GoDaddy vs. netværksløsninger: Hvilken skal du bruge?

Sammenlign hosting-tjenester med GoDaddy vs. Network Solution


At vælge en webhostingudbyder er ofte det sidste trin i processen med at få et websted op og køre, men det skal ikke være et tilfælde af bare at vælge det første firma, der kommer op i din websøgning. Webhostingtjenester adskiller sig markant i, hvilke funktioner de tilbyder, så det er vigtigt at finde ud af, hvem der kan levere lige det, du har brug for.

Vi gør arbejdet her for dig, mens vi undersøger og sammenligner to store webhostingudbydere – GoDaddy og Network Solutions. Vi stiller de vigtige spørgsmål og detaljerer de funktioner, du skal være på udkig efter.

Både GoDaddy og Network Solutions er kendte virksomheder, der har en lignende vifte af tjenester: registrering af domænenavne, websteder, e-handel, webhosting, professionel e-mail og online marketing.

Hosting-tjenesterne i Network Solutions er rettet mod virksomheder og organisationer, og dette fokus er front-and-center på deres hjemmeside. GoDaddys marked er mere generelt og dækker alle, der ønsker at have et websted.

Der er ingen reel forskel i hvor lang tid GoDaddy har, og Network Solutions har været i forretning: GoDaddy blev grundlagt i 1997, mens Network Solutions flyttede ind på internetarenaen i 1993.

Med cirka 730.000 websteder er GoDaddy næsten dobbelt så stor som Network Solutions med lidt over 440.000 websteder – men disse er begge betydeligt store antal i sammenligning med nogle af disse selskabers konkurrenter.

Sammenlign ydelsen af ​​GoDaddy og Network Solutions

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Oppetid og pålidelighed er to af disse funktioner, som du ikke sætter spørgsmålstegn ved, før dit websted er nede, og dine læsere eller kunder ikke kan komme til det. Både GoDaddy og Network Solutions overskredet, de er annonceret, og industristandard, oppetid på 99,9%. Network Solutions har den lette kant med en målt 100% oppetid i en periode på seks måneder, der ses af et uafhængigt overvågningsfirma.

Ydeevne. Eksperter vurderer GoDaddy meget for hastighed i tredjeparts målingstest; brugeranmeldelser er imidlertid blandede og rapporterer både meget langsomme og hurtige indlæsningshastigheder. Hver af GoDaddys hostingplaner har begrænset adgang til hurtige Solid State Device-servere til lagring af data.

Network Solutions tilbyder dobbelt så regelmæssig bearbejdningshastighed med dens Professional Hosting og Professional Plus-pakker.

Pålidelighed. Flere datacentre, fortrinsvis i forskellige lande, gør det muligt for en webhostetjeneste at skifte placering af websteder for at drage fordel af små belastninger såvel som strøm og andre strømafbrydelser.

GoDaddy har syv datacentre i USA såvel som et i Europa og et andet i Asien. Network Solutions kommer ikke med placeringen af ​​sine datacentre, og heller ikke hvor mange det vedligeholder. Pålidelighed sikres også af begge virksomheder med overflødig strøm, køling, isolerede elektriske systemer og bygningsovervågningssystemer på deres datacentre.

Opinion om GoDaddy og netværksløsningsydelse

Det er et slips her – Network Solutions får point for hastighed og GoDaddy til verdensomspændende datacentre.

Funktioner i GoDaddy og Network Solutions

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Selvom webhostingtjenester tilbyder en bred vifte af funktioner, fokuserer vi på dem, der er af største vigtighed for din webhostesucces.

Domæneregistrering. Der er intet at vælge mellem GoDaddy og Network Solutions her. Du kan købe dit domænenavn fra begge virksomheder, og de giver dig begge mulighed for at overføre til alle domæner, du allerede ejer.

Derudover giver de dig hvert enkelt et gratis domænenavn med en års kontrakt. Vær bare opmærksom på, at fornyelsesprisen for et domænenavn med Network Solutions i øjeblikket er utrolige $ 37,99 om året for en .com-adresse..

Webstedsbygger. Du behøver ikke at gå et andet sted for at bygge dit websted, hvis du bruger enten Network Solutions eller GoDaddy.

Webstedsbyggeren, der leveres med Network Solutions, er gratis, og med det kan du oprette en temmelig sofistikeret og attraktiv webside. I modsætning til de fleste andre gratis webstedsbygningsværktøjer, med denne kan du indsætte en kode til JavaScript og grundlæggende HTML på siden.

