGround og GoDaddy leverer et gratis registreringsår for nye tilmeldinger.

Penge-tilbage-garanti GoDaddy og SiteGround tilbyder ikke-spørgsmål-stillede tilbagebetalingspolitikker. GoDaddy tilbyder standard 30-dages garanti for årlige og ovennævnte betingelser. For månedlige planer er GoDaddys fulde tilbagebetaling begrænset til 48 timer og vurderes efterfølgende. SiteGround har en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle sine planer. Hvis du har den gratis domæneregistrering på GoDaddy eller SiteGround, holder de domæneregistreringsgebyret tilbage fra refusionen, og du vil beholde domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Baseret udelukkende på pris har GoDaddy kanten. Priserne gør det velegnet til det personlige websted eller blog eller til små virksomheder. SiteGround har bedre serverspecifikationer og SSD-lagerplads til sine planer, men det har begrænset lagerplads på sine delte planer, hvilket kan afskrække kunder med større websteder.

Hvor nemt at bruge GoDaddy og SiteGround

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. Både GoDaddy og SiteGround bruger lignende kontrolpaneler. cPanels brugervenlige grafiske interface er branchestandarden, og den har de fleste af de funktioner, der er nødvendige for at administrere dit websted gennem let identificerede ikoner. GoDaddy har de fleste af funktionerne i den almindelige cPanel, men bruger en brugerdefineret grænseflade. Industristandarden Plesk bruges af GoDaddy til Windows-planer.

Et-klik-installationsprogram. GoDaddy leverer appinstallation med et klik til hundreder af apps via kontrolpanelet. SiteGround har også hundreder af et-klik-apps gennem Softaculous. Begge har et enkelt-klik-installation af WordPress.

Webstedsnavigation. Både GoDaddy’s og SiteGround’s websteder giver alle de oplysninger, du har brug for at vide for at finde ud af om de forskellige planer. Begge giver praktiske diagrammer til sammenligning af niveauerne i deres planer. GoDaddy tilbyder flere produkter ud over hosting, så det er lidt mere forvirrende at navigere, og dets sider involverer en masse rulle.

Udtalelse om brugervenlighed

Installationsprogrammet med ét klik er meget ens, begge tilbyder cPanel (skønt GoDaddy’s er ændret), og begge websteder er brugervenlige. Du kan kalde dette et slips.

Support af GoDaddy og SiteGround

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Baseret på kundernes anmeldelser betragtes GoDaddy ikke som bedre end gennemsnittet. Også baseret på kundernes anmeldelser har SiteGround fremragende support. SiteGround angiver, at ventetiden på supportbilletter kun er 10 minutter. Begge har supportpersonale, der betragtes som venlige og kyndige.

Både GoDaddy og SiteGround har en telefon, e-mail og live chat døgnet rundt. Begge har en omfattende videnbase med tutorials og videoer, og begge har en blog. GoDaddy leverer informative artikler ud over sin blog i “GoDaddy Garage.”

Udtalelse om brugersupport

Både GoDaddy og SiteGround leverer flere kontaktmetoder, så det er let at få hjælp. GoDaddy-understøttelse vurderes som gennemsnit eller lavere af flertallet af kunder, der har kommenteret, mens SiteGround-anmeldelser fortæller om fremragende support.

Brugernes anmeldelser af GoDaddy og SiteGround

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Brug aldrig kundevurderinger som den eneste eller hovedkilde til at beslutte, hvilken vært der skal gå med. Selvom der konstant kommer noget op i kundeanmeldelser, kan det være noget at overveje. Anmeldelser indsendes generelt af dem, der er lidenskabelige, så de fleste kunder, der poster anmeldelser, har stærke negative eller stærke positive holdninger.

Negative anmeldelser af GoDaddy og SiteGround

Kom så far. De fleste negative anmeldelser af GoDaddy klager over kundesupport, de strenge grænser, der er lagt på nogle planer og nedetid.

SiteGround. De fleste negative anmeldelser af SiteGround klager over politikken for automatisk fornyelse og manglen på advarsel, før der lukkes for et sted til overskydende CPU-forbrug.

Positive anmeldelser for GoDaddy og SiteGround

Kom så far.. Positive anmeldelser fra GoDaddy-kunder kommenterer sine domæneregistreringstjenester og dets prissætning.

SiteGround. Positive anmeldelser fra SiteGround-kunder roser supportens hurtighed og hjælpsomhed og pålidelighed.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Anmeldelser viser, at GoDaddy ser ud til at koncentrere sig om at være domæneregistrator, og at hosting er en eftertanke. Generelt er der flere positive anmeldelser fra SiteGround-kunder.

Konklusion om sammenligning af GoDaddy og SiteGround

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Begge disse hostingfirmaer har deres gode point og ulemper.

Årsager til at vælge SiteGround frem for GoDaddy:

 • Sikkerhed
 • Alle planer bruger cache
 • Gratis CDN

Årsager til at vælge GoDaddy frem for SiteGround:

 • Lavere priser
 • Sælger flere webprodukter ud over hosting
 • Linux- og Windows-indstillinger til alle planer

GoDaddy er måske bedst egnet til begyndere, da alt webrelateret fra domænenavn til SSL, marketing og SEO-tjenester og online bogføring kan fås fra et websted. Mere erfarne webmastere finder måske GoDaddy for begrænsende.

SiteGround begrænser også opbevaringen i sine planer ganske lidt, hvilket kan være et problem, men det er velegnet til små til mellemstore virksomheder, især med dets administrerede WordPress-planer.

Et alternativ til at overveje, når man køber en webhost, er InMotion Hosting. Dens administrerede WordPress-planer er billigere og hurtigere end GoDaddy- eller SiteGround-planer. InMotion tilbyder en 90-dages pengene-tilbage-garanti sammenlignet med 30-dages garantier fra GoDaddy og SiteGround.

Har du spørgsmål om GoDaddy eller SiteGround? Hvad har dine oplevelser med webhosting været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map