GoDaddy vs. Arvixe: Hvilken webhost skal du vælge?

Hvis du har besluttet at starte et websted, er du måske mere end lidt forvirret over alle de forskellige webhostingfirmaer og alle de planer, der er derude. Denne en-til-en-sammenligning mellem GoDaddy og Arvixe er her for at hjælpe dig med at sortere gennem rodet og finde et webhostingfirma, der passer bedst til dig.


GoDaddy er en stor virksomhed med næsten 13 millioner kunder. Arvixe er muligvis ikke så kendt som nogle andre hostingfirmaer, men den vokser hurtigt – i størrelse og omdømme. Både GoDaddy og Arvixe leverer delt hosting, administreret WordPress, VPS og dedikerede serverplaner. Både GoDaddy og Arvixe tilbyder Linux- og Windows-indstillinger til deres planer.

GoDaddy har vundet adskillige “bedste af” priser, herunder at blive udnævnt til en Fortune 100 “Bedste virksomhed at arbejde for” i 2012. GoDaddy har også fået anerkendelse for sine kontroversielle annoncekampagner. Arvixe har vundet mange priser – inklusive PCMags “Editor’s Choice” i 2015 og er en af ​​Inc. 500s “hurtigst voksende virksomheder i Amerika.”

GoDaddy begyndte i 1997 som Jomax Technologies og blev omskrevet som Go Daddy i 1999. I 2006 skiftede mærket til GoDaddy (de to navne sluttede sig). En privat investeringsgruppe ejer GoDaddy, men grundlæggeren, Bob Parsons, er stadig den største individuelle aktionær. Arvixe blev købt af Endurance International Group (EIG) i 2014. EIG ejer mange webhostingfirmaer, og selvom EIG-webstederne har nogle ligheder, fungerer de under deres egne navne.

Sammenlign ydeevnen for GoDaddy og Arvixe

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Når servere ikke er oppe, mister du seere og kunder. Uptime-garantier betyder ikke, at dit websted altid vil være oppe, men det er en indikation af, hvor vigtigt webhosten giver oppetid. GoDaddy garanterer en oppetid på mindst 99,9%. Hvis webstedet falder 0,1% eller mere fra 99,9% på en måned, krediteres du 5% af den månedens hostinggebyr. Arvixe har den samme garanti på 99,9% med en gratis måneds restitution, hvis den falder til under denne procentdel.

Ydeevne. GoDaddy bruger Core i7-processorer i sine delte planer og Xeons i sine VPS og dedikerede planer. Arvixe bruger de nyeste Xeons og gemmer kundedata på 15K raid ti drev. Arvixes databaser og e-mail-servere er på SSD-lager.

En test på et GoDaddy-sted gav en lastetid på 2,91 sekunder, hurtigere end 56% af de steder, der blev testet med Pingdom. Et sammenligneligt Arvixe-sted havde en lastetid på 1,05s%, hurtigere end 89% af de testede steder.

Pålidelighed. GoDaddy har et datacenter, det ejer i Phoenix, Arizona, og lejer to andre Arizona-centre i Mesa og Scottsdale. GoDaddy har andre datacentre i Chicago, Los Angeles og Ashburn, Virginia. Internationale behov imødekommes med et europæisk center i Amsterdam og et asiatisk center beliggende i Singapore. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-backup.

Arvixe imødekommer globale krav med datacentre i Dallas, Texas, Amsterdam og Hong Kong. Datacentrene er fuldt overflødige og overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed.

Opinion om GoDaddy og Arvixe Performance

Arvixe har en bedre oppetidsgaranti og meget hurtigere belastning og responstid i testene.

Funktioner ved GoDaddy og Arvixe

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: “Ubegrænset” og “ubegrænset” er markedsføringsbetingelser, der ofte bruges af webhostingfirmaer. I modsætning til hvad du måtte tro, betyder det ikke “alt hvad du kan bruge.” I stedet henviser det til, hvad hostingfirmaet “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Mens begge værter er domæneregistratorer, er GoDaddy verdens største registrator med over 60 millioner domæner under forvaltning. GoDaddy tilbyder et års gratis domæneregistrering for den indledende periode, når løbetiden er 12 måneder eller længere. Arvixe tilbyder et gratis domæne, så længe du har en plan med dem, og det tilbyder en gratis overførsel, hvis du allerede har et domæne.