GoDaddy’s Webstedsbygger (det er dets rigtige navn) er meget populær og gennemgået for at give attraktive steder. Dog har det et månedligt gebyr vedlagt.

Database. GoDaddy tilbyder SQL-databaser med alle deres planer. Den øverste niveau GoDaddy Windows-plan (Ultimate) har ubegrænsede MySQL-databaser. Det er uklart, hvilke netværksløsningsplaner der er knyttet SQL-databaser til.

WordPress Hosting. Fuldstyret WordPress-hosting er tilgængelig fra både GoDaddy og Network Solutions.

GoDaddy giver dig mulighed for at oprette dit WordPress-sted i GoDaddy-miljøet eller hente dit eksisterende WordPress-sted. Den administrerede WordPress-hosting giver dig gratis daglige sikkerhedskopier (med 1-klik-gendannelse) af dine WordPress-websteder og interaktive gennemgangs-og træningsvideoer.

Der er 4 WordPress-planer med GoDaddy. Den grundlæggende plan med et WordPress-websted starter på $ 3,99 månedligt, og den øverste plan, Udvikleren, håndterer fem steder og op til 800.000 besøgende for $ 13.99 pr. Måned. De to øverste planer inkluderer et SSL-certifikat (en værdi af $ 70). Som med de almindelige hostingplaner leveres et gratis domæne med kontrakter på tolv måneder eller mere.

Opsætning af WordPress på netværksløsninger er relativt ligetil: der er en ADD-knap til applikationen, og du bliver guidet gennem en opsætningsguide. Brugere rapporterer dog, at det er vanskeligt at finde muligheden for at gøre dette.

Network Solutions har WordPress Secure, der bruger servere, der er konfigureret til maksimal WordPress-ydelse. WordPress Secure giver et meget højt sikkerhedsniveau, der scanner efter og fjerner malware og skaber daglige sikkerhedskopier. Det giver også sikkerhedsopdateringer til WordPress-platformen og plugins.

WordPress Secure-planerne leveres med et SSL-certifikat, ubegrænset lagerplads og båndbredde og 60-dages opsætningsassistance. Omkostningerne starter ved $ 35 om måneden for en årlig kontrakt, skønt den nedsættes, hvis du køber en årlig kontakt.

e-handelsløsning. Network Solutions Hosting og GoDaddy nærmer sig e-handel lidt anderledes.

Med GoDaddy køber du effektivt din eCommerce-butik i en kasse – et websted, hosting og QuickCart (deres egen proprietære indkøbsvogn) mod et månedligt gebyr. Din butik kan forblive hos GoDaddy, når den vokser, med ubegrænsede produkter, dine egne kuponer og muligheden for at åbne en butik på Facebook,

Network Solutions tilbyder tre e-handelspakker, der starter på $ 7,89 pr. Måned og inkluderer et kontrolpanel, hvorfra du administrerer alt. Alle tre planer har ubegrænset dataoverførsel, perfekt til, når dine butikstransaktioner stiger. Der er forskellige betalingsmuligheder, herunder Paypal og Google Checkout. Værktøjet til butiksbyggeri er ikke så brugervenligt som Network Solutions ‘webbyggerværktøj.

Backups. Uanset hvad din webhostetjeneste leverer i forbindelse med sikkerhedskopiering, rådede vi fast, at du er ansvarlig for at tage backup af dit websted på din måde. (Vi ønsker bare, at vi kunne insistere på det!).

Når det er sagt, leverer både GoDaddy og Network Solutions nogle backup-tjenester til dig.

GoDaddy opkræver gebyrer for dets sikkerhedskopiering og gendannelse. Du modtager en automatisk daglig sikkerhedskopi med en indstillet mængde datalagring til rådighed til sikkerhedskopien.

Network Solutions leverer gratis natlige sikkerhedskopier, men igen er du begrænset til, hvor meget data du kan gemme i processen. Disse sikkerhedskopier opbevares i syv dage. For et månedligt gebyr kan du få adgang til AnyTime On Demand Backup, som giver dig mulighed for at gemme tre ekstra sikkerhedskopier til maksimalt 5 GB diskplads.

Hosting-sikkerhed. Sikkerhed er en alvorlig overvejelse for webhosting og bevæger sig ud over den fysiske sikkerhed for en virksomheds servere i deres datacentre til dine data selv.

