GoDaddy vs. FatCow: Hvilken skal du bruge?

Har du prøvet at skære igennem al forvirring og finde et webhostingfirma, der passer bedst til dine websteder? Her er en sammenligning mellem to virksomheder, der har været i forretning siden 1990’erne – GoDaddy begyndte i 1997, FatCow i 1998.


GoDaddy er en velkendt domæneregistrator, men den er også vært for 13 millioner kunder. FatCows fokus er på at gøre tingene enkle for kunden ved at fjerne det, de kalder “techno-babble.” Både GoDaddy og FatCow har delt hosting, administreret WordPress, VPS og dedikerede serverplaner. GoDaddy tilbyder Linux- og Windows-indstillinger til alle planer; FatCow er Linux-baseret. GoDaddy og FatCow leverer begge delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. Arvixe har både Linux- og Windows-indstillinger, mens iPage kun er Linux.

GoDaddy har vundet adskillige “bedste af” priser og vundet berygtethed for sine kontroversielle annoncekampagner. I 2012 blev det udnævnt til et Fortune 100 “Bedste firma at arbejde for.” FatCow har også vundet mange priser – skønt flertallet af “bedste af” udmærkelser blev tildelt i begyndelsen til midten af ​​2000’erne.

Begyndende som Jomax Technologies i 1997, Go Daddy i 1999, og blev GoDaddy i 2006 (de to navne blev samlet), ejes GoDaddy af en privat investeringsgruppe – skønt grundlægger Bob Parsons stadig er den største aktionær. FatCow blev købt af Endurance International Group (EIG) i 2007.

EIG ejer mange webhostingfirmaer, men driver dem under deres egne originale navne. Selvom de ikke er kloner, er de ens, og hvis du har haft problemer med en vært, der ejes af EIG, kan du have de samme problemer med en anden vært, der ejes af EIG.

Sammenlign ydeevnen for GoDaddy og FatCow

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Oppetid er en af ​​de vigtigste ting, som en webhost kan give. Hvis deres servere er nede, er dit websted nede, og du mister seere og kunder. GoDaddy garanterer en oppetid på mindst 99,9%. Hvis webstedet falder 0,1% eller mere fra 99,9% på en måned, krediteres du 5% af den månedens hostinggebyr. FatCow tilbyder ikke en oppetidsgaranti.

Ydeevne. GoDaddy bruger Core i7-processorer i sine delte planer og Xeons i sine VPS og dedikerede planer. FatCow bruger SSD-lager i sin WordPress Essentials-plan.

Test af et websted, der er vært på GoDaddy, gav en lastetid på 2,91 sekunder, hurtigere end 56% af de websteder, der blev testet med Pingdom. Et sammenligneligt FatCow-sted indlæst på 2,54 sekunder, hurtigere end 62% af de testede steder.

Pålidelighed. GoDaddy har et datacenter, det ejer i Phoenix, Arizona, og det lejer to andre Arizona-centre i Mesa og Scottsdale. GoDaddy har andre datacentre i Chicago, Los Angeles og Ashburn, Virginia. Et europæisk centrum ligger i Amsterdam, og et asiatisk centrum ligger i Singapore. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-backup.

FatCow bruger to datacentre i området Boston, Massachusetts,. Datacentrene har 24/7 overvågning på stedet for sikkerhed og styring. De er også fuldt strømredundante og pålidelige med redundante internetforbindelser. Datacentre-serverne er belastningsafbalanceret og bruger NetApp-klynger, hvilket forbedrer hastighed og pålidelighed.

Opinion om GoDaddy og FatCow Performance

FatCow har ikke en oppetidsgaranti, hvilket kan være et problem, selvom FatCow er lidt hurtigere end GoDaddy i belastningstiden og responstesten.

