GoDaddy vs. Bluehost: Hvilken skal du bruge?

GoDaddy vs. Bluehost sammenligning


I denne digitaliseringsalder er det temmelig almindeligt at have en online tilstedeværelse i form af et websted – uanset om du er en individuel professionel, har en opstart eller har en mellemstor til en stor størrelse virksomhed.

Og da webstedvedligeholdelse og hosting kræver specifikke færdigheder, ønsker du ikke at stresse med disse ting ved at få dette gjort af en tredjepart-tjenesteudbyder..

Det er også mere sandsynligt, at du går med et webhostingfirma, der har gjort forretninger i branchen i ganske lang tid og er velkendt og betroet af mange virksomheder globalt.

Det er her to populære hostingudbydere – Bluehost og GoDaddy – kommer ind.

Bluehost (grundlagt i 1996) og GoDaddy (etableret i 1997) har hver for sig handlet i branchen i over 19 år. Det er således vanskeligt at vælge mellem disse to webhosts med hensyn til deres enorme hostingoplevelse.

Derfor skal du kende de forskellige funktioner og funktionaliteter, som hver tilbyder, for at tage en informeret beslutning baseret på dine hosting-krav.

Mens Bluehost ejes af den berømte Endurance International Group (EIG), falder GoDaddy ikke under en sådan gruppe.

EIG er kendt for at have en enorm pool af web-værter under sig, herunder andre populære navne som iPage og Hostgator.

Det faktum, at Bluehost hidtil har vært vært for over to millioner websteder, er et vidnesbyrd om sit fokus på hostingtjenester.

GoDaddy er også et fremtrædende navn, når det kommer til domæneregistrering. I 2014 nåede GoDaddy en betydelig milepæl med at have mere end 59 milliarder domænenavne under sin ledelse og dermed blive verdens største ICANN-akkrediterede registrator.

GoDaddy er også kendt for sine billige delte hostingplaner, mens Bluehost ikke er langt bagud med hensyn til overkommelige priser for delte hostingplaner.

Begge webhosts tilbyder også VPS-hosting, WordPress-hosting, dedikeret server-hosting og så videre.

Mens Bluehost kun tilbyder Linux-hostingtjenester, giver GoDaddy dig muligheden for at vælge mellem Linux-hosting eller Windows-hosting.

Derudover har GoDaddy vundet flere priser for sine tjenester, såsom Gold Stevie Award for computertjenester (i 2012) og Bulby-prisen for bedst anvendelse af et domæne med et enkelt bogstav.

Bluehost har også vundet et par priser, såsom Best Budget Hosting, Best Web Hosting Company og Best Affordable Hosting fra HostReview.

Da begge har en enorm mængde erfaring og tilbyder lignende prisvindende tjenester, hjælper vi dig med at forstå disse udbydere bedre og forenkle din beslutning ved at sammenligne hostingfunktioner og -tjenester, der tilbydes af Bluehost og GoDaddy og deres forskellige hostingplaner i denne artikel.

Sammenlign ydeevnen for Bluehost og GoDaddy

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. En af nøglerne til succes for en online forretning er tilgængeligheden af ​​sit websted og tilhørende funktioner på alle tidspunkter.

Mens GoDaddy giver en oppetidsgaranti på 99,99%, giver Bluehost ikke en sådan oppetidsgaranti.

Og når vi har brugt Bluehost til et par websteder, kan vi sige, at oppetidsprocenten faktisk er omkring 99,99% i realtid. Den faktiske oppetidsprocent af GoDaddy er ofte faldet lidt under 99,99%, men det er stadig så godt.

Pålidelighed. GoDaddy har et massivt datacenter beliggende i Phoenix, mens Bluehost har sit datacenter i Utah.

Bluehost-datacenter understøtter spejlet lagringsbackup, UPS power backup, dieselgenerator og flere andre strømrelaterede funktioner.

GoDaddy-datacenter understøtter også dieselgeneratorer og uafbrudt strømforsyning og sikrer en høj hastighed på ca. 20 gigabits pr. Sekund ved at være tilsluttet en optisk fiber DWDM Ethernet-rygrad.

Ydeevne. Den tid det tager for indlæsning af dine websidesider er også kritisk for at skabe et positivt indtryk om dit websted.

Den maksimale tid blev taget for at besvare en anmodning om sideindlæsning fra en GoDaddy-hostet server har vist sig at være ret høj i forhold til den for en server, der er vært af BlueHost, især under en stigning i webstedstrafik.