Webstedsbygger. GoDaddy har træk-og-slip-grænsefladen med sin webstedsbygger, der starter med en promo-pris på $ 1 pr. Måned. Arvixe leverer RvSiteBuilder, som har en WSYWIG-editor og over 600 webskabeloner.

Databaser. Afhængigt af den valgte plan tilbyder GoDaddy fra 10 til ubegrænset MySQL-databaser. Arvixe tilbyder ubegrænset MySQL og PostgreSQL databaser.

E-mail-konti. GoDaddy tilbyder 100 til 1.000 konti med 100 MB til 1 GB lagerplads, afhængigt af din plan. Arvixe leverer ubegrænset e-mail-konti og videresendelse af e-mail på alle sine planer.

WordPress Hosting. Både GoDaddy og Arvixe tilbyder administrerede WordPress-planer. En administreret WordPress-plan har hostingfirmaet, der laver sikkerhedskopier og opdateringer på dit websted, så du kan fokusere på det vigtige – dit websteds indhold.

Kom så farGoDaddy har fire WordPress-planer. Basic, som er begrænset til et sted, 25.000 besøgende pr. Måned og 10 GB SSD-lagerplads; Deluxe, med et sted, 100.000 besøgende og 15 GB lagerplads; Ultimate, med to steder, 400.000 besøgende og 30 GB SSD-lagerplads; og udvikler med op til 5 steder, 800.000 besøgende og 50 GB SSD-lagerplads. Alle har et gratis domæne, når du bestiller en årlig periode. Den ultimative plan inkluderer gratis SiteLock.

ArvixeArvixe tilbyder to delte WordPress-planer – Personal Class og Personal Class Pro. Hvis dit websted vokser, skaleres deres hosting over delte, VPS, dedikerede og Cloud-servere, afhængigt af dine behov. De har ubegrænset plads og båndbredde og 24/7 chat- og telefonstøtte til deres WordPress-hosting.

e-handelsløsning. GoDaddy og Arvixe tilbyder begge gratis indkøbsvogne, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre, via kontrolpanelet. Arvixe understøtter en hel del gratis og kommercielle e-handelsmuligheder, mange med 24/7 support og automatisk installation.

Backups. GoDaddy har en sikkerhedskopi og gendannelsesplan for et månedligt gebyr med sine delte planer og gratis daglige sikkerhedskopier på WordPress, VPS og dedikerede planer. Arvixe tager daglige sikkerhedskopier af snapshot af sine servere. Arvixe anbefaler kunder at lave deres egne sikkerhedskopier og gemme dem off-site (hvilket er godt råd uanset plan).

Hosting-sikkerhed. GoDaddy scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler, og det giver det, det kalder “CageFS.” CageFS giver dig mulighed for at konfigurere brugerrettigheder for at begrænse adgangen til indhold. GoDaddy leverer SpamAssasin såvel som BoxTrapper til e-mail-filtrering. Arvixe scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler samt har beskyttelse mod brute force. Arvixe leverer SpamAssassin og Spamhaus-filtrering.

GoDaddy leverer gratis delt SSL til sine planer, hvor de øverste niveauer får Privat SSL gratis. Arvixe plejede at levere delt SSL til sine delte Linux-planer, men fra slutningen af ​​2015 er delte SSL’er ikke længere tilgængelige for Linux eller Windows PersonalClass delte planer. Private SSL’er kan købes. Arvixe BusinessClass-planer har gratis SSL, så længe du har en plan med Arvixe.

GoDaddy og Arvixe tilbyder begge Windows- eller Linux-servere.

Kontrolpanel. Arvixe bruger industristandarden cPanel. GoDaddy bruger cPanel, men det har gjort en vis tilpasning, hvilket kan gøre det ukendt for almindelige cPanel-brugere.