GoDaddy leverer SiteLock, mod et månedligt gebyr, til dagligt at søge efter malware på dit websted og fjerne det. Du kan også købe et SSL-certifikat for at beskytte de følsomme data, der er indtastet på dit websted.

Sikkerhed hos Network Solutions kommer også til en (månedlig) pris. Kun den øverste niveau Professional Plus-hostingplan leveres med et gratis SSL-certifikat; alle andre kunder skal købe deres egne gennem Network Solutions.

TRUSTe er også tilgængelig for et månedligt gebyr, hvis du ønsker en privatlivspolitik, og du kan tilføje SiteLock til et nominelt gebyr, hvis du har en årlig kontrakt. Network Solutions tilbyder også nsProtect Safe, mod et månedligt gebyr, som en vagt fra hackere; denne funktion tilvejebringer også overvågning af servertid med 5-minutters intervaller.

Kontrolpanel. GoDaddy og Network Solutions bruger begge en variation af industristandarden cPanel som deres kontrolpanelgrænseflade til deres Linux-webhosting. GoDaddy leverer også Odin Plesk-kontrolpanelet til sin Windows-hosting-mulighed.

Opinion om GoDaddy og netværksløsninger nøglefunktioner

GoDaddy vinder i funktionsafdelingen. Dets webstedsbygger er let at bruge og kan producere nogle smukke steder; dens eCommerce-løsning er en butik i en boks, der er let at konfigurere.

Sammenlign planer for webhosting og prisfastsættelse af GoDaddy og Network Solutions

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Vores råd her er altid at læse det fine udskrivning, når man sammenligner priser. De fleste netværksudbydere tilbyder rabatpriser for din indledende periode, men de lave priser er normalt for en to- eller tre-årig kontrakt. Priserne springer derefter op til de normale omkostninger, som ofte kan være ret høje. Pas på også for tilføjelser, såsom sikkerhed og et webstedsbyggerværktøj.

Kom så far. GoDaddy tilbyder tre Linux-webhosteplaner, Basic, Deluxe og Ultimate, og standardkontrakten for hver er 36 måneder. Alle priserne her er rabatpriserne for denne treårsperiode.

Den grundlæggende plan er $ 3,99 om måneden for kun et websted og 100 e-mail-adresser – godt til at starte med. Flytter op er Deluxe til $ 4,49 per måned med ubegrænsede websteder og 500 e-mail-adresser. For stærkt besøgte websteder eller e-handelsforretninger er Ultimate til $ 7,99 månedligt værd at kigge på. Alle planer har ubegrænset båndbredde og et gratis domæne med en årlig eller længere kontrakt.

Windows-hosting-planerne med GoDaddy er ens, men inkluderer forskellige antal SQL- og MYSQL-databaser med hver plan. Her gælder rabatpriser og treårskontrakter. Økonomiplanen for et websted er $ 3,99 om måneden, og Deluxe-planen (ubegrænset websteder, båndbredde og opbevaring) kommer på $ 4,49 om måneden. Ubegrænset alt er kendetegnende for den ultimative plan til $ 7,99 månedligt. Som tidligere har alle planer et gratis domæne med en kontrakt på 12 måneder eller mere.

GoDaddy tilbyder VPS, Cloud og dedikerede webhosteplaner gennem Pro-sektionen på sit websted.

Netværksløsninger. Du har muligheden for tre Linux-hostingpakker med Network Solutions. Den grundlæggende plan, kaldet Webhosting, er $ 9,96 månedligt for en 1-årig periode. Diskplads er begrænset, og du har 1000 e-mailbokse. Professionel hosting til $ 15,78 pr. Måned (1-årig kontrakt) tilføjer ubegrænset diskplads og e-mailbokse og hurtigere hastigheder. Den øverste plan er Professional Plus for $ 21,62 månedligt (også en 1-årig periode), som bare tilføjer et SSL-certifikat. Hver pakke leveres med en gratis (deres stavemåde) teknisk rådgiver, der hjælper med tekniske FTP og sikkerheds ting.

Men det er her, det bliver meget forvirrende med Network Solutions. Hostingpakkerne på FAQ-siden identificeres som Essential, Professional og Premium sammen med priser, der er meget dyrere end dem, der er citeret på hjemmesiden..

Det sammenkoblede-sammenligningsdiagram over de tre planer viser dog endnu en version af de månedlige priser. Dette er muligvis avancerede hosting-planer, men det er ikke særlig tydeligt. Siden Hot Deals har endnu en pris uden nogen forklaring på forskellen.