Under test med små trafiksteder blev det afsløret, at Bluehost formår at give en belastningstid på mindre end 2,4 sekunder, og GoDaddy går forbi 2,6 sekunder i det samme.

Bluehost-servere kører på AMD-strømcentre, mens GoDaddy-servere kører på Intel Core i7-processorer. Begge formår også at levere god ydelse til deres respektive websteder.

Opinion om Bluehost og GoDaddy Performance

På grund af Bluehost-serverne ‘evne til at styre store sidehastighedshastigheder, selv under øget trafik og en lidt højere oppetidsprocent, foretrækker vi Bluehost med hensyn til oppetid, hastighed og pålidelighed.

Funktioner ved Bluehost og GoDaddy

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Webstedsbygger. For at opbygge et websted tilbyder Bluehost dig Weebly-webstedsbyggeren eller den mobile mobil-webstedsbygger af goMobi. Du kan nemt oprette et websted uden kodningskendskab ved hjælp af træk-og-slip-funktionen til Weebly.

Du kan også bruge Weebly gratis til at oprette et enkelt websted på op til seks sider. Hvis du imidlertid vil have nogle avancerede funktioner, såsom adgangskodebeskyttelse til dine websider og brugerdefinerede temaer, kan du opgradere dit Weebly-værktøj til en betalt plan på omkring $ 8.99 pr. Måned.

GoDaddy tilbyder ikke nogen gratis version af sit webstedsbygningsværktøj, med priser, der starter ved $ 1 pr. Måned (for en personlig plan, som er ret billig).

GoDaddy-webstedsbyggeren er meget populær med flere fantastiske brugervenlige funktioner, og det resulterende websted er sandsynligvis mere attraktivt, end du kan bygge ved hjælp af Bluehost-webstedsbyggeren.

Sikkerhed. Bluehost imponerer os med sit omfattende sæt af sikkerhedsfunktioner, der består af hotlink-beskyttelse og forskellige anti-spam-værktøjer, såsom Apache Spam Assassin, Spam Experts og Spam Hammer.

Det tilbyder også CloudFare at give forbedret sikkerhed i form af SSL og beskyttelse mod Distribueret Denial of Service (DDoS) angreb.

Bluehost understøtter også adgangskodebeskyttede mapper, oprettelse af IP-adresser på sortliste, oprettelse af filter til e-mail-konti og brugere og styring af digitale certifikater og private nøgler. Og dine webstedsadministratorer vil føle sig sikre ved at få adgang til konfigurationsfilerne med adgang til Secure Shell (SSH).

Du kan endda gøre brug af SiteLock Domain Security, der starter på omkring $ 1,67 pr. Måned.

Med GoDaddy kommer sikkerhed mod et ekstra gebyr i form af SiteLock, der starter på omkring $ 17,88 pr. År. Ved hjælp af denne mulighed har du ret til app-scanning, spam- og malware-overvågning og et webstedsverifikationscertifikat. Det hjælper endda med at identificere netværkssårbarheder og fjerne malware.

MySQL-database GoDaddy giver dig adgang til begrænsede MySQL-databaser med dens delte hostingplaner, mens Bluehost tilbyder adgang til ubegrænset MySQL-databaser til alle sine planer.

GoDaddy tilbyder også betydeligt færre e-mail-konti med sine forskellige hostingplaner sammenlignet med Bluehost.

Backup. Mens begge hostingudbydere giver dig mulighed for at udføre manuelle sikkerhedskopier som en del af din hosting-konto, er de forskellige med hensyn til deres automatiserede backup-muligheder. Bluehost giver dig mulighed for at lave automatiske sikkerhedskopier fra cPanel (standard kontrolpanel).

En sådan mulighed er ikke tilgængelig med GoDaddy.

Administreret WordPress Hosting. Hverken GoDaddy eller Bluehost kræver, at du installerer WordPress Content Management System (CMS), fordi de leveres forudinstalleret med det.

Dette giver dig mulighed for hurtigt at starte med WordPress-platformen og oprette sider, indlæg, gallerier og så videre. Begge tilbyder også automatisk software og plug-in-opdateringer, døgnet rundt support, og så videre.

Begge webhost tilbyder fire forskellige WordPress-hostingplaner. Disse sammenlignes nedenfor:

GoDaddy Basic – til $ 3,99 per måned med 10 GB lagerplads og ingen IP-adresse for et websted og til at håndtere cirka 25.000 besøgende månedligt.

GoDaddy Deluxe – til $ 4,49 pr. måned, med 15 GB lagerplads og ingen IP-adresse, for et websted, og til at håndtere ca. 1.00.000 besøgende månedligt.