Funktioner ved GoDaddy og FatCow

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Desværre, selvom det er populære ord hos webhostingfirmaer, betyder “ubegrænset” eller “uomdannet” ikke “alt hvad du kan bruge.” I stedet henviser det til, hvad hostingfirmaet “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Mens begge værter er domæneregistratorer, er GoDaddy branchens største registrator med over 60 millioner domæner under forvaltning. GoDaddy tilbyder et års gratis domæneregistrering for den indledende periode, når løbetiden er 12 måneder eller længere.

FatCow tilbyder også en gratis domæneregistrering i et år, og gratis domæneoverførsel, hvis du er registreret et andet sted og vil flytte det til FatCow.

Webstedsbygger. GoDaddy har Website Builder, der har et træk-og-slip-interface, der starter med en promo-pris på $ 1 pr. Måned. FatCow tilbyder Weebly Basic gratis, som er begrænset til fem-sides websteder. Pro-versionen er tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Databaser. Afhængigt af den valgte plan tilbyder GoDaddy fra 10 til ubegrænset MySQL-databaser. FatCow har ubegrænset MySQL-databaser på alle sine planer.

E-mail-konti. GoDaddy tilbyder 100 til 1.000 konti med 100 MB til 1 GB lagerplads, afhængigt af din plan. FatCow leverer ubegrænset e-mail-konti og videresendelse af e-mail på alle sine planer.

WordPress Hosting. GoDaddy og FatCow tilbyder administrerede WordPress-planer. Selvom administrerede WordPress-planer normalt koster lidt mere, er den tekniske side, såsom opdatering og programrettelse af software, gjort for dig af værten – hvilket frigør dig til at koncentrere dig om dit websteds indhold.

Kom så farGoDaddy har fire WordPress-planer. The Basic, som er begrænset til et sted, 25.000 besøgende pr. Måned og 10 GB SSD-lagerplads. Deluxe med et sted, 100.000 besøgende og 15 GB lagerplads. Ultimativt med to websteder, 400.000 besøgende og 30 GB SSD-lagerplads; og udvikler med op til 5 steder, 800.000 besøgende og 50 GB SSD-lagerplads. Alle planer har et gratis domæne, når du bestiller en årlig periode. De to øverste niveauer leveres også med et SSL-certifikat, der er gratis i et år, og Ultimate-planen inkluderer gratis SiteLock.

Fede ko.FatCow har to WordPress-planer, Starter og Essential. Begge har ubegrænset lagerplads, ubegrænset antal tilladte sider og ubegrænset båndbredde. De vigtigste forskelle er, at Essential-lagring er SSD (Starter’s er ikke), og Essential har forbedret sikkerhed inkluderet.

e-handelsløsning. GoDaddy tilbyder gratis indkøbsvogne, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre, gennem kontrolpanelet. FatCow tilbyder ShopSite Basic gratis og mere avancerede ShopSite-planer for ekstra månedlige gebyrer.

Backups. GoDaddy har en sikkerhedskopi og gendannelsesplan for et månedligt gebyr med sine delte planer og gratis daglige sikkerhedskopier på WordPress, VPS og dedikerede planer. FatCow foretager daglige server-sikkerhedskopier. For et ekstra månedligt gebyr tilbyder de Site Backups og gendannelse, der udfører automatisk sikkerhedskopiering og tillader gendannelse på filniveau.

Hosting-sikkerhed. GoDaddy scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler og giver det, det kaldes “CageFS”. CageFS giver dig mulighed for at konfigurere brugerrettigheder for at begrænse adgangen til indhold. GoDaddy leverer SpamAssasin såvel som BoxTrapper til e-mail-filtrering. FatCow har også spamfiltrering til e-mail.

FatCow tilbyder gratis delt SSL, og privat SSL kan købes. GoDaddy leverer gratis delt SSL til sine planer, hvor de øverste niveauer får Privat SSL gratis.

GoDaddy tilbyder Windows eller Linux indstillinger til alle dens planer; FatCow er Linux-baseret.