Network Solutions tilbyder to VPS-hostingpakker: Essential Hosting er til startwebsteder, og Professional Hosting er bedre til websteder med høj trafik.

Money-Back-garanti: GoDaddy har en velkendt refusionspolitik for abonnenter på webhosting. Måned-til-måned-abonnenter hos GoDaddy har 48 timer på at anmode om refusion. Dem med årskontrakter har relativt generøse 45 dage til at få alle deres penge tilbage; efter dette tidspunkt er deres refusion pro-rating. Du skal angive en grund til, at du annullerer din kontrakt.

Network Solutions-refusionspolitikken er ikke tilgængelig på dens websted, og den kundeserviceperson, vi kontaktede om den, kunne heller ikke finde oplysningerne.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

GoDaddy er den ubestridte vinder her med præcis information om dens priser og politikker. Network Solutions ‘information er modstridende og endda ikke-eksisterende, så det er vanskeligt at vide meget, du skylder dem, eller om du kan få dine penge tilbage, hvis du skifter mening.

Hvor nemt at bruge GoDaddy og netværksløsninger

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. Network Solutions og GoDaddy har begge baseret deres kontrolpaneler på industristandarden cPanel.

Network Solutions-versionen giver en grundig, men kompleks grænseflade. De avancerede funktioner i dette kontrolpanel kan være for forvirrende for nybegynder, og det er så overfyldt med ting, du kan gøre, at det nogle gange er svært at finde noget: applikationsbiblioteket i sig selv har begravet fire klik ned.

GoDaddy lavede cPanel til sin egen ved at ændre udseendet til GoDaddy-styling og ved at tilføje brugerdefinerede ikoner for at gøre grænsefladen lettere at bruge, og dette har fungeret, ifølge både ekspert- og brugeranmeldere, der roser dets intuitive navigation.

Et-klik-installationsprogram. GoDaddy har mere end 125 Linux-apps og 50 Windows-apps, alle med en 1-klik installation. Men der er ikke en komplet liste over disse apps, før du tilmelder dig webhostetjenesten. Network Solutions annoncerer 1-klik installation til WordPress.

Webstedsnavigation. Hverken GoDaddy eller Network Solutions-webstedet indeholder informationsfront og center for let læsning. GoDaddys websted er rodet, men fanerne er tydeligt mærket, og oplysningerne er der, selvom du muligvis skal bore ned for at finde den.

I modsætning hertil har netværksløsninger-webstedet modstridende oplysninger, især om planerne og priserne, og der mangler nogle vigtige oplysninger, inklusive en komplet liste over, hvilke funktioner hver plan indeholder.

Udtalelse om brugervenlighed

GoDaddy kommer ud her igen. Det er let at vælge en webplan, og du ved, hvad du får. Mens GoDaddys cPlanel ikke er standard, er læringskurven svag, og de tilpassede ikoner er ganske intuitive. I modsætning hertil er du temmelig meget i mørke med Network Solutions, i hvad du køber, hvor meget det vil koste og hvordan du bruger det, du får.

Support af GoDaddy og netværksløsninger

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Undertiden bliver kundesupportteamets medlemmer desværre dine nye bedste venner, så det er vigtigt, at du kan nå og forstå dem, når du har brug for det. Hverken GoDaddy eller Network Solutions har fremragende kundesupportmuligheder.

For at nå GoDaddys supportteam kan du bruge telefonen eller nå ud via deres live chat-funktion – og telefonnummeret er ikke gratis. Alt GoDaddy supportteam er USA-baseret i Iowa og Arizona. Kvaliteten af ​​understøttelsen er temmelig høj, især til enkle og mindre komplekse problemer. GoDaddy har også en relativt omfattende videnbase og videotutorials.

Network Solutions tilbyder også telefonsupport, denne gang med et gratis nummer for dem i USA og Canada; nogle linjer er kun tilgængelige i begrænsede timer. Telefonopkald er gratis for kunder i USA og Canada. Hvis du ønsker hjælp via e-mail, skal du allerede være en klient. Vidensbasen har et udvalg af ofte stillede spørgsmål og videoundersøgelser, og du kan købe MyTime Support fra avancerede webeksperter mod et månedligt gebyr.

Udtalelse om brugersupport

Af de to har GoDaddy de bedre kundesupportmuligheder, med en live chat-funktion for dem, der er ubehagelige med at tale engelsk til en teknisk supportperson. Ingen af ​​virksomhederne er kendt for sin fremragende support.