GoDaddy Ultimate – til $ 7,99 pr. måned, med 30 GB lagerplads og ingen IP-adresse, til to websteder, og til at håndtere cirka 4.00.000 besøgende månedligt.

GoDaddy Developer – til $ 13,99 per måned, med 50 GB lagerplads og ingen IP-adresse, til fem websteder, og til at håndtere cirka 8,00.000 besøgende månedligt.

Bluehost Blogger – til $ 24,99 pr. måned ($ 12,49 kun for den første måned), med 30 GB lagerplads og 1 IP-adresse, til fem websteder, og til at håndtere omkring 100 millioner månedlige besøgende.

Bluehost Professional – til $ 74,99 pr. måned ($ 37,50 kun for den første måned), med 60 GB lagerplads og 1 IP-adresse, til ti websteder, og til at håndtere cirka 300 millioner besøgende månedligt.

Bluehost Business – til $ 119,99 per måned ($ 60 for den første måned), med 120 GB lagerplads og 1 IP-adresse, til 20 websteder, og til at håndtere cirka 600 millioner besøgende månedligt.

Bluehost Enterprise – til $ 169,99 pr. måned ($ 85 for den første måned), med 240 GB lagerplads og 1 IP-adresse, til 30 websteder, og til at håndtere ubegrænset månedlige besøgende.

Det er klart, GoDaddy’s WordPress-hostingplaner er billigere end Bluehost. Bluehost-planerne er imidlertid mere velegnede til højere trafik.

E-handelsløsningerMed GoDaddy online-butiksfunktionalitet kan du få dine produkter på listen og begynde at sælge dem på kort tid. Du får muligheden for at bruge og tilpasse temaer, opbygge en mobilvenlig onlinebutik, oprette en indkøbsvogn, bruge marketingværktøjer, bruge SEO-kapaciteter osv..

Det understøtter også adskillige betalingsmetoder, herunder kreditkort, netbank, betalingskort og tegnebøger. GoDaddys online premium-butik er tilgængelig til $ 19,99 pr. Måned (årligt abonnement) eller $ 29,99 pr. Måned (månedligt abonnement).

Bluehost giver dig også adgang til et lignende sæt e-handelsfunktioner. Du kan bruge Magneto-applikationen til at oprette din online butik, bruge TransFirst-betalingsgatewayen til at acceptere betalinger fra dine kunder og bruge en af ​​de forskellige indkøbsvogne, såsom Agora, Cube Cart, Zen Cart og OS Commerce.

Opinion om Bluehost- og GoDaddy-nøglefunktioner

På grund af de bedre sikkerhedsfunktioner og færre begrænsninger (eller kapsler) på MySQL-databaser, e-mail-konti og antallet af WordPress-administrerede websteder, får Bluehost vores nikke her.

Sammenlign webhosteplaner og priser for Bluehost og GoDaddy

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Vi skal kun sammenligne de Linux-hostingplaner, der tilbydes af begge, da Bluehost ikke tilbyder nogen Windows-hostingplaner. Det skal bemærkes, at GoDaddy tilbyder Windows-hostingplaner.

Den billigste GoDaddy-hostingplan er tilgængelig til omkring $ 2,24 pr. Måned (GoDaddy Starter), mens den mest overkommelige Bluehost-hostingplan er tilgængelig til $ 3,95 pr. Måned (Bluehost Starter). Begge disse planer kan vise sig at være tilstrækkelige, hvis du er nybegynder, der prøver en webhost for første gang.

Typer af hostingplaner

Delt hostingplaner Vi sammenligner GoDaddy delte hostingplaner og Bluehost delte hostingplaner under:

Alle de delte Bluehost-planer bruger cPanel som deres kontrolpanel til Linux-hosting, mens GoDaddy-delte planer bruger cPanel til Linux-hosting og Plesk til Windows-hosting.

Med Bluehost delt hosting kan du købe SiteLock Security til $ 1,99 pr. Måned (årligt abonnement), og med GoDaddy delt hosting kan du vælge det samme til $ 1,49 pr. Måned (1-årigt abonnement).

Bluehost Starter – til $ 3,95 pr. måned (3-årigt abonnement) eller $ 4,95 per måned (2-årigt abonnement) eller $ 5,95 pr. måned (1-årigt abonnement), med 50 GB diskplads, 5 e-mail-konti og ubegrænset MySQL-databaser, for 1 websted.