Ekstra. Ud over hostingplaner tilbyder GoDaddy også SEO, online marketing og designtjenester mod ekstra gebyrer. Både GoDaddy og Arvixe har forhandlerplaner og tilknyttede programmer. Arvixe giver $ 100 annoncekredit til Bing / Yahoo og $ 100 i Google AdWords.

Opinion om GoDaddy og Arvixe nøglefunktioner

De to hostingfirmaer har mange ting til fælles – begge bruger cPanel, begge har Linux- og Windows-servere, og begge har gode sikkerhedsindstillinger. GoDaddy betragtes som branchens førende inden for domæneregistrering, men Arvixes ubegrænsede båndbredde, databaser og e-mail-funktion til sine planer giver det en fordel.

Sammenlign webhotellplaner og priser for GoDaddy og Arvixe

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Priser for webhostingfirmaer er et bevægende mål. For at forblive konkurrencedygtige gives der særlige kampagner hele året. Prissætningen her er hvad der blev tilbudt på tidspunktet for denne sammenligning. Du skal være opmærksom på, at promo-priser generelt kun er gode for den første serviceperiode, så tilmelding til en længere sigt betyder større besparelser. Tilmelding til længere vilkår, uanset løbende kampagner, betyder normalt, at der sandsynligvis vil være en prisafbrydelse.

Kom så far. GoDaddy tilbyder tre Linux-delte planer og tre Windows delte planer – med de to muligheder med lignende funktioner. Økonomi giver mulighed for et sted, ubegrænset båndbredde og 100 GB lagerplads, for $ 3,99. Deluxe tilbyder $ 4,99 per måned og Ultimate til $ 7,99 per måned og tilbyder ubegrænset websteder, ubegrænset båndbredde og ubegrænset lagerplads. Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering på en årsplan. E-mail-konti er begrænset til henholdsvis 100, 500 og 1000. Den ultimative plan tilføjer et gratis SSL-certifikat i et år.

Arvixe. Arvixe tilbyder fire delte planer – to i PersonalClass og to i BusinessClass. Du har muligheden for at vælge de amerikanske, europæiske eller asiatiske datacentre ved kassen. Både Personal og Business tilbyder ubegrænset plads, båndbredde, e-mails og databaser. PersonalClass ($ 4 pr. Måned) og BusinessClass ($ 22 pr. Måned) adskiller sig fra Pro-versionerne, PersonalClassPro ($ 7 pr. Måned) og BusinessClassPro ($ 35 pr. Måned), idet Pro-niveauerne har ubegrænsede websteder tilladt, mens kun de ikke-Pro-niveauer tillad seks. Forskellen mellem PersonalClass og BusinessClass er, at BusinessClass har færre brugere på serveren – dybest set er det delt hosting med VPS-funktioner. ASP-indstillingen kører et par dollars mere for hver plan og niveau. Arvixe delte planer sørger for ubegrænsede MySQL og PostgreSQL databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-certifikat, så længe webstedet er vært hos Arvixe.

Begge tilbyder administreret WordPress-hosting. GoDaddy tilbyder fire planer. Websteder tilladte et område fra 1 websted på det laveste niveau til 5 på det højeste. GoDaddy begrænser besøgstallet pr. Måned baseret på din plan, og mængden af ​​SSD-lagring varierer efter plan. GoDaddy priser er $ 3,99, $ 4,49, $ 7,99 og $ 13,99 pr. Måned. Arvixe tilbyder en PersonalClass WordPress-plan for $ 4 pr. Måned og en PersonalClassPro-plan til $ 7 pr. Måned. Ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads og et ubegrænset antal databaser leveres med de to planer. PersonalClassPro-planen tillader et ubegrænset antal websteder. Arvixe WordPress-planer skaleres let, selvom priserne stiger for WordPress på VSP eller dedikerede servere.

GoDaddy tilbyder flere VPS-planer, med fem planer for Linux og fem til Windows – Windows-planerne koster omkring $ 10 pr. Måned mere. GoDaddy-planerne tilbyder ubegrænset båndbredde og 40 GB til 250 GB lagerplads (afhængigt af niveauet). Arvixe tilbyder to planer hver i Linux og ASP (Windows). Arvixe er omkring $ 30 eller derover højere priser. GoDaddy begrænser imidlertid antallet af sider til 3. Arvixe er ubegrænset båndbredde, og et ubegrænset antal tilladte sider – plus et gratis SSL-certifikat, så længe du har planen. GoDaddy tilbyder 5 dedikerede planer for Linux og 5 til Windows. GoDaddys Windows-planer løber omkring $ 30 mere end dets Linux-planer. GoDaddys planer har ubegrænset båndbredde. Arvixe’s indeholder seks enkeltprocessorplaner, hvor sammenlignelige featured planer er lidt højere end GoDaddy’s. Arvixe tilbyder også to imponerende dedikerede planer med flere processorer – dog til en pris på over $ 350 pr. Måned.

GoDaddy tilbyder forskellige marketingkreditter afhængigt af din placering. Arvixe leverer gratis markedsføring med $ 100 kredit for Bing / Yahoo og $ 100 for Google AdWords. Begge sælger domænenavne. GoDaddy giver et gratis registreringsår for nye tilmeldinger, mens Arvixe leverer gratis domæneregistrering, så længe du holder din plan.

GoDaddy og Arvixe tilbyder pengene-tilbage-garantier. GoDaddy tilbyder standard 30-dages garanti for årlige og ovennævnte betingelser. For månedlige planer er GoDaddys fulde tilbagebetaling begrænset til 48 timer og vurderes efterfølgende. Arvixe tilbyder en længere 60-dages garanti. Hvis du har den gratis domæneregistrering på Arvixe eller GoDaddy, holder de domæneregistreringsgebyret tilbage fra refusionen, og du beholder domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Til delt hosting har Arvixe kanten med sine “ubegrænsede” funktioner med priser, der ligner eller lavere end GoDaddy. Arvixe har også kanten i VPS med sine “ubegrænsede” funktioner der. GoDaddys dedikerede planer er billigere, men hvis du har brug for en seriøs server (til en markant højere pris), er Arvixe igen dit valg af disse to.

Hvor nemt at bruge GoDaddy og Arvixe

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. Både GoDaddy og Arvixe bruger cPanel, selvom GoDaddy ændrer grænsefladen noget. cPanels brugervenlige grafiske interface er branchestandarden, og den har de fleste af de funktioner, der er nødvendige for at administrere dit websted gennem let identificerede ikoner. GoDaddy leverer industristandarden Plex med sine Windows-planer, Arvixe bruger WebSitePanel.

Et-klik-installationsprogram. GoDaddy leverer appinstallation med et klik til hundreder af apps via kontrolpanelet. Arvixe leverer appinstallation med et klik til hundreder af apps gennem Softaculous. Begge har et enkelt-klik-installation af WordPress.

Webstedsnavigation. Både GoDaddy’s og Arvixes websteder leverer de oplysninger, du har brug for. GoDaddy tilbyder flere produkter ud over hosting, så det er lidt mere forvirrende at navigere, og dets sider involverer en masse rulle. Arvixes er uklare og lige til det punkt. Let at læse sammenligningstabeller på Arvixe viser tydeligt forskellene i niveauer.

Udtalelse om brugervenlighed

Denne kunne betragtes som et slips, da de begge bruger cPanel og begge giver mange apps med installation med et enkelt klik. Arvixe kan muligvis få et lille nik på grund af det lettere at navigere på webstedet.

Support af GoDaddy og Arvixe

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

GoDaddy skulle betragtes som ikke bedre end gennemsnittet, baseret på kundeanmeldelser. Arvixe er i samme situation. Siden EIG-opkøb har Arvixe lidt kundeservicevurderinger. PCMag havde udnævnt Arvixe til redaktørens valg i 2015, men i begyndelsen af ​​2016 nedgraderede det sine ratings på grund af dårlig kundesupport og lange ventetider.

GoDaddy og Arvixe har begge e-mail og live chat 24/7. GoDaddys telefon er 24/7, mens Arvixes telefonstøtte er begrænset til kontortid. Begge har en omfattende videnbase med tutorials. GoDaddy leverer informative artikler ud over sin blog i “GoDaddy Garage.” Arvixe har en aktiv blog.

Udtalelse om brugersupport

Arvixe har måske fået en fordel her for kundeservice, da GoDaddy’s betragtes som gennemsnitlige eller lidt over. For nylig er Arvixes oppetid og kundeservice forsinket, og kundernes ventetider er for lange.

Brugernes anmeldelser af GoDaddy og Arvixe

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Anmeldelser købes ofte – enten direkte eller som incitamenter til at være vært for kreditter. Selv legitime anmeldelser kommer generelt fra den lidenskabelige kunde, så de fleste anmeldelser har stærke negative eller stærke positive tilbøjeligheder. Men hvis der konstant kommer noget op, positivt eller negativt, bærer det undersøgelse.

Negative anmeldelser af GoDaddy og Arvixe

Kom så far. De fleste negative anmeldelser af GoDaddy omhandler dens dårlige kundesupport, de strenge begrænsninger, der er lagt på nogle planer, og irriterende nedetid.

Arvixe. De seneste negative anmeldelser af Arvixe omhandler dårlig kundeservice og lange ventetider.

Positive anmeldelser for GoDaddy og Arvixe

Kom så far. Positive anmeldelser fra GoDaddy-kunder kommenterer sine domæneregistreringstjenester og dets prissætning.

Arvixe. Arvixe vurderes højt af sine kunder for at have så mange funktioner tilgængelige til en sådan budgetpris. Windows-kunder skriver om at være glade for at finde hosting til en overkommelig pris.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Anmeldelser har en tendens til at indikere, at GoDaddy koncentrerer sig om at være en domæneregistrator, og hosting er en eftersmag. Selvom Arvixe får nogle negative klager nu på kundeservice, betragtes det stadig generelt meget af sine kunder.

Konklusion om sammenligning af GoDaddy og Arvixe

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Der er positive egenskaber og negative funktioner, der vedrører begge disse hostingfirmaer.

Årsager til at vælge Arvixe frem for GoDaddy:

 • Gratis domæne, så længe en plan er vært
 • Flere ubegrænsede funktioner i planer
 • Længere pengene-tilbage-garanti

Årsager til at vælge GoDaddy frem for Arvixe:

 • Sælger flere webprodukter ud over hosting
 • Flere lag for flere muligheder i planer
 • Gratis telefon 24/7

GoDaddy er måske bedst egnet til begyndere, da alt webrelateret, fra domænenavn til SSL, marketing og SEO-tjenester og online bogføring, kan fås fra et websted. Arvixe er en attraktiv mulighed for dem, der ønsker “ubegrænset alt” til budgetpriser. Små virksomheder finder ubegrænset båndbredde og opbevaring tiltalende. Virksomheder, der kræver VPS eller dedikerede servere, finder GoDaddy også et attraktivt valg – selvom dem, der har brug for seriøs computing, måske vil se på Arvixes dedikerede dual processor-planer.

Der er mange andre muligheder at tjekke ud, når du leder efter en webhost. En, der skal være på din radar, er InMotion Hosting på grund af dets fremragende administrerede WordPress-planer. Det tilbyder en af ​​de bedste pengene-tilbage-garantier i branchen – en 90-dages pengene-tilbage-garanti sammenlignet med 30-dages garanti fra GoDaddy, og 60-dages en fra Arvixe. Hvis du ikke har noget imod at tage et lille skridt op i prisfastsættelsen fra priser på budget-hosting for at få premium-funktioner og hurtig indlæsning og responstid, er SiteGround et hostingfirma, du skal overveje.

Har du spørgsmål om GoDaddy eller Arvixe? Hvad har dine oplevelser med webhosting været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map