Brugeranmeldelser af GoDaddy og Network Solutions

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: At høre den indre historie fra nuværende brugere af webhostingudbydere kan hjælpe dig med at identificere styrken og svagheden i tjenesterne. Bare husk, at folk er mere tilbøjelige til at klage over problemer end at rose det, der fungerer godt for dem.

Negative anmeldelser af GoDaddy og netværksløsninger

Kom så far. Problemer med nedetid og ‘websted ikke tilgængeligt’ genererer den mest negative opmærksomhed for GoDaddy. Også irriterende for folk er den til tider forvirrende faktureringspraksis og vanskelighederne ved at nå folk til at fortryde dobbeltgebyrer eller at annullere kontrakter. De lidt aggressive opsalgsteknikker på GoDaddy-webstedet drager også klager.

Netværksløsninger. Upselling er også en klage, der er jævnet mod Network Solutions af folk, der er utilfredse med, at de er nødt til at købe en forholdsvis standard, grundlæggende hosting-pakke og derefter betale for at tilføje de bits og stykker, de har brug for. CPanel-grænsefladen kommer også til kritik fra unge webmastere for sin lange indlæringskurve og ikke-intuitive navigation.

Positive anmeldelser for GoDaddy og netværksløsninger

Kom så far. Mennesker, der ønsker et start-website og ikke har noget imod at handle med et stort firma, og alt det der involverer, roser GoDaddy. Priserne er konkurrencedygtige og det at kunne købe alt på et sted, og endda bundtet sammen som en pakke, gør deres webskabende liv enkelt.

Netværksløsninger. Anmeldere kan lide Network Solutions for sit fokus på virksomhedsejere og de funktioner, der er rettet mod dem. Især den brede vifte af e-handelsfunktioner finder et entusiastisk publikum. WordPress-brugere sætter pris på den store sikkerhed, som Network Solutions ‘WordPress formåede at være vært for.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Der er blandede korrekturlæsere for begge webhotelleverandører med mere negative anmeldelser end positive. Mange af virksomhederne mod GoDaddy forholder sig til, at det er et stort firma, og folk hader det opsigende fokus, der findes på begge websteder.

Konklusion om sammenligning af GoDaddy og Network Solutions

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Begge disse hostingfirmaer har deres fordele og ulemper.

Årsager til at vælge GoDaddy frem for netværksløsninger:

 • Kan købe alle behov for webbygning i en pakke
 • Stort, velprøvet, etableret firma
 • Både Linux og Windows webhosting tilgængelig
 • Professionelle hostingpakker giver plads til at vokse
 • 1-klik installation til hundredvis af apps
 • Integreret e-handelspakke

Årsager til at vælge netværksløsninger hosting over GoDaddy:

 • Fokus på forretning
 • Sikker, administreret WordPress-hosting
 • Har en meget svag kant i oppetid

Network Solutions fokuserer på mennesker med forretningsapplikationer, der ønsker at etablere en web-tilstedeværelse. Hvis du er en erfaren WordPress-ejer, er sikkerheden ved det administrerede WordPress-hosting i Network Solutions muligvis værd at kigge efter.

Bortset fra det kan vi ikke rigtig anbefale det over GoDaddy som hostingudbyder baseret på denne sammenligningsanmeldelse. Bekvemmeligheden ved one-stop-shopping til at oprette og køre et websted, der findes på GoDaddy, appellerer til begyndere af webstedsejere såvel som dem, der ikke ønsker at fokusere for meget på mekanikken ved at være webmaster.

GoDaddy-planerne er også billigere (tror vi) end de mange versioner af planerne, der er tilgængelige på Network Solutions.

GoDaddy og Network Solutions er attraktive muligheder som webhostingtjenester, men ingen af ​​dem tilbyder måske helt det, du har brug for. Hvis du leder efter et mindre firma og mere fleksible hostingplaner, så tjek A Small Orange.

Alle hosting-planerne har ubegrænsede domæner men begrænser diskplads og båndbredde, så du ikke betaler for ressourcer, du vil aldrig bruge. Du får også det meget populære og højt vurderede gratis Weebly webbyggerværktøj.

Har du spørgsmål om GoDaddy eller Network Solutions? Afviger dine oplevelser fra hvad vores forskning viser? Er dine troskab med en helt anden udbyder? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map