Bluehost Plus – til $ 6,95 pr. måned (3-årigt abonnement) eller $ 7,95 pr. måned (2-årigt abonnement) eller $ 8,95 pr. måned (1-årigt abonnement) med 150 GB diskplads, 100 e-mail-konti og ubegrænset MySQL-databaser til 10 websteder.

Bluehost Business Pro – til $ 14,95 pr. måned (3-årigt abonnement) eller $ 16,95 pr. måned (2-årigt abonnement) eller $ 19,95 pr. måned (1-årigt abonnement) med ubegrænset diskplads, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset MySQL-databaser til ubegrænsede websteder.

GoDaddy Starter – til $ 2,24 pr. måned (3-årigt eller 2-årigt eller 1-årigt abonnement) eller $ 2,49 pr. måned (1- måneders abonnement), med 30 GB diskplads, 10 e-mail-konti og 1 x 1 GB MySQL-databaser, for 1 websted.

GoDaddy Economy – til $ 3,99 pr. måned (3-årigt abonnement) eller $ 4,49 pr. måned (2-årigt abonnement) eller $ 4,99 per måned (1-årigt abonnement) eller $ 6,99 pr. måned (3-måneders abonnement), med 100 GB diskplads, 100 e-mail-konti, og 10 x 1 GB MySQL-databaser til 1 websted.

GoDaddy Deluxe – til $ 4,49 pr. måned (3-årigt abonnement) eller $ 4,99 per måned (2-årigt abonnement) eller $ 5,99 pr. måned (1-årigt abonnement) eller $ 8,99 pr. måned (månedligt abonnement), med ubegrænset diskplads, 500 e-mail-konti og 25 x 1 GB MySQL-databaser til ubegrænsede websteder.

GoDaddy Ultimate – til $ 7,99 pr. måned (3-årigt abonnement) eller $ 8,99 pr. måned (2-årigt abonnement) eller $ 9,99 pr. måned (1-årigt abonnement) eller $ 14,99 pr. måned (månedligt abonnement), med ubegrænset diskplads, 1000 e-mail-konti og ubegrænset (x 1 GB) MySQL-databaser, til ubegrænsede websteder.

VPS-hostingplaner Bluehost tilbyder 4 VPS-hostingplaner i sammenligning med de 5 VPS-hostingplaner, der er leveret af GoDaddy, med næsten lignende opbevaring, RAM og priser. GoDaddy tilbyder dog ubegrænset båndbredde, mens Bluehost tilbyder båndbredde i intervallet fra 1 TB til 4 TB.

Dedikerede hostingplaner GoDaddy tilbyder fem dedikerede server hosting planer, mens Bluehost tilbyder omkring 3 af dem. GoDaddy tilbyder også en maksimal lagring på 2 TB (sammenlignet med Bluehost’s 1 TB maksimal) og en maksimal RAM på 32 GB (sammenlignet med Bluehost’s maksimum 16 GB).

Mens Bluehost tilbyder en båndbredde på 15 TB (med en Bluehost Premium), tilbyder GoDaddy ubegrænset båndbredde med alle sine dedikerede planer. Prisintervallet for begge webværter er næsten ens, skønt du får billigere muligheder for dedikeret hosting hos GoDaddy.

Pengene tilbage garanti Begge webhost tilbyder en pengene-tilbage-garantiperiode, hvilket betyder, at de er sikre på de tjenester, de tilbyder.

Mens GoDaddy giver dig mulighed for at søge dine penge tilbage inden for en periode på 45 dage, hvis du ikke er tilfreds, tillader Bluehost kun det samme i 30 dage (pro-rating refusionspolitik).

Den anden forskel er, at GoDaddy kun tilbyder denne pengene-tilbage-garanti til sine årlige abonnementsplaner.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Selvom nogle af GoDaddys planer synes billigere, er det kun tilfældet for den første tjenesteperiode. Under planfornyelser er priserne meget højere for GoDaddy. Så der er ikke meget til at skelne mellem disse to værter om forskellige hostingplaner og deres priser. Ifølge os er det et bind mellem de to.

Hvor nemt at bruge Bluehost og GoDaddy

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Begge webværter tilbyder branchestandard cPanel, som har en brugervenlig grænseflade som kontrolpanel.

Med GoDaddy kan du også bruge Parallels Plesk Panel, da det også understøtter Windows-hosting, som Bluehost ikke gør. Da cPanel er et industristandard-kontrolpanel, kan brugerne vænne sig til dens arbejdsstil temmelig hurtigt.

Desuden kan du bruge installationsfunktionaliteten med et klik til at installere WordPress og forskellige andre applikationer til begge hosting-tjenesteudbydere. (Se Mojo markedsplads for Bluehost og GoDaddy markedsplads for GoDaddy.)

Udtalelse om brugervenlighed

Begge webhosts bruger det samme kontrolpanel og lignende installation med et enkelt klik. Endnu en gang vurderer vi begge lige så vidt angår brugervenlighed.

Support af Bluehost og GoDaddy

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Begge webhost tilbyder forskellige muligheder for at komme i kontakt med deres kundesupportteam på ethvert tidspunkt af dagen eller natten.

Hvis det er en nødsituation, kan du nemt kontakte deres supportteam ved at bruge et gratis telefonnummer. Og hvis du ikke har travlt med at få problemet løst, kan du stadig få hurtige svar gennem begge webhosts mulighed for live chat.

Alternativt kan du endda bruge billetsystemet eller e-maile begge hostingudbydere.

Når vi har vært med websteder med begge disse webhosts, kan vi dele, at GoDaddy’s supportteams svar er blevet forsinket ved ganske mange lejligheder.

Bluehost supportteams svartid har været konstant god.

Udtalelse om brugersupport

Vi foretrækker at stemme på Bluehost-supportteamet, udelukkende baseret på vores oplevelse af dem, der hurtigt tilbyder løsninger på vores problemer ved mange lejligheder i årenes løb.

Brugernes anmeldelser af Bluehost og GoDaddy

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Det kan ikke være en fremragende idé at stole helt på de anmeldelser, der er indsendt af forskellige kunder online for enhver webhost. De hjælper dig dog med at forstå, hvilke problemer eller hvilke fordele ved en bestemt vært, der bliver bragt op igen og igen.

Negative anmeldelser for Bluehost og GoDaddy

For GoDaddy henviser de fleste af de negative anmeldelser til den betydelige mængde tid, som dets supportteam tager at reagere under krisesituationer i realtid.

Og det er ikke kun første gangs svar, snarere den tid, det tager at nå frem til en løsning på kundens problemer.

For Bluehost henviser mange kundeanmeldelser til ulempen ved at skulle installere masser af tilføjelser til flere funktionaliteter. Mange kunder anmoder også om, at Bluehost begynder at tilbyde månedlige delte hostingplaner.

Positive anmeldelser for Bluehost og GoDaddy

Der er masser af positive anmeldelser fra nybegynder, der fandt det ekstremt nemt at opbygge et websted, når du bruger GoDaddy’s webstedsbygger og for at få deres side hostet med GoDaddys mest basale plan (startplanen).

For Bluehost er de positive anmeldelser for det meste forbeholdt VPS og dedikerede serverplaner. Med disse planer er serverydelsen og tilgængeligheden af ​​ubegrænsede MySQL-databaser og e-mails rost meget.

Der er også specielt omtalt Bluehosts fantastiske sikkerhed og kundesupport i de fleste anmeldelser.

Konklusion om sammenligning af Bluehost og GoDaddy

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Følgende er grunde til at vælge Bluehost frem for GoDaddy:

  • Ubegrænset MySQL-databaser og e-mail-konti med flere planer
  • Forbedret sikkerhed
  • Fantastisk teknisk og kundesupport
  • Evne til at levere høj oppetid, selv for øgede trafikniveauer

Følgende er grunde til at vælge GoDaddy frem for Bluehost:

  • Support til Windows-hosting
  • Billigere priser
  • Flere produkter og funktioner
  • Længere garantiperiode på 45 dage

Det er klart, at hvis du er en total nybegynder og bare vil komme i gang med et websted uden at have nogen teknisk viden, viser GoDaddy sig at være en meget billigere og mere praktisk mulighed.

Hvis du leder efter en Windows-hostingplatform, er GoDaddy den, du skal vælge.

Hvis dit websted imidlertid får masser af trafik, og du leder efter pålidelighed og forbedret ydelse, ser Bluehost ud til at være den ideelle webhost til dine behov.

Hvis du leder efter et alternativ til Bluehost, behøver du ikke se ud over et af dets søstersider, inklusive Hostgator, som også ejes af EIG.

Med hensyn til support, skalerbarhed og høj trafikstyring er Hostgator heller ikke dårlig. Hvis du leder efter et billigt alternativ til GoDaddy til at starte et grundlæggende websted, kan du få det hostet på Dreamhost.

Har du tidligere erfaringer med at bruge GoDaddy eller Bluehost? Har denne sammenligning besvaret de spørgsmål, du har haft, eller har du stadig spørgsmål? Du er velkommen til at sende en kommentar eller dele dine oplevelser i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me