Kontrolpanel. GoDaddy bruger cPanel, men det har gjort en vis tilpasning, hvilket kan gøre det ukendt for almindelige cPanel-brugere. FatCow bruger vDeck. Den seneste version 4 har gjort det mere magtfuldt, men at ikke have cPanel kan være et problem ved overførsel af dit websted, hvis du senere skifter værter.

Grøn. FatCow bruger vindkraft til at opnå 100% af sin energi. Hvis du vil reklamere for det faktum, leverer FatCow badges, der skal sættes på dit websted.

Ekstra. Udover hosting-planer tilbyder GoDaddy også SEO, online marketing og designtjenester mod gebyrer. Både GoDaddy og FatCow har forhandlerplaner og tilknyttede programmer. FatCow leverer $ 100-annoncekredit til Bing / Yahoo og $ 100-kredit til Google AdWords.

Opinion om GoDaddy og FatCow nøglefunktioner

GoDaddy er branchens go-to-site til domæneregistrering, men FatCows ubegrænsede båndbredde, databaser og e-mail-funktion til alle dens planer giver det en fordel, og FatCow siger, at den fokuserer på små virksomheder. GoDaddy har dog bedre sikkerhedsfunktioner, og den bruger industristandarden cPanel.

Sammenlign webhotellplaner og prisfastsættelse af GoDaddy og FatCow

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: For at forblive konkurrencedygtige er der særlige prisfremmende kampagner i branchen. Prissætningen her er hvad der blev tilbudt på tidspunktet for denne sammenligning. Du skal være opmærksom på, at promo-priserne kun er gode til den første serviceperiode, og at fornyelsespriserne ofte er meget højere, så tilmelding til en længere sigt betyder bedre besparelser. Tilmelding til længere vilkår, uanset løbende kampagner, resulterer normalt i en prisafbrydelse.

Delt webhosting

Kom så far. GoDaddy tilbyder seks delte planer – tre til Windows og tre til Linux-servere. Økonomi giver mulighed for et sted, ubegrænset båndbredde og 100 GB lagerplads, for $ 3,99. Deluxe tilbyder $ 4,99 per måned og Ultimate til $ 7,99 per måned og tilbyder ubegrænset websteder, ubegrænset båndbredde og ubegrænset lagerplads. Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering på en årsplan. E-mail-konti er begrænset til henholdsvis 100, 500 og 1000. Den ultimative plan tilføjer et gratis SSL-certifikat i et år.

Fede ko. FatCow arbejder på den tro, at det ganske enkelt er bedre. De tilbyder en delt plan til $ 49 pr. År (prisfastsættelse for fornyelse er næsten tre gange mere). Det leveres med en gratis domæneregistrering i et år. Det har ubegrænset båndbredde, e-mail, MySQL-databaser og opbevaring.

Administreret WordPress-hosting GoDaddy tilbyder fire planer. Det tillader et sted på de to nederste niveauer, mens det øverste niveau tillader fem websteder. GoDaddy begrænser besøgstallet pr. Måned baseret på din plan, og mængden af ​​SSD-lagring varierer efter plan. GoDaddy priser er $ 3,99, $ 4,49, $ 7,99 og $ 13,99 pr. Måned.FatCow tilbyder to planer, begge med ubegrænset lagerplads og båndbredde. Starteren er $ 3,75 pr. Måned, og Essentials er $ 6,95 pr. Måned – med den største forskel er hastighed, og sikkerhedsfunktioner er bedre til Essentials-planen.

VPS og dedikeret server hosting GoDaddy tilbyder flere VPS-planer, med fem planer for Linux og fem til Windows – Windows-planerne koster omkring $ 10 pr. Måned mere. GoDaddy-planerne tilbyder ubegrænset båndbredde og 40 GB til 250 GB lagerplads (afhængigt af niveauet). FatCow tilbyder tre planer, priser lidt lavere til GoDaddy-priser for lignende funktioner. Dog har FatCows planer begrænset båndbredde og opbevaring.

GoDaddy tilbyder også fem dedikerede planer for Linux og 5 til Windows. GoDaddys Windows-planer løber omkring $ 30 mere end dets Linux-planer. GoDaddys dedikerede planer har alle ubegrænset båndbredde. FatCow har tre specialiserede tilbud. FatCows planer er lidt lavere end GoDaddy’s, men de har mindre lagerplads og begrænset båndbredde.

credits GoDaddy tilbyder forskellige marketingkreditter afhængigt af din placering. FatCow tilbyder gratis markedsføring med $ 100-kredit for Bing / Yahoo og $ 100 for Google AdWords. Begge sælger domænenavne, og både FatCow og GoDaddy leverer et gratis registreringsår for nye konti.

Money-Back-garanti: GoDaddy og FatCow tilbyder pengene-tilbage-garantier. GoDaddy tilbyder standard 30-dages garanti for årlige og ovennævnte betingelser. For månedlige planer er GoDaddys fulde tilbagebetaling begrænset til 48 timer og vurderes efterfølgende. FatCow har en branchestandard 30-dages garanti (hvis den købes med et kreditkort). Hvis du har den gratis domæneregistrering på GoDaddy eller FatCow, holder de domæneregistreringsgebyret tilbage fra refusionen, og du beholder domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Ved promo-prissætning har FatCow en fordel i prissætningen. Selv ved fornyelsespriser er FatCows plan mindre end GoDaddys lignende planer (men kun lidt). Hvis du dog ikke har noget imod begrænsede funktioner, tilbyder GoDaddy et valg af niveauer til mindre end FatCows enkeltplan. Window’s brugere bliver nødt til at vælge GoDaddy, da FatCow kun er Linux.

Hvor nemt at bruge GoDaddy og FatCow

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. GoDaddy og FatCow bruger forskellige kontrolpaneler. GoDaddy bruger cPanel, men ændrer grænsefladen noget. cPanels brugervenlige interface er branchestandarden, og den har de fleste af de funktioner, der er nødvendige for at administrere dit websted. Til sine Windows-planer bruger GoDaddy Plesk. FatCow leverer det mindre udbredte vDeck, som også er ikonbaseret, men mere strømlinet. Det kan også tilpasses.

Et-klik-installationsprogram. GoDaddy tilbyder et-klik-appinstallation til hundredvis af applikationer via cPanel. FatCow leverer installation med nogle klik på nogle apps gennem MOJO Marketplace. Begge har et enkelt-klik-installation af WordPress.

Webstedsnavigation. Både GoDaddy’s og FatCows websteder giver de oplysninger, du har brug for, for at vælge planer, der passer til dine behov. GoDaddy tilbyder flere produkter ud over hosting, så det er lidt mere forvirrende at navigere, og dets sider involverer en masse rulle. GoDaddys hjemmeside indeholder dens domæneregistrering mere end hosting. FatCow er sød med sit ko-relaterede tema, men informationen er tydeligt præsenteret og let at finde.

Udtalelse om brugervenlighed

Både FatCow og GoDaddy har deres plusser her. FatCow gør det nemt at vælge en delt hostingplan – der er kun en plan. GoDaddy giver dig dog indstillinger til lavere priser (dog med færre funktioner). GoDaddys kontrolpanel er baseret på industristandarden cPanel. FatCows websted er lettere at navigere.

Support af GoDaddy og FatCow

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

GoDaddy skulle betragtes som ikke bedre end gennemsnittet, baseret på kundeanmeldelser. FatCow løfter støtte af høj kvalitet og siger, at hvis de ikke løfter deres løfter, vil du modtage en måned gratis hosting. Begge har supportpersonale, der betragtes som venlige og kyndige.

Både GoDaddy og FatCow har en telefon, e-mail og live chat døgnet rundt, samt omfattende vidensbaser. GoDaddy leverer informative artikler ud over sin blog i “GoDaddy Garage.” FatCow har en Community Directory, der viser de websteder, der er vært på FatCow, efter genre. Både GoDaddy og FatCow har en blog (skønt den sidste post i FatCow var i oktober 2015).

Udtalelse om brugersupport

Begge tilbyder mange kontaktmetoder, så det er let at få hjælp. GoDaddy-support vurderes som gennemsnit af flertallet af kunder, der kommenterer. Imidlertid vil begge virksomheder yde tilstrækkelig support og kundeservice.

Brugernes anmeldelser af GoDaddy og FatCow

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Brug aldrig anmeldelser som den eneste afgørende faktor ved valg af vært. Men hvis der konstant rejses noget i kundevurderinger, kan det være nødvendigt at undersøge det. Husk, at de, der tager sig tid til at skrive anmeldelser, generelt er den lidenskabelige kunde – så de fleste anmeldelser er stærkt negative eller stærkt positive.

Negative anmeldelser af GoDaddy og FatCow

Kom så far.. De fleste af de negative anmeldelser af GoDaddy vedrører dårlig kundesupport, de strenge begrænsninger, der er lagt på nogle planer og nedetid.

Fede ko. FatCow har fået negative anmeldelser for den måde, hvorpå overdreven brug af delte planer håndteres. Kunderne mener, at der skal være større gennemsigtighed med hensyn til, hvad der forårsager suspension.

Positive anmeldelser for GoDaddy og FatCow

Kom så far.. Positive anmeldelser fra kunder af GoDaddy kommenterer sine domæneregistreringstjenester og dens prisfastsættelse.

Fede ko. FatCow får positive anmeldelser fra kunder for sin service og enkelheden i dets en-plan-hosting.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Anmeldelser ser ud til at vise, at GoDaddy koncentrerer sig om at være en domæneregistrator, og webstedshosting er en eftertanke. FatCow får sin rimelige andel af negative anmeldelser, men flertallet synes at være mere positive. Baseret på anmeldelser alene kunne begge betragtes lidt over gennemsnittet i webhosting.

Konklusion om sammenligning af GoDaddy og FatCow

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Der er fordele og ulemper for begge disse hostingfirmaer.

Årsager til at vælge FatCow frem for GoDaddy:

 • Enkelhed i valg af en plan
 • Flere ubegrænsede funktioner i planer
 • SSD-lager i Essentials WordPress-planen
 • Lavere priser

Årsager til at vælge GoDaddy frem for FatCow:

 • Sælger flere webprodukter ud over hosting
 • Linux- og Windows-indstillinger til alle planer
 • Flere lag for flere muligheder i planer
 • Industristandard cPanel (dog ændret)
 • Ikke ejet af EIG (hvilket kan være en faktor for nogle)

GoDaddy er måske bedst egnet til begyndere, da alt webrelateret fra domænenavn til SSL, marketing og SEO-tjenester og online bogføring kan fås fra et websted.

FatCow tilbyder enkelheden i en eller to planer, hvilket gør valg lettere. Små virksomheder finder FatCows ubegrænsede båndbredde og opbevaring tiltalende.

Hvis du føler, at du muligvis kan overføre værter i fremtiden, vil GoDaddy’s cPanel gøre det lettere for dig at port til flere virksomheder end FatCows vDeck.

Hvis du har brug for Windows-servere, er GoDaddy dit eneste valg mellem disse to, da FatCow kun tilbyder Linux-planer.

Der er naturligvis andre alternativer, man kan undersøge, når man søger efter en webhost. InMotion Hosting tilbyder en af ​​de bedste pengene-tilbage-garantier i branchen – en 90-dages pengene-tilbage-garanti sammenlignet med 30-dages garantier fra GoDaddy og FatCow.

For dem, der ikke har noget imod at bruge bare et par dollars mere end budget-hosting for at få premium-funktioner og nogle af de hurtigste indlæsnings- og responstider, er SiteGround et hostingfirma, der er værd at undersøge.

Har du spørgsmål om GoDaddy eller FatCow? Hvad har dine oplevelser med webhosting været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map