GoDaddy vs. DreamHost: Hvilken webhost skal du vælge?

Denne sammenligning foretages, så du lettere kan skære igennem forvirringen og finde det webhostingfirma, der imødekommer dine behov. Lad os se på to der har været i forretning siden slutningen af ​​1990’erne – GoDaddy og DreamHost.


GoDaddy har næsten 13 millioner kunder, og DreamHost har mere end 1,5 millioner websteder. Både GoDaddy og DreamHost leverer delt hosting, administreret WordPress, VPS og dedikerede serverplaner. GoDaddy tilbyder Linux- og Windows-indstillinger til alle planer, mens DreamHost har Linux-baserede planer.

GoDaddy blev udnævnt til en Fortune 100 “Bedste virksomhed at arbejde for” i 2012, har vundet adskillige “bedste af” priser og vundet berømmelse for sine kontroversielle annoncekampagner. DreamHost har også vundet mange priser – inklusive PCMags “Bedste værtsprispris” i 2014 og 2015

GoDaddy begyndte i 1997 som Jomax Technologies og blev omskrevet som Go Daddy i 1999. I 2006 blev de to navne kombineret, og mærket blev GoDaddy. En privat investeringsgruppe ejer GoDaddy. Grundlæggeren, Bob Parsons, er dog fortsat den største individuelle aktionær. DreamHost blev startet af fire universitetsstuderende i 1997 og er stadig privatejet med hovedkvarter i Los Angeles, Californien.

Sammenlign ydeevnen for GoDaddy og DreamHost

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. En af de vigtigste ting, et webhostingfirma skal give, er oppetid. Når servere er nede, kan dit websted ikke ses, og du mister seere og kunder. GoDaddy garanterer en oppetid på mindst 99,9%. Hvis webstedet falder 0,1% eller mere fra 99,9% på en måned, krediteres du 5% af den månedens hostinggebyr. DreamHost tilbyder en lidt bedre 100% oppetidsgaranti, med tilbagebetaling af en dag med hosting for hver time nedetid, når problemet er rapporteret.

Ydeevne. GoDaddy bruger Core i7-processorer i sine delte planer og Xeons i sine VPS og dedikerede planer. DreamHost bruger AMD-processorer og SSD-lager.

Test af et websted, der er vært på GoDaddy, gav en lastetid på 2,91 sekunder, hurtigere end 56% af de websteder, der blev testet med Pingdom. Et sammenligneligt DreamHost-sted indlæst på 2,10 sekunder, hurtigere end 70% af de testede websteder.

Pålidelighed. GoDaddy har et datacenter, det ejer i Phoenix, Arizona, og lejer to andre Arizona-centre i Mesa og Scottsdale. GoDaddy har andre datacentre i Chicago, Los Angeles og Ashburn, Virginia. Internationale behov imødekommes med et europæisk center i Amsterdam og et asiatisk center beliggende i Singapore. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-backup.

DreamHost har datacentre i Los Angeles og Irvine, Californien, Portland, Oregon og Ashburn, Virginia. Planerne er at konsolidere de californiske datacentre i Portland Center. Redundans i strøm og køling og 24/7 sikkerhed er på plads i DreamHost’s datacentre.

Opinion om GoDaddy og DreamHost Performance

DreamHost har en lidt bedre oppetidsgaranti og hurtigere belastning og responstid end GoDaddy i testene.

Funktioner i GoDaddy og DreamHost

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: “Ubegrænset” eller “ubegrænset” er populære ord hos webhostingfirmaer. Desværre betyder det ikke, hvad du synes – “alt hvad du kan bruge.” I stedet henviser det til, hvad hostingfirmaet “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Mens begge værter er domæneregistratorer, er GoDaddy verdens største registrator med over 60 millioner domæner under forvaltning. GoDaddy tilbyder et års gratis domæneregistrering for den indledende periode, når løbetiden er 12 måneder eller længere. DreamHost tilbyder også en gratis domæneregistrering i et år.

Webstedsbygger. GoDaddy har træk-og-slip-grænsefladen med sin webstedsbygger, der starter med en promo-pris på $ 1 pr. Måned. DreamHost har ikke en integreret webstedsbygger i sine planer.

Databaser. Afhængigt af den valgte plan tilbyder GoDaddy fra 10 til ubegrænset MySQL-databaser. DreamHost har ubegrænsede databaser på alle sine planer.

E-mail-konti. GoDaddy tilbyder 100 til 1.000 konti med 100 MB til 1 GB lagerplads, afhængigt af din plan. DreamHost leverer ubegrænset e-mail-konti og videresendelse af e-mail på alle sine planer.

WordPress Hosting. Både GoDaddy og DreamHost tilbyder administrerede WordPress-planer. I administreret WordPress gøres sikkerhedskopier og opdateringer på dit websted for dig, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på det vigtige – opbygning af dit websteds indhold.

Kom så far.GoDaddy har fire WordPress-planer. Den grundlæggende plan, der er begrænset til et sted, 25.000 besøgende pr. Måned og 10 GB SSD-lagerplads. Deluxe-plan med et sted, 100.000 besøgende og 15 GB lagerplads. Ultimativ plan med to steder, 400.000 besøgende og 30 GB SSD-lagerplads. Udviklerplan med op til 5 steder, 800.000 besøgende og 50 GB SSD-lagerplads. Alle har et gratis domæne, når du bestiller en årlig periode. De to øverste niveauer leveres også med et SSL-certifikat, der er gratis i et år, og Ultimate-planen inkluderer gratis SiteLock.

DreamHost DreamHost tilbyder en administreret WordPress-plan, der indeholder hastighed og værdi. Det hostes på VPS og inkluderer 30 GB SSD-opbevaring, gratis SSL, cache, separat hosting til MySQL-databasen, ubegrænset besøgende og ingen grænser for plug-ins.

e-handelsløsning. GoDaddy og DreamHost tilbyder begge gratis indkøbsvogne, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre, via kontrolpanelet. DreamHost understøtter også Café Commerce, en kommerciel eCommerce-webstedsbygger. WordPress shop-plug-ins, såsom WooCommerce, er tilgængelige fra begge værter til WordPress-websteder.

Backups. GoDaddy har en sikkerhedskopi og gendannelsesplan for et månedligt gebyr med sine delte planer og gratis daglige sikkerhedskopier på WordPress, VPS og dedikerede planer. DreamHost’s politik forbyder, at webstedets sikkerhedskopiering gemmes på serveren i dets delte planer – sikkerhedskopier skal downloades og fjernes fra værtsserveren så hurtigt som muligt, efter at de er foretaget. Webstedsdata og databaser sikkerhedskopieres automatisk, men sikkerhedskopieringerne er ikke garanteret.

Hosting-sikkerhed. GoDaddy scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler, og det giver det, det kalder “CageFS.” CageFS giver dig mulighed for at konfigurere brugerrettigheder for at begrænse adgangen til indhold. GoDaddy leverer SpamAssasin såvel som BoxTrapper til e-mail-filtrering. DreamHost leverer anti-spam til sin e-mail med Spamhaus og giver DDoS-beskyttelse gennem Arbor Networks tjenester.

GoDaddy leverer gratis delt SSL til sine planer, hvor de øverste niveauer får Privat SSL gratis. DreamHost tilbyder SSL med Let’s Encrypt til dets planer.

GoDaddy tilbyder Windows eller Linux indstillinger til alle dens planer; DreamHost er kun Linux-baseret.

Kontrolpanel. GoDaddy bruger cPanel, men det har gjort en vis tilpasning, hvilket kan gøre det ukendt for almindelige cPanel-brugere. DreamHost bruger et proprietært kontrolpanel. Den er funktionsrig, men alle med cPanel-oplevelse kan synes at det er forvirrende i starten.

Grøn. DreamHost køber kredit for vedvarende energi og siger, at dets fodaftryk er kulstofneutral.

Ekstra. Ud over hostingplaner tilbyder GoDaddy også SEO, online marketing og designtjenester mod ekstra gebyrer. GoDaddy har også forhandlerplaner. Både GoDaddy og DreamHost har tilknyttede programmer. DreamHost leverer også $ 100-annoncekredit til Bing / Yahoo.

Opinion om GoDaddy og DreamHost nøglefunktioner

GoDaddy er muligvis branchens go-to-site til domæneregistrering, men DreamHosts ubegrænsede båndbredde, databaser og e-mail-funktion til alle dens planer giver det en fordel for mellemstore virksomheder og enkeltpersoner med websteder med stor trafik. DreamHost forenkler også administreret WordPress med en plan med funktioner, der svarer til eller forbedrer planerne fra GoDaddy. GoDaddy har en kant for dem, der har brug for Windows, da DreamHost kun er Linux.

Sammenlign webhotellplaner og priser for GoDaddy og DreamHost

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Priser for webhostingfirmaer er et bevægende mål. For at forblive konkurrencedygtige gives der særlige kampagner hele året. Prissætningen her er hvad der blev tilbudt på tidspunktet for denne sammenligning. Du skal være opmærksom på, at promo-priserne kun er gode for den første serviceperiode, så tilmelding til en længere sigt betyder større besparelser. Tilmelding til længere vilkår, uanset løbende kampagner, betyder normalt, at der sandsynligvis vil være en prisafbrydelse.

Delt webhosting.

Kom så far. GoDaddy tilbyder tre delte planer på både dens Windows- og Linux-indstillinger. Økonomi giver mulighed for et sted, ubegrænset båndbredde og 100 GB lagerplads, for $ 3,99. Deluxe tilbyder $ 4,99 per måned og Ultimate til $ 7,99 per måned og tilbyder ubegrænset websteder, ubegrænset båndbredde og ubegrænset lagerplads. Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering på en årsplan. E-mail-konti er begrænset til henholdsvis 100, 500 og 1000. Den ultimative plan tilføjer et gratis SSL-certifikat i et år.

DreamHost. DreamHost gør det enkelt med en delt plan. Planen leveres med ubegrænset alt – ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset domæner. For en treårsperiode er prisen $ 7,99 pr. Måned. En gratis domæneregistrering i et år såvel som gratis SSL kommer med planen. En dedikeret IP er tilgængelig mod et ekstra $ 5,95 månedligt gebyr.

Administreret WordPress-hosting

Kom så far. GoDaddy tilbyder fire planer. De laveste to tillader et websted, mens det næste til toppen tillader to steder, og det øverste niveau tillader 5. GoDaddy begrænser antal besøgende pr. Måned baseret på din plan, og mængden af ​​SSD-opbevaring varierer efter plan. GoDaddy priser er $ 3,99, $ 4,49, $ 7,99 og $ 13,99 pr. Måned.

DreamHost. DreamHost har en plan til $ 19,95 pr. Måned, så den er lidt højere end GoDaddys øverste niveau. DreamHosts WordPress-plan leveres dog med en dedikeret IP, bruger en SSD-infrastruktur, tillader ubegrænset besøgende pr. Måned og er placeret på VPS-servere. Det er begrænset til et sted og en MySQL-database.

VPS og dedikeret server hosting. GoDaddy tilbyder flere VPS-planer, med fem planer for Linux og fem til Windows – Windows-planerne koster omkring $ 10 pr. Måned mere. GoDaddy-planerne tilbyder ubegrænset båndbredde og 40 GB til 250 GB lagerplads (afhængigt af niveauet). DreamHost tilbyder fire planer, der er prisfastsat meget tæt på GoDaddy-priser for lignende funktioner. DreamHosts planer tilbyder dog ubegrænset båndbredde og ubegrænset SSD-lagerplads.

DreamHost tilbyder en dedikeret plan, der kan tilpasses mod ekstra månedlige gebyrer. GoDaddy tilbyder fem dedikerede planer for Linux og 5 til Windows. GoDaddys Windows-planer løber omkring $ 30 mere end dets Linux-planer. GoDaddys planer og planen fra DreamHost har alle ubegrænset båndbredde.

credits. GoDaddy tilbyder forskellige marketingkreditter afhængigt af din placering. DreamHost tilbyder gratis markedsføring med $ 100 kredit for Bing / Yahoo. Begge sælger domænenavne, og både DreamHost og GoDaddy leverer et gratis år med registrering til nye tilmeldinger.

Money-back-garanti. GoDaddy og DreamHost tilbyder pengene-tilbage-garantier. GoDaddy tilbyder standard 30-dages garanti for årlige og ovennævnte betingelser. For månedlige planer er GoDaddys fulde tilbagebetaling begrænset til 48 timer og vurderes efterfølgende. DreamHost har en brancheførende 97-dages garanti (på sine delte planer, hvis den købes med et kreditkort). Hvis du har den gratis domæneregistrering på GoDaddy eller DreamHost, holder de domæneregistreringsgebyret tilbage fra refusionen, og du beholder domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Til delt hosting har DreamHost kanten med sine ubegrænsede funktioner og enkelheden ved blot at have en plan – men hvis du vil have færre funktioner til lavere priser, giver GoDaddy dig den mulighed. DreamHost er bedst egnet til små til mellemstore virksomheder.

Hvor nemt at bruge GoDaddy og DreamHost

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. GoDaddy og DreamHost bruger forskellige kontrolpaneler. GoDaddy bruger cPanel, men ændrer grænsefladen noget. cPanels brugervenlige grafiske interface er branchestandarden, og den har de fleste af de funktioner, der er nødvendige for at administrere dit websted gennem let identificerede ikoner. GoDaddy bruger branchestandarden Plesk til Windows-planer. DreamHosts proprietære kontrolpanel er brugervenligt og kraftfuldt, når du er vant til det. Det kan imidlertid være forvirrende for nogen, der kommer fra cPanel.

Et-klik-installationsprogram. GoDaddy leverer appinstallation med et klik til hundreder af apps via kontrolpanelet. DreamHost leverer installation med et enkelt klik på nogle apps gennem dets kontrolpanel. Begge har et enkelt-klik-installation af WordPress.

Webstedsnavigation. Både GoDaddy’s og DreamHost’s websteder giver masser af oplysninger, hvis du kan finde det. GoDaddy tilbyder flere produkter ud over hosting, så det er lidt mere forvirrende at navigere, og dets sider involverer en masse rulle. DreamHost gør det vanskeligt at finde nogle oplysninger uden at ty til Google eller læse gennem wikier.

Udtalelse om brugervenlighed

DreamHost gør det nemt at vælge en delt hostingplan – det er kun en plan. GoDaddy giver dig dog muligheder, der er billigere (dog mindre definerede). GoDaddys kontrolpanel er baseret på branchestandarden cPanel, og det tilbyder flere apps til installation med et enkelt klik.

Support af GoDaddy og DreamHost

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

GoDaddy skulle betragtes som ikke bedre end gennemsnittet, baseret på kundeanmeldelser. DreamHost-kunder vurderer deres kundeservice meget. Begge har supportpersonale, der betragtes som venlige og kyndige.

GoDaddy har en telefon, e-mail og live chat døgnet rundt, samt en omfattende vidensbase med tutorials og videoer. GoDaddy leverer informative artikler ud over sin blog i “GoDaddy Garage.” DreamHost har en kontaktside, hvor du kan e-maile spørgsmål. Der er flere supportmuligheder fra DreamHost, når du har købt dem, men en telefon er ikke en af ​​dem. DreamHost har en unik wiki, der opdateres efter behov og har masser af oplysninger, ligesom en vidensbase. DreamHost har et forum og en blog.

Udtalelse om brugersupport

GoDaddy tilbyder flere metoder til kontakt, inklusive telefon, så det er let at få hjælp. GoDaddy-support vurderes som gennemsnit af de fleste kunder, der kommenterer, mens DreamHost-kunder taler om bedre end gennemsnitlig support. Manglen på telefon eller live chat (medmindre du er logget på en konto) til DreamHost giver GoDaddy en fordel her.

Brugernes anmeldelser af GoDaddy og DreamHost

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Selvom anmeldelser aldrig skal være den eneste afgørende faktor for valg af vært, når noget konsekvent bringes op i kundevurderinger, kan det være nødvendigt at overveje det.

Anmeldere er den lidenskabelige kunde, så de fleste anmeldelser har stærke negative eller stærke positive tilbøjeligheder.

Negative anmeldelser for GoDaddy og DreamHost

Kom så far. De fleste negative anmeldelser af GoDaddy omhandler dårlig kundesupport, de strenge begrænsninger, der er lagt på nogle planer, og nedetid.

DreamHost. En almindelig klage er manglen på telefonstøtte og spotty chat-support. Også for et selskab, der har en så stærk oppetidsgaranti, er der et overraskende antal klager om nedetid.

Positive anmeldelser for GoDaddy og DreamHost

Kom så far. Positive anmeldelser fra GoDaddy-kunder kommenterer sine domæneregistreringstjenester og dets prissætning.

DreamHost. De fleste anmeldelser for kundesupport er positive. DreamHost modtager raves for sit næsten “ubegrænset alt” til en så lav pris.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Anmeldelser har en tendens til at indikere, at GoDaddy koncentrerer sig om at være en domæneregistrator, og hosting er en eftersmag. Generelt er der flere positive anmeldelser fra DreamHost-kunder.

Konklusion om sammenligning af GoDaddy og DreamHost

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Hver af disse hostingfirmaer har sine fordele og ulemper.

Årsager til at vælge DreamHost frem for GoDaddy:

 • Enkelhed i valg af en plan
 • Flere ubegrænsede funktioner i planer
 • Længere pengene-tilbage-garanti
 • 100% garanteret oppetid

Årsager til at vælge GoDaddy frem for DreamHost:

 • Sælger flere webprodukter ud over hosting
 • Linux- og Windows-indstillinger til alle planer
 • Flere lag for flere muligheder i planer
 • Industristandard cPanel (dog ændret)
 • Gratis telefon og chat 24/7

GoDaddy er måske bedst egnet til begyndere, da alt webrelateret, fra domænenavn til SSL, marketing og SEO-tjenester og online bogføring, kan fås fra et websted.

DreamHost er attraktiv for dem, der kun vil have et “ubegrænset alt” -site uden at gå igennem mulighederne i delt hosting. Det er muligvis ikke velegnet til begynderen, da der ikke er nogen webstedsbygger og ingen telefonsupport. Små virksomheder finder ubegrænset båndbredde og opbevaring tiltalende. Virksomheder, der kræver VPS eller dedikerede servere, finder DreamHost også et attraktivt valg.

Et alternativ til at undersøge, når man handler efter en webhost, er InMotion Hosting. Mens InMotion’s pengene-tilbage-garanti er mindre end DreamHost, tilbyder den stadig en af ​​de bedste i branchen – en 90-dages pengene-tilbage-garanti sammenlignet med 30-dages garanti fra GoDaddy. For dem, der ikke har noget imod at bruge lidt mere end budget-hosting for at få premium-funktioner og hurtig indlæsning og responstid, er SiteGround et hostingfirma, du måske vil overveje.

Har du spørgsmål om GoDaddy eller DreamHost? Hvad har dine oplevelser med webhosting